A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi!!
Blankán jót nevettem,bocsi... :lol: :lol: Ügyes Kismami vagy!!!!!!Csak így tovább. :D :D Én tegnap vasaltam,de Én szeretek is. :D :D

Sajtikám!!
Gratula a 3 babácskához!!!!!Majd gyere,de addig is pihi-pihi.

Eszter!!
Te is gyere a hírekkel!!!!Az a sok munka!!!! :cry: :cry: Remélem már látod a végét!!

Avarka!!
Hogy haladtok???? :D

Vikus!!
Már biztos túl vagy rajta,gyere majd mesélni.Remélem most otthon leszel egy kicsit.
csucsu99
Budapest

Béku!!
Jobbulást.Én tuti elmennék a helyedbe a házi dokkerhez,és nem Ön gyógyítást végeznék,vagy a patikába mennék a gógyszerért. :wink:
Tuti fel lehet hívni a dokit(házit) időpontért,hogy ne kelljen várnod, a betegek között,Nálunk a rendelés utolsó órája a bejelentkezett betegeké.
Mennj el és mutasd meg Magad,mert ez nem normális dolog(bocsi...remélem nem haragszol meg a véleményemért) :wink:
csucsu99
Budapest

csucsu, Te mikor mész legközelebb a bmc-be?

Kép
pannik
Budapest

Pannik!!
Ma vagyok a 10.napon,és ha megjön mary,a 2.napomon megyek.Te??
csucsu99
Budapest

Csucsu: sajnos időpontot már nem kapnék kb. péntekig.

Holnap már megyek be a kórházba,ott talán meg tudom mutatni valakinek,a házidokihoz meg azért nem megyek el,mert kb. másfél órás út vezet oda (jó esetben).....

A patikába párom csak a fejfájásomra valót keresett,ami ettől független,tehát nem öngyógyítás volt a cél....

Az mellékes,hogy rákérdezett,hogy szerintük mi lehet,ja,és kálciumot vetettem még vele,meg kamillát,de ezek nem árthatnak!

Ancsi: a Bioparoxot ajánlotta a patikus kismamának.....
de valami szörnyű íze van!

Miután senkivel-semmivel nem érintkeztem,ezért csak itthon szedhettem össze valami allergiás reakciót...
Tippem van,mert szundítottam egyet azon az oldalamon egy "új" díszpárnát a fejem alá téve... És ez utána jött ki rajtam.

nem vagyok az "öngyógyítás" híve,de miután a bőrgyógyászatra időpontot kell kérni,nem jutok be oda sem egyhamar,addig meg éget ez a vacak...
Vendég

Köszi Csucsu a dicséretet!....de azért vannak ám lustadög napjaim is! :lol: :lol: ...vasalással nekem sincs akkora problémám csak ilyenkor amikor már qrvára felhalmozódtak a hacukák! :?

Kép
Kép
missancsi

Szóval azt javasolták,hogy igyak ma kálciumot,az leviszi a kipirosodást róla,és ha ez HOLNAPIG nem segít,akkor forduljak orvoshoz.

Miután először sima kis pattanásoknak néztek ki,nem gondolhattam,hogy lesz "folytatása"...

házidokkhoz meg járvány idején nem tenném be a lábamat azért,hogy ismét elmondja,hogy a bőrgyógyászatra nem kell beutaló....
Vendég

SZiasztok!

Béku allergiás reakció! :( Sajnos nekem is volt már ilyen.
Szerintem háziorvoshoz inkább most NE ha lehet, rengeteg a beteg
influenzás nehogy összeszedjél valamit. Bioparox valóban szörnyü
rossz izü:(

Andi nagyon-nagyon tetszik a kis hercegnő szobája. A tiétek is,
én mondjuk nem mertem volna ezt a barnásat de igy h. most
látom nagyon szupi:)

Nálunk meg Márknak szorulása van. Az én nem sirós babám tegnap
egész nap sirt. Ma nyomta a k@kit és szegénykémnek tök kemény
kis bogyókái jöttek:( Lehet, hogy az alma és a banán??? Mert
tegnap azt kapott, a banánt csak összetörtem villával. Egyáltalán
lehet már adni neki??

Babu
babu69

Csucsu: én most vagyok a 12 cn.on és én is majd a következő ciklus 2. napján megyek Sz-höz! :-)
Illetve holnap, be kell mennem vérvételre és vizeletet vinni.
Lehet, hogy egyszerre inszemezünk? :-)

Vicky: neked mitől lett inszem stimuláláskor 8 tüsződ??? Ennyi lombik-stimunál szokott lenni, nem?

Andi: én is így jártam decemberben, nem lett bacimentes apa spermája, engem is elküldtek... csak kaptam egy nagy letolást is. De gyorsan túltettem magam rajta. :-)

Mieza: eddig is teljesen jól ment minden, a szüléssel sem lesz gond, mindegy, ki mit mond!

Lányok, ment már valaki inszem kezdésre 1. cn-on a második helyett?
Mert akkor talán nem esne hétvégére az inszem, hanem meglenne pénteken... bár gazából nem akarok kombinálni, majd lesz valahogy. :-)

Kép
lujzici

Csucsu én 21-én megyek legközelebb. az kb akkor lesz mikor Te is mész nagyon kb de még találkozhatunk :)
életemben először van a lap tetéjén amit írtam, juhéééé
csucsu, eszter, sajti elsősorban nektek ajánlom és mindenki másnak is természetesen meg magamnak is egy kicsit :)

Kép
pannik
Budapest

Béku!Ha ennyire problémás a dokkerhez vezető út,akkor bár semmiképpen nem akarok okostojás lenni,de mivel a múltkor nekem is így kezdődött:mirigy bedagadt,fejfájás,torokfájás,nekem a házidokk a következőket engedte:ha van láz,bár ne legyen:Algopiryn.Mézestea,lándzsás utifű,nagy mennyiségű C-vitamin pótlás!Persze én ezek mellett antibiotikumot is kaptam!
Bioparox-ot ismerem,qva szar de nagyon hatásos!...viszont én ezt most nem használnám!
Nekem 2 védőnénim is van(egyik"fogadott",aki nagyon magán hordozza a sorsunkat és amikor beteg voltam minden percben számíthattam rá,ill.most is!),akik rengeteget tudnak ilyen esetben segíteni!Nem tudnád esetleg védőnénidet felhívni,hogy mi a szitu?!Lehet,hogy tudna homeo-s gyogyóban is segíteni!!!

Kép
Kép
missancsi

Beutaló nem kell a bőrgyógyászatra, de már ott is időpont van! Ezt is jól elbaltázták, itt a kerületben eddig ez olyan jól müködött.
Egyébként itt van egy szuper jó bőrgyógyász doktornő én már
évek óta járok hozzá , ha esetleg szükség lenne rá /ne legyen/,
szivesen leirom a nevét.
babu69

Lujzici!!
Én lombikkal megyek tovább,de attól még lehet együtt nyomjuk valamelyik szobába. :D :D
4.napon is mehet uh-ra,Nekem úgy mondta Sz,hogy 3.nap +/- 1 nap.
csucsu99
Budapest

Sajtika: de jó most neked! Sokan lennénk a helyedben! :-)

Kép
lujzici

Babu: köszi,azt elfogadom,de még azért megvárom ezek hatását,amiket ajánlottak,hátha :?

Ancsi: nekem a torkom igazából nem nagyon fáj,picit érzem csak,inkább azért akartam rá valamit,mert érzem,hogy lenne minek feljönni onnan... :roll: :roll: :roll:

No,lenyomtam a 2. adag kálciumot is.

Kiütéseknél jó jel,ha sárgásak lesznek ezek a kis pattanás-félék?
talán kifakadás után eltűnnének... :roll: :roll: :roll:
Vendég

babu: Én már adtam Barbusnak banánt, de tényleg megfogja a hasukat. Főzz neki egy kis kamilla teát, az fel fogja lazítani. Állítólag cukor is kell bele, mert úgy a tuti, de nekem anélkül is meghozta az ihletet.

lujzici: Az első stimunál alig kaptam merionált és mégis ennyi tüszőm lett. Aztán egyre kevésbé hatott a szervezetemre. Szerintem hamarabb nem kezdik, nekem később már kezdték. De nem biztos ám, hogy ugyanúgy jön ki az inszem, mint legutóbb. Nekem volt már a 12. napon és volt már a 23-on is. Szerintem előre ne variálj vele. Legfeljebb majd a gyógyszerrel kicsit machinál a doki.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku nálunk is sokat kell várni a bőrgyógyászra ezért vannak olyan türelmetlen betegek akik a fertőző osztályra ugranak be a bőrgyógyász doki helyett,mert ide nem kell időpontot kérni
gyongy35
Mezőfalva

Sajti, ezek a hírek!!! Mit varázsoltál már megint a lustibb petécskéből :)))
Jaj, nagyon szurkolunk. MOst már szépen kitisztultál az injekcióktól, van gps-esük beépítve, szóval HAJRÁÁÁÁÁ!

Jaj, de kár, hogy egy nagy hordóként fekszem, most úgy bepattannék az autóba és mennék házakat nézni :)
Találtam jókat a 20-ban, de nem ismerem a környéket.
Amiket néztem:
20 kerület:
- ott kint a szélés: Szakolca u, Torockó u,
- Pacsirta telep, Pacsirta utca
- ott fenn: Mikszáth u, Vas Gereben u (Albert u is :)))
Ezekről írtok nekem Kahlan és Ann? :)

A másik terület a 17. kerület. Kint van, de olyan gyönyörű házak vannak és nagy-nagy kerttel és... olcsó...

Ann, a 23. kerület már olyan messze van, onnan mivel lehet bejárni?

Kép
mieza

Gyöngy: én tuti nem fertőzök,ma amint bent lesz a házidokk,meg a nőgyógyász (mindkettő esti rendelést tart),akkor beszélek velük,hogy kell-e emiatt aggódnom,és mi a teendő.

elég lenne,ha megnyugtatna valamelyikük,hogy nem lesz baj,és elmúlik,akkor elviselem az ábrázatomat addig is.

Andi: nagyon szépen köszönöm,hogy rákérdeztél a gáz-témára!
Mint kiderült,a 69.000-ben benne volt a legutóbbi 28.000-es számla is,így kevesebb a "ráfizetés".
Páromnak mondtam,hogy vajon lophatják-e a gázt,de elmagyarázta,hogy nálunk mi merre fut a "falban" és azon kívül,és nem férhet hozzá senki-szerencsére :)
Vendég

Mieza!!

Gyere felénk!!!!! :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Mieza ma megyek épp kozmihoz, kopasztalanításra a műtéthez igazítva... ő tőzsgyökeres 20 kerületi kiírom az utcákat és kikérdezem. Bát én továbbra sem ajánlom az egész 20-at a fent leírtak miatt...
A 23. ker a 20 mellett van. M0ról van lehajtás, vagy a város felől a SOroksárin végig kifelé egyenesen. (Soroksáriból lesz Grassalkovich, Ócsai) Hév megy úgy tudom a Boráros térig. A 20 és 17 nagyon messzi van egymástól , két ellentétes irány, ezt nem is teljesen értem, de lehet lemaradtam vmiről.

Békus, nem értem fáj a torkod is? Azért használod a bioparoxot? Amúgy torokfájásra sztem az egyik legjobb, bár az igaz, hogy ez már antibiorikum kategória.
ann74

Csajok,új infó!

Párom a védőnőt hívta fel az ügyemben reggel,és Ő ajánlotta a Bioparoxot,mert elvileg van egy listájuk,hogy miket szabad a kismamáknak ajánlaniuk!!!!

Szóval már biztos,hogy nem öngyógyítás,a védőnő javasolta!
Vendég

Ann: inkább csak érzem a torkomon,hogy van ott valami,aminek fel kéne jönni...

Szóval tudok enni-nyelni,nem úgy "fáj".
Csak amiatt akartam rá valamit,hogy az is elmúljon!
Vendég

Ann, nagyo köszi! :)

A 20 a párom munkahelye alatt van, jó lenne, mert hamar hazaérne.
A 17 messze van (itt mögöttünk), de iszonyú jó házak vannak, nagyon olcsón, minden extrával (csak nayon messsssze).
Dilemma :)

Kép
mieza

Békus, nagy gyógyulást! :)

Kép
mieza

Nézd meg a 23. kerületet a térképen, az 20tól egy köpésre...
Már fel is írtam egy pépörre az utcákat, viszem kozmihoz. Vagy kérdezem majd tőle melyik a c mentes övezet.
17et ismerem. Sztem ott a városba-ból közlekedés az nagyon gáz, mert ha jól tudom csak egy úton lehet menni és ott mindig iszonyat dugó van. Keresztúri vagy milyen út ami az örsig megy ki. De biztos nyugis hely a 17. Hát át kell baromira gondolni pro kontra.Lehet azért is olcsóbbak a házak mert már elég kint van, főleg mondjuk Rákoskert..Melyik kerben van a melóhelye párodnak?
ann74

hello Csajok!

megjöttem tömegnyomor volt a BMC-ben,mindenhol 15kor kerültem sorra,Sajti elöttem volt egymás mellett feküdtünk a mütőben:)
Pancsival is taliztunk,tök Hepi jó volt ránézni! :D :D :D :D

Mieza!
gyönyörű kismama vagy! :D :D :D :D

Andi!
ultra brutál jó a kecó!
vikus82

Nagyon köszönöm a drukkokat,nagyon jól esik!
holnap megyek,be melóba,de csak 1 vendégem lesz,és nem gyanta csak kezelés,tehát ülni fogok!

Nagyon köszönöm!
Eszter!

láttalak csak telefonáltál!

Csók mIndenkinek!
vikus82

MIeza!

Pacsirtatelepről tudok nyilatkozni... háát, eléggé kinnvan mindentől. Az 52es végállomása ott van(villamos), ez visz vissza a Határ útra. Közlekedésileg ez az egyetlen eszköz, kicsit fejjebb megy egy busz is.
Bolt, posta, ilyesmik nuku, be kell menni a kerületközpontba.
Ugyanakkor csendes, ez tény. Iskola, ovi van a közelben(pont a miénk).

Csepel? nem téma?
ja, és kertesházasövezet jöhet csak szóba?

MI anno kompromisszumot kötöttünk: inkább központ(Csepelé), de szinte mindent megkaptunk cserébe: boltok, ovi, iskola, posta, és a HÉV....
Vendég

Vikus: no akkor indulhat a pihenés! :)
vigyázz magadra!

Mieza: köszi :)
igyekszem gyógyulni.
Tiszta röhej,itthon vagyok direkt,védem magam minden külső hatástól,és betegebb vagyok,mint 1 éven belül bármikor... :?

Hogy mitől dagadtak be a nyirokcsomóim,és miért azok is csak a baloldalon?!

volt,aki azt írta nekem,hogy a hormoningadozás is okozhat ilyen kiütéseket.
kép alapján is így gondolta,remélem igaza van! :D

Reggelre amúgy kevésbé fájt,viszont pirosabb,mint tegnap :?

Neked meg eseménydús holnapi napot kívánok,február elseje hozzon szerencsét mindkettőnknek!!! :D
Vendég

Béku remélem tényleg nem kell a bőrgyogyi, de ha szükség van rá szólj, vagy ha bármiben tudok segiteni.

Vicky köszi már főztem is teát Márknak. Hát ma nagyon sirós napunk van, remélem csak a k@ki a baj!!!!

Megyek is, szegénykém visít nagyon:(

Babu
babu69

Babu: nagyon kedves vagy,köszi!! :)
Privátban ha elküldöd,azt megköszönném!

Sajnos előbb-utóbb mindenképp mennem kell bőrgyogyóhoz,és ha azt mondod,hogy ő normális,akkor pláne szeretném az elérhetőségét! :D
Vendég

Andi
Hú, nagyon ügyesek voltatok anyuddal!
Ütős lett a háló, megy az ágyhoz is :)
Ez az első inszemes sztori elég durva, velem is ilyen volt mindig S...
Sajtihíreket köszi, nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!! :)

Csucsu
Hát hüllő :)
Már van otthon egy, februárban érkezik a következő...
Röhögtem is tegnap az Állatkertben, hogy majd idehozzuk a gyereket kutyát meg libát nézni, míg másnak otthon orchideája lesz meg kiskutyája, addig nekünk húsevő növényeink meg hüllőink...
Bár nekem gyerekkoromban ott volt a polcon egy emberi koponya és apu halott embriókat hozott haza mutogatni (biológus...), szóval nem csoda, ha nem vagyok százas :)
Terméskőről kérünk képeket!

Béku
Jobbulást!
Durva, hogy a gyógyszertárban nem akartak semmit adni...
Nem próbálod ki Eszter csodareceptjét? Ártani tuti nem árt!

Kép Kép
estrella22

Na kolléganőmből kezd elegem lenni, kimegyek 5 percre telefonálni és kinyitja bukóra állandóan nálam az ablakot...
Én meg rögtön nem veszem észre, csak mikor már kezdek fázni...
Az ő oldalán is nyitható, akkor a francért rám nyitja állandóan ebben a mínuszban!!! Már szóltam neki, de mintha a falnak beszélnék!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi!

gyömbérem nincs itthon,sosem használtam :?
Tudod,én még sajnos rászorulok párom segítségére,ha ki akarok mozdulni vásárolni,de este hozatok vele a boltból,csak későn jön,9 körül.

De nekem is eszembe jutott már :)

Nagyon kiakadtam,mikor nem adtak páromnak semmit,pedig amiatt ment,hogy a fejfájásomra hozzon valamit!
Még azt is körülírtam,milyen a fejfájásom,hogy tudják,pontosan melyik homeós bogyó való rá.

Arra már nem volt időm,hogy itt puhatolózzak,de gondoltam az a dolguk,hogy értsenek hozzá :?

Amúgy eléggé utálom a gyógyszereket,és örülök,hogy vannak ilyen termékek is,már ha kiszolgálnak vele...
páromnak volt annyi esze,hogy miután nem szolgálták ki rendesen,felhívta a védőnőt,aki ugyebár mondta,hogy bármikor nyugodtan zaklassuk,és ő mondta a torkomra azt a valamit,de az összes többi dolog is fontos lett volna :?
Vendég

Estrella: jó szemét az a csaj...
Miért nem tudnak az emberek a kismamákra tekintettel lenni?? :evil: :evil: :evil:

menj oda mellé,és nyisd ki az ő ablakát látványosan!
Hadd fázzon ő!!
Vendég

sziasztok,
végre leülök, ma még nem ettem, reggel óta pakolok, mosok, szárítógépezek, takarítok, megszüntettem Marci ágyát, összepakoltam jó pár cuccot amit mi már nem fogunk használni :cry: (mellszívó, kókuszmatrac) aztán ha időm lesz nyomom fel őket netre.

éjszaka jövök nagyon tudni akarom hogy kivel mi van !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

babu: Barbus nagyon szerette még a fájós pocakra a hajszárítót. Meleg volt és zúgott. Jókat aludt alatta. Egy próbát megér.

kisbeeka: Én is úgy tudom, hogy a bioparox mehet kismamáknak.

kubu: Én Barbus pici ruhácskáit szoktam nézni, hogyha a következő gyerek fiú lenne, akkor többet ezeket már nem fogom ráadni senkire. Talán ha a hugomnak lánya lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Ha minden jól megy,ma eljutok a házidokkhoz...
Szerencsére van itthon pár maszkom... :roll: :roll: :roll: iszonyú sokan betegek most,nem örülök ennek a látogatásnak :?

annak azért igen,hogy látni fog orvos,csak még nem tudom,hogy gyalog kell mennem (plusz BKV),vagy sikerül kocsit szerezni,mert még azzal is jó messze van :(
Vendég

Elvisz anyum a dokihoz!!! :D
1 óra múlva indulás,addig próbálom magam összekaparni... :?
Vendég

Béku!Én azért örülök,hogy rádnéz a doki! :) Biztos ami biztos!

Kép
Kép
missancsi

Hahó!
Gyors kukk!
Breki: azt hittem elmész anyuhoz és nem fogsz netezni, hiányoznál ám! Uh-s eredményt nagyon várjuk! Vigyázz magadra!

Mieza: csoda jó dolgokat irtál. És teljes biztonságban,nyugalomban vagy. Hát igen, gondolom azért ezt nem ingyé adják, de lesz értelme miért. Ahogy öleled a kicsi drágádat ott. Élvezd minden percét, mert hamarsan megérkezik. Doki jól saccolta max 1 hét szerintem, de én nem vagyok orvos. De azért szeretnék még egy ilyen pocakot, jó lenne egy kislány benne. Na ne álmodjak. Max unoka, de ahhoz előbb bárányka megtérése is kellene.
Vicky: nem tudom most hogy van, eddig át lehetett ruházni kuponfüzetet. Most miért nem szerinted?
Andi: ez az lesz lakosztály hercegnőnek!
KPN: veled is szalad az idő, és mindenkivel. Nekem is most volt az 50, és már 1 ismét eltelik. Hihetetlen.

Sajti: gratula a 3 picikéhez.

Most jöttem, indul tovább a menet fogdokker.
Kéretik szurkolni. Ma tömés, péntek beülti? Terv szerint igen.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Jó volt találkozni néhányotokkal!

Eszterrel szerdán is ugyanott :D

Szerdán vv. Húgomnak, kapott még estére szegénykém egy pergoverist. Remélem csak péntekig megy már a dolog és hétfőn petesejt leszívás.
Nekem 10 mm a méhnyálkahártyám. Már jól megágyaztam a kis babszemeknek :lol:
Takonykorság még van, egy kis köhögéssel, de rajta vagyok az ügyön!

A tüszőrepesztőt előző este kell szurkálni vagy kettővel előtte este?

Sajti!
Nagyon szorítok!

Kép
avarka

kispatak: Valami olyasmit írtak a gyakori kérdéseknél, hogyha nem az veszi igénybe, aki rá van írva, akkor megtagadhatják a kedvezményt. De ha te úgy tudod hogy át lehet adni és nem kell a tapolcai, akkor azt átvenném tőled. Az állatkertbe meg mehetnénk együtt is. Valamikor nyáron. Kis unoka pótlék. Barbusnak úgysincs nagyija Pesten. Kérettem apával üdülési csekket, abból fogunk max. menni ilyen helyekre. Fogdokkerhoz drukkolok, nekem is kéne menni.

avarka: 36 órával előtte, de majd megmondják pontosan. Attól függ kb. mikor juthatsz be.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!

Priviben elküldtem a dokinő elérhetőségét.

Azért tényleg jobb, hogy megnéz a házidoki!!:)

Vicky!

Köszi a tippet aranyos vagy! Hát Márknak annyira nem jött be:(
De ma semmi, csak nyüszög-nyüszög szegénykém
babu69

Megjöttem a dokitól...

Nem voltak túl jó hírei: övsömör :? :? :?

úgyhogy tovább kell mennem a bőrgyógyászatra,és szemészetre,és azonnal el kell kezdeni kezelni,mielőtt még nagyobb bajokat okoz...
És nem a babánál,hanem nálam :?

megkérdeztem,honnan szereztem,erre az volt a válasz,hogy bárányhimlős gyereket látogathattam...
Mire én: hetek óta senkivel nem találkoztam...
Vendég

Az övsömör azt hiszem abból is kialakulhat, hogy nálad valami megváltozott mikor bárányhimlős voltál. Nem emlékszem már. De jó hogy elmentél.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt mondta a doki,hogy vagy bárányhimlős valaki miatt jött ez most,vagy ha olyannal találkoztam,akinek épp szájherpesze volt..
Úgyhogy elvileg ennyi is elég lehetett hozzá :?

Holnap a genetikai UH után bekönyörgöm magam a bőrgyógyászatra,meg a szemészetre...

Nem szeretném elveszíteni egyik szemem látását sem :?
Ezért nagyon gyorsnak kell lenni,és imádkozni....
Vendég

Hahó!

Breki: nagyon együttérzek veled!!!! Remélem minden ok-s lesz. Megvan már a zuglói cimed? Hová készülsz orvoshoz az uh-n kivül? Zuglóban Herminán van csak bőrgyogyi. Szemészet az Örsön is. Mindkét helyen irtó sokan vannak! De a te bajod szerintem SOS főleg, hogy kismami vagy! Ha nem akarnak fogadni, ne hagyd magad! Mondd, hogy akkor mész az igazgatóhoz! Itt az Örsön tuti nagyon szigorú ember, és igencsak tartanak tőle. A Hermina utit nem tudom, oda ritkán járok, mert kiesik.

Vicky: M.tapolcára gondolsz? Huh tudom, oda annyi kupon volt. De ez most mi, hogy név szerint lehet felhasználni, tuti szemétség. Már más is panaszkodott, hogy amit neten kell kinyomtatni alig lehet felhasználni, mert 1 hét alatt érvényét veszti. Jól kitoltak a jó néppel. Eddig volt a füzet meg a kártya aztán kész. Vittem magammal, kitépték ami kell én meg spóroltam jó sokat. Most akkor hogy van ez? Persze majd elmegyünk Állatkertbe vagy amit gondolsz. Huh unoka, na az nekem tuti nem lesz. Akkora hallgatás van, én meg nem irok. Nagyon nehéz megállni.

Na ma nem volt semmi. Inygyulladás. Kicsit kiokosított dokker aztán péntek este beülti. Ez még az egyszerűbb verzió. De a távolabbi kilátások koránt sem kedvezőek. Még ő sem tudja biztosan mi lesz a másik oldalon. Min 1 beülti,lehet kettő vagy még egy hid eltáv. Na bele sem merek gondolni, hogy ez mibe kerül. Eddig félmillát saccoltam az egészre, de azt hiszem ez kevés lesz.De azt hiszem a legfontosabb, hogy jó legyen és tartós. És az ilyen munkák vagyonokba kerülnek.Még jó, hogy a maximumot tettük be az ep-be. A fele akkor ingyen lesz.

üdv kispatak
Vendég

Laptető???

Na ebből picit megtartok a dokkerra, meg báránykára, a többi legyen mindenkié, de főleg Sajtié, Eszteré és a heti próbálkozóké!
És persze Mieza/Albert: nagyon várunk! ( Egy hét mulva már tuti dajkálhatod, addig pedig ezer pocaksimi)

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?