Jó reggelt!
Itt nagyon jó a helyzet, Rugó még alszik, én netezek. Karácsony óta nem kelt fel később, mint én
Igaz, ehhez az is kellett, hogy megbütykölje a kinti-benti hőmérő gombjait, és beállítson rajta egy reggel hetes ébresztőt, amire persze ő nem kelt fel
Juba, szegények
R. is kelt hónapokig éjszakánként 10-20 alkalommal, totál K.O. voltam

De örültem, mikor már kijöttek a fogai
Mesi!
Nem semmi
Geginek gyors gyógyulást!
Maradtak hegek Zsozsin? Szépen gyógyult?
Nekem van pár bárányhimlős hegem, egy-kettő a karomon, meg a hasamon is volt. De a terhesség óta a hasamon lévők már nem feltűnőek
Panndi, hogy vagytok??
Kaqk, etno-babák
Mi a multikulti nevében adtunk Boglárkának és Blankának mindenféle nációjú babákat és barbikat régen, afrot, arabot, meg terveztem egy japánt is, de addigra megszületett Rugó, és onnantól kevesebb ajándékot kaptak
Tegnap voltak itt a kisebbik bátyámék, most Boglárka jött vele. Nagy játék volt, szerintem R. azért alszik ilyen mélyen, mert kikészült

Boglárka festett nekem egy befőttesüveget üvegfestékkel, és van rajta egy pók is. Gondolom, Pók Úr miatt kárpótlásként
A madáretetőt egyelőre nem tudjuk kivinni. Van benn egy műanyag csirke figura, annak kell benne lennie, és üveggolyókat eszik
Képzeljétek, az akváriumunkban vannak azok a gömbszerű növények. A csigaevő vájt bele egy olyan lyukat, mint a kisujjam, és oda tolat be, ott pihenget
Irina, mit ettetek?
Na, akkor nektek is kell mára egy kis logisztika
Én elég hideg fejjel tudtam mindig vizsgázni, jól ment, nem volt soha lámpalázam igazán
Emlékszem az ókortörténelem szigorlatomra, csak én kaptam aznap ötöst ókori keletből, pedig valami reménytelen tételt húztam ki (neolitikum volt az egyik), de beugrott a hatosztályos törikönyvnek egy ide vonatkozó része, hogy Chatal Hüyük nevű évezredekkel ezelőtti városban a csontvázakat a házak tetejére tették meg hasonlók, és azt hitte az oktató, hogy mindenféle szuper könyvet olvastam, közben meg a középiskolás tananyagot mondtam neki
Aztán a görög-római résznél lebuktam, hogy egyetlen forrást sem olvastam el, így négyest kaptam összesítésben
A héten túlnyomórészt itthon leszek, egyszer kell tuti bemenni az egyetemre egy kutatói megbeszélésre. Talán még akkor vizsgáztatok is. Már Böszbe nem megyek ki, a büfében találkozunk az ominózus hallgatóval.
Jövő héttől viszont indul a félév