Jóreggelt!
Béku, nekem is volt övsömöröm egyszer, emlékszem rohadt nehezen gyógyult, a seb része a hasamon, a köldök mellett volt, iszonyat kellemetlen, fú, nem irigyellek, ez egy mocskos-szemét kórság

.... ráadásul a derekamnál kapott el valami ideget, úgy mászkáltam hetekig, mint a a seggbe...b..tt agárkutya....
De nem feltétlen kell hogy bárányhimlős gyerekkel érintkezz, "idegi hatásra" is kijöhet (nekem mikor meghalt a Robika cicám, utána jött ki és a dokitól tudtam meg, hogy ilyen hatásra is kijöhet, mert a bárányhimlő-herpesz vírus valami közeli rokonságban vannak egymással és ugye a herpesz is idegre is kijöhet...).
És ugye nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a drága-nővérkéd miatt eléggé felcseszted Magad a múlt héten Te is!!! .....
Hála ég, hogy elmentél dokihoz... látod, nem véletlen mondták itt a lányok....
Bár ahogy most utána néztem, a magzatra káros hatásról nem írtak, de mivel a szemednél is van seb, remélem sikerül bejutni dokihoz vele....ha genyáznak, add elő a hisztis-kismamát!!!

De szerintem kismamával nem fognak....nyugi!!
Zsuzskám: Jobbulást kívánok az ezermesterednek!!! Szegénykém, ez nagyon magas láz, férfiak a 37-től is kész vannak már!!!

... Gyógyhullámok Neki:
Eszterkém: Látom tegnap nem volt érkezésed jönni.... remélem minden rendben és jó híreid lennének, csak ez a fránya leterheltség....

Jövő héttől már alig várom, hogy otthon legyél

Láttam a baba-arzenálodat a blogon, na Ti aztán tényleg nem bízzátok a véletlenre.....de nagyon tecc!!!!!