A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

ááá csajok! Ti merre kalózkodtok????!!!!!

Mesi: szegénykéim! sok sok erőt nektek, egyszer csak túl lesztek rajta! sok sok gyógypuszi a kis manóknak!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

kalózkodunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

KépKép
viranka

jó helyen :lol: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk! Tudunk ám mindent! 8) Nem szép, hogy nem mi vagyunk az elsők! Irgumburgum! :D

Gegi nagyon rosszul viseli a birkát! 39,3-as láza volt tegnap, millió pötty van rajta és viszket neki piszkosul. Éjjel 3x pelenkáztam, hintőporoztam, kapott Fenistil cseppeket - de mintha nem használna semmi. Aludtunk vagy 5 percet.
Ráadásul a pelenkában bedunsztolódnak ezek a hólyagok, hasmenése is van - és tartsam tisztán a sebeket...
No de ennek is vége lesz. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk, gratulálunk!!!

Emese, kitartás :!:

A ma reggel eseménye:
Kép

Az ott a publikus telefonom a mosogatógép fogórészébe illesztve. Nem jön ki. Kérdeztem Rugót, hogy nehéz volt-e oda betennie. Bólintott, hogy igen :roll: :x

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

KAqk lebuktattak a csajok? én nem láttam semmit, pedig kerestem :roll: lehet nem jó helyen?

Vindo azta! nem semmi Rugó!

Emese jaj nagyon rosszul hangzik, kitartás! Jobbulást a picuroknak!

Heni
KépKép
heni81

Ja, a forma-kirakós teszten biztos jól teljesítene :roll:

Nézd meg a profiljában a hozzászólások listáját.

Kép
vindolanda

ÁÁá de kiváncsiak vagytok! :-) De édesek is! oda írok! :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo :shock: nem semmi Rugó :D
egy vékony drót segítségével hátha sikerül kiszedni.
amúgy jó lesz hallgatni mosás közben a csörgő telefont :P

Mesi jobbulást Geginek és Zsozsinak is+++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj szegény Gegi! :? +++++++++++++++++++ jobbulást!

Rugó nem semmi! valahogy csak ki tudjátok szedni!!??

Na fordítanom kellene!

Ja és tegnap felmondtam!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Puszi Gegi bébinek. Jajj nagyon rossz lehet.....

Bocs csajok még mindig nem tudok visszaolvasni....pedig most volt egy órám, mert Danit ott hagytam 1 órára a CSANA-ban :lol: semmi nem volt. Az óvónénik mondták, hogy szerintük menjek el egy kicsit, mert a fiam olyan jól elvolt.
Az egy óra amúgy azzal telt, hogy a pénteki órámra készültem. :D
Jó egy kicsit felnőtt dolgokkal foglalkozni :D
Valamikor csak visszaolvasok...

A lap tetején még megütötte a szemem, hogy Dóriéknak is fosós hányós...sok puszi nektek is...

És Vindó azért Rugónak nem semmi húzásai vannak :D remélem sikerül kihalászni onnan.

Ja még annyi esemény, tegnap lerobbant a kocsi. Kuplung elszállt. Csak az anyagköltség 60-70 e. Ha mást nem tett tönkre a szerkezet :( :( annyira nem jókor jött.....és a kocsi Pesten, szerelő Miklóson még el is kell vontatni ma este. Eredetileg trailer vitte volna, de az még +10 e... :(

KépKép
KépKép
fleur

Megyek kicsi manóért

KépKép
KépKép
fleur

Dani CsaNában...de ügyes!!!!

Valamiről lemaradtam, mert nem tudom pénteken milyen órád lesz???? Munka?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Az órát én sem tudom... :roll:
Kocsi :evil:
Dani viszont ügyes, majd írd le, hogy viselkedett.

Sajna nem tudjuk kiszedni a telefont, már próbálgattam pár dologgal. Meglátom, Gábor mire jut.
Az is idegesítő, hogy mikor vettük, kb. annyiba került, mint a mosogatógép :evil:
Feszegetni meg nem nagyon merem.
Belülről csavaros az ajtaja, lehet, ha ott szétszedjük este, ki lehet valahogyan pattintani :roll:

Rugó épp eszik, közben a régi kávéfőzővel játszik.

Teregetni kell :arrow:

Du. az egyetemre megyünk.

Hat óta van fenn a drága gyermek.

Kép
vindolanda

Fleur: kocsi! Nem igaz hogy mindig van valami.:-(

Vindo: Remélem azért valahogy G majd kioperálja!
Ja és már két virágot is nyitott az orchideám..:-) Úgy örülök neki!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Birkásaim:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Fleur, sajnálom a kocsit!!

Emese, kölköcskéknek jobbulást!

Minden nagy és kicsi lelki és testi bajra gyors jobbulást kívánok!

Írtam ot is.

Pusssz!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mesi: oh a kis birkások! :-(

Ebédeltem. Már olyan éhes voltam, annyira korgott a gyomrom hogy csak na.

Én is szerettem volna vagy 5kg-t leadni, de ez most nem fog összejönni. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo,azt hittem az egy teszt hirtelen :) :) már kezdtem vigyorogni,G. biztos meggondolta magát :lol: :lol: :lol: 8)

mind gyermekem itthon,B. még hurutos,M torka picit piros így Ő is itthon :)
Voltunk ortopéd dokibácsinál azt mondta nincs lúdtalpa csajszinak,de azért fájhat a lába mert mezítláb járkál(nem is tudom kit utánoz :) :) :) )

Kaqk,tök véletlen volt :) :) amúgy :)

:arrow:

KépKép
viranka

Oh egyem a pöttyös tündér bogarakat....

CSANA:
Rám sem hederített mikor elmentem. Egy szemem nevetett másik sírt, hogy nem hiányzom neki. Mikor mentem érte azért mondták kicsit görbült a szája, de könnyű volt elterelni megnyugtatni.
Sírás nem volt. Ügyes volt. Persze nem bízom el magam ez még csak az első otthagyás volt. Amúgy mikor megérkeztem rögtön jött, hogy vegyem fel és úgy szorította a nyakam a kis tündér bogár. Éreztem, hogy akkor fogta fel mi történt.
Még sírt is kicsit.
De nagyon büszke vagyok rá.

Tanítás nem munka azaz nem olyan. Egy ismerősnek segítek felkészülni nyelvvizsgára. :D Persze azért nem két pusziért,de nem céges állás.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: de édes lehetett!!!:-) ja értem már akkor milyen órára készülsz! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Gratulálok az ügyes nagyfiadhoz! :)

Mesi!
Jobbulást a gyerkőcöknek! Szegénykék...

Vindo!
Azt a mindenit! Rugó mindig tud valami meglepőt csinálni!

Viranka!
Én mindig azt hittem, hogy mezítláb járni jó dolog!

Kaqk!
Itt is gratula! :)
Akkor most már csak 1 helyen dolgozol? Mintha úgy rémlene, hogy korábban két helyen is igyekeztél helyt állni. Vagy rosszul emlékszem?

Kép
gica1

Gica: köszi. Hát régebben, májusig dolgoztam csak 2 helyen, azóta csak ez volt. Most meg a sajátot fogom csinálni. :-) azt itthonról is lehet, csak szgép, net, és telefon kell. :-) ideális. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica,dokibácsi megkérdezte a lakásban,fű,homok, vagy kő van :) :)
M. próbált alkudozni vele,h. szőnyegen lehet mezítláb :) :) de majd nyáron :) :)

KépKép
viranka

Vera nálunk általában papucs van, meg az oviban is papucsban van még is szokott fájni a lába :roll: mi a fene lehet ez :evil: meleg viztől jobb neki :roll:

Azt tudom, hogy kimondottam parkettán, laminált padlón nem jó mezitláb közlekedni.

Kaqk mi az a saját? :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Hali,

Közben Emmát hazahoztam és triplacsokis kekszet sütöttünk. A mc'Donaldsban lehet kapni és eszméletlen fini....utána néztem , van pár recept a neten, most egyiket kipróbáljuk...

Heni: saját??? még dolgozunk rajta, ha kész, akkor mutatom. :-).

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri,nem írtad hogyvagytok??

Most de. óta szar volt a gyomrom,apának is kuruttyolt,aztán délben meglátogattam a mellékhelyiséget.. Elég sűrűre sikeredett az oda járkálás a fejem meg szét akart szakadni hol rázott a hideg hl meg akartam sülni így lefeküdtem délben,de nem tudtam pihenni,Beni nem hagyta,Domi meg jót aludt....Apának meg megy a hasa,szóval a változatosság kedvéért ezt kaptuk el..

Délelőtt kint voltunk a reptér felé sétálni,kint voltunk egy órát biztos,jól elfáradtak. Most este vagyis délután is kint voltunk,a hideg levegő nagyon jól esett nekem is.. :)

Most pörögnek,és mesét hallgatnak.. :)
varga tünde

Hahó!

Mesi, kis drágák a pöttyökkel... de nagyon vidámnak látszanak a képen :wink:, remélem, ezen a fosós-birkás-náthás időszakon mielőbb túlestek!

Kaqk, szívből gratulálok a csodás hírhez!!! :D

Vindo, Rugó és a mosogatógépbe impregnált mobil :shock:
Nem semmi fiad van. 8) De tuti kijön onnan, csak kérdés, milyen állapotban. :lol:

Verus, az a jó hír, hogy nem látszik semmi súlyos ok, ami miatt Míra lába fáj... Ádi folyton zokniban rohangál, a papucs, ha rögzítjük is (nyári verzió) csak pár percig van a lábán. Az oviban szerencsére jól viseli a szandált.

Nemrég volt ovis fotózás, hát egy képen sem mosolyog Ádi, kivéve egy közös csopiképet, amin a kedvenc óvónénije viccelődik. Na abból rendelek.
Amúgy tegnap volt ovis szülői, agyam eldobtam rajta. Voltak a vérmes anyukák, akiknek valami súlyos dolgot szedett össze a gyereke, azok kezdtek boszorkányüldözésbe. Naná, az ő gyerekük mindig csak ELKAP, értitek, sosem HORDOZÓ. De hogy ezt honnan veszik? Most mondjam el, Ádi hányszor volt beteg, mégsem berzenkedtem. És ezek az anyukák mind tudni vélik, hogy ők aztán sosem terjesztenek semmit, csak szegény áldozatok a gyerekeik, mert nem járnak közösségbe, csak a családi körbe. Ja, mert oda aztán senki nem vihet be betegséget, ugye... meg a boltban sem kaphatják el... :roll:
Kiderült az is, hogy Ádi évvesztesként jövő ősszel új csoportba, az érkező kiscsopiba kerül. Ami csak azért gond, mert nagyon szereti az egyik óvónőjét, plusz most a legaranyosabb dadus az övék.De évvesztesként egyszer úgyis kénytelen lenne csoportot váltani, akkor jobb kisebbként, mondták.

Másról odaát. :arrow:
irina

Tündi, gyógyuljatok meg mielőbb!!! ++++++++++++
irina

Irina: bírom az ilyen.. persze simán bevihetnek ők is valamit ami aztán másik gyereken jön elő.nálunk is most első körben a családot viziteltem,van-e gond pisi terén :lol: aztán tágítottam a kört..ne is foglalkozz velük :wink: talán a másik csoportban jobban oda figyelnek,hogy pelust ne adjanak rá. Meg amúgy is,de olyan rossz,hogy beszoknak és átrakják máshová.. :(
Dominál is megemlítették,de nem az ovcsinénik hanem pletyka terén. Remélem nem igaz.. ÉN sem szeretném,ha ezzel megzavarnánk..

Tényleg Verus: azt mondják,hogy nem jó a láb boltozatának a köves mezitlábazás,de tuti már kioktattak ezen a téren,csak én is nem rég hallottam valahol :roll:
varga tünde

Tündi, köszi a vigasztalást, remélem, jól sül el majd az új csoport, szokom a gondolatot és még messze van...
Na, az is jó, hogy a Szuperanyukák kifejtették, hogy az ő gyerekük ha beteg, és sokat az, megoldják a dolgot, nagymamával...
Na ja, akinek van ugrasztható nagymama, az oké... erre mit mondjak? Nekem nincs ilyen és egy alkalmazottat nem tudok tartósan megfizetni...
Azt nem értik meg, hogy az én gyerekem pl. alapból annyira beteges, hogy amellett, amit emiatt itthon kell töltenem vele, a sima náthával már nem tudok itthon lenni vele (nem a taknya-nyála egybefolyik esetre gondolok). De már jöttek a takony színével, hogyha nem átlátszó, akkor az már bakteriális fertőzés... könyörgök, az én gyerekem a nyári hónapokban leszámítva 80%-ban náthás!!! Akkor mondjak fel? Vagy legyünk a bűnbakok? MERT ŐK MEGOLDOTTÁK.
Én is megoldom azt az évi 100 napot elég sok éjszakázás árán, de plusz 100-at már nem tudok.
irina

Áhh,ne foglalkozz velük.! És akkor akinek a gyereke már extra színű cuccal jön az orrából?? akkor meg kell kövezni??? figyu inkább most kapják el és edződjön meg a gyerek mint később nagyobb korában hiányozon a fontosabb helyekről! amúgy meg nem lehet burokban tartani őket,meg nem is szabad.. csak rosszat tennénk! jó,hogy megtudják oldani,de az az ő dolguk.. egy Beni csop.társának anyuja írtam telozott,hogy ne hari,hogy tőle kapta el Beni a hányást múlt héten szerda éjjel hányt..hát nagy cucc,nem haragszok és tényleg nem,mondtam neki nincs ráírva,hogy xy.tól elkapott víri,ez van túl leszünk ezen is,szegény tök sokáig vígasztaltam..
varga tünde

Tündi, áh, reménytelen a dolog...
Én felvállalom, hogy kis náthával és köhögéssel a gyerekorvos áldásával nem tartom itthon, akár zöldes a taknya, akár nem.
irina

Tündi, és hogy van Beni most?
irina

Megvan köszi! :) Bár eddig jó volt pár napja az étvágya most este azt mondta nem éhes,lehet holnap ő hánykolódik... :(

Én is viszem,így a gyerekeket oviba.. Szinte akkor alig mennének,ha mindig kikapkodnám őket egy kis orrfolyástól..
varga tünde

kortyog a hasunk.. :S apa sokadszorra wcn.. úgy látszik 12órás,nem 6os..
varga tünde

Szaisztok!

Jajj, azt el is felejtettem írni, hogy Rugó milyen vicceset alakított ismét...

Nem találom az előző hsz-emet, nem értem, nekem nem látszik... De azt írtam benne, hogy oda írtam hosszabban. :)

Különben jobban vagyunk, bár jelenleg nagyon hányingerem van...

Üdv mindenkinek, sztem ma már nem jövök, jó éjt is!

Kép
Kép
Kép
zdori

Haho, irtam mar egy regenyt es eltunt... :x

Kaqk, nagyon orulok a jo hirnek, gratulalok :D en biztosra veszem, hogy kisfiad lesz :D

Irina, tudom, hogy ez nagyon bosszanto tud lenni :twisted: akik azt gondoljak, az o gyerekuk akkor beteg csak, ha mastol elkapja... :x az egyik itteni ujdonsult baratnomnek a ferje karacsonykor azt mondta, vigyazzunk, hogy a kislanya ne igyon Alex poharabol, mert a multkor Alex orrara ra volt szaradva a takony es Vanessa beteg is lett.... :twisted: :lol: az azert erdekes, hogy Vanessa szinte mindig beteg, Alex soha (legalabbis nagyon ritkan), meg amugy is kb kethavonta ha talalkoznak... :lol:

Kedden kezd Rania az oviban, ma is voltunk, mindket gyerek nagy hisztit levagott, mikor el kellett jonnunk... :roll: Alex kiszurt maganak egy nagyon csinos kis fiatal ovonot, azzal pancsoltak vizben gumikacsakkal meg teknosokkel, hat, nem akart hozzam jonni... :? en meg tok feltekeny voltam! :x :lol:

Tunde, jobbulast nektek, meg a tobbi betegeskedonek is!

Vindo, Rugo mintha az en gyerekeimtol vette volna az otletet :D remelem, ki tudjatok szedni :?

Tegnap Alex is eltuntette a telefonomat, egesz veletlenul talaltam meg, betette a mikulas-sapkaba :?
Vendég

ne máááááááááááááár :) ezek orvosit végeztek? Irina ez kész röhej,de komolyan :roll: mutassanak már Nekem egy olyan közösségbe járó gyereket akinek nem folyik kb 3 nap múlva az orra :) :) (na jó Míra :) :) ) kabaré :)

Niki,de édesek lehettek :) féltékenység :) :)

Heni, én,mint akinek jó példával kellene előttük járni,ki nem állhatom a papucsot :) 1 volt amit addig hordtam,míg vki ki nem dobta mert annyira tönkrement :) s gyerekeim sem vesznek fel lábbelit :) ha van rajtuk nem zavarja őket,de ők is ált. zokniban harisnyában rohangálnak bent is.
Amúgy Kismaroson voltunk :) oda beutalő sem kell,külön van gyerekrendelés :)

nekem B. a pénztárcámat dugta el :) már azt hittem elhagytam,mikor kérdeztem Tőlük nem látták? Öcsisajt rohant lelkesen és kiszedte Míra ágya alól :) :) imádom mindent dugdos és utána keres(mint az Apja :? :wink: )

:arrow:

jah és gyöngyfűzőtanfolyáson mindenki lehülyézett,nehogy lebontsam már karkötőt,nem is látszik a hiba :shock: :shock: :roll:

KépKép
viranka

Halihó!

Csak egy gyors bekukkra jöttem. Mostanság értem haza a félévi értekezletről. Ráadásul befagyott minden testnyílásom ebben a hidegben.

Apa most ment el a fülészetre. Elküldtem, ne szenvedjen éjszaka. Délután Bercóért ment, nem tudta kivárni, hogy rákerüljön a sor az sztk-ban.

Rugó vicce tényleg nem semmi. Vindo, te is ilyen viccesnek látod? :wink: :lol:

Irina, tudod, hogy én is ugrasztom az anyukámat, de én nem szoktam pálcát törni a többi anyuka felett. De én is csak óvatosságból, meg a kruppra való tekintettel tartom egyből itthon Bercót, még akkor is, ha nem nagyon beteg. De a lényeg, hogy megtehetem. Ezért elítélni a többi szülőt? :shock: Mármint, hogy a taknyi gyereket elviszi az óvodába, eszembe sem jut. A mai világban táppénzen lenni luxus. Kőbunkók, nincs ellenük orvosság. :twisted:

Tünde, gyorsan gyógyuljatok meg. ++++

Emese, de édes kis birkáitok vannak! :lol: Még ez is jól áll nekik. Szegény Gegi ezzel a lázzal. Dávidon is másodikként jött ki, neki volt a nehezebb. Ő is keményen belázasodott anno. De hamarosan túl lesztek rajta. Durvább Zsozsi füle. Műtét: :cry: De valószínűleg jobb lesz utána. A hallására nem ment rá?
dmaggie

Csajok, köszi az együttérzést!

Egyáltalán nem azok ellen ágálok, akiknél van bevethető családi segítség, az tök jó. Csak az ellen, amikor adott anyuka magasztos arccal közli, hogy ő megoldotta, nagymamával. Hihetetlenül nehéz lehet. :D

Azt is értem (sőt minket is érint), hogyha valami durva bekerül a közösségbe, a gyengébb immunrendszerű gyerekeket nagyon kikészítheti. Őszintén szólva 1 órás szájtépés után sem derült ki számomra, hogy akkor most a mi csoportunkban volt-e/van-e olyan szülő, aki tényleg effektíve betegen vitte be a gyerekét (lázasan, durván köhögve stb.). Mert ha nem, akkor mi a csudáról beszéltünk ott?

Dóri, jobbulást a hányingerre!

Tündi, szorítok, hogy Dominak ne legyen pocakbaja! Nektek meg a legjobbakat!!!

Niki, féltékenység :wink: és még mennyi ilyen lesz! :lol: :lol:
irina

Maggie-m, Te mikor adod be a jelentkezést az MA-ra?
Á, nincs annyira sok pontom, ha pszichoszakokban gondolkodunk, sajnos, azokra mindig horror magasak. De azért optipista vagyok. :D
irina

Sziasztok!

Irina, de azért beadod pszichora? Nekem még az a bajom vele, hogy öt év az sok idő, és az alap képzéssel meg semmire sem mennék. Levelező MA szak meg nincs Pesten, gyerekek mellől ingázni vidékre pedig nem sok kedvem van :roll: Na mindegy is, ez már nálam lefutott ügy.

Verus, karkötő hibáját én sem látom :wink:

Kaqk: :lol: :lol: :lol: ++++++

Mi voltunk ma ügyeket intézni, és olyan fura, Fruzsi még olyan kis kicsi, de már őt is be kellett iratni az oviba, jajj, megy az idő :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, sosem lehet tudni, mi lefutott ügy, hátha egyszer végigcsinálod :D
Tegnap postáztam a jel. lapot, beadtam a Károlira és az ELTE-re (nekem csak költségtérítéses lehet... hát az is nagy kérdés, hogy megy ez, főleg tartósan). Átgondoltam a vidéki egyetemeket, és rájöttem, hogy az ingázást nem családos embernek találták ki. Csináltam egy ideig, amikor Fehérvárra jártam tanítani, elég megerőltető is volt, bár utazni még volánbuszon is szeretek.
irina

Irina, a héten szeretném elintézni, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.
Persze, értelek. Nem is úgy értettem. Én ezen a világon élek és empatikus vagyok. :wink: :lol:

Panndi, hogy vagy? Mocorgás?

Kaqk, ölellek itt is! :lol: :lol: Ha felmondtál, akkor segítesz abban, hogy kinél rendelhetem meg esetleg majd a játékokat?
dmaggie

Én igazából a csekk miatt várok, meg kell várnom a fizut vele. :oops:
Egyébként meg azt gondolom, nincs vesztenivalóm, leszámítva a 9 ezrest. :roll:
dmaggie

Irina, neeeem, én már tuti nem vágok bele. Ami ezzel kapcsolatban az álmom lett volna, az legalább nyolc év tanulás után lenne megvalósítható, de az meg a gyerekek miatt tuti több lenne. Na de nem baj, már nézegetem, mi való még nekem :lol:

Maggie, köszi, jól vagyok, Gábor sokat mocorog, már elég sokszor nem hagy aludni, de bánom is én, örülök, hogy érzem :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Irina, ne szabatkozz! Menj, tanulj és mi nagyon büszkék leszünk Rád! :lol: Ne hagyd az álmod!

Egyébként nekem az asztrológus barátnőm mondta, hogy ebben az életemben az lenne a feladatom, hogy saját magamat valósítsam meg. Én eddig állítólag mindig a családomnak éltem. :roll:
dmaggie

Panndi, ui: őszintén, szerintem bármilyen BA-t vegyünk is, azzal nem lehet semmit kezdeni. Se tanítani, se komolyan munkára jelentkezni. De cáfoljon rám az élet.
irina

:lol: :lol: :lol: Hú, én ezeket is imádtam. Emlékszem, Bercó, ha a pocakomra tettem a kezem, mindig odabújt. De jó is volt.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?