A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

kispatak: Majd rákérdezek a szelvényre. De tényleg csak akkor add nekem, ha te biztosan nem használnád el. Én 11-én megyek fogdokihoz, mert az egyik tömésemmel nincs rendben valami. Fáj ha belemegy valami. Nem szeretem a fogorvost!!! De bátor leszek. Jó pihenést.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska,
jobbulást, remélem hamar kikúráljátok magatokat!!!
baciűzők mennek. :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak,
fogdokkerhez kitartás!

Vicky,
napi 170 ch az előírás, 165 körül minimum meg is eszek, elvileg nem éhezek.
nekem is 7, néha 8 fölött va, de a napi 4-ből ált. csak délben. az éhgyomri szerencsére mindig jó.

Breki,
kiütést holnap megmutatom dokkernek, bizti ami bizti.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: jól teszed,ahogy látom,ezeket szinte minden orvos ismeri :)
Akármelyikhez mentem ma,mindenki egyből vágta,hogy herpesz...

Kispatak: biztos van folyamatosan szülésfelkészítő,hisz nem minden nő egyszerre szül ;)
majd meglátom,mikor megyek,és megyek-e oda egyáltalán!

Amúgy vicces volt ott lenni,még sosem voltam az Uzsokiban :D
Vendég

Sziasztok!

Hát M.bá és az ő Jancsikája.... beszarás, látom ma is elemében ban a társaság :))))))))))))))))))))

Béku: Nagyon szép a kisbabátok :) és milyen jól látszik már!!! :)
Az elején mikor elkezdett nőni a hasam nekem csúcsos volt, decemberben a tessóban a pénztárosnő rá is kérdezett, hogy fiú-e? Akkor még nem tudtuk.... :wink:
Mondjuk szeirntem most is csúcsosabb még mint inkább kerek...de a fene tudja, én innen fentről látom annak :)

Szandra: Nagyon sajnálom! :( Vigaszölelésem: ((((((((((( O ))))))))))

Nos, én ma voltam a mi Zolinknál... :wink: Ismét csak azt mondhatom, hogy egy tündér volt!!! :lol: :wink: :lol: :wink:
Mondtam neki a 1,5 héttel ezelőtti viszketést és hogy canesten-kombóztam... úgyhogy azonnal kenetet vett, csütörtökön kell hívni az eredmény miatt. Nézett méhszájat (Silverboy barátunkkal).. végig zárt, a has-keményedésekre a Magnerotot és külön b6-ot kell szedni innentől, mert az úgy erősebb, mint a sima magneb6 és többször kihangsúlyozta, hogy ha bármi van hívjam... :shock: :wink: Ja és sok-sok pihenés!!! És semmi megerőltetőt ne csináljak!!

Kisded 800 gramm körülre saccolható súlyilag :lol: :lol: :lol: :lol: Jelenleg farfekvéses, de ez alapján most még korai bármiről is beszélni, mindenesetre azt mondta hogy a 32-33. hétig be szoktak állni. Ha még akkor is így trónolna a hasamban akkor viszont kezdjem el magam szoktatni a császár gondolatához... :shock:
Amúgy rákérdeztem, hogy mivel még semmit nem híztam meg ilyenek, minden mérete rendben van-e, mondta hogy pont megfelelőek a méretei... Ja a kis feje átmérője képzeljétek 6 centis :)
Kértem, hogy kukkantson már be a lába közé is ha már ittvagyunk, mert hétvégén festés volt, és hát olyan színű a szoba, hogy oda fiút nem igazán tennénk be.... nevetett egy jót, majd nézte és közölte, hogy ő nem javasolja, hogy másik festéket vegyünk :lol: :lol: :lol:

Elméletileg jövő héten lenne a terheléses cukor, de a férjem jövőhéten full leterhelt, így 1 héttel később lesz majd, február 16-án megyek emiatt a bmc-be. Ja Oroszlán: nekem nem kell a központi laborba menni, Sz. asszisztense veszi le a véreket.
Rákérdeztem a toxoplazmára is. MOndta, hogy hivatalosan a 12. és a 36. héten kéne nézni, de ha engem az megnyugtat, akkor 2 hét múlva ha megyek a terhelésesre, akkor nézzük ezt is. :) MOndtam, hogy megnyugtatna :)
A szülésfelkészítőre a 30-32. héttől javasolta, hogy menjek.
A következő jelenés pedig amúgy majd 4 hét múlva, március 1-én lesz...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kispatak: Az elektronikus szelvények között van amit szeretnék, de az egyik helyen ott van hogy csak a kártyával érvényes, a másik helyen meg nincs ott. Legfeljebb ha veszel ilyen csomagot is, akkor majd egyezkedünk. Sajna most már nem látom a törzsvásárlói kedvezményt sem. Pedig ezért kehet hogy átvettem volna egy 2010-es kártyát.

zsuzsi: És nem mondta a doki, hogy az ebédhez esetleg kéne egy pár egység inzulin? Nekem a reggeliek voltak igazán magasak, délben csak akkor kellett szúrnom, amikor tudtam hogy bűnöztem vagy olyat ettem ami felnyomta a cukromat. Meg így tudott nekem normálisan tesztcsíkokat írni a doki.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: 6 centi??? :shock: :shock: :shock:
az nem semmi! :)

Sz aranyos lehetett! Amúgy ne aggódj,időben befordul majd a babó! :)

Ha érdekel a videóm,elküldöm valamilyen módon :D
No az a nemsemmi! :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk Te már láttál különbet is,de nekem nagy élmény volt!

Viszont nem kellett zsepi... :roll: Bennem van a hiba,hogy ott semmi elérzékenyülés nem volt??
Bezzeg mikor egyedül itthon TV-zek,egy hülye reklámon máris potyognak a könnyeim!!
Ne értsetek félre,iszonyú jó volt látni a babát,azóta még vagy 6X megnéztem :)

Asszem csuklott a felvételen baba,mert kb. azonos időközönként ugrott egyet,és olyan édes volt,ahogy visszaereszkedett a csuklások után a kis fekvő pozíciójába :D

Az is durván látszik,ahogy a köldökzsinór pulzál! :shock: :shock: :D :D :D :D
Vendég

andi: Én magnerotot szedtem végig, ebben jóval több magnézium van. Én 3000 mg-ot szedtem naponta belőle (3­x2-t). A terhelést általában a 24. héten szokták csinálni, nekem a gyógyszer miatt nézték hamarabb. Még szerencse.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku, persze hogy érdekel!!! ... és hátha a 2d-s részeknél ki lehet valahogy kockázni alulnézetből... ha lány akkor azt tutira felismerem :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Úgyhogy vagy tedd fel valahova, vagy küldjed :)

andrea-1

Vicky: Nekem most van a 24. hét, Sz. végig a 25. hétre mondta a terhelésest, de mikor az időpontról beszéltünk, mondta hogy nem gond ha 1 hetet csúszunk (mondjuk tudod én - igaz csökkentve - de szedem a metet még).
Magnerotra 3x1-et javasolt viszont csak, + külön a b6-ot ..... :shock:

andrea-1

Hahó!

Látom még nagyon éberek vagytok, ugy látszik én is. Életemben először vatera-tam, na nem sikerült. Ha nyerek majd megírom mit akarok venni, persze egy utat. A cél álmaim egy másik városa, a férjem is jönne velem. Mert ott kivételesen járt, én meg nem soha. Na most van még egy pár napom a következó ilyenig.

Andi: szóval biztos jó lesz az a szin, ehhez gratula.

Vicky: persze addig még van idő, meglátjuk mit lehet tenni.

Breki: majd eldöntöd mész-e felkészítőre. Az viszont biztos, hogy U-ban két ilyen sorozat van évente. Jó pár éve netezek. Fenn van a honlapjukon. Arról meg majd irnak a lányok, hasznos-e vagy sem. Én magam szempontjából tudnám a választ, de hát ilyen vén tyuknak ez már nem való. Ahogy láttam Macs jó ötletet adott, átgondolod mennyire éri meg.

Aki fogdokkerhez készül, kitartás és bátorság!

Én tisztellek titeket a babós dolog miatt,nekem ehhez nem tudom hogy lenne bátorság. De fogdokker semmi gond, azt tesz amit akar. Jó beteg vagyok? Nem csak a fogaim nagyon betegek, és már ujat nem sokat tud mutatni senki.Most fognak egy beültit. A drágák között ez még olcsó lesz.

üdv kispatak
Vendég

Andi: de jo, hogy nem kell a nagy laborba menned, lehet felhivom meg 1x L asszisztenset, hogy jol ertettem-e??? orulok, hogy minden rendben van a pocaklakotokkal, igazan szep meretek:)

Beku: ha rakerdezel a dokinal a tornara es azt mondja, hogy lehet, akkor kerj egy igazolast rola, nekunk ma szolt Tundi, hogy fognak kerni nodokis/vedonos igazolast mindenkitol:)

Kép
oroszlán

Csajok, bocs ezerszer az offért, de megteszitek hogy kattintotok nekem?
www.okosanyu.hu
legfelül, oldal tetején a J&J banner.

Köszönöm!!!!!!!!!

Kép
mieza

Mieza: kattintottam :)

Oroszlán: hát Rajó megis lepődött, hogy ilyen óriásbébi??? :) mert kisebb rémlett neki a hírleveléből...:)
Hát örülök is hogy nem kell a lenti össznépibe menni... :roll: :roll: :roll: :roll: ki tudja milyen kórságok vannak most ott.... :roll: :roll:

andrea-1

kellett nekünk hajnalban ektivitizni, mindenki KO most, megyek is aludni, de

Ancsi,
no para Algo mehet, Marcival alig vártam a 2. szemesztert, egyik legjobb barátunk (akkor még ő is a Jánosban volt szülész-nődoki) éppen engem vizitált (extra erős vérzéssel feküdtem bent) , mondtam hogy meghalok olyan migrénem van, kaptam quarelint (mert azt kértem)... és kb. 1 hétig mindennap bevettem egyet.
Lizacicával kb. a 9 hónap alatt nem tudok olyan két napot egymás után amikor min 1 algo ne szaladt volna le...

egyébként pedig ajánlom ezt az oldalt is

http://www.dokimami.hu/2009/08/10/terhe ... /#more-495

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok,

ezt ajánlom mindenkinek, és nem kell hozzá készüléket vásárolni, előjelentkezni sem :-)

http://www.angelcare.hu/csecsemo_ujrael ... esztes.php

kubuspace

Kubu, erre nem kell regisztrálni, sem, ingyenes és minden 6. héten, a Jánosos felkészítős tanfolyam 4. előadása előtt van ilyen oktatás 4-5-ig.
Szóval, csak oda kell menni és végighallgatni :)

Kép
mieza

Mieza,
hát ezt mondom én is :-)

kubuspace

Andi: Hááát,nem lehet alulnézetből kikockázni,mert nincs alulnézet :roll:
szerintem MSN-en tudnám elküldeni,vagy megnézem,hogy freemail-en kívül melyik levelezővel tudnám,mert sima levélnek nagy :D

jujj,este apával megnéztük még párszor,ő nagyon jó megfigyelő,érdekes dolgokat vett észre,amiket én nem is figyeltem rajta :D
(én pl. nem láttam addig,hogy milyen jól látszik a köldökzsinór pulzálása :D :D )
Vendég

Béku, hát akkor várni kell a következő alkalomra max. alulnézet vonatkozásában :) De ha át tudod nyomni megnézném, nagyon kíváncsi lennék :) ... Valami tár oldalra (tar.hu-n nem tudom csak képeket lehet, vagy filmet is esetleg?), vagy youtubra nem tudjátok feltenni??

Amúgy, ha elmentek ilyen fizetősre az edwards miatt, akkor érdemes lenne szeirntem már annyival többet kiadni érte, hogy legyen az árban egy tartalmas felvétel is pluszban... (ha a bolgárkerékben 25-ért lenne csak a vv, akkor érdemes az istenhegyin kiperkálni a 30-at és ahhoz van már egy garantált dvd is .... szeirntem! :wink: :wink: )

ÉN is lassan bejelentkezem március első felére majd a 4d-sre, bár lehet Rajókám le fog maradni az eseményről, ugyan is még nem tudni pontosan mikor költözik a cége. MOndjuk anyám meg tesóm is belelkesedett a lehetőségtől, hogy ha R-nak nem lenne jó majd az időpont, másik kísérőt keresnék... és lehet, hogy ők akár mind a ketten eljönnének velem majd....

andrea-1

IR-es lányok, csak egy gyors kérdés...

Jönnek hozzánk vendégek, van valami desszert-ötletetek, amit ők is ehetnek és én is én finom? :)

Eltűntek a receptjeim is, meg vagyok lőve...

Kép Kép
estrella22

Andi: szerintem inkább 2-3 hét múlva elmegyünk egy 4D-sre,ott 9990-ért DVD is van,meg egy csomó mozizás :D :D

Ez a vizsgálat sajnos nem olcsó,úgyhogy előbb letudom,utána majd külön mozizunk.
Párom egész este azt mondogatta,hogy na látod,ezért nem 13 hetesen csinálják a 4D-set,mert ilyenkor még torzít... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

merthogy a sima UH-on gyönyörűen látszott a kis "kerek" feje, 3(-4)D-ben meg olyan gnóm lett :lol: :lol: :lol: :lol:

De annyira jó kütyüjük volt,hogy öröm volt a sima UH,komolyan!!! :D
Mondta a csaj,aki csinálta,hogy mázlink volt,hogy ő volt ott,a dokinál nincs DVD-zés... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mármint akihez be kellett jelentkezni ;) )

próbáltam youtube-ra pakolni,de nem reagált,harmadik próbálkozásra meguntam.
videa-ra is próbáltam,de oda túl nagy :roll:
(asszem 340 Mb körül van,DVD formátum)
Vendég

Szerintem a 4D-sre akit csak lehet,vigyél be!! :D
Anyumnak tegnap mutattuk a DVD-t,ő még sosem látott ilyet,és nagyon-nagyon tetszett neki!!! :D

OLvastam valamelyik 4D-snél,hogy akár az egész család körbeállhatja,úgyhogy használd ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,közben 2 megoldást is sikerült a videóra találni,így mind meg tudjátok majd nézni,sajna hang nélkül...

Ma már szót fogad a youtube,úgyhogy folyamatban a feltöltése a dvd formátum videó részének :D
emellett tömörítek is,így könnyebb elküldeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsííííííír...... semmi gond, a hang úgyis csak a szívhang résznél számítana, de majd hozzáképzeljük :)

Hát azért csapatostul én tutira nem állítanék be oda, mert akkor ott zsivajognának és amit mond a nő nem tudnám megjegyezni.. úgyhogy max. 1 ember lesz a nyertes és remélem az R. lesz :)

andrea-1

Andi nagyon tetszik igy egészségügyis szemmel ahogy gondolkodsz :) Minden vizsgálatnál tök zavaró ha a hozzátartózókat kerülgetni kell
gyongy35
Mezőfalva

Andi: Az a legjobb,ha Rajót viszed! :D
Én úgy örültem,hogy párom bent volt velem tegnap,teljesen el volt ájulva a látványtól!! :D
alig várta,hogy hazaérjen a munkából,rakta is be a DVD-be a kisfilmet :D :D :D :D

Ahogy nézem,email-ben nem tudom Neked átküldeni,mert a leveleződ nem tud ekkorát fogadni...
Így még várni kell picit a feltöltöttre :D
Vendég

Az én családom is lelkes,de szerencsére nem lennének "útban",tudnák,hogy ha nem akarják,hogy kiküldjék őket,akkor viselkedni kell,és nem akkor előadni a mi kis olasz családunkat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anyum olyan édesen nézte tegnap a sulijában a dvd-t,egy hangja nem volt,csak ámult :D
Vendég

Gyöngy: aki ismeri a zsibvásár-családomat, mind így gondolkodna :) :) :) :)
De amúgy is tök pici a hely ahova megyünk, na most oda nem zsúfolnék be rajtunk kívül még x embert.... Úgyis megkapnak minden vizsgálatot amiről van dvd, meg kép :)

Béku: oké türelmesen várok :)

andrea-1

uh csajócák,

most olvasom hogy Szentkirályi doktor JK elhunyt, járt valaki hozzá ?

kubuspace

Béku
Jaj, szegény, csak jó, hogy elmentél dokihoz!!!!
Nekem még nem volt övsömöröm, nem tudom milyen, de remélem hamar elmúlik, jobbulást!
Baba nagyon cuki, örülök, hogy minden rendben!!! De azért a vérvételt csináltasd meg…

Sokat nem várok a kollégáktól, nem kell körbeugrálni, mert babát várok, csak annyi, hogy ha fertőző beteg, akkor ne jöjjön be 2 órára sem, hogy megfertőzzön, ne nyissa rám az ablakot, stb… Amúgy nem nyavagjok és nem várom el, hogy hímestojásként kezeljenek.
Lesz még ő is terhes, 32 éves…

Ha már a 4D a téma… Apunak mondtuk, hogy van képünk a piciről, mire közölte, hogy ő erre nem kíváncsi, és utálja, hogy az összes babaalbum ezekkel a magzati képekkel kezdődik… Úhygogy nem muitatjuk meg neki…
Ő együtt él az anyukájával (vagyis csak egy házban), erre még azt sem mondta a nagyimnak, hogy kisfiú lesz… Hú, nagyim úgy lecseszte ott előttünk, hogy ő már két napja tudja és egy szót sem szólt…

kubu
Én néztem a linket, amit küldtél, de be kell írni a légzésfigyelő gyári számát, meg hogy hol vetted… vagyis na mostmár összezavartatok…
De mindenképpen szeretnék majd újraélsztő tanfolyamra menni!

Na mi ez a nagy elpakoló kedv, vagy csak már muszáj volt megcsinálni?

zsuzska
Férjednem jobbulást!!!
Vigyázz magadra, nehogy elkapd, most tényleg nem kéne lombik előtt.
Én is meglepődtem az Eszter-féle csodaszeren, sokkal rosszabbra számítottam. A fokhagyma kicsit fura benne, de amúgy mint egy agyonízesített tea.

Judit
Na igazi kis pasi Nimród, nagyon büszke rá :)

Szandra
Nagyon sajnálom :(
Sírd ki magad!
Drukkolok a fagyibabákhoz!!! Mikor mehettek?

mieza
Tetszenek nekem is nagyon a barátnőd képei!!! A babafotók nincsenek fent valahol? Múltkor lemaradtam róla, már nem nyitotta meg…

Zsuzsó
Április végéig fogok dolgozni, úgyhogy nagyon nem otthon nyomom :)

Andi
Sz. még mindig jó fej, jó kezekben leszel!
800 gramm, az már szép...
Durva, hogy még mindig nem híztál! Mondjuk én is most értem el a kiinduló súlyom, de én még csak a 19. hében vagyok…
Én még nem tudom, mi legyen ezzel a 4D-vel…
30. héten van a kötelező UH, és mondta a nő, hogy akkor rögtön mehetek hozzájuk 4D-re, az kiváltja, 9.900 Ft és EP számlára elszámolható…
Nem tudom, menjek-e arra, vagy külön az ingyenes 30. hetire, és külön oda 4D-re…
Azt hiszem ez jó ár…

Tegnap letudtam a fogorvost is, most már nem féltem, mert tudtam, hogy mi a baj. Sokkal olcsóbb is volt, mint múltkor, mondjuk a lyuk is kisebb meg jobb helyen, ezek szerint ez is számít…

Kép Kép
estrella22

Lányok,ha már súly...
Sikeresen fogytam 2 kilót...

1-1,5 kg-ot hízhattam volna,de mostanában csak fogytam...
Ez csak azért durva,mert Vuk egyszer sem tett látogatást nálam,tehát inkább híznom kellett volna,vagy csak maradni a súlyomnál...
Vendég

Béku,de azt irtad,hogy émelyegsz és undorodsz.Nem lehet,hogy ezért csökkent az étvágyad,kevesebbet ettél és fogytál?
gyongy35
Mezőfalva

Estrella: Én úgy szoktam, hogy normál desszertet csinálok, ha valaki jön, magamnak meg összeaprítva mindenféle gyümölcsből gyümölcs salátát. Max. ha nagyon nem bírom akkor eszek a rendes desszertből is egy picit.... de nemnagyon kívánom az édeset :) Bár tegnap hazafele bementünk a tessóba és becsúszott egy 10-es fánk pakk.... és még jól is esett kivételesen, úgyhogy toltam belőle :lol: :lol: :lol:
Úgy vagyok ezzel, hogy az egy dolog, hogy nekem mit lehet és mit nem, de a többieket ezzel igyekszem nem terhelni :) Bár Rajó a hétköznapokban kapott pár reformot, ártani nem árt alapon, de mivel ez az IR az én nyűgöm összességében megtartom magamnak.... :wink: :wink:

Apukád picit fura...de hát ezt eddig is mondtad... :shock:
Nálunk mindkét családnál ki van téve e legújabb családtag képe is a többi családi fotóval egyetemben. Sőt anyám boldog-boldogtalant az unokájával traktál, mikor megmondtuk nem kellett 1 hét Neki, hogy kb. az egész kerületet körbekürtölje az örömhírrel :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval Ő meg a másik véglet... :wink:

Jó sokáig be fogsz járni, hallod... :shock:

andrea-1

Gyöngy: igazad van,émelygek,és kaja-undorom is van,de mivel folyamatosan ennem kell,különben rosszul vagyok,hiába van hányingerem,mindig rágok valamit :D

Nem büszkélkednék vele,mi mindent eszem meg egyszerre,mert nem mind egészséges,értelmes kaja,de tölti a pocakot :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy hiába az undor,ha mellettem eszik párom valamit,akkor én is beleeszem :)
Magamtól nem készítenék olyat,de az övébe már jó beleenni,olyan jóízűen eszik :D
7végén és hétfőn pl. kolbászt ettem!! :shock: :shock: :shock:

Amint végzek egy kajával,fél órán belül kell megint valami,mert azonnal szédelgek...
Rájöttem,hogy ennek nem kell mindig tartalmasnak lenni,elég ha csak valami diófélét rágcsálok,vagy ilyesmi,de míg rágok,addig elvagyok :D
Vendég

Estrella: nem értem apudat..... én apummal tegnap beszéltem,minden fejleményről hallani akar,és azonnal kéri a dvd-felvételt is,gyorsban gyártott egy freemail-es címet a munkahelyén,mert neki csak céges van (ő csinálja a céges mail-eket is :D )...

Tudom,hogy nem egyformák az apukák,de az enyém is ellenezte egy ideig,hogy azonnal belevágjunk esküvő után a babaprojektbe,most mégis ő a legbüszkébb!!!

Sőt,nővérem is megnézte reggel a dvd-t,és nagyon tetszett neki :)
Vendég

estrella: Én próbálkoztam sütni teljes kiőrlésű lisztből, de annak ellenére hogy finom volt és a kiszámolt ch nem volt benne sok, mindig felnyomta a cukromat. Én olyan cukrászdában vettem sütit (mikor megkívántam) ahol lehet kapni cukormentes sütit.

Babahír: anyu is körbe kürtölt mindenkit. A 4d-sel kapcsolatban a párom nagymamája volt a legaranyosabb: mi 18 hetesen voltunk 4d-n és kaptunk egy képet, amin nagyon jól látszott Barbus arca. Ő meg puszilgatta a képet, meg pityergett, hogy milyen jó hogy már ilyen hamar lehet látni a babát, az ő idejében meg semmi ilyesmi nem volt. Teljesen meghatódtam. Azóta is imádják a dédunokájukat. Úgy sejnáltam szegényeket, mikor legutóbb lázas lett a drágám és pont hozzájuk mentünk volna fel. Tamás fel ment, ők meg teljesen maguk alatt voltak, hogy Barbus beteg, meg hogy nem láthatják.
vicky79
Budapest III. kerület

Megint a kezemben van kisasszony, csak Andinak pár gondolat:
nekem végig csúcsos volt kicsit a pocim, nem kimondottan lányos pocak :) és Zorka az elején fejjel volt, aztán megfordult a huszonxedik héten és majdnem végig farfekvésben feküdt, utána meg haránt. Még a szülés napján is és mire a kórházba értem befordult!!! Ez tudom, h. hihetetlen, de tényleg így volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky, Barbus csodaszép a szánkós képen!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

IS :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok,beletelt egy időbe,de itt a végeredmény,hanggal együtt:

http://www.youtube.com/watch?v=b4YZMyeR_d8
Vendég

navi: Köszi. Zorka fotó?
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Béku ha itt kint is ilyen ficánka lesz ez a gyerek felkötheted a bugyidat :D
gyongy35
Mezőfalva

beeka: Nagyon édes. :) Tényleg csuklik. És szerintem kisfiú. Olyan mintha néha beúszott volna valami a képbe, de én nem vagyok szakember és ha ő nem mondta, akkor biztosat nem tudott mondani.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky ahogy néztem nekem is "fiús érzésem volt" :)
gyongy35
Mezőfalva

Köszi :)

Igen,szerintem is csuklik :lol: :lol: :lol:
mivel a köldökzsinór elég hülyén volt körülötte,nehéz megmondani,mikor mi látszik,ha látszik :lol: :lol: :lol:

Gyöngy: vicces,mert a leleten is ez van írva:
egy élénken mozgó magzat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam anyumnak,hogy mint nagyi futhat majd a baba után! Úgy látszik máris látszik rajta a tőlünk örökölt mozgékonyság,nem sokáig volt nyugton :lol: :lol: :lol:
Vendég

béku: A mozgékonyság az uh-tól is lehetett, Barbus sem bírt nyugton maradni soha.
vicky79
Budapest III. kerület

Az UH elején még nem csuklott,akkor a kezével,lábával kalimpált jobbra-balra :lol: :lol: :lol:

én akkor arra gondoltam,a nőnek kell felkötnie a gatyáját,ha bármit meg akar mérni rajta,de nagyon profin se perc alatt megmért mindent :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!
Hát ez a baba nagyon cuki... és milyen kis izgága.... a mienk ebben a korban nem művelt ilyen fesztivált ám :lol: :lol: :wink:
Amúgy szerintem van alulnézetes kép, pont az elején... mintha az ottan combcsontja lenne... és alulnézetből? Nem csajok???? Úgy kb. 10 mp-ig... :shock: :shock: :shock: De nem bírom beazonosítani, hogy mit látok, úgyhogy megnézem a mi 12. hetesünket megint aztán jövök :)

andrea-1

Azt nem tudom,milyen nézet,valamilyen csontot mért tényleg a nő,de nem emlékszem,hogy melyiket... :roll:
Vendég

andi: Igen, az elején az alul nézet, de ott nem látszik semmi. De van olyan oldali kép, ahol olyan mintha golyókat látnék. Próbáltam kimenteni, de olyan gyors a bébi, hogy nem ment. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?