A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:58-kor.
Vendég

Czigka!
Én sem azt írtam, hogy vége a világnak :)
Utána kell járni, megmutatni még hozzáértőbbnek, mint aki eddig látta, megejteni a szükséges vizsgálatokat, és utána jól megnyugodni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:59-kor.
Vendég

Boo: Érthető az aggodalmad, én konkrétan végigbőgtem egy napot miután a kevesebb, mint 1 : 10.000 -hez eredmény után kaptam egy 1: 1161. Nem lett semmi baj és bízom benne, hogy nálatok sem lesz. Mikor kell csütörtökön drukkolnunk? ennyi pozitív energia közt nem lehet baj :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

Boo!
holnap hányra mész??

ma nem aludt Kiara napközben,így már szunyál is...

a jövőhét pénteki talit lehet,h még én is be tudom iktatni,bár apa meg
másnap megy el és nem biztos,h díjazni fogja,de majd megtudakolom...

Kép
Kép
csibe83

Rapid!

Csibe!

Azt mondtad, hogy mivel teapa is megy el két hét múlva, kapsz egy "kimenőt" addig, de neked csak a péntekek jók, és az eheti nem,mert elutaztok, és a jövő heti sem,mert lehet, hogy teapának nem jó :roll: . Szóval egyem a szívedet, nem könnyíted meg a találkozást :twisted: :lol: :lol: .

Nekem is jó a jövő hét pénteki tali! Szóval eddig:
Lois
Dodi
Csibe(?)
?
?
?
?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
igazad van teljesen,de ezért is mondtam,h ne hozzám igazítsátok,
hanem ha tudok megyek,ha nem nem...
de igyekszem úgy alakítani,h jó legyen...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ezt nem mondod??én totál abba a hitbe voltam,h ma szerda van...
pedig mosthogy beszélünk a csütörtökről,most esett le,h én meg a
Jánosba megyek pajzsmirigy kontrollra :oops: :oops: :oops:
totál hülye vagyok...

Kép
Kép
csibe83

aztaaaaaaaaa, mennyit írtatok, ráérős kismamik :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

az elszállt hsz örökre elveszett, nem vagyok képes újra körmölni, kissé fáradt vagyok, ugyanis beszippantott a meló :twisted: Most pénteken és jövő csütörtökön hűdenagyonfontos megbeszélések lesznek külföldi fejesekkel, és arra készülünk. Ma pl reggel 7.15től este 7ig dolgoztam, épp hazaértem fürdetésre.
Hormonjaim dolgoznak ezerrel, mert mikor megláttam Nimródot, elbőgtem magam, olyan szar hogy egész nap csak fél-egy órát látom... ez a hét lemegy, talán jobb lesz.

Tali (amennyiben mamatalirol beszelünk) nekem jövő péntek lenne jó, a szerda tuti felejtős a másnapi fontos meeting miatt.
De a most péntek is jó, szerintem gyerekes talira is, mert úgy lelépek korán, mint a huzat! Bölcsiben 3 után ébrednek, utána tudunk csatlakozni hozzátok.

Dodi,

micsoda paramami lettél :lol: :lol:
Ne aggódj, minden oké!
Amúgy én Femibionnal is szarul voltam a 13.hétig. Aztán egyik napról a másikra semmi.

Kávé: minden reggel iszom egyet (mondjuk filteres, lazás) és ált. ebéd után is... alacsony a vérnyomásom, szóval szerintem ennyi belefér. Nimróddal is ittam anno.

Boo,

nagyon drukk hogy minden rendben legyen csütörtökön!!!!!!!!!!
(de úgyis minden okés :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Apával ép Family Desszertet tolunk az arcunkba, nagggggyon tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
igyekszem apát megpuhítani :roll: :roll: :roll: :roll:
már én is várom a jó időt.remélem azért lesz szép szigetes idő,h Kiarával
is elmehessek még szülés előtt...
na meg persze kéne találni itt nálunk egy jó játszit...
a meki mögötti állítólag nagyon jó...ha már jobb idő van megnézhetnénk valamikor.
én inkább a szénsavas üditőt kívánom nagyon,de semmi mást nem.
ja meg múlthéten én is úgy ettem volna hambucit,de nekem mind1 volt,h milyen
ezért csináltam itthon és nagyon jól esett öcsinek :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Boo,

asszem Milli Mia - vaníliás krémszerűség karamell öntettel, családi kiszerelésben :-) a legkisebbnek is ízlett, azóta buli van a pocakban!

Sajtburger :-) én is néha rákívánok ezekre, bár mostanában wrap-menüvel tompítok.

Multi - tudom... Ha ennek a hétnek vége, lazítok, mert ez így durva. 6.30kor kelés, max 20 perc ebéd aztán estig meló, és fektetés után még itthonról is... Brrrrrrr A lazítás után 4kor indulás bölcsibe, a többi változatlan...

KépKép

KépKép
kispocok13

hát pocok nem irigyellek...
meddig akarsz dolgozni???

na én megyek aludni,m hulla vagyok...

Kép
Kép
csibe83

még maradok kicsit,m megnézem a travel&livingen a nem tudtam,h
terhes vagyok...
valaki szokta nézni???nagyon komoly.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Az Istenhegyin annyira tartják a menetrendet, hogy pl. engem mindannyiszor (3X) legalább 15-20 perccel hamarabb hívtak be, szóval ha tudsz menj kicsit korábban nyugodtan :)
Trendi hátizsák?? :arrow: Ez annyira rád vall :lol:

Akkor ha Pocoknak is oké akkor fixáljuk le egyelőre a 11.-ikét, pénteket, remélhetőleg Nyuszinak, Katynak is jó lesz, Katy azt mondta, hogy ha min. egy hét van az időpontig, akkor meg tudja oldani. Katy??

Nyuszi!
Neked?

Pocok!

Sajnálom, fél óra :arrow: Rémes lehet, remélem lazul majd az iga :roll:
Family desszert?? Azmiaz???

Dodi!
Mikor ezt a szobacserés dolgot olvastam, akkor is filóztam rajta. Hogy akarjátok kivitelezni?? Új nagyfiús szoba, és egyfajta előléptetés lesz neki, a babaszobát meg hátrahagyja a kistesónak??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát én totál el vagyok tévedve.azt hittem,h jövőhét péntek 18-a :oops: :oops: :oops: :oops:
totál zizi vagyok :oops: :oops: :oops:
apa szülinapja van jövőhét pénteken és uhura is megyünk szóval nekem a
11-e nem jó.
nagyon sajnálom,h itt hülyítettelek titeket...
erre már nem is tudok mit mondani,h mekkora balfék vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

május 1-el telik le a 180 napom, addig ígértem bennt, max júniusig, bár az már durva. Ha viszont gáz van, márc 1 után már tudok variálni :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
MI az hogy variálni?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Ööö, sztem kérj valentin napra egy nagy szívecskés naptárt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
asszem olyasmi az a wrap,mint a tortilla,de nem akarok hülyeséget
írni

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Én tudom a wrapot 8) 8) 8)
De mentségemre szóljon, hogy még sose ettem, mert az túl egészségesnek néz ki :)
Hátizsákot én már jó ideje nem, még akkor sem mikor divat volt, mert mindig paráztam, hogy kizsebelnek benne. Persze akkor még nem falusi lányka voltam. Itt viszonylag keveset tülekszem a 7-es buszon :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
az a baj,h van naptár a szobánkba,de a fejemmel van a gond :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

na most már tényleg lépek...
jó éjt!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is el...végre befejezem a Harry Pottert, már négy napja azt nézem :oops: :oops: :oops: mindig elalszom... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

szabi, betegszabi...
:wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
:lol: :lol:

Na megyek zuhanyozni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo: nem indokolt senki semmit, sőt a dokim kissé furán nézett rám, amikor elsírtam neki a bánatomat. Egy másik doki is azt mondta, hogy ezek az eredmények teljesen normálisak. Jó mondjuk egyik sem volt olyan profi, mint a H.K.. egyébként nekem az afp lett alacsony és ezért lett szerintem ennyire más a két eredmény. Az meg lehet simán elszámolásból is, ugyani az uh-k után korrigált terhességi korban vették le, de mivel Hédi nemhogy nem született előbb, lehet hogy csak simán nagyobb baba volt és ha a mensi szerinti időpontban veszik le....szóval nem tudom :roll:

Mondjuk az hogy a 12. heti teljesen jó lett és az is ad95%-os biztonságot azért megnyugtatott anno...

de van ismerősöm, aki 1:250-es eredménnyel is egészséges babát szült, drukkolok nektek!

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak a talira tudok most reagálni:

11-e jó mamás talinak (babásnak is), megoldom! :wink:

Most péntek pedig babásnak simán jó, Pocokhoz hasonlóan 3-kor felnyalábolom a gyereket a bölcsiből, aztán tudunk csatlakozni. Én szívesen megnézném most már a Sugárban lévő játszóházat! :wink:

Ma délután megyünk a bárányhimlő 2. oltásra.

Kép
katy76

gyorsan még annyit, hogy Boo!
én úgy emlékszem, hogy Silliának volt ilyen szar az eredménye, csak most nincs időm visszaolvasni. És - mint tudjuk - makk egészséges gyereke született! :wink:

Kép
katy76

Boo

Én is a Dechatlonba vettem Roló "táskáját" olcsó és minden belefér, én már rég nem oldaltáskázok ezek okok miatt... :wink:

Én nem tom mi lesz jövő hét pénteken :oops:

Parában égek, hogy minden kész legyen.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Tehát:
Most péntek (febr.4.) Babatali
Jövő péntek (febr. 11.) Mamatali
Most vasárnap (febr. 6. ) Névnapom :twisted:

Juhuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek aludni :twisted: 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek voltam ma bent a cégnél aláírni az adóspapírokat, beszélgettem a gazdaságissal és kicsit bíztatott :lol: :lol: Szóval hiába találta ki a pm, hogy megszünteti az irodát, engem nem tudnak elküldeni Hédi 3 éves koráig és bár őt is fenyegették írásbeli figyelmeztetéssel, nem fogja hagyni magát és a dolgozóit és nem fog beállni a bólogatók sorába, mert a jog az jog. egyébként meg ne higgyek a képviselőknek, meg senkinek, ő elárulja nekem, hogy benne van a bérem a költségvetésben és létszámleépítés is meglesz mire visszamegyek. Egyébként meg a közvetlen főnök azokat küldi el akik nem jól dolgoznak, szóval emiatt ne aggódjak. Egy dolog miatt van ami miatt aggódni kell, de nem cvsak nekem, hanem mindenkinek, hogy a kisfőnököt is nagyon cseszegetik és ő már simán elmehetne nyugdíjba és nem tudja, hogy meddig fog ellenállni a nyomásnak. Kistesó tervet nem említettem neki...

Ja és végre kértem időpontot rákszűrésre, jövő hét csütörtök ( 2008. októberében voltam utoljára, szóval remélem jó lesz az eredmény :roll: ), akkor megbeszélem dokival is a kistesó tervet. Addig is szedem a folsavat ismét...

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Na, most már visszatérek a köztudatba, csak olyan nyomi vagyok :oops: . De összekapom magam :wink: .

Tike!

De jó, hogy megnyugtattak, nagyon szar lehet a bizonytalanság :? .

Boo!

Béres-cseppet én 20-at szedek naponta, de mindenképp szörpbe, vagy üdítőbe teszem, mert elég vas ízű. Még így is érezni, de azért nem gáz sztem. Meg ha már lemegy az influ időszak, lefelezem :wink: . Botondnak pedig úgy adom, hogy felszívok a Nurofenes adagolóba Cebion multivitamint, a Vigantolt, meg 5-10 csepp Bérest, és egybe a szájába nyomom. Így nem kell velük külön pöcsölni :lol: . A Cebion meg úgyis olyan gelly(?), hogy elnyomja a vasat :wink: .

És hála Istennek nem is volt beteg egyikünk sem egyáltalán :D . Ésén a Béres-csepptől egyértelműen energikusabb vagyok (voltam a baba előtt :twisted: ).

Fogorvos: :D . Háát, rajtam is lesz meló :oops: . Még nyáron elkezdtem kicseréltetni a töméseket,de nem fejezték be ésmég van 2-3 sztem.
Én eleve szájvizezek egy ideje, mert akármit eszem, még ha jól is esik, rövid idő múlva undorodom a szám ízétől :? . Szóval 2* mosok fogat, és legalább 4-5* öblögetek, bár nem egy percig, ahogy kéne :roll: .

Babatali(02.04):
Pocok
Katy
Dodi

Mamatali(02.11):
Pocok
Katy
Lois
Dodi

?????

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Jó, azért ez nem akkor katasztrófa, nem olyan kicsi már! Ha vegyes étkezésen van, (és igen) akkor azért vmennyi jut bele. Ősszel Botond se kapott, mert egyszerűen nem kaptam :? . Csak annyit csináltam,hogy mikor újra lett, az első pár napban/hétben 2-t kapott, hogy feltöltsem a raktárakat :wink: .

Mamatali: :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Jövő heti mamatali részemről is mehet,viszont a babás talit én passzolom,mert még mindig nem vagyok a topon,de a gyerek sem sajnos. Egyszerűen nem értem mi lehet vele,láza csak 1 napig volt,de még nem az igazi. Miután átalussza az éjszakát és 3/4 9-kor kel,11kor már kéredzkedik vissza az ágyába,hogy ő aludni akar. Alszik 2 órát,aztán persze estig megy a nyűglődés :roll: Egész nap rángatja a gatyámat,hogy anya,anya,és most,hogy nem vagyok valami jól,nincs is türelmem hozzá úgy. Sajnos van egy olyan érzésem,hogy nagyon elcsesztük ezt a gyereket,mert egyszerűen azt veszem észre,hogy megöli az unalom itthon,nem képes egyedül játszani,pedig sokszor nem foglalkozom vele,de ő kiköveteli. Szóval most kicsit nehéz napjaink vannak :o

Boo! Fogorvos :D

Dodi! Te így be tudod adni Botondnak a vitaminokat? :shock: Lilinek egyszerűen képtelenség,mindent úgy kell belecsempészni a vizébe.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

De azért a mamatalira gyere mindenképp :wink: !
Addig meg gyógyuljatok!!!
Amiatt ne érezd szarul magad, ha elveszted a türelmed, főleg betegen! Mindannyiunkkal előfordul! Ráadásul azt mondják, hogy a lányok elevenebbek/akaratosabbak, és Lilit amúgy sem kellett sose félteni :roll: :lol: :lol: . Botond nem egy problémás gyerek, mégis kivagyok a hisztiktől, meg a nyígástól :twisted: .
Kicsit parázok is, hogy mi lesz, ha a második nehezebb természetű lesz :roll: . Mert több vlsz. nem lesz a türelmem kettővel :roll: ...

A vitaminokkalén is küzdöttem azért :? . Ő nem ette meg, ha kajába tettem (csak a vigantolt, mert az kevés), a Cebion meg sok, hogy kanalazgassuk, meginni meg hiába inná, de közben a felét magára borítja, ez meg egy ragacsos szirup :twisted: . Szóval így jutott eszembe a Nurofenes adagoló, mert azt mindig simán engedte. Van, hogy 2-3*-ra sikerül az egészet meginnia, de legalább lemegy cseppmentesen :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

minket nyugodtan kihúzhatsz a mamataliról, Nimród ma lázasan kelt megint...
Lehet hogy én is elkezdem neki adni a Béres cseppet, mert már harmadik hete beteg, ez nem normális...
Meg lelkiismeretfurdalásom is van keményen, hogy a hülye anyagiak miatt miknek teszem ki ezt a kis Manót...

Boo,
csodafogorvos merre rendel? Az enyém tavaly agyvérzést kapott, azóta nem voltam nála, inkább keresnék valaki mást.

Vigantolt én is elfelejtettem, mint te :-(

Tike,
ezek jó hírek!
Kistesón meg tessék dolgozni :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Képzeljétek, hétvégén majdnem ránk robbant a gáztűzhely... Kétszer lobbant be, szerencsére csak kicsit, és a konyhabútor nem kapott lángra csak füstölt mert nem volt elég oxigén az égéshez, olyan közel volt a tűzhelyhez.
Valami cső öregedett el és szivárgott mellette...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Juhuuuuuuu, átküldöd az elérhetőségét priviben? Pont ilyen cuki-profi pasi kell nekem!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?