Sziasztok!
Megint jól lemaradtam, pedig ma nem is voltam melózni
Reggel fél 8-ra kellett mennem a Rókusba, 3 pontos terheléses cukker vizsgálat volt, brrr!
Azt mondta S, mivel már nagyon nem a huszas éveimben járok, hozzuk kicsit előbbre, abból nem lehet baj. Hát lecsapoltak, aztán 21-én megkonzultáljuk a leletet (neki küldik).
Aztán meg hazaérve jól bealudtam, majd ebéd után kutyaséta...mire végigolvastalak benneteket már 5 elmúlt
Breki,
nagyon kis édes a ficánkátok!
Látom megoldódott a vv. kérdés.
Bolgárkerékbe ha bárki menni akar majd a mostani akciózók közül, TÁMOGATOTT KOMBINÁLT tesztre kell bejelentkezni, ez vv+uhu+dvd össz 14ezer pénz, de a honlapon nem reklámozzák, csak nekem S előre mondta hogy így kérjem!
Lukácsné.
gyógyhullámok mennek
Apa nagyon rendes, hogy így segít!
Zsuzsó,
cukkerra figyelj, ne bosszankodj ha az is árt!
Hát igen, úgy látom mindhárman zebratársak és fiús mamik is lettünk veled és estrellával.
Fura, hogy a tavaly nyáron zsinórban csajok jöttek, most meg majd mi indítjuk a nyarat a kispasikkal
Estrella,
én is ápr. végét tűztem ki célul, de néha már nagyon nehezemre esik menni...nemcsak fizikailag vagyok fáradt, de borzasztóan unom is sokszor

A tizedét dolgozom mint eddig, és így vánszorogva telik a 8 óra, de lőbb nem jöhetek el...hát hiába, ez nem az eredeti feladatköröm!
Kispatak,
bizony, a vatera, teszvesz szerencsén is múlik, de nagyon jó dolgokat lehet megcsípni, érdemes próbálkozni!
Remélem a szülinapod valami jó kis meglepetést is tartogat
Na megyek, összedobok valami kajcsit holnapra, aztán még benézek!