A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

lábam nem jó :(
próbáltam Gerivel pihenni,de a fél órás alvásai.... :( mind1
a karifa marad apára :(
nem bírom az állást :(
örülök,hogy a kazánhoz le tudok mászkálni
Gergő egész nap a kezemben,én meg felpolcolt jegelt lábbal :?
Tünde...mindenki-holnap csak gyertek be,nem hallom a kopogást...majd kiabáltok ha beléptetek a házba :D 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]C írta:kfmaressillag: intéznem kellene papírokat, és ehhez holnap be kell mennem az egyetem tanulmányi osztályára d.e., ha ott időben végzek, és Gergő is bírja a strapát, akkor természetesen meglátogatunk :) nem hagynám ki... másrészt a tegnapi oltás miatt ma fekszik-alszik csak, remélem holnapra jobban lesz!

jól van édesem!én várlak!
Gergőnek jobbulást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szegényem, alszik fel12 óta... bakker .... :shock: mondjuk nem csodálom, nem sokat aludt este... én sem hozzáteszem, most meg félek nekikezdeni egy takarításnak, mert mi van ha felkel???

majdnem mindenki beteg nálunk.... (nagyszülők, tesóm...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szilvi,felőlem lehet Bp is...bár az nekünk azért messzi...majd közszavazásra küldjük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

hoztam Nektek üveges képet! :wink: :lol:
Kép Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok

Ötödjére fogok neki, hogy írok, de tegnap nem engedte elküldeni, most meg a net vacakol ááááááá.

Nem is tudom már mire akartam írni.

Képeket végig néztem, gyönyörűek a babák, tegyetek sok-sok-sok képet, mert olyan jó nézegetni őket :wink:

Tina! HAtalmas gratula!! De jó, kislány:) Régen kislány koromban eldöntöttem, hogy ha lesz lányom Tamara lesz. De fiaim vannak. Na meg apa leszavazta..

CSillag, tök jó ez az ülőke, Kristóffal volt nekünk is, de nem igazán tudtuk használni, mert akkor csak zuhanyzónk volt, így ő sokáig kiskádazott. Eladtam, de most lehet beszerzek én is egyet.

Ircsi, ha jól értem car éjszakátok lehetett.

NAGY tali: nekünk mindegy hogy hol lesz, Balcsi 100-200 km attól függően hogy melyik részére megyünk. Rokonság egyik fele 100- km-re, a másik Keszthelyen, az kb 200 km tőlünk. Szóval mindegy.
Pest, közelebb van (50-60).
És sztem kéne vmi alternatíva, rossz idő esetére, mert mondjuk ha esik??

Évi tök jók ezek a badyk, honnan rendeled? Lehet , hogy írtad, csak átsiklottam rajta.

Oltásos combikra repülnek a gyógypuszik.

Futok, mert délután babaúszunk
:D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tünde, de édes :D :D :D azt akartam még írni, hogy a legnyerőbb játék itt is az üres üveg, főzés közben a fakanál. Nesze drága FP...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag,koszi. Ez nagyon jo. Mar ra is licitaltam egyre. :D :D
Olyan,amire ra lehet fektetni\ultetni van, de az nem jott be nekunk, mert ugy nem tud kapalozni,csapkodni a vizet.

Tunde, de nagyon szep baba Zoe is. :lol:

Dia,biztos nem kicsi,csak benaztam. :oops: :oops:
Fogyokura,nagyon nem az erossegem,de muszaj. Megprobalok kitartani... az otthon toltott 3 honap alatt sikerult hiznom jo nehany kilot, semmi gatya nem jon ram, akkora a hasam,combom. :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Most meg már megint a net carakodik......

Tegnap írtam.....elszállt.....ma meg most lett nemrég net! :cry:

Köszi Tündi a gondoskodást, és Berci nevében is a figyelmet az ebédidőről.

Látom az üvegek mindenhol nyerők, és Zoé igazi kis csaj, még az üvegje is rózsaszín :D
Nálunk még az újságpapír veszi fel a versenyt az üveggel, így van nesze neked drága játék!

Puszi minden kis szurisnak. Lehet, hogy a "levegőben is van valami" mert az éjjel Berci is felébredt kétszer a cumiért.

Hát ma jön elő a medve, itt nem látja meg az árnyékát, úgyhogy jön a tavasz!!!! :wink: ÁMEN!!!!

Nyári tali, nekünk mindegy Pest vagy Balaton. Pestre biztos vonattal mennénk, de lehet a Balcsira is.
limo73

MAccs!!!...Idézem páromat 2009. november végéről: "a halvány csík is csík"
limo73

Tali: arra is gondoltam, hogy mi lenne pécsiek, ha bérelnénk egy kisebb buszt, osztoznánk a költségen, lehet jobban jönnénk ki. de lehet ez hülyeség.
limo73

[quote="limo73"]
írta:
limo73Köszi Tündi a gondoskodást, és Berci nevében is a figyelmet az ebédidőről.

Veletek könnyű a helyzetem, mert fix a napirendetek! :wink: :D
mi ennél sokkal zűrösebbek, összevisszák vagyunk!

köszönjük mindenkinek a képdicsit! :wink: :D

Kép
gtunde75

Diabetikus édesség:

Leveles tészta almával

4-5 almát meghámozol, kicsumázol, felkockázol, és egy kis édesítőszerrel, citromlével és fahéjjel serpenyőben összerottyantod, megvárod míg puhul az alma, összeérnek az ízek. Félrerakod hűlni.

Leveles tésztát (készen kapható, bár én csinálok teljeskiőrlésű lisztből) kinyújtasz fél centisre, kell egy 30x40-es négyzet, és bevagdosod

Kép

Egy ide-egy oda módszerrel ráhajtogatod, a tetejét megkened tojássárgájával, és megsütöd (200 fok), amíg meg nem pirul szép barnára. Ezen a képen meg van szórva porcukorral, természetesen azt a diétánál kihagyjuk. Megállni, hogy ne tolj be egy rúddal... na az a feladat! :-)

Kép

Kép
xtina75

Koszonom Tina. Ez nagyon jol hangzik. Raadasul imadom az almas-fahejas sutiket. (mondjuk en mindegyik sutit imadom) :oops: :oops:
Megyek boltba es veszek levelestesztat, na meg edesitoszert. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Nem tudom nekünk, hogy lett ilyen napirendünk, mert régen sokkal össze-visszábban éltem.
limo73

Limo :D Bercibó teszi :D

csajok más is kapott ilyen levelet? :shock:

[quote]s írta:zia
Hogy van ma?
remélem, minden rendbenan

én sörény Sonia, őszinte és szép látszó lányt, láttam a kapcsolatot a (www.babanet.hu)
és úgy döntött, hogy egy közleményt ugráló, hogy elfogadja a kérést, kérjük, válaszoljon, hogy én küldök neked a képeimet, és rólam.
lehetővé teszi, hogy a távolság nem lehet teherhordó, de lehetővé teszi a szerelmi kapcsolatba, mert a szerelem, mint egy híd, amely összeköti távolban kell zárni.
várom, hogy olvassa el a szép-mail
tied
Sonia

most betalált egy lesbi????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ha valakit érdekel...(vásárlás,belépés... )-szóljon bátran
Köszönöm!!!
:oops:

http://fmelitegroup.tag.hu/keret.cgi?/index.htm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]L írta:csillagfeny1976imo :D Bercibó teszi :D

csajok más is kapott ilyen levelet? :shock:

Hogy van ma?

én sörény Sonia, őszinte és szép látszó lányt, láttam a kapcsolatot a (www.babanet.hu)
és úgy döntött, hogy egy közleményt ugráló, hogy elfogadja a kérést, kérjük, válaszoljon, hogy én küldök neked a képeimet, és rólam.
lehetővé teszi, hogy a távolság nem lehet teherhordó, de lehetővé teszi a szerelmi kapcsolatba, mert a szerelem, mint egy híd, amely összeköti távolban kell zárni.
tied
Sonia

mi ez?!?!?!?!?! :roll: :roll: :roll:
frappáns válasz: igen, ez mi?!?!

Kép
gtunde75

[quote="limo73"]N írta:limo73em tudom nekünk, hogy lett ilyen napirendünk, mert régen sokkal össze-visszábban éltem.

ez tök érdekes, mert én meg régebben éltem viszonylag szoros rendszerben, és a munkám is a precizitást és a rendszerességet követelte meg... most meg képtelen vagyok rá...

Kép
gtunde75

Nagyon szépek a gyerkőcök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enyém gyerek elromlott :cry: :cry: :cry:
Két napja semmi se jó neki... most már adtam neki fájdalomcsillapítót...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bmaass Barbi törölte magát :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

miafene?!

Azt hittem Pécshez a Balcsi ua. mint Bp. kb. :oops:
szilvi35

Ircsi,mi van Katussal..?Fog?

Bmaas:na neeee :shock: :shock: mi történhetett.??

Szilvi,kb 50-60 km a különbség,attól függ a Balcsin hova...kb 2/3 út a Balcsi mint Pöst :)

No sütöm nektek a sütit :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Nyűgös napunk van :( :cry:, blogban leírtam... Most alszik, de ki tudja meddig, úgyhogy gyors leszek.

Ircsi! Együtt érzek! Ma Bencének se jó semmi! :( Boldog 7. hónapot Katusnak!!! :wink: Én is láttam, hogy Bmaas Barbi törölte magát, de nem tudom, miért. :( :( benéztem a 2008. augusztusi topicba, de ott sem lelem okát, vagy csak béna vagyok. :oops:

Tali Úgy gondolom, ha most azt mondom, legyen a Balcsi, akkor hazabeszélek. :roll: :wink: De Pestre is el tudunk menni, ha ott lesz. Bence egyszer már kibírta a Vp-Bp utat. :) Én azt javaslom, döntsenek a se nem balcsi közeliek, se nem pestiek elsősorban, hogy nekik hová könnyebb eljutni! :wink:

Napirend Nálunk viszont olyan, mint a miénk régen volt... Vannak benne biztos pontok, a többi meg alakul, ahogy alakul. :wink: :roll:

Tina! Ez a recept nagyon jól hangzik! :)

Maccs! De jó hallani felőled!!! Pü-ben írok, a blogodra én is kíváncsi vagyok. :) És drukk-drukk-drukk, növekedni fog még az a hcg-szint! :wink:

Ásványvizes palackos képek nagyon jók!!! Mi is becsatlakozunk a sorba, Bence is odáig van érte, nem ám FP sütifaló! 8)

Limo! Lehet, tényleg Berci teszi! Nálunk is menő az újság, szó szerint falja a sajtót! :lol: :D

Szamoca! Milyen a babaúszás? Mi is nagyon szeretnénk menni, már ki is néztem hova, csak megvárom, míg jobb idő lesz! Addig nem merem, nehogy megfázzon, azért hiába alapos az ember, vagy csak én aggódom túl. :roll:

Mares! Puszi Gergőnek is! Nem is tudtam, hogy egyetemre jársz! :roll: Milyen szakra? :)

Kép

Kép
barbcsi

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabamaass Barbi törölte magát :cry: :cry: :cry:

ez fura! talán jön álnéven és elmondja mi történt...
sajnálom a nyügizést!

Évi a két másodpercig tartó négykézláb is számít a táblába??? :wink: :lol:

Kép
gtunde75

tÜNDI:"Évi a két másodpercig tartó négykézláb is számít a táblába??? " -----CSAK NEM?????

iRCSI:"Enyém gyerek elromlotT"---> MŰSZERÉSZ NEM TUDJA MEGJAVÍTANI?? :D

BARBCSI:"Nem is tudtam, hogy egyetemre jársz! Milyen szakra?"---> JÁRTAM ERRRE + ARRRA, ÉS x ÉVENTE RÁMJÖN H TANULNI KÉNE MÉG VMT..... AGYMENÉSEM VAN :shock:

JÁTÉK: RÁGÓKA HELYETT KOSZOS ELŐKE :) TALÁN MARADÉK KAJA MIATT?? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi! Micsoda méretek! :)

Fűtés Most kövezzetek meg, de nálunk is 23 (+- 1) fok van, és Bencére csak egy body-t meg egy kisnadrágot adok, éjjel pedig egy rövidujjú bodyban alszik... :roll: Ő születése óta ilyen, mint az anyja, nem az a fázós típus. :D :lol: :roll: :oops: Ha ráadtam éjjelre a rugit, akkor pár óra alatt csurom víz volt a háta, és addig sírt, míg le nem vettem. Pedig éjjel olyan 20-21 fok van, ugye kihűl a kazán, éjjel senki nem rak rá. Neki így a jó, különben melege van.

Képdicséreteket köszönjük, fiatalembernek átadom! :wink: Csillag! szerintem erre gondolhatott közben Bence. :D (fürdetős kép) Tina! Az egész öklét is képes bekapni, na azután van nagy köhögés! :D Woody! Mindenki szerint tiszta apja! :roll: Én nem bánom, ha egyszer lányunk lesz, ő meg tiszta anyja lesz! :wink: Legalábbis deréktól lefelé biztos! :lol:

Bekri! Férjednek én is boldog szülinapot kívánok!

Klári! Mi pár hete 4-es pelust használunk, sokkal jobban bent tartja a pisit, kakit. Muszáj volt váltani, a 3-as már szétszorította mindenhol. :?

Örömhíreket kaptam! Egyik gyerekkori barátnőm kismama lett, okt. 3-ra van kiírva. :) Másik barátnőm, akivel augusztusban feküdtem együtt a kórházban (akkor 12 hetes kismama volt), hétfőn született meg a kisfia. (febr. 24-re volt kiírva) :wink: Na ebből is látszik, hogy rohan az idő! :shock:

Évi! Nagyon édes a kis pizsamás banditád!!! :wink: Lázas még Tomi? Remélem jobban van!

Mares! Elgondolkodtam, hogy egy ilyen body-t érdemes lenne beszereznem! :D :D :lol: :lol: (éjszaka réme vagyok) Nagyon szépek vagytok a képen!!!

Sucer! Fával jól lehet fűteni, és a gázhoz képest sokáig tartja a meleget, később hűl ki a ház!:wink:

Piri nekem továbbra sincs, de őszintén szólva nem is hiányzik. :oops: Vagy most, vagy jövő hónapban én is megyek rákszűrésre.

Klári! Köszi! Holnapra kellenek a drukkok még jobban! Zárójeles rész: igyekszem én is :wink:

Kép

Kép
barbcsi

LIMO:"Puszi minden kis szurisnak. Lehet, hogy a "levegőben is van valami" mert az éjjel Berci is felébredt kétszer a cumiért. "---> JÓGYEREK IS FELÉBREDT?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]t írta:kfmaresÜNDI:"Évi a két másodpercig tartó négykézláb is számít a táblába??? " -----CSAK NEM?????

de bizony! :D :D :D

Kép
gtunde75

Minden nyűgös, lázas babának jobbulást puszit küldünk... a többieknek meg csak úgy :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

céklát evett: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Évi! Jó sütisütést!

Jó talit nektek holnapra!

Tündi! Ha annak számít, mi is csatlakozunk! :wink: Már 3x csinálta, de hasonlóan csak 1-2 másodpercre.

Mares! Mi az erre+arra? :D Nem is agymenés! :)

Ha holnap nem jönnék, akkor csak összeszorított kezekkel tűkön ülök egy olyan telefonra várva: "Sikerült, végeztem!" Már most gyomoridegem van, pedig nem is én vizsgázom... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Biztos, hogy a Berci teszi!

Nekem a munkám anno kötetlen volt :arrow: programszervezés, pályázatok. Volt, hogy azt sem tudtam hol áll a fejem, viszont voltak nagyon punnyadós időszakok. Most Bercivel együtt punnyadok :D

Kialakult napirendünk van, ami azért nem szent írás, de jó, hogy van, mert így tudok tervezni.

Apuci teljesen fel van dúlva....burkoltan leöregeztek bennünket. A Lidl-be egy csaj (kicsit defektes volt) megjegyezte, hogy kései gyerek ugye! :D :D
limo73

[quote="limo73"]
írta:
limo73
Apuci teljesen fel van dúlva....burkoltan leöregeztek bennünket. A Lidl-be egy csaj (kicsit defektes volt) megjegyezte, hogy kései gyerek ugye! :D :D

én rávágtam volna, hogy "dehogyis! kora reggel született!!!" :wink:

Kép
gtunde75

Tünde
Zoé hamarosan teker majd a kutyusotok után :lol: :wink:

Limo
Hülyeségeket nem kell meghallani!!!! Egyik füleden be, a másikon ki...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]c írta:csillagfeny1976sajok más is kapott ilyen levelet? :shock:

Hogy van ma?

tied
Sonia

Csillag, a TV2-n a Naplóban volt erről szó, hogy afrikaiak írogatnak leveleket fordító segítségével tört-magyarul, először "belédszeretnek" (akkor is, ha lány ír lánynak, mindegy), aztán majd pénzt kérnek mindenféle ürüggyel... Csalók!

Kép
xtina75

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaKép

Superman repül!!! :lol: :lol: (izé, supergirl)

Kép
xtina75

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaLimo
Hülyeségeket nem kell meghallani!!!! Egyik füleden be, a másikon ki...

Engem nem zavar, különben is kicsit "furcsa" volt a csaj. Nem szóltam be neki, mert előbb csak Apukával beszélgetett, és amikor én odaértem azt hittem valami ismerős.

Végül is igaza van, késői gyerek....én azt szoktam mondani, hogy nevelem a jövő "mama kedvencét" :D :D :D
limo73

Bence egy ideje felébredt, és ahogy sejtettem, nagyon nyűgös. :( :cry:

Milyen éjszakánk lesz...

Megyek, mert fürdés jön, ráadásul apa nélkül...

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi: de édeske!!!

Tündi: céklás Zoé :)

Limo: buta emberek még butább megjegyzései... :evil:

Évi: Tomika jobban van?

Sétáltam Gergővel, hogy fürcsi előtt megnyugodjon, mert sírt, fáradt volt de nekem elő kellett készülni, erre elaludt rajtam :shock: most mit tegyek? ma csak 3szor evett, eddig kb, 520at, oltás miatt lehet ilyen? meg hogy hajnali 3tól 7ig sokszor keltem hozzá cumi miatt?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi: "Megyek, mert fürdés jön, ráadásul apa nélkül..."---> nálam is ez van, csak most elaludt....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi,de édes!! Kis szájbiggyesztős :)

Limo,hahh,mennyi esze van...
Miért mondanak ilyeneket emberek?? Meg akarják bántani a másikat?Irigyek...?
Tündi reakciója tuti!!

Zoé cékla :lol: :lol:

Barbcsi drukkolok!!

Bmaast sajnálom,nem tudunk elérhetőség,hogy megkérdezzük..?
Csillag,te tudsz mobilszámot,nem?

Csillag,ez a levél,és amit Tina írt...elképesztő...(pénzt,tőlem próbálhatnának..)

Süti kész,citromos-narancsos süti,http://eveskozben.blogspot.com/2010/11/konnyu-citromos-narancsos-sutemeny.html,ha jó lett,holnap viszem :)

evilany

Kép

Az egy kacsa a szájában! :)
limo73

Limo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Tudnak élni a pécsiek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoénak cékla, Bercinek kacsahusi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen Tina-néztem én is a tv-ben....de tőlem aztán kérhet bármit...pont tőlem?! :shock:
Még jó hogy SPAM-ba rakta be...csak rákukkoltam...mivel furin jelent meg.:(
Hihetetlen !!!!

Zoé-édes céklásan

Katus egy kis angyalként aluszkázik

Berci szájában a kacsa :shock: -ezt hogy csinálta? :)
Limo-idiótákra ne figyelj! :D :wink:

Bmass-száma csak az van meg amit M.O-n használ.... :(
Írok neki mail-t....nem tudom mi lehet.....

Évi-süti nagyon csúúúúúcs-ügyes vagy!!!

Barbcsi :( :?

Bármikor jöhettek...csak gyertek be!!! Max Bubu rohan elétek-vicceltem-elzárom majd :D

Na most leléptem...nekem sajna hosszú volt a nap-Gergő is nyügi volt...lábam dagad...leestem a lépcsőn a kazánnál (nyugi semmi bajom)
csak mindez egy napra sokkkkkkkkkkkkkk! :(

Mindenkinek nyugodt éjszakát...békésen alvó babákat!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csak gyors életjel, meg egy.két hozzászólás.

Én a Balatoni talit részesítem előnyben.
Szerintem rossz idő esetén napolandó, hisz ennyien ennyi gyerekkel hova megyünk? ahol a babáknak is jó, meg mi is tudunk beszélgetni?

Az éjszakánk jó volt, 2szer kelt enni, mint a brutál íccakák előtt.
Napközben kicsit hiszti volt, de nekem is fáj a fejem, betudom ezt annak, hogy jön a meleg.

Nagyon várom már a holnapot! :)
Évi délelőtt kommunkikáljunk, hogy mikor jó az indulás.

Tünde!
Nem semmi méretekkel rendelkezik Zoé :)
Nagyon édes annyira céklásan. :)
Számomra hihhetetelen, hogy van olyan gyerek, amelyik ÉTELT eszik :D
Olyan mintha az én gyerekem anyatejen akarna megöregedni :? :lol: :lol:
SEMMI nem ízlik neki.... :shock:

Nemtom mit akartam még, már kihagy az agyam ilyen késő este.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

áááá nem ment át a mit írtam,??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Történet: Gergő fürdés után evett, de nem alszik, sétálunk vele, meg minden, sír, sebaj, pelenkázóra tettük , azt szereti ( ugye Évi? :) ), kibontottam, dumáltunk hozzá, nyugis volt, mosolygott, majd visszacsomagoltam, ismét sírás, apája hogy megnyugtassa lóbálta a feje fölött a cumiját, erre gyerek hirtelen ráharapott, mire apája megszólalt: Tisztára mint a vidámparkban! Kifogtam! HOrogra akadt a halacska! Na, mit kapok most??? ( és én erre a pisis pelust adtam neki :) ) mi jót nevettünk, még ilyen abszurd helyzetben is :)

puszka, ezt volt már az esti mese, jóéjt MindenkinekR!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?