A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="evilany"]C írta:evilanysillag ilyenkor miért nem segít be anyukád v anyósod?? :evil:

van jobb dolguk is :(
maguktól nem szolnak...én meg nem könyörgök... :(
Tibi nem tud 6 hétig szabin lenni :?

ez van-ilyen a családom!

Csak nehogy komolyabb bajod legyen!!!!!

Egyik ismerősömnem is eltörött a lábujja, begipszelték 3 hétre, majd operálni kellett. Vagy 4 hónapig volt emiatt táppénzen!!!!!

A törött csont, ha nem tud gyógyulni, mert folyamatosan terhelve van, előbb-utóbb gyulladásba jön!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Baba rugdosás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cékla
Még a céklalevet is el tudom képzelni, de főzeléknek :roll: :roll: :roll: :roll:

Claire
Majd megyünk a gyerekeinkkel diszkóba is, mert átlag 2 óránként szopizni akarnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, Kristóf imádta a céklát (most már nem eszi meg) megfőztem, leturmixoltam, így hígabb, ha sűrübbre akartam, akkor tettem hozzá krumplit.

CSillag, a lábujjadat próbáld meg a mellette lévő újjhoz "rögzíteni" kevésbé tud elmozdulni talán. A "házilag gipszelés" szerintem nem megoldás. De legjobb lenne dokihoz menni.

Tina: rugdosás :D irigy irigy :oops: pont tegnap mondtam apának, hogy nekem hogy hiányzik a terhesség. Pedig akkor alig vártam a végét. :D
Blogod titkos? Kivi vok a babakocsira :)

Tápszer: Itt 6 hóig írja a dokinéni a simát, a HA-t 1 éves korig, az AR-t tovább is. Kivéve, ha van valami ami miatt tovább kell, de ilyenkor inkább megvetetik rendes áron. (Mindig tartok itthon vésztartaléknak, de szerencsére egyelőre nincs rá szükség)

Pécsiek: Jó talit nektek!! Képeket majd tegyetek.

Barbcsi, én nagyon jónak tartom a babaúszást, eddig nem fázott meg, az öltözőben meleg van, ott felöltöztetem, a bejáratnál adom rá a kabátot/overállt + takaró, sapka. Utána hatalmasat alszik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tina, annyira jó! Rugdos a kis drága! :lol:
Imádtam amikor először megmozdult. (ok utána is jó volt, de a végén, már volt hogy fájt)
Nagyon szuper lesz a babakocsi! És multifunkciós az nagy segítség lesz, hogy a kocsiülést csak rárakod a vázra és indultok is….

Fürdőruci azért kell, mivel jövő héttől akarok úszni járni, és majd Lilit is viszem babaúszásra.

Maccs, nagyon jó, hogy jelentkeztél. És továbbra is drukkolok! :D

Sucer, nekem is 10 perc az outlet. Keszin lakunk!
Tehát, akkor mehet a tali!!!

Barbcsi, férjednek nagyon-nagyon drukkolok!
Gyere majd és írd, meg hogy mi volt!

Minden kis manó annyira aranyos!

Tegnap elmentem nézelődni a városba. Lilit szüleimre bíztam kb. 5 órára.
Jó volt egy kicsit nézelődni, persze azért ismét nem tudtam ajándék nélkül hazatérni vettem egy oroszlános + krokodilos zoknit a kiscsajnak. 8) Ittam jó kis forró csokit és ettem finomat, jó volt egy kicsit kimozdulni. Viszont a mai találkámat lemondta a barátnőm, így maradunk itthon. Majd jövő héten. Holnap meg férjemmel megyünk el valahova kettesben. Ismét a nagyszülők vigyáznak majd Lilire, de most az anyosómék.
Kitaláltam, hogy ugye anyosómék 1 héten 1x látni akarják az unokájukat (persze ez természetes), de nekem kicsit elegem van, hogy órákig náluk legyek (legyünk), ezért inkább mi elmegyünk valahova a férjemmel és ők addig vigyázhatnak rá. Ez nekem sokkal jobb megoldásnak tűnik, ok nem minden héten, de 2 hetente.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Pécsiek, sorry, valószínű Réka hangos lesz ma!!!! :? :(
Ma szinte csak üvöltött :shock: :roll:
Még a fejem is fáj.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina
Nagyon jó a babakocsi!!!!!!!

Ircsi
Én is tiltakoztam annó, nálam is a nem volt az első szó :)

Csillag!
Jobb lenne, ha főznél a családnak egy nagy bogrács pincepörit, azt feküdnél egy hétig!!!!!
Geri be mellég az ágyba....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="woody"]
írta:
woodyTegnap elmentem nézelődni a városba. Lilit szüleimre bíztam kb. 5 órára.
.

Hű, de vágyok egy ilyenre!!!!
Főleg most, hogy nem hallok mást csak:
ááááááá oááááááááá aoáááááááooooááááooooáááá

És nurofent is csak 3 napig lehet neki adni, az letelt.... :shock:
(Még cicin sincs csend, ott is üvölt! )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.02.03 11:09-kor.

Clárika
Kép
clárika

A nagy talit illetően azért gondoltam esőnapos megoldásra is, mert ha vki utazik 1-2-3 órát, és akkor elkezd esni vagy nagyon húvös lesz , akkor azért az elég gáz.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

hmmm...igazatok van.ha Tibi itthon lesz-elvitetem magam dokihoz

Réka nem baj ha hangos :P

Ircsi-szerintem már gyulladásban van :(
feszít,meleg (jég vagy 1 perc alatt elolvad rajta)...és állandóan lüktet...igyekszem pihentetni

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Valami tuti van a levegőben, ma reggel óta Máté is nyügi, ébredés után 2 órával már álmos, és általában egy hang nélkül el is alszik. Ma 7-kor kelt, és most aludt el, persze kínlódott. :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Megvolt a parti, köszönjük a köszöntést, Dia! Kristófom a baranyai menyecskedombocskákra: "Apa, te szereted a cicit?" Mindenkiből kitört a hahota :wink: Megevett egy egész adagot, sült husi, két sonka, nagy félbevágott barack, lapkasajt és mindenkitől gyűjtötte a mazsolát :lol:

Ircsi, a céklának natúrban inkább édes íze van. Aki nem kóstolta, nem hiszi, tudom, férjem is ilyen hitetlen volt. Azóta már sütöttem céklás sütit is, kandíroztam is céklát (Stahl Judit receptje alapján).

Limo, hát igen, nagy az állatkert, alacsony a kerítés... :oops: Ezt az idióta kérdést! ÉS ha történetesen kései gyerek, akkor mi van?
Az jutott eszembe: "igen, kései gyerek, de már holnap házasítjuk, hogy megéljük az unokáink születését..."

Tina, én pont egy éve éreztem először Bálintot mozogni - mit mozogni, hatalmasat rúgni :lol:

Ircsi, Superwoman-es kép: :D

Én is alszom egyet, kipurcantam...

bekri

Clarika
Én felváltva szoktam adni panadolt, nurofent, algopyrint... :wink:

Szerintem, a gyerekeinknek az is a bahjuk lehet, hogy napokon belül akár +10 fok is lehet... nagyon hirtelen változik az idő.
Legszívesebben én is ordítanék :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs, drukkolok én is!

Woody, ez egy jó ötlet! Tök jó, hogy ez nálatok működőképes! Nekem kommandóznom kell, hogy a 3 éves gyerek ne nézzen Mortal Combat-ot, és rendesen étkezzen...

Ircsi, engem meg az zavar, hogy egyesek még mindig próbálják elhitetni a világgal, hogy minden rendben van klímaügyileg... :?

bekri

Szamóca,

http://kri-baba.blogspot.com/
De a www-re kattintva is odajutsz!

Többiek, köszi a babakocsi-bókokat :)

Kép
xtina75

Hmmm...
ELALUDT! :D

Mit találtam:
Kép

Itt nővérem kislánya 10 hónapos a képen.
Én meg már eldeformálódva :)

Clárika
Kép
clárika

Hmm...
már fel is ébredt..... :( Ez nem volt hosszú.... :?
Sír....

SOS mit csináljak???????

Clárika
Kép
clárika

Clárika :D Szép a dinnyéd!

Kép
xtina75

Tina köszi :)

Ahha, ha maszírozom az ínyét akkor jó neki, de nem lehetek egész nap a szájába..... :roll:

Clárika
Kép
clárika

Clárika: nosztalgia :D

Tina, meglestem. Szuper a kocsi. Picit átfutottam, rucik nagyon édik. Olyan jó ez a készülődős időszak. :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Clarika
Ínymasszírozáshoz bevezettünk egy puha fogkefét... azt rágja Chloe...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika,huhh,nem várom ezt a fogzást...amilyen Tomi alapból áááááá :shock: :shock: :shock:
Alszik :wink: amúgy...

Ircsi,Algopyrin,mennyit,hogyan?
Jobban van Chloe?

Woody,jó ötlet,a kecske is jóllakik...

Bekri,utólag is isten éltesse a férjed
Kajáról kép? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="bekri"]
írta:
bekri
Ircsi, engem meg az zavar, hogy egyesek még mindig próbálják elhitetni a világgal, hogy minden rendben van klímaügyileg... :?

Üvegház-hatás, globális felmelegedés... ez már valós probléma... :cry:
És ebből következik a sok árvíz, belvíz... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Ampullás Algopyrinem van...a 2 ml az 1000 mg... felhígítom egy 10-es fecsibe, akkor 100mg/ml...
Csecsemőnek 10mg/kg lehet adni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi

mármint /nap? :oops:
mivel kevered?(keserű...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi! Katus nagyon édes! Zabálni valóak nyújtózás közben, meg mindig :)

Zoé és Tivadar mindig hasonlítanak. Hogy lehet ez?! :shock: :wink:
szilvi35

Geri már kiabál...hiányoznak neki a pajtások :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo! Mindenki mindenféle pépesített cuccal, meg holmiféle anyatejjel eteti a gyerekét. Ti meg meg a műanyag kacsánál tartotok???! :shock:
szilvi35

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi

mármint /nap? :oops:
mivel kevered?(keserű...)

Egyszeri adag... naponta 4-6-szor lehet ezt adni...
Sima fiz. sóval higítom... bespricc szájába és egyből cici...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gergő a pingvin fejét szokta nyalogatni :) de még nem "ette" meg :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina! Szuper a babakocsi. Én is irígy most, hiányzik a pocakom. De ha válalnánk negyedik gyereket, lehet fejre állnék a zsivalytól.

Babataliról majd tegyetek fel képeket. Tuti cukkerek lesznek a gyerkők.

Lili most bealudt, napok óta először kb egy órája folyamatosan alszik. Mennyivel másabb már így...

Na ha hagy a ded, írom a blogom egy kicsit.
Vendég

Kép Három domb :-)

bekri

Szegények már másnaposak :roll:

bekri

Sziasztok bocsi hogy rohanok de most aludt el Bence
bújik a másik fogacskája iszonyatosan kínlódik állandó hőemelkedése van nyálzik mintha a csapot engednénk és sír :( se éjjele se nappala voltunk ma tanácsadáson azt mondta a védő néni is aki áthívatta rendelőből a dokit makk egészségesek vagyunk csak fogzik :( ezt én is tudtam na sebaj a lényeg 67 cm hosszúak vagyunk és 8,5 kilósak .
2 hét alatt híztunk fél kilót ez jó :)
mindent ehetünk tejtermékeken kívül :)
de az anyatej az megmarad az a legfontosabb :) 1 éves koráig fogom szoptatni van tejem bőven hála égnek közben hordják a is 15,5 l vittel el január hónapban is .
ja képeket hozok voltunk itt -ott mostanában csak nincs időm átpakolni a gépre mivel meghalt a telefonom (sony ericsson volt ) most ujjat kellet vennem és ez kicsit bonyolultabb (samsung u 600)

na mennem kell felébred ennyit 10 percet aludt fuu

puszi mindenkinek .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jók a képek! Látom Rékára buknak, ez érthető :lol:

Menyecske dombok: őszibarack vagy sárga? És ha tesz aláaz ember egy ananász karikát is? (implantátumnak :lol: :lol: )

Ircsi! diszkós italautomata :lol: :lol: legalább nem kevernek drogot az italukba!
Mi ma voltunk pulmonnológián, meg én oltáson, a kocsiban ugye hajlamosak aludni, ritkábban szoptak mint itthon, jól feszül a mellem, csomósodik id kicsit.

Cékla:én sem adtam főzinek, de megfőzve krumplival összeturmixolva nem lehet rossz. Amúgy mi szoktuk nyersen is enni, lereszelve, majonézesen, nyami. főzve majonézesen, szintén nyami,savanyúságnak is jó. Nyers céklalét 1x ittam, az nagyon rossz volt, de lehet, h csak az a cékla nem volt jó ízű. Rákos betegekkel szoktak nyers céklalét itatni. Lehet kapni patikában bio változatot, csak drága.

Enyéim mostanában dumálnak egymásnak, mosolyognak egymásra :D , nagyon cukik!!!

Babatali: Budapesten a Máltais játszók ilyenek, körbe kerített játszó, játékszerek , kismotorok, stb vannak, és van egy játszóház, nem hatalmas, de eső esetén jó. Ja, és a ház előtt némi fedett terasz , fa asztalokkal. Az egész ingyenes, nyáron napnyugtáig kb nyitva van. Egyiken még meleg esetére spriccelő is van, ami alatt átfutkoshatnak, pacsálhatnak alatta a gyerekek.
Ikres talit anni csináltunk ott. De én hajlamos vagyok vidékre is menni, nem azért írtam, h haza beszéljek, csak ezt ismerem. :)

Még vmit akartam..., na, majd ha eszembe jut!
Claire
claire

Gyönyörűek a gyerekek...fenomenális volt újra együtt látni őket!!!
Nagyon nagyot nőttek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon szupi volt a tali! köszönjük a vendéglátást!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Én köszönöm,hogy eljöttetek! :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hazaértünk,2 felsővel gazdagabban(tesco :) )

nagyon jó volt a tali,Csillag örülök h.láttunk titeket!!Remélem ezentúl is összejön! :wink:

evilany

Ment a harc a kacsáért :)) (500 ft-os fürdőkönyv)

Itt még Tomié a kacsa...

Kép

de már rámozdultak...

Berci figyelemelterelő hadművelete

Kép

Zoé viszi,Tomi majdnem átfordul :)

Kép

harc

Kép

az "ikrek" sikítóverseny is volt ám :))

Kép

Berci a vállfán :)

Kép

evilany

NAGYON SZÉPEK A TALIS KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

CSAJOK! LEGKÖZELEBB NÁLAM TALI???

Gergő Gyerek: eszik-alszik ma.... vihar előtti csend talán....?

megen alszik, pedig fel5kor kelt!!!! még Csillagnak is írtam...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nagyon aranyosak a pécsi babák!
Jó lehet nézni, hogy fedezik fel egymást :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: Cloé nagyon édes... Ő meg NO jó pajtások akkor :)

Évi: látom ám a képen, Tomika már forgolódik :) mindjárt meglesz!

Influenza: anyum,nővérem, nagynéném betegek! Nővérem úgy fogalmazott: annyi fokos lázam volt este ahány éves vagyok! ( 41 lesz most 24-én)... és én velük mind találkoztam szombaton-vasárnap-hétfőn! Remélem nem kaptuk/kapjuk el! Mert akkor érdekes világ lenne, ki vigyázna akkor Gergőre? Na de nekem csak fejem fáj!

Na ennyit rólunk!

Tina: babarugásokért én is iríííígy :oops: ( de lennék megint pocakos..én butus, miken jár az eszem ? )

Évi: "Oóó mikor én éreztem először,mekkora csoda volt,kevés ilyen meghatározó pillanat van az ember életében!Mint első magzatmozgás pl...vagy amikor születéskor felsírt...odamutatták...ááááá mennem kell mert bőgök" ---> én meg jövök veled!!!! de komolyan, már ha rágondolok sírok :)

CSillag: a lábaddal pedig okosan... tényleg...!!!

na mindjárt folyt csak api megjött és puszilom

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woody: jó letted, kis friss levegő kell!

Clárika: "Ahha, ha maszírozom az ínyét akkor jó neki, de nem lehetek egész nap a szájába....." ----> hát igen, kéne egy kéz amit csak betesz oda az ember... :) de tényleg, Réka a talin milyen volt? képeken aranyos :)

Bekri: húúúúúú süti után most ez a kép... össze fogom nyálazni a gépet... :)

Tündi: de jó ez a kép! Egyik kézben Zoé a másikban pehely Réka :) de szééépek vagyok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Pécsi Csajok! Legközelebb eljöttök hozzám? Ígérem Gergő nem alussza át az éjszakát! De mondjuk szuper vállfám nincs, mint CSillagnak :lol: :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszönjük a vendéglátást, nagyon jó volt a tali.

Mi "csak" egy dzsekivel (tesco) gazdagabban értünk haza. :D

Kép

Nem lehet elég korán kezdeni!!!!

Kép

Kép

A NAGY csapat!!!! csak a pici Gergő hiányzik!!!
limo73

Mares,köv,tali 2 hét múlva,de most Tündi a soros,utána nálad :wink:

Feltettem g-re a képeket.

evilany

Kép

Kép

evilany

Nálunk meg helyzet van…

Lili sugárban hányta ki az uzsonnát, de sajnos az ebéd is jött vele együtt. :(
Szegény nagyon félt (persze én is), hogy ez most mi. Majd éreztem, hogy forró a gyerek és fenékben volt 38,8. Azonnal lázcsillapító be neki! Majd próbáltam itatni vízzel, de annak is egy része visszajött.
Aztán jó nagy sírás volt egy órán keresztül. Szerencsére már nyugisabb, a lányzó és jobban van. Most korábban fektetem le, mivel nagyon álmos szegénykém.
Remélem holnapra már jobban lesz!
Ja és azt nem mondtam, hogy ebédre répa pürét adtam neki egy kis adagot. Na most a kanapé és a szőnyeg elég durván nézett ki. Most kezdem takarítani a romokat is…

Jó éjt!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tomi 2x hasról hátra fordult!! :wink: :wink: :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?