A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Épp Barika van bent! Utána jön Csuti!!!!!!
Nagyon izgulnak... én is! :D
Ha tudok valamit írok!

Később jövök! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Lányok! Én ma megyek egyre, ez még csak az első konzultáció lesz, de nagyon izgulok! Drukkoljatok, hogy jó kedve legyen és csak pozitív dolgokat mondjon. Amikor 18 éves voltam előre megmondta, hogy csak "segítséggel" lehet majd babám. Nem hittem Neki, pedig beigazolódott, amit mondott, csak akkor még olyan távolinak tűnt!
Valamikor az év vége felé szeretnék teherbe esni, addig még minimum 20 kilót le kell adnom!!! Remélem, ma kemény lesz velem, megijedek és gyorsan lefogyok! Mindenkinek, aki ma ment, sok sikert!!!!!!!!
mortisha

Hajrá Bari és Csuti tüszők!!!!

Ígértem egy képet magunkról, most próbálom pótolni.

Kép 31.héten [/img]

KépKép
momelcsi

Jujjjj Melcsi!

Nagyon szépek vagytok!:D
Puszillak....

Úgy néz ki Barinak 9-es van a tenyerében! :D

kriszto

kriszto82

Sajó, Jucus, Szimbáék

Én is minél hamarabbi babásodást kívánok Nektek, és sok sikert az új helyen.

Melcsi,

Wow, szép "kis" pocakod van :lol:
Csak így tovább, és meglátod Ti is kibírjátok még egy darabig, és a picurik szépen, egészségesen fognak megszületni.

Bari,

Ez naggggggggyon szép szám :!: :!: :!: :!:

Kriszto,

Azt lehet, tudni, og yakkor kap-e vissza belőle Bari vagy mind fagyibébi lesz, akik egymásba szeretnek?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sikerült vonalzót gyártanom :!: :!: :!: :!: :!:

Köszönöm Nyuszik a segítséget :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

Na valamit mégis elbénáztam, mert most meg nem jelent meg :(

Hát ige, ez vagyok én :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Melcsi, annyira édes a pocakod!!!! Nem is nőtt olyan hatalmasat a 20. hetedhez képest. Azt hiszem, akkor találkoztunk utoljára. :) Jujj, hamarosan meg jöhetnek a gyermek fotók :)
Köszi, hogy megosztottad Magad Velünk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nene, megjelent, nagyon fiúúúús :lol: Ügyes vagy!!!!

nyuszika85

Nyuszika,

Nem direkt lett ennyire fiús, hanem ez tetszett, és mikor sikerült, akkor néztem csak, hogy miket választottam :lol:
Azt viszont nem tudom hol lehet megoldani, hogy állandóan berakja, és ne kelljen alul mindig pipálnom az aláírást :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bocsi fiúk lányok, de most tesztelem a vonalzómat, azért írok ennyit, mert azt hiszem rájöttem a megoldásra :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csutinak is 9-es van a tenyerében! :D :D :D

Nem tudják még, hogy kapnak-e vissza, de azért bizakodnak és szerintem tuti!!!!!!!!! Egyet egészen biztosan!

Sajo, Jucus, Szimbáék!
Kívánok nektek továbbra is kitartást, sok erőt és mielőbbi bébikéket! Annyira nagyon megérdemelnétek! Majd gyertek néha felénk és meséljetek, hol tartotok, milyen fejlemények vannak...

Nene! Csudiszép a vonalzód! :D

kriszto

kriszto82

Jaj, de jó. Hajrá lányok, ez tényleg nagyon szép szám. Remélem, holnap reggel is nagyot fognak mondani.
Nene, jó a vonalzód, ügyi vagy.

KépKép
momelcsi

De jó, olyan sokminden történt, míg a konyhát puceráltam:-)

BARI, CSUTI, mintha ikrek lennétek! :lol: :lol: :lol:
Még a számok is megegyezőek!
Nagyon szorítok, hogy visszakapjatok belőle!!!!!!

Melcsi, de szépek vagytok, megkönnyeztelek benneteket! :)

Nene, ügyes vagy, nagyon tetszik a vonalzód, legalább, így (talán) nem írlak félre a tábliban :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Bari, Csuti, remek hírek, este gyertek még mesélni a részletekről és hogy mit mondott Apánk, mennyit sikerült megszúrni, mennyi esély van a transzferra és hogy vagytok!!!! :)

A "zugolvasó" leendő nagymami is sok babát, kitartás kíván Mindenkinek!!!! :lol:

nyuszika85

Barit is,Csutit is láttam,jól vannak!Valamelyikük-csak innen tudom beazonosítani Őket -csokit kívánt meg...
Én pont a kórterem előtt ülök a párommal,és nem is tudják,h mi már virtuálisan ismerjük egymást!:))
Nagyon szorítok Nektek!
Előttem tévedésből behívtak valakit,most várok...
mortisha

Bari, Csuti: nagy-nagy gratula!!!! ügyesek vagytok!!!!! Kép
mennek a drukkok, hogy minél többen költözhessenek vissza!!!!

zs76: nektek is szorítunk ám! aranyos vagy, hogy a bokros teendőid között időt szakítasz ránk is!!!! :wink:

mortisha: mi volt ma D-nél???? :roll: :roll: :roll:

molmelcsi: annyira kedves rólad ez a kép!!! nagyon édes a pocakod. kívánom, hogy minden rendben legyen továbbra is!!!!! :D :D :D :D

nene: nekem is nagyon tetszik a vonalzód. és egyáltalán nem haragszunk, ha "mutogatod".... :P

Szimba: én csak a legjobbakat tudom kívánni nektek. És szeretném megköszönni, a hozzászólásaidat, mert Szélúrfi Tőled (is) kapta a lökést, hogy megnézesse magát más orvosokkal is. Szívből köszönöm Mindenkinek!!!!
szélkisasszony

Csuti,

Neked is gratula, szép, sok tüszőt növesztgettél :lol:

Majd gyertek és mondjátok, hogy mit mondott Dévai, mennyit kaphattok vissza.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Jelentem: Fórumfüggő lettem :-)

És borzasztó vénasszony....kíváncsiság :lol:

katapetra

bari,csuti
Ügyesek vagytok,majd kérjuk a friss híreket :)
melcsike
Köszi hogy megismerhettelek :) Jó hogy teljes kép,legtöbben az arcukat lehagyják . Szép kismami vagy,poci csodás!!!!!!
nyuszika
Zugolvasó nagymaminak:tessen beregisztrálni és jönni csacsogni :lol: szeretettel várjuk :)
katapetra
fórumfüggő :) ez jó.Hiszen annyi mindenről lehet beszélgetni.Akár hétköznapi dolgok,bármi.Én már annyi hasznos dolgot tudtam meg ezáltal.
nene
Cééép vonalzó,ügyi vagy. :)
mortisha
Sok sikert :)

szurikáta
szurikáta56

Jujj, de sok minden történt fél nap alatt... :D

Bari, Csuti, nagyon sokat gondoltam rátok!!!!

Momelcsi, nagyon jó a kép!

Megvolt az első munkanap, jól fel is idegesítettek (ez a multi átka). Egyre több jel van, hogy nemsoká jön a piri. :cry:

Mortisha, mit mondott D?
Vendég

Kretty....sajnálom, hogy az első munkanapodon bántottak....most nagyon nem kellene....mit érzel, pirivel kapcsolatban? :roll:

katapetra

Katapera! görcsölget a hasam, kijött az összes pattim és fáj a cicim... :?
Vendég

Kretty,
Ne haragudj, hogy ezzel zargattalak.... :oops:
Ez még nembiztos, hogy annak a jele.....hahó többiek erősítsetek meg! :(

katapetra

Majd meglátjuk mi lesz... már csak egy hetet kell várni.

Amúgy én is fórumfüggő lettem. :lol: Jó emberek között az ember jól érzi magát! :D
Vendég

Ja, amin ma nagyon jót derültem: Kriszto mindenütt ott van! :D Tudja kivel mi történik...Kriszto a NAGY TESTVÉR, aki mindent lát! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a drukkokat!

Mortisha, én voltam a csokikívánó :oops: (barna köntös) Mit mondott Dévisz???

Melcsiiiii, hatalmas a pocikád :lol: én is ilyen szépségeset szeretnék :lol:

Szurikáta, jól vannak az ikrek?

Nálam a helyzet: az altató megint megtette a hatását....állítólag megint össze-vissza, mindenfélét beszéltem :oops: és a lényeg :lol: (köszönöm Kriszto a tájékoztatást) 9 tüszőcske lett. Ebből sajna 7 használható (2 megint lemezhibás vagy szakadt volt) és sajna csak 3at tudtak ma megszúrni :? a maradékot holnap próbálják :roll: ja és ez még mind semmi. Ma reggel a férjem első eredménye megint egy nagy 0 lett :cry: Mondanom sem kell, ő is én is kiborultunk rendesen....DE szerencsére a második mintánkban lett katona és sokkal több mint az első lombiknál :lol:
Szóóóval, kérhetem még a drukkokat :?: Holnap reggel jövök majd a hírekkel :lol:

Csuti, jaj szegény rosszabbul viselte az altatást mint én :? Mint kiderült, bekevert a front és sokkal több altatóra volt szükségünk (mindhármunknak) mint általában...
Csutinak is 9-es volt a kezében :lol: ebből 7-et meg is tudtak szúni. Holnap reggel neki is teló, majd jövünk a hírekkel :lol:

Puszilok mindenkit, holnap jövök!

Bari
bari6

Kretty, ne is gondolj pirire :!: Nem jön és kész :!: Remélem a holnapi napod jobb lesz majd a melóhelyeden....
Te is Crinone-t kaptál? Ami a nagy testvért illeti, engem is meglepett, mikor jött a csokis üzenet :lol: :lol: :lol:
bari6

bari
Sajnos még nem írt sms-t.Gondolom most még kisebb gondja is nagyobb hogy írogasson. :) ha jelentkezik,megírom.Egyébként egész nap folyamatosan rajtuk járt az eszem.Remélem minden rendben velük.

szurikáta
szurikáta56

Bari! folyamatosan mennek a drukkok! Szép szám a 9! Mit mondott D, visszakaphatsz valamennyit?
Vendég

Sziasztok!

Itt a nagy testvér! :lol: :lol: :lol:
Annyira vicces volt ma, a csajokkal sms kapcsolatban voltunk, talán jobban izgultam értük, mint ők saját magukért... Na jó, Csutinál nem jobban, ő nagyon-nagyon izgult.
Lényeg: Amikor megláttam, hogy Mortisha írt a fórumra (mivel én is függő vagyok, óránként frissítek.... :oops: ) jött a gondolat, hogy gyorsan írok Barinak, mert kettőjük közül ő lehet csak a csokis... Csak annyi ment sms-ben, hogy "Valaki csokit kíván...?" Ééééés meglepődött ... :lol: :lol: :lol:

Na de a lényeg: hajrá csajok! reggel majd várjuk a híreket!

Szurika!
Egészen biztos minden ok a gyerkőcökkel és az anyukájukkal. Elindult a szülés, vagy időzített volt?

Szép estét mindenkinek!
:wink:

kriszto

kriszto82

Kretty!

Ezek a tünetek lehetnek ám jóóóóóóó tünetek is, nagyon szorítunk nektek!
Kitartás a munkahelyedhez! Egyik füleden be, a másikon ki! :D

kriszto

kriszto82

Krisztó! belegondoltál már, hogy február van és EBBEN A HÓNAPBAN már baba lesz a pocidban???? :D
Vendég

kriszto
Császár,előre tervezett.

Mindenkinek nagyon szorítok,hogy sikerüljön a randi :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
A nevem Szélkisasszony és fórumfüggő vagyok.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak egy nagyon gyors kukk, mert elhavazott a meló... :cry:

Bari, Csuti: nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! Írjatok, mert (azért is) be fogok nézni ma többször is, hogy mi a helyzet!!!

Kretty: remélem, nem piri kopogtat nálad, hanem egy agyon fagyott gólya. Ne add fel már most, kérlek. Én is küldök neked egyet, hátha az felvidít egy kicsit és odacsalogatja az igazit!!!!
Kép
szélkisasszony

Én meg már tudom...... :evil: :evil: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: Meglepő???

De mindjárt jön Barika mesélni...

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Csatlakozom Szélkisasszonyhoz: Nevem Bari és fórumfüggő vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a drukkokat!!! Ma reggelre mind a hárman szerelembe estek! :lol: Én annyira, de annyira boldog vagyok :!: A 4 éretlent még délben megnézi Kálmán, de azt mondta,h már most úgy tűnik,h mennek tönkre :? A petesejtjeimmel van valami probléma....na de nem kesergek,mert ott van a 3 szerelmesem :lol:

Ja és még egy jóóóóóóóóó híííííííííííííír :lol: Csutinknak 4 szerelmese lett :lol:

Kretty, Zs76 holnap beállunk utánatok a pozitív tesztes sorba :wink:

Szép napot :lol: :lol: :lol:
bari6

xaraxik a babanet :(
bari6

Bari és Csuti, remek hírek, gratulálunk! :lol: :lol: :lol:

És mi újság a visszaültetéssel? Erről csak holnap "tárgyaltok" Apánkkal?

nyuszika85

Juheeeee! Mennyit kapsz vissza?

Kroszto! nem lepodtem meg.... :lol:
Vendég

Nekem sem volt egyszerű, de bejutottam :wink:

Azért vacakol, mert a szerkesztők, ezeken a jó híreken felbuzdulva, kimentek a büfébe koccintani :lol:

Jaja de jó BARI, éa CSUTI!!!!!!!!
OLyan sokan gondoltunk rátok, fogtuk a kezeiteket, hogy ez a történet csak jól végződhet!
És akkor holnap beülti? :)

katapetra

vagy esteleg már ma???? :)

katapetra

Kép 2011.02.03.

katapetra

Drága Bari és Csuti! Úgy örülök a szerelmeseiteknek! :wink:
És továbbra is nagyon drukkolok!

Kretty! Amiket írtál tüneteket, azok nagyon jót is jelenthetnek! :D ++++++++

Jelentem, én is fórumfüggő vagyok, még ha nem is látszik... :oops:
Kb. óránként én is frissítem, és rettenetesen várom mindig a híreket/beszámolókat mindenkitől! Csak írni vagyok lusta... :roll:
loreena

Bari, Csuti ez nagyon szuper. Bari írásából arra következtettem, hogy akkor holnap mind a kettőtöknek lesz punkció is. Nagyon drukkolok holnapra, hogy minél többet kapjatok vissza.

KépKép
momelcsi

Bari, Csuti: éljen, éljen!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mi is nagyon örülünk, veletek!
szélkisasszony

Kriszto, mivel az illetekesek nem valaszolnak: mit tudsz, mennyit kapnak vissza a csajok?? :D
Vendég

Csuti, Bari, ez szuper hír :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty, laptetőd van :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty, laptetőőőőőőőőőőd lett :lol: :lol: :lol:

Sajnos az illetékesek sem tudják,h mennyit kapnak vissza :( vagyis én tuti nem tudom! Kálmán reggel kérdezte,h kell e mennem UHUra :shock: nos, nekem Dévisz nem mondta, de a múltkor sem emlékszem arra,h mondta volna, mégis megnézett... Ma próbálok minél több husit enni, ill. most iszom a nagyon fincsi gyúrósport :lol: Abban bízom,h legalább 2 embrike velünk marad és Dévisz vissza is adja. :lol:
bari6

Sziasztok!

De jó hírek! Nagyon nagyon gratulálok! Sokat gondoltam rátok én is szerdán, de sajnos engem is behavazott a meló, így nem tudtam mostanáig jönni! DE, ha lehet, és is csatlakoznék a FÓRUMFÜGGŐK társaságához! :-D

Holnapra nagyon nagy drukk nektek, és kívánom, hogy minimum 2 manócskát visszakapjatok!

Momelcsi: Nagyon szép "lakhelyük" van a gyerekeknek.

Szép estét kívánok mindenkinek!
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?