No,megjöttem...
Voltam ma a SOTÉ-n a down-szűrésen. 11-re volt időpontom,fél után megérkeztem,majd a portán gyors megkérdeztem,merre van az arra,hol kell lejelentkeznem...
Elküldtek egy földszinti ajtóhoz,ahol várt vagy 30 ember (genetikai tanácsadó),de ott mindenki egy kijelzőt sasolt,nekem meg számom nuku...
De gép sincs,ami adna.
No,ezekután felmentem a 2. emeletre,mert a netes tájékoztató szerint a 2. emeleten csinálják ezt a valamit..
Láttam is kiírva,hogy nőgyógyászati osztály.
Na az jó is lesz... Erre csupa műtő,meg kórterem,meg császáros őrző...
Gyorsan elinaltam,mielőtt elküldenek messzire... A folyosón találtam egy nővérkét (?),rákérdeztem,hova kell mennem.
Erre mondja,hogy eggyel lejjebb menjek,
mintha ott lenne ez kiírva.
1. emelet: szintén teljesen üres... Sehol egy kiragasztott papír,hogy ki hova merre...
itt estem kétségbe..
Visszamentem a fszt.-re,ott megnyugtató volt,hogy legalább láttam embereket,az olyan volt,mintha lenne rendelés.
Találtam egy ajtót egy UH-os felirat mellett,miszerint betegfelvétel.
Gondoltam itt a helyem.
Kijött a mogorva csaj,kérdeztem,hogy erre a szűrésre hol kell jelentkeznem,mert 11-re van időpontom.
Erre ő: akkor csak üljek le,a 2 ajtó egyikénél szólítanak.
Na ja,csakhogy ismét kijelzős ajtók...
Számom továbbra sincs
Akkor már keservesen telefonáltam páromnak,hogy nem tudom,mi van itt,tiszta fejetlenség,eddig 3 ott dolgozó tájékoztatott félre...
Betelefonált,ezer helyre kapcsolgatták,majd visszacsörgött,hogy a másik szárny felé menjek az első nagy ajtóig,és ott kapjak el valakit,ha kijön.
Elkaptam,leadtam a TAJ-kártyát,meg lakcímkártyát,majd pár perc múlva kijött a csaj,és visszaküldött az előző helyemre,ahol a 2 ajtót figyelgettem,ugyanis az már jó hely lett volna,csak épp ha nem tudnak rólam ENNÉL az ajtónál,senki nem fog a másik helyen szólítani.......
No,11 után pár perccel visszacsüccs...
12-kor hívtak be.... Addigra a szemem keresztbe állt már az éhségtől (reggeli kakaó után rohanás a kórházba)...
Kb. 2,5 perces rekord vizsgálat egy vacak géppel...
Tarkóredő itt is tökély,állítólag látszott a baba 2 keze (én csak hangyákat láttam)...
Szóval ezt kár lett volna DVD-re íratni,semmi nem látszott,nemhogy a neme... Már rá se kérdeztem ezt látva...
Leletet megkaptam,végre egyenes az út a vérvételre...
Mihelyst elmentem egy postára,befizettem a csekket,és azzal meg nem jelentem megint a 2. emelet egy részén a labor előtt..
A postán is számhúzás (és időhúzás)... Van vagy 20 ablak,abból 3 v. 4-nél dolgozott valaki...
Vérvételre leadtam a papíromat az üres folyosón,azaz előttem SE volt senki,majd kb. 3/4 óra múlva behívtak.
Jól megszúrtak (kibuggyant a vér a tűnél),majd gyors tájékoztatás arról,hogy ez nem jelent 100%-os garanciát se a neg.,se poz. esetén...
Valamikor 13h után végeztem,korgó gyomorral,még egy nyamvadt büfét se találtam sehol,az automata meg nem fogad el tízezrest...
Konklúzió: nem jövök erre többet...