A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mné, a férjem nevében is köszönjük a köszöntést!
Remélem azért nagyon nem terheled a napjaid! Vigyázz magadra!:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok,

Tegnap végre megvolt az első vizsgálat! Az egyik szemem sír,a másik nevet. Dévisz nagyon jó fej volt, emlékezett rám és jól leszúrt,hogy miért nem rögtön hozzá mentem a baba ügyben...

Szóval a polyciszta nem múlt el, hanem multiciszta lett belőle...azt mondta,ez abból a szempontból jó,h van elég petém,de nem érnek meg...Legközelebb rákszűrést csinál és aztán három havonta ad gyógyszert,amitől lesz mensim. Olyan szeptember környékén szeretnék teherbe esni,kb. Akkorra esélyes, hogy rendehoz.
Kell csinálni majd kromoszóma vizsgálatot nálam és a páromnàl,mivel már elmúlt 45.
Röviden ennyi,örültem,h láttam a leendő kismamákat!nem volt még valaki a csapatból egy óra körül ott.

Tja,és a Doktor Úr minket háremnek hív.... :))
mortisha

Mortisha! akkor pont jó, ha ősszel babásodtok!
Hogyhogy hárem...ezt nem értem... :oops:

Bari, Csuti! Biztos visszakaptok min 2 babót. Nyuszinak is 8 petikéje volt és ő is visszakapott kettőt.

Laptetőőőőőőő, vegyetek ti is belőle!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gratulálunk Barinak és Csutinak a szép eredményekhez!!! Momelcsi pocija gyönyörű!!!

Meg kell dicsérjem magam, hogy Szimbát szóra bírtam. :lol:

Nagyon köszönjük a jókívánságaitokat!
Őszintén szólva nem akaródzik elhagyni az intézetet, de fenn voltam elkérni a leleteinket és nem akarták odaadni, mire mondtam, hogy nem kevés pénzt fizettünk értük, ezek a mi leleteink, adják oda! Ágika akadékoskodott, hogy nem lehet mert OEP finanszírozás történt. Erre én: alig volt olyan vizsgálat amiért ne fizettünk volna. ( néhány vérvétel és UHU )
Mondta, beszéljem meg Dévisszel. Csodák-csodája, Dévisz azonnal fogadott, mondta, hogy fénymásolatot tudnak készíteni a leletekről aminek díja van. Én azt válaszoltam, hogyha szükségük van a leleteinkre, csináljanak maguknak másolatot, az eredetit meg, ami a miénk, adják oda! Dévisz erre mondta, hogy jó akkor elállnak a másolási díjtól, hétfőre kiválogatják mi az ami Nekik kell.
Szóval eléggé elmérgesedett a helyzet. Nekünk van még négy OEP-támogatott lehetőségünk, de inkább veszni hagyjuk.

Nagyon-nagyon sok babust kívánunk mi is Nektek!

Jucus, Sajo
sajo

Mindenkinek köszönöm a dícséretet és jókívánságokat.
Hasonló jókat minél hamarabb nektek is!!!!
Hajrá Bari és Csuti, kérlek írjatok még mielőtt mennétek a transzferre, mert kifúrja az oldalunkat a kiváncsiság.

KépKép
momelcsi

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt a fórumfüggő nagy testvér! :D :D :D :D :D

A csajszikák nem tudnak jönni, mert Barinak fél 10-re, Csutinak 10-re kell menni vissza a gyerekekért!!!!

Mindkettőjüknek 3 babócája van, Dévai azt mondta tökéletesek!!!! Csutinál nem kérdés hármat kér vissza. Bari még gondolkozik a kettő és a három között!!!! Egyelőre úgy néz ki nincs akadálya több babóca visszakapásának!

Még egy picikét szorítsunk nekik!!!

Puszi mindenkinek! Annyira jó kedvem lett! :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

hurrá, a saját hormonjaimmal alig bírok, úgy örülök ennek a jó hírnek. Remélem, kívánságuk szerint visszakaphatják a babákat.
Úgyhogy ismét hajrá husievés nekik, nehogy hiperstimu legyen. De úgyis nagyon ügyes lányok, tuti nem lesz gond!!!!

KépKép
momelcsi

DE JÓ, DE JÓ!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon szorítok mindkét csajszinak!!!!!!!!!
Köszi az infót Kriszto!

katapetra

Ez nagyszerű hír, nagyon szorítok Nekik :!: :!: :!:

Köszönjük Kriszto a tájékoztatást :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Bekukucskáltam kicsit és csak ámulok...

Sajóék:
Szinte el sem akarom hinni, ami veletek történt. Ha nem ismernélek személyesen, még kételkednék is benne... :oops:
De tudom, hogy neked minden szavad igaz. Olyan rossz ezt olvasni, hogy így történt. :(
Nem is igazán tudok még mit mondani a döbbenettől.
Tudod mit? Hozok egy friss fotót Fanni barátnődről, hogy egy kis mosolyt csaljak az arcodra! Itt éppen doktornéni, aki biciklivel érkezett a helyszínre. :wink:

Kép

Kriszto
nagyon drukkolok!!!

Bari:
remélem most fog szerencsét hozni a 2 gólya, amit nyáron kaptál az Intézet előtt Fannitól. :wink:

Megyek is, mindenkinek tiszta szívemből kívánom a mielőbbi babásodást, illetve boldog babavárós időszakot!!!

Kép
s.mónika

S. Móni!

Annyira jó, hogy jelentkeztél!!! Fanni nagyon cukker! Milyen nagylány!
Remélem jól vagytok, ha van kedved írj magatokról!
Puszi és tudod, viszont kívánunk minden jót Nektek is!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Olyan jó, hogy legalább te tudsz némi infóval szolgálni! És nem is akármilyenekkel. :D :D :D :D

Bari, Csuti: Nagyon drukkolok!!! és mennek a gólyák tőlem is!!! Kép Kép
szélkisasszony

Hajra Bari, Hajra Csuti kismamik!!!! Mondtam en, hogy nem lesz baj! :D
Vendég

Kép 2011.02.04.

katapetra

Kép Kép Kép

Vajon kiknek küldöm????

Mné, Kretty, Zs76 nektek pedig:
Kép

kriszto

kriszto82

Jaj annyira megható,h ennyien drukkoltok :cry: nagyon jó érzés :lol: !

Itthon vagyok már (sztem Csuti is) 3 pöttyel a pocakomban :lol: Csajok, fiúk bevallom álmomban sem gondoltam volna,h vissza fogom mind a 3 embrikét kapni és mégis :lol: Szóba se hozta Dévisz,h nem adná vissza :lol: nagyon boldogok vagyunk!
Végül a transzferig is osztódtak a drágák, így végül 2 5sejtes és egy 6 sejtes embrikét kaptunk vissza. A 3ból 2-re kértünk AHA-t, mert vastag volt a burkuk :roll: Remélem, vagyis nagyon-nagyon bízom bennük,h velünk maradnak majd és 21 nap múlva örömhírünk lesz!!!

Szélkisasszony, képzeld ma reggelre gólyákkal álmodtam :lol: amúgy is imádom őket :lol: kösziiiii

Kriszto, és az elmaradhatatlan babaragacs :lol: Köszi, de én is teljesítem a feladatomat :lol:

Csutim, jó volt veled ma is :lol: küldöm a babaragacsokat :wink:
Kép Kép Kép

S.Móni, Fannika egy tünemény!!!Ide is írhatnál egy-két történetet róla,sztem feldobná a hangulatot :lol:

Nene, szuper lett a vonalzód :lol: olyan cukkancsok azok a kiscipők ;)

Melcsikém, remélem másolunk most téged és Kretty, Zs76, Mné után majd mi is beállhatunk a sorba :lol:

Kataptra, 10 nap és itt is van piri :lol:

Sajó, kösziiii :lol: Ami a papírkiadást illeti, én egyszer kértem egy TSH eredményt, mire Ágika mondta,h beszéljem meg Dévisszel.....na aztán inkább hagytam. Remélem hétfőn megkaptok mindent :wink:

Mortisha, sajnálom,h nem tudtam,h ott vagy, jó lett volna beszélni! Drukkolok,h a gyógyszer jó legyen és szeptemberben babásodjatok :lol:

Zugolvasók bújjatok elő :lol:

Inszemes zugolvasók (tudják,h kire gondolok...) nagyon-nagyon drukkolok nektek is!!!

Remélem nem felejtettem ki senkit :oops:

Megyek alszom egy kicsit :lol:

Pusza mindenkinek!

Bari
bari6

Barikánk!

Hihetetlen jó olvasni a szavaid, és hogy a hosszú izgulások után ilyen szép, mit szép! GYÖNYÖRŰ eredményeket produkáljatok!!!
Pihenj sokat, és növeld a kis málnaszemeket:-)
Tisztaszívemből gratulálok, és izgulunk továbbra is érted!

Na és persze Csutiért!!!!!
Hogy neki is minden rendben legyen, és 21 nap múlva mindkettőtök csupa ++++++ jellell indítsátok a márciust!

Sok puszi:
Szép 7végét!
:lol: De hát ez itt nem is kérdés:-)

katapetra

Bari, ez fantasztikus hír :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula Csutinak is, és nagyon vigyázzatok a csöppségekre, hogy mihamarabb kövessetek minket :lol:

Kretty, már csak pár nap és tesztelsz :lol:

Zs76, már nektek se kell sokat várni arra a zebrás tesztre, aztán jön Mné, és a többiek. Nagyon remélem, hogy egész zebra farmot nyithatunk majd :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti és Bari!
Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire simán ment a mai napotok is. Tuti nincs gond akkor a hiperstimuval, ha szó nélkül kaptátok vissza. Nagyon-nagyon ügyesek vagytok, és én is csak beállok a gratulálók sorába, és nagyon szeretném 21 nap múlva is ezt tenni.
Addig ezerrel drukkolok, olvasok, ti meg írjatok és tereljétek el a figyelmeteteket.
Nagyon szép hétvégét hoztatok össze itt a fórumon nagyon sok embernek.
Továbbá én is kívánok minden jót a többi várakozónak, hogy mihamarabb örömhírekkel szolgáljanak nekünk. Mert iszonyat jól esik ezeket olvasni tőletek.

KépKép
momelcsi

Bari, Csuti Nagyon nagyon szorítok nektek továbbra is! 3 manócska nagyon gyönyörűséges! De most aztán tessék pihenni, és babásodni. :-D Remélem, hogy az elkövetkező hetekben nem mentek dolgozni.

Kretty: Hogy vagy? Már csak 5 nap, és teszt! ++++

Zs76: nektek egy hét múlva kell tesztelni ugye?

Katapetra: Mikor lesz katona eredmény?

Kriszto: Neked mikor kell, hogy megjöjjön? Nagyon aranyos a lóherés bárány, köszönöm. :-)
mné

Drága Bari és Csuti! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, pihenjetek és egyetek jó sok husit!!!!

Krisztó! köszi a gyors és pontos tájékoztatást!!! :D

Lányok, nem bírom ki....apával holnap tesztelünk.... :oops:
Vendég

bari,csuti
Babararagacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :)
smóni
Fanni egy tünemény :)
kretty
A holnapi teszthez: :arrow: Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Kretty! Óriási drukkok a holnapi teszthez! ++++++++

Bari! Csuti! Annyit gondoltam ma Rátok! És úgy örülök Nektek! :D

S.Mónika! De jó, hogy jelentkeztél! Hogy vagytok? Fanni doktornéni eszméletlen cuki! :D Sok puszi Nektek!
loreena

Sziasztok. Mindenkinek kellemes hétvégét. Gratulálok a gyönyörü eredményekhez, csak így tovább!!! :P nálunk ez lenne a 2. lombik, illetve a mi részünkről lesz is, döntöttünk. a 1,5 éves különélés pedig azért van, mert kedvesem külföldi, én pedig ezt az egész dolgot szerettem volna itthon csinálni. szerencsére maximálisan támogat és minden hónapban gazdagítjuk a wizzair bankszámláját, már törzsutasok vagyunk :( , ha meg inszemhez vagy a lombikhoz kellett a hadsereg azonnal ugrott, illetve repült. a helyzetet csak az tudja majd megoldani, ha a Dévai doki varázsol egy babát nekünk, mert én addig onnan ki nem jövök :lol: úgyhogy csak pozitívan gondolkodunk, aztán majd meglátjuk.
jó éjszakát mindenkinek, jó pihit hétvégére!!!
maje
Budapest

kretty, bízom benne, hogy holnap reggel már fent lesz a jó hír, kííííííííváncsi vagyok, drukkolok neked!!!!
maje
Budapest

Kretty, drukk holnap reggelre :lol: +++++++++++++++++++

Maje, mikorra várható az indulás?

Köszönjük mindenkinek a drukkot :lol:

Pusztik!
bari6

Sziasztok!

Bari! Csuti!
Drukk hegyek!!! (imádom ezeket a macis babaragacsokat :D )
Most megint kezdődik a krimi! Nem fogok tudni aludni!
Nagyon örülünk a sikereteknek, csak így tovább!!!

SMóni!
Köszi, hogy írtál! Sajna ez van.
Fanni egy tündér! Imádni való! Mennyit nőtt!!! Szalad az idő!
Elolvadnék, ha lenne még háj rajtam! :wink:

Sajo
sajo

[quote="mné"]
írta:
mné
Zs76: nektek egy hét múlva kell tesztelni ugye?

Igen,reméljük nem jön közbe semmi.Már olyan idegbeteg vagyok,hogy inkább az udvaron ugrálok,hogy az asszonykám ne vegyen rajtam észre semmit, ami esetleg idegesíthetné.
zs76

kretty
Naaaaaa???????????????? :?: :)
Mondjad,ne csigázz, pozi a teszt???????

szurikáta
szurikáta56

Kretty!!! Úgy szorítok........

majd gyere!!!!!

kriszto

kriszto82

Kretty: Nagyon szorítok a mai teszthez! ++++
mné

Sajó, remélem hamarosan nektek is küldhetjük a ragacsokat :lol:

Kretty ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, nem tudtam eleget feküdni a crinone géllel ma reggel és sztem min. a fele kijött :oops: Szerintetek tegyek fel majd még egy adagot, vagy kettőkor egy utrot??? :oops:
bari6

Kretty, nagyon nagyon nagy drukk!!!! És gyere mihamarabb, mert idegtépő ez a várakozás nekünk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem már vagy 10 + teszt vesz körül Benneteket!!!! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

nem sikerült. negatív lett. egy ideig nem jövök.
Vendég

Kretty! Nem letörni, még csak két hét telt el, jövő péntek az igazi. Addig tartsatok ki lelkileg.

KépKép
momelcsi

Kretty, csatlakozom Melcsikéhez :!: Nem szabad feladni, jövő péntekig tartsatok ki és addig használj mindent u.úgy :!: :!: :!:

Puszi Drága!!!
bari6

Sziasztok!!!
Először is .... nem is tudom hol kezdjem. Tegnap délután óta olvastam vissza bejegyzéseket és fülig ért a szám, hogy Bari és Csuti visszakapták a babókat. Aztán olvastam, hogy Kretty tesztel. És....

Kretty: én csak kibicelek, mert még nincsenek tapasztalataim, de itt már többen is írták, hogy a korábbi tesztek nem lettek pozitívak, de a későbbi igen!!!! Szóval van még remény. Remélem, azért olvasol legalább minket! Ne add még fel. Tudom, hogy könnyű nekem ezt írnom, de próbáld meg. Mennek a drukkok továbbra is!!!!

Bari, Csuti: Mit is mondhatnék, amit mások már nem mondtak el? Annyira örülök!!! Remélem, az álombéli és a virtuális gólyák is meghozzák hozzátok a kis csomagocskákat. :lol:
És a nap is kisütött, bekukkantott egy kis tavasz. Ez is csak jó jel lehet. Töltődjetek fel ezzel is. Jó pihenést, nyugis várakozást kívánok mindkettőtöknek!!!
Zs76: nagyon vicces lehet, ahogy inkább a kertben ugrálsz.
:lol: Mennek nektek is a drukkok!!!!

És szép hétvégét mindenkinek!!!
Mi ma kirúgunk a hámból Szélúrfival! 8)
Reméljük, a következő hónaptól nem lesz lehetőségünk koncertre, buliba menni. :wink:
szélkisasszony

kretty
A hivatalos eredményig nem feladni! Ez csak egy magánakció volt,bárhogy alakulhat még.
És tessék továbbra is jönni.

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony!
Az ugrálást nem kell szó szerint érteni,csak teszek veszek kint.De remélem hamarosan eljön az idö,hogy örömömben tényleg ugrálni fogok!
zs76

Nagyon jól esik,hogy mindenki szorít nekünk.Mondom is az asszonykámnak,hogy mi megy itt,mindenki mindenről értesíti a másikat.
zs76

Mindenkinek jó hétvégét,s csak ++++++++++++++++++++++++++++
zs76

zs76: hát, gondoltam, hogy nem ugrálsz fel-le. :D :D :D
de remélem, hogy hamarosan az is meglesz!!!!
szélkisasszony

Bari!

A gélből a progi viszonylag hamar felszívódik.
Ne izgulj, ha nem fél- egy órán belül jött vissza az adag! Viszont nem raktad elég magasra fel! Jó volna egészen a méhszájig feltolni az adagolót! Mert ott kellene kifejteni a hatását!!!!!

Druk mindnekinek és soha fel nem adni!!!!!

Izmael
izmael

Sziasztok!

Kretty!
Szörnyű dolog a kíváncsiság! Most vívódhatsz, hogy miért nem pozitív. Ha pozitív lenne, most vívódnál, hogy valóban az-e.
A legfontosabb, hogy pozitív tudj maradni! Ezen múlhat minden! Mi teszteltünk már úgy pozitívat, hogy negatívnak néztük és csodálkoztunk amikor Jucus két hónappal később elvetélt. Nem is gondoltuk, hogy terhes. Spontán baba lett volna. Fel a fejjel, mosolyogni és bízni!!!!

Jucus, Sajo
sajo

Kretty: Nagyon sajnálom, hogy negatív lett a mai teszt de én is osztom a többiek véleményét, és ne add fel. Sokszor olvastam itt a fórumon, hogy hamarabb teszteltek, mint Apánk mondta, és negatív lett, ellenben azon a napon, amit ő kijelölt, pozitív lett a teszt. Kérlek ne add fel! Higgy a lányokban! Sok lelki erőt kívánok az elkövetkező napokra!
mné

Kretty!

Kérlek ne add fel! És semmiképpen se hagyd abba a bogyókat!
Bizony ismerünk olyan lányt,akinél először a 21. napon lett pozitív a teszt! Tehát ez még nem biztos!!!! Dévai nem véletlenül a 21. napon teszteltet!!!
Szorítunk tovább, mintha nem is tudnánk erről a tesztről. És pénteken majd megbeszéljük, hogy mi is lett az eredmény!
Tarts ki! Nehogy nekem elkenődj!!!!!Ez még nem 100%

Mindenkinek kellemes estét!

kriszto

kriszto82

Kretty,

Az előttem szólok már elmondták, amit én is gondolok, hogy ne feledkezz meg arról, hogy jóval korábban teszteltél, mint ahogy Dévai mondta, és lehet/ reméljük, hogy csak ezért nem lett pozitív az a teszt. Dévai tudja mit csinál, azért nem hamarabb teszteltet.
Nagyon drukkolok, és pénteken tesztelj újra, és addig meg bízz a kicsikben.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bocsi lányok, elcsakliztam a laptetőt :(
Nekem még sosem sikerült laptetőt írnom :?

Ezt most felajánlom mindenkinek osztozzatok rajta :lol:

Zs76, annyira édes, hogy így aggódsz az asszonykádért, az én uramat ebben az időszakban már az őrületbe kergettem :?
Drukk nektek is :!:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nene, köszi a laptetőszeletet :lol:

Zs76, olyan jó,h mint férfi te is részt veszel itt a fórumon, csakúgy mint Szimba és Sajó. Nekünk is jó olvasni,h ti hogy láttok dolgokat :lol: Drukkolok nagyon!

Kretty, neked is további drukk!!!

Nálunk semmi újság. Túl jól vagyok (kop-kop-kop) vagyis az első lombikhoz képest nagyon jól. Most sokkal inkább oda kell figyelnem arra,h mit csinálok, a hirtelen mozdulatok. Az egy-két szurkálást leszámítva nem nagyon érzek semmit.

Figyuljatok, Csuti nincs túl jól :? Már a punkciókor szóltak neki,h magas a vérnyomása...azóta sem ment le. Ő a prednisolonra gyanakodik,mert mást nem szed...ill. máshogy sincs jól. Mondtam,h hívja Déviszt, de még gondolkodik rajta :roll:

Amint tudok valamit, jelentkezem ;)

Addig is szép napot sétáljatok ti is jó nagyot,mert nagyon szép idő van kint :lol:

Puszi,
Bari
bari6

Sziasztok! Köszi a bíztatást, de én már nem reménykedek. Nyuszinak is és Nenének is előbb lett pozítív a teszt, plusz semmiféle terhességi tünetem nincs. A férjemmel nagyon sokat veszekszünk, lehet erre a lombikra rámegy a házasságunk is.

Csuti meg AZONNAL hivja D-t, a prednisolon bizony okozhat magas vérnyomást, ami nem játék!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?