A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann:
Örülök,hogy minden rendben van és indulhat is a következö akció!!!

Breki:
Vigyázz nagyon az utazással nehogy valami fránya bacit összeszedj,mert ez a mostani nagyon kemény,Én a saját bőrőmen tapasztaltam,hát nem egy leány álom,főként nem egy kismamának.

Csucsu:
Úgy néz ki egy hajóba evezünk!Jobbulást!!!
Készülj fel,hogy 2-3 napig ilyen magas lázzal fogsz küzdeni.
Én is kaptam antibiotikumot,de mivel,hogy most injekciózok igy csak nagyon gyengét és ezért köptetö szirupot is csak homeopátiást kaptam ami sz..t sem ért, amikor már nem birtam, akkor megszegtem a szabájokat és amit a Férjem kapott szirupot abból vettem be és azóta kezdtem érezni,hogy talán most már még is csak megélek.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Ann,
nahát, csupa jóóó hírek, úgy örülök!
Meglásd hipp-hopp kezedben lesz a zebrácska :wink:

Mieza,
hétvégi szüléshez drukkok :arrow: :arrow: :arrow:
Még jó, hogy szüléshez beengedik apát, utána meg azt a pár napot átvészeled azzal, hogy Alberttel ismerkedtek!

Breki,
utazással óvatosan!
Időjárás szempontjából ez a hétvége lenne ideálisabb, ahogy néztem jövő hét végére megint lehűlést, havazást igér...

Csucsu, Zsuzska,
gyógyhullámok, lázcsillapítók ~~~

Sajti, Vikus, Pancsi,
nektek meg megy a mai adag ragacs :arrow: :arrow: :arrow:
Húúú, már alig várom hogy teszteljetek szép sorban zebrákat!

Eszter, Avarka,
jövő héten rajtatok a világ szeme! Érett petikékre, sikeres randikra koncentrálunk!

Kispatak,
mai fogdokihoz kitartást!

Estrella,
jól bírod, nem mondom! Éjszakai főzőcske??? Még jó hogy hétvége jön, a vendéglátás után szusszanhatsz egy nagyot :wink:

Lukácsné,
további jobbulást!
Hanna baba gyönyörű. és milyen nagy már :shock:

Kép
judit0713

Zsuzska: persze,nagyon vigyázok magamra!!
vacak lehet ez az influenza :?
Vendég

Fú gyerekek, nagyon durva dolgot mesélek:
Zugban olvasom a Hoxán a 2011. májusi babavárók c. fórumot!
( http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=75281 )
Elég jó csapat verődött ott össze, de én közétek tarozom, úgyhogy ott nem fedtem fel magam, csak olvasom, mert elég sok energia lenne annyi helyre írni, figyelni kivel mivan... de azért az a hely is érdekelt, mert ugye ott nagyjából annyi idős terhesek írnak, mint én...stb..stb.. és ugye az ember mindig a hasonlóhoz hasonlítja legjobban magát... :)..... hát most olyat olvastam, hogy azt hittem lehidalok. :shock: :shock: :shock:

Van ott egy csaj, 3-as ikreket vár, tökre befogadta a fórum, izgulnak érte, mert ugye a 3-as ikerség nem egy egyszerű történet...erre most az előbb olvasom, hogy ami képeket a naplójába feltett, azok egy 2008-as blogból lettek "kiollózva", a gyerekekről meg az ultrahangképek valamelyik 4d stúdió honlapjáról!!!! Vélhetően egy nagy kamu az egész történet, és egy beteges hazudozóval lehet dolguk.... full ki van az egész fórum akadva. mert olyan komplett történetet adott elő a hsz-iban és a naplójában is, hogy senki nem is sejtette, hogy nem igazi a történet...... :shock: :shock:

Erről az egészről persze óhatatlanul eszembe jutott az a degenerált, aki tavaly augusztus tájékán rontotta itt a levegőt... fú gyerekek... nagy az isten állatkertje... és alacsony a kerítés.... az már egyszer biztos... :shock: :shock:
Ki az az állat, aki ilyet kitalál és napi szinten átélve írogat ....csak azért hogy része lehessen egy közösségnek????? :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nem értem,hogy okoz ez örömet valakinek???

Mondjuk igen,aki erre járt,hasonló hazudozó volt... :?

ahol összejön egy ilyen csapat,mint a miénk is,elég nagy szemétség kihasználni a közösséget egy ilyen beteges dologra...

Ez nagyon undorító... Főleg egy hármasiker terhességgel "viccelődni",mikor mind tudjuk,hogy az milyen veszélyes,sok odafigyelést igénylő várandósság...
Vendég

Hahó!

Látom beindultatok du-ra!?

Gyors leszek, most mindent csinálok, mert a hétvégén már semmi se akarok, max egyszerű kaja főzés és kész.

Breki: jó, hogy neked fogdokker semmit se talált. M-hez szurkolok, vajon, hogy hogy nem tud vállalni. Egy kis segítség az ügyben? Ja amugy U-ban jó páran szültek ügyeletben. Igazad lehet egy szülnővel is, de annyira sokan dicsérik Lajis dr-nőt is és nincs magánja. Lukácsné nála szült. Hajrá pöttyök el!
UH után fájhat a hasad. Nekem tavaly csinált a dr. Szarka a klinikán, hát jó pár napig fájt utána és az uh alatt is. Pedig dicsérik, mint orvost nagyon.

Estrella: te sem vállalsz keveset. Mieza irt nektek. Én nem akartam, nehogy káráljak, de bizony leírta a lényeget, higgyetek neki!

Ann: jó, hogy hamar lehet kezdés!

Betegek: gyógyuljatok! Lehet nekem férjem lesz az? Én pár hete kaptam oltást, mit ér,majd meglátjuk. De ne legyek beteg, mert nálam sokáig tart, krónikus betegségem van: aszthma ez nem gyerekjáték. A gyógyszerek se, amit szednem kell. Na tegnap és ma patika 8000, alig vettem valamit. A mai mütétre is egy-két dolog, szóval 130 lesz ez igy. Ma csak előleget kell adnom, a 70 százalékát.
Már itt vannak adópapírok, lassan csinálgatom, minél előbb jöhessen vissza EP-s pénz.

Na ma megjött a szép "csökkentett" fizetsem, 2000 Ft-tal lett kevesebb. És még hol a férjem csökkenése. Jó, lesz a febr. 1-i fiz. emelés, pont elmegy, hogy 0-ra kerüljünk a veszteséget illetően. Bruttó 300 a határ, onnantól nő a fizetés. Akinek kevés van, nem tudja a családi adókedvezményt se igénybe venni. Szép.

Andi: hát hogy mik vannak ezeken a fórumokon. Remélem 1-2re kiteszik onnan, Velo-t is kitették.

Na megyek, szurkoljatok, az én beültim most lesz 2 óra mulva.

üdv kispatak
Vendég

Sajti, Pancsi: nagyon szurkolok, pihenjetek!!
Vendég

sziasztok!

nem tudtam jönni eddig, de most is csak 2 másodpercem van :cry: :cry: :cry:

Mieza!
azt álmodtam, hogy szültél... És én épp a Jánsban voltam bent és meglátogattalak Titeket és megmutattad Albertet! Nagyon édes szépséges kis hajasbaba volt :)
Ha minden igaz, akkor ez még bejöhet :)
Te vasárnapi szülést tervezel, én meg hétfőn megyek BMC-be :D
Persze nem foglak lerohanni a szülészeten :)
De a vasárnap jó iránynak tűnik :)
Most már elmondhatom, hogy Tündérkeresztanyával éppen ezért drukkoltunk, hogy 2011. február 3 után szülj! :)
sikerült!
Azt mondta doktornő, hogy az lenne a jobb, ha a nyúl évében jönne Albert! :) és így is lesz :)

Avarka!
Várom a beszámolót, hogy mi volt ma, és miben egyeztetek meg...sajnálom,hogy nem leszünk műtőtársak és szobatársak...gondolj csak bele, milyen jól szórakoztál volna, ha egyszerre nyomjuk az altatás után a sok hülyeséget Tesóddal együtt :D

húúúúú...itt hagytam abba a memóriám alapján a reakciókat úgy 2 órája...és most nem tudom már mit szerettem volna írni még...

most dolgozom ameddig bírom, és utána haza pihizni :)

Remélhetőleg ez az utolsó munkanapom az elkövetkező pár évre :D

később jövök :)

puszi

eszter82
Budapest

Kispatak: ezeket még csak az asszisztensnő mondta a dokival kapcsolatban,de mivel hétfő este megyünk vizsgálatra,mondta,hogy majd akkor és ott megbeszéljük a továbbiakat,hogy tud-e vállalni...

Ha nem vállal,akkor azért,amit már írtam többször,hogy sokan szülnek nála ugyanakkor.

majd hétfőn kiderül,addig felesleges találgatni...
Vendég

Sziasztok!
Ma voltunk a Sotén genetikai tanácsadás-félén!Nagyon normálisak voltak,nem is kellett olyan vészesen sokat várnunk!Picúrkánkat megnézték uh-on én is láttam a plazmán,nagyon édes,nyugodt volt,most nem ficánkolt annyira!Láttam ahogy alaposan átnézte a dokibácsi,azt mondta mindent rendben talál!amikor a kis szívét hallottam akkor nagyon elérzékenyültem! :oops:
Március 1-jén kell visszamennünk,addigra már meglesz az Afp-nk is és újra vetnek rá uh-on egy pillantást olyan kontroll-féleképpen!
A gépük pöpecnek tűnt,olyan szinten rá tudott közelíteni dolgokra mint a CSUDA,kértem fotót is,de az sajna elég sötétre sikeredett! :(
Tegnap meghozta a futár az ÉN Kornélomat is!Nagyon szupi,csak kissé duci! :?
...és most visszaolvasok,hogy kivel mi van!
Andi!Az a szélhámos dolog nagyon DÚRVA!Tökre kiakadtam!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: na tegnap engem is a genetikai tanácsadáshoz küldtek először! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos ahol én voltam,nagyon vacak gép volt...
Csak bólogattam,mikor azt mondta a doki,hogy ott a keze...
Miközben az Uzsokis felvételen még az ujjacskák is kivehetők egyesével :lol: :lol: :lol: :lol:

Te kérdezted,mikor lesz meg az eredményem?

Már nem tudom,ki kérdezte,de jövő péntekre lesz meg,elküldik email-ben,de be is mehetek,ha nyomtatott verzó kell :D
Vendég

Béku
Amúgy én is át szoktam adni a helyet, de most hadd ne, főleg, ha amúgy van egy csomó nemterhes fiatal...
Nekem már látszik kabátban, vagyis akinek van gyereke, az rögtön feláll, a gimnazisták meg nyilván meg sem mozdulnak reggel a villamoson… Mondjuk az öregeknek sem állnak fel…
Az a lényeg, hogy az Uzsoki szimpatikus!
Csak mindenféle szószokat csináltam, ma főzök ki tésztát, meg túrós sütit dobtam össze vaníliasodóval
Szentkeresztre nem megy vonat, csak busz, ha jól tudom… De nem vészes, nincs a világ végén, én kettővel arrébb lakom és onnan járok be minden nap…
Bár ma jó dolgom lesz, kicsit sem kell villamosoznom, mert a barátnőm férje a kollégám, így innen visznek szerencsére…

Mieza
Ó, sajnálom :(
De legalább a pici nem kap majd el minden nyavaját.
Sajnos a Margitban alapból így van, nem jöhet látogató, babát csak üvegfal mögül nézheti az apa is, kemény lesz…
Én mondjuk rokonokat nem is nagyon szeretnék látni a kórházban (max szülők), sajnos van egy pár nyomulós nagybácsi, de azt hiszem világosan a tudtukra fogom adni, hogy nincs látogatás!

Andi
Hülyék mindenhol vannak, tudom…
Remélem csak túlzott unokatesóm és azért vannak pici ruhák is…
Amúgy meg van még időm venni, ha nem…
Kislányruhákban meseszépek vannak, de a kisfiús kimerül a macisban :)
Eddig úgy tűnik, mázlim van a kórházzal meg a dokival.
Az EP jó ilyenekre és megértem, hogy a legjobbat akartad!
Szóval Sz. a befutó álmodban :)
Ez a hoxás fórum nagyon durva!!! Hát a neten még több a hülye, az biztos!

Ann
Jól bekábítóztak…
Akkor igazából műteni sem kellett??? De jó!!! Most jön el a ti időtök!
Már nem fáj semmid?

Judit
Alapvetően teljesen jól bírom, mondjuk ez az éjszakai főzőcske megviselt, meg már fájt a derekam a végére, de tele vagyok energiával!
Na jó, tornázni már nem maradt éjjel :)
Remélem hétvégére már szerzek végre egy babát…

Eszter
Kitartást az utolsó munkanaphoz!

Kép Kép
estrella22

andi
ez ultra gáz az ilyen, és min bukott meg?? priviben is írhatsz.
szuper ez a babaszoba nagyon tetszik.

zsuzska
örülök hogy jobban vagy pihenj sokat ha tudsz.

ann
jobbulj és pihenj te is, örülök hogy minden rendben van veled és szoritok hogy hamar sorra kerülj te is pocakos légy.

csucsu
gyógyhullámok neked is mennek, úgy látom sokan elkaptuk ezt a vacak betegséget.

én jól vagyok már mára mondhatnám tök jól, még 7végén azért próbálok pihenni.
megvolt a farsang a kis "füles" élvezte....

jók legyetek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: örülök,hogy jobban vagy!!! :)

Estrella: húúú,a szószok méginkább érdekelnének ;)
Azt se tudom már,mit egyek :D

figyu,a sógornőd hanyadik héten ment a 4D-sre?
Uzsoki a 25-30. hét körülre ajánlja,de én szeretnék menni a 16-17. körül,amikor már látszódhat a baba neme ;) :lol: :lol: :lol:

nem gáz,ha ilyen fiatal terhességgel állítok be egy 4D-sre? :D
Vendég

Lukácsné: Asszem valaki régi blogokat nézegetett és feltűnt neki a hasonlóság, hogy a blogban látott képek azonosak ennek az ágika76-nak a naplójában látott képekkel.... Aztán ugye futótűzként terjedt a hír, mindenki elkezdett visszaolvasgatni és percek alatt összerakták, hogy mi lehet a csízió :).... Tudod, ahol ennyi nő van "összezárva" ott nem nagyon maradnak dolgok titokban :))))))))
Örülök, hogy jobban vagy már, a farsangosról pedig kéretik majd fotót feltenni..... ugye készült??? :)

Estrella: Tény, hogy lányosból überfaszább a választék, de azért láttam már, sőt kaptam is olyan fiú ruhákat is, amit tuti Izára is fel fogok adni, mert olyan tündériek... :)
Az álmom meg tényleg nem tudom honnan jött, mert kb. ég és föld vagyunk mentalitásilag.....de hát ismertek, úgyhogy ezt nem is kell részleteznem.... Meg hát a zsánerem külsőre is egész más..... szóval nemtom mi, vagy ki dolgozik bennem..... lehet Iza a ludas az egészért és neki teccik a dokibácsi ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: és lábaközé nem sikerült
bekukkantani????????? :wink: :wink: :wink:
Jaja, durva a történet..... hát ha itt derülne ki ilyen, szerntem nem tenné ki az illető az ablakba amit kapna a társaságtól.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Csajok...most megpróbáltam visszaolvasni, de esélytelen! :( folyton jön valaki :? Annyi melóm van, hogy kritikán aluli :(

Ann!
Neked nagyon örülök! Hamar eljön az a 25-26-27-e :D

Azt hiszem, már meg sem próbálok mindenre reagálni, de majd keddtől!
Mikor már végre otthon leszek, nem tudtok majd lehámozni a netről :D

Andi!
Nagyon nagyon durva ez a másik fórumos cucc :(
Olyan jó, hogy minket többnyire elkerülnek a pszichopaták :D

Tehát legrosszabb esetben hétfőn punkció után jövök, de keddtől tuti!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter: de jó,már csak 3 nap!!! :D :D
végre teljesül az álmotok! :) Annyira drukkolok!
Vendég

sziasztok,

Csucsu,
afene gyógyuljál csajszi, ha tudok valamiben segíteni szólj ám !
hagymateázhatnál az antibogyó mellé.

Vicky,
juppé telefon, milyen egyébként ?

Kisbeeka,
jupppé fogak, sömör is lassan eltűnik.
lehet hogy visszajáró páciensei is vannak a dokinak, (első gyerek is ott született) és akkor őket mindenképpen elvállalja.
juppé hétvége.
naná hogy örültem volna ha meglátogatsz ! (majd legközelebb :-))))
lassan elmúlik ez a benyomós uhu, gömbölyödik pocak, bébike is egyre nagyobb, kitartás.

Ann,
örülök Neked nagyon, pihi és naná hogy sikerülni fog !
Pálmai nagyon aranyos doki, ő szakorvos és Bollobás Máté a varratot elfelejtő :-)

Zsuzska,
örülök hogy jobban.

Mieza,
hajrá vasárnap.
óóóó de sajnálom látogatásos tilalmat :-(((( akkor drukk hogy vasárnap reggel szülj és szerdán már mehessetek is haza !

Estrella, Judit,
óvatosan a melóval.

Estrella,
brrr villamoson nő.

Andi,
ilyen történetet 1x én is olvastam itt a babaneten, nem tudom hol kit, miért, de ott is borult a bili hogy csaj két gyereket hazudott magának...... behalás....
ja a mi "kedvencünknek" végül volt lombikja..

jöhetek majd képekkel ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, elmebaja volt annak, nem lombikja :)))))))))))))))))))
Amúgy, mintha az rémlene, hogy egy másik néven, szintén valami ági, vagy ágnes talán??? a dévais fórumba ment volna és ott be is fogadták.... :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: na helyes, megértjük, hogy jó sürü volt ez az időszak... de úgyis jössz, amikor tudsz ..... viszont beülti után szigorú fekvés, nem a gépnél púposkodni majd :)))))))))))) Hétfő pedig már 1 pillanat alatt itt lesz!!! :)
Anyud remélem jobban van.... :wink:

andrea-1

Kubu: igen,kérünk fotókat!!! :D
Vendég

Béku!De jóóóó,egy kis kimozdulás!Szupi!Vigyázzatok nagyon és érezzétek Magatokat jól! :lol: Mikor mentek, holnap?

Mieza!Hétvégére gyors és fájdalommentes szülést kívánok! :lol:
Sajt!Ragacsos képed csúcs volt! :D Pihizz sokat!Nemsokára már jöhetsz is a jó hírrel!!!
Ann!Szuper hírek!Ez azt jelenti,hogy nemsokára már Te is babás leszel!!!

Kép
Kép
missancsi

Eszter!Úristen,most látom!3 nap és punkció!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszi a szurkolást.

Eszter:
Mi kedden megyünk. E2: ezeregyszázvalamennyi :lol: 3 petesejtecske tuti van, de még 4 picurka is beérhet, ezért kaptunk + 1 napot!

Nagyon izgulok, idáig még sose jutottunk! :P

Kép
avarka

...na így szakadjak el innen :D

Andi!
Nekem szabad gépeznem bármikor, mert a MacBook nem olyan nagy, nem olyan nehéz, és Lac hozott olyan ágyban reggelizős tálcát és arra kényelmesen ráfér :) és míg a pocim nem olyan hatalmas, addig fekve az ölembe tudom tenni a laptopot és netezhetek egész nap :D
Jó lesz az!
Tavaly a 15. hét után már nem nagyon ment, mert a pocakom felnyomta a lábát a tálcának és úgy fájt, így akkor oldalra fordulva, egy kézzel nyomultam :D

Ancsi!
Örülök, hogy minden ok volt az UH-n :D
igen, már csak 3 nap :D
És Avarkáékkal szobatársnak készültünk, de végül ők kedden vagy szerdán csatlakoznak :D

eszter82
Budapest

Avarka!
HELLÓÓÓÓ! :D
Na jó, egy nap késlekedés még belefér :D
Örülök, hogy 1000 fölött van az E2 :D
Szerintem nekem is kb annyi lehetett ma. A csajok hiába vették le hozzá a vért, K ügynök nem kérte az eredményt :D
De azt mondta, hogy ha szerdán 1000 volt, ma sem lehet 1500 fölött :D És 3-4000 alatt jó vagyok :D

De a beültink még lehet együtt :D

Szuri emelés volt?
Hétfőn kell még mennetek? Vagy vasárnap szuri este és kedd reggel 8-tól indul a mandula? :D

eszter82
Budapest

Nagyon más úgy nézni az avatarodon a tesód pociját, hogy már tudom ki a pocak gazdája :D

eszter82
Budapest

Andi,
bizony Ágnest én a forgácsnál olvastam :-)

Eszter, Avarka
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, úgy izgulok csajszik !

kubuspace

Eszterkém: Ti aztán nem bízzátok a véletlenre !!! :) Nekünk notebook van, de rákötve monitor+egér+billenytű, mert én nem szeressek a notin írni :).....de nyáron láttad volna, hogy az egész arzenál be volt telepítve az ágyba a beültikkor és úgy írogattam fekve, ölemben a billenytűzettel... Rajó csak rámnézett és csóválta a fejét :))))))))

andrea-1

Kubu!

Hol maradnak a képek??? :D
Addig nem tudok lepattanni a Babanetről, míg nem teszed fel :D

eszter82
Budapest

kikészülök, Marcinak 1 éves koráig eszébe nem jutott kiszedni a kivehető rácsot :-)
Kép

a kis kuktám
Kép

hajnal 4.20-kor készült ez a kép
Kép

küzdés az elemekkel
Kép

KO
Kép

kubuspace

Kubu: forgács...dévai... mindegy, csak ne itt rontsa a levegőt :)))))))))))

Na aztán, hun van a Szabó bakter????????? Hun vannak az ígért képek???? :)))))))

andrea-1

Lááááátom!!!! Tündériek!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Andi!

Lac akkor röhögött, mikor már alig bírtam megmozdulni a bálna pocakommal és oldalt fekve, hónaljban kb 5 párnával feltámasztva magamat úgy neteltem, hogy a Mac-et is elfordítottam 90 fokos szögben, hogy a szemem tengelyével a sorok is változzanak :D Vicces volt :D
De megnézném Rajó méltatlankodását is, mikor átalakítod az ágyikót számítógépes mintabolttá :D

eszter82
Budapest

Kubu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: édesek ezek a kis pelusos fencsisek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kis hurrikánod hogy lenyugodott a konyhájában :D

Hááát, bizony! A "mai" fiatalok =Liza már hamarabb rájön a trükkökre :D De lehet hogy Marcus hurrikán mutatta meg neki, hogy hogy kell kiszedni a rácsot :D

eszter82
Budapest

Hát Rajó akkori tekintetét tényleg látni kellett volna.... :) az az igazi....te meg mi a f.....szt csinálsz ott édesem c. tekintet volt :))))))))))
De vizuális vagyok, úgyhogy jót nevettem azon is ahogy elképzeltem, Te hogy neteztél :))))))
Mondjuk most nálam is a szék hátuljánál derékrésznél kispárna.... lábam meg a puffon kinyújtva.. (már persze mikor a macskák nem kucorodnak rá)... :lol:

andrea-1

Képzeljétek,páromnak lesz most nyáron osztálytalálkozója :)
Az egyik volt osztálytársnő már jelezte,hogy jún. végén szül,tehát vegyék figyelembe,mikor időpontot választanak,és párom is örülne,ha én ott lennék,úgyhogy végre egyszer ilyen szempontból is számítunk ;) :D

Mondjuk nem lesz közel,mert Szegeden vagy Makón rendezik majd :?
Vendég

Kubu: tündériek a manók!!! :)
Liza nagyon ügyes,gyorsan rájött a rács kiszedésének technikájára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcus meg egyszerűen tüneményes a kis konyhájában!
Nagyon tetszik a sérója!! :D micsoda szívdöglesztő pasi lesz belőle!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!
Úgy van minden ahogy mondod! Szuri emelés nincs, holnap még a szokott adag, aztán vasárnap este 9-kor két ovitrelle.
Nekem emeltük a méhnyálkahártya növesztőt 3 helyett 4-re.. ez folyamatosan kell szedni! Gonapeptylt azt hiszem vasárnap utoljára és hétfőn progi szuri + crinone és kencézem magam a women's krémmel. A progi szurit este kell beadni? Crinont??? Ilyenről nem dumcsiztunk. Hétfőn nem kell mennünk.
Nagyon szeretném pénteken (11) visszakapni borsócskáimat! Akár még együtt is mehetünk! Nagyon szuper lesz! :o

Úgy érzem magam tegnaptól, mint egy hordó. Saját egyszem petécskémről szó se esik Tanár úr részéről... :wink: Viszont 23. napja szúrjuk a gonapeptylt és már szét akar szakadni a pocakom.

Kubu:
Marcinak van egy tekintete! :oops:

Kép
avarka

Avarka,
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek is!!!!!!!! :)

Béku: Uhhhhh.... na az nem itt lesz a 16-kerben... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Avarka!

A Crinon az csak a progi pinakrém... :?
Tudod, az Urtogestan helyett!
Amiről mondtam, hogy én utálom mint a kakit :D

De az úgyis csak a beülti után kell majd :D
Na akkor hajrá :D Rágondolok erősen a péntekre :D
Jó lenne együtt menni legalább akkor!
De ha sokan lesznek a mütyürkéink, akkor lehet hogy megkockáztatnám velük a hétfőt, azaz a 7. napot.
Na de ez majd kedd-szerda magasságában derül ki!

:D

Most meló tovább :?

eszter82
Budapest

Eszter:
7-től kell az agolutin és a crinone is! Ez van a papírra írva. 6-án utoljára gonapeptyl az estrofem tabletta folyamatosan 4 db. :wink:

Nagyon szurkolok, hogy úgy legyen, ahogy Te szeretnéd! Ha hétfőn, akkor hétfőn!
Mennyi a sok, amire azt mondhatják, hogy hétfő?

Köszi, Andrea! Minden szurkolásra szükségünk van! Ez az utolsó lehetőségünk! :roll:

Kép
avarka

Andi: hát sajnos az nem itt van :D
de Húsvét táján menni kéne le amúgyis párom családját meglátogatni,mert ha jól sejtem,akkor utána jó ideig nem megyünk arra,az tuti!

De ha megyünk a találkára,akkor talán kihagyhatnánk a húsvétit... :roll: :roll:
tudod,kellemeset a hasznossal... :lol: :lol: :lol: :lol:

No az lesz még egy szép menet...
Le Szegedre,onnan busszal Makóra,utána busszal Maroslelére...
Vendég

Eszter: 7 naposan?? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
ilyet még nem is hallottam :)

De hát úgy hírlik,mindig nagyon sok petécskéd van,úgyhogy miért ne lehetne hétfő? :) :D
Vendég

Uh...Béku.... nagyhassal már majd ennyi átszállással??..... Átgondoltátok ti ezt ??? :) vagy inkább ne károgjak?..... :shock: :shock: :shock:

Avarka: DE megéri, mert SIKERÜLNI FOG!!!!!! :) :wink: :wink: :wink: :wink:

Képzeljétek, az a degenerált a hoxán már töröltette is magát :)))))))) Bukóvári-szopónyaló..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kubu:
Gyerekek gyönyörüek mind mindig!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku!

Most nem hajtottunk arra, hogy mindenki jól megnőljön...
A kevesebb hormon ára, hogy ugyan ott vannak mind a kb 25-en, de közülük "csak" 11-13 tüszike akkora, hogy érettnek minősítsük!
De Tanár Úr tudja mit csinál, én bízom benne, és ha ő azt mondja, hogy ez elég a sikerhez így is, akkor elég is lesz! :D
Persze az majd a punkció után derül ki, hogy mennyiben volt érett sejtecske... de ha 8 fölött vagyunk, akkor nekifutunk a blaszto babáknak :D

Avarka!
Szerintem, ha 11-13 db érett lesz és el is indulnak, akkor hétfő! :D
Így legyen :D :D :D

eszter82
Budapest

Avarka!

A Crinont közvetlen az ET előtt nem szabad betenni, mert úgyis kimossák!
És mivel lassú felszívódású, így inkább reggel ne kapja meg az ember és ET után lehet feldugni :?

Fúúúúúj, hogy utálom a Crinon gélt :?

eszter82
Budapest

Zsuzska sajnálom a betegséget!
Gyógyulj meg mihamarabb!
A jövő heti UH-n már 100%-os leszel :D

Andi!
Na, akkor a hoxán is fellélegezhetnek a csajok! :D
Végre ők is megszabadultak a dilinyóstól...nem is értem ezeket az embereket, akik folyamatosan csak levegőt rontani járnak valahová :?

Navi!

El vagyok ájulva Zoo szemeitől :D
Annyira kis szép ez a Pöttöm :D

Béku!
dúúrva az az osztálytalálkozó!
De majd meglátod, hogy bírod-e az utazást 40 fokban, hatalmas pocakkal!
Jobb lett volna közelebb, nem???? (na, nem mintha ti választottátok volna a helyszínt :D )

eszter82
Budapest

Remek!!!

A többi amit bepötyögtem, elszállt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Lépek haza....most már tényleg!

Puszi

eszter82
Budapest

Azért azt mondjátok meg, milyen hülye vagyok.... beírom word-be...majd CtrlC, CtrlV-vel átmásolom, de mielőtt az uccsó részt elküldöm ide a Babanetre, bezárom a word ablakot :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: persze hogy elszállt!!!!! áááááááááááááááááááááá

na ok, megnyugszom, majd hétvégén...

(holnap még be kell jönnöm, mert nem fejeztem be a dolgaimat...és ki tudja :D lehet hogy évekig nem jövök melózni :D :D :D )

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?