A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Pannik: köszi,csupán ennyit szerettem volna! :)
Neked úgy jött le,ahogy én gondoltam! :D
Vendég

Hahó!

Látom hétvége van. Én megvagyok. Érdekes módon nem az operált fogam fáj, hanem a felette lévő hidnál az iny. Hát kezelek mindent, és nagyon vigyázok magamra. Annyira egyszerű ez a fogbeülti. Nektek biztos sokkal komolyabb és fájdalmasabb ez a babás dolog. Az én problémámat legalább jól el lehet érzésteleníteni. Addig nem is csináltak semmit, ameddig bármit is éreztem. Tessék nem félni a fogorvostól, nincs miért! Mondom én, akinek már tényleg szinte mindent csináltak, húzás, vésés (többször), ciszta, koronák, hidak, tömések sok-sok alkalommal immár legalább 48 éve - hiszen kicsi gyerek korom óta a fogdokkerek látógatója vagyok sajnos.

Eszter - te még ma is dolgoztál, mikor pihensz?

Avarka: annyira szeretném ha sikerülte nálatok is. Minden elismerésem a titétek, és főleg a rokoné!

Pannik:ez a fogorvos dolog ahogy irtam semmi! Ne félj se te se más, mert igazán nincs miért. Persze lehet, olyan zseni dokker is kell mint az enyém? Tegnap meg is kérdezték, kell-e bátorítás. Dokker mondja asszisztensnek, tuti nem - igaza is volt. Na másütt azért ilyen bátor nem vagyok! Egy kalappal neked a jövő hétre!

Macsek: tündéri a herceged! És mi van a kandurbandival? Valami képet dobjál már róla is!

Kubu: szóval szerepcsere van gyerkőcöknél? Nem baj, ideálisak lesznek, mindegyik ért mindenhez. Hurrikán főz a böliben ok. Szerintem nagyon jó sora van neki ott. Te meg most picit lazits, nagyon sokat tanultál - már persze amennyit 2 gyerek mellett lehet.

Woody: mindig tudtuk, hogy szépség, de ez a kép haláli! Ne legyetek betegek!

Dóra. nagy gratula. Szerintem teljesen jól gondolkodsz, ha én adnék ennyit tennék. De szerintem biztos van olyan is, aki nem igazán engedheti meg magának. El tudom képzelni mibe kerülnek a gyógyszerek, főleg annak, aki sokadszor próbálja.

Andi: jól irod, hogy bármikor jöhet a babó, de azért idejében jöjjön és ne korán - na de az én holmim is utra készen volt a 32. hét után. Aztán napra pontosan érkezett, amiben dokkerek reggeli matatása is besegíthetett az amnió miatt.

Breki: nagyon jó ha az ember a fogadott dokkerjánál tud szülni. De bizony arra is fel kell készülni lélekben, Nekeha mégse igy sikerül. Nekem is csak pár percen mult, hogy dokker nem ment el, mert akkor vissza se tudták volna hivni - maradt volna az ügyeletes - na nem bántam hogy nem őt kaptam, bár a szülésem során a kézzel tágítást mégis az csinálta. Na erre ne legyen senkinek szüksége.

Ann: pihenj sokat, és nagyon szurkolok neked is.

Na megyek borogatni.

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.05 18:27-kor.
Vendég

Ann nem látom a linket? lehet, hogy csak a netem sz..rakodik de lehet, hogy nem másoltad be :?: igaz egyelőre még nem aktuális de nemsokára remélem az lesz :wink: bízok, és ez jóóó

Kép
pannik
Budapest

Pannik: azt tudnod kell hozzá,hogy mi is 5 éve vártunk a babára,végül második lombikkal sikerült,ami alatt minden áldott nap hálát adtam,még a szurikért is,főleg mikor mehettem BMC-be! :)

Hálás vagyok a terhességemért,és soha nem ártanék a babának!
Én csupán arra vágyom,amiért Miezának drukkolunk már jan. 24. óta,hogy megszülessen végre Albert,pedig neki is még hátra van 5 nap a szülésig..
Én összesen 6 nappal szeretném előbb,vagy max. a kiírt időpontra... :)
Vendég

Kispatak: nem készülök semmire,ha nem vállal a doki,ügyeletesnél szülök,és kész. :) Nekem ez így tökéletes,hisz a baba ígyis-úgyis kibújik,akármennyire fogom utálni a dokit,vagy bárkit épp a közelemben :D

Ezen SEM görcsölök,hisz addig még bármi lehet,talán nem is leszek Pesten akkor...
Vendég

Sziaaa kispatak,

hát akármilyen szuper dokid is van, azért mégiscsak nagy bátorság egy ilyen fogászati beavatkozás. nekem egy gyökérkezelés is már óriás dolog, lehet ügyes meg jó szakember akkor is a számban turkál és ott minden olyan érzékeny :roll:
a kalappalt köszönöm, rámfér :)
eleinte a bmc-ben is annyira féltem minden alkalommal a beavatkozások előtt, én már csak ilyen félős vagyok sajna :? a leszívástól majd most is fogok egy kicsit parázni, de bízom benne minden olyan jól megy mint eddig

Kép

a vonalzó két napot ír, de igazából már csak 24 óra van hátra, mert holnap kezdjük a szurit este :) :) hiába ír két napot az már csak 1
pannik
Budapest

kisbeeka, értelek, nincs azzal semmi baj, amit írál, szerintem ez rendben van ahogy írtam is
és biztos vagyok benne, hogy mindenki aki akár csak egy rövid időre is megfordul a bmc-ben vágy bármelyik másik intézetben az nem tudja elfelejteni a várandósság alatt sem, hogy mekkora áldás amit kapott, az biztos hogy egy életre beívódott a lelkünkbe hogy mekkora érték egy kis élet, ezt nem is kell mondanod hogy hálás vagy, hát persze hogy az vagy, mindannyian azok leszünk ha eljutunk odáig ahol most Te tartassz

Kép
pannik
Budapest

Breki: teljesen igazad van, jól állsz a dolgokhoz, de nagyon remélem hogy M-nél szülhetsz és egy örök élmény marad!

Pannik: hát ilyen helyen mint BMC én is félnék szerintem. Amugy a gyökérkezelés tényleg sokkal rosszabb, mint egy fogbeülti. Nekem a nyáron egyik 2 óra hosszán keresztül tartott. Az hogy itt elől matatnak nem igazán érdekel, csak hátrébb ne menjenek. Szóval gégészet, az már nem piskóta. Felnőttként mandulamütéttel a hátam mögött ez sajnos kimondhatom. Akkor inkább gyerekszülés

üdv kispatak
Vendég

A jó híreim mellé még laptetű is!! Csodálatos, juhéjj!! Hát szétosztogatom a csipet csapatnak:

Sajti,
ágyazódjanak stabilan a mütyürkék!!! Szuper hcg-t!!

Vikus,
lassan lassan tesztelsz, persze 2 csíkoshoz ajánlom a laptetűmet.

Eszter,
a szupi jó leszívásért, a megtermékenyülésekért, és stabil beágyazódásért!!

Avarka,
minden a legnagyobb rendben legyen, nektek is eredményes leszívást és a sikeres visszaültetés után stabil beágyazódást!

Zsuzska, légy 100%an egészséges, szépen menjenek a szurik, punkcijó, beülti, szupi hcg, és szép 9 hónap!

Csucsu, gyógyulj, erősödj, vár rád a köv. ciklusban a sikeres lombik. Hűűűűű, megint együtt fogunk izgulni!!

Pannik, neked is sikeres babásodás,t, hajrá kezdés!!
Nagyon szorítok!

Zsu, cukor legyen rendben, élvezd a terhességet

Béku, kevés aggódást, érezd jól magad a bőrödben kismamaként, és figyelj a rendszeres étkezésre, sok zöldség, gyümi, fehérje, lassan szívódó ch-k.

Andi, vukmentes legyen mostmár a terhességed, sok-sok örömöd legyen benne, kevés sírás, sok mosolygás :))

Mieza, itt a melegfront, mostmár hátha megérkezik gyönyörűséges Albertünk. Gyors szülést és mielőbb sok tejcsit kívánok.

Kispatak, báránykádhoz kitartás továbbra is.

Kubu, a szuperanya:)) Sok energie-t a gyerkőcök mellé!!

Woody, gyógyuljatok hamar, hamar!! SZuper ez a Békus rugdalózós kép.

Macs, Balázska tündér krapek, szépen megerősödött, jó egészséget Nektek! Sajna mi még nem taliztunk.:(

Lukácsné, gyógyulgass, erősödj!!! És ne kapja el más a családban!!

Vicky, no veletek most nem tudom mi van per pillanat, de nektek is a laptetűből az egészséges növekedésért.

Estrella, kellemes áldott állapotot, kevés, és idegeskedéstől mentes melót. (Norbi kajáját én is kipróbálom, már én is néztem, még a GI is fel van tüntetve. Elvégre Réka már a 3. babáját várja:)))

Judit, sok erőt energie-t a munkához, de csak óvatosan!! Ahogy tudsz pihenj, pihenj!!!Remélem majd mi is talizunk majd vmikor.

Zugolvasó Judit! Szívódjon fel az a fránya hematóma mihamarabb!! Csak pihenj sokat!! Próbáld meg a családtagjaidat mozgósítani, nem lehet az hogy hematómával rohangálsz ügyeket intézni. Ja és jobbulást, gyógyulgass!!

Missancsi, Neked is boldogságos áldott állapotot!!!

Jaaaaaaaaaaaj, akit kihagytam esetleg, ne haragudjon!!! Memorie nem a legjobb!!
ann74

kukk,
megjöttünk Szfehérvárról, gyerkőcök nagyon jól érezték magukat.
M-nek annyi ereje volt hogy miután levetkőztettem bemászott az ágyunkba, azóta híradót néz és virslit eszik :lol: még jó hogy sört nem kért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbeeka,
Marci inszem március 23, nekem dec 11-én kellett volna szülnöm, aztán tessék dec 22-én még zárt méhszáj, dolcsevita bent, tiszta víz, minden jó :-)
azért 23-án reggel már bekopogtattunk a fiatalúrhoz :-))))))

Pannik,
hajrá holnap.

Eszter,
remélem sok sok évre előre kidolgoztad magad :-)

Sajti,
pihiiiiiiiiiiiiiiii és ragacsok ! :arrow: :arrow:

Ann,
várjuk a linket és pihizz Te is !

na megyek gyerkőcözni :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bocsánat, pont a link maradt le. Szóval a szülésről, szopizáról a péterfis infók:
http://www.peterfyszuleszet.hu/szuleszet
ann74

Bdora,
üdv itt és gratulálok.

Kisbeeka,
Velombik nem sikerült.

kubuspace

Áh, igen VnBeni!! Mi a helyzet veled? Nagyon eltűntél!!!
ann74

Ann, köszönöm szépen a laptetű felajánlást én még ilyet nem kaptam soha csak most tőled, megérintett köszönöm

kubu, köszi neked a megemlékezést a holnapi kezdésemről

kispatak ki az az M, akit írál brekinek, hogy reméled nála szülhet? valami nagyon jó szülész? az én dokim neve is M-el kezdőik? nem jár valaki Molnár dokihoz, a János kórház szülészetén szülész nőgyógyász???

Kép
pannik
Budapest

Kubu: és lesz újabb Velombik? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Marcus nagyon élvezhette a bent létet :D :D
Kellemes kis fészek,nem csoda,ha maradt volna még ;)

Kispatak: persze,jó lenne M-nél szülni,de ez majd aug. elején dől el,hogy mások előbb,vagy később szülnek,és hozzájuk képest "beférek-e"... :D Így simán benne van a pakliban,hogy a kismamái közül abban az időpontban egyedül leszek bent ;)

Nagyon rendes ember,ezért ha minden jól megy,a terhesgondozást végigcsináljuk vele,aztán reménykedünk,hogy ott lesz a megfelelő időben mellettünk.
Ha nem,fogadok egyet az ottani tündéri szülésznők közül :)

Magától a szüléstől már nem tartok,a könyvem megnyugtatott,és felbátorított,remélem a Mieza-féle bátorságot is megkapom tőle :D
Vendég

Pannik: M doki nem János kórházban dolgozik,az nekem messze lenne,én az Uzsokiban fogok szülni,de ennek egyre jobban örülök,mert így biztos vagyok benne,hogy ha ügyeleteshez jutok,akkor is minden jól fog menni :)

Kispatak is hozzá jár (nőgyógyászatra),és már sok mindenkinek ajánlotta,akik mind elégedettek voltak vele.
Engem a szülési dátum miatt nem biztos,hogy vállalni fog,hétfőn mondja meg a választ,de terhesgondozásra maradhatok nála :)
Vendég

csajok,
én mostanában csak zugolvasóban nyomom. :-( de már csak egy hetet melózok... :-)

Sajti, Eszter, Vikus, Csucsu, Zsuzska, Avarka,
nagyon drukkolok az akciókhoz, ti vagytok a következő nyerő csapat! :-) :-)

minden kismamitársnak és a persze a várakozóknak is küldöm a pozitív hullámokat!

anyukák,
babák gyönyörűek.

Kubu,
Liza látom Marci nyomdokaiban, sőt túltesz rajta! :wink: :-)
dokker neked mit mondott? ugye elmentél?

Ann,
sokat gondoltam rád a műtét miatt, örülük hogy rendben vagy.

Macs :-D :-D
olyan szuper hogy egyre sűrűbben tudsz jönni. Balázs tündéri, igazi pasi!!

Mieza,
mindenünk csuriban. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: klassz,hogy már csak egy hét munka van hátra :D
Remélem jól vagy! :)
Vendég

Kisbeeka, és az Uzsoki kórház az merrefelé van? nem vagyok annyia otthon Budapesten
nekem is messze van a János, de hát egyelőre ez van

Kép
pannik
Budapest

Pannik:
Uzsoki kórház XIV. kerületben,Bosnyák tértől nem messze,ha az esetleg ismerős :)
Vendég

Sziasztok!

Ann!
nagyon Drága vagy!
köszönöm!!!!
vikus82

kisbeeka: Az tényleg jó, ha az ember tisztában van vele, hogy mi hogy is történik kb. egy szülésnél és hogy a sajátja hogy és mikor fog lezajlani. Ezzel nincs gond. Csak a másik fórumon volt egy csaj. Mindent eltervezett, mindent bekészített. Természetes szülést szeretett volna, csak az ügyeletes orvos és a gyerek nem így gondolta. És mivel semmi nem úgy alakult, ahogy szerette volna, ezért óriási csalódásként maradt meg neki a szülés. És ezért nem szeretném, ha bármibe is beleélnéd magad, mert úgy rosszabb ha nem úgy alakulnak a dolgok. Teljesen kétségbe esett már szülés közben és ez hátráltatta. Mondjuk az ügyeletes doki sem volt társ a szülésnél. A végén egyébként úgysem tudja elképzelni az ember, hogy mikor vagy hogyan lesznek a dolgok. Minden teljesen más lesz. Tervezgetni, álmodozni lehet, de ha nem úgy alakulnak a dolgok a baba akkor is a kezedben lesz. Ne haragudj ha félre értettelek. Egyébként a barátnőm 3 héttel hordta túl a gyereket, mert állandóan változtatták az időpontot és már nagyon unta a dolgot. Én megértem, bár átérezni azért nem tudom, mert én 3 héttel korábban szültem. Más azért izgulni, hogy csak maradjon bent legalább addig, hogy ne legyen koraszülött. Egyébként nekem azt mondta a dokim, hogy jó odabent a babáknak, de ha már betöltötte a 37. hetet, onnantól már csak nőnek. Akkor már nem lesz bajuk. Nálunk így is volt. A 6 nap nem a világ tényleg. Azért én az ügyeletes dokit meggondolnám, inkább egy másik fogadott. De persze ügyeletesnél is ki lehet fogni jó dokit (nem ismerem az Uzsokis dokikat, de biztos mind jó), csak a fogadottnál tuti hogy figyelni fog rád. Bár ott is előfordulhat hogy valami közbejön, nem szerettem volna ha a dokim mondjuk ittasan jön be, mert éppen ünnepeltek este. Akkor adjon át olyannak, akiben megbízik. Baba bent még nem maradt, ez tény. Mikor én szültem nem lehetett szülésznőt fogadni, nem tudom most mi a rendszer. Nekem a dokim választott az aznapiak közül és nagyon jól választott. Sok lesz már belőlem, csak ezek a tapasztalataim (olyan jó szüléssel kapcsolatban tapasztalatokról beszélni :) ). Még egy aztán befejezem: azt írod a szüléstől nem tartasz. Majd fogsz. Mindenki fél tőle, de ez normális. Most még lefoglal hogy a babával minden rendben legyen. Majd olyan 30. hét környékén kezd el foglalkoztatni, hogy mi is fog történni a szülőszobán. Na akkor kezd majd el beszarni az ember. De az a furcsa, hogy amikor közlik veled hogy akkor ma szülünk, akkor minden félelme elszáll az embernek és csak arra koncentrál ami történik vele.

ann: A laptetőből kérek akkor Barbus 6. fogacskájához, remélem hamar kint lesz végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú de sok lettem. Béku, még egyszer bocs. Így még inkább. Ha akarod ugord át, de nem törlöm ki, hátha mégis érdekel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Szülésznőt előre nem nagyon tudok fogadni,csak majd akkor,ha odakerülök,de annyiról kaptam már jó véleményt,hogy biztos tudok választani :D
Máshol az ügyeletes orvost nem merném megkockáztatni,de itt sokak véleménye után már igen ;)

Választanám Sz dokit is,de neki is ezer kismamája van,és nincs közel a János kórház,ha meg költözünk addig,akkor pláne. :?
Szeretném én is,ha a jól előkészített kis pihe-puha helyén maradna a kis csuklós babám a 40. hétig,de nem bánnám,ha azon a héten már a kezemben foghatnám :D

Amúgy eddig paráztam a szülés miatt,de egyrészt az olvasmányom,másrészt anyummal való hosszas beszélgetés után (plusz Mieza véleménye miatt) már nem annyira :)
Izgatott leszek az tuti! :D
Vendég

Hahó!

Vicky: nagyon jól leírtál mindent. Eltervezni semmit se lehet, de szerintem Breki sem ugy gondolja.
Egy szülés alatt bármikor bármi történhet ezért is kell kh-ban szülni.
Szerencsére én sem tudom, milyen ügyeletesnél szülni, bár U-ki kh-t nagyon dicsérik és a szülésznőket is. Ha mégis erre kerül sor, ott bárki jó helyen lesz. Az átépített osztályon meg annál inkább. (Más volt a helyzet mikor építkeztek, volt akkor sok-sok panasz)
Épp most néztem a honlapjukat, hát hiper-szuper az már biztos, ugyhogy Breki hajrá!
Bizony az én szülésemnél is volt "1-2" sok, amire nem lehetett felkészülni. Már készítették a mütőt, aztán csak sikerült természetes uton. De a lényeges dolgoknál nem csak a saját dokker volt benn. Közben volt az ügyeletes is, a végére meg jött a fődokker is - gondolom ők tudták miért - szóval babácskám veszélyben volt az oxihiány miatt. Hála az égnek semmi sem lett, de nem hagytak nagyon szenvedni, ketten passzírozták ki belőlem.

Pannik: igen jól mondja Breki, M dokker nagyon rendes, és már jó pár mami szült nála, s volt aki ügyeletben hálapénz nélkül.

Breki: most néztem U. honlapját. Megvolt az 1. szül. felkészítő szerdán. További program szervezés alatt. Egy évben 2 sorozat van. Kismami jóga is van, remélem láttad!?

Ann: köszi hogy gondolsz rám is, főleg a csavargómra. Nem kell félnem, nem ir. Minek is azt?

Kubu: jó lehetett gyerkőcöknek. Most élvezd a társaságukat.

Na én lelép. Érdekes. Nem operált fog fáj, hanem felette a hid, amelyet nemrég kaptam. Hétfőn veszek inyecsetelőt, addig pedig öblögetés és borogatás és homeó, meg antibiotikum.
üdv kispatak
Vendég

Vicky: ugyan már,nehogy kitöröld :D
Vendég

na akkor két etetés, 4 pelenkázás, 5millió kirakó után talán most csend van.... de nem, Marci éppen rohan egy 80 cm átmérőjű labdával :-)

Woody,
jobbuljatok, brekis képtől kész vagyok !

Kispatak,
jobbulást fogadnak.
igen igen, próbálok most lazítani.

Zsuzsó,
napok óta nem jöttél, minden rendben ?
közben írtál, ugye jól vagy ? tök jó az egy hét :-) és utána az izgalommal teli várakozás, pihenés, készülődés :-))))))))
öööööö már beszéltem a dokival, de még nem jutottam el :-( tudom... ne is mondj semmit. :-)

Ann,
köszönöm a kedves szavakat.
olyan aranyos a hsz amit írtál.
hah ezt a linket ismerem, a 2008. decemberi fórumon sokat használtuk :-)

Pannik,
Mieza és én is Molnár fanok vagyunk :-) miért ?

Kisbeeka,
már nem követem V-t :-)
egy dolog még, Jánosban az összes ügyeletes dokker szerintem Nr. 1.

Vikus,
csuriban :-)

Vicky,
mi az hogy nem lehetett akkor szülésznőt fogadni, amikor szültél ?
nagyon tecc amit írtál, egy gondolat, amikor L. tanárúr megvizsgált 22-én és engedélyt adott a 23-i indításra én ott ültem a folyosón és zokogtam, Molnár doki vigasztalt, hogy hát idáig erre vártunk és nyugi minden rendben lesz :-) a tudat hogy már csak órák választanak el a szüléstől, hát zabszem az volt ezerrel :-)))
6. fog hajrá !

Mieza,
akkor még van 3 óra 19 perc és onnantól hajrá vasárnap, nagyon drukkolunk :-)))))

kubuspace

kisbeeka: Nehéz dolog ez a kinél és hol szüljek. Utólag ha szép szülésed volt akkor mindenkinek azt mondod hogy jó kórházat/orvost választottál, ha negatív irányba fordulnának a dolgok (nem fognak), akkor meg nem megy az ember ugyanoda szülni többet. Pedig a munka oroszlán része a tiéd és a babáé. :)

kispatak: Nálam is kilátásba helyezte a dokim a császárt, mikor az Istennek nem tudtam Barbust kinyomni. Aztán nekifeküdt és segített. Szerencsére így sikerült megúszni nekem is a császárt, de azért a kitolási szakasztól tartok, hogy a tesónál egyszer hogy fog sikerülni.

kubu: Neked milyen volt a két szülésed? Úgy értem hogy mennyire hasonlított a kettő?
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, köszi a Bosnyák az ismerős, így már tudom hová tenni. igaz nekem az sincs közel

Barbus fogacskájához küldök gyógyító hullámokat hogy ne fájjon és hamar kint legyen :)

Kép
pannik
Budapest

kubu: Akkor azt mondták hogy nem lehet, de úgy látom a dokim szeret ezzel a fiatal csajjal együtt dolgozni, mert van egy másik csaj is a fórumunkon és ugyanazzal a párossal szült. Annyiból szerencsém volt, mert Tamás azt mondta, hogy amikor kereste a szülésznőnket, mert nem találtuk Barbus szívhangját, a másik szülésznő akkora tapló volt hogy csak na. És egyébként már ismertük is egymást a csajjal, mert fél évente van csere a terhes patológia, a szülészet és a csecsemős osztály között és már találkoztunk a patológián. De ha legközelebb szülnék, akkor megkérném a dokimat hogy intézze el hogy Bea bent lehessen. Én úgy mentem be reggel, hogy nem biztos hogy ebből szülés lesz, inkább pár hét bent fekvésre készültem. Megvizsgált a doki és mondta hogy 3 ujjnyi a méhszáj és be van ékelődve a feje, menjek át uh-ra. Ott megmérte Barbust a dokinéni és mondta hogy kicsit kevesebb a magzatvíz. Bejött a dokim, megnézte ő is az uh-t és mondta hogy akkor ma szülünk. Menjünk át a szülészetre! Na akkor kezdtem parázni, hogy ez tényleg komolyan gondolja. 0 fájással szülni? De egy kis oxy-val megoldotta ezt is. :)
vicky79
Budapest III. kerület

pannik: Te merre felé laksz? Már ha publikus. Csak a kerület vagy a környék is elég.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu, juj de jó, ismered Molnár doktort? Ő műtött engem kétszer, és azóta ő a nőgyógyászom és eldöntöttük a férjemmel, hogy ha sikerül akkor nála szeretnénk szülni
de senkit sem ismerek aki ismeri őt ezért kérdeztem rá, hátha itt van valaki és nagyon örülök hogy igen
mesélj róla, miért vagytok fanok? a humora gondolom Nektek is tetszik meg állítólag szakmailag is nagyon jó ő ilyen laparokszók specialista

Kép
pannik
Budapest

Vicky: ezért is örülök az Uzsokinak,mert bármi váratlan dolog esetén biztos lehetek abban,hogy már csak rajtam múlik,minden adott hozzá,és mindenki partner benne :)

Kubu: ha Te mondod,elhiszem,a János kórházas dokikat nem annyira ismerem (persze van 1-2 kivétel ;) ).
De arrafelé nem hiszem,hogy járnék szülés-tájt :)

Kispatak: Uzsoki nagyon szimpi volt!!!
a genetikai UH-ot épp azon az emeleten csinálták,ahol a szülészet is van,csak az épp a másik szárny,de pont arra a folyosóra látni rá,ahova gondolom vajúdni is kijárnak :D

Már várom,hogy egyszer elkalauzoljanak arra,hogy lássam,hol is leszek :) A honlap alapján nekem tökéletesen megfelel,nagyon szép lett az átalakítás után!
Vendég

Én nem Pesti vagyok, pest megyében élünk Pesterzsébethez közel egy kis városban, de bent dolgozom a 13. kerületben, kb 1 óra alatt érek be

Kép
pannik
Budapest

Pannik,
kivi vagyok, Pesterzsébethez közeli kisváros kezdőbetűje ?

kubuspace

Megyek aludni,korán utazom holnap...
rég keltem már korán,nem is tudom,menni fog-e :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó pihit Béku,
haha van még 27 heted, aztán rutin lesz a korai kelés :-))))))

kubuspace

Kubu,
a teringettét, irgumburgum!!!

Andi,
azért márciusra szerintem ne készülj, max április vége, de nem lesz semmi gond. Iza jó kislány, kivárja bent az időt! :-)

Breki,
álmodozni lehet, de a baba majd úgyis eldönti helyetted az ideális időpontot! :wink: :D
P.szentkeresztre Pomázig mehetsz HÉV-vel, ha nem akarsz sokat buszozni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

:) Kubu, priviben írom a kezdőbetűt
nem írtál Molnár dokiról semmit. mi a fanatizmus oka? jó fej? aranyos? jó szakember? kedves? vagy minden együtt? nála szültél onnan ismered? vagy ellőtte jártál hozzá?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.02.05 22:03-kor.
pannik
Budapest

Zsuzsi: igen köszi,úgy megyek :)
bár először Pilisszántó volt a cél,és onnan föl kocsival,de ahhoz még annyira sincs kedvem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaja,remélem akkor már nem leszek ilyen álomkóros,mint most..
3-4 órát vagyok fent,és annyira elálmosodom újra...

mostanában csak 1-2 alkalommal engedtem a csábításnak egy délutáni szundira,de ha meg nem fekszem le,utána még rosszabb.
Vendég

Kakukk! :)

Csajok nagyon köszönöm a ragacsovákat, mégmégmég!!!! :)

Elvagyok itthon, már lehiggadtam, könnyebben megy a fekvés, hogy már fel szabad kelni. Tegnap viszont nagy seggberúgást kellett volna kapnom, mert ugyebár könnyű séta engedélyezve volt, de! Én szerettem volna piacra menni a Zurammal, gondoltam fél óra alatt megjárjuk, ő cipel én pénzezek - éljen a munkamegosztás. Sajna annyit totyorogtunk, nem is tudtam/mertem a régi saját tempómban közlekedni, hogy egy órásra sikerált a séta. Nagyon elfáradtam, a hasam is érzékenyebb lett picit. Aztán egész nap csak feküdtem, du. kicsit szunyókáltam...

Ami még fura a mostani beültim óta olyan, mintha nem érdekelne az egész... Pedig amikor megnézem a gyerkőcök képeit, az jó érzéssel tölt el, de nincs az az eufória, mint az előző kettőnél. Talán tudatosan nyomom el az érzéseimet, az előző kudarcok miatt, f.ngom sincs; vagy most érzem azt, hogy majd lesz vhogy, nem izgulok miatta... :roll:
Kicsit cikinek is érzem, hogy nem olvadozok nap, mint nap a gondolattól, hogy megvolt a beülti. :oops: Beszélgetek azért a gyerkőcökkel, de olyan gépiesnek tűnik... Mintha kiégtem volna. Remélem ez csak átmeneti zavar a rendszeremben, mert továbbra is mindem vágyam a gyerek, csak most máshogy jön le. Anyós (meg más is) mindennap mondja, hogy vigyázzak a gyerekekre, ettől ingerült leszek, mert eddig és ezek után is mindent megtettem/teszek, hogy sikerüljön és szerintem már vigyázzanak magukra, elegem van abból, hogy keltetőgépnek érezzem magam, mintha én nem is lennék fontos.
Ez nagyon gáz? Kicsit meg vagyok ijedve a saját gondolataimtól.
Úgy tűnik, mintha besokalltam volna, mintha önző lennék, emiatt van egy kis lelkiismeretfurdalásom.
Kéretik egyszerre, kórusban mondani, hogy nem vagyok hülye - please!!! El fog múlni, ugye? Amúgy nincs rossz kedvem, de ez kibukott belőlem, szeretném, ha látnátok, ilyen is van, nem szégyenlem, csak várom a végét. Dolgozom az ügyön, de nehez... Lehet jövő héten már ezerszer jobb lesz és csak a hormonszarok miatt lettem ilyen zizi.
Azért mostmár jobb, hogy elmondtam nektek, nagyon nyomta a bögyömet ez az egész.
Akkor most egy kis varázslás:
Pancsinak, Vikusnak és nekem csodás erős HCG-t a teszt napján és utána boldog várandósságot, majd a kellő időben csodaszép, egészséges csemetét!!! :D Kép

A többieknek minden szépet és jót, a következő akciósainknak is ugyanezt!!! :) Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.02.06 08:05-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

inszemesek segítsetek!

Ahogy számolom, nekünk az inszem pont a március 15-ei hosszú hétvégére fog esni...akkor számítsak arra, hogy terminált együttlét lesz? tüszőrepi aztán hajrá itthon?
Vagy mivel K gólyásunknál vagyok, ő megcsinálja hétvégén is?
Vendég

Sajti, én teljesen megértelek!!!!Nem vagy hülye, csak emberből vagy, meg nőből, és te is az a fajta vagy, hogy a sok kudarctól óvatosabb vagy.
Szerintem egy ideig ne beszélj hozzájuk, csak gondolj rájuk. Lásd őket majd a kiságyban, ahogy a kezedben vannak, ahogy szoptatod őket...szerintem ez elég motiváló erő...aztán majd jön megint a vágy hogy megszólítsd őket.:-)
Vendég

Kahlan:
Nemtom... Esetleg nem tudna K ügynök variálni a szurikkal, hogy péntekre jöjjön ki az a nap?

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi, most meg elérzékenyültem... ÁÁÁÁ!!!! HP lettem, de legalább a Zuram imád - így is. Ez a rágondolás tecc! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, én már régóta ezt csinálom...nekem amúgy most esett le a tantusz, hogy lehet, hogy azért nem sikerült eddig, mert nem tudtuk hogy egy vagy két gyerkőcre várunk. Illetve bizonytalanok voltunk. Mostmár kiküldtem a jelet odafentre, hogy bizony jöhettek ketten is egyszerre:-) Nagyiknak is szóltam odafenn...:-)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Kahlan!
nekem az első inszem jan.elsejére esett :cry: :cry: terminált együttlét volt!
vikus82

Sajtikám,
dehogy vagy hülye!!!
sőt szerintem teljesen normális hogy néha vegyes érzelmeink vannak!!! mi inszem után elmentünk Bécsbe, ahol rengeteget gyalogoltunk és soxor arra gondoltam, hogy ennyit bírnia kell a babá(k)nak. aztán meg persze lelkifurdalásom lett, hogy még annyit is képtelen vagyok tenni értük, hogy pár napot otthon bezárva pihenek... ááá...

és látod mégis a hülye érzések ellenére pont ez az inszem sikerült. pár napot kell csak ágyban dekkolni, ami neked már megvolt.
a lélek ugyanolyan fontos mint a fizikai pihenés. olyan dolgokat csinálj, ami kikapcsol, pihenteti a lelkedet is. ha ez a piacozás, akkor azt.

nagggyon drukkolok!!!
babaragacsokat és hcg növelőket útnak is indítom!!!

Albert,
hajrá, hajrá!!!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ja! Mindennap negyed kiló túrót megeszek, már kezdem útálni! Folyadékot 4 - 4,5 lityit húzok le naponta.

Zsuzsó:
Már a múltkor is akartam kérdezni, azóta voltál cukkerolni? Rendben vagy? Pöttyeid elmúltak már? Kiderült mitől volt?

Dóra:
Üdv! Hatalmas gratula nektek!!! :)

Andrea:
Óóóó, már 800 gramm? De tündéri lehet!!! :D
Most, hogy már látom is a hálótok színét, mégjobban tetszik, ilyesmit képzeltem, amikor mondtad, nagyon szép, meleg hangulatú. A kábelbarát tényleg rendes volt, azért így óccóbb. :wink:
Az álfórumos tuti nemnómális, épelméjű nem csinál ilyet, még unalomból sem...
A seggbe.....tt agárkutyán akkorát nevettem, van itt kérem fantázia! :lol: Persze, ha az álmodat is figyelembe veszem, nem is kell csodálkozni! :lol: Mútkor Vastagné, immár Sz-né? :lol: :lol: :lol:
Kész hárem!!! :wink:

Eszter:
Húúú, hétfőn puncijó!!! Jippíííí, jó csicsikát és sok-sok érett petikét, aztán pedig termékenyülésóceánt!!! Kép

Ann:
De jó, már túlvagy a műtéten és nem is volt benn gáz! Libidód meg majd visszatér! Esetleg gyömbér?

Estrella:
Szonja baba gyógyuljon meg!
Állatkert szuper lehetett, de rég voltam...
Hülyekolléganőd verd kupán és te is nyisd ki rá az ablakot.
Svájcu rucikra én is kíváncsi vagyok, maj a liblingekről dobj fel képet!
A puncijó után villamossal mentem haza és bizony nem álltam fel senkinek, igaz nem voltam olyan éber állapotban, a hasam is fájdogált. Te meg pláne ne pattanj fel pocakkal, van ott más is aki átadja.
Örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Lujzici:
Home... sweet home...
Mindjárt kezdés!!!! :)

Csucsu:
Clara nem ugyanaz, mint Carla1227 ugye?
Claranak és a két babónak nagy gratula!!!
A terméskövek biztos jól feldobták a kecót, nekünk is van kő (igaz csak kőmintájú padlólap) a kutyák miatt, de jól mutat.
Pránanádit nemtom :roll: , egyik gyaur kollégám elment rá, azóta nem esik jól neki az alkohol sem, ez viszont gáz, mert borszakértő (is)... Biztos csinál vmit...

Béku:
Na, pont Hugimnak is ez van most, neki már múlik. Sokmindentől lehet, stressz is előhozhatja és a legyengült immunrendszer is. Jobbulást!
Babucid gyönyörű, mekkorákat ugrott a felvételen! Tényleg csuklott, vagy csak az uhu nem tetszett neki?

Ancsi:
Majd visszaszoktok apránként apával a hancúrba! Más ügyből kifolyólag nekem is volt és az első nagyon furán sikerült, de jól.
Szupper, hogy nálatok is minden rendben! :)
Blanka-kaka huhh, nem semmi! :lol:

Navi:
Zorka egyszerűen csodálatosanszépséges, egyre jobban téged látlak benne ezeken a fotókon. :)

Babu:
Mark szorulása elmúlt?

Mieza:
Ricinust ne!!! Kubu írta, hogy ettől a baba bekakkanthat, attól viszont csúnya fertőzést kaphat!
Szonja-apu nem emlékszik, hogy a szülésznő megkérdezte volna, hogy megmutathatja-e másnak a csemetét... Bár ki tudja, abban az állapotban mire emlékezett... Vagy a szülésznő nem is kérdezte meg? :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
voltam cukkeros néninél. néha jó a cukrom, néha a meló mellett felment mikor idegeskedtem. még nem kell szerinte inzulin, de én azért aggódom, mert délben mértem 8 fölöttit is. múlt héten mondjuk a diétával is megcsúsztam családi ünnep miatt két napra :-( de azóta újra tartom szigorúan.
másfél hét múlva uh, remélem nem lát majd semmi cukor gondot Sz ügynökünk... :oops:

a lapaljám laptetőt hozott neked :-D ez biztos elűzi a rossz gondolatokat. :wink:

pöttyeim bőrgyógyász szerint ártatlanok, kaptam krémet érzékeny bőrre.

Eszteres képed haláli!!! :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?