A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Metamorfózisodhoz meg kebelileg :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Minden szempontból juhhhhhúúúú :))))

Nagyon örülök, hogy minden rendben van Mandulával és szerintem is jó döntés a négyes teszt. Azt úgy nem lehet, hogy a négyes tesztet megcsinálják valamelyik kórházban ingyen, és csak uh-ramész Hk-hoz?

Ciciügy: Akkor még nekem is van remény, a kérdés már csak az, hogy akkor 2 évente szüljünk, hogy formábanmaradjanak :lol: :lol: :lol: :lol:

Hcg: ezt én eddig még nem is hallottam, de rögtön gyártottam hozzá egy elméletet a saját vetéléseimre :roll: Szóval ha magas a hcg :arrow: terhességi teszt rögtön nagyon erős ( stimmel). Ha azért magas a hcg, mert a placenta nem működik megfelelően, az okozhat bajt a 12. hét környékén, ha kevés a sárgatest. Hédinél kaptam hormonpótlást :arrow: placenta működött rendesen :arrow: az eredmény ittpakolgat mellettem :lol: :lol:
Az egyetlen vizsgálat amire nem került sor a vetélések után, hogy egymásra mennyire vagyunk érzékenyek apával :roll: Szóval ezek szerint lehet, hogy nekem is ilyen tiltakozós szervezetm van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:01-kor.
Vendég

Czigka!

:cry: :cry: :cry:

Boo!

Örülök hogy minden ok!

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka! Szomorúan olvastam amit írtál :cry: Nagyon sajnálom.

Boo!! Akkor így fórumon keresztül is:nagyon örülök,hogy minden ok Mandulával,reméljük a HCG is csökken. :wink:

Pocok! Hogy van Nimród?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka: 3x éltem át ugyanezt, nem könnyű, de meríts erőt a kisfiadból! Hagyj időt magadnak a feldolgozásra és minden rendben lesz. Gondolok rád szerdán!

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:01-kor.
Vendég

Czika!
Megkönnyeztelek. :(
Ugyanígy volt nálam is, nekem akkor nemhogy terhességi tüneteim nem voltak, de még pozitívat se tudtam tesztelni 7 hétig.
Nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani. :( Szerdán szorítok.

Boo!
Nagyon örülök, hogy Hajdú K. megnyugtatott! Kebelbeli örömeidnek is őszintén örülök! :D

Kép
katy76

Most miért kell fél év szünet? :roll: (nálunk is csontra a 3 hónap leteltét követően jött Petra) :wink:

Kép
katy76

Czigka: igen Hédi nekem is sokat segített, és igazából én ezért mindig 2 vetélésről beszélek...azok nagyon megviseltek, míg tavaly ugye szívhang sem volt...semmi...na meg akkor annyira nem is tudtam volna elképzelni még a tesót...Várakozási időt dokija válogatja, szerintem úgyis lélekben dől el...nekünk a hozzáértőbb dokik mind 3 hónapot mondtak :wink:

tike

Tudjátok min lepődtem meg csajok? amikor nekem voltak a vetélések én úgy éreztem, hogy csak én vagyok ilyen selejt, szinte azt éreztem sajnálkozva néznek rám az emberek ( még azoknál is ezt éreztem akik nem is tudtak róla). Aztán úgy döntöttem, hogy nem fogom titkolni, mindig nyíltan beszéltem róla, bármilyen fájdalmas is volt és meglepődve tapasztaltam, hogy nagyon sokmindenki ment át hasonló vagy még sz@rabb dolgokon...utána sokkal könyebb lett elfogadnom a helyzetet :roll: És most is meglepődtem, hogy közületek is mennyi mindenki ment át hasonlón...

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Örülök minden babásnak!!!

Mi életünk romokban, Apa elköltözött tőlünk, itthagyta a családunkat, szóval ha nem jelentkezem, akkor ez az oka! Azért néha "be-beolvasok" ám!! :D

f.nikici

Czigka,

nagyon sajnálom :-( :-( :-(

csoki nálunk is így van, de szerencsére csak Apa családja ilyen, őket meg ritkán látjuk :-)

Nimróddal megjártuk a dokit, kötőhártyagyulladás... Antibiotikim megint... Ma is 39-el kelt...
Újra kell gondolni ezt a bölcsit, mert ez nem normális hogy november közepe óta ötödször beteg :-(
dokibácsi szerint is egyre nehezebb kihozni a betegségből mert le van gyengülve az immunrendszere, és szerinte ez maradandó dolgokat is okozhat.

KépKép

KépKép
kispocok13

Basszus, mennyi szomorú hír :(

Czigka!
Szívből együttérzek :cry:

Fnikici!

Családi krízist nagyon sajnálom :( Remélem rendeződnek a dolgaitok.

Pocok!
Újragondolás? És azt hogyan? Szitter? Nimródnak gyógypuszik természetesen :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hivatalosan a művi befejezés utáni első menstruációtól számítva 3 hónapot szoktak javasolni. A beavatkozás után 4-6 hétre jön meg az elős vérzés, tehát ettől még 3 hó. Szóval inkább a 3 és 6 hónap között van az intervallum, amit mindenképpen javallt kivárni ha az ember méhszáját effajta behatás éri. Nekem anno a természet szerencsére megoldotta, így nekem csak 1 hónap pihit javallottak. Ami elég abszurd gondolat volt, hisz mi már akkor évek óta nem próbálkoztunk spontán :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fnikici,

sajnálom :-(

Lois,

más ötletem egyenlőre nincs...
Viszont aki eddig járt hozzánk, csak 3ig érne rá, ami nekem korai, ráadásul nem is vagyok vele minden tekintetben teljesen megelégedve, így keresnem kellene valaki mást.

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy,

az a homeopata orvos akinél anno voltatok Petrával, szemész, vagy általános orvos?
Arra gondoltam, elvinném hozzá Nimródot (meg magamat is, mert megint beteg leszek én is, érzem, már fáj a torkom).

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

F.Nikici! Nagyon sajnálom,hogy egyedül maradtatok :cry: Hogy bírod?(nem lelkileg,mert azt gondolom).

Kispocok! Az teljesen kizárt,hogy otthon maradjál? Végülis neked sem ártana :wink: ,de tudom a piszkos anyagiak....

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka!

Már délután olvastam, és azóta sokat jársz a fejemben.... Nem is tudom, mit mondjak... Borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: .
De tudod, én hiszem, hogy így kellett lennie... Még nem volt itt az ideje :( . De pár hónap és újra beköltözik egy kis albérlő, és neki 9 hónapra lesz szerződése :wink: .

Oké, hogy betöltötted a 10. hetet... Mikor észrevette :roll: . De 5 hetesen még petezsákot se látott, szóval vlsz. csak a petezsák alakult ki, és benne az embrió már nem. Nem lehet :roll: ? Mert akkor vlsz. már pár hete nem voltozott ez az állapot, és akkor még csak 6-7 hetes voltál.
(Én nem várnék fél évet, renitens vagyok ilyenekben :twisted: )

Ezt a "de hát te is szereted" dumát már én is megkaptam az édességekre, de én ilyenkor önelégült vigyorral azt válaszolom, hogy "igen, és szeretem a kólát, az alkoholt, és a mekis kaját is, de Botond mégsem fog kapni még egy ideig" :twisted: :lol: . (Vagyis mekibe nem járunk, csak KFC-be ott meg csirkét eszik káposztasalival - azt imáádja :shock: - de azért jól hangzik a meki :twisted: ).
A legújabb édesség, amit eszik a szőlőcukor :roll: . Nálam mindig kell, hogy legyen és a kis szaros már kiszagolta :twisted: . Mindig levadássza a táskámat és elcsórja a szőlőcukromat :lol: . Annyira nem izgat, mert jót tesz az agysejteknek, ráadásul monoszacharid, nem hízlal, nincs benne szinezék, meg semmi trágya és 2-3 dbnál nem eszik egyszerre többet, és PEZ méretű. Szóval ha már vmit úgyis enne, ez az egyik legjobb :wink: .
(Mert ugye enné ő apa gumicukrát is, de én nem vagyok hajlandó a gyereknek cukrozott, színezett PVC-t adni :twisted: :lol: . Deszarfej vagyok :lol: .)

Pocok!

De sajnálom :cry: :cry: :cry: .
Bnőm kisfia 3 hete beteg hullámokban, és nekik azt mondta a doki, hogy az ilyen hosszú betegségeknek mindig van lelki háttere :roll: . Náluk kistesó jött, és a kissrác vlsz. most dolgozza föl, hogy nem csak vendég :roll: :lol: . Nálatok is az lehet sztem, hogy Nimród ugyan élvezi a bölcsit, de tudat alatt a hiányod ezt váltja ki belőle :roll: . Érted, arra gondolok, hogy tök jó dolog a játszóház, de azért mégsem minden nap. Sztem ő is rájött, hogy ez most már így normális, de ő még kicsi ehhez, otthon lenne. És ez tudat alatt nem engedi kigyógyulni. ez persze a humbuk része :twisted: , de ha lehet vhogy sztem is oldjátok meg, mert én sem reszkíroznám meg, hogy hosszútávú baja legyen :( .

Sógorom is járt bölcsibe 3 hónapig, de annyit volt beteg, hogy anyósom nem vitte többet...

Nikici!

Nagyon sajnálom :( . Láttam iwiw-en, alig hittem a szememnek. Gondolom itt nem igazán akarsz róla beszélni :roll: . De ha mégis, szívesen meghallgatunk, hogy mi történt, hogy vagy...stb. Ha másban nem is, kis lelkifröccsben jók vagyunk :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:02-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bölcsi - betegség: Lehet abban valami amit Boo mond...Amikor bementünk lemondani a bölcsit, Hédi picit játszott az udvaron én meg beszélgettem a gondozónőkkel. Látva,,hogy Hédi mennyire élvezi, rákérdeztem, hogy szerintük milyen lesz a beszokás. Azt a választ kaptam, hogy azért akármennyire is szereti a gyerekeket, amikor tudatosul benne, hogy minden nap ez van, szóval le kell válni anyáról azért valahol megmutatkozik. Kinek evésnél, kinek alvásnál, kinek betegségben DE!! gondozónők szerint a legfontosabb, hogy anya tudja elengedni a gyereket és akkor ezek a problémák is hamar megoldódnak. Ha anyán érzi a gyerek, hogy csak muszájból viszi a bölcsibe és a szíve mélyén otthon tartaná akkor sokkal hosszabb-nehezebb a beszokás. Minden alkalommal mikor bent voltunk a bölcsiben a vezetőnő ápolgatta az én lelkemet is, szóval nálunk nagy hangsúlyt fektetnek erre a szemléletre....

f.nikici: sajnálom :cry: :cry:

Kistesó: tegnap ismét összebújós hangulatban voltunk, de mikor szóbakerült a kistesó apán valahogy azt éreztem, hogy szeretne, de valahogy most nincs igazán felkészülve rá.... Olyanokkal jött nekem, hogy várjuk meg a jövő heti rákszűrést...meg jó lenne ha tavasszal születne stbstb. :roll: :oops: :twisted: Mindenesetre ő vigyázott most, és azt hiszem átbeszéljük újra a dolgot, próbálom kicsit felkészíteni rá, hogy ne csak azért akarja mert én akarom :roll: Nem szeretném ha ez később ütne vissza a kapcsolatunkban :twisted:

tike

Boo!
Ez nem így van, sajna megfoganhat a baba, csak nem feltétlenül marad meg a terhesség.
"A következő terhességig a 3-5 hónap a biológiai minimum. A korábbi fogamzást az élet dönti el: ha megmarad 3 hónapon túl, akkor remélhetőleg a szervezete már kipihente a traumát. De nem érdemes felesleges kockázatot vállalni, tehát legalább fél évet javaslok.
Türelem és a következő fogamzás előtt a teljes testi és szellemi béke elérése a cél. Amit az orvosok mondanak (fél év), az csak a biológiai minimum. Ami meg kell célozni: a teljes egészség állapota..." (Dr. Nagy László)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:03-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én most ettem egy Sacher torta/Keksztekercs kombót :oops:
Tegnap meg egy rakat profiterolo-t...nesze neked diéta :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én rízses-csokis rétest :oops: :oops: :oops:

Holnap meg csinálok csokis-zabpelyhes kekszet hogy ne kelljen a mikuláscsokikat tovább kerülgetni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Kabbe :twisted: :lol: :lol: :lol: .
A férjem meg a sórgorom voltak koraeste bevásárolni, kértem, hogy hozzanak fincsiséget :wink: . Hoztak sört, vodkát, üdítőt, meg kenyeret :twisted: :lol: .
Sógoromnak van egy almás-fehéjas joghurtja, úgyhogy én azt most bosszúból megeszem :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Há'mámondom hogy bekaptam :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: 8)
Ööö..... figyelmes pasik...biztos holnapra hangolnak... nem is tudom miért veszed zokon :lol: :lol: :lol:

Pocok!
Rizses-csokis rétes?? Azta.... :shock: :shock: :shock:
Olyat még nem ettem.. csak fogasosat. Jaaaa, szerdán meg csinált az uram kapros-túrós-harcsás palacsintát. Azdemennyirefinom volt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Aaaaaannnyira jó hogy az Urad konyhaművész! Mákos Nőszemély!
Az a palacsinta-cucc tényleg nagyonjól hangzik!

Rétes: sűrű tejberízzsel van töltve, és benne két rúd csoki, ami roppan amikor beleharapsz ;-)

Tényleg, Csajok
volt végül tali pénteken?

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Peeersze, holnapra hangolnak... A drágámnak egy hete szóltam, hogy mizu, erre ma, mikor mamámék köszöntöttek telefonon, totál meglepődött, és közölte, hogy jaaa ő elfelejtette, nem vett semmit. Mondtam, hogy nem baj, édes, holnap lesz, még vehetsz :twisted: :lol: . Én ilyenekből nem csinálok ügyet, mert ő ebben ultrabéna, és megkímélem magam :lol: .
Nemrég a nyaralásokról sztoriztunk, erre közölte, hogy "mikor Horvátországban voltunk...Az veled volt? Vagy ott még Nikivel voltunk?" :twisted: Én csak röhögök ezeken, de amúgy mentségére legyen modva, hogy ott Nikivel is volt meg velem is, csak máshol. De ezen más nő simán bedurcizna, szóval azt azért kihangsúlyoztam, mennyira jó fej vagyok :lol: :lol: :lol: .

Pocok!

Hmmm...rééétes :roll: :lol: :lol: .
Tali nem volt, mert mindenki beteg lett, vagy lemondta :( .

De a pénteki mamatali áll ugye?!?!?!?!

Most hívtak a barátaink (Petra szülei), hogy Las Vegasba költöznek :shock: :D :D :D . Nagyon régóta szeretnének már kimenni, de 10 éve nem kapnak vízumot (csak egyiküknek adnak mindig). De most megkapták végre, és a srácnak két féltestvére is kint lakik már ezer éve, szóval van hová menni, eladják itthon a házukat, lesz kint lakás, meló, minden. Itthon szinte éhenhaltak, mert a srác nem kapott melót, a csaj meg gyesen van. Ott is kell dolgozni, meg nincs kolbászból a kerítés, de legalább van meló :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

elször is Czigka:
szörnyen sajnálom és a többiek már mindent elmondtak,nem akarom
őket ismételni...

f.nikici!
már iwiwen én is láttam,de nem akartalak bolygatni,de nagyon sajnálom...
hogy vagy?Dorka érzi a változást??

pocok!
szegény Nimród...remélem mihamarabb meggyógyul már szegényke...

Dodi!
de jó az ismerősödéknek...én is szívesen költöznék,ha lenne ilyen
lehetség...

képzeljétek,azt el is felejtettem mesélni,h apának csütörtökön sikerült
a jogsijánál a rutin vizsga

Kép
Kép
csibe83

Részemről mamatali rendben, remélem addigra már teljesen meggyógyulok :-)

Csibe,
Apának nem volt jogsija? :-)
gratula a vizsgához!

Dodi,
boldogat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka,

nagyszülőkkel nem állunk túl jól: anyukám nem él (pont ma van szülinapja), apu 79. Korához képest teljesen jól van, de napi 9 órát nem tudnám ráhagyni Nimródot. Apa szülei vidéken élnek, Apósra nem hagynám, fogalma sincs a gyerekekről, anyós meg még dolgozik, szabit kell kivennie ha jön néha, viszont minden napra rá sem bíznám.
Ezért nem egyszerű :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Boldog Nevednapját!!!

pocok!
apának van jogsija,hisz azért nem használhatom az autót,m azzal jár
dolgozni...
a C kategóriás jogsit csinálja.tudod írtam a kamionozást és azért csinálja
a C és E kategóriát

Kép
Kép
csibe83

Kösziköszi :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe,
tényleg, dehülye vagyok... :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Sajnálom, hogy megint antibiotikum lett a vége. :(
Én azt javaslom, hogy valahogy ezt az influenzás időszakot böjtöljétek ki otthon, aztán folytassa Nimród a bölcsit.

Megértelek, nekem talán annyiból volt könnyebb, hogy én már májusban visszamentem dolgozni, szóval a bölcsi kezdésig azt már mindketten megszoktunk, hogy napközben nélkülöznünk kell egymást. Ennek ellenére biztos emlékeztek, hogy mennyire nehezen viseltük mindketten a beszoktatást, szerintem sokkal nehezebben, mint Ti Nimróddal.

Viszont onnantól, hogy reggelente és délutánonként már nem sírt, megnyugodtam. Biztos, hogy számít, hogy Nimród érzi rajtad, hogy mennyire gyűlölöd ezt a helyzetet. Szerintem ezen csak az idő segít.

Homeopata orvos: akihez mi jártunk Veresre, az kifejezetten szemész szakorvos, homeopata. Nyilván ért az általános homeopátiás orvosláshoz, van neki is gyereke (6 éves). Ha gondolod szívesen elküldöm priviben a számát.
Viszont én pont most gondolkodtam rajta, hogy keresek közelebb egy homopátiás gyerekorvost.
A kolléganőm ebben a hónapban megy egy doktornőhöz, aki elég komolynak tűnik, mert az első vizsgálat előtt egy elég részletes kérdőívet kell kitölteni, s utána kb. 1 órás az első vizit.
10.e ft az első vizsgálat.
Meg akarom várni, hogy mi a véleménye róla (egyébként az ő lányának ez a nő a házi gyerekorvosa is), aztán szerintem én is kipróbálom Petrával.
Addig is én a helyedben adnám az echinacea d4-et neki, attól baja nem lesz. :wink:

Nikici!
Nagyon sajnálom, ami veletek történik!

Egy hülye kérdés: Ti mit láttok az iwiw-en Nikicivel kapcsolatban? Én 100 éve nem vagyok fent, úgyhogy nem tudom elképzelni se, hogy milyen új dolgok vannak. :oops:

Kép
katy76

Köszi :) . Én apától kaptam névnapomra egy mekis brownie-t :twisted: . Amúgy nagyon fini volt 8) :lol: .

Katy!

Csak Nikici pár napja megváltoztatta az állapotát "egyedülálló"-ra.

Ki jön pénteken mamatalira?Pocok
Dodi
.
.
.

Csibe!

Teapának gtarula :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok, én máris híztam :( . Kicsit passzos az a farmerom, ami eddig nem volt... Pedig nem eszem többet, sőt már 4* hánytam (ma pl. egyből ébredéskor, éhgyomorra :twisted: ), mégis olyan vagyok, mint egy pöffeteggomba :evil: :lol: . Tök undi érzés. Remélem csak víz, meg gáz, meg ilyenek, nem pedig zsír :roll: .
Holnaptól diétázom :twisted: . Na nem komolyan, de azt olvastam, hogy a babának pl. egyáltalán nincs szüksége szénhidrátra, inkább sovány husikat, sok zöldséget, gyümölcsöt kell enni, azokat is kis adogokban. Magyarul egészségesen kell étkezni. Na, nekem ez már önmagában diétának minősül :oops: :lol: :lol: . Szóval holnaptól odafigyelés van, magam miatt is, és a baba miatt is :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ki jön pénteken mamatalira?
Pocok
Dodi
Lois
.
.

Csibe!

Dodikám!

Nagyon boldogat :lol: :lol: :lol:
Mekis brownie?? Olyan van??? :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bocsi, ennyire futotta, hulla vagyok :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Emelkedett progiszint bélrenyheséget okoz, azért a pufi-érzet. 12 héttel múlik, vagyis akkor váltja ált. a pocak "valódi" növekedése.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Igen van, de csak most. Vagyis ilyen Best of izében: csokis brownie, valília fagyival, és csokiöntettel. Nyammmmi :oops: :lol: :lol: .

Mamatali:juhééééj :D !
Már múlt héten szóltam apának, ma újra, és arra kért, hogy a héten még legalább kétszer szóljak :lol: .

Bélrenyheség: király :lol: . Mármint jó, hogy nem a belem nő. De gondolod, hogy ezt a dumát a s*ggemre is el tudom sütni :roll: ? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megvan az oldal, csak magyar (is) lett :wink:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?