A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Úúúú, laptetű!!! Ez most nagyon jól jött! Megosztom Pancsival, Vikussal, Eszterrel, Avarkáékkal is! Csípjen még belőle, akinek kell! :lol:

Mieza:
A fotósod oldala jól sikerült, a képeinek olyan jó hangulata van, nagyon tetszik.
Kattogtam a J&J-ra.
Olyan izgi, már nemsokára várható a kisfiatok!!! Nagyon drukkolok! :)
Kahlan:
Én az első beülti óta úgy gondoltam, hogy lesz, amennyi lesz! Nem frusztrált a gondolat, hogy esetleg nem egy baba születik. A lényeg, hogy mindannyian egészségesek legyünk végig.

Zsuzsó:
Tényleg! Ti meg Bécseztetek! Komolyan mondom, jobb a kedvem ezerszer! :D Köszönöm! :)

Zsuzska:
Jobbulást a famíliának, szerintem is az influenza miatt hánytál.
Küldök gyógyhullámokat, amik elűzik VUK-ot is:
)))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Judit:
Pánikroham nem szimpi, húzzon el végleg!
Édes lehetett a kis kukimutogatós fickótok! :)

Szandra:
Annyira sajnálom.... Nagy-nagy ölelés neked: ((((((((((((((o))))))))))))
Ezt most fel kell dolgozni, nem egyszerű, de utána a következő lehetőségre tudtok majd koncentrálni. Addig is anyagi és lelki-testi erőforrásgyűjtés, feladni tilos! Tudom az időt sürgetőnek érzed, de gondolj Szulák Andreára, vagy az én házidokkerem is 41 évesen szülte az első gyerekét, aztán ott van a Jakupcsek! Nagyon drukkolok nektek!!!

Lukácsné:
Anyóca, nálatok mostanság folyton beteg vki... Gyógyulj meg!!!
Füles Filip biztos cuki volt, Hanna drága csodaszép!!! Képzeld Lajis drnő már nem rendel a nyóckerbe, csak az Uzsokiba. Timi barátosnémet irányítottam hozzá, amikor kiderült a 3. baba, nála fog szülni és ő mondta, hogy már csak a kórházban rendel. Majd megyek utána én is nemsokára! :D

Vicky:
Mbá paprikajancsija!!! :lol: :lol: :lol: Kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Titime:
Gratuláááádéééé!!! :lol: :lol: :lol:

Macs:
Boldog Balázska napot! Gyönyörű a kis hercegetek, mostmár tisztán látszik, hogy hasonlít rád! :)

Avarka:
Akkor keddre, vagy szerdára mennek a giga-mega durukkok!!! :D

Kubu:
Ezek a fotók! Oltáriak! Mindkét gyerkőc haláli, nagyon jó pillanatokat kaptatok el! :)

Woody:
Jobbulást neked!
Lili kisasszony zabálnivaló, pláne a békucis hacukában!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Azért gondolom az igzulás, hogy jó legyen a cukrod, szintén nem tesz jót... Pici elhajlás belefér, a következő uhun pedig minden rendben lesz!
Tényleg sokkal jobb a kedvem, szerintem nagyon hiányoztatok!!!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Nekem is akkor sikerült Barbus, mikor már szartam az egészre. Akkor már 3 inszemem nem sikerült, pedig mindent kipróbáltam. Többet már nem tudok tenni. És mégis akkor sikerült, szóval emiatt ne aggódj. Élő inkubátor érzés? Addig legalább kíváncsiak rád is. Én is sokszor éreztem magam így. Mihelyt megszületik a baba, már észre sem fognak venni. Te leszel az, aki visszatartja a nagyikat, hogy halálra szeretgessék a gyereket. Meg a te kezedből kell kivenni. Szóval lehet hogy szar érzés, de legalább megkérdik hogy vagy. Azt senki nem kérdezi meg hogy hogy van a gát vagy császársebed. Most ne idegesítsd magad. Anyukádnak meg mond meg, hogy a biológust sem hívogattátok hogy vigyázzon a gyerekekre. Légy erős és pofátlan, fogd a hormonokra. Nekem ez szülés után is bejött.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, Pancsi, Vikus

Küldöm a ragacsokat mindenkinek külön külön még osztozni sem kell rajta. Egy dolgotok van csak, maximális hatékonysággal feldolgozni és pozitívat tesztelni.

Kép Kép Kép
vnbeni

Béku
Nagyon sajnálom, hogy mindig történik veled valami rossz. Most már csak jó jöhet és a jóhoz nagyon drukkolok.

Andi
Nagyon jól sikerült a festés mindkét szoba nagyon jó színű lett.

Ann
Tök jó, hogy miden rendben van veled, és műteni sem kellett. Azt sajnálom, hogy benn kellett maradni, de gondolom a jó hír kárpótolt.

Zsuzska Csucsu
Jobbulást és nagyon drukkolok, hogy gyorsan megszabaduljatok ettől a fránya kórtól.

Kubu
Mielőtt a két hurrikánt felteszed a teszveszre légyszi értesíts. Ja és elővásárlási jogot kérek.

Navi, Lukácsné
Nagyon szépek a lányok, jó hogy csak ők öregszenek.

Macs Balunak nagyon boldog névnapot.

Kispatak
Jobbulást a fogadnak, meg a fiadnak. :lol:

Velem

Szerdán megkaptam a munkaügyi perben a cég ellenkérelmét. Tele van hazugságokkal. 3 napig dolgoztam rajta. Remélem lesz eredménye.

2-3 hét múlva meglesz a vv eredménye, úgyhogy ha a héten megjön, megyek 3. napira, és megnézem, hogy milyen vizsgálatot kell ismételni.

Az anyuék háza úgy néz ki, hogy rendben néhány hajszál repedéssel megúszták.

A hibás tapétát kicserélték, Úgy hogy folytathatom

A hátam viszont úgy fáj megint, hogy levegőt sem bírok venni rendesen.
vnbeni

Sajtikám, jóreggelt Aranyanyám!!!!!!!!! :lol: Olyan jó végre látni!!!! :)
Hú, ha egy bolt beindul... akkor aztán tudsz írni!
Nagyon érdekes az érzéseidet olvasni. Ne szabadkozz miattuk, én tutira megértem! Nem vagyunk már mai tyúkok, sokminden van a Te hátad mögött is, simán "normális", hogy ilyen érzéseid vannak, nem sok mindenki csinálná így végig, ilyen jó kedéllyel ezt az életszakaszt, mint Te is!!! :wink: .... A dolog már úgyis "eldöntetett" és szerintem az még lehet, hogy jól is fogja kivenni magát, hogy nem görcsölsz annyira rá a témára.
Nyáron már én is úgy éreztem magam mint egy keltetőgép, vagy mint egy gazdatest.... és ez nem volt mindig a leg eufórikusabb állapot.
Aztán mikor Iza megfogant, ugye nem is gondoltunk az eshetőségre...csak azért voltunk együtt, hogy ki legyen pipálva az a hónap is és kezdhessem majd már végre azt a kurva fogigátlót. Emlékszel, csak az járt az eszembe, azt emlegettem majd minden hsz-ban...... A megtapadás hetében ráadásul a vesztőhelyen voltam, töménytelen mennyiségű undorral a lelkemben, útáltam még az életet is mint a szart...... de ez a mi kis csöppünket nem zavarta és csodamód beásta magát... pedig kapott még szittyót is, 2-szer is, a nagy betétel napján este buli volt nálunk, és hát előkerült a szódásszifonos fény, ami csúszott rendesen, majd rá 2 hétre borfesztiválon kapott a bébi.... SZóval nem volt olyan szinten ideális a fogadtatása első időszaka, ahogy az a nagy könyvben meg lenne írva... Biztos múlhat persze azon is, de nem minden esetben. Úgyhogy ne agyalj ezen, érezd jól Magad. Ha akarnak úgyis kapaszkodnak a picikék, és hát miért is ne akarnának???? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Álmaim: hát igen.... arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz a következő versenyző majd V. és Sz. után ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kahlan: Asszem az ilyen hosszú hétvégéken, amikor állami ünnepek vannak akkor bent szoktak lenni és megcsinálni a beavatkozásokat. Persze erre inkább az ügynöködnél jó lenne mielőbb rákérdezni, de én úgy tudom, hogy volt már ilyen.... húsvétkor is rémlik, meg más ilyen sátoros ünnepekkor is, kivéve a karácsonyi-újévi szezont, mert akkor a bmc-ben is leállások vannak. Szóval szerintem nem feltétlen kell termináltban gondolkodni márc. 15-re.... :wink:

Zsuzsókám: Na még 1 hét, aztán figyeld meg, hogy még a cukkeró is rendeződni fog! :wink: :wink: :wink: BIztos, hogy nem tett jót ezügyben, hogy ha a mhelyen felhúztak, vagy bármi. Te olyan kis lelkiismeretes vagy, aztán vélhetően így csapódik le a stressz talán... :shock: :shock: :shock:
Hát én is remélem, hogy márciusban még javában odabent fog dorbézolni a kisasszony.... de 7. hónaptól már bárhogy alakulhat... De azért inkább remélem május közepéig feltétlen bent marad :)
Mikor mész a mi Zolinkhoz???

Béku: Ugye tudod, hogy megbántani nem szerettelek volna, csak ugyanarra szerettem volna célozni, az ilyen előre eltervezem a dolgokat gondolataiddal kapcsolatban, mint amit Vicky is írt, hogy ezek a dolgok nem feltétlen rajtunk fognak múlni ott a végén, és ha nagyon sokat vársz tőle, és eltervezed, mi hogy kéne legyen, ekkor és ekkor, vagy így és így..... ha véletlen nem úgy alakul, túl nagy lehet a csalódás, és az biztos, hogy nem lenne túl jó érzés majd Neked! Számomra picit fura volt olvasni, hogy így konkrétan "leosztanád a lapokat" még ennyi hó távlatából...... :shock: :shock: :shock:

Beni: Ó ez a szenya cég!! Jó lenne mihamarabb lezárulna ez a mizéria, de ez sajna nem 2 napos történet lesz!
Vigyázz a hátaddal nagyon. Meghúztad, vagy megfázott talán???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Jobbulást kívánok!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Beni,
nem 8-ra volt a per kitűzve?
hátadnak jobbulást és mielőbbi kezdést nektek is!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku
Remélem jól alakul a mai napotok, bár tegnap kellett volna jönnötök, gyönyörű volt napsütésben a Pilis, most elég lehangoló :(
Semmi extrát nem csináltam, volt egy sima spagettifészek (vörösboros-paradicsomos-bazsalikomos, ez gombás és gombanélküli verzióban), középre ment egy kis mozzarella, köré a szószos spagetti, tetejére tejszínes szósz és reszelt sajt, ezt sütöttem még meg jénaiban. Volt sima carbonara, meg itthon gyúrt spenótos metélt gombás-tejszínes-fokhagymás szósszal. Utána meg almás-túrós desszert vaníliaszósszal, meg összedobtunk egy kis gyümölcssalátát.
Ma megkérdezem sógornőt, mikor ment 4D-re, de valahogy a vége felé…
Milyen bababútorotok lesz???

Andi
Remélem hamar megkapom a rucikat, áprilisban születik unokatesónál a kislány, csak nem ezzel akar majd foglalkozni az utolsó időben…
Szóval Iza zsánere Sz. doki, nem rossz :)

Ann
Szuper, hogy nemsokára kezdhettek is!!!!
Te a GI-t is szoktad figyelni? Én azzal nem nagyon foglalkoztam eddig…

Sajti
Küldök még ragacsokat!
Tudod, sokan írták már, hogy pont akkor sikerült, mikor már kicsit belefásultak, úgyhogy én nagyon drukkolok!!!
Na nem vagy hülye!!!
De pihenj, azért ne mászkálj piacra!
/Bár én fogjam be a számat, tegnap segítettem átcipelni az új terráriumot a másik gyerekszobába, az elején még bírtam, a végén meg már azt hittem, sosem érünk át, hülye vagyok…/
Ma mehetnénk Szonja-babázni, de elvileg sógornő jön ki a babával, ha elmúlt mára a pici láza.
Puncijó után sem kell átadni a helyet, de én sem fogok felállni azért, mert más mondjuk egy hónappal előrébb tart, mikor tele a villamos nem terhes fiatalokkal…

Zsuzsó
Szuper, hogy jó a cukrod!!! Egy kis elhajlás belefér…
Rajtam is van mindenféle seb meg potty, biztos a hormonok…

Kubu
Képek rohadt jók, énisénis akarok most!!! :)

Woody
Lili is zabálnival ebben a békás ruciban, nagyon tetszik a szerkó :)

Na rendet rakok, hátha jön ki unokahúgi!

Kép Kép
estrella22

Na én meg tegnap folytattam a beszerző körutat.... Jött egy barátnőm délután és elmentünk kicsit vásárolni Cumisüvegek, pelenkák, kifogó ...ilyesmik .. szóval a hasznos kellékek beszezése is elkezdődik lassan.
Ha minden igaz, és a hétvégbe nem rondít be Rajó cége egy esetleges berendeléssel.... akkor szombaton talán megvesszük a szekrényeket meg a kiságyat is... aztán jöhet végre a tobzódás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,
mi 15-én megyünk legközelebb.
te kértél már baba igazolást? én elfelejtettem a múltkor rákérdezni.
pedig az elején annyira rá voltam mozdulva, csak aztán kiderült hogy nem az igazolást kell leadni hanem nyilatkoznunk kell.
ezt a hülye toxo izé vizsgálatot külön kell kérni? én csak a nyers húsok miatt aggódom, dehát nyilván minden kismama nyers húsból állítja elő a kajákat... :?

Estrella,
jó babázást, az emelgetéssel azért vigyázz!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: én még a nyilatkozat leadás előtt voltam Sz-nél és akkor beszéltünk a 90 napos igazolásról. Úgy konkrétan nem adott ki papírt, hogy ekkor és ekkor betöltöttem a 90 napot, hanem az épp aktuális aznapi ambuláns lapra ráírt két plusz sort, amiben az egyik az utolsó m. ideje, a másik meg a terminus és mindekettő után a dátum. MOndjuk mire ennek az évnek az adóvizsgálata lehetne, és ezügyben esetleg berángatna az apeh, addigra úgyis meglesz a pici, úgyhogy láthatják nem kamu :)
Toxora én úgy kérdeztem rá, hogy van a két macskánk és emiatt kérdem, hogy mikor lesz... na ezügyben mondta, hogy ha engem az megnyugtat akkor a terhelésesnél úgyis szúrnak, és egyúttal ez is meglesz nézve... mondtam, hogy megnyugtatna :).. Amúgy majd csak a következő a 36. heti nagylabornál lenne nézve ... :wink:
Látod én a nyers húsra nem is gondoltam, pedig elég sokat főzök itthon... :shock:

andrea-1

Vicky:
Nem csesztetnek a rokonok, talán félreérthetően írtam le, anyós is rendes, nem úgy mondja... Csak én leszek tőle dilinyós, túlreagálom, de majd elmúlik. :)
Azért az durva, hogy téged nem kérdeztek meg, hogy mizújs veled.

Vnbeni:
Köszi a ragacskészletet! :lol:
Szerencse, hogy csak kis repedések!
Az ellenkérelem megválaszolásán dolgoztál - gondolom, az ügyvéd ezek után néz csak rá az anyagra? Jaj, nagyon drukkolok, meg a babásodásügyben is, de úgyis tudod. Nagyon várom már, hogy kezdhessetek végre! :) Hátadnaj gyógyhullámok:~~~~~~~~~~~~~
Addig is próbálj meg néha lazítani és csak magaddal törődni, akár csak napi fél órát is, hidd el megéri.

Andrea:
Köszi, köszi, köszi!!!

Estrella:
Neked is... :)
Azt a cipelést tényleg kihagyhattad volna. Többet ne emelgess légyszi!
Micsoda menüsor! Folyik a nyálam!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vbeni!
köszi! :D :D :D

Sajti,Pancsi!
ragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ragacs!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
vikus82

Hajrá: megjött Sajti! Hiányoztál már csajszi! Semmi lelkiism.furdalás ne legyen. Jó mamika vagy, és leszel is. Minden ok-s minden kívánságod az, egészség legyen, a többi jön magától!

Vbeni. ez a tesz-vesz kérés haláli! Sajnálom, hogy mennyi szemétség van a volt melóhely miatt. Lesz elég erőd/időd felkészülni a tárgyalásra és az ellenkérelemre. Mit mond ügyvéd? Tanuk? Erős légy csajszi. Nincs olyan bíróság, amely ne neked adna igazat. De szerintem ezek a tetűk mindent megtesznek majd, hogy fellebbezzenek. Erőt kivánok hozzá, a babásodáshoz meg még többet!

Andi: lassan kész leszel a vásárlásokkal.

Estrella: hát ma nincs jó idő. Nem baj ugy is itthon kell gyógyulnom, haladok szépen. Akkor megvolt a vendégség! Most már pihenj jó sokat!

Judit merre?

Breki: akkor ma kirándulás?

Mieza: vajon mit hoz a vasárnap! Még hosszú. Én is vas. este jelentkeztem, késő éjjel születtem. Ugyhogy még bőven belefér a napba!

Na nekilátok a "nem szeretem" feladatnak. SZJA bevallás. De kell, mert különben pénzecske nem jön magától vissza, én meg költöm rendesen patika és dokker. Most is már borítékolva vannak a számlák, holnap posta és bank kegyeire bízom, és várom vissza, ami jár.

További szép napot

kispatak
Vendég

Vikus:
Köszi! Hogy vagy? Pihensz rendesen?

Kispatak:
Ínyed jobban van? Kalács az fincsi!
Vasikáéknak annyira örülök! :)
Én most ettem tejbegrízt (ezt sem kell pl. rágni), amúgy IR-es verzióban, annyira jól esett. Azért még bírtam volna legalább 2 adaggal pluszba, de 10-kor igen kevés a megengedett.

Megyek egy kicsit vízszintbe...

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Megkérdezték, csak már nem érezte magát annyira fontosnak az ember, mint mikor a gyerek még a pocakban volt. A rokonok meg igenis idegesítőek szerintem az elején, meg kell szokni ezt a megváltozott helyzetet.
vicky79
Budapest III. kerület

drukkolok az újabb zebrás tesztekért!!!! :-) :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Albert érkezéséhez is mennek a drukkok :-)
a mai napsütés hátha előcsalogatja! :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Szenzációs képek!!! :)

Andrea:
Most nézem, lassan teljesen ki lesz stafírozva Iza királynő!

Vicky:
Én még ezt nem tudhatom, de bár már ott tartanénk! :)
Majd akkor is jövök nyafogni, jó? :lol:

Na tényleg húzok...

Pusszantás mindenkinek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Fél másodpercet kaptam Lactól az ebéd készítés előtt ,így csak nagyon felületesen átfutottam a dolgokat...
választ hétfő-keddtől merek csak ígérni!
De amit nem tudtam szó nélkül hagyni:

Mieza!
Remélem azért nem jössz 2 napja, mert már Albertezel :)
Drukk, hogy ma kibújjon a kismanó! :D

Sajti!
Ne aggódj, én ugyanígy voltam a fagyis beültin (szó szerint ahogy írtad)...nincs veled semmi baj, hogy nincs meg az az extázis :D
Sikerülni fog végre és kész :D
nagyon drukkolok!

puszi

eszter82
Budapest

Huh én is nyafizok!

Nem nem a fogam miatt, bár nem ott fáj, inkább felette az iny. Persze az operált is érzékeny, de sokkkal-sokkal rosszabbra számítottam. ugyhogy ha valakinek ilyen kell, egy mezei fogtömés is rosszabb ennél.

Miért nyafizok: kezembe vettem SZJA bevallást. Most még csak olvasom. Furcsáltam miért van annyi rublika, aztán látom, számolhatok minden kitöltendő sorban. Milyen jó lenne, ha csak 2 évig egyforma lenne. No kell nekem az EP-s pénz, most aztán dolgozhatok érte. De azért lesz jó órabérem, hogy visszakapjuk azt ami nekünk jár. Egy Ft-ot se hagyok, az már tuti. Épp eleget fektettünk be. Na megyek haladok. Ilyen téli időben ez a hétvégi program. EGyszer csak kész leszek.

üdv kispatak
Vendég

Szép napunk van, verőfény és napsütés :) sziasztok

a kismamiknak küldöm ezt a linket, kismamaruha outlet nyílik rövidesen hátha vannak jó cuccok normális áron:

http://www.ruhafalva.hu/

Sajti, olvastam amit írtál, szerintem abszolute normális amit érzel, teljesen magamra ismeretem, ugyanezzel küzdöttem az utolsó kettő beültetésnél, már nem mertem örülni, már 2 percenként váltották egymást a jó és a rossz pillanatok a lelkiismeret furdalás, hogy mindent megteszek-e, meg a gondolatok hogy túl sokat fekszem jó-e ez nem kell-e a mozgás a méhnyálkahártyának, hogy egészséges termszetes folyamat legyen a beágyazódás és nincs jó döntés, csak akkor ha sikerül akkor lehet majd úgy értékelni, hogy ezt most jól csináltam, mert ha nem sikerül akkor jön a lélektépés mi lehet a baj, mit rontottam el áááá, őrület ez az egész.
babaragacsokat küldöm neked én is meg a pozítv gondolatokat, hogy minden rendben van

én már most készen vagyok, tépem a páromat két napja, lassan kezdjük a szurit és egyszerűen készen vagyok, örülök nagyon de aggódok is és úgy látszik feszültebb is vagyok, remélem ez változni fog mert még egy hónap alatt kikészítem szegény Zolit teljesen, annyira lüke vagyok :(

Kép
pannik
Budapest

Szia Kispatak,
az ínyproblémára nekem Phlogosolt írt fel a fogorvosom és tényleg rövid idő alatt segített. Ez egy öblögető fertőtlenítő folyadék. nekem mindig begyúlad az ínyem a fogkőlerakódás miatt sajna, olyankor le kell szedni a fogkövet és ezzel az öblögetővel kell kezelni az ínygyulladást, azt hiszem recept nélkül kapható és nagyon jó, jobbulást kívánok

a bevallást meg jó, hogy írod nekünk is lesz visszaigényelni való mindkettőnk EP-jébe fizettünk be több mint 300 ezer forintot, ezek szerint át kell tanulmányozni idén is, hogy mit hová kell írni, olyan nyavalyások, hogy mindig csavarnak rajta egyet, nehogy egyszerű legyen, de sebaj, megoldjuk ezt is :)

Kép
pannik
Budapest

alszik mindkettő és egyszerre aludtak el, kb. mindjárt bepisilek a boldogságtól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajtikám!!

Hiper-mega drukkjaimat küldöm Felétek!!
Clara ugyanaz a Clara1227. :D :D 2 peteszákokcskát látott Zeke,csütörökön mennek szívhang kukucsra. :D :D
csucsu99
Budapest

kubu: ÉÉÉÉÉllljennn! Barbus is most aludt el. :)

kispatak: A párom le szokta tölteni az apeh honlapjáról az abev-et. Az mindent kiszámol és ha kész vagy ellenőrzi hogy jó-e és csak nyomtatni kell. Szerintem ennél egyszerűbb megoldás nincs. Mi is már alig várjuk, hogy a bank küldje a papírt és igényelhessük vissza a pénzt. És képzeld, teljesen meglepődtem, mert most az idén magam után fizettem az EP-s tagdíjakat és azután is jár vissza jóváírás! Nem is számoltam vele. Fogadat sajnálom, pénteken nekem is mennem kell. UUUUtálom!
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: nekem most speci fogkrém (Meridol( ill. egy nagyon drága öblögető (Curasept) van. Mindkettő a műtét/ill. innyulladás miatt is. Remélem hatni fog "csak" 3600 pénzt fizettem erre patikában. Mellette még gyógyszer és homeó bogyó (Arn. Montana). Minden kaja után fogmosás, öblögetés van, és gyakran kell Oral B fogselyem. Ahol most gyulladás van, oda nem fér be - dokkert azt mondha korábban ne is erőltessem. Na meglátom, mit javul, aztán 14-én kontroll. Akkor megkérdem mi hova, hogyan, tovább.

Ep-be nkünk sokkal többet kellett befektetni a max visszaigénylés miatt, mert tudtam, hogy tavaly és idén nagy kiadások voltak/vannak/lesznek. Olvastam tovább már a bevallást, de még mindig nem látom mit hogyan, hová merre. Na nem is fél nap alatt fogom ezt kitalálni. Majd előveszem a tavalyi évit is, meg a csomó pípírokat és abból majd csak kialakul. Megjegyzem, tavaly is kellett ep ügyfélszolgálata is, hogy mit milyen rublikába irjak. Lehet most is írok nekik, ha kell. Csak tőlük 2 igazolást kaptam, mert voltak SZJA-s kifizetéseim is.

Kubu: hajrá együtt alszanak, végre egy kis csend. Na akkor használd ki valami szépre, vagy te is szunya egyet.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, meg lehet kérdezni, mennyibe kerül egy ilyen fogbeültetés?
tényleg speciális az utókezelés, de ha van értelme akkor megéri, kitartást hozzá

Kép
pannik
Budapest

a hozzászólás időpontja az én esetemben legalább 2 órás csúszásban van. ez nálatok is így működik? fél 2 után küldtem az előző bejegyzést és azt írja 11:34, Besenyő Pista Bácsi szavaival élve: ez hülyeség kérem :) :) :) :)

Kép
pannik
Budapest

Csucsu!
jobban vagy?

Sajtikám!
hát a héten kedd,szerda kivételével itton voltam!
Te érzel vmit?
vikus82

Pannik pü ment
Vendég

köszi, nézem

Kép
pannik
Budapest

Pannik,ezt én is imádom!!!!!!!!!!! Igaza van!! Nem? :-)))
http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
ann74

pannik,
köszi a linket, rendeltem pár babaruhát. :-)

gyakorló anyukák,
adnátok tanácsot nekünk?
56 és 62 méretben is kapható rendes baba naci. úgy értem, hogy nem talpas mint a rugdalozó. szerintetek nyári babáknál ez már egész kis korban használható lesz? vagy inkább többnyire rugdalózót érdemes még ebben a méretben venni?
bocsi a butuska kérdés miatt. :oops:
hálózsákot ti hol vettetek teszveszen kívül? elképedtem, hogy milyen horror áron lehet kapni. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok, forró vizes fürdő, szaunaszerű gőzben, 2 féle tea, homeo, csípős kaja, bor, nagy séta és iszonyú sok mozgás… és Albert jobban érzi bent magát, mint valaha. Igaz, ma ki akart jönni, de lábbal a jobb oldalamon…
Egész éjjel alszom mint a bunda :)

Apa ma így költött: 15 fok van kint, miért nem szülsz már? :)

Hát Albert nem egy melegfrontérzékeny gyerek...

Kép
mieza

Zsuzsókám: bár mi sem vagyunk még gyakorló szülők, de lesz ilyen is és olyan is, aztán ami beválik azt fogjuk ráadni... :wink:

Hálózsák itt van többféle is árban is, anyagban is, nézz szét szerintem:
http://babyfun.axiomarket.hu/search/hálózsák/0/0/

Mieza: Huh.... Amúgy pont erre próbáltam meg célozni tegnap, hogy lehetnek olyan szituk, amikor nem mi befolyásoljuk a helyzetet szeretnénk....a kis drága, úgylátszik nagyon jól érzi magát odabent, de jövő hét közepétől valami lehűléssel riogatnak, úgyhogy lehet, hogy a fiatalúrnak az lesz a nyerő... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi, Zsuzsó, nekem a párom lefénymásolta a kiskönyvemet, ami ugye hivatalos dokumentum és azt adta le 90 napos igazolás helyett. elfogadták.

Kép
mieza

Andi, mi az, hogy már most sem fogad szót Albert??? :)

Kép
mieza

Mieza,
Albert egy karakán kis krapek. nem hagyja magát befolyásolni. :-) :-)

Andi,
köszi a linket, megnézem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza: :))))))))))))))))) Hát ahogy Zsuzsó is írja....... :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy nagyon "car", így a végefele már???? :shock: :shock:

andrea-1

Hahó!

Mieza: nagyon tetszett amit irtál. De egyet ne felejts el. A mai napnak nincs vége! Éjfélik még bármi lehet!

Én is haszontalan voltam, csak este fél 9-kor jeleztem, hogy jönni szeretnék. Amugy másnap mindenképp megszülettem volna, mert már ideje volt - igy anyukámnak magától jött.

Én is megbeszéltem fiacskámmal a terminus napján reggel, hogy ideje lenne kibujni, mert még egyszer nem birom ki azt amit akkor reggel tettek velem. Szót is fogadott, du-ra meglett.

Zsuzsi: ez a ruhakérdés érdekes dolog.
Elmondható, hogy kisbabóknak mindig kell legyen a lábán valami, ha más nem zokni. Nagyon jó időnek kell ahhoz lenni, hogy mezitláb legyenek. Szerintem ez nem ujszülött/ill. picibaba korban van. Ja és kicsi méretű ruha nem kell sok. Inkább nagyobb legyen, majd belenő. Értem ez alatt, hogy lehet, hogy alapból 62-s kell és amugy is el vannak számozva. A másik, hogy mindenkitól ruhát fogsz kapni, és ahogy irtam babók nem teszik tönkre. Tehát aki Vatera-ról vesz vagy kap ismerőstől/rokontól: nem rongyosat kap, mert nincs ideje kirojtosodni.

Vicky: én ugy vagyok ezzel az APEH honlappal, hogy szép és jó, de honnan tudom, hogy a sok igazolásomból melyik sor hová való. Mert az ep-s pénz egyáltalán nem az. Tavaly 22. sor volt, igén 17-dikbe kell irnom. Ehhez el kell olvasni a tájékoztatót, méghozzá jó alaposan.
A másik fele: én már annyiszor próbáltam letölteni a fránya kitöltő programot, nem sikerült (lehet béna vagyok hozzá?) inkább kiszámolom. Eddig még mindig sikerült.
Nagyjából már készen vagyok az enyémmel. Ki is jött amit vártam, tudtam: visszaigénylő leszek (nem örülök neki) és az ep-s pénzem is visszajön. Ez utóbbi jó. Az nem, hogy 13 hónapon át használták a saját pénzem. A bankban jobb helyen lett volna ha megkapom a rendes fizetésemmel együtt.
Remélem te is tudsz visszaigényelni, de tudod ehhez az kell, hogy legyen befizetett adó és még maradjon is az egyéb visszaigényelhetők után (miután a visszaigénylés sorrendjében ez áll az utolsó helyen!)
Fogorvostól kéretik nem félni! Nekem már nem tudom mit lehet ujat mutatni? Vigasztalni próbáltak, hogy ez sokkal jobb, mint a vésés - teljes igazuk lett - szerintem egy mezei fogtömés is rosszabb. Na nekem már vagy 6 fogamat vésték ki, egy cisztás mütét is volt. És hála az égnek dokkerem tavaly ki tudta huzni ugy a fogamat, hogy nem volt vésés. Meg is igérte előre, hogy kiveszi normál módon, meg is tette. Megfogtam vele az Isten lábát.

Na most pihi, ez a bevallás kifárasztott

üdv kispatak
Vendég

Andi, pont most mondtam, hogy nekem semmi gondom nem volt a terhességem alatt (ja, persze, csak szorulás és gyomorsav és derékleszakadás :) de semmi extra, amivel ne lehetne együtt élni...
Viszont az az utsó 3 hét, elrontja az egészet, annyira hordós vagyok.
Bár igyekszem :)

Tegnap elmentem egy kutyát lefotózni egy hajléktalan telepre:
http://www.youtube.com/watch?v=ZE9sCg-vGIY
Feltöltöttem este és éjjel írt egy csaj hogy szerinte ez egy szilveszteri elvesztés, reggel felhívtam az elvesztőt és övé a kutya!!! Nem egy sikerstory, és kezdek agybajt kapni a 60 év körüli kutyabarátoktól, de ez nem ide tartozik. A hajléktalantelepről legalább eljöhetett a kis drága :)
Aztán péntek este kaptunk egy depoból lejárt sonkát, tésztát és tojássárgáját. Hát, persze, hogy bevállaltam, Franti végig szidott, hogy már megint azt hittem, hogy supermen vagyok... Pénteken 3 óra alatt főztük meg a kutyáknak. (65 adag kutyakaja lett :) 82 doboz szeletelt sonka, 10 nagyzacskó tészta és 8 liter tojássárgája.
Tegnap elvittük egy csajnak, aki kivitte a keneles kutyáknak.
Aztán utána elmentünk egy teszveszen vett szép babakocsis pelenkázótáskáért Ecserre. Közben szétnéztünk a 17. kerület összes részén... hát, nem megyünk oda lakni.. Kifejtem ha szeretnétek... :)

Ma reggel arra gondoltam, hogy akkor az összes virágunkat rakjuk rendbe. Túlnőttek, elhasználódott a földjük, nem mindegyiknek tetszik a helye...stb. Az összest rendberaktuk, lezuhanyoztattuk, átültettük (ha bogárkás volt a föld), lenyírtuk...stb. Az utsó virág felrakás közben leesett, és az egész lakás tiszta föld lett, természetesen sáros föld... Aztán megcsináltuk a fotók második felét, amitől olyan jókedvű lettem, hogy utána 3 féle kaját csináltam és táncolva borova főztem :)

Most gazdikereső kutyaplakátokat gyártok, mert nagyon sok a kutyánk...
Szóval, Albi gyere már, mert megőrül anya és kéne valaki aki jóóóóól lefoglalja :)

Kép
mieza

Nem borova, borozva :)

Kép
mieza

Mieza..... Még olvasni is sok :) .... áruld már el, honnan a p.....ból van ennyi energiád???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Mieza: Na ez kb. olyan mint amikor S.néni félreértette a borotvát... és visszakérezett, hogy borocska???? :lol: :lol: :lol:
Jaja, azt vágom, hogy végig milyen jól voltál.... ez a vége gondolom meg akkor már azért nem egy fáklyásmenet....de nincs mit tenni... :wink:

andrea-1

zsuzsi: Nyáron a nagy melegben a gyerekem max. egy bodyt vagy napozót tűrt meg a pelenkán (meg persze egy kis zoknit, kivéve a kánikulában). Nem tudom hogy nyári újszülöttekre is elég-e ennyi, bírja-e a kis bőrük. Volt olyan kis együttesünk, ami egy rövid ujjú poló+rövid nadrág. Annak a nadrágjában aludt+body. A hálózsák tényleg elég drága, én is teszveszen vettem. De mostanra is vettem Barbusnak és már nem szereti, nem tud benne felállni. Most éjszakára body+harisnya+rugi. A takarót mindig lerúgja, az csak jelképes.

mieza: Majd kijön az a gyerek. És nem az oldaladon. :) Egyébként szerintem most azért nem jött sok baba, mert nem hirtelen jött a front, hanem fokozatosan melegedett.

kispatak: Mi letöltöttük a programot és még ahhoz le kell tölteni az az évi bevallást ha jól emlékszem. EP-s visszaigénylésből nem tudom mi lesz, mert először a lakáshiteles pénzt vesszük ki és ha maradna akkor az EP-st. Azt számoltam nagy vonalakban, hogy nem lesz elég a visszaigénylés a lakás után járóra sem, megnézi Tomi meg lehetne-e osztani kettőnk között. Nekem is volt olyan fogdokkerem, aki a bölcsesség fogamat ki tudta húzni minden egyéb beavatkozás nélkül, csak elment szülni és utána nem őket vette vissza a bank. Pedig azok a fogaim nagyon jól meg lettek csinálva, amit ő csinált.
vicky79
Budapest III. kerület

mieza: Nekem ez a 3 hét már kimaradt. :) Legközelebb jó lenne végig kihúzni, akkor majd én is szentségelhetek hogy mikor jön már ez a gyerek ki. Bár nem hiszem hogy legközelebb másképp alakulnának a dolgok (aztán még érhet meglepetés).
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza,
honnan szedsz ennyi energiát???? én most nem bírok ennyit, az első 4 hónapról meg ne is beszéljünk... :-)
na majd ha vége a melónak, hátha én is összekapom magam egy kicsit. :-)

Vicky,
ez a nyár nehéz kérdés, a rugdalozóban napközben lehet megsül a bébi, de napozót sem adhatok rá míg picike. :-) a naci meg olyan kényelmetlennek tűnik... na majd meglátjuk mi fog tetszeni neki...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza!
ezek szerint még egyben!!!!
Drukk az éjszakához :D

eszter82
Budapest

Zsuzsó, jaj, de jó, nyári rucikákat nézegetni.
Nekünk kezeslábas rugik kellenek most, így nem tudok segíteni :)

Andi, Zsuzsi, jót nevettem. A párom is nagyon nehezen bírja már, hogy tele vagyok energiával... De hát, mit csináljak... Lehet, hogy Albi az galvátelem bennem :)

OFF:
Elkészültek a legfrissebb plakátok! Az éjszaka még dolgozom rajta, folyamatosan fognak felkerülni újak, légyszi, ha van rá módotok, segítsetek nekünk terjeszteni:
http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/plakat/a/

(minden plakátot külön meg lehet nyitni és a linket bárhová lehet másolni. eredeti nyomtatható minőségben is le lehet tölteni)
-Interneten:
o Ismerősök között: Facebook, iwiw, ismerősöknek mailben, rokonoknak…
o Kutyás oldalakon: Facebookon nagyon sok kutyás oldal van, ami enged postolni
- Plakátolás: állatorvosi rendelők, kutyakozmetika, munkahelyi faliújság, kutyafuttató, lépcsőházak, területi/kerületi faliújságok, helyi közértek (ha engedélyezik!)
- Bárhová, ami még eszetekbe jut és nem illegális :)

Természetesen vidékre is lehet! Színesben vagy fekete-fehérben is lehet nyomtatni.

Gauss az egyik pártfogoltam. Altatás elől lett mentve, aztán olyan gazdihoz került, ahol nem volt vele eleget foglalkozva. Aztán most egy néni vitte el, aki 2 kutyát akart, de 48 órán belül rájött, hogy mégsem... ma visszakerült a kenelbe :(((( Annyira okosfejű lenne, csak egy kis tanításra lenne szüksége. Nekem ő a nagy fejtörésem most.!

Az is hatalmas segítség, ha csak egyetlen egy darabot kiraktok saját, vagy apa munkahelyére, bárhova, lehet, hogy pont az fogja segíteni valamelyik védencünk gazdisodását.

Előre is köszönjük!

Kép
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?