A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

és még egy dolog:
másnak is fájt a hasa punkció után??
még másnap is???
nekem eddig nem...de most olyan fura... :shock: :shock: :shock:
ugye ez nem gond?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Béku-gratulálok az ágyhoz,ügyes vagy,végig néztem gyors őket a vatin,jól kifogtad.
Én megyek holnap eredményhírdetésre,de nem tesztelek,ha K2 ügynök szólít jó hír,ha nem akkor sajna,de miért ne szólítana :D

Judit és a többi kismami-nekem is mindjárt megjön érzés van tegnap óta + még a derekam is fáj,mensi elött szoktam érezni.

Eszter-hajrá csütörtök :!: nagyon szorítok :!:

Andi-haláliak a cicmicek
Pannik-zabálni való a kutyi

Számos Pancsi
pancsi790204

Eszter a barátnőm vérzett pinkció után és még a beültetéskor most 17 hetes babás és minden rendben
gyongy35
Mezőfalva

Eszter: akkor majd megnézem a blogot,hogy mit műveltetek Laccal :D

Tudom,hogy a fiamat se adnám semmi pénzért :D

Hogy hova fér belém a kaja,nem tudom :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: De hihetetlen,hogy folyamatosan ennem kell,hogy ne legyek rosszul..

Tegnap mértek,5 hét alatt csak 1,5 kg hízás :lol: :lol: :lol: :lol: Védőnő be fog pissss a gyönyörűségtől,épp ennyit engedélyezett :lol: :lol: :lol: :lol:

Várom haza az ágyacskát,hogy álmodozhassak :)
Anyum picit furának érezte,minek vettünk máris ágyat... De nekem jó érzés,és úgyis apránként kell vásárolnunk,nem majd egyszerre :)

És nem mellesleg ez is a Titok része ;)
Vendég

Pancsi: jujj,akkor már holnap sem fogok tudni aludni,remélem jössz hamar a hírekkel!!! :D
Nagyon drukkolok,a hozzáállás tökéletes,miért ne szólítana K2? :D

nézegettem már 1-2 hete az ágyakat,némelyik tényleg brutál áron van...
Vendég

Eszter, egy nagyon fontos kérdés: hogyan sikerült megfelelően lekicsinyíteni a képet ami a profilodban van? elárulod?

nekem sajna nem sikerül, vagy a felbontás vagy a méret nagy. a mérettel még tudok is mit kezdeni, de a felbontáson nem tudok segíteni :(

Kép
pannik
Budapest

Pannik: paint-ben le tudod kicsinyíteni,az attribútumoknál a pontos méretet (80x80) is be tudod állítani,amit ide max. fel lehet tölteni :)
Vendég

Pancsi, szorítok nagyon hogy K2 szólítson, megértelek, hogy nem tesztelsz én sem bírok előtte tesztelni bár volt már, hogy emiatt a pokolba kívántam magam, mert ott összeomlani rosszabb mint otthon. Ja és köszi, tényleg zabálni való Vandala, mikor hazaérünk össze vissza puszilgatjuk és mindig mondjuk neki, hogy megzabáljuk és csak néz az értelmes szemeivel és bújik hozzánk

Eszter, egyik punció után (amit K végzett) nagyon véreztem de azt mondta K hogy ez belefér, Sz doki punciója után nem véreztem nem tudom mitől függ

Kép
pannik
Budapest

Pannik!
Nem tudom, hogy lett ekkora... nekem sem sikerült és a barátnőmnek átküldtem, hogy csinálja meg :lol: :lol: :lol: :lol: így lett ekkora :lol: :lol: :lol:

Avarka!
Gyere már a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!

Pancsi!
hűűűű de izgiiiii :D
miért ne sikerülne!!!! K2 hívni fog és csupa jó hírt mond majd :D

Köszi csajok!
akkor vérzés és poci szurkálás ügyben megnyugodtam :D
Ezennel ágyazok tovább a pocakomban a Pindúroknak :D

eszter82
Budapest

Eszter!Punkció után kb.:3 napig én is vérezgettem!4.napon fel is hívtam BMC-t,hogy ez nem gond-e?!De azt mondták csip-cseppel nem foglalkozunk!...Úgyhogy ez biztos nem gond!

Pancsi!Nagyon szorítok!Aztán gyere ám a jóhírekkel!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Pancsi ezer drukk!
gyongy35
Mezőfalva

Pannik: Nagyon édes ez a kuttyerkovári!!!!! :) Az a nézés!!!! Megzabálom!!! :)

Nórikám: Kimosnék én, de most nem vagyok túl mobil jövés-menésileg, ezért is tevékenykedem csak itthon és csak nem megerőltetőt.... Nem nyavajgás, de múlthét óta fájdogálás van, bár ez a Magnerot tényleg segít, csak néha elfelejtem bevenni, és akkor befájdul-keményed a cucc, akkor jut eszembe, hogy uppppssz...
Szóval kezded a szülésfelkészítőt??? Lehet becsatlakozom majd ha alábbhagy ez ami most van.... és akkor találkozhatunk :) :wink: Csak azt nézem, hogy az első 2 az apás... és legközelebb mikor az lesz, pont Rajóéknál is nagyüzem lesz, vélhetően akkor lesz pont a költözés...így nem fog tudni eljönni velem... :shock: :shock: De hátha még úgy alakul, meglátjuk... :wink:
2 kérdés: ez a vesetágulat ez mit jelent pontosan? Mit mond rá S???
A másik meg, hogy a lepény II. az mi??? :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: Hát gondolkodtam hogy bevágom a fejét, a komcsi-logo helyére meg a bmc emblémáját, de aztán úgy voltam vele, hogy hátha megint skubizza valaki a staff tagok közül a fórumot, és nehogy lebaszás legyen belőle..... de én azért odaképzeltem a Zolit :) :)
Borfesztes kép szeirntem a fácsén csak 1 van, de van ott Kultis meg más bulis kép is... hát szoktunk "élni"... :wink: Rajó mindig mondja, hogy a gyerek 1 éves szülinapját Etyeken fogjuk tartani a 2012-es feszten.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Punci-jó után én véreztem kb. másnapig, nem sokat, inkább alvadtasat, de beültire már nem volt semmi.... csak a szottyos crinone :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne csigázz: mit műveltetek Laccal????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: Lehet hogy Te azért érezted előbb a pukkanós érzést, mer soványka vagy?? Az tuti ám a baba volt! A legkisebb Béku!!!:) Nekem a hasam köré nőtt baldachin biztos felfogta ha volt is azelőtt.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nézem! Mikor tetted be az avatarba ezt a képet??? Nagggyon ott van a szeren!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ezt találtam, aki jár anyus fórumokba, átmásolja?

Kedves Anyukák!!

Egy korán érkezett babának szeretnénk kérni bármit amire másnak nincs szüksége! Kb 28 hétre született, anyukájánál miomát fedeztek fel, ami gyorsan kezdett el nőni, műtét alatt derült ki, hogy van egy baba a daganat mögött! Így semmijük nincs. Amit tudunk igyekszünk beszerezni, de nem állnak nagyon jól, hogy mindent egyszerre megvegyenek.
Ami nagyon fontos lenne, kisruhák, pléd, szoptatóspárna, pólya, ágynemű, babkozmetikum, üveg... Kérem, ha van amit meguntak, ne dobják ki! Gondoljanak rájuk.Köszönjük!

Kapcsolatfelvétel: adomanyok@indamail.hu

Kép
mieza

Ezt a mennyiséget, már alig lehet követni!

Eszter, csütörtök a nagy nap! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szupi, 2 kis 3 napos drágaság a pociba…

Sajti, mensi szerű érzés. Hát az volt bőven, ezért nem is hittem el, hogy halvány pozitív lett a tesztem. Emlékszem vasárnap sírtam is, hogy hétfőn v. kedden meg fog jönni és tessék, most itt játszik a szőnyegen!
Tehát csak pozitívan!!!!

Kubu, migrén :evil: :evil:
De szuper vonat tartó. Marci tuti el fog ájulni, ha megkapja!
Igen már adok neki dolgokat (alma, őszi, sárgarépa, krumpli, sütőtök), de nem a kedvence az tuti. Ő inkább maradna a tápinál ahogy látom.

Andi, na a mi szárítónk is így nézett ki. Annyira jó érzés volt!
Persze most is tele van Lili ruhájával. (1héten1xmosok neki)
Nagyon cukik a macskák. :D

Panni, jaj de cuki vizsla kutyus. :lol:
Nálunk is így volt, a kutyánk volt a mi gyerekünk. Most meg azt mondjuk, hogy már 2 gyerekünk van. Hiszen a kutyról is kell gondoskodni. Lilinek is mondom, hogy most a kutya jön neki is kell kaját adni, várjon egy kicsit.

Béku, csak 20 volt az ágy!!! Nagyon ügyes vagy! :D

Kpn, 33. hét, rohan az idő, mint mindig.
A szülésfelkészítő szuper lesz, én nagyon élveztem. Én jó hamar elkezdtem (25.hét), mivel így legalább le tudtam lépni korábban a munkahelyemről. :wink:

Most telefonált a védőnéni jön csütörtökön és meglátogat minket. Gondolom kíváncsi, mivel soha nem hívtam még fel és minden egyes találkozásunknál, mondja. Ha bármi kérdésed van hívjál. Mondom ok. (csak ő 27 éves és nincs is gyereke) :roll:
Megyek, mert megyünk tornára és még fel kell öltöztetni a csajt. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza: ezek szerint még mindig semmi :D :D :D

Andi: Pannik kérdése után raktam be a kis brekkencset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A laptopon is háttérként mindig a babáról készült legfrissebb kép van kitéve :D

Azóta a pukkancsolás óta egyszer éreztem valamit,mintha,de aztán mikor próbáltam mozdulatlanul fekve odakoncentrálni,hogy tudjam,mit éreztem,már nem volt ismétlés :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody: az én védőnőm sem öreg,de van 2 gyereke,és eléggé modern gondolkodású nőci :D
Ma megyek hozzá én is...

Kissé így is nyűgnek érzem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap nézték a vérnyomást,tömeget,szívhangot,azaz mindent,amit másfél óra múlva a védőnő is szeretne...
Egyedül a piss nem volt tegnap,szóval kissé feleslegesnek érzem a mai látogatást :roll:
Vendég

Béku, köszi a választ, nekiugrom a képnek még egyszer

Kép
pannik
Budapest

Pannik: ha nem megy,küldd át nekem a képet,megcsinálom Neked,és visszaküldöm ;)
Vendég

Eszter, ezek tökéletes hírek! Hurrá, csütörtök!!!! Hajrá-hajrá!
Azt mondták a tv-ben (ahol ugye tudjuk, hogy sose hazudnak), hogy 2011 a bababooom éve, minden adott a sok-sok babócához!
Akkor szerencsés nyuszi lesz Albert :D
Én punkció után egy picsit pecsételtem. Mondták, hogy biztos egy ér elpattant. Aztán a kocsiban úgy kezdett belőlem ömleni, hogy meg kellett állni egy éjjelnappalinál hogy a kocsiba bedugjak egy betétet. Elöntött… Még két napig pecsételgetett. Sz. nyugtatott, hogy előfordul…

Sajti, péntek a te napod lesz, ezer drukk megy! Minden nap mondom Albinak, hogy ő még a két világ között van, válasszon nektek egy édes babólelket fentről!!!
A megjövős érzés nagyon jó!!!

Pannik, hogy milyen édes!!!! Meg kell enni :D

Csucsu, már úgy várom, hogy kezdj! Annnnnyira szorítok!

Kpn, köszönöm :D A János felkészítőre én mindegyikre vittem a párom és nagyon jó volt. A legtöbben párban járnak végig, de van sok csakanyu is. Szóval, mindegy, de énapu nagyon örült minden infonak, nagyon hasznos!

Judit, nekünk minden cuccunk teszveszes és mindegyiknél ennyire örültem :D

Maccs, a cicát csak te vetted észre a szekrényen, nagyon mosolyogtam :D )) Nekem fel sem tünt :) Nem véletlen, hogy pont te...

Csajok, reggel írtam, utána egyszerűem eldőltem és elaludtam. Most ébredtem, iszonyú fáradt vagyok most is… Ti meg ezalatt 3 oldalt írtatok??? :D

Kubu, lehet, hogy a meleg( vagy érkező hideg front)? Én évek óta nem voltam ilyen kóka. Úgy érzem magam, mint egy hét Szigetelés-nemalvás után…

Kép
mieza

Vanda dicsiket köszönjük szépen mindenkinek, este majd mondom neki, hogy nagy sikert aratott a pofikája

kisbeeka, tényleg átküldhetem? úgy látszik nem megy nekem a lekicsinyétés, hogy küldjem pübe tudok képet csatolni? kisbeeka a Te új profilképed zseniális, ez a póz amiben fekszik, hát rajzolni sem leheten szebbet :)

Kép
pannik
Budapest

Persze,küldd át nyugodtan p.ü.-ben,ott tudod csatolni!
Vagy még most gyorsan megcsinálom,vagy a védőnő után :D
Vendég

Megnéztem a TV-ben a Love Story-t... Talán nem kellett volna,potyognak a könnyeim :(
Vendég

Csajok, nem vagytok semmik!!! Hiperaktív a társaság. Én most kicsikét dolgoztam, egy hírlevelet próbáltam végső fázisba alakítani.
Na végül úgy döntöttem bemegyek csütörtök, péntekre. Egyrészt a lóvé miatt is, már így is elment akkor 5 nap betegszabim..másrészt sztem minél többet fekszem annál kókadtabb vagyok. Most semmi ebédem sincs, ettem egy almát, kesudiót meg egy cserpes túró rudit. Úgy számoltam ez 50 chnak elmegy. Meg kívántam is az almát.
Most sztem filmezni fogok. letöltöttem egy regiment filmet a napokban.

Eszter, a hasfájás is természetes sztem. Én ha jól emlékszem azt éreztem, hogy húzódik a hasam, és szúrkálásokat is. Csüt-re már kutyabajod.

Avarkáékról van vmi hír???

Csucsu, te most hányadik napon vagy? Sztem a mensis késésem miatt most beelőztél engem, én most még csak a 13. napon vagyok. Amúgy hogy van az egészséged? Melódia mikor kezdődik újra?

Pancsi, millió drukk!!!

Ennyi izgalmat egy rakáson, azért ez nem semmi.

Mieza, nagyon kíváncsi vagyok, mikor gondol egyet Albert. El sem tudom képzelni milyen lehet már ilyenkor a várakozás...
ann74

Mieza! Sajti!
Sajti jó ajánlólevél :D
a barátnője a szüléses napját tette Sajti szerencse napjával egy időre :)
Így a te szülésedhez tudja majd igazítani a saját pozitív eredményhirdetését :D
Jó lesz ez a péntek, csajok!!!! :D

Ann!
Ahogy érzed, úgy menj dolgozni...de ha a vérzés nem múlik, én tuti otthon maradnék még a héten! 2 napon már igazán semmi nem múlik.
Nekem feszített tegnap nagyon a petefészkem...gondolom, ahogy ment össze, azt éreztem...minden lépés olyan volt, mintha rúgdostam volna őket... :? de ma már tízmilliószor jobb :)

hűűűű...ez a Crinone gél förtelem még mindig... meg lehet ezt szokni egyáltalán???
nem hiszem...már tudom, hogy miért utáltam nyáron is :?

AVarka!
gyere máááááááááááááááár!

eszter82
Budapest

Eszter, péntekig nem bírom ki :) Sajti, nem akarsz előbb tesztelni? :)))))

Kép
mieza

Béku most megy a kép, ráér ahogy van időd, nem sürgős, el kellett mennem egy megbeszélésre, nem lehet egész nap írogatni sajnos :( valamikor dolgozni is kell

Én szeretem a Crinont, sokkal sokkal jobban mint az Utrot, azt egyenesen utáltam a kis nyamvadt golyókat feldugdosni borzalom a Crinon sokkal higiénikusabb és csak 1x kell naponta, de ebből is látszik különbözőek vagyunk, kinek a pap kinek a Crinon :lol:

Kép
pannik
Budapest

Ha nem baj, jönnék egy nagy OFF-fal megint:

Lccci-lccci, aki még nem utál nagyon, az kattintson...

http://www.okosanyu.hu/
Légyszi egy nagy kattot a jobb oldali Milka bannerre.
Ez most egyébként jó is, majd nézzétek meg, én egy kicsit játszottam vele, díszítgettem :)

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mieza

Olyan jó fejek vagytok, köszönöm! :)

Eszter:
Nekem leszívás után végig érzékeny volt a hasam, aznap volt pici pecsételés, de mondta is Sz ügynök, hogy számítsak rá, mert megfogta a méhnyakat az eszközzel. Beülti után meg azért fájt picit, mert ismét volt piszkatúra.

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Kattogtam. :)
Nem szeretnék előbb tesztelni. :P

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Mieza, kattintottam sokat! :D Ma láttam a másik kutyit is, csak pont pirosat kaptam a vonatnál, ő meg átsétált a síneken, nagyon megijedtem, de átjutott a vonat előtt, aztán eltűnt, mire indulni tudtam. :(

A crinone-t én is jobban bírtam, mint a hülye golyókat! Sokkal egyszerűbb! Bár legközelebb szurikat szeretnék.

Pannik, Vanda nagyon aranyos! :D

Én ma vihetem szegény kuttyunkat este a dokihoz, egész nap hányt, és nem eszik, biztos nagy baja van, mert nála olyan nincs, hogy nem eszik, bármit elé rakunk hipp-hopp felfalja. A szemén látom, hogy nincs rendben. Remélem nincs nagy baja.

Hívtam a dokit szövettan ügyben, hát még nincs kész, most várhatok még egy hetet az eredményre.
Vendég

Zsu!
Ezek együtt járnak :? én is kapok szurit és amellé a Crinon. De régen a napi 9 utro mellé is kaptam a szurit :D

Gondolom, én azért nem komálom a Crinone-t, mert mikor azt használtam, akkor sikerült életem első fertőzését begyűjteni... :? Az Utroval jóban voltunk :D

De ez van! :D
Ha a Crinone kell, akkor azt nyomom :D
A Babókákért bármit :D

eszter82
Budapest

No,megvolt a védőnős látogatásom,következő márc. 1-én.

Vérnyomásom az övé szerint csak 90...

Azon viszont nagyot röhögtem,hogy a piss teszt kimutatja,ha aznap volt már C-vitamin...
Mondta,hogy látja,hogy ma már volt..
Nos,a reggelim óta nem ettem,az csak péksütemény volt.

Aztán beugrott,mit észlelt a teszt,nagyon jót röhögtem:
1 azaz EGY szem csipkebogyót magamba tömtem délelőtt,annak meg ugye nagyon magas a C-vitamin tartalma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az ő mérlege szerint 1 kg-ot híztam,de tegnap már kaja után mértek,ma meg még nem ettem ebédet,úgyhogy ebből is lehet az eltérés.

Viszont ott a "mosdó" elég gyatra volt :shock:
Alig mertem bármihez hozzáérni,ezért elég soká tartott,mire pisst gyártottam neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Utána,mire kimosakodtam.... :?
Vendég

Mieza, hová kell kattintani a milka banner után???? vagy csak ennyi milkara rá és kész, bocsánat nem vagyok ezekben otthon de kattintok szívesen

zsu köszi:) remélem nincs komoly baja a kutyátoknak, én is aggódnék ha Vanda nem enne, mert ő is mindenevő, doki biztos mondja majd mi lehet ez a hányás, olvan volt VAndánál is hogy valamit bezabált és hányt (szomszéd előfordul hogy tömi sütivel meg ki tudja mi mindennel)

Kép
pannik
Budapest

Én az utrót utálom,mert az folyamatosan csorog vissza,és MINDENEM ragad tőle...
Napi sokszor kell mosakodni utána :shock:

Nekem a Crinone egyáltalán nem jött vissza,4-5 nap nyugi,aztán a "vivőanyag" egyszerre távozott a WC-n :lol: :lol: :lol: :lol:

Az utrótól meg ugyebár bedagadtam a sok nyúlkálástól,az nekem nem volt eléggé higiénikus :?
A Crinone-t szerettem nagyon :)
Vendég

Pannik: elküldtem a képet,nézd meg,hogy jó lesz-e :)
Vendég

Panni, elég csak a bannerre :) Köszi!
Minden kattintónak köszi :)

Ilyet kaptam, anyukák, hátha valakinek vannak ilyen ambíciói:
http://babbago.hu/cms/subjective.html

Zsu, jaj, milyen rossz, hogy még egy hét... Nem irigyellek :)
Szegény kutyus, remélem le tudod majd fényképezni...
A tekutyusodnak is nagy drukkok, remélem nem mérgezték meg... Fussatok vele dokihoz, nehogy valami nagy gáz legyen!

Sajti, hogy ne legyen balhé a fórumon, milenne ha holnap én hoznám a naphírét, te meg pénteken?

Kép
mieza

Viki, most ért haza a sterilizáló! Hattttttttttttttttttttttttttalmas köszönet, vigyázok majd rá, mint a szemem fényére :)))

Kép
mieza

Béku!

akkor vicces volt ez a védőnősdi ma :D
gondolom magadban jót kuncogtál rajta...

tök nem értem, hogy ilyen helyeken, mint pl. védőnő, miért nem figyelnek oda maximálisan a higiénikus mosdóra. Mindenkit elküld pislantani, nehogymááá ott szedjen össze bárki bármit :?

de most kipipálhatod egy időre :D

Az urológián is kiakadtam annó
Laccal mentünk.
Ajtó nem zárható!!! baromi izgi így is egy klotyóban matyizni egy pohárba, hát még ha folyton azon kattogsz, hogy be ne nyisson valaki :?
Volt mikor nem égett a villany...az csuda izgi volt...én tartottam résre nyitva az ajtót, hogy lássa az ember, hogy hol a pohár...
és amúgy is csupa retek volt az egész...annyira, hogy ha meglátod, inkább bepisilsz hazáig, mint hogy oda bemenj...

na mindegy...csak eszembe jutott arról amit Béku írt...

eszter82
Budapest

Kattantam,de nem nyílt meg :?

Mikor múltkor volt valami képeslapos kattintós,még azt se tudtam kiélvezni,mert az meg nem volt még szerintem kész,túl korán kattintottunk,vagy csak nem fogadott szót! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nah van fotó a profilomban lássuk :?: :?:
köszi Béku a kicsinyítést csont nélkül sikerült feltölteni, nagyon ügyi vagy

Kép
pannik
Budapest

Mieza!
hogy mi erre nem is gondoltunk???
akkor te leszel a holnapi jóhír hozó, Pancsi a csütörtöki, és Sajti a pénteki :D
Ámen! :D
akkor én az előjegyzési naplóba beiratkoznék febr. 21-re :D

eszter82
Budapest

Pannik!
De éééédi :D

Mieza!
én is kattogtam...vicces ez a cucc...le is ragadtam rajta picit... :)

eszter82
Budapest

viszont valahogy átváltódott a nyelv a képfeltöltés során angolra, nem gond csak furcsa...
Eszter, így már megértem a fenntartást a Crinonnal, de talán a bmc-ben is mintha említetted volna ezt a kis malórt a fetőzéssel

mieza, akkor elég sokat kattogtam értetlenkedésem közben :)

Kép
pannik
Budapest

Avarka!
nem hiszem el, hogy nem jutott eszembe elkérni a számodat...pedig alaphangon is kb 20 órát várakoztunk együtt...
Tök izgi vagyok miattatok!
GYEREEEEEEEE!!!!!

eszter82
Budapest

Béku!
de jó volt olvasni a sok múltidőt a Crinonos mondatodban...tényleg te már megszabadultál tőle :D
nekem az elején, mikor már nem kellett se utro, se szuri, szinte hiányzott :D
de a jót könnyű megszokni, így utána belenyugodtam, hogy nem kell magamba bűvölni mindenféle golyókat és szurikat :D

eszter82
Budapest

Eszter: igen,nagyon vicces volt ma :lol: :lol: :lol: :lol:
De végül elárultam,min mosolygok annyira,nehogy már azt higgye,hogy rajta nevetek,vagy valami :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen,nekem már múltidő,2 hete megszabadultam a progeszterontól,de nehezemre esett,ez amolyan biztonságérzetet nyújtott,hogy támogatja szó szerint a terhességet,féltem is letenni,de simán ment :D

Imádok ezekről múltidőben beszélni,de azért minden mozzanatra büszke vagyok,nem tagadom meg a múltamat :D :D :D

Pannik: örülök,hogy sikerült :)
Az email-t nem kaptam még meg,de múltkor amit Csucsu küldött,azt is fél nappal később kaptam csak meg :?
Addig tökéletes a kis kutty :)
Vendég

Hát erre felém is vannak furi dolgok!Körmöztem és a vendégem nálam talizott a 2-es számú pasijával!(körmözés közben)..most mondjátok meg!
Utána meg mivel gyönyörű napsütéses időnk van elvittem Mukinkat sétálni!Ő sétált volna....de én rohantam!Falun(bár már város vagyunk)nem lehet kuttyot sétáltatni!A kerítések mögött akkora ebek akartak minket széttépni,hogy komolyan mondom betojtam!!! :? Az egyik gyilkos eb udvaron belül simán átugrott egy akkora kerítést,mint amekkora kerítés a ház előtt van, :shock: :shock: :shock: gondoltam ha azon így simán átszökkent akkor már a másik sem fog neki nehézséget okozni?!....úgyhogy mielőbb hazatessékeltem Mukit!...megígértem neki,hogy legközelebb bemegyünk autóval a városba,ott legalább kultúrált haverokkal is tud találkozni!

Kép
Kép
missancsi

Jujj,nagyon finom lett a csipketea,amit gyártottam a vasárnap szedett bogyókból :D

Pár literre való adagom van,aztán szedek még :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

úúúúúúúúúúúúúú :evil: :evil: :evil:
ki volt az a dilis, aki a BMC-ben azt mondta, hogy napi fél kiló túró kell?????
nagyon sok :?
már most undorom van tőle...negyed kiló nem elég???
Laci meg komolyan veszi és paszírozza belém...ma 10 csomag negyed kilóssal jött haza a boltból, hogy 5 napom van rá
Valaki túrót esetleg??? :D
ti hogy eszitek???
a túrós tészta ok, körözött ok, túrórudi ok, ...és még???
eszem, mert a babókét mindent, csak kicsit uncsi így, tejföllel kikeverve :?

eszter82
Budapest

Crinone-ról nekem is úgy kellett leszoknom! :lol: Béku!!Elvonón voltunk! :lol:
Ha szavazni kell Utro szájon át 3X3!...ez csak vicc volt! :lol: ...de engem azért kiütött rendesen!..hát nem fogom elfelejteni! :?

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?