A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kretty
Próbáljatok türelmesek lenni egymáshoz.Az idegesség nem hiányzik egyikőtöknek sem. Amit én már nagyon sokszor tapasztaltam az hogy a meddőségi kezelésre járó párok hihetetlenül példás, szerető kapcsolatban élnek.Ez a helyzet méginkább összekovácsolja Őket,Benneteket.Ne hagyjátok hogy a pillanatnyi düh,elkeseredettség közétek álljon.Vigyázzatok a házasságotokra.
Léleksimi Neked,és próbálj tul lenni ezen,és előre nézni.
Szép vasárnapot!

szurikáta
szurikáta56

Drága Kretty!

Annyira sokat gondolok rátok (is)! Tudom mit érzel, sajnos, átéltem már, de nem szabad, hogy a csalódottság és a még nem biztos sikertelenség elhatalmasodjon rajtad, rajtatok!
Biztosan mások is jártak már ebben a cipőben, hogy a saját fájdalmuk miatt a másikon töltötték ki dühüket, mi is! Vagyis én például igen! DE és ez nagyon fontos DE!!! Itt vagytok egymásnak! Közösen akarjátok a kisbabát! Egyszer az egyikőtök jobban, aztán másszor a másik, jöhetnek sikertelenségek és sikerek, TI ketten maradtok, vagytok EGYMÁSNAK! És muszáj támogatnotok egymást jóban és rosszban, hiszen erről szól a házasság! És hiszem, hogy nem lesz semmi gond! Kisebb-nagyobb szócsaták mindig vannak, ezekben a nehéz pillanatokban és napokban,ezt pedig meg lehet érteni, hiszen mindketten érzékenyebbek vagytok.
A cél lebegjen a szemetek előtt és nem lesz semmi gond. Sajnos itt mindannyian kapunk rendesen a sorstól, de azért vagyunk egymásnak, hogy a nehéz pillanatokban egy-két biztató, megnyugtató szóval visszaállítsunk mindenkit arra az útra, amely abba a bizonyos dzsungelbe vezet és amelyből egyszer mindannyiunknak lesz kiút egy-két-három picuri csemetével a karunkban....

Kitartás!

Puszi

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kép

Mindenkinek egy kis szeletkét! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kretty!

Kriszto csodálatosan megfogalmazta! Én ugyanezt akartam írni. Gyerekkel, vagy gyerek nélkül Ti (mint ahogy mi is) megvagytok egymásnak!!!!
Én, bevallom őszintén, kicsit rettegve gondolok arra mi lenne, ha Jucussal bármi történne a "gyerekcsinálás" során. Én Jucust nem akarom elveszíteni!
Gondolom, Ti sem egymást!!!!!

Sajo
sajo

Drága Kretty!

Tudom, hogy ez nagyon nehéz időszak számotokra, de hidd el lehet (LESZ IS), még babátok, de még egy olyan ember nincs a Földön, mint a Te párod, és ő sem találna még egy ilyen nőt, mint TE!
Ki kell tartanotok egymás mellett, hisz ahogy Kriszto is írta, a házasságotok a legfontosabb...hogy EGYÜTT!
Nemakarom, hogy elcsépelt szavaknak hangozzanak....

Mi nagyon szeretünk, és nagyon várunk vissza!!!!!!!
Fel a fejjel....

Kép .

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Drága Kretty!

Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Szerintem mindannyian átmentünk már hasonlón. Valóban egy kapcsolatot próbára tevő a lombik program. Sajnos ez éppúgy nehéz a férfi számára is, hisz a férjeink akkor boldogok,ha mi boldogok vagyunk...
Tudod mikor olvastam a Várva várt babák (Bencsik Andrea) könyvet én is hitetlenkedtem azzal kapcsolatban,h erősíti a kapcsolatot a lombik. És tudod így egy év távlatában én is azt mondhatom,h igenis meg tud erősödni a kapcsolat. Hozzáteszem,h mi is nagyon sokat vitatkoztunk a férjemmel.
Hidd el, minden rendbe jön, de addig is szeressétek egymást, hisz ebben a helyzetben csak egymásra számíthattok!

Ölelés!
Bari
bari6

Drága Kretty,

Én arra kérlek továbbra is, hogy ne add fel. Én nem teszteltem korábban, azaz csak egy nappal, és az lett pozitív. Nem tudom, hogy milyen eredményem lett volna, ha sokkal hamarabb tesztelek. Szóval szerintem még nincs minden veszve, fel a fejjel.

Én is csatlakozom a többiekhez, és ne egymáson vezessétek le a feszültséget. Egyikőtök sem tehet róla, hogy így alakult, a sors valamiért ezt szánta Nektek, hogy mindezt át kelljen éljétek.
Megértelek, mert én egy nehéz természetű ember vagyok, a párom is csak azért tud elviselni, mert nagyon szeret és türelmes :roll:
Viszont abban a három hétben, amikor várakoztunk, hogy tesztelhessünk, köztünk is egyre nagyobb volt a feszültség, ezért többet veszekedtünk, de rájöttünk, hogy nincs miért, amikor mind a ketten ugyanazon az oldalon álltunk/állunk :oops:
Aztán megegyeztünk abban, hogy ha nem jön össze sehogy sem a baba, akkor is itt vagyunk mi egymásnak, és ha így alakul, akkor annak oka van, és amit a kicsire költenénk pénzt, azt elutazzuk, és továbbra is élvezzük egymás szeretetét.

Most nagyon nehéz időszakot éltek meg, de együtt mindent túl lehet élni :wink:

Léleksimit küldök, hogy meg tudjátok oldani ezt a helyzetet.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti,

Végül felhívtad Dévait?
Mit mondott?
Jobban vagy már?

Bari, ha tudsz valamit Csutiról, akkor azt oszd meg velünk is.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty: nem nagyon tudok már olyat írni, amit mások ne írtak volna le.
Egy kicsit nyugodtabb időszakban talán segítene, ha megbeszélnétek, hogy ki mit érez, mi esne jól neki a másiktól. Sokszor szerintem az is elég, ha elmondhatod a másiknak, hogy rohadtul eleged van, a természetanya menjen a fenébe... :oops: Tudom, nem vagyunk egyformák, de fájdalmas tapasztalatom van arról, hogy mit okoz, ha nem beszéled meg a társaddal az érzéseid. Azokat is, amik abban a pillanatban fájnak a másiknak és Te nem bántani akarod.
Próbák, akadályok számtalan sora áll már mögöttetek. És mindegyiktől csak erősebb lettél.
És még ne add fel teljesen. Hallgass arra a vékonyka hangra a szívedben, amelyik az suttogja, hogy van még remény.
Sok-sok ölelés!!!!
szélkisasszony

Jó reggelt!
Sajnos Csutival tegnap délután beszéltem utoljára. Akkor abban maradtunk,h este nem veszi be a prednisolont és reggel hívja Déviszt. A másik gond is kiderült :wink: azt az elevit okozta :wink:
Sajnos mai infóm nincs még róla :? üzentem már neki, de még nem jött válasz. Ha mondjuk 11ig nem jelentkezik, felhívom :wink:

Amint van hírem jövök :wink:

Pusztik és szép napot!

Bari
bari6

Sziasztok!

Jelentkezett Csuti :!: Megint nem volt túl jól éjszaka, alig tudott aludni :( Hívta Déviszt és azt mondta,h szép fokozatosan hagyja abba a prednisolont. Amit viszont elfelejtett kérdezni és itt kérné a segítsgeteket,h a káliumot meddig szedje? Elég,ha az uccsó holnap reggel lesz és este veszi be az uccsó fél prednisolont?

Ill. lenne még egy olyan kérdése,h Ő folsavat kapott Dévisztől. Külön terhesvitamint nem. Nem baj,ha elkezdi szedni az elevitet a folsav mellé?

Amúgy szerintetek mitől van,h valaki sima folsavat kap valaki meg femibion800-at?

Köszi előre is a válaszokat!

Bari
bari6

Bari, Dévai nekem egyszer azt mondta, mindegy, hogy Femibiont vagy sima folsavat eszel. Még annó Lor mondta és igaza van, hogy a Femibion azért jobb az elevitnél vagy a sima folsavnál, mert már olyan állapotban kerül a szervezetbe, amit a testnek nem kell tovább feldolgoznia, hanem csak befogadja és kész. Ez azért fontos, mert ha nem tudsz róla, de a tested nem képes a sima folsavat feldolgozni, akkor ehetsz, amennyit akarsz, nem szívja fel a tested rendesen. Amúgy Femibionból is napi két szem kell, hiába van a dobozon az, ami.

Kretty, nagyon sajnálom, hogy negatívat teszteltél..... :cry:

Csuti, jobbulást. Nézd a jó oldalát, leszoksz erről a cuccról, addig sincs időd koncetrálni a szúrásokra, érzésekre :) /Próbálom a rosszban is a jót meglátni/

Puszi Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

ÁÁÁÁ, meghalt a vonalzóm, hiszen 21+4 naposok vagyunk...... Na, akkor variálok :)

nyuszika85

hali!
Engem is Lor okosított ki, hogy mindenképpen kezdjem el a Femibion-t szedni....péntektől szedem is+vettem Gravida-t, mert nekem anno a nőgyógyászom, ezt a vitamint korszerűbbnek tartotta, mint az Elevitet. :roll:
Most mind a kettőt "tolom"...ártani csak nem fog!

Bari, Te hogy vagy? :wink:
Ugye nem dolgozol?

katapetra

Köszi, majd átadom Csutinak :wink: Neki csak a folsavat mondta Dévisz.

Katapetra, itthon leszek min. 21 napig, utána meg azért mert kismami leszek :lol: Sajna közel 3 órát utazom naponta a melóhelyem és a lakhelyem között, így Dévisz nagyon nem javasolta,h menjek...mi több az előző lombiknál mikor nem találta a babókát akkor sem mehettem addig míg nem lesz biztos,h mi van...
bari6

Bari, kismami VAGY! Nem leszel!!!! Tudod, ez a ciklus már a várandósság ciklusa, szóval miről beszélünk?!?! :lol:

Femibion vs. Elevit: az én nőgyógyászom szerint is a Femibion jobb, mint az Elevit.

nyuszika85

Sziasztok,

Én is úgy tudom, hogy a Femibion jobb, mint az Elevit, mert ahogy Nyuszika is írta más formában van benne a folsav, amit könnyebben vesz fel és dolgoz fel a szervezet.
Ezen kívül azt is hallottam, de még nem olvastam utána, hogy állítólag az Elevitet pár országban már be is tiltották, de a miértjére már nem emlékszem :(

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nyuszika,

Úgy tűnik, hogy az én vonalzóm is elakadt :(
Rájöttél mi az oka, és mit lehet csinálni vele?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, próbáltam újra szerkeszteni a vonalzót, ebből lett az, hogy behozta az elmaradást, de érdekes lett a kiírás.... Most várok pár napot, aztán ha így van, akkor cserélek :) Mert megszerettem, hogy számolgat helyettem is :)

nyuszika85

Sziasztok!

Ugyan csak zugolvasóként vagyok jelen a topikon, de gondoltam egy pár sort írok.

[b]Kretty
: Nem szabad még feladni, a 21. napig bármi lehet. Drukkolok! A házasságoddal kapcsolatban tényleg mindenki leírt mindent és csak csatlakozni tudok hozzájuk. Mi mindig úgy álltunk neki a lombiknak, hogy ha nem lesz babánk, akkor vagy örökbefogadunk, vagy ami a lényeg, hogy mi mindig itt leszünk egymásnak. És ez a legfontosabb. Tudom-tudom könnyen beszélek 2 gyerekkel a hátam mögött, de mi is tudjuk, hogy mit éreztek most. Fel a fejjel!

Bari, Csuti:[/b] Nagyon örülök, hogy visszakaptátok a babókat. Nagyon szorítok, hogy most végre sikerrel járjatok! Csutinak jobbulást!

Katapetra: Bárhol is jártok sikerrel - Dévainál, vagy más intézetben - a lényeg, hogy legyen babátok.

Sajo: Szívből sajnálom, hogy így jártatok, de nagyon remélem, hogy nektek is mielőbb meghozza a gólya a babát.

Szimbáék: Réka imádja a tigrist, amit töletek kapott. Jó lenne, ha mi is megajándékozhatnánk benneteket egy újszülött játékkal.

Nyuszika: Én is a Bajcsyban szültem mindkét lányom. Ha infókra lenne szükséged szívesen válaszolok priviben.

Akit név szerint nem említettem (elég sokat kellett visszaolvasnom), annak is mennek a drukkjaim akár a punkcióhoz, akár a beültihez, pozi teszthez és a babaváráshoz.

Remélem, nem haragszotok, hogy néha én is írok egy pár sort.

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csuti: Hogy vagy? Nekem is csak folsavat mondott Dévai, így én nem szedek mást. Én még nem is hallottam a Femibionról.

Bari: Te hogy vagy? Pihengetsz egész nap?

Kretty: Én sem tudok mást írni, csak mint a többiek. Elhiszem, hogy nagyon nehéz, és ilyenkor az ember a legapróbb dolgon is iakad, de próbáljátok meg tényleg megbeszélni a dolgot.

Kriszto: Veled mi újság? Mikorra várod pirit?

Katapetra: És Te? Van már valami előrejelzés dátumot illetően?

Szurikáta: Hogy van a 3-as ikres mami? Hogy menta szülés? Lehet, hogy lemaradtam a hírről, bocsánat!

Csomee: Örülök, hogy jöttél, és egyáltalán nem haragszunk, ha írsz. :-)

Nene: Köszönöm a laptető szeletkét. Elteszem két hét múlvára. Remélem, nem romlik meg. :-)

Szép estét kívánok mindenkinek!
mné

csomee
De jó hogy jöttél :lol: Gyere amikor csak ráérsz.Hogy vannak a csajok? :)
mné
A bébik múlt hét szerdán megszülettek.,császárral,és gerinc érzéstelenítés mellett.Anyuci még kicsit gyenge,de nagyon jó a kedve.Koraszülött osztályon vannak,de egészségesek.Ha elérik a 2000 grammot,haza is mehetnek.A súlyukra csak kb emlékszem,de leírom: a fiú 1960 gr,a lányok :1450 és 1660 gr körül vannak.
nyuszika
A másik fórumon olvastam hogy a picibabás vonalzók leálltak :shock: mindenki gyártott másikat,másik oldalról. :)
kretty
Jobban van a kicsi lelked? Apával beszélgettetek?

szurikáta
szurikáta56

Mné!

Tényleg, már csak 2 hét, tesztelsz.....de izgi :)
Pénteken megyek egy piri előtti vizsgálatra, és ha a kenet nem tartalmaz bacit(amit 28-án vettek), akkor piri érkezésével kezdhetek is(14-15)....nagyon izgulok :roll:
Kriszto is pont erre az időpontra várja pirit, de dolgozik (tornázik) rajta, hogy minél előbb beköszöntsön:-)

A femibion(ahogy Loorena is felvilágosított)a legjobb terhesvitamin, mert olyan folsavat tartalmaz, ami egyből beépül a szervezetbe.
Én emellé szedek egy másik terhesvitamint is, amit még a régi nőgyogyim ajánlott, ez a Gravida, a Bérestől.

Csuti, reméljük jobban vagy!Izgulunk érted!

Csajok, egyébként én lehet, hogy lemaradtam valamiről, de hogy-hogy Csuti nemtud a fórumra jönni?

Csomeenagyon jó, ha jössz!!!!

Krettyke nagyon szeretünk!!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Csuti azért nem jön, mert a kezdés óta itt vannak Pesten, hiszen elég messze laknak, így itt maradtak 3 hétre kb. elvileg pénteken mennek haza és utána már netközelben lesz. Addig viszont Barival közvetítjük az eseményeket! :wink: :wink:
Nemrég beszéltünk, jól van, már semmi gond, de abbahagyja a prednisolont, Dévaival egyeztetett és fokozatosan kell abbahagynia.

Ahogy Katapetra írta kb 14-15.-ére várom pirit. Bár most egy picikét elbizonytalanodtam, mert néhány napja fáj a mellem, ami nálam nem szokás... eddig életemben egyszer fájt csak így napokon keresztül, tavaly februárban..... teljesen kivagyok, lehet, hogy bebeszélem magamnak, lehet, hogy begolyózok??? :lol: :lol: :lol: Na, de a földre visszatérve, remélem hamar megjön és kezdünk is!

Szurika! Annyira jó, hogy rendben vannak a gyerekek is és az anyukájuk is, és igen szép tömeggel születtek a babák, és biztos minden rendben lesz és hamarosan hazamehetnek majd, mert szépen megerősödnek!

Kretty!!! Azért kérlek jelentkezz!! Annyit gondolunk rád! Pusszantás és léleksimi..

Mné! Telik ám az idő, még ha lassan is, de telik....

Zs76! Közeleg a nap! Nagyon szorítunk, hogy viselitek? Kitartás!

Barikám!Ölelés!++++

Lor!! ZUGOLVASÓ, LUSTA kismami! Puszillak és Marcit is! :wink: :wink:

Smóni! Csak nem bújsz elő?

Csomee! Gyere gyakrabban, mesélhetnél a csajokról! Kitti már biztos nagylány, Réka pedig biztos nő, mint a gomba! :D

Melcsi!
Remélem minden ok! Pár napja nem jelentkeztél!!!!

Szép estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Szép estét!

Próbálok majd gyakrabban jönni, de a lányok mellett egyenlőre örülök, ha néha marad 1-2 órám. (Nem panaszkodok!!!!) :)

Kitti már mindenkinek újságolja, hogy az idén már oviba megy, persze egyenlőre fogalma sincs, hogy ez mivel jár. Annyit lát, hogy velünk szemben van az ovi és a gyerekek kijönnek játszani a kertbe. Ez nagyon tetszik neki. Majd szeptemberben elválik, hogy mennyire szeret majd járni, bár imád gyerekek között lenni.

Réka, maga a hétördög!!! Akaratos, és olyan, mint a duracell nyuszi. Sosem áll le! Nappal fél-egy órákat alszik, aztán 3-4 órán keresztül szórakoztatni kell. Néha eljátszik egyedül, de ha megunja, olyan ordításba és hisztibe kezd, hogy zeng a ház tőle. Tudja, hogy mit akar!!!!:)

De összességében nagyon meg vagyok velük elégedve, csak hát most még egy picit nehéz, de ha Réka már mászni fog (remélem minél hamarabb, mert most kúszik már, forog minden irányba), akkor egy kicsit könnyebb lesz. Azért minden percét élvezzük, hogy ilyen kicsik még.

Szurikáta: Gratula a 3-as ikres kismaminak! Nem lehet egyszerű egyszerre 3 babával.

Továbbra is folyamatosan olvaslak benneteket, drukkolok mindenkinek és jövök, ahogy tudok!

Jó éjszakát!!!

Kép Réka
Kép Kitti az unokatesóval

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok, tenyleg jol esik. Ket napja D-vel almodok.... :shock: Nagyon-nagyon nem akarok menni penteken...felek!

A kismamik pihenjenek , Kataperanak es Krisztonak pedig sos sikert!!!!
Vendég

Ne félj drága, még jó hírt is mondhat D.....
Köszönöm a bíztatást...én is borzasztó izgulós vagyok....tuti, hogy én nem leszek könnyű eset.... :roll: (aggódás tekintetben)
Puszi

katapetra

Bari, Csuti, Mné, Zs76,

drukkolok Nektek, remélem, a magas vérnyomást leszámítva jól vagytok!!

Katapetra,
írtam múlt héten privit, megkaptad?

Csomee,

tündériek a lányok... :D

Kretty,

én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz...próbáljátok meg ne egymást hibáztatni...szurkolok, hogy rendben meg tudjátok beszélni a dolgokat!!
:wink:

Kriszto,

de jó lenne, ha az lenne amire gondolok :D

Szép, napsütéses napot kívánok Nektek!!
leeda

Most hívtak telefonon az Intézetből, hogy holnapra kellene mennem(pénteken el kell utaznia az orvosnak)...huh, még izgulni sincs időm:-)
Én örülök neki! :) Remélem jó hírekkel jövök majd :roll:

katapetra

Sziasztok!

Katapetra, huh jól felpörögtek az események :lol:

Csomee, gyönyörűek a lányok :!: Ha időd engedi gyere közénk :lol:

Csuti ma veszi be uccsónak a gyógyszert, úgyhogy sztem hamarosan rendeződik majd a vérének a nyomása :lol:

Kretty, ne félj Dévisztől :wink:

Kriszto, drukk pirihez vagy valami máshoz? :lol:

Mné, húúú neked már eltelt több mint egy hét....drukk a pozitív teszthez!

Zs76, hogy vagytok? Nektek mikor kell tesztelnetek?

Nyuszi, Nene, tényleg megállt a vonalzótok :(

Szélkisasszony, hogy vagytok? Mikor mentek Szélúrfival dokihoz?

Nálunk a nagy semmi van. Annyira nem érzek semmit,h az már vicc :shock: ill. egy dolog van,h időnként állva eltudnék aludni, na de éjszakánként min. 4-5x a mosdóba kell mennem :shock:
Amúgy itthon pihizek. Főzöcskézek, sétálok, pihenek....

Szép napot mindenkinek!

Pusza,
Bari
bari6

Bari!!!!
Ezek jó jelek :lol: :lol:

Csutinak drukk a vérnyomáshoz!!!!

Csomee, olyan szépek a lányaid....irígyelünk is ám :D

Kriszto, na DE kérem.... :lol: lehet megelőzöl???!!!! :wink: Úgy Legyen!!!!!!Puszi

katapetra

Bari! Ezek a tunetek normalisak, hiszen kismami vagy! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csuti: remélem, mostanra már sokkal jobban vagy.
Csomee: annyira szépek a lánykák. :D :D :D :D :D Gyere gyakrabban, ha időd engedi. Szerintem mindannyian örülünk neked és az ilyen erőt adó képeknek.

Katapetra: uhhh, tényleg beindult egy perc alatt. Ez most már kezdés megbeszélése lesz? Vagy le vagyok maradva valahol?
:roll:

Kretty: folyamatosan mennek a drukkjaink!!!

Bari: ahogy olvastam, amit a "tüneteid"-ről írtál egyből az ugrott be, hogy ezek a várandósság jelei. Hát legyen igazam!!!!
Jó pihenést!
Épp az imént jöttem be melóhelyen a teraszról.... kicsit töltődtem a napsütéssel. :lol:
Köszönöm kérdésed kicsit megint felbolydultunk Szélúrfival. Egyrészt március 3-án minta leadás, 4-én randi a dokival. :roll: :roll: Őrülten kíváncsi vagyok!!!! És persze reméljük a legjobbakat.
Tegnap én is beszereztem a belgyógyászati szakvéleményt. Most kivételesen nem a T4 hormonom magas, hanem a TSH. Nem nagyon, de magas. Ötlete sincs, hogy miért. Nekem meg akkor honnan lenne???? :roll:
Egyébként mindent rendben talált. Megjegyzem említést sem tett szóban, hogy fehérvérsejt és elvétve baktérium található a vizeletemben. Szóval kétségeim vannak, hogy D ezt sz nélkül elfogadja majd. De ez még úgy is odébb van.
És hát tegnap óta leendő örökbefogadó szülők lettünk! Olyan intenzitással kavarognak bennem az érzelmek, gondolatok, félelmek... :shock: :shock: :shock:
Kell egy kis idő, mire ez leülepszik bennem. Kép
szélkisasszony

Bari, ezek lehetnek jók is, így legyen, mondjuk jelenleg inkább a hormonokra gondolok, amik dolgozhatnak. Gondolom sokat is iszol, sok húst eszel, ezek mind mind hatnak Rád! De kezdetnek nem rossz, sőt, legalább tudsz viszonyítani mi más most, mint volt szeptemberben!

Szurikáta, köszi az infot. Majd este csinálok másik vonalzót, nem a világnak, elsősorban magamnak. Jó látni, hogy a kis nyuszi halad előre szépen lassan :)

Szélkisasszony, ne izguljatok a mintaadás és a doki miatt. Szépen haladtok, ráadásul duplán :) A végén, kapásból nagycsaládosok lesztek :) Amúgy mit jelent az, hogy örökbefogadó szülők lettetek? Már csak a telefonra vártok? Vagy elindultatok a folyamatokon? Nyílt vagy zárt lesz? Szerintem mire ezeket az ember végigtapossa, lelkileg erre is felkészül. Olyan, mint a várandósság 9 hónapja. Erről Monilla mesélhetne, aki már régóta nem jár itt. De jön a tavasz, talán újra eljön közénk, hiszen tavasszal indulnak Ők is újra :)

Katapetra, most mi lesz akkor holnap? Mi a következő lépés?

nyuszika85

Sziasztok!

Szélkisasszony: Szívből gratulálok, hogy örökbefogadó szülők lettetek! Nekünk az egyik baráti házaspár szintén örökbefogadott babát nevel. Imádják! Mindenki úgy kezeli a babát, mintha az övék lenne biológiailag is.
Éppen tegnap beszéltünk a férjemmel, hogy jó lenne egy kisfiú nekünk is még. De mi a biztosíték arra, hogy fiú lesz, ha megint terhes leszek. Így szóba került nálunk is az örökbefogadás. Szerintem csodás dolog, még akkor is, ha már - mint nekünk - van saját gyerekünk.

Katapetra: Nagy drukk a holnapi naphoz!

A többieknek is mennek a drukkok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

nyuszika: ezt csak azért írtam, mert az egyik (a rengeteg!) papíron közül, amit alá kellett írnunk az állt, hogy a leendő örökbefogadó anya... őszintén ott megborultam egy kicsit. Mármint jó értelemben. Szóval nem, még egyáltalán nem a telefonra várunk, csak elindult a folyamat. Én is abban bízom, hogy a párhuzamosság jó hatással lesz a lelkünkre, kevesebb lesz a görcs.

Csomee: nem is attól félek (most), hogy a környezet hogyan fogadja, vagy mi hogyan viseljük. Egyszerűen picit félelmetes volt ott ülni és igényeket, elképzeléseket felsorolni a leendő gyermekünkről.

És újra (ahogy újra és újra) beleszerettem Szélúrfiba. Ez megint egy olyan mérföldköve a kapcsolatunknak, ami még erősebbé, még szorosabbá fűzött minket.
Bocs, hogy ilyenekkel traktállak titeket, de jelenleg az érzelmi hullámvasút hangsebességgel száguld velem.
szélkisasszony

Szélkisasszony!
De jó, hogy ti is hamarosan a kapuban, a kezdés kapujában lesztek, nagyon szorítok a párod jó eredményéhez, márc 3? oksi
Az örökbefogadástól ne félj, szerintem erkölcsileg a legszebb dolog, amikor egy embrekét befogad két szerető felnőtt! Sok-sok sikert kívánok hozzá!
A TSH-ra nemadott gyogyit a doki?

Holnap megbeszéljük, hogy a kezdés előtti teendőket, ill. holnap mondják el, hogy mi újság bacitéren(remélem semmi)nálam, illetve a párom katonái között...remélem nincsenek illegális harcosok benne :lol:

Leeda, ment a privi válasz :wink:

Köszi Csomee a bíztatást!

katapetra

Sziasztok!

Milyen csodaszép idő van....

Csomee! a csajok nagyon édesek :D

Leeda nálatok körvonalazódik valamennyire a kezdés kb. időpontja?

Szélkisasszony, nagyon szépen írtál a párodról, jó volt olvasni, örülök, hogy elindultatok az örökbefogadós úton is, tényleg hamarosan nagycsalád lesztek!!! :wink:

Katapetra! Régen láttuk a táblázatot... :roll:

Zs76! Hogy vagytok? Mikor teszteltek?

Puszi mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Kedves Szél család :) Olyan szép dolgot vállaltok. Ha arról lett volna szó, hogy soha nem lehet közös gyermekünk, akkor - magam nevében nyilatkozok - én is vállaltam volna a donor kérdést, örökbefogadást. Amire van módunk. Persze kizárólag akkor, ha ez a leendő Apa értékrendjébe is belefér. Mert a legfontosabbat soha nem áldoznám fel: kettőnket, a házasságunkat... A leendő nagyi szerint, bár hosszú idő elfogadni, de van élet gyermek nélkül is. Én egyetértek.... De ez lett volna a legutolsó, amibe beletörődök.

Na, de félre a negatív és szomorú dolgokról: a topikban hamarosan bababumm (ugye még Kretty sem adta fel péntekig!!!!), a formája (lombik, inszem, örökbefogadás) mindegy, a lényeg, hogy család születik :)

Juhéjj, újra jó a vonalzó!!! :)

nyuszika85

Kriszto, nem véletlen, hogy a táblázat szünetel ...de megpróbálok valami okosat kitalálni :roll:

katapetra

Kriszto! Tudod ám hogy nem ér sunyiban babásodni.... :D

Nekem már nagyon jönni akar a piri. Fáj a hasam, a cicim, de gondolom a progi miatt nem tud... Nem is bánom, hogy pénteken abbamarad a progi, mert úgy érzem magam, mint egy bébifóka, pedig a mérleg szerint nem híztam. :shock:
Vendég

Azta mennyi minden történt itt a mai nap.

Szélkisasszony: Nagyon gratulálok neked/nektek, hogy leendő örökbefogadók lettetek. Minden tiszteletem a tiétek. Megmondom őszintén, hogy én ezt nem tudnám végig csinálni. Legalábbis addig nem, amíg van más lehetőség.

Csomee: Nagyon édesek a lányaid. És, hogy Rékának mekkora nagyon barna szemei vannak.

Kriszto: Csak így tovább cicifájás. :-D

Katapetra: Jaj, de izgalmas, hogy Ti is kezdetek. Párocskád mikor jön ismét haza? Holnap gyere ám, és mesélj, hogy mi volt.

Bari: Az nagyon jó jel, ha sokat jársz a mosdóba. Tessék sokat pihenni.

Kretty: Miért félsz Dévaitól? Mikorra mentek pénteken? Vagy reggel kell hívnod?

Nyuszi: Nálatok mi újság a pocaklakóval?

Szurikáta: Nagyon gratulálok a kismamának. A gyerkőcök nagyon szép súllyal születtek.

Nálam semmi különös nincs. Telnek a napok viszonylag elég gyorsan. Rengeteg a munkám, így nem nagyon tudok agyalni napközben. Ám de este... DE, igyekszem elterelni a gondolataimat. Egyedül, mikor lefekszünk, kívánok jó éjszakát a gyerek(ek)nek. :-) Elméletileg csütörtökön kellene nem megjönnie, és nagyon remélem, hogy ez így is lesz.

További szép estét kívánok mindenkinek!
mné

Mné! Azért félek, mert tartok attól, hogy valami olyasmit mond, hogy nem lehet gyerekem vagy valami... :shock:

Mondjuk most eléggé kivagyok, és az agyrágó bogarak is elindultak a fejemben... :oops:

A férjemmel sikerült megbeszélni a dolgot, harcolunk addig, amíg van remény!

Nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Megint lett termés :lol:

Kretty, áááá ne is gondolj ilyenre,h nem lehet babókátok! Lesz babókátok mint mindenkinek!!! Örülök,h megbeszéltétek a férjeddel :wink:

Hiszem,h 2011ben megkapjuk azt amire vágyunk! Amúgy a TVben csak erről lehet hallani,h termékeny év a nyúl éve :lol:

Mné, azért óvatosan a munkával :wink:

Csomee, izgi lesz az óvoda :lol:

Szélkisasszony, gratula :lol: Nekünk is vannak ismerőseink, akik örökbe fogadtak egy kisfiút. Nekik nyílt örökbefogadás volt. A lány bent volt a szülésnél és Ő kapta meg a kisfiút legelőször :lol: Drukk a márciusi eredményhez :wink:

Katapetra, gyere majd holnap a hírekkel :lol:

Kriszto, nem írtad,h h vagy :lol:

Nyuszi, látom elindult a vonalzód :lol:

Zugolvasók, gyeretek elő TI is :lol:

Pusztik és szép estét!

Bari
bari6

Kép

Sziasztok Sorstársak!

Egy kis bíztatásként küldöm eme fotót, Ők is dr. Dévai főorvos és csapatának egyik remekművei. (Nem beállított fotó, ők tényleg így alszanak. Ez a fotó pár napos korukban készült róluk.)

Momelcsi, hol vagy?

kisgaby

Kép
kisgaby

Kisgaby, még mindig alig látok a :cry: -tól! Gyonyörűek és gyonyorű kép :lol:
Hogy vagy????

Tényleg Melcsike hol vagy????
bari6

Kisgaby, szóhoz sem jutok, egyszerűen.... Nem, a tündéri, tünemény, édes, gyönyörű, varázslatos.... Mind mind kevés ehhez a fotóhoz....................... Hatalmas gratula a "remekművekhez" :lol:

nyuszika85

Sziasztok, újabb laptetőt sikerült szereznem, amit felajánlok a kis csapatnak, mindenki szeljen belőle egy kis szeletkét és fordítsa arra, ami számára a legfontosabb most.
A saját kis szeletemet kislányunk erejére, fejlődésére, egészségére fordítom :)

Jó éjszakát Mindenkinek

nyuszika85

Sziasztok,

itt az egyik inszemes zugolvasó :))) - már korábban is akartam írni, de napközben korlátozott a lehetőségem, otthon meg még nincs net (2 hónapja képtelenek bekötni :( )

bari, azt hiszem érted jobban drukkoltam, mint saját magunk miatt :)
Persze minden pénteki lombikos és a másik inszemes miatt is, de személyesen és virtuálisan is téged tudtalak beazonosítani..

izgalmas volt a pénteki nap: 1. inszeminációm. Biztosra mentünk: nekem szép és több nagyméretű petém volt, viszont párom épp hogy csak elég volt :( de abban bízok, hogy nekem csak egy erős, nyerő befutóra van szükségem a milliók közül ;)

KisDoki csinálta és nem éreztem semmit a "művelet" közben, kb. 10 percig voltam bent.

Mi is 3 hétig várakozunk és utána a bízom a pozitív tesztben :) - az eddigi 3 ovulációs indukciók nem volt sikeres, de ennek most jónak kell lennie.

Sok sikert és szép napot mindenkinek!
kisalag
Fót

Sziaaaa!

Ma úgy látom nem túl jól működik a babanet :cry:

Üdv itt közöttünk :lol:
Aranyos vagy nagyon, én is nagyon drukkolok nektek :wink:
Ezek szerint kisdoki inszemezik :lol: remélem a "szűz" kéz sikeres lesz :lol:
Gyere majd ha tudsz :wink:

Ma beszéltem Csutival. Még mindig bever a szive, de talán napról-napra jobb lesz majd neki :lol:

Katapetra: gyere majd a hírekkel :!:

Pusza és szép napot mindenkinek!!!
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?