A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!Nekem is már a fülemen is túró jött ki! :lol: ...túrós palacsinta?! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Eszter: nem kell fél kg!
Én minden nap halat meg túrót ettem,de a fél kg túlzás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csinálhatsz belőle vaníliás krémtúrót,vagy snidlinges túrókrémet,vagy körözöttet, csuszát,vagy cukros tejfölös túróstésztát,vagy túrós rétest (abba jó sok kell ;) ),túrós palacsintát,
vagy juhtúróval töltött gombafejeket ;)
Ez utóbbi duplán-triplán fehérjedús!!!! :D

És ha megunod a túrót,ott a törökmogyoró,mandula,hal,gomba,stb. ;)
Vendég

Megjöttem

Rengeteget írtatok. Pihi aztán olvasás, utána jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.02.08 16:29-kor.

Kép
vnbeni

nem elég ez a fránya migrén, délben hívnak bölcsiből hogy Marci kezét becsukta kishaver, de M köszöni jól van, ebédel stb. stb. kora du hívnak minket hogy alvás idő végére menjünk mindenképpen Marciért, apa elment érte, már megjárták az orvost is, nem hívtak úgyhogy gondolom nem kellett Heim Pálba menni... most éppen túrórudi beszerzésen lehetnek mindjárt jönnek haza.
chuggington megjött, igaz el akartam rakni nagyobb alkalomra, de ma megkapja :-) így biztosan jobban gyógyul majd.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Naugye!!! :D
tudtam én hogy titeket kell kérdezni túró témában :D :D :D
én is azt mondtam, hogy az túlzás...
az első terhességnél annyira elegem lett a túróból, hogy már nagyon nagyon nehezen megy le...
A körözött még jól is esik, de abból nem tudok nagy mennyiséget enni :?
Palacsinta! ÁÁÁÁ, ez jól hangzik :D
minden fehérjedús cuccot beszerzett nekem Lac...mogyi, dió, mandula, csirkemell, TÚRÓ :evil: :evil: :evil: , ...minden fehérjedús...
na jó, asszem megpróbálom vele megértetni, hogy az osztályon hátul az a csaj rosszul jegyezte meg, és csak negyed kilóra gondolt :D

eszter82
Budapest

Kubu!
óóóóó, szegény Marcus :(
Gyógyuljon hamar a kicsi keze!!! Pussz a nevemben is neki :D

eszter82
Budapest

Kubu: drága Marcust puszilgasd meg helyettem is!
Szegénykém!! Remélem a túrórudiktól és a gyönyörű ajándéktól gyorsan meggyógyul ;)
Vendég

Béku, azért nem látod, mert még nem küldtem el, de most már igen :)

Eszter, én rengeteg avokadot ettem túró helyett, mert az avokado fehérje dúsabb mint a túró és isteni avokado krémet lehet készíteni belőle, persze azért ettem kőrözöttet, gyümölcsös túrót, meg sima túrót is rengeteget de negyed kilónál nem többet naponta

Kép
pannik
Budapest

Eszter: mondjuk én imádom a túrót,nekem így ment le kb. negyed kiló naponta :)
Jóóóó sok túróval ettem a cukros túróstésztát :D

Ezeket mind eheted,amiket írtam,úgyhogy azért van választék :)
Vendég

Sziasztok!

Eszter nagyon nagyon örülök és szorítok :-)

Túrógombócot szeretem, túrós palacsintát is ... a kilókért nem vállalok felelősséget :-)

Mindenkinek nagyon nagyon szorítok !
Olvaslak benneteket naponta általában 2x ... írni viszont ritkán írok. ti már annyira összeszokott kis baráti társaság vagytok... nehezen tudok hozzászólni.

Üdv Mindenkinek

Üdv!
Andi
kisborso

kisborsó szia, én most jöttem ide a fórumra kb 1 hete és olyan édesek voltak engem is befogadtak szeretettel :) írjal csak bátran én bíztatlak (én is írok, eleinte kicsit félve de most bátrabban) most látom majdnem 3 hete csatlakoztam, hogy repül az idő

Kép
pannik
Budapest

Köszi Csajok!

Borsó!
Ne viccelj! Gyere, amikor csak tudsz!!!
Mi is úgy lettünk ilyen összetartó csapat, hogy amikor csak tehettük, jöttünk, olvastunk és írtunk :D
Szerintem nagyon befogadóak vagyunk, úgyhogy ez ne feszélyezzen!!!

eszter82
Budapest

Kisborsó: jártál Te már erre,ne szégyenlősködj! ;)

Gyere bátran,és mesélj!! :D
Vendég

Pannik: elküldtem :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük a drukkokat és hogy ennyit gondoltatok ránk!

Húgom egy hős..... SZERETEM

4 db petesejtecskével ajándékozott meg minket!
Most apán a világ szeme. Reggel adtam neki szerelmes csókot. Remélem a kisfickók rámenősek voltak a mai randevún :wink:

Eszter!
Nagyon örülök a jó hírnek! Ismerősömnek a Dévaiban múlthéten 1 napra rá már vissza is tették! Jobb helyük van odabenn, mint idekinn :wink:

Kép
avarka

Avarka: úúúgy drukkolok Nektek!!!
Húgod tényleg igazi hős,nagyon rendes tőle,hogy ezt végigcsinálja!!! :)

Remélem holnap klassz hírekkel jössz! :D
Vendég

van 3 bontatlan csomag Utrogestan-om, ha valakit érdekel pü-ben keressetek. nekem már tuti nem kell, Crinonnal nyomulok
Kép
pannik
Budapest

Avarka, de jó, hogy itt vagy!! Kívánom, hogy mind a 4 termékenyüljön meg!!

Eszter, tényleg nem kell fél kiló túró. Nekem Sz mondta, hogy 1/4 kiló kell. Nekem már az is sok volt amúgy:))
ann74

Édesek vagytok !

Akkor Rólnuk pár szót:

Gpeptil már a 14.napja szúrom. uh CSÜTÖRTÖK!

Ugyhogy ha valaki arra jár írjon !!

Lányok egy nagyon fontos kérdés! Szerintetek mikor lesz a punkció+beülti??

ugye ez long protokoll és igy nem látom át:-(

Köszi !

Üdv!
Andi
kisborso

nekem ezt a negyed kilos túró dolgot nem is mondta még senki:Annyi jó dolgot megtudok tőletek.Köszi szépen!
gyongy35
Mezőfalva

Kisborsó: remélem támpont: nekem 24 napig kellett szúrni longnál.

Júni 21-én kezdtem szúrni,és július 21-én volt a beültim (5 napos babákkal)! :)
Vendég

Kubu:
Csóri Marci! Örülök, hogy nincs komoly baja. Akkor most egy darabig fél kézzel fog főfőcskézni? :cry: Gyógysimik a pici kezére...

Eszter:
Ne tudd meg, hogy úúútálom már én is a túrót!!! Ráadásul nyersen az igazi. Nekem édesen nem megy le, de egy kis só+fokhagyma+kapormagolaj (jó az kaporral is, de most csak ez van itthon) egész tűrhetővé teszi. Túrógombócnak inkább megenném, de úgy annyira nem tuti állítólag. :roll:

Avarka:
Szuuuuupíííííí!!!! Hajrá négyesfogat, temékenyüljön meg mind! :)
Tesódat eddig is nagyon tiszteltem, nem győzöm mondani, h. le a kalappal! Nemsokára te jössz!!! :D

Pannik:
Nagyon drága az új avatarod!!!

Mieza:
Ez a legjobb megoldás, minden napra egy jó hír! :)

Kisborsó:
Gyere bátran hozzászólással, vagy bármivel, ha van kedved, mi biztos reagálunk rá. :)

Mutikálok egy ma reggeli pillanatképet:
Kép

Ééés! Ahogy ígértem, Tündi engedélyével íme a csodás Szonja hercegnő:
Kép Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nekem első stimukor, amikor 8. napon leállították a stimut, no akkor mondta Sz a 1/4 kg túrót és a 4-5 liter napi vizet. Majd legutóbb a leszívás után is mondta Katalin, hogy nagyon sok fehérjét egyek...
ann74

Avarka!
de jóóóóóóóóóóó!!!!!!!
Mind a négy sikeresen fog randizni :D
Akkor a héten te is kismama leszel :D
de jóóóó!

Tesód tényleg hős, nagyon rendes hogy végig kínlódta a sok szurit :D
Akkor te leszel a febr. 22-i jóhír hozó :D

eszter82
Budapest

Ja igen, Sz úgy mondta hogy NYERS túró kell. Tehát megfőzve sajna tuti veszít a fehérje tartalmából.
ann74

Kisborsó:
Nekem antagonista volt eddig, de az illetékes elvtársnők mindjárt osztják a frankót. :)

Gyöngy:
Ez még semmi! Lehet enni méhpempőt is, attól is szépen nő a mnyh.
Én a körúton vettem igazit, nem mézbe kevertet, ráadásul ez nagyon jó immunerősítő is.

Pá Drágáim!
sajt@

Beszéltem Tündivel, szerinte ne teszteljek egyáltalán, mert nagyon erősen érzi, hogy sikerült. Na, erre nemtom mit fogok lépni, olyan szent meggyőződéssel mondta a telefonba, hogy csak kamilláztam...

Hasam akár egy lufi+hordó szerelméből kreálódott strandlabda, pedig iszom is, fehérjézek is, lehet pont ettől... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Annyit írtatok az elmúlt időben, hogy nem győzök visszaolvasni! Le is vagyok maradva jócskán, de azért próbálom az eseményeket követni! :wink: :wink: :wink:

Eszter!
Drukkolok nagyon csütörtökre!

Avarka!
Nagyon aranyos hugicád van! Remélem holnapra mind a négyen szerelembe esnek!!!!

Sajti!
Drukkolok, hogy péntekre csupa jó hírt kapjál!

Kisbeeka!
Örülök, hogy megvan a kiságyatok és hogy a doki elvállalt!

Andi!
Nagyon szépséges Izabella szobácskája!!!!!

Kispatak!
Végre túl vagy a fogbeültetésen! Remélem báránykád is hamarosan visszatalál!

Mieza!
Albert jól érzi még magát odabent!

Woody!
Gyönyörűséges Lili baba!

Lukácsné!
Milyen nagy már Hanna és szépséges!

Kubu!
Gyógypuszik mennek Marcusnak! Imádom nézni a képeken Lizát és Marcust!

Bocsi, akit kihagytam, de ez csak egy gyors bekukk volt! Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!!

Puszi

gyoreneildi

Gyöngy!Maradt 4 Merionalom,3 Decapeptilem+kb.2 doboz Utrom!Ha esetleg szükséged lesz rá, nagyon szívesen odaadom ingyé! :lol: ...azért ajánlom Neked mert Te vagy helyileg hozzám a legközelebb!

Kép
Kép
missancsi

Ildi:
Köszi! :)
Hogy vagytok?

Pá Drágáim!
sajt@

Kismama leszek! :lol:
El sem hiszem.. vagy mégis?!

Lányok, valamiért egy csepp izgalom sincs bennem! Úgy élem meg a dolgot, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az egész, pedig közel sem.

Természetesnek veszem, hogy 11-én visszamegyek két babócánkért, ketten mennek a fagyioviba és 9 hónap múlva itt fogom majd a kezembe a kis húsgombocokat! Vagy egyet, mindegy!

Eszter, szerinted 22-e lesz a vv napja?
Én 25-re tippeltem!
Vagy neked már meg is mondták, hogy a csütörtöki ET után mikorra várható a vv?

A crinone nekem nem jött ki. Ugyan este tettem fel, de a papírja szerint reggel kéne! Mikor tegyem fel?
Az agolutin szurkát este kapom és a krémezést is este végzem.

Ma túrót már én is vettem, de nem vagyok éhes :roll:

Kép
avarka

Ja! A mikutyunk akkor nem evett, amikor begyulladt a torka és lázas is volt.

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsikám!Előre is köszi,de még nem tudom mit ir majd a mi Szűcsünk.megtartanád még márciusig a szurikat?
gyongy35
Mezőfalva

Borsó!

A long protkó kb 25-30 nap összesen a punkcióig. Persze van +/- 2-3 nap csúszkálás... kinek hogy indulnak be a dolgok :D
Drukkolunk ezerrel Neked is!

Látod, Avarkának is long volt, és 27 napja kezdték, ma volt a punkció.
Nekünk is long volt, mi 31 nap alatt jutottunk a punkcióhoz.

Sajti!
Édik a kuttyok és Szonja is :D ...kis pléd zabáló az első képen :D

Borsó!
Én megyek csütörtökön beültire :D

eszter82
Budapest

Avarka:
Én este szoktam p.nazselézni. Dokim szerint nem musz reggel, ezért én este használom, lefekvés után.
Pont 11-én lesz beülti? Nagyon szuper!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Köszi jól vagyunk! Van most segítségem is a gépelésbe - Lili is próbálja nyomkodni a betűket!
Elég rosszul kezdődött az évünk. Ügye Lilinek először gégegyulladása volt, utánna meg obst. bronchitis, amellyel majdnem kórházba kerültünk, de egy természetgyógyásznak köszönhetően megúsztuk. Már egy hete nem beteg - kopp, kopp, kopp.
Nemsokára dobok fel képet is a nem is annyira kis picurkámról.

gyoreneildi

Kisborso!

A vonalzómat elnézegetve igen 30 naposra jön ki ez a protokol... :shock:

12-én kezdtük szurkázni a gonapeptylt, aztán szépen csatlakozott hozzá a többi.

Kép
avarka

Avarka!
Onnan gondolom, hogy a punkció utáni 14. napon van a vv-asszem.

Helyes, vedd csak természetesnek, hogy sikerült! Csak így lehet ezt csinálni!
Azért holnap írj, amint telefonáltál!!!!
Kíváncsi vagyok, miben maradtok K2 ügynökkel :D Pénteki beülti lesz???

Sajti!
Én is biztos vagyok benne, hogy van babód...a létszámot nem tudom, de van, és ez a lényeg :D

eszter82
Budapest

Avarka!
nekem sem folyt vissza még a zselé...de ha jól emlékszem, nyáron 3-4 nap után távozott egy nagyobb adagban... :? :? :?

eszter82
Budapest

Sajtit kérdezzük meg, hogy az ET vagy a punkció után 14 nappal van a vv?

Hmm? :wink:

Kép
avarka

okés okés!

Én még csak kezdő vagyok! :lol: és egyúttal végző is! 8)

Kép
avarka

Eszter!

De jó lenne megismerkedni !

Én (ha nem felejtem) TESZEK A NYAKAMBA EGY RÓZSASZÍN SÁLAT :-) remélem talizunk .

Üdv!
Andi
kisborso

Avarka: Szuper!!!!!!! :) 4 peti és mindjárt ANYUCI és APUCI lesztek!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Reggel ha megvan a teló, gyere kérlek mielőbb, mert tűkön fogunk ülni!!! :)

Sajti: Csatlakozom Tündihez.... én is emondó vagyok, annyi módosítással, hogy akár tesztelhetsz is, ha szereted a zebrákat.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi: De jó Téged is látni!!!! Sajnálom, hogy beteg volt a kisasszony, de jó, hogy már jobban van!!! És igen, friss képet kérünk!!!! :wink: :wink: :wink:

Borsó-andi-druszám: Ne szégyellősködj, gyere nyugodtan, ez a fórum nem kannibál, nem eszik anyuka-jelölteket sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkjaim mennek Neked is!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kubukám: Gyógypuszit adj helyettem is kisszerelmem-vőjelöltem kezecskéjére.... Bár őt ismerve, nem fogja ez sem akadályozni a hurrikánoskodásban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És a vonatos cuccossal majd egy fotót ne felejts el publikálni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Hahó!
Gyors bekukk: ennyit szerintem még soha se irtatok, nagyon nehéz követni.
Vbeni: szorítok a perhez, aludj aztán gyere. Kiderítettem, nincs jóváírás már az adomány miatt, ep-s pénzt meg 17 sorba kell irni - ma felhívtam őket

Mieza: szerintem már nincs sok hátra, kitartás.

Eszter: marad még sitáborra is! Hajrá! Túróevés, ajaj!

Breki: szuperhirek. Elfogadott, ágy is megvan/lesz. Nyárig még ráérsz spórolni. Más sem adott menetközben semmit. Volt aki ügyeletben szült, előtte nem látta, attól meg azért nem kapott - nem volt gáz soha. Hamarosan én is megyek hozzá.

Andi: jók a rucik, lesi őket macsek, tündéri cicáid vannak.

Gyildi: lánykándnak minden jót. Igy van tulvagyok rajta, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Mondom egy mezei fogtömés rosszabb. Bárányka: hm. hát irt a napokban 3 mondatot, osszam be. De mostanában lesz miért jelentkezzen, születésnapok sora jön, elsőként az enyém, bár nála már semmi sem számít sokat, magán kivül.

Avarka: jaj de szép a 4-es fogat. Ilyen rendes testvért?

Sajti. kibírod teszt nélkül?

Woody: hát nagy szerencséd hogy ilyen ritkán kell mosni. Persze pelenkát most nem mosnak a mamik.

Pancsi: nálad lesz teszt?

Marcinak minden jót a kiskezére!

Macsek: hát nagyon megnőtt kisherceged!

Újaknak is szorítok, na majd még visszanézek
üdv kispatak
Vendég

Kispatak: én fogok pelenkát is mosni ;)
M nagyon kedves volt,komolyan!!! Szerintem már csak azért se küldött el,mert nem a mi hibánk volt,hogy ők elszámolták magukat,meg gondolom szimpi is lehettem neki :D

Ildi: jujj,nagyon szeretnék képet a kis tündérről!!! :D :D
Hihetetlen,hogy eltelt az idő!! :shock:

Örülök,hogy jobban van!
Vendég

Ildi:
Jöhet a kép bármikor, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit változhatott Lili. :)

Avarka:
Igen, puncijÓ utántól kell számítani. Ne is tanuld be, mert nem lesz rá többé szükséged! :)

Kispatak:
Zuram nemrég jött haza és feldobtam neki is a teszteléses kérdést, simán letiltott róla, szerinte tök felesleges!

Andrea:
:lol: :lol: :lol: Bírnád, ha már reggel tudnád az eredményt, mi? :lol:
Lehet, hogy hallgatok a Zuramra és Tündire is... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Kép Hintázok
Kép Apa munkahelyén :)
Kép Próbálok jó kislányak látszani Kép Így jobb a kilátás Kép Csinin kell kinézni Kép Nem adnak enni anyáék Kép Mosolygósan

gyoreneildi

Na ez meg lemaradt:) Remélem nem voltam túl sok:) Kép Képben kell nekem is lenni

gyoreneildi

Jajj, laptető. Csak egy iciri-picirit megtartanék magunknak a többit szétosztom. Mindenki csipegessen magának annyit amennyi kell:)

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?