A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter, még a pelenkába is lehet gyüjteni. :lol:
franci

Laptetűűűűűűűűűűűűű :D
Húúúúúú, kezdem durván nyomni... :D persze vegyen belőle mindenki - ki mire szeretne :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a homokgyűjtés ezen változatain eddig még nem gondolkodtam :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.02.09 14:17-kor.

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Lombikosok tudnátok segíteni, hogy a menstruáció hanyadik napján kezdjem a szurit (gonal)?
K ügynök azt mondta 2. vagy 3. nap.
Ha ma délelőtt megjött mary akkor a mai az 1 nap és holnap már a 2.???????????????

Előre is köszi a segítséget, tiszta para vagyok!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ha ma délelőtt rendesen jött meg, mármint vér színű, akkor ez az 1. napod!
Hogyhogy a 2. vagy 3. napon???
K meg szokta mondani pontosan...nem mondott konkrétumot?

Ezek szerint short protokoll... majd a shortosok jönnek és megmondják - mert én csak a longot csináltam eddig - , de nem a 3. vagy 4. nap szoktak kezdeni rövid protokollt???

Várj picit, majd jól megírják az okosok a tutit :D

eszter82
Budapest

Mia: a vér mennyisége is lényeges!!

Én úgy mentem Sz-hez a lombik előtt,hogy mondtam neki,előző nap jött meg.
Ő már az UH-on is látta,hogy az még nem volt az igazi,mondta,hogy az számít ELSŐ napnak,ha RENDESEN jön a vér,nem elég,ha pár csepp távozik.

Ezt csak azért írom meg,nehogy Te is így járj esetleg!

Amúgy ha délelőtt rendesen elkezdődött a menstruáció,akkor az az első nap! :)
Vendég

Köszi Eszter!

Itt van előttem az Antagonista protokoll papír, amit kaptam rá is írták.
Mary 2. vagy 3. napján kezdem a Gonalt (112), a szuri 5. napján meg megyek uhura és talán akkor kezdem a cetrotide-t, az van itt a lapon bejelölve, de azt mondta, hogy az az uhu eredményétől is függ.
Izgulok, nehogy elrontsak valamit!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Köszi kisbeeka!
Hát ez a Mary most nagyon rendesen meglátogatott!!!! :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ha ez van a papírodon, akkor viszont a 3. napon kezd, mert akkor az 5. napod hétfőre esik és tudsz menni uh-ra! :D

és akkor nem lehet gond, mert éppen a tárgynapon lát K ügynök! :D

eszter82
Budapest

nem...vissza az egész...rövidnél nem kell figyelni a szuris napok számát... bocsi... csak a long elején fontos az előkészítő szurik száma miatt...

eszter82
Budapest

Mia: akkor minden okés!
Ne aggódj,minden rendben fog menni! :D :D

Eszter: olvastam a blogot :)
Tündérkeresztanya sokmindent tudhat.... :)
Tudod,mikor bent feküdtem a beültetéskor,meditáltam...
Arra koncentráltam,hogy az épp felhelyezett babókák máris erősen elkezdtek kapaszkodni,jó erősen gondoltam csak rájuk.
Időm volt rá,mert a biológus nagyon soká jött vissza a hírrel,hogy nem maradt baba a katéterben.

Sz már nagyon unta a várakozást,de én akkor és ott örültem neki,hogy picit hagynak csöndben,nyugiban magamra koncentrálni :)
Vendég

Mia!
kezd letisztázódni bennem a dolog :D
Ha ma van az első napod, és holnap kezded szúrni, akkor hétfőn kell menned, ha pénteken szúrsz először, akkor pedig kedden...

Okos short-os lányoktól meg kellene tudni, hogy kb hány napos összesen ez a stimu és végigszámolni, nehogy a vége éppen szombat-vasárnap legyen!!!
És szerintem attól tedd függővé...

eszter82
Budapest

Eszter: kb.-ra meg tudom nézni,meddig tart az antagonista,mert én is gyűjtöttem az infót,mindjárt utánajárok :D

Többektől szereztem infót,és vetettem össze a sajátommal :)
Vendég

Csajok!Tegnap közöltem apával,hogy mostmár én is szeretnék itthon 1-2 rugdalózót,csak,hogy olyan babás érzésem legyen!Egyenlőre be kell érnem azzal a kis babatakaróval,amit tesóméktól kaptunk Karira!...néha előveszem nézegetem...és várom,hogy lassan babaillata legyen! :lol: ...ugye nem vagyok hülye?!
...buborékolás:én sokszor érzek ilyesmit de nem nagyon tudom még eldönteni,hogy a baba vagy csak a belem szórakozik! :?

Kép
Kép
missancsi

Mia:
Mensi 14. vagy 15. napján lesz valószínűleg a leszívás.
A lányoknak a 14. napon volt,nekem a 15.-en :)

(ez persze úgy,hogy ők és én is 3. napon kezdtük!!!)

ehhez képest meg 2-5 napra a beülti,ezt csak akkor fogod megtudni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.09 14:42-kor.
Vendég

Fejem megint nyomi :? !Frontok monnnnyanak le!...holnap találkozok egy homeopátiás dokinővel,remélem tud rá vmit adni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Hol van máááá Pancsi??!

Kép
Kép
missancsi

Csajok, nekem antagonista volt és a 2. ciklusnapon kezdtem szúrni Gonalt és Merinonalt, ehhez becsatlakozott a 6. ciklusnaptól a cetrotide 6 napon át.
Repesztőt a 11. ciklusnapon kellett beadni - 2 amp. ovitrelle-t.
Puncijó a 13. ciklusnapon volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

De majd jön Sajti, Ő is nagy ántigóné fan... és elmondja Nála mi hogy szokott lenni.... :wink:

andrea-1

Na tessék Mia!
Válogathatsz majd kedvedre a rövid protokollok közt :D

Pancsi tényleg nagyon eltűnt... remélem, most veszi meg az első babacuccot örömében :)

eszter82
Budapest

Cicás lányok,láttátok már ezt? :shock:

http://www.macskaalom.hu/
Vendég

Mia, hogy bekavarjak, nekem teljesen egyéntől függ, na meg lehet 7végétől is, merthogy a 13. nap nálunk péntekre esett. De furi hogy kezdésre nem kell menned dokkerhez, nekem eddig mindig a mensi 2. vagy 3. napján kellett mennem Sz-hez. De ha K így mondta akkor így is van.
ann74

Ann: ezt én is furcsállom,hogy K-hoz nem mindig kell menni előtte,Sz mindig megnézett akár a fogamzásgátló előtt,akár a szurik előtt...

És azt is pontosan megmondta,melyik napon kezdjem a gyógyszert,vagy a szurit,nem volt tól-ig dátum... :D
Vendég

ez nekem is fura, mert én mindig pontos dátumot kaptam K-tól, és előtte meg is nézett uh-n, és vv is volt.
Na most, legutóbb meg tényleg naponta csekkolta, hogy rendben haladunk-e...

eszter82
Budapest

Pancsi: már nagyon tűkön ülök!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÁÁÁ össze vissza írok..bocsánat! Szóval annyit gondoltam volna írni, hogy nekem a 13. napon volt, tehát mindig egyén és szitufüggő
ann74

Sziasztok

A kutyum ma már labdával a szájában ébresztett, úgyhogy sokkal jobb a kedve, bár még annyira nincs étvágya, mint szokott lenni, de nem is akarom, h most bezabáljon. Figyelnünk kell, mert ha rosszabodik akkor vissza kell mennünk a dokihoz és vért vesznek tőle vizsgálatra. De eddig úgy tűnik, h "csak" egynapos volt.

Vbeni, az összes játéka meg van és már a szemetest is régóta elzárjuk előle, nagyon remélem, hogy semmit sem nyelt le.
Nagyon szemét a volt főnököd. :twisted:

Mieza, azt a plüst a nyusz elől dugdossa, nem érti meg, h a nyuszit az egyáltalán nem érdekli! :D :lol:

Sajti, remélem, h segíteni fog a kutyusodon a gyógyszer, de lehet, h én meghallgatnám egy másik állatorvos véleményét is.

Avarka, nagyon drukkolok a négyeskének is! :arrow: :arrow:

Kecsmary, nem kell menned előbb a 2. vagy 3. napon uh-ra??? nekem mindig megnézte a drnő, mert ha maradt volna vissza ciszta, akkor nem kezdik el a protokolt.
Vendég

Andi: egy hozzáértő kiokosított,így már tudom,miért nem volt jó az ingázásunk októberben :D

Ma apával kipróbáltatom az "új" módszert,hogy az jön-e ki nekünk is,amit nekem korábban 2X jósoltak ;)
Vendég

És az is fura számomra, hogy hogyhogy nem néz rá Miára kezdéskor K? Nem?
ann74

Na Béku, mesélj, mi lett elcsesszintve??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a szuper-macskaalmos cuccot.... háááát, nekem azért vannak fenntartásaim, hogy 1 macska 30 nap, 2 macska 10-15 nap.... ugyanis a szilikonost is így adják el. Nos a szilikonossal úgy hogy a kakkantást folyamatosan szedjük (ill. most Rajó), átlag egy hétig bírja a 2 skodrinkkal, addig nincs pisiszag.... volt hogy elhúztuk 9-10 napra, na akkor már azért lehetett érezni, és Milike bele se ment! Kifigyelte hogy a kádból lefolyik a víz... és úgy gondolta ott akkor más is lefolyik... Na azóta tartjuk az 1 hét, max. 8 napos takarítási sürüséget... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha venne Valaki ilyet, nagyon érdekelne a személyes tapasztalat azért :)

Mia: Igen, kicsit fura így, Sz. minden alkalommal, még inszemnél is megnézett mielőtt bármit csinálhattam volna... :shock: :shock: :shock: főleg, hogy nem maradt-e ott valami aminek nem kéne előző ciklusból..... :shock: De a Tanár Úr biztosan tudja mit miért csinál.... :wink:

andrea-1

Ann!
Ez a furi nekem is... :roll:
nekem soha nem kezdtünk úgy semmit, hogy ne lett volna vv és uh.
21. napon rajtoltunk, de előtte voltam uh-n, vv-n, 3., 10., 14., 19-20. nap környékén is!
De biztosan tudja mit miért csinál...

Béku!
Na mesélj, hogy az új módszerrel mi jött ki? fiú, vagy lány? :D
és mi a módszer?
én is úgy kiingáznám :D

eszter82
Budapest

Zsu: Na, ez szuper, hogy a kuttyer jobban van!!!! :) Olyan rossz kis elesettnek látni ŐKet!!!!!! :cry:

Nem nyavajgás, inkább kérdés... nálam hétfő óta megkezdődött a gyomorégés!!! :shock: :shock: :shock:
Nézem mit lehet ezzel kezdeni a Rennie-n kívül... mit egyek ,mit neegyek..... hát... citrusfélék és alma nem nyerő... fasza... a hányásokra eddig ezek voltak a tuti gyógyírok nálam....
Valakinek ötlet... :?: :?: :?: :?: :?: :?: (sajna a tejet nem bírom meginni, útálom, úgyhogy azt ne mondjátok.. kekszek meg ugye nem teljesen nyerők az IR miatt, ami meg nem lisztes, attól edddig is régebben is iszonyatosan égett a gyomrom, ha abból ettem... ) Szóval??? :?: :wink: :wink:

andrea-1

Csajok, azt hiszem a 2030-as női futballvilágbajnokság aranylabdása bélelte ki a magának a hasamat....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Andi, tényleg nagyon rossz látni, ha szenvednek, és nem tudjuk, hogy mi fáj nekik! :( megnyugodni igazán akkor fogok, ha visszatér a legendás étvágya. Ő úgyais mindenevő.

A gyomorégésre sajnos nincs ötletem! A Rennie-t mondtam volna... az nem vált be?
Vendég

Andikám!
Hagy ficeregjen Iza addig míg tud...aztán majd ha már nagyobb lesz, úgysem fér el ennyire és nem fog ennyit rúgdosni..akkor majd néha egy-egy hatalmas jól irányzottat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyomorégés: nekem arra bejött a fél alma (hűtő hideg) és mellé hideg víz picike kortyokban. Egy fali alma, egy korty víz, ...és így tovább. De mindenkinek más a nyerő...

eszter82
Budapest

Zsu: Rennie kb. 20 percig oké.... de van ugye utána állapot is..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Megjön az étvágya ne izgulj!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter: na de pont az almát meg a citrusféléket írja a net, hogy azokat ne.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Bár amilyen fordítottan működök, még lehet, hogy az alma válik be nekem is :)

andrea-1

Andi: egyrészt azt szúrtuk el,hogy gondolom a kezeden,amelyiket adtad,volt ékszer (gyűrű? ) :D

Mi is szilikonos izét használunk,és tényleg jó,mert nincs szaga,DE ehhez azért pár naponta muszáj cserélni,mert a pissel csak telítődik... :lol:
Nem számoltam,mennyi időközönként,de kb. hetente tuti.
De még így is inkább ezt használjuk,hiába nem olcsó,de ha nincs szem előtt az alom (macska meg úgyis a kanapé alatt tölti az időt),akkor a vendég nem mondja meg,hogy cicát tartunk :D

Eszter: ha apa hazaér,kipróbáljuk,és megírom,hogy így mi jött ki,mert aki nekem csinálta,még nem tévedett...
Ennek már 3 éve,hogy jósolt,és félve mondta el,hogy 2 lány,pedig már előtte épp így terveztük apával.

Most remélem,hogy ő jól csinálta az én esetemben is
Vendég

Andi, csak 20 perc?? :shock: Akkor tényleg kell valami más megoldás.
Vendég

Andi: sajnos én nem tudok semmit gyomorégésre,mert bár nekem is van ezzel a farkaséhséggel párosulva,de mivel folyamatosan eszem valamit,addig azt se érzem...

A tejet hiába írnám akkor,pedig párom olyankor azt szokott leküldeni :)
Más tejtermék esetleg?
Vendég

Béku: szerintem a bal kezemen csináltuk....... azon meg nincs semmi :)
Más ami bekavarhatott???? :wink:
Tényleg, mikorra tervezel uh-ra menetelt megbizonyosodásügyileg?? :wink:

andrea-1

Andi!
szódabikarbóna+víz+1ek ecet...de nem tudom, hogy ezt terhesség alatt jó ötletnek tartják-e... :roll: :roll: :roll:

Lányok!
Szerintetek van olyan, hogy túl vastag méhnyálkahártya???

eszter82
Budapest

Jajjj de nagy a csend ma Mieza részéről...csak nem szülni vannak???? :D

eszter82
Budapest

Andi: igen,más kivitelezési hiba is volt,abban ahogy elkezdtük :)
Tehát nem csak ez :)

Tuti nem a jobb kezed volt?
Mert úgy ültünk egymással szemben,hogy tőlem balra volt a kanapé (?),és tuti,hogy letámasztottuk a kezedet :D

Eszter: én már többször hittem azt,hogy Mieza azért nem jött,és akkor váratlanul mindig megjelent,ahogy hajnalban is,mondjuk jó korán :D

Fura a dologban,hogy épp akkor ébredtem éjjel én is,és utána nem tudtam már visszaaludni,hiába próbálkoztam... :?
Vendég

Eszter: nem tudom,mi a túl vastag mnyh,ha van olyan,nekem 16 volt előző beültetéskor,erre a biológus azt mondta,hogy nagyon szép volt,úgyhogy tuti a siker :)

Részéről siker is volt,csak a babónak kellett volna térkép,hogy picit feljebb kapaszkodjon :D
Vendég

én fél egykor ébredtem múlt éjjel, és szintén nem ment jól a visszaalvás :D

eszter82
Budapest

Köszi Béku!
most 1000%ig megnyugtattál :D
nekem mindig vastag a mnyh-ám, de most kn 15-18mm közt lehet már... remélem szuper fekhely lesz a Picúroknak :D

eszter82
Budapest

Szerintem megérezhettünk valamit... :D
Nem véletlen,hogy Mieza is fent volt akkor :D

Remélem volt folytatása is a hajnalának,mondjuk a János kórházban :D
Vendég

akkor tuti szülnek - remélem :D

eszter82
Budapest

Eszter: az pont tökéletes kis fészek lesz!!! :D
jujj,de izgi,Te is már holnap mész!!

A következő találkára gyakorolni fogom az ingázást,és megnézzük,Neked mit mutat ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?