Sziasztok!
Nincs sok idom, varom a baratnomet a kisfiaval, gyerekek maeg rangatnak, de mar akarok par sort irni!
Nagy valtozasok vannak az eletemben, Rania vegre ovis lett (vagyis itt pre-school, mivel szeptemberben mar iskolaba megy, epphogy betolti a 4. evet...

) szerencsere minden siman ment, imad menni, beszoktatni sem kellett... heti haromszor 5 orat megy, ennyit fizet az allam, ha tobbett menne, ramenne a gatyank...
Jovo heten Alexet is regisztralom egy nap delelottre, mert imad ott lenni, es mindig sir, ha eljovunk, vegig Raniat emlegeti

O meg nem kap ingyenes ovit, csak 3 eves kortol, ez a heti egyszeri 5 ora 25 ezer forintba fog kerulni...

De ha elvezi, ezt kiszoritjuk a budzsebol, meg nekem is szuksegem van erre a par oracskara, mert 3 es fel eve nem voltam nelkuluk, es erzem, hogy nagyon, de nagyon kell ez mar nekem
A masik, hogy Rania egyik naprol a masikra szobatiszta lett, mar el voltam kicsit keseredve, hogy ilyen nagy, es elutasitja teljesen.. aztan ket heten belul olyan szintre jutottunk, hogy ejjelre sem kell pelus, egyedul megy a wc-re, es mindent maga intez...

ugyanigy volt a beszeddel, harom evig majdnem semmi, aztan hirtelen 2 nyelven nyomta. Ha igy folytatjuk, jovo honapban ferjhez adjuk
Alexrol nagyon nem tudok irni, sokat beszel, szinte mindent, es nagyon aranyos, baratsagos, viidam

az oviban is minden gyereknek koszon egyenkent, simogatja a kicsiket, jatszik, es persze, a legcsinosabb kis fiatal ovono a kedvence
Boo, izgultam erted, orulok, es biztos vagyok benne, hogy minden ok! Ne torodj az idiota vedonovel, biztos hogy hianyzik az egyik kereke, az meg az o baja!
Cigka, nagyon sajnalom!
Pocok, szegeny kis Nimrod, ennyit beteg...

lehet am, hogy nem a bolcsi az oka! De mar csak par honap es ujra otthon lehetsz...ugye?
Ne haragudjatok, hogy nem tudok tobbet irni, de mennem kell, reggeli ido van.
Puszi mindenkinek!