Gyors jelentkezés aztán holnap talán több időm lesz, ma nem volt
Sajti, édesek a kutyuk, cukik nagyon, köszi az Avataros dicsit
Avarka, nagyon jó a 4 és hogy 3 már meg is termékenyült, pont elég még marad is
Eszter egy vagonnal holnapra
Oroszlán, köszi a Vanda dicsit, a mienk is pont ott alszik mint a Tiétek: bent az előszobában, nappal kint van csak este jön be, de ha valami miatt ki akarjuk tenni úgy néz ránk mintha meg akarnánk ölni, és úgy remeg, hogy szinte aggódik az ember érte, hogy tényleg megfagy

annyira kifejezőek tudnak lenni
Zsu, örülök, hogy kutyitok jobban van, és nagyon édes pofa azon a képen, tudjátok, hogy mitől hányt?
Vnbeni, köszönöm neked is a Vanda dicsit, tegnap mondtam neki este, hogy micsoda sikert aratott a fórumon

köszöni Ő is. Perhez sok sikert, nyerd meg ellenük, én azt hallottam a munkaügyi perekben legtöbbször a munkavállaló nyer
Ann, ez szuper hír, ebben a 2011-es bababoomban én is szeretnék benne lenni, ha márciusban lesz a beültetés akkor még pont beférek és mindenki más is akinek márciusban lesz a beültetése az még az ideibe benne lehet. Én így tervezek

és minden próbálkozónak ezt kívánom
PANCSI, hát ez csodálatos, Istenem és ezt csak így beírtad, micsoda hír, ó én is szeretnék egy ilyen bejegyzéssel jönni hozzátok rövidesen. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a 2 hét alatt, egy vagonnal neked is hozzá