Csilla,
az utrót szerintem azért hagyatják abba lassanként, hogy a szervezeted hozzászikjon, nehogy a hirtelen megvonástól leessen a progiszinted és elkezdjél vérezni. Gondolom és
Dia,
rossz lehet ez a hányás. Nem kellene szólni erről az orvosnak? Lehet kapnál egy kis infúziót
Meso,
én is kb annyit ültem a védőnőnél. Felvett minden adatot, kikérdezett, ezerfele töltögetett....
A fogorvos kötelező, azt megkérdeztem én is, EKG szerintem a belgyógyásztól is függ. Nekem Hannánál volt és szerintem most is lesz.
Én ma voltam a háziorvosnál, mert ami beutalókat a védőnő kiállított, hozzá kellett elvinnem lepecsételtetni. Hannánál ilyen nem volt, most meg mivel nem ide járok dokihoz két választásom volt, vagy visszamegyek a magándokihoz vagy a háziorvoshoz
Egyébként azt ne felejtsétek el, ha mentek a belgyógyászhoz, akkor minden régi leleteteket vagy zárójelentéseteket vigyetek magatokkal. Én is összepakoltam ma, hát lesz miből szemezgetnie
Mara,
Smaragd,
ez kellemetlen lehet megint, dehát ez is egy tünet
Képzeljétek.... Először azt hittem én vagyok a hülye és beképzelem... Így a 10. héten -holnap már 11.- fura és hihetetlen, de én érzem mozogni. Ráteszem a kezem a hasamra és érzem azokat a kis hullámzásokat, pukkanásokat. De csak akkor, ha a kezem odateszem, egyébként nem. Először azt hittem a beleim, hihetetlennek gondoltam, de ma, ahogy feküdtem, mindig ott éreztem, ahova épp a kezemet tettem. Most pl. éreztem nagyon lent a hasamnál is. Ez lehet szerintetek?