Beze, akkor megnyugodtam, hogy még Ti is keltek éjszaka enni.
Bencus éjszakai alvásához nagyban hozzájárult az, hogy Ő elég furcsán vezette be magának az ételeket. Nála nem fokozatosan történt a leszokás a ciciről, hanem, egyszer csak úgy döntött, hogy a cici maradjon meg reggel és este és kb egy hét alatt kellett kitalálnom, hogy mit is adjak neki napközben. Így egyszerre jött a gyümölcs (az almát semmi pénzért nem fogadta el!, csak banán jöhetett szóba...), a tejpép és a főzelékek. Gondolom ezek jó tartalmasak voltak, így nem volt éjszakánként éhes.
Most Gergővel lehet, hogy hamarabb nekiállok a hozzátáplálásnak, mert elég labilis a tejmennyiségem, így inkább a normál kaja jöjjön, mint a tápszer.
Ma voltam délelőtt turiban, olyan jó volt kicsit kimozdulni egyedül. Vettem magamnak két vadonat új farmert meg egy farmerhatású gatyót, bencusnak pólókat, pulcsikat meg egy gatyát, Gergőnek pedig szuper készségfejlesztő játékokat.
A gyógytornász is üzent, hogy szívesen segít Gergő fejlesztésében, csak egy pici türelmet kért, mert most táppénzen van. Azt hiszem kivárom ezt a rövid időt, mert sokkal jobban bízom egy olyan emberben, akit ismerek. Úgy gondolom, hogy vele sokkal közvetlenebbül tudunk majd együtt dolgozni.
Többiek, merre jártok????????????????????