A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi,

nekem szerencsére eddig mindkét terhességemnél (defuraeztígyleírni) pont a teherbeesés előtt csináltunk citológiát, szóval ilyen parám nem volt.

Lois,

genetika - nálunk Apa megy neki mindennek, és botlik el mindenben... Nimród full ugyanez, simán beveri a fejét ugyanoda többször egymásután. Szerintem agyban máshol járnak, nem az ilyen földhözragadt dolgokra figyelnek. Bár mondjuk néha nem tudom hogy sírjak vagy nevessek rajtuk....
Apának sokszor volt betörve a feje, egyszer varrták is meg agyrázkódása volt (azóta alvajár, anno írtam) szóval kicsit aggódom mi vár ránk...

Boo,

csodafogdoki kontaktját holnap légyszi hozd el magaddal!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

te ilyenkor esőnacit húzol Roló nacija fölé, amiben dagonyázhat? Vagy mindennap egy teljes szett ruha végzi a szennyesben?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Egy teljes szett :shock: ?!?!?! Ti vmi másik bolygón laktok :roll: ? Nálunk egy nap min. a 3 váltás ruha, és akkor még nem volt étkezési-, vagy pelenkabaleset :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na jó, túloztam, a min. a 2, a 3 az átlag most a latyakban :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kinti nacira meg kabátra gondoltam, naaaaaaaa!!!!!!

Body, itthoni naci nálunk is fogyóeszköz...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Czigka!
szegénykém...nem lehetett egy leányálom...

Dodi!
gratula a pulzáláshoz!!!

Boo!
apának is kéne a fogdokid száma...
mi volt ma a dokinál??
mit mondott??

Kép
Kép
csibe83

ma adtam Kiarára tiszta nacit és már délelőtt összepiszkolta,de
azért még délután is rá lehetett adni.
itthoni rucink általában 1,de néha-néha 2 is

Kép
Kép
csibe83

Dodi: gratulálok a pulzáláshoz. barnázásra azért vigyázz!

Czigka: sajnálom...

Én is voltam ma dokinál, kaptam szép kis dícséreteket, áldását adta bővülési tervünkre, citológia eredménnyel 22-én hív ha nem stimmel valami.( de nem fog hívni koppkoppkopp), Hédi keresztanyuja is jött velem, babát szeretnének már régóta, ugye volt pár hónapja, hog halvány pozitív teszt, aztán mégis megjött, negatív tesztek sora és összezavarodott ciklus. Teljesen kétségbe volt esve, hogy korai klimaxos ( 40 éves). Erre kiderült, hogy a halvány pozitív teszt nem volt véleltlen, de sajnos nem jó a történet vége: üszögterhesség, hétfőn 11kor újabb uh a kórházban és ha az is ezt mutatja műtét :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
milyen az az üszögterhesség???

citológia=rákszűrés??? :oops: :oops: :oops: :oops:

mert ha igen,akkor nekem is mindkét terhességem kb 8. hetébe vették
le és a Kiaránál a doki amikor levette mondta,h barnázhatok kicsit
és így is lett,viszont a mostaninál is mondta a doki,h előfordulhat,de
nem barnáztam egyáltalán.
két különböző doki vette le a kenetet...
az első kicsit fájt is a mostanit meg sem éreztem...

Kép
Kép
csibe83

Csibe: igen-igen :lol:

Hát én sem hallottam még róla, most neten néztem meg, hogy azt hívják mola terhességnek ( Boo? ) De neki nem voltak tünetei, hacsak az nem , hogy nagyon szabálytalan lett a ciklusa....és a tesztjei is mind negatívak lettek. Doki uh után azt mondta, hogy megtapadt ugyan, de csak nagyon rövid ideig volt életképes, viszont ezt a szervezet ki szokta lökni, ami nála nem történt meg, sőt igazából panaszt sem okozott...remélem minden rendben lesz velük..hétfőn többet tudunk a profi uh után :roll:

tike

tike!
na akkor ma is okosabb lettem :roll: :roll: :roll:

Boo!
remélem minden rendben és csak a fáradság miatt nem jössz...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Van ez a kék esőnacija, azt húzom rá egy polár nacira. Az jó meleg. Az esőnacin meg nem fúj át a szél, könnyebb tisztítani. Bár bevallom nem fogom míg nem jön meg a jó idő, felesleges, mert úgyis dzsuvás lesz. Játszóra meg mindegy. A kabát az is játszós. Van neki még egy amibe elmegyünk vendégségbe vagy boltba. Szal nem dzsuva álló kabi.
Plussz van még egy bélelt overál. DE azt hóban használjuk, meg nagy hidegben. Így oldjuk meg mi ezt. :lol:
A cipővel sokszor nagyobb gondban vagyok. Mert neki ez az egy bélelt bakija van és a sarazás, hagy ne mondjam nem tesz jót neki. Eddig mindig rettegtem hogy átázik. De nem. :lol: Vmelyik nap gumicsizmát adtam rá két zoknival, de egy óra után az is hideg. Szal marad a baki.
Bent én nem öltöztetem többször. Csak ha nagy katasztrófa történik(pisi, kaki, leissza magát..stb, de ez ritka) Sőt van, hogy másnap is feltudjuk venni azt a hosszú ujjú pulcsit…:lol:

Dodi

A pulzálás az már szívhang? Te hetente jársz Uhura? De mákos…én jövő héten megyek az ucsóra.

Boo

[quote]
írta:
homokozós kép ó, én ezt nem élném túl de sztem ebben Katyval egyformák vagyunk

Dehogynem! Majd a másodiknál másképp gondolod! :wink: :lol:

Ti minden nap fürdetitek a gyereket? Mi ha későn (20 körül) érünk haza, már nem, hanem átöltöztetjük, fogmosás, mese alvás. Régebben azt hittem ez felborít majd mindent, rituálé meg ilyenek, de be kell látnom, hogy kivételes alkalmakként semmi hatása nincsen. 8)

Ma reggel jóslóra ébredtem, be is paráztam...

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

én ilyen túráknak neki sem kezdek...

Nekünk minden ruhából ezért van min 2 (overall, kabat is) hogy tudjam cserelni h. Gáz van.

Ronmay,

asszem szerválok esőnacit dzsuvanacinak :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

ha megint eláll az eső
[quote] írta:- ha már a hó nem esett akkor amikor nálatok, most legalább ragyog a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay: Én már mikor tegnap láttam, hogy te írtál valamikor korán reggel, arra gondoltam, hogy szülni mentél...merthogy nem szoktál asszem olyan korán írni :lol:

Boo: Hát ez a mola nem hangzik túl bíztatóan...főleg ha várniuk kell utána x évet, idén tölti a barátnőm a 40-et, hátrahajló méhvel és egy középidős vetéléssel tarkítva a dolgokat :roll:

Mi is mindennap fürdetünk, az a nap fénypontja apának és lányának ( együtt fürdenek) :lol: :lol: Mondjuk ennek örömére már megkezdtük a szexuális felvilágosítást, miután alaposan szemügyre vette apáját, aztán saját magát is. Aranyos volt, igaz azóta mindenkinek mondja, hogy milye van... :roll: :lol:

tike

na ezt nem teljesen így akartam :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe, tegnap a dokim velem szereltette meg a nyomtatóját :twisted: :lol: Barátnőm mesélte, hogy már neki is mondta, hogy na ezt majd később összedugom, magának most ugyse kell papír.... tőlem kérdezi miközben öltözködök, hogy nem tudja véletlenül, hová kell egy ilyen nyomtatóba ezt a kábelt bedugni? Azt megtalálta, hogy az áram, hogy megy bele, de ezt nem tudja. Megkerestem neki, egy sima usb csatlakozó volt.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Mi is mindennap fürdetünk.

Tike,

Nálunk is megy a felvilágosítás... Mikor bármelyikünk zuhanyzik, Nimród készségesen dobálja be nekünk a játékait, és megmossa a hátunkat :-) (de maár testápolóval is kente a lábam...)
na ilyenkor a különbségekre is fény derül, és ő is büszkén mutatja hogy Apjának is és neki is mi van. (ja, és apjáét megpróbálja a kádban elérni :-) )

dokid nem tipikus pasi...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Nálunk apa hagyta egyszer hogy Hédi megfogja és szemügyre vegye a dolgokat :roll: :lol:

Doki: hát ja, nem egy számítógép zseni viszont csodaszépen varr :wink: :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,

hát, ha már ennyire belemegyünk a részletekbe...
Nimródnak van játék takarítószettje, na annak fogja a felmosóját vagy a söprűjét, és célszerszámként használja, hogy Apáét elérje, és meglibbentse :lol: :lol: :lol:
Apa ilyenkor full zavarban van, próbálja elterelni a fia figyelmét, én meg amikor hallom a fürdőből hogy 'Ku-ku', rohanok röhögni :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:16-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:16-kor.
Vendég

Boo!

Ejjj, de kis okos itt vki :twisted: :lol: :lol: :wink: . Amúgy ilyen teóriák gyártásban zsenális vagyok 8) :lol: . De én a dokiknak nem igazán merem előadni :oops: :lol: .

Ronmay!

Igen, a pulzálás a "szívhang", csak én nem értem miért nevezik úgy :roll: . Hallani nem hallottunk semmit... :lol: . Szóval akkor úgy mondom, hogy már volt szívverése :wink: .
Dehogy, nem járok hetente, csak először szerettem volna, ha vki igazolja a terhességet, és azt mondta akkor a doki, hogy hetente kell menni, amíg nincs szívhang, de most már volt, szóval legközelebb elvileg 4 hét múlva kell mennem :wink: .

Nálunk kb. 5-10 közötti alkalommal volt, hogy nem fürdött Botond, ha valahonnan olyan későn jöttünk, hogy már az éjszakai alvást kezdte a kocsiban, és előtte megvacsizott. Ilyenkor már csak álmában megkapja a tápszert és leteszem aludni. Ha viszont felkel, akkor megfürdetem, úgyis ébren van.

Mehet egy fogadás Nati szülinapjára? :roll:
Sztem febr. 16, vagy 19. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ronmay! Josló :lol: :lol:
Fürdés:nálunk is minden nap van,ő már kiköveteli magának. Bemegy a fürdőbe és mondja,hogy pancsi és elkezdi bedobálni a játékait.

Felvilágosítás: az én gyerekem is imádja bűvölni az apja szerszámját,sőt mondja is,hogy fütyi,nekem meg,hogy punci :D

Czigka! örülök,hogy legalább fizikailag jól vagy :wink: A többit majd Bende megoldja (na meg az idő) :wink:

Dodi! Pulzálás :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nem tudom, mondta-e már neked vki, de 15 hetes terhesen nem cipel az ember lánya bútorlapot, mert ezt nevezik felelőtlenségnek :? . És ezt a legnagyobb szeretettel írom! Ki nem carja le azt a lapot?! Nem ér rá még 1-2 napot?!?!?! :wink:

Pocok!

:lol: :lol: :lol: . Náunk is próbálkozott Botond a tüzetesebb apafütyi-vizsgálattal, de apa nem engedte neki. "Fogdosd a sajátodat" leoltással elintézték a dolgot :lol: . Még egy párszor próbálkozott, de most már nem téma. Nekem a bimbómat akarja néha megcsípni, de ha most megtenné, bepisilnék "örömömben" :twisted: :lol: :lol: .

Czigka!

Köszi :) !Még mindig barnázok, de igyekszem nem foglalkozni vele, mert neten olvastam, hogy egyeseknek a vérbőség miatt nehezebben gyógyul a seb, és 3-4 napig is eltarthat. Ráadásul mindenhol azt írják, hogy lehetetlen ettől elvetélni.... Szóval megnyugodtam :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, még azt akartam írni, hogy újra jók rám a "lánykori"melltartóim :D . Mármint kitöltöm 8) . Nem tudom feltűnt-e nektek, de olyan logikátlanul vannak megcsinálve ezek a szivacsos melltartók: a kisebb melltartómban feleannyi a szivacs, mint a nagyban. Ergo, ha kis cicid van, mradjon is az, ha nagy van, legyen mégnagyobb :? :lol: . Még várok úgy 2-3 hónapot ér akkor lefotózom a cicimet a plasztikai sebésznek, hogy ilyeneket szeretnék :lol: . sztem ez sokkal reálisann, mintha odálltanék vmi sztárcici-képpel :lol: . Nem szeretnék nagyot, csak legyen benne anyag :roll: . Ha a mostani maradna örökre, ár azzal is boldog lennék :wink: . De nem marad :twisted: .

A másik: Botondnak 18 foga van :shock: :shock: :shock: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

ronmay!
szerintem Dodi a második dátummal találta el a szülésed időpontját,
azaz febr 19

Boo!
szerintem is hagyjad azt a polcot,nem kell cipekedned...

Kiara is mindig ámulta apja lógóját,de már nem annyira érdekes neki...
mindjárt indulunk a kórházba 4D-re,már nagyon várom,h újra lássam a
kis kukist...
majd hozok képeket is

Dodi!
Botond foga :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kiarának már vagy szeptember óta 12...
viszont az ínyénél úgy látom,h nemsokára áttörik még vagy 4foga...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:17-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
most csak a sztárfotó:
Kép

mamatalisoknak jó bulit!!!!!!!

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Óóóóó, de széééép :shock: :D :D :D
És milen kis pufók :lol: . Úgy néz i, mint aki 38 hetes :lol: .
Tényleg nagyon édes!!!!

Boo!

Nekem is hajat kell mosnom :twisted: . Sajnos nem bliccelhetem el, mert nagyon gyorsan zsírosodik mostanában, és 2 nap után olyan, mint másnak 5 után. Sapkában meg mégsem ülhetek egész este :roll: :lol: :lol: .
De amúgy össze kell kapnunk magunkat, ha fel akarjuk venni a versenyt az tehermentesekkel :lol: . Már látom magam előtt ahogy a 3 pocakos karikás szemmel, ragyás fejjel, nyúzottam az elalvással küzd, miközben a másik 3 csajszi fülig érő szájjal ragyog, miközben a zárt térben meglibbenti fényes hajukat a lágy tavaszi szellő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, Boo,

én is ezen agyaltam, hogy mivel fogom a szemem kitámasztani... Na és mindjárt megyek hajat mosni...

Csibe, kisöcsi nagyon cukiiiiiiiii!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

És az a jó az esőnaciban, hogy kantáros és még jövőre is jó lesz annyi állíthatóság van benne. És van hozzá esőkabi is. Kenguru goldos anyáméktól kapta, aszem a szett 7000 volt, de a játszin taliztam egy csajjal aki a CSalogány(II.ker) utcában 3000ért vette csak az alsót. :wink: Sztem ezen nem kell gondolkozni, mert nagyon praktik. Főleg, ha mondjuk utána akár kocsiba vagy babakocsiba akarod berakni a gyereket. Lekapod róla és már be is ülhet. :lol:

Boo

Nincs váltószet??Húú nálunk ez kivitelezhetetlen lenne...Igaz mi mindent örököltünk másoktól. :lol:

Dodi

Cicik :arrow: te tiszta hülye vagy :mrgreen: akkorát röhögtem :lol:
NA NEe a febru. 19 nekem még korai. Én a február 26.-át céloztam meg :wink: :lol:

ALapesetben mi is fürdetünk, de ha késő van nem. :oops: Nekem többet ér ha 20-21 között alszik a gyerek.
AMúgy imád fürdeni. Mindig úgy kell kivadászni. Apjával különösen. Ők is megbeszélik a kuki témát.
Amikor velem fürdik, akkor meg mindig megmossa a hátam. Olyan cuki..kis rabszolga :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

CSibe

Húú kész kis ember :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

jaj de jó a mamatalisoknak!!!!

Dodi!
én is meglepődtem,h milyen pufó,m Kiarával is ilyenkor voltam uhun
és ő sokkal csontibb volt,pedig vele minden nap szedem az elevitet és
most meg mindig elfelejtem :oops: :oops: :oops: :oops:
és már 687 grammos...
ja és a méhlepény melső falon tapad ráadásul mindig a kezével
takarta magát,így vagy fél órát moziztunk,h legyenek jó képek...
a végén már oldalra kellett fordulnom és úgy uhuzott tovább...
nagyon nem tetszett neki,h felkeltettük..

Kép
Kép
csibe83

Lois idehaza, meló, szundi :arrow: Lois el

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, és szupi volt, köszi Lánykák :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nagyon jó volt a tali!!!!!!!
(rég röhögtem ilyen jókat!) miért nem megyünk gyakrabban????? :oops:

Ronmay,

köszi, tutira veszek :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Jó reggelt!

Tali is és az étterem is szupi volt,jó lenne gyakrabban menni,főleg hogy nemsokára lebabázik majdnem mindenki,akkor egy ideig úgysem fogunk tudni menni :D

Kismamák nagyon jól néznek ki,szépek vagytok!!!
Én fél 2re értem haza és apa megvárt..... :D :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Engem is megvárt apa, hálóban netezett a telefonjáról. Csak azt nem értem, miért nem vette észre mikor hívtam hogy nem nyílik a garázskapu... :twisted:
pasik...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

na nekem ezért kutty csak, ha van kert is...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Én is szuperül éreztem magam, szokás szerint :D :D :D . Köszi csajok :wink: .
Annak idején azt beszéltük, hogy havonta találkozunk, sztem most megint kivitelezhető lenne, hogy nincs olyan car idő :wink: . Meg havonta lehetne egy gyerekes (játszóház, állatkert, liget, stb.) tali is, és akkor így kéthetente találkozhatnánk :) . Na?

Boo!

Teapa :? . Biztos eljátszotta az agyát este :twisted: :lol: .
Régóta van bennem egy kérdés, amit lakásos-kutyának szeretnék feltenni, eljött az ideje :lol: . Ha már bekakilt a kutya, minek viszed ki :roll: ? Másoktól is hallom, hogy "bekakilt, gyorsan leszaladok vele". Hát ha én kakilok, utána fél óra mulva már nem kell :roll: :lol: . Vagy a pisi miatt?

Rézvörös: Hááát, nem biztos, hogy biztatnom kéne, de sztem neked kifejezetten jól állna :roll: . Világos, hamvas a bőröd, és enyhén szeplős is (ugye :roll: ?). Befesthetem :twisted: ?

Nyuszi!

Apa megvárt, ergo átállsz a karikás szeműekhez? :lol:

Engem apa nem várt meg, aludt, mint a bunda :lol: . Azt mondta, miután letette a babát ivott a tesójával 3 sört, amitől gyakorlatilag berúgott, mert olyan rég ivott már, ezért hamar bealudt. Mindezt akkor mesélte, mikor én 4-kor felkeltem pisilni, és ő is felébredt és akkor kérdezett ki, hogy mi volt, milyen volt a kaja, tudtam-e parkolni, milyen volt a kocsi...? Hajnali 4 kor :twisted: !!!! Nem akartam leoltani,olyan lelkes volt :lol: . Persze 8-kor neki kipattant a szeme, nekem nem :twisted: :lol: .

Sógorom ételkülönlegességeket szállít Bp. legnívósabb éttermeibe (Nobu és tsai) és ő ajánlgatta már többször a Pastrami-t (Prokopp Dóra étterme), mert hogy teljesen középkategóriás áraik vannak, de felsőkategóriás kajákhoz, éslátványkonyhájuk van, az orrod előtt főznek :wink: . Ha gondoljátok...
Vagy én megnézném legközelebb azt a vegán éttermet is, amig Lois mondott :twisted: :lol: .
De komolyan beszéltetek vmi étteremről (asszem kajanevű), ami húdejó :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok,nagyon régóta írtam ide.vissza fogok olvasni.megszületett marci fiam is.és most válunk.tudjátok a nyáron maradtunk egyedül...

Kép

Én is itt, 1/4 11-kor másztam ki az ágyból :oops:
Engem is megvártak (volna), épp mielőtt hazaértem kornyadt le a férjem a kanapén, pedig a sztrádán még felhívott, de aztán már nem bírt ébren várni :arrow: Ergó most ő a fáradt kettőnk közül, mert ő ugye kelt reggel :roll: Ráadásul ma bulizni megy, szóval így járt.

Hordozót letenni a földre???? Soha életemben :oops:
Nálunk sincsenek játszós ruhák, én ráadom a rendeset kintre is, annak is tönkre kell menni valamiben. De semmi se ment tökre a kosz meg kijön mindenből. Majd tavasszal a fűfoltok már neccesebbek lesznek :?

ÉnGyerekem nem érdeklődik a szaporító szerveink iránt.

Pocok!

Nimród partvissal lengetése :arrow: Ezen nagyon röhögtem :lol:
Bölcsőről találtam képeket, majd átküldöm mailben :wink:

Csibe!
Nagyon kis husipofi, ééédes :D

Dodi!
Te mennyire hüllllye vagy :lol: :lol: :lol:
Tényleg hoznom kellett volna egy ventilátort, hogy lágyan lobogjon a hajam a pinceétteremben, mint ha szellő lengedezne :lol:
Amúgy a társsaság terhesebbik fele felháborítóan jól néz ki (mind Csöcsik :lol: ) ragyogtak, és senkinek sem volt karikás a szeme, a kései óra ellenére sem.
Vegán kajálda :arrow: Akkor én viszek éthordóban valami zsírtól csöpögős szaftos cuccot, és ott fogom burkolni mindenki szeme láttára 8)
Pastrami :arrow: Én benne vagyok :) És Boo is értékelni fogja a kajaszagot :D
Ki beszélt milyen étteremről?? Én??

Én benne vagyok, hogy térjünk vissza a havi mamatalis buli gyakorlathoz :wink: Ezennel be is véstem a naptáramba a márc. 11. pénteket pont négy hét múlva 8) Tessék tudomásul venni!

Boo!
Kutyakakára hazaérkezés :arrow: :shock: :shock: :shock:
ÉnKutyám tök nagy hisztit rendez, ha hívja a természet, attól tuti nem aludnék, Addig bököd meg nyöszörög, míg ki nem engedem.
A rákfenéje a kertbe kakálós létnek, hogy másnap keressük meg a a megbúvó kutyagumikat és az annyira jó móka :? EnyémFérj projektje lenne, de :evil:
Amúgy énEbem sem kerti kutya, hanem szobaKutty, csak kulcsos :)
Remélem Miron szörcsögése nem tolja el a műtétet és túl estek rajta jövő héten.
Rézvörös :arrow: Mármiért ne?? Én voltam régen rubintvörös, szerettem :roll: A réz az milyen? Mint a dobókata régen?
Vigantolt én a Cebionokkal rakom egyben, úgy betolja simán Z.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi! Á,nem hiszem,hogy beállok én is a sorba,bár pé-m volt tegnap,,de mi még nem most szeretnénk kistesót. Persze ha úgy hozná a sors,akkor nem bánnánk :wink:

Lola!Gratulálok Marcihoz! Válásod :wink:

Boo! Szegény Müzli :cry: Miron jobban van?

Katy! Petra hogy van?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?