A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Ana, Brunhild
Jobbulast!

Mivelhogy nallunk elso baba lesz, mindegy a neme, de ha kisfiu akkor a kovetkezo mindenkepp legyen kislany :lol:
Remelem a genetikai uh-n (19. hetre kaptunk idopontot) megmutatja magat.

Panndi,
Etkezessel nem vagy egyedul....en sem kivanok semmit delutan.
Ennek en, de valami finomat! Es az nincs, vagy nem tudom hogy mi az ezert inkabb nem eszem.
Szerintem en + 3 vagy inkabb +4 kg-nal tartok es mar erzem a visszereimbe estere a terhelest :(

Kép

Kép
ica79

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:40-kor.
kivancsika
Budapest

Nekem úgy tünt, hogy olyan, mint a te képed :)
20140901114303

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:41-kor.
kivancsika
Budapest

addisz, tök jó :)

Ica: na én most vagyok úgy, hogy ennék valamit, de nem tudom mit :roll: Meg innék is, de nem tudom mit :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:41-kor.
kivancsika
Budapest

Akkor leírom, hogy én mit kívánok, hátha ezzel segítek valakinek ;)

Somlói galuskát szeretnék, nem túl édes (házi) bodzaszörppel :)
Esélyem rá 0, de ezért erősen gondolok rá, hátha :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sajnos én azt a Zsófis terhességem óta nem tudom meginni. Akkor egyszer túl sokat ittam, kihánytam, azóta rá sem bírok nézni :( De köszi az ötletet :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hmm, nekem a citromos fagyi jól esne talán....

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Persze esélyem nekem sincs rá :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Húú, a citromfagyi sem rossz gondolat... Mondjuk pont annyi van belőle az irodában, mint somlóiból :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz, hát ez az, nálunk sem tolong egyik sem :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ettem két pilótakekszet, most kicsit jobb :D

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nallunk van citromfagyi (meg eper es csoki), gyertek at! :)

Kép

Kép
ica79

ildóca,
de jó, hogy jelentkeztél!!!
Ha írsz nekem priviben születési dátumot, időt, helyet, akkor megnézem neked a Jónást, hogy utólag össze lehessen hasonlítani.
Gratulálok amúgy a kiskukishoz.

Én ma végre kiszabadultam itthonról. Kicsit hosszú volt ez a két bárányhimlő. Levi még nagyon pöttyös, de már mind pörkös, gondolom nem fertőz. Amikor levetkőztetem mindig kiesik egy-két seb a bodyból. Holnap már megy a családi napközibe is pár órára, hogy a hétfői fél nap előtt ne legyen ekkora kihagyás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kivancsika, cupicica
írnátok várható szülési dátumot, és akkor be tudlak tenni titeket is a táblánkba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anabique, Brünhild jobbulást kívánok Nektek! Remélem jobban vagytok.

Kiváncsika: Én is megértelek, de hidd el, olyan természetes lesz ha megszületik, h utána nem cserélnél semmi pénzért. Zétit én is lánynak szerettem volna, de aztán olyan cuki pofa volt, h nem voltam csalódott, és most is nagyon örülök, h fiú lett. Másodjára természetesen lányra hajaztam, és be is jött, de ez a világ sokadik csodája hisz a rokonságban egy kivétellel csak fiú unoka van, és abból is 8. Ezért is nagyon akartam csajszit.
Azzal tartottam magamban a lelket, h ha fiú is lesz, olyan tökös gyerekből, mint Zéti, nyugodtan lehet kettő. De bevallom, rettenetesen örülök, h csajom lesz.
De lesz még idő hozzászokni, és hidd el, menni fog, és tüneményes lesz

Fagyi: én is akarok. :-)
Ma a Tescoban jégkrémeket nézegettem, de nem láttam a kedvencemet, így nem vettem. Ismeritek a Tesco saját márkás kék dobozos diós juharszirupos jégkrémjét? Mennyei. Amint megjelenik, ki kell próbáljátok, isteni finom

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:42-kor.
kivancsika
Budapest

Köszönöm, valamivel jobban vagyok..már nem fáj annyira gyomrom, csak néha, viszont helyette egész délután fájt a fejem :S Most már ez is jobb...Remélem holnapra helyrejövök..
20140901114303

sziasztok!
végigolvastam az oldalt, most megyek fagyit enni! ;) de komolyan! :)

brunhild: képzeld, az egyik ismerősöm barátnője most szült egy kisfiút, úgy, hogy nem tudta, hogy terhes. Szerencsére a baba teljesen egészséges, bár az anyuka végigbulizta az elmúlt időszakot. Ha rosszul volt, bevett egy-két gyógyszert
koraszülött lett a baba, valószínű a megfázására szedett Aszpirin miatt indult be a szülés, kb. 7 hónapra született, de minden rendben.
nem csak Amerikában fordul elő az ilyen :)

hopihe79
Budapest

brunhild: jó, hogy már jobban érzed magad!

ana, hogy vagy?

fagyit eszem. sztracsatellát :)

hopihe79
Budapest

valamiért nem megy a vonalzóm, leragadt tegnapelőttnél :)

hopihe79
Budapest

Hópihen, nem ééééééééééér a fagyi!

Én most zöldalmát kívánok, reggel úgyis megyek fodrászhoz, ott a zöldséges is, veszek, jajj, remélem kibírom addig :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Pihe: Egészségedre. Kinyitom az ablakot, küldj fénypostával :-)

Én ezt a mai napig nem értem, h h nem lehet észre venni, h valaki terhes.Szét dönt odabent a bébi, és nem jó a gatyád, és álmos vagy, és nem férsz a melltartódba, és csík lesz a hasadon, és sötétebb lesz a melled, és stb...... ez nekem hihetetlen. Ja és még senkinek fel sem tűnik? Na ez totál meglepő, de biztos van ilyen.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

oké, küldök! :) bár majdnem mindet megettem.

panndi: az is van itthon, akkor most én vagyok a mumus? :) de jó Neked, hogy mész fodrászhoz! :) jövő szerdára én is bejelentkeztem.

netty: állítólag a csajnak végig rendesen megjött, és elég nagydarab. Az ismerősöm szülés előtti nap találkozott Vele, és azt mondta, hogy tényleg nem lehetett észrevenni rajta. Egyébként én sem tudom elképzelni :)

hopihe79
Budapest

Hopihe, ez tényleg hihetetlen! Én is láttam már hasonló esetekről filmet, azt el tudom képzelni, hogy ha valaki nagyon túlsúlyos, hasas is, hogy más nem veszi észre..és azt is, hogy ha végig vérzik, neki sem tünik fel az elején,esetleg nincs egyáltalán hányingere meg egyéb baja (nekem sem volt semmi az elsőnél)...de később, amikor már tényleg mozog és szétrugja az oldaladat??? Nem tudom, na..biztos van erre is valami magyarázat... :roll:
20140901114303

Linácska, nekem annak idején azt mondta az orvos, hogy amig az utolsó pörk/seb le nem esik, addig fertőz....
Megértelek, hogy ki akartál mozdulni, én hétfő óta nem jártam ki a lakásból (mert itt voltak anyósék és nekem nem kellett kimozdulni), nagyon reménykedem, hogy holnap délben el tudok menni a suliba Eteléért (előtte esetleg kicsit sétálni, egy-két boltba benézni), amig a nagyszülők vigyáznak itthon a kicsikre.. Nagyon jól esne kicsit kiszellőztetni a fejemet..
(már ma is mentem volna, csak közbejött ez a csúnya rosszullét :? )
20140901114303

Hópihe, nemár! Nálatok minden van otthon? :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Találtam jégkrémet a hűtőben...csoki-citrom...és egy hős vagyok, mert nem ettem (már fogat mostam)! De legalább tudom, hogy holnap ez lesz az első dolgom, mikor hazaérek :)

Pihe
Ez a sztori tényleg durva... Ezernyi jele van a terhességnek, ha nem is hányós-émelygős valaki, akkor is fel kell neki tűnni, hogy valaki nem a megszokott... Remélem azért a gyerkőc legalább jól van!

Ma maratoni szülői értekezleten voltam, 5-kor kezdődött, negyed 8-ra értem haza... De megérte, mert csupa jót mondtak Lucáról, nagyon büszke voltam rá :) Mindkét óvónő szerint simán bevállalhatjuk az általunk kiszemelt sulit (van felvételi), mert gond nélkül fog menni a kiscsajnak :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz, ez jó hír :)

Én is megyek aludni, alig várom, hogy reggel vehessek és ehessek zöldalmát :) (Gondolom reggel nem fogom már kívánni :roll: )

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Brunhild!

Tudod nekem az ötödik van a pociba! :D

Egyébként meg minden rendben van! Minden a helyén!
De nagy az öröm, hogy fiú lessz mert három lány és egy fiú mellé pont jól jön még egy fiú! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

én simán el tudom képzelni, hogy valaki nem veszi észre, hogy terhes, főleg ha megjön neki rendesen. Mi pl. az énektanárunkon (nagy darab volt) egyáltalán nem vettük észre, hogy terhes, csak elment szülni (nyilván ő tudott róla). Meg ha valaki testes, lehet, hogy belül is kicsit zsírosabb, tompítja a mozgásokat, nem tudom. Most a kedvenc orvosi műsoromban is volt egy ilyen eset. Én pl. semmit nem veszek észre a terhességből. Mármint közérzetileg. Persze, nem jön meg, meg nő a hasam, de amúgy semmi más változás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz! Ezek jó hírek!

Ildóca, bocs :oops: Csak két vonalzót láttam, a táblázatban biztos benne van, csak hát az nincs mindig kéznél.... :D

Én úgy tünik, jól vagyok, bár mintha kezdene megint fájni a fejem, de közérzetem egyelőre tökéletes 8)
20140901114303

Hello

Életjel: Sajnos amit vártam bekövetkezett bevérzett a méhlepényem 10 nap kórház után itthon fekszem. Kedden megyek dokihoz, hogy meglássuk a hematóma kisebbedett-e. A neme még mindig kérdés, mert nem mutatja mi van a lába között, de a szonográfus szerint kislány mert fütyi nem lóg ki :lol:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Hú, Klarissza, ez nem jó :( 3 gyerek mellett nem nagyon lehet pihenni... Van segítséged? Vigyázz magadra!
20140901114303

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:43-kor.
kivancsika
Budapest

szép jó reggelt!

klarissza: sajnálom, akkor ezért tűntél el! viszont a kislány nagyon jó hír! :) és mi lesz a neve?

panndi: remélem jól esett a zöldalma :)
addisz: ettél jégkrémet?

mindenem viszket :( főleg az arcom, állam, nyakam és a kezem.

hopihe79
Budapest

Klarissza: Sajnálom, most fekvés ezerrel. Remélem kedden minden rendben lesz. Mindenképp jelentkezz.

Panndi: Volt zöld alma?

Addisz: És neked jégkrém?

Ildóca: És mi lesz a neve?

Brunhild: örülök, h jobban vagy. Egy kis séta odakint, és lehet elmúlik a fejfájás is, nem? Mondjuk elmehetnél venni valami kis rózsaszínt :-) :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty :wink:
20140901114303

Sziasztok, na fel bírtam kelni. Sőt, már egész jól vagyok, de a tegnapi nap iszonyatosan megviselt. :( Egész nap nem bírtam enni, összvissz két db narancs ment le estig, tudom, hogy nem éppen diétás, de semmi másra nem bírtam ránézni. Aztán vacsira próbáltam sima árpagyöngyöt enni, nem azért, mert kívántam, hanem hogy valami legyen a gyomromban, hát félóra múlva vissza is jött mind. Úgy hogy az egész napos fekvés/alvás után gyorsan le is feküdtem aludni. Pláne, hogy addigra már a fejem is nagyon fájt. Brrrrrrr.

Lányokat tegnap délután elvitték anyósomék, ez most a létező legnagyobb segítség volt, ha minden jól megy, csak holnap jönnek haza.

Berci meg az utóbbi napokban elég rendszeresen bejelentkezik, általában reggel és este, és most már kívülről is érezhetőek a mozgásai. Igaz, ha rajtam kívül más is odateszi a kezét, rögtön abbahagyja, így se a lányok, se a férjem nem érezte még. :( Vicces pasi! De legalább engem megnyugtat, ha már nem épp a legideálisabb időszak ez számunkra.

Mennyi fagyis, jégkrémes hozzászólás... Tiszta szerencse, hogy teljesen hidegen hagynak, mert nem szeretem őket. :)

Brunhild, remélem, már te is sokkal jobban vagy!

Én sem értem, hogy nem lehet észrevenni, ha valaki terhes. És gondoljatok bele, neki még csak nem is 9 hónapja van, hogy felkészüljön arra, hogy anya lesz! Bár kicsit szkeptikus vagyok, de őszintén remélem, hogy egyik napról a másikra is meg lehet ezzel bírkózni.

Addisz,
nálunk is most (szerdán) volt szülői, és az egyik körzetes iskola igazgatóhelyettese jött el beszélgetni. Mi épp ebbe az iskolába szeretnénk Pannát beiratni, méghozzá a zenetagozatra, ahova van felvételi (pontosabban meghallgatás).

Ildóca, gratula a kisfiúhoz! :)

Klarissza :( :( :( Akkor pihenj sokat, és drukkolok a keddihez! Ti amúgy a 3 fiú mellé most inkább kislányt szeretnétek?

anabique
Budapest

Anabique, jó, hogy jobban vagy és a gyerekről sem kell gondoskodnod! Én is így voltam, csak éppen nem hánytam..nekem éjjel is fájt a fejem, amikor fel kellett kelnem Nimródhoz, de reggelre elmúlt.... most már reggeliztem is valamit, fejem inkább kába, mint fáj.
Én tegnap megittam nagy nehezen egy Sodioral port, lehet ismered, direkt ilyen esetekre van (hányás, hasmenés, kiszáradás elkerülése), amolyan infuzió helyettesitő..csak elég rossz az íze, de hatásos..
20140901114303

Ja, én tegnap kinéztem a babakocsit..csak drága, de minden van hozzá..és sok színben...kérdés, hogy lesz-e miből megvenni (ezt vagy hasonlót) :roll:
http://www.babywelt-sulingen.de/index.php
20140901114303

Brunhild,
Nem ismertem, de felírom a nevét, hátha egyszer még szükség lesz rá. Bár van egy olyan érzésem, hogy tegnap még az is kijött volna...

Hoztam friss pociképet, ez mai, azaz 19 hetes. Hát, nem mondom, hogy sokat változott volna a 13. hét óta, bár biztos a tegnapi nap sem növesztett rajta sokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 19:28-kor.

anabique
Budapest

Netty!

Csanád Magor lessz a neve!

Brunhild nem tudom, hogy férne-e több vonalzó! Meg akkor csak vonalzóból álna egy egész oldal! :wink:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Anabique, ezt a löttyöt elvileg kortyolgatni kéne, én kb 3 részben ittam meg..az ember nem gyengül le annyira, ha ilyet iszik..
Tényleg nem nőtt a pocakod, nagyon vékony vagy! Tegnap én is ráálltam a mérlegre, azt hittem lement valamennyi a súlyomból, de nem...
20140901114303

Ildóca,
fér. :) Brunhildnak is van 4.

Brunhild,
nagyon pöpec a babakocsi! Ezt forgalmazzák itthon, vagy csak kintről lehet megrendelni? Ha mindent egybe veszel meg, mennyi a végösszeg?

anabique
Budapest

Azt én sem értem meg, hogy valaki hogy nem veszi észre, hogy valaki lakik benne.
A barátnőm most mesélte, hogy az egyetemi csoporttársainál történt meg. A lány nem vette észre csak azt, hogy hízik. A fiúnak elege lett előle és elküldte a belgyógyászatra, ott mondták neki, hogy a 7. hónapban van :shock:
Természetesen az egész egyetem meg volt lepődve, és azt gondolták, hogy nem egészen normálisak. Néhány hónappal utána viszont ugyanott egy másik lány nem vette észre csak a 4. hónapban a diplomája utána, amt természetesen egy óriási buli zárt le sok sok ivással és cigivel. Persz a másik páron ő is ki volt akadva korábban!!!

Brunhild, a babakocsi tényleg nagyon szép! Nem tudod, Ausztriában is lehet kapni? Az árat én sem láttam!

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Ildóca, ha rövid vonalzókat csinálsz, szerintem 6 is elfér :D

Anabique, én az ebay-en találtam rá, itt láthatod az árát...
http://viewitem.eim.ebay.hu/Mikado-KombiKinderwagen-3-in-1-TravelsystemSportwagen/250545022345/item

Még van egy hasonló, olcsóbb is, de az első nekem jobban tetszik..
http://viewitem.eim.ebay.hu/craXx-KOMBI-KINDERWAGEN-inkl-Babyschale-Travelsystem-/180603271388/item
vagy ez:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Kombi-Kinderwagen-3in1-Sportwagen-7-Teilig-NEU-3-in-1/270680486853/item
20140901114303

Rókakoma, az árakat itt láthatod (utálom amikor az ár nem a termék mellett van :? ) http://www.babywelt-sulingen.de/shop/index.php?language=de

Ha találsz Ausztriában, szóljál, lehet megkérlek, hogy hozzál nekem is egyet (én is Rákos.. lakom :wink: ) Habár tavasszal, nyáron mi is kiugrunk néha Ausztriába, csak tudni kéne, merre árulják :)
20140901114303

Sziasztok!

Klarissza :( Pihenj sokat!

Anabique, jó vékony vagy, poci tényleg pici, de alakul :)

Zöldalma volt, de mire hazaértem, már szalámis szendvics lett belőle :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?