A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vnbeni: köszönöm Neked is!! :D
Remélem a laptető szerencsét hoz Neked a következő megmérettetésekhez!!!! ;) :D
Vendég

Elvileg ma küldik email-ben a kombinált tesztem eredményét,de még nem kaptam meg :?
Remélem nem felejtenek el,mert semmi kedvem bemenni a SOTÉ-ra az eredmény miatt!
Vendég

Eszter én is úgy gondoltam azért nem lett fagyibabánk, mert nem lesz rá szükség. és így is lett. druuukkkkkk

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Ma egész nap úgy kóválygok, mint ha kb. jól bekukorékoltam volna... :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval.....
Sajtikám: Annyit gondoltam Rád ma délelőtt, hogy bárcsak valami csoda folytán nem az lenne, amire gondolsz és Zolink meglepne valami jobb hírrel !!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzsókám: nem hétfőn megyünk, hanem majd csak szerdán... fosok is tőle már előre. Remélem legalább az eredmény tartományon belül lesz... :shock: :shock: :shock: Te hogyvagy? Ma akkor az uccsó nap???? :wink:

Carla: Gratulálok az ikrekhez!!!! :) Dupla öröm!! :) Javaslom hogy Csucsu barátosnédat is jól fertőzd meg ezzel az "ikres-kórsággal"!!!!!! :lol: :lol:

Beni: Meforált szedem, csökkentve persze, csak az nem világos, hogy meddig és majd mi lesz a szoptatáskor?? Merthogy ezt egyik dokker se mondta még, de majd rákérdezek... Erről esetleg nem hallottál valamit?? :wink:

Eszterkém Drága: Crinone-tól nekem is volt hogy ilyen narancsos-színű izé jött ki, mikor távoztak a db-ok, azt mondta rá Sz., hogy ne foglalkozzak vele, ez egy ilyen cucc... :wink:
Ragasztógyárat küldöm ma is én is: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Avarka: Nektek is!!! :) Rád is gondoltam ma délelőtt a nagy kóválygásban!!! :wink:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrellám: Köszönöm az ötleteket. Az a krumplis dolog elég bizarrnak hangzik, nem erőltetném inkább, de a többivel majd próbálkozom :wink:
Amúgy sz-tam bele ma és ittam egy nagy pohár hideg kakaót.... és égésileg semmi bajom azóta!! :wink: Szóval a tejben lehet valami, igyekeztem nem sok Nesquick-et tenni bele.. :shock: :shock: :shock:
Remélem a lábvizesedésre is találsz valami jó tippet!!! :wink:

Pannik: Hajrá Aviva torna. Én tanfolyamon nem voltam, de megvettem a könyveket. Ha gondolod és szeretnél 5 ropit spórolni, ne vedd meg, szívesen odaadom és lefénymásolhatod!!!! (gondolom a könyvek ára nem lenne benne a tanfolyamban???) :wink:
HOlnap megyünk be dél körül az Örsre, be is vihetem, vagy jövőhéten szerdán reggel a bmc-ben leszek vérvétel ügyileg... :wink: Szólj ha érdekel! :wink:
Nekem jó volt az aviva, amikor rendesen csináltam mindig volt peteérésem... :lol: :lol: De biztos más ilyen jellegű dologra is jó! :lol:

Ann: Hogyvagy? Remélem már jobban???? Rád is sokat gondolok, lassan mehettek a 4-es épületbe becsengetni a 100 ropit!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ancsikám: Hát lehet beállsz mellém lányos anyucinak, ha ez a gyerkőc ilyen szégyellős... :?: :? :?: :?: :?: A fiúcskák már hamar mutogatják a dákeszt! :)
Hajrá keksz-eksön.... ami a csövön kifér.... persze csak óvatosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsepijóslást ahogy írtad, én tutira a közepén fogtam volna meg :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Mieza: szerintem hétvégére megajándékoz Albert Magával Benneteket!!!! :) Úgyhogy az amerikai ünnepen már Benne gyönyörködhetsz!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: Gratula a 100. naphoz! :)
Nekem meg 99 van vissza.... :shock: :shock: :shock: Megnéztem a Katiban a baba filmeket, hát 21-22. rész már a szülés körüli dolgok.... ööööööö megrettentem kicsikét... :shock: :shock: :shock: :shock: De meg is ríkkatott... :lol: :lol: :lol:
Szerintem telefonálj rájuk, hogy még nem jött meg az eredmény, ezért nem kell oda bekutyagolni, csak lehet noszogatni kell őket kicsit :)

andrea-1

Andi: köszi :D
Csak érdekességnek írtam,mert Neked meg tegnap volt hátra 100 nap :D

még várok türelmesen,azt mondta a nőci,hogy ma küldi email-ben,nekem kellett a címet a gépbe bepötyögni,hogy biztos jó legyen,és ha papír formátumot szeretnék,akkor meg hétfőn sétáljak be érte.

Én is kóválygok,szörnyen érzem magam!!!
Ez a hülye front nagyon megvisel :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Megvolt a nagy BMC-s látogatásom,mensi sehol így hát napi 2 gonapaptylt szúrunk és hétfőn egy újabb uh. Találkoztam Sajtival is,hát megkell mondjam,hogy Sajti humora a régi. Eredményhirdetést nem vártam meg,de gondolom majd Sajti jön és elmondja.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik: Majd kedden megyek vérvételre, akkor kiderül, aminek ki kell. :) Nem is tudtam, hogy tudsz rólam.

Eszter: Olvastam a blogodat és szorítok nektek! :)

Kép
babicsek

Jahhh, az aláírásomból gondolom. :D :oops:

Kép
babicsek

Zsuzska: drukkolok hétfőre!!! :D

Andi: elkezdtem nézni Katit ;) :D :D
Vendég

Breki:
Köszike!!!
Gratula a 100 naphoz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi, aranyos vagy, köszi, már teljesen jól, dolgozom tegnap óta. Vérzés már nincs.
Na a 100 ropival kapcsolatban.. párom ma kifejtette, hogy nem változott meg a véleménye, és ő egyáltalán nem támogatja hogy fizessünk érte. Mondjuk eddig is ezen a véleményen volt, csak én tartottam ki mellette hogy kifizetem. És az indok pedig az a részéről, hogy egyik szavammal ütöm a másikat, hogy nem lesz ugye következő, de akkor miért nem megyünk a támogatottal, ha úgysem kell következő. Szóval teljesen nem ért meg. Ez kicsit szomorúvá tesz. Főleg hogy iszonyat áldozatok árán fogom tudni kicsengetni a pénzt. De én mindenképpen ki szeretném fizetni, úgy lennék nyugodt. Hülye vagyok sztetek teljesen??
ann74

Sziasztok!

Klárikám!!
Jó,hogy jöttél....Örülök Nektek nagyon. :D :D Remélem jól megfertőztél,ahogy Andi is mondja. :D

Andi!!
Ez a hülye idő,attól vagy ilyen kótyagos.Ha Nekem is áll a könyv felajánlásod,Én szívesen lefénymásolnám,és tudnám csinálni Én is.Érdekelne a dolog. :D

Avarka!!
Már kismami vagy,gyere majd mesélni!!!!!!!!!!!!!!!!

Ann!!
Én nem tudom mi a jobb,a fagyis beültinél nincs gyógyszer költség,de van a 100.000 ft.Én lehet inkább a támogatottra mennék,nem tudom. :shock: :roll: :roll: Ezt Nektek kell eldönteni,de így is,úgy is fizetni kell nem??És a gyógyszerek még többe kerülnének.

Zsuzska!!
És mit mondott Skriba,hogy nincs mary???Nem gáz??Napi 2 szuritól megjön??Vagy hogy van ez??? :roll:

Március 11-én már Én is kismami leszek!vááááááááá,annyira várom. :D :D :D
csucsu99
Budapest

Nézzétek miket gyártottam. Barbus kapott egy madárkát, ami nagyon tetszett neki és így vettem festéket és csináltam még.

Üvegfesték:

Kép
Kép

és ez még csak félkész, a kontúrját most csináltam:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Most kaptam egy egészségügyi központtól teljeskörű egészségügyi diagnosztikára reklámhírlevelet.
Így kezdődik:

Úgy érzed, hogy tested nem működik 100%-on?
Bujkál benned valami? Itt fáj, ott fáj?

Annyira fel kellett nevetnem… Igen, bújkál bennem valami :)))

Kép
mieza

Csucsu, az már csak 1 hónap!! Hajrá!!!

Kép
mieza

Ann: Hát mi úgy voltunk vele, hogy azt azért tudni kell, hogy a fagyis beültik statisztikája sajnos nem "olyan jó" mint a stimus ciklusban való beült. Persze ennek ellenére mi nagyon bizakodóan álltunk a kérdéshez, de a tényeket nem szabad meglátásom szerint figyelmen kívül hagyni sosem!!
Ráadásul nekünk 1 bogyónk volt, ami szintén csökkentette az esélyeket..... úgyhogy mindenképp azon voltunk, hogy valahogy kiperkáljuk a 100 ropit, és ha nem sikerül akkor nem ment rá egy lombik lehetőség.
Merthogy ha elfogy az 5 lehetőséged, ami lássuk be sajnos nagyon hamar, akár nemtöbb mint egy év alatt elmehet, ha nincs szerencséd, akkor egy lombik próbálkozás már a gyógyszerköltséggel együtt, bőven 500 ezer felett van.... Nem is tudom ki írta, hogy Sz. 700 körüli összeget mondott pontosan arra az esetre, ha már nincs támogatás .... :shock: :shock: :shock: :shock: (Ráadásul ez a mostani buzeráns kormány megint a gyógyszertámogatáshoz tervez hozzányúlni, ami miatt eleve rossz előérzeteim vannak hogy ez a mi fajtánkat hogy fogja vajon érinteni?????).....
Szóval támogatás nélküli lombikot a maga 500 vagy 700 ezres nagyságrendjével mi már biztos csak egy újabb hitel felvételével tudtuk volna max esetleg úgy bevállalni..... Úgyhogy ugrott a nyaralás és ment a 100 ropi a 4-es épület pénztárába.. :shock: :shock:
Aztán más tészta, hogy mázlink lett és Iza úgy döntött hogy spórol nekünk egy lombik árát és jön.... így van kistesó esetre még 4 támogatott lehetőségünk.... Illetve mostmár tudom hogy az IR-re kell ráfeküdni majd és akár ugyanígy is járhatunk... :wink:

Csucsukám Drága - illetve bárki akinek kell az Avivás könyv: természetesen a felajánlás ingyé és bérmentve bárkinek áll... annyi, hogy vagy egyeztetünk azokra a mostanában viszonylag ritka alkalmakra amikor én bent járok a városban, vagy eljön érte hozzánk akinek kell :) Szívesen odaadom másolásra!!! :)

Vicky: a kéz és láb Barbusé?????? Nagyon jó ötlet!!!!!!!!! :) Hú anyám de oda lesz majd tőle, ha jövő évben anyáknapjára kap egy ilyet mondjuk az ablakára!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ja Ann, az még lemaradt, hogy a mi esetünkben az is a fizetős mellett szólt, hogy én nem kívántam 3 hónapot kihagyni a rendes lombik és a fagyis között :)

andrea-1

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... Sprinkler1

Egy barátnőm ettől a csajtól szokott vásárolni, csak szép minőségi dolgai vannak, ha gondoljátok, nézzétek meg.
Nekem ezek tetszenek :)
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruhazat ... 32082.html

Sajti, mit mondtak, mi a következő lépés? Láttott valami nem szokványosat Sz?

Kép
mieza

Mieza!!

Bizony,bizony,úgy számolom,kb március első hetében lesz a leszívás. :lol: :lol: De addig még rajtatok avilág szeme,tegnap jött esms-em este 10-kor,úgy megdobbant a szívem,azt hittem Te írtál. :wink: :wink: Drukkolok nagyon,hogy Albert mihamarabb feloldja pocakos bentlétét!!! :lol: :lol:
Aztán mehetünk látogatóba. :D Emlékszel mikor Kubunál voltunk,még nem volt nagy pocid,na majd Én is így leszek mikor mehetek hozzátok látogatóba. :D

Csajok!!
Tényleg a lombik alatt nem ajánlatos a fürdés,csak a tusolás?????Vagy lehet kádba ülni,csak ne forró vízbe???
csucsu99
Budapest

Csajok, most, hogy megvizsgálta a méhszájamat, nagyon fáj... Mindenkinek ennyire fáj?
Vérzek is, mondta a doki, hogy ne ijedjek meg, ez attól van... de iszonyúan fáj :(

Kép
mieza

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mieza! Benned valóban bújkál valaki és olykor itt fáj, ott fáj...de már nem sokáig :D

Clara!
Nagyon gratulálok a Manókhoz! :D
Veled akartam kezdeni a reggeli üzimet, de látom, hogy az iromány egyik felét másoltam csak be :?
De a lényeg, hogy nagyon örülök nektek és gratulálok!

Csucsu!
Az már nem sok idő :D

Zsuzska!
Ugye, mondtam én :D mindenre van megoldás!
Nekem is a 2 Gonapeptyt ajánlgatta K ügynök, mikor csúszott Mary! :D

Avarka!
Gyere már a hírekkel :)

eszter82
Budapest

Csucsu, hajrá :))) Igen, legyen úgy, hogy ha jössz a 6 hetes Bercihez, akkor már nagyon ott lesz neked is beágyazódva :)

Én lombik alatt egyáltalán nem fürödtem, a 14. hétig. Utána igen, de nem forróban. Most meg csak forróban :)))

Kép
mieza

Andikám!!

Köszi,akkor egyeztetünk!!!Majd írok pü.
csucsu99
Budapest

Mieza!
Nekem is nagyon fájt a vizsgálat nagy hassal...én is véreztem...állítólag normális így...teszem hozzá, van akinek felpörgeti az eseményeket ez a tapogatósdi :lol: :lol: :lol: hátha beindul Albert ettől :D

eszter82
Budapest

Andi: nekünk kalkulálta ki Sz a fizetős lombikot....

azt mondta,kb. 700.000 Ft-ra jönne ki támogatás nélkül :shock:
Úgyhogy asszem érdemes ezt kibekkelni,ha nem muszáj!

Ann: én perkálnék 100-at a Helyetekben!!! Ez egy nagy lehetőség szerintem :)
jól írja Andi,nem kell kivárni a 3 hónapot,és az én költségeimet tekintve (170.000) jóval olcsóbb!!! :)
Vendég

Megint sz...kodott az oldal alig bírtam belépni.... :shock:
Csucsukám.. írtam vissza....

Zsuzska: drukkolok, hogy meglátogasson mielőbb ez a kiccccsaj: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

andrea-1

Mieza, itt tuti kezdődik valami! :lol:
Nekem is fájt a vizsgálat. Szerdán (40+2naposan) megvizsgált a doki, aznap este jósló fájások voltak. Másnap távozott a nyákdugó és éjjel 2:22-kor indultunk a kórházba és pénteken 8:50-kor a kezemben volt Lili.
Nagyon izgulok...

Avarka, Eszter küldöm a babaragacsokat+++++++++++!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi:
Hogy Te milyen leleményes vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszike!

Csucsu:
Hát öszinte legyek nem is kérdeztem,hogy mi fog történni,tudomásul vettem és azzal távoztam is.Nagyon remélem,hogy hamarosan meglátogat az a fránya Mary!!!
Bezzeg amikor nem kell akkor itt nyomúl!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: Azért kéreti ez a Mary most ennyire magát, mert tudja, hogy ez lesz jó sokáig az utolsó jelenése!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) És emiatt most besértődött a hülle pitttttsssssa..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

andi: Igen, a kéz és a láb a Barbusé. Be kell krémezni a gyerek kezét meg a talpát és odanyomni a tükörre. Azt körberajzoltam és át rajzoltam egy genotermre. Ott már lehet az üvegfestékkel lehet dolgozni. Tavaly só-liszt gyurmába nyomtam bele Barbus lábát, a tenyeréről nem sikerült lenyomatot készíteni, mert nem tudtam kinyitni a kezét. :) De a talpa meg van.

mieza: Nekem szülés előtt volt már nagyon rossz a méhszáj vizsgálat és én is véreztem. Mondjuk én még aznap szültem, már nem engedett haza. Szerintem lehet hogy elindított nálad valamit. Nyákdugód meg van még?
vicky79
Budapest III. kerület

Andrea, köszönöm a felajánlást, az nagyon jó lenne, ha a könyveket oda tudnád adni az Aviva-hoz. Az egyik a barátnőmnek is megvan de nem tudja melyik, meg valami dvd-t is emlegetett. Most nagyon jól jönne, ha nem kellene megvenni, így is szívom a fogam a gyógyszerköltség miatt :shock:

A tanfolyam időpontot várom nagyon de nem ír ez a nőci, sajna, ha lecsúszok a holnapiről akkor majd csak hónap végén van következő vagy valami ilyesmit magyarázott a telefonban.

Babicsek, igen az aláírásodból következtettem, szemem mint a sasé :D amúgy minden írást visszaolvasok mióta itt vagyok akik szoktak írni azokról már nagyjából képben vagyok

miért nem lehet fürdeni lombik alatt? és hogy értitek hogy alatta? már most sem a szurik alatt? vagy csak a beültetés után? mondjuk beültetés után én sem fürödtem kádban csak az eredmény hírdetések után, édesanya javaslatára de a szurik alatt fürdök kádban jól meleg vízben az ugye nem baj???????

Kép
pannik
Budapest

No,megjött végre a down-szűrés eredménye:

Down-kór számított kockázata: 1:5900
Edwards-kór számított kockázata: 1:50000

A többi érték is jelent valamit,vagy csak ezek? :D
Vendég

Zsuzska, én is így járok mindig, ha nem kell akkor jön, ha kell akkor az istennek sem. a méhtükrözés előtt 8 napot késett így el kellett halasztani a műtétet de a dokimnak az nem lett jó, ezért egy egész hónapot csúsztunk, majdnem megütött a guta...

De Te ne aggódj a két gonapeptil megteszi a hatását rövidesen

Kép
pannik
Budapest

Pannik: egy éve nekem is el kellett csúsztatni a petefészek ciszta műtétemet,mert ezek az idióták elfelejtették megkérdezni,hogy mégis a menstruáció mikorra várható,én meg utólag jeleztem,hogy épp akkorra...,ha érdekli őket :?

Emiatt egy hónappal csúszott a műtét,és borzasztóan szenvedtem miatta...
Napi 1-2 szem nagyon erős gyógyszert kellett szednem addig,hogy kibírjam a fájdalmakkal... :shock:

Mary nagyon be tud kavarni :?
Vendég

Be, a nyavalyás ez a heppje, hogy megnehezítse az ember életét
de sebaj, amint sikerül végre a várandósság engem utána már nem fog érdekelni mit kavar, mikor jön, meg mikor nem, abszolúte hidegen fog hagyni :D

Kép
pannik
Budapest

Pannik: Nagyon szívesen, Csucsu is bejelentkezett rá közben, megbeszéltük hogy jövő héten elviszi :) Egyeztessetek, hogy akkor esetleg ha van rá lehetőség 2 pld-ban másolja le mondjuk Neked is, vagy ha lemásolta akkor továbbadja Neked és majd Te juttatod vissza nekem...szerntem nem fogtok összeveszni rajta biztosan :) , lényeg, hogy nem kell kiadni rá egy rakat pénzt, épp elég lesz a szurikra!!!!! :) Aztán ha megvannak a másolások, visszajuttatjátok nekem... :)

Amúgy meg megvan a másolás, ajánlom minél hamarabb elkezdeni, ha lecsúszol a tanfolyamról is tudod csinálni a gyakorlatsort - mert ártani nem fog, az hótziher....

Sőt szerintem szülés után én is fogom megint csinálni, hátha a miómámra is kedvező hatással lenne (rémlik hogy erre is jó) és megúszhatnám a kaszabolást majd..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Ann, nem vagy hülye sőt. nagyon jól gondolod, hogy ki akarod fizetni. nem lehet tudni mit hoz a holnap hiszünk, meg reménykedünk, meg bízunk hogy ez az utolsó, de ahogy a csajok is írták, ha elhasználod fagyasztott beültetésre a támogatást akkor a teljes beültetésre 700 000-et összekaparni, hát az már igen komoly összeg.
NÉZD a mi példánkat, eddig 3 fagyasztottat fizettünk ki, és 2 támogatást használtunk el a long protokollokra, ha nem így tettünk volna, akkor most törhetném a fejem, hogy honnan akasztok le majd egy millát a long protokolra. tartsál ki a gondolatod mellett. ha sikerül ugysem fog érdekelni, hogy mennyibe került és mennyi támogatás maradt bent
én bíztatlak arra jó szándékkal, hogy fizesd ki.

Kép
pannik
Budapest

Egy olyan lánnyal voltam punkción+et-n, akiknek ez már a 7. volt.
És ki kellett fizessék.
Maga a leszívás+beültetés 245,000.- és 400,000.- forint közt van :shock: :shock: :shock: attól függ, mire van szükség, mennyire, ...
és erre még jönnek a gyogyók, szurik, ...

Ann!
Én kifizetném azt a 100,000.-et!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Megjöttünk! Húgom kísért el, de apa is befutott, mire kitoltak a műtőből. Nagyon elérzékenyültem... :roll:

Két 8 sejtes ducikát kaptunk vissza, az egyiknek vágták meg a falát!
vv: 22-én. 4 nap szigorú pihenés.

Nem győzöm megköszönni a szurkolásokat és gondolati pozitív energiákat! Nagyon jól esik!

Kép
avarka

Köszönöm Adrea, beszélek Csucsuval, úgyis más ügyből kifolyólag is randevúzunk jövő héten :D :D hátha sikerül a könyvet is megbeszélni
nekem is rémlik, hogy jó a miómára is az Aviva, mindenféle női bajra jó

Kép
pannik
Budapest

Sajnos én olyannal is találkoztam,akinek a tizensokadik beavatkozása volt...

Gondoljatok bele,mi pénz az :shock: és hogy szedik össze magukat újra meg újra,hogy folytathassák!

Lányok,amíg itt a fagyis beülti lehetősége,adjunk hálát érte! :)
Vendég

ann: Én is valahogy kifizetném, sosem lehet tudni kell-e még a támogatott.

Elkészült Ficánka is, de még világos kék színt vennem kell.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: klassz lett :D
Vendég

Avarka, jajjj de jó, akkor minden szépen ment, nagyon örülök
drukk tovább hogy jó hír legyen az eredmény hírdetésen

Kép
pannik
Budapest

Oké Pannik, akkor Csucsuval leegyeztetitek :) ha bármi másban is tudok segíteni esetleg, szólj ám :) !!! :)

Hát csajok, brutál pénzek ezek... egy egy ilyen megmozdulásunk ott a bmc-ben felér egy 5-csillagos tengerparti all incl. nyaralással... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hogyazistenverje meg, a sok retkes cigány meg nyakra-f...szra szaporodik.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Avarka: én mindig elérzékenyülök, ha Rátok gondolok!!! Testvéredet is ölelem, így ismeretlenül is!!! Ha hinnék a mennyországban, azt mondanám, Ő biztosan oda fog kerülni! :wink: :wink: :wink:

Vicky: hogy Te milyen ügyes vagy!!! :) Asszem pályát tévesztettél!! :wink:

andrea-1

Avarka: de jó lehetett megpillantani apát!! :D
Most már végre jó helyen vannak a kis bogyókák :)
Vendég

Avarka!
de örülök :D
pihizzetek sokat :D

eszter82
Budapest

És Tesód hogy van?
Megnézte K ügynök???

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: