A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszi!
Na igen te hamvas kislányka vagy még, nekünk meg itt dübörög a biológiai óránk :roll: (Dodi rontja az elméletemet és statisztikámat, de Őt ezennel kivettem a reprezentatív mintámból és a felháborító korára szavakat sem vesztegetek!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Lola!
Sajnálom, hogy nem sikerült rendezni a soraitokat. Hogy boldogulsz a két minivel?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Egyfelől :twisted: :lol: :lol: .
Másfelől viszont én harminc felett már nem nagyon szülhetek a cukrom miatt, így is elég szívás, szóval ilyen értelemben helytálló az elméleted, mert gyerekvállalás szempontjából nekem kb. olyan a 30, mint nektek a 40 :? .

(De ezt valójában csak álszentségből írom, mert én mindig fiatalon akartam szülni, és kis korkülönbséggel, hogy később még esetleg lehessen 3.,4. :twisted: :lol: . De azért sajnos igaz a fenti :( )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Tényleg??? :shock: :shock: :shock: Ezt nem tudtam. Miért?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló :lol: :lol:

Boo,

rézvörös szerintem is jól állna!
Viszont, mivel most majdnem fekete a hajad, szerintem azt csak úgy lehetne megcsinálni, ha leszedeted teljesen a színét (leblancheoltatod - nemtom hogy írják), és utána festeted vörösre. Otthoni festék szerintem nem fogja meg...
Én ezzel tutira fodrászhoz mennék.

Te csak ne tologass pocakosan bútort, wazze! :twisted: :twisted: :twisted:

Dodi,

Pastrami jó ötlet, én is csak jókat hallottam róla! Akkor március 11 ott!

Babás (gyerekes) talival kapcsolatosan:
Ma a dunakeszi Auchan felé jártunk, és ki volt plakátolva egy játszóház, élmény-város vagy miafene.
na, jól emlékeztem: http://www.elmenyvaros.hu/

KépKép

KépKép
kispocok13

Márciusi mamatali nálam is bevésve :D Pont tegnap volt ott apa,neki is tetszett

Boo! Köszi a bókot :wink: :D :D :D
Bútortologatással álljá má le :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Én régebben egy Espumisan-os kupakot elmostam, és kicseréltem a Vigantol tetejét erre, mert pont akkora, és ez pipettás :wink: . De mostanában mindent egyszerre kap meg (Cebion multi, Béres, Vigantol) a Nurofenes adagolóból :wink: .

Lois!

Nem ástam bele magam a témába, mert igaziból nem vagyok érintett (még), de minden rizikó növekszik sajnos az idő előrehaladtával :? . Egyfelől ugye a cukorbetegséget önmagában rizikóként kezelik, ami a fejlődési rendellenességeket illeti, másfelől ugyanez igaz a 30-35 feletti nők esetében is. Így meg persze növekszik a rizikó. Ez nyílván csak a statisztika, de ezért nem szeretik, ha cukros "későn" szül.
Arról nem is beszélve, hogy az általában nem kap túl nagy hangot, hogy (persze, egy nem beállított cukros babájának lehetnek kisebb-nagyobb bajai), de még egy jól beállított cukros ANYA szervezetét is nagyon megvisel egy terhesség :roll: . Sok év cukor után pl. előbb-utóbb mindenkinek lesz retinophatiája, és ezt nagyon felgyorsítja a terhesség (nekem Botonddal lett a terhességem alatt, de aztán szerencsére elmúlt, pedig csak 21 voltam!)...
Szóval egyrészt a babára nézve is jobb a korai szülés, de főleg az anya miatt szorgalmazzák, hogy ne hozza előrébb az (esetleges) szövődményeket.

Boo!

Igen, nagyon okos vagy, leülhetsz, 5-ös 8) :lol: :lol: .
Bár igazából nem a magas cukor jelenléte csak a gáz, mert azt egy jól beállított cukrosnál eléggé leredukálható, hanem ami a cukrosoknál igaziból gáz az az ingadozás. Egy egészséges embernél a vércukortartomány kb. 4,5-7,5 között mozog. Ez egy cukrosnál kb. 2,5-12 között van, és ez az ami hazavágja az ereket. És én még optimista voltam, mert egy rosszul beállított cukrosnál kb. 2-25 között is mozoghat :? . Nekem most terhesen erre nagyon oda kell figyelnem, szóval most 3,5-8,5 között próbálom tartani fixen :wink: . Hát, nem könnyű :roll: . Botonddal könnyebben ment, de most kaptam meg az eredményeimet a 3 havi vércukorátlagom 6,2, a fructosaminom, ami meg 3 heti átlag, az 230 és abból egészségeseknél a referenciatartomány 205-285. Ergo a vérképem olyan, mintha makk egészséges lennék 8) :D :D .

Na, befejeztem a cukiságokat :oops: :lol: .

Hát igen, talán nem most kéne répahajra váltani :roll: . Még egy kis színezés, azt mondom.... De egy ilyen nagy változás, leszívás, festés...stb. aztért már gáz sztem :roll: . És én a helyedben először tuti fodrásszal festetném be, mert egyotthoni festékkel sose fog sikerülni a fekete hajadat befesteni :? . Le kell koktélozni, és csak utána befesteni, és még úgy sem biztos, hogy szép színe lesz elsőre. Utána viszont már festheted otthon, de elsőre ne, mert csak csalódás lesz :wink: !

Natehátakkor egyetértek Pocokkal :lol: :lol: :lol: . (Konkrétan ugyanazt írtuk :shock: :wink: )

Pocok !

Mamatali bejegyezve, babatalit csekkolom :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Rézvörös nekem is tetszik, én alapból fodrászhoz fordultam és a válasza a következő volt: Nem vállalja, először menjek férjhez. Esküvő után ismét megkörnyékeztem: Válasz: szüljek gyereket és majd utána...indoklás: az alap hajszínem elég sötét, ráadásul nagyon sok és göndör :arrow: először le kell szivatni, de azt sem lehet egyszerre csak fokozatosan, mert különben nagyon tönkrevágja a hajamat. utána lehet festeni, de terhesség alatt nem a legszerencsésebb ugye a lenövéskor ismételni ezt az eljárást....szóval majd akkor befesti ilyenre, ha túl vagyok ezeken a dolgokon :twisted: :twisted: Ezek után vettem ilyen festéket és na majd én házilag :arrow: meg sem látszott a hajamon, hogy bármit is csináltam volna vele :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Őőőő, csajok ti tudtok/tatok kakilni terhesen :roll: ?

Az előbb ráálltam a mérlegre és siralmas a helyzet :evil: :( . Gyorsan végiggondoltam mit ettem ma:
reggeli: egy kifli sonkával, sajttal, zöldségekkel
Ebéd: két szelet picik rántotthús (szűzérméből, ergo tényleg kicsi :lol: ), markényi krumplipüré, káposztasali.
Uzsonna: SK tiramisu :oops: (olyan 10*10-es kocka)
Vacsora: fél rozsos kifli megpakolva, fél narancs
Sztem ez tökre nem sok, legalábbis én ennél jóval többet ettem eddig, mégsem híztam, csak most az émelygés miatt még kevesebbet is eszem, mert nem kívánok enni. Mégis olyan ütemben hízok, mint egy vágómalac :? :lol: .
Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy emlékeim szerint hétfőn voltam utoljára wc-n, ergo majd' egy hete :shock: . És előtte is kb. így... És nincs szorulásom, se semmi, egyszerűen nem is kell :roll: .
Szóval nincs erre vmi ötletetek? Ilyenek, hogy több rost, meg szilva, és tsai, nálam kifújtak, szóval vmi olyan hashajtó kéne, ami csak helyileg hat, és nem árt a babának, mert nekem még egy hashajtó is csak heti két lerakatot eredményezne sztem :oops: :lol: :lol: :lol: . Szóval nem f*sni szeretnék, csak normálisan székelni :lol: .

Jaj, olyan szép dolog ez a terhesség, minden nőnek kihozza a legnőisebb énjét :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Ha nincs szorulásod minek a hashajtó? Simán lehet, hogy a szervezeted hasznosít minden bevitt anyagot, főleg, hogy az émelygés miatt még kevesebbet eszel. :wink:

tike

Tike!

Igen, ezzel nem lenne baj, de:

1. heti egy kakilás már közel sem egészséges, mert a sok méreganyag így bent marad. Ez nem hasznos, csak lerakódik, full ragya vagyok, és tiszta zsír a hajam.eddig csak a terhességre fogtam, de anyu szerint ez tuti rátesz.
2. Van rajtam tartalék bőven most is :roll: :lol: .
3. 3 hét alatt 3 kilót híztam, úgy hogy kevesebbet eszem (még nem tudatosan), és sokkal egészségesebben (tudatosan). Szóval így viszont ez gáz. Én nem szertnék 40 hét alatt 40 kilót hízni :roll: . Másképp mondom: nem fogok :twisted: :lol: :lol: .

Aranyos vagy, hogy vígasztalsz, de tényleg kell vmi erre, mert nem véleteln hogy az egészséges emberek napi 1* kakilnak :roll: . Én tényleg nem vagyok nagyra vágyó, de ne legyek már sz@rtartály :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

kicsit eltűntem,de apa lebetegedett és ápolgattam meg minden...
mamataliért irigy vagyok,szívesen elmentem volna én is,de a márciusit
megpróbálom én is összehozni...

Boo!
nagyon csinos vagy,nem vagy barbamama!!!!

hajamat én most lenövesztem,m a barnát nekem is le kéne szivatnom,
de most ezt így nem akarom bevállalni,csak így eléggé sok idő,h
végre visszakapjam az eredeti hajszínem...

köszönöm öcsi nevében is a bókokat...

lola!
gratula Marcihoz,nagyon édes...
hogy vagy???válás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
emlékszem amikor Botondot vártad,akkor is gond volt a kakilással
és én már akkor is rtam,h nekem a 3in1 ben kávé egy bögre tejbe
segített anno,de most apa megkért,h ne igyak kávét,ezért rászoktam
a kakaóra és nekem az is segít...
ezt próbáltad már???

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Jól emlékszel :wink: , de akkor a vastól volt, és ahogy másik vasat kezdtem szedni, egész jól megoldódott a dolog. De ost nem szedek vasat :? .
Kávé nem lenne rossz, az álmosságra sem, de két hete olyan rosszul vagyok még a szagától is, hogy azonnal hánynék, ha meg kéne innom :twisted: .

Viszont most olvastam, hogy írják máshol a Laevolac szirupot, ami nem f*sat, hanem normális adagolásban csak helyrehozza a belek savasságát, és normál székletet csinál :wink: . Holnap hozatok apával, kíváncsi leszek :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

100%os almalé reggel, éhgyomorra nekem anno működött.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Szép ez a szín nagyon, nemrég egy világosabb verziójával kacérkodtam :roll:
A kemikáliák miatt talán tényleg nem most kellene nekiesned :roll:
Nem vagy barbamama :) Amúgy ez érdekes lehet, kíváncsi vagyok, hogy másodjára hogy változna a hasam, lehet nagyon másképp mint Z.-vel, rapidabban, és én is barbásan érezném magam :D
Nyuszi? De, hamvas :? 29 éves kiscsirke :) De majd nyáron már 30 lesz és akkor majd még sokkal jobban fogom szeretni :twisted: :lol:

Pocok!

Élményvárost megskubiztam, pofás, részemről megnézhetjük :wink:

Dodi!
Sajnálattal olvasom, hogy idővel rosszabbul tolerálna a szervezeted :? Érteni kevéssé értem, hogy mitől használódsz el addigra jobban, de elhiszem :roll:
Emésztésed :arrow: Hashajtók nem mehetnek terhesen az tuti, erősebbek vetélést okozhatnak. Gyógynövények (teák) sem. De ugye terhes nőknél nem tesztelik a gyógyszereket, szóval vállalni hogy már pedig te "hashajtasz", kockázatos. Laevolac esetleg?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Na látom magadtól is erre jutottál :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Meló :twisted: :twisted: :twisted:

(majd köhögök még, hátha hazaküldenek)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi: laevolac Hédinek segített :wink:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi csajok!
Én is azért gondolom talán jónak a Laevolacot, mert ha csecsemőknek lehet adni, akkor nem lehet olyan gáz :roll: . Majd kicsi adaggal kedzdem, és fokozatosan növelem, hogy ne okozzon hasmenést :wink: . A sima székeslési inger meg nem okozhat vetélést :roll: ...
De az almalé sem hangzik rosszul, majd abba rakom, és tuti a hatás :lol: .

Lois!

Nálad viszont nem érzem ezt a vöröset :roll: . Te szőke vagy :twisted: :lol: :lol: .

Pocok!

Jó látávnyosan köhögj, közben nyomd ki a hasad, és lassítsd le a lépteidet. Viszont ahogy vki a tekintetedet keresi, rögtön mosolyogj, és "kapd össze" magad, jelezvén, hogy te iszonyat szarul vagy, de nem szeretnéd sajnáltatni magad :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Nem biztos, hogy kéne, a vérképedtől függ. Én a Femibiont, meg a Bérest szedem, azokban is van vmennyi, szóval amíg nem vagyok vérszegény, addig én nem szedem :roll: . Inkább szedd te is a Bérest, mert én attól sokkal energikusabb is voltam (most már attól sem :twisted: ), de neked már vége a "szeretni való hónapoknak" :lol: .
Tényleg, minden elmúlt a 13. héttől?

És abszolút nem vagy barbamama :lol: ! De én is kíváncsi leszek, mert Botonddal csak a pocakom nőtt, csini kismamának éreztem magam (magamhoz képest). Most meg máris kétszer akkora a s*ggem, ez nyilván nem a terhesség még, meg biztosrátesz, hogy egész nap undin vagyok, így magamat se látom vmi pozitívan :? . Majd a 4. hónaptól jól leszek a bőrömben megint (remélem) 8) :lol: .
Te Mironnal is így voltál?

Akkor 4-es tesztet így nem is tudtok csináltatni végül? :roll: :?
Remélem Miron rendbe jön :wink: . ez a sóoldatos izé csak arra jó, hogy kioldja a cuccot, de nem csökkenti a taknyot, arra rendes orcsepp kell. Már szinte mindből van gyerek :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Sztem car, drága és tök káros :? . Viszont én Garnier barnítóspray-t használtam Botonddal, nagyon sokáig elég, és pont szoliszined lesz tőle. Olyan 3-4 napig marad meg, de 5 mp lefújni a fejed, meg a dekoltázsod :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! Nagyon ki vagyok bukva, most hívtam a barátnőmet, hogy mi volt az uh-n...sírt a telefonba, hogy lehet hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondolták, 2 doki is kerek-peres rosszindulatú daganatra gyanakszik. Most vettek tőle vért, 1 óra múlva lesz eredménye, akkor többet tudnak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tike

Boo!

Nem, tök szép egyenletesen fog :wink: . Én úgy csináltam, hogy kb. 20 centiről fújtam és nem sokat, csak egy rétegben átszaladtam rajta. Ha nem foltos, másnap megismételheted :wink: . Ha meg foltos, akkor ki kell taktikázni, hogy neked hogy jó....

Még hogy nem látszik?! :shock: Naná, hogy látszott :wink: ! Reggelre mondjuk nekem is mindig kisebb lett, de én már most borítékolom, hogy jóó nagy hasam lesz a 15. hétre, ha Botondból indulok ki :roll: . 14. hetesen voltam reggel vizsgázni, és akkor hasam volt, hogy mérlegelés nélkül mindenki gratulált, a tanár is kérdezősködött, szóval nem úgy néztem ki, mint aki bekajált :lol: .

Megtaláltam, épp mentem vizsgára, 13+4 reggel :D :
Kép

Neve nincs, elképesztőőő?!?!?!?! :shock: 15 hetes vagy, nem 35 :lol: . Botondnak a 7.-8. hónap körül lett neve, mert mi se találtuk az igazit. Én meg nem is sürgettem, mert azt akartam, hogy tényleg az ővé legyen. Sztem sikerült :wink: .
Nekem még eszemben sincs neveken gondolkodni :oops: . Vhogy próbálok kicsit független maradni tőle a 12. hétig :oops: . Nem tudom most miért vagyok ilyen, Botonddal nem voltam :roll: . Na meg majd akkor ülök neki, ha már tudom, mit keressek :lol: .

Ja, képzeljétek, a kisfiam most már tutira nem édesszájú :wink: :
Még nem volt kész az ebéd, de már leragadtak a szemei, úgyhogy gondoltam gyorsan kap egy kis kakaóscsigát :oops: (először letében), aztán majd uzsira eszik rendesen. Egyből rávetette magát, na mondom most cseszem el a kölyköt, ehhez képest a 3. falatot már a szék oldalába tömködte, majd a többit is :twisted: :lol: . Szóval ennyit a kakaóscsigáról :lol: . Végül egy barackos joghurt után tért nyugovóra, de mondjuk sokat reggelizett :wink: .

Oldalast csinálok ebédre. Arra gondoltam Valentin-nap alkalmából szívecskeformájúra vágom :lol: . Szivecskeoldalas, olyan romantikus, nem? :lol: :lol: :lol: Csak viccelek amúgy, mi nem tartjuk. ( :? :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.02.14 12:48-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Jézusom....nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: .
De most mit hiszenk daganatnak? Vagy minek hitték eddig?
Úgy emlékszem volt egy molaterhessége, ami miatt várniuk kell, és ennyi. Hogy jött most ez? :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: Még most gyanakszanak molára, csak elég fura, mert nincsenek tünetei. Vagyis az elejéről kezdve: novemberben volt egy halvány pozitív tesztje, majd vérzés, negatív teszt. Decemberben sokkal kevesebb menstruáció és késett is. JAnuárban nem volt vérzés :arrow: nőgyógyász, uh - lehet, hogy mola? de a terhességi teszt negatív volt. Igazából egyik doki sem volt biztos benne, hogy mi van, pedig csúcsszuper géppel nézték :arrow: sürgős vérvétel, kértek hcg-t, meg valami tumormarkert, mert ha nem mola, akkor szerintük méhtestrák. Most értek vissza a kórházhoz, talán már készen vannak a véreredmények és várom, hogy hívjon :roll:

Boo: és neked a műtéttel megoldódott a dolog? vagy kellett más kezelés is?

tike

Most csörgött, a hcg szintje a béka segge alatt van, tehát nem mola, bár minden más tünet erre utal a doki szerint. További vizsgálatok eredményei 1 hét múlva lesznek meg, kedden kell menniük és a professzor is jön konzultációra. Jobbik esetben "csak" méhtestpolip :roll:

tike

Tike!
Nagyon sajnálom a barátnődet, hogy ilyen híreket kapott :(
Én alaposan utánaolvastam nemrég a Molának, sajna az esetek 20 %-ában a Boo által leírt rosszindulatú daganattá fejlődik. De nagyon gyógyszerérzékeny és az egyik legjobban kezelhető daganat.
De 80%-ban jóindulatú és erre kell koncentrálni!!!
HA meg méhtestrák, az is egy nagyonnagyon jól kezelhető betegség :) Nem nagyon okoz áttétet és 95%-as a túlélési ráta!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Ez jó :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én gyakorlatilag majd minden barnítótól foltos lettem...vagy sárga :?
A testemmel már nem is próbálkozom, csak az arcommal, ami jól bejött a Niveának az arcbarnítója (van két árnyalatban), de már egy ideje nem kapok. Most a Dm-nek vagy egy fajta (van több is de csak ez jó) ami egész jó.
Alapvetően szép színt szerintem a nálam kreolabb bőrön lehet elérni krémmel, pl a tesóm tök jó színű lesz mindtől, de persze nyáron a naptól is úgy nézek ki mellette mint a Hófehérke :?

Dodi!

Pedig ejdevörös voltam, na meg fekete is. Tök sokáig :roll:

Boo!

Mandula esetleg?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

mi a t@k@m az a spanifer?????

Amúgy miért nem raktad le Miront a szomszédba, amíg te elmész a négyes tesztre!!! Ez nem játék...

Remélem, Miron összekapja magát, és túl lesztek a műtéten végre...

ne aggódj, én is sokkalta amorfabbnak érzem magam, mint anno...

név: én anno úgy mentem be a szülőszobára, hogy nem tudtam, Nimród vagy Kolos lesz-e a fiam... a dokim nem nézett ám hülyének...

szerintem hülyeség a barnító, neked kimondottan jól áll ha nem vagy barna, szerintem... meg fogni fogja majd a törölközőt, ami nem túl vicces, nem?

Dodi,

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! így teszek :lol: :lol: :lol:

Tike,

barátnőd :cry:

Lois,

úúúúúúúúúúúúgy megnéznélek ejdevörös hajjal... van képed?

na, megyek vissza dolgozni, csak volt két percem és hiányoztatok...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Az én hasam évek óta nem egyenes, ha behúzom :twisted: :lol: .
Én eleve hasas (is :twisted: ) vagyok, szóval nekem tuti ezért látszik hamar, mert még előrébb türemkedik a hájacska :oops: :lol: .

barnító:
Mondjuk Loisnak igaza van, aki alapból világos, azt nem szépen fogják ezek a dolgok :roll: . Nekem nincs barna bőröm, viszont nagyon jól reagál: a nap is, szoli is azonnal szint ad, sose égek le, és a barnítok se foltosítanak.

És amúgy tényleg kimondottan jól áll a világos bőr neked Hófehérke, avagy a darkos kismama :lol: :lol: :lol: .

Még mindig nincs kész az oldalas,mert más ettünk :twisted: . Most sütöm, demár levakarom az arcom, annyira kívánom. Olálkodok a sütő körül, mint egy kiéhezett kutya :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Répaképet!!!!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:19-kor.
Vendég

Czigka!

Felfázásról írtam privit :wink: .
Hát, nem a legszerencsésebb, hogy teapa most magadra hagy :roll: . Semmilyen értelemben sem :? .

Nagyon erős csajszi vagy te :wink: ! Hááát, én meg jól nem vagyok az :oops: :oops: :oops: :lol: . Én már attól napokig magam alatt voltam, hogy a pozitív tesztek után, mégis megjött. Pedig csak 4 napig "voltam terhes". Talán ezért is parázok most jobban :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka,

baaaaaaa, szegényem! Nagyon összejött minden :-( nincs valaki aki tudna segíteni kicsit, amíg apa távol van?

Ja, hogy a spanifert = gumipók! :-) :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:20-kor.
Vendég

Pocok!

Ja, hogy a spanifert = gumipók!

NEM! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó, akkor nem gumipók, csak olyan mint az, de csak egy "lába" van?
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: A spanifer ( nálunk t nélkül :lol: ) olyan anyagból van, mint a régi redőnyök felhúzózsinórja és olyan csat van a végén, mint az 1000 éves nadrágszíjakon :lol: :lol: :wink:

tike

Tike,

jaaaaaaaa, tudom, kösziiiiiiii :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:21-kor.
Vendég

Sziasztok!

Délután beszéltem a dokimmal, azt mondta Laevolac, és Tisasen simán mehet, de jól lecseszett, hogy egy hétig nem kakilni már komoly probléma, de már 3 nap is gáz!!! És hogy kismamáknál gyakori, de kezelni kell, mert a sok méreganyag felgyülemlik, és beépül és mittomén... :?.
Szóval ezt tessék komolyan venni :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
Boo!
én vettem arcszolit még Kiarával,de nem használtam sokáig,de kis
színt adott,viszont nem annyira erős,mint a nagy szolik,de egy kis
színed lesz tőle...

Czigka!
jaj szegénykém...még egy felfázás is...

mostani pocakfotót nem akar senki sem rakni??

tike!
barátnődet szörnyen sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?