A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mieza, akkor hajrá mai nap!!!!!!!!!!!! :D

Zsu, igen, biztos nem olyan találta ki, de ezek szinte tények :wink: :lol: és itt már annyi a kismama (és anyuka), na meg persze leendő anyuka, h. gondoltam egy kis felkészülés nem árt!
(nem akartam senkit idegesíteni, megbántani vele :oops: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Avarka: Hogy vagy?

Én ma is csináltam egy 25-ös tesztet. Nem bírom ki sajnos, ez a gyengém. :( De még most is akkora nega. Sajnos kezdenek az álmaim szertefoszlani. Holnap pedig minden kiderül.

estrella: Érdekes állataid vannak. Szépek és kicsit félelmetesek is egyben. Mi most két halacskára ruháztunk be. kb. 1 hónapja vannak meg.

vikus: Jobbulást neked. Én is hiába vigyáztam ennyire magamra, tiszta takony vagyok és fáj a torkom, lázam az nincsen.

Szóval minden a babácskáim ellen dolgozik. :?

Kép
babicsek

vicky: Nagyon édes a kislányod! :D

Kép
babicsek

Sziasztok!!!!

Megjöttem a BMC-ből,semmi változás nincs,menstruáció sehol, viszont van egy kisebb cisztám.Szerdán vagy csütörtökön még van egy jelenésem,addig is marad a napi 2 gonapeptyl és akkor majd kiderül,hogy mi a következő lépés!!!
Most csak ennyi,mert rohanok melózni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andrea én csippentenék a laptetőből... nekem mindig az alja jut... :?

Babicsek! Köszi meg vagyok. Fekszem és fekszem és fekszem.

Szerintem 10-es a legérzékenyebb teszt. Qpido.

Ne add fel, holnap minden kiderül :wink:

Kép
avarka

Babicsek!No para!Én eredményhírdetés előtt 2 nappal is csináltam tesztet,az még nekem is negatív lett,aztán eredmh-es reggel már pozitív! :lol:

Szép hetet kívánok Mindenkinek!

Hétvégém jól telt,leszámítva a szokásos vasárnapi anyós-látogatásos ebédet! :?
Tegnap már vettünk 2 kismamanacit,mert egy gatyám sem jön rám fel!Annyira szuperül érzem magamat bennük!
Egyre jobban kezdek valamiféle ficergést érezni a pocimban! :lol:
Vasárnap megnézett megint a doktorbácsi(B.-mint Barna),minden ok!Nagyon rendi még mindig!..végre mostmár lefixáltuk ezt a tegeződést is! :lol:
..majd még jövök....csak most megyek körmözni! :)

Kép
Kép
missancsi

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem megyünk, mert granny fáradt és sztreszfull és egyébként is most aludna, szeretem őket nagyon, de most "kikészült" mert másik fia és felesége összevesztek piti dolgon és nem beszélnek. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nesze Neked Marci és Liza, én is nagymama nélkül éltem meg a gyerekkorom, rühellem hogy a gyerekeimnek is ugyanez jut

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok!
sajnos csont nega lett a tesztem,abba hagyom az utrot!27. napon vagyok! :cry: :cry:
vikus82

Vikus, amíg nem mondja a doki, addig ne hagyd abba.
Vendég

Sziasztok!

Avarka!
Te is görcsölgetsz? Én igen...szerintem a progi szuri csinálja... :?
pihire: K ügynök azt mondta az előttem lévőnek, hogy ha letelt az ET+3 nap ágy fogság, akkor utána dolgozni is mehet!
Én is kérdeztem, és mondta, hogy bármit lehet, kivéve emelgetni, takarítani,...fizikai munka nem, de itthon jövés menés, pakolászás, főzés,... boltba elmenni, stb... bármit. Csak ne legyen megeröltető!
Én amondó vagyok, hogy csak óvatosan, de nem kell már non-stop feküdni :D

Estrella!
Calzedoniában vannak harisnyák, amiknek elégé lent van a derekuk.
Én pocisan nagyon kerestem kismama harisnyát, de ami igazán 100% szupi, olyat csak külföldön találtam...itthon viszont a Calzedoniásból vagy a nagyon magas derekúból, vagy a nagyon csípőfazonból érdemes egy számmal nagyobbat venni és az elég kényelmes :D

Pannik!
Nagyon sajnálom...ilyenkor tényleg az jut eszembe, hogy egyszer, az élet ezt nagyon visszaadja nekik még!!!! Undorító, hogy egy pillanat alatt elviszik az ember cuccait!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Remélem, meglesznek az iratok, mert azt nagy költség, utánajárás és macera pótolni! Nekik meg úgysem kell!!! de elképesztőőőőő...

Az is, ami tegnap volt a híradóban, hogy feltörik a mentőt egy GPS miatt, míg életet mentenek?!?!?!?!????? no comment.... És ha az ő anyjához nem érne ki a mentő időben, mert nem találja a címet????? tuti fel lennének háborodva...bicska nyitogató dolgok ezek :?

Mieza!
Ma reggel 5:29-kor sem volt semmi?????
Mostanában ha éjjel felébredek pisilni, mindig rátok gondolok, hogy vajon Albert nem ébredezik-e még :D
Örülök, hogy beszéltél Tündérkeresztanyával :D

Babicsek!
Ez a korai tesztelés, nem túl jó ötlet!
Lehet hogy amiatt szomorkodsz, ami meg sem történik!!!
Bírd ki holnapig!!!! Nem véletlen, hogy holnap kell visszamenned!!!
Mondjuk én könnyen beszélek, a többiek ismernek már, én sosem tesztelek eredményhirdetés előtt, mert túl beszari vagyok hozzá, hogy megnézzem az eredményt, viszont eredményhirdetés után többször is szoktam :D
Türelem!!! :D Nem kell elkeseredni! Várd ki a holnapot!!!!!

Csajok!
Én olyan ősnyugival vagyok... nem is értem magam... :oops: :oops: :oops:
Persze ez még változhat 1 hét alatt - ahogy magamat ismerem, fog is :D de nincs kattogás, nincs para, minden úgy van jól, ahogy történik...fura vagyok :D
Persze várom már a jó híreket jövő hétfőn :D
Ja, és nem tudok szabadulni a 214-es számtól úgy 1 hete...valamiért folyton bevillan! (már azon röhögök, hogy ha ennyi lenne a Hcg-m 21-én, azt bevállalnám szívesen :D )

eszter82
Budapest

Vikus!
Ne hagyd abba!!!!!
Míg doki nem lát, tessék folytatni!!!!!!
Csomóan itt szokták elszúrni, hogy abbahagyják, és emiatt nem marad a baba!!!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Vikus drága, nagy ölelést küldök Neked, lélekben Veled vagyok és támogatlak, szólj ha bármiben tudok segíteni, akármiben

zsuzska, kitartás, meg fog az jönni a dupla Gpeptil megteszi a hatását, olyan nincs h nem, csak egy kicsit szivat, ahogy szokta mindannyiunkkal

babicsek, 17-e még messze van, bírjál magaddal és ne stresszeld magad állandóan a tesztekkel, még ott lehet az a baba, higyjél amíg nem jön meg aggid mindenképpen bizakodjál, ne add fel

kubukám, majd legközelebb elmentek a nagyihoz, az idősebbek már kicsit másként élik meg a problémákat mint mi, nehezebben veszik az akadályokat meg kell érteni őket is, attól még ott van ő nektek meg a gyerekeknek, ne bosszankodj, megfájuk a fejed tőle ha mérgelődsz

Közérdekű infó: nem tudom hallottatok-e róla én még eddig nem hallottam, de van olyan, hogy Áldozatsegítő szolgálat. Sok mindenben tudnak segíteni, ha baj történik (egyszeri pénzbeli segítség, jogi segítség, iratok díjmentes pótlásában segítség stb). Esetemben úgy néz ki, hogy az irataim illetékmentes beszerzését tudják segítségként feljánlani ami azért elég nagy segítség lenne nekem. El sem hiszem, csak ha a kezemben lesz a papír. Érdemes megjegyezni, és ha ne adj isten szükség lenne rá, akkor felhívni őket.

Kép
pannik
Budapest

Szia Eszter!

Görcsölgetek.. hol jobban, hol kevésbé. 3 x 2 magneb6-t beveszek..
Ma még fekszem és holnap is... utána egy kicsit többet mocorgok. Eddig is felkeltem enni stb. Forgolódok az ágyban, hol oldalt, hol hanyatt fekszem, felhúzott lábakkal... Remélem ez nem baj.

Hullahopp karikázni nem fogok... Vivikét holnapután levihetem autóval a vonathoz és vissza? Elég szar az út nálunk...

A nyugalom az nagyon fontos. Érdekes, de én is ezt a teljes békességet érzem.. nem jár az eszem semmin, még számokon sem :lol: Azért kívánom magunknak az általad megálmodott HCG-t :lol: én is kiegyezek vele...

Vikus! Nem leállni semmivel addig míg az orvos nem mondja!

Kép
avarka

Pannik: nekem holnap kell mennem vérvételre sajna, nem 17-én. Holnap vagyok a transzfer utáni 10. napon.:(
Ez a segítség tényleg jól jön. Még nem is hallottam ilyenről. Te hol hallottál róla?

Eszter: Velem meg éppen az a gáz, hogy úgy akarok odamenni a vérvételre, hogy ne érjen váratlanul a rossz hír. Ha meg esetleg mégis jó híreket mondanak, akkor annak annál nagyobb lesz a hatása.

Vikus82: Egyforma cipőben járunk úgy látom, de tényleg ne hagyd abba, amíg az orvos azt nem mondja!

kubuspace: Hát tényleg nehéz időnként a nagyikkal. De hátha kipiheni. Igaza van Panniknak, az idősebbek másképp reagálnak, mint mi.

Na jó ma már én sem nyavalygok többet megígérem. :wink:

Kép
babicsek

Sziasztok!

Vikus-sztem ne add még fel,én úgy gondolom,h azért adják az időpontot mikor vissza kell menni eredményhírdetésre mert onnantól már kimutatható.Nem emlékszem az inszemnél hogy van,de a lombiknál még aznap is lehet nega a teszt.

Én is az eredményhírdetés napjától tiszta "takony" vagyok,lázam nekem sincs.Hát szombaton én is csináltam egy tesztet(12.napon) nagyon megijedtem,egy csík volt,mesélem a férjuramnak,majd ő megnézi.Mondja,h ő lát egy nagyon halvány csíkot,hát tényleg nagyon halovány.Gondolkodtam,h felhívom a Bmc-t,nehogy úgy legyen mint az elözöeknél,h egy hét után megáll.Vv-re elmennék.Szerintetek?

Pancsi
pancsi790204

Csajok!
Sz azt mondta csak akkor menjek ha pozitiv,vagy ha pozitiv és vérzek,egy hónap szünet,és következő mensinél menjek! :cry:
vikus82

Eszter, Avarka nagyon szupi nektek hogy kismamik vagytok :) maradjon is így 9 hónapig ezt kívánom. az nagyon jó, hogy nyugodtak vagytok és semmi feszültség semmi para nincs bennetek, ez tuti segít

mindenkinek köszi az együttérzést még egyszer

Kép
pannik
Budapest

Babicsek!

Tessék már egy kicsit bizakodóbb lenni. Már bevonzottad a negatív dolgokat!

Mi az, hogy esetleg jó híreket kapnál... csak arra kell koncentrálni, hogy csak jó híreket kaphatsz! Megjött a mensid? NEM, akkor szedd össze magad és űzd el a rossz gondolatokat!

Pancsi:
Egy telefont megér! Már csak a saját megnyugtatásod érdekében!

Kép
avarka

Eszter,Avarka-mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
pancsi790204

Béku: Gyönyörködtél tegnap a szerzeményben mi??? Elhiszem!! :) MÁzli hogy volt aki hazahozza az ismeretségben. Nekünk is ez szokott lenni a szűk keresztmetszet. Mondjuk barátnőmnek van cégeskocsi, de a mostani csomagok nem fértek volna bele, ill. hát akkor mi nem fértünk volna már be, de szerencsére van 2 hete egy új fickója akinek nagy kombis kocsija van, és tök rendes volt, mert jött segíteni első szóra. Úgyhogy most itt van minden, ne tudd meg mekkora a kísértés, hogy neki ne álljak szerelni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze nehezek, így moccanani se tudom, de már csak szombatig kell kibírni, aztán meglesz.. :lol: :wink:
Rácsvédőket majd nézd meg a neten is (expressz, vatera, teszvesz.. már persze ha szeretnétek venni), nekem egy ezresért sikerült lőni egy olyat ami körbe éri az ágyat végig - még nagyobb is kicsit... :wink:
Kérdezted a 4d-t: igen mi a 4d genesisbe mentünk. van oldaluk www.4dgenesis.hu én is most fogok bejelentkezni valamikor március 2. hetére.... :wink:

Vicky: Hú vagy 10-15 éve nem voltam az állatkertben én sem..... de nagyon jó ötlet, ha mentek össznépiben mondjuk tavasszal és még egyben leszek, lehet betársulunk majd mi is :wink: :wink: :wink:
De lehet egy kisebb fórumtalit is lehetne tartani ott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok Barbus kanalas megmozdulásához!!! :) :wink:
Nyomóajándék ötletet majd alkalom adtán benyögöm Rajónak, de gyanítom hogy anyámmal összefüggésbe hozott válasza lesz rá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: Támogatom a babóval a pocakbanos állatkertes látogatást!!!! :wink: :wink: :wink:

Estrella: 2900???? Bakker, hát nem csak a ruha kruva jó, de az ára is!!
Állatkáitok nagyon tutik, én abszolúte nem félek vagy irtózok az ilyen állatoktól, nálam a fóbia az ízeltlábúak (csótány, svábbogár és egyéb kitinpáncélosok)... úgyhogy nekem nagyon tetszenek a hüllőitek!! :) Ha nálunk a gyerekeknek lesz effajta érdeklődés, tuti lesz terráriumunk is :)
A kék cumit nagyon szívesen Neked adom, vagy ha esetleg Te meg rózsaszínt kapnál, max. cserélünk :) De első jelentkező vagy rá, így a Tied lehet, illetve a fiatalúré :).... úgyhogy ha tali lesz és nem felejtem el, viszem :) Amúgy 6 hós kortól való fajtát kaptunk, kék és egy kis autó van rajta... és amin elcsodállkoztam van szavatossága egy ilyen cuccnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (2015.03.11.)
Bútort még nem raktuk össze, majd most szombaton lesz az eksön.
Remélem kicsit jobban vagy, gyógyhullámokat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: és amíg nem vagy 100%-os, ne röstellj kérlek otthonmaradni!! De komolyan, most Ti vagytok 2-en a babával a legfontosabbak!!! :shock: :shock:

Kubukám: Sajnálom, hogy nem tudtatok ma menni.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Remélem hamarosan pótolhatjátok... :wink: :wink: :wink:
Bölcsiért hallod nem keveset fizettek.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én fizummal nem is érné már meg nagyon bejárni ha csak maszekbölcsi megoldás lehetne :shock:
Adóhoz remélem hamar megjönnek a papírok. Mi is csak a bankosat várjuk már, aztán hajrá bevallás.. és visszatérítés... hisz abból szüljük meg Izát... (cifra, de így van!)

Eszter: Az sem baj, ha átalszod ezt a majd 2 hetet, lényeg, hogy kapaszkodjanak a babók!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mieza: Talán Albert romantikus fiúcska, és ma magával lepi meg a mamit-papit????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Avarka: Macsekjaid tüneményesek, ahogy ott fekszenek!!! Ők is besegítenek a rezgéseikkel a sikerbe!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Babicsek: Nekünk Békuval a rossmannos saját márkás, kazettás 500 ft körüli teszt jött be, viszonylag hamar mutat (bár 25-ösnek van írva) de nekem erősebbet mutatott, mint a 10-es!
Remélem a bmc-ben jó híreket fogsz kapni! :wink:

Lukácsné: Esetleg egy új - nagyobb, szélesebb franciaágy??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: drukkjaim mennek!!!! Utrót abba ne hagyd!!!!!!!!!!!!!!! Ne csinálj hülyeséget, amíg a doki mást nem mond, tessék használni!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Evolet: sajnálom a betegséget, gyógyhullámokat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Henikém: JÓ látni!!! Figyu, már mindjárt tavasz van, aztán tök gyorsan itt lesz az idő, és ÉRted drukkolhatunk!!!!! Remélem a mens-ben jó híreket kapsz!!!! :wink: :wink:

Zsuzska: Mensi meghozókat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Babicsek, bocsáss meg, rosszul emlékeztem :( sajnálom.
Az Áldozatsegítőről a rendőrségen hallottam, hatalmas plakáton ki van rakva, hogy azonnal hívd őket mert van segítség.

Vikus, nem értem miért nem akar Sz látni? hát annyi történet van, hogy a teszt is tévedhet nekik az lenne a dolguk hogy a vv-vel megnézzék és az a tuti, hát nem így van???

mondjuk nekem is volt olyan, hogy megjött és ömlött és nem mentem el az eredmény hírdetésre mert nem voltam olyan állapotban és tudtam h nincs semmi, egyszerűen tudtam.

Kép
pannik
Budapest

CSucsukám? Hogyvagy?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsó, ugye mától otthon??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Missancsi: Na volt huncutkodás?????? :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Pancsi, ha akrámilyen halovány csík is lenne én mennék a helyedben vv-re ahogy a bmc-ben megbeszéltétek.

Kép
pannik
Budapest

Pancsi!
szerintem is menj vv-re!

Múltkorinál sem kellett mennem Szhez,csak akkor ha pozitiv,de nem hagyom abba az utrót,csütörtökön tesztelek még!
de már eléggé fáj a hasam!
vikus82

Pannik-nincs megbeszélve vv,23.-án kell mennem Uh-ra.Megelőzném a bajt ha lehet.
pancsi790204

Pancsi: most úgy érted, hogy egy kontroll vérvételre mennél be a bmc-be??? Hogy megnézni, hogy az előző vv-s értékhez képest hogy alakul most?? Mert ha igen, akkor szeirntem jobb a nyugalom, és menj be, beszélj az orvosoddal! Kérd azt a vv-t!!!! :wink:
Én amúgy is nagyon csodálltam, hogy csak "ilyen sokára" hívnak vissza uhura.... :shock:

andrea-1

Andi-igen arra gondoltam,semmi tünet nincs,nagyon halovány a teszt.Én is csodálkoztam,h nem hív vissza 1hét múlva vv-re,az előző kettőnél is sajna úgy volt,h alacsony hcg aztán egy hét múlva semmi.Azért elötte telefonáljak oda,ne csak beállítsak,nem?
pancsi790204

Hát nem tudom, telefonban lehet "leráznak", hogy ez és ez a dátum volt megbeszélve... blah-blah .... ha viszont ott vagy, akkor behív a dokid, és ha látja a "bizonytalanságod", meg a teszted (vidd magaddal) akkor nagy eséllyel elküld egy vv-re.... Én legalábbis ezt csinálnám... nem várnék bizonytalanra 1 hetet! :shock:

andrea-1

Erre gondoltam én is,h leráznak.Mert csak én úgy gondolom nem biztos,h csinálnak vv-t.Ma már nem,de holnap meglepem sztem őket.
pancsi790204

Andi: köszi a megerősítést,ma kérünk egy időpontot a Genesisbe :D
Inkább olyan helyre megyek,ahol már a 12. héttől szívesen látnak,és nem húzzák a szájukat,ha 16 hetesen mennék :?

néztem este a honlapjukat,hogy milyen jó képek vannak fent,és sokkal jobban látszik már azon is a 12. hetes baba a 4D-n,mint a mi videónk végén levő 13 hetes,úgyhogy talán jobb a kütyüjük :D

Melyik szonográfusnál voltál a 2-ből? :D
Láttam a fotóikat fent :D

Jujj,nagyon klassz az ágyikó! Így párom is jobban el tudja már képzelni,hogy abba egy síró-rívó babácska kerül majd nyáron :D :D :D
De egyelőre Cila cicácskám vette birtokába,először a pakolós részt,mivel imád bújkálni,emiatt megmutattam neki az ágyneműtartóját alul,hátha megelégszik vele,de reggelre arra keltem,hogy az ágyikóban fekszik,amit szerencsére több réteggel letakartam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Édeseket ásítozott reggel,úgy tűnik jót aludt benne :lol: :lol: :lol: :lol:

No majd ha a baba is itt lesz,akkor Cila kiköltözik egy szobával kijjebb,babához nem lesz bejárása,mert nagynéném retteg,nahogy éncicám is fejrefekvős legyen,és csupán kedvességből megfojtsa a babácskát. :shock:
Úgyhogy megígértem nekik,hogy vigyázok erre :D
Vendég

Pancsi!
Én nyáron, mikor ilyen volt, felhívtam Sz dokit, mert K nem volt épp, és mondtam neki, hogy túl halovány a teszt és nyugtalanít!
Azt mondta, hogy akkor vár egy vv-re! És siettem be, megvolt a vv, és ezzel meg is nyugodtunk, hogy jól éreztem...megkíméltem magunkat és a pénztárcánkat plusz 1 hétnyi progi szuritól!!!
Persze ez nem azt jelenti, hogy nektek is csökkenő hcg-t kell látni, de legalább bizonyosságot kaptok és nyugodtabban tudod várni a 23-át!
drukkolok!!!!!

eszter82
Budapest

Avarka!
Persze hogy leviheted Vivit kocsival! Akkor már gyalog is :)
Ilyenkor már tényleg nem gond a mozgás, csak óvatosan!
És visszafelé ne vásárolj be úgy, hogy cipekedni kelljen!!!! :D

eszter82
Budapest

Lányok,jól írta Andi,a Rossmann-ból vegyetek saját márkás kazettás tesztet,csak 499 Ft,és többünknek csak ez mutatta ki a babát,és mint tudjuk,nekem is tényleg bevált,hisz pocakban a baba azóta is :D

Nekem 10-es érzékenységű tesztjeim voltak,mind negatív!!!!
Ez csak 25-ös,de kimutatta már egy nappal a vv előtt is,pedig másnap csak 40 volt a HCG-m,tehát nem a gigát mutatta ki!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.14 11:29-kor.
Vendég

Pancsi!
én direkt Sz dokit kértem a telóban! Nem mondtam el, hogy miért keresem...és ő nem rázott le!!!! :D

eszter82
Budapest

Én azt a blue bigyót szeretem... :D ami + -t mutat, ha jó hír :D
de beszerzek egy ilyet is majd, hogy még giga erősebb vonalat láthassak :D

eszter82
Budapest

Pancsi: nekem is későbbre kellett visszamennem,de nekem kontroll vérvételre,hogy nőtt-e rendesen a HCG.

Mivel az addigi tüneteim elmúltak,én már tudtam...
Ezért felhívtuk BMC-t,és korábban mentem vissza,hogy nézzék meg (asszem 6-7 nap múlva),és mondta Sz,hogy 2 alatti,úgyhogy nincs teendő,beszéljük meg,mikor akarjuk újra...

Persze a beszélgetést párom lekéste,épp anyumnak szerzett kávét,úgyhogy utána a lépcsőn is egyedül sírtam....

De ez a múlt-szerencsére.
Vendég

ÚÚÚ Béku!
most eszembe jutott hogy milyen pocsék pillanatok ezek... :(

A lényeg, hogy már ott fickándozik a pirinyótok!

Szerintem jó helyet választottál a 4 D-re :D

eszter82
Budapest

Ja,és a teszt kék hosszú dobozban van,Facelle márkájú!! :)
ennyiért nagyon megéri,nekem még mindig rajta a 2 csíkocska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pannik!Csajok!
köszönöm! :D :D :D :D
vikus82

Na, akkor emléknek is jó :D

mert én emiatt szoktam tesztelni, de folyton le is fényképezem a teszteket, mert azon parázok, hogy idővel elhalványul és nem látszik majd semmi :D

eszter82
Budapest

Eszter, a klerblú vagy blúkler :) egy sokkal drágább teszt, ez a rossmannos azokoz képest egy sokkal gagyibbnak tűnő, mármint árilag, de tök véletlen kiszúrtam és elég határozottat mutatott, legalábbis a netes 10-es érzékenységűhöz képest.... :)
nem tudom képen menyire látszik, mert azért már halványodott szeptember óta, de erről beszélek, a felső a 10-es netes teszt, az alsó a rossmannos gagyi.... mindkettő a 36. cn készült (18 dpo-n) reggel.... frissen erősebb volt, arra bizton emlékszem :)
Kép

andrea-1

Béku-nekem is fura volt,h nem hívott vissza kontroll vv-re,pedig még mondta is ,h volt már 15,9(és sajna annak mi lett a vége) most meg 17,feküdjek.
pancsi790204

Andi, Pancsi!
Ez a febr. 23-i dátum az uh időpontja lenne már, nem?
ezek szerint nem is akartak kontroll vv-t csinálni, csak az uh-t??? :shock: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Eszter, nekem is megvannak a tesztek... a netes 10-eseket felragasztottam egy A/4-es papírra, szigorúan lecelluxozva, hogy ne illanhasson el róluk a zebrás mintázat :lol: :lol: :lol: :lol:
+ vannak a kazettások még... :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: Mi az idősebb szonográfus csajnál voltunk, asszem valamilyen Márti? De azt olvastam, hogy mindkét csaj nagyon ott van a szeren..... :wink:

andrea-1

Andi!
neked zöld a hcg teszt??? mármint a netes???
nekem az ovu ilyen színű és a hcg kék :D

De tényleg profin néz ki a csík a rossmannoson :D
szerzek egyet majd én is. Igen, a Clearblue nem occsó...de nekünk mindig van egy itthon, mert egyszer azt találtam legérzékenyebbnek és nekünk bevált :D

eszter82
Budapest

Felhívom őket,lesz ami lesz.
pancsi790204

Andi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igen, arra emlékszem, milyen édes voltál, mikor jöttél Sz-hez a vv-re :D
A táskádból csak úgy bugyogtak ki a pozi tesztek...és még akkor sem hitted el :D

eszter82
Budapest

Pancsi!
jó döntés!!!!
nagyon szorítok!!!!

eszter82
Budapest

Eszter-igen,Uh időpont,nem akartak kontroll vv-t csinálni.
pancsi790204

Csajok!
szerintetek mi miatt lehet fura a hasam a punkció óta???
valahogy annyira fent van azóta...kb úgy, mint mikor már 6 hónaposan a csajok felnyomták a tüdőmbe...és alig fér bele kaja is...nem fáj, csak érzem, hogy a nyakamban van...és ez így van a leszívástól kezdve... :roll: :roll: :roll: :roll:
jó nagy is :D
szerintetek meg kéne mutatni dokinak?

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?