A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Laptetű,de rég volt már.
Küldenék belőle Miezának Eszternek,Avarkának,Vikusnak na meg mindenkinek és egy picit magamnak is!!!!!
pancsi790204

Sziasztok!

Egész hétvégén nem jutottam nethez annyi program volt.
Most meg az ágyat nyomom, bekaptam valamit de elég csúnyán, hő 37,7, fejem szétszakad, orrom totál bedugulva, izületeim mint egy 80 éves nyanyának :roll:
Szóval faca, nem mentem dógozóba, du. lesz dokkernéni látogatás.
Tehát most tudnék visszaolvasni ha nem szakadna ki az agyam a fejemből :? De majd igyekszem, és jövök a reakciókkal!

Kép
judit0713

Eszter,
igyál többet és próbáld mérni, hogy ami bemegy annál több jöjjön ki a klón!
Nekem is ilyen volt a pocim, aztán mire eredményhirdetésre mentem már nagyon feszített és volt is benne vizecske!
Most úgyis ráérsz, mérd amit megittál és a mit kipisilsz, a kimenőhöz adj hozzá 750 ml-t (ennyi az átlagos párologtatás egy nap), és így együtt legeyn tönn a ki mint a be!
Szerintem ezt a kis erőfeszítést megéri, meglátod lejjebb megy a pocak!
Ja, és tedd ezt annak tudatában, hogy a babóktól van, nekem is ők generálták az egészet. Addig amíg nem helyezkedtek be semmi bajom nem volt, csak utána...ééés 300 feletti volt a hcg-m!

Kép
judit0713

Mind a két fajta hcg teszt, hongkongból rendelte ebayen Rajó, mert drágállotta hogy mennyiért veszem itthon 1-esével a teszteket és megunta, hogy őt is szalajtottam értük időnként :) (a kék asszem 1 dollár volt 5 db, a zöldek meg vagy 10 v. 15 db volt egy csomagban és talán 3 dollár lehetett???)

Igen Eszterkém, ma is megkönnyezem azt a napot... akkoriban nem nagyon lehetett velem bírni.... :) MI lesz itt májusban???? Meg utána???
Amúgy motivációnak lefotóztam most Iza első autogrammjait - a teszt kollekciót....vizualizáld nyugodtan :) érdekes nézni hogy alakult :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Judit!
köszi :D
ok! :D
Nektek meg jobbulást! Majd írd meg, mit mondott a dokker néni!!!!

Pancsi!
laptetőőő! szerencsét kéne hoznia Neked!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: igen,ez tényleg rossz volt,de utána már tudtam,min múlt az én esetemben,így a következőt már tutira csináltuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem volt elég a pozitív hozzáállásom,míg más területen nem voltam szintén ++ :)
Az a háttérből tönkretette az esélyeket,hiába hittem,hogy lehet baba :)

Most kiiktattam a többi "résztvevőt",így elég volt ringatózva álmodoznom,és tudni,sőt biztatni a velem együtt tesztelőket,hogy most biztosra mentünk,és tényleg nekik is sikerült :D
Vendég

ŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, csajok!
Csupa pozitívat írtok! Judit éppen most célozgat arra, hogy belém fészkeltek a Picúrkák, és ők csinálnak nagy pocakot :D
Andi meg rögtön a pozi tesztekkel inspirál :D
Ok csajok, vizualizálok :D :D :D

eszter82
Budapest

Judit-csúnya baci mondjon le, jobbulást!!!!!
pancsi790204

Eszterkém: Ha az megnyugtat telefonálj K-éknak, de szerintem amit Juditkám mond, az is megoldás lehet!!! :wink: :wink: :wink:

Juditkám: Jobbulást kívánok Neked!!! De figyu, biztos be kéne menni így a rendelőbe?? Más betegek kórságai közé?? Nem lehet kihívni most kivételesen a dokkert Hozzátok??? :shock: :shock:
Gyógyhullámok mennek: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi: Remélem a laptető csak jót jelent!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Eszter drága,itt a folyt.köv.:

Kép

Azóta is őrzöm... :D Csináltunk apának is egy példányt,hogy nézegesse akkoriban,és álmodozzon :D
Vendég

Tuti mi tartjuk el a rossmannt :D vagyis egyelőre csak ti, de én is beszállok jövő héten :D

Én nekem is ilyen lesz jövő kedd reggel :D :D :D (szigorúan csak a hétfői eredményhirdetés után :D )

eszter82
Budapest

Béku ez hanyadik napos teszt? Nem írtad rá................ :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Eszter: a Tiéd még ilyenebb lesz! ;)
A giga HCG-től még szebb lesz a teszt :D :D :D

A korai tesztelés nekem is taktika volt,gondoltam úgyis korai,ezért nem keseredek el,hogy még nincs rajta semmi,de azt már tudom,hogy nem a tüszőrepesztőt mutatja ki (nekem is 2-t kellett szúrni :) ).

Erre ++ lett :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez még 2 nappal az eredményhirdetés előtt volt,mikor Andi kommandózott nekem,hogy Ti is lássátok :D :D :D

Aztán a Rossmannoson meg már szépen látszott,de azt tudni kell,hogy míg a papír pár percet ír,nekem kb. 8 perc múlva jött csak elő,már majdnem kidobtam,és nem hittem a szememnek,hogy hirtelen megjelentek a csíkok :D :D

No,ezt a csodás érzést kívánom most Nektek is!!! :)
Vendég

Andi: nem szokásom ráírni,a gép jegyzi a kép készítésének a dátumát ;) :D
ez már frissebb,nem az eredményhirdetés előtt 2 nappal levő ;)

Azon halványabban látszott :D

Ezen is torzít picit a pára,ami fölé került :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter, tényleg én is csak azt tudom mondani, hogy rengeteg víz. Egy kis túlstimu azt mondják nagyon jó a babáknak. Igyál, pisilj, igyálj pisilj és mérd. Nekem anno azt mondta Katalin hogy ha leszívás után puffadok menjek be. Na utána állandóan néztem magam, hogy most valyon puffadok vagy csak simán ekkora a belem. Tiszta paranoia voltam... De aztán rájöttem, ha annyira puffadtam volna akkor biztos nem gondolkodtam volna, hogy puffadok-e:-))
Amúgy szerintem ez egy tuti jó jel. Max. ha még nagyobb lesz a hasad, inkább telefonálj be előtte. Feleslegesen nehogy átmászkálj az egész városon.
ann74

Ann!
én is úgy voltam vele, hogy majd ha már tényleg nem kapok levegőt, akkor elmegyek dokihoz... :D
addigis növesztgetem őket :D

Egész hétvégén velük dumcsiztunk. noszogattuk őket, hogy bújjanak ki a burokból, kapaszkodjanak meg, és furakodjanak be jól és jó helyre :D
már most imádom őket :D

eszter82
Budapest

Lányok,nekem az ágy meghozta a babás álmokat... :D
Éjjel azt álmodtam,hogy már megszületett a babám,aztán valahonnan előjöttem,és párom odanyújtotta,hogy éhes,úgyhogy szemérmesen elvonultunk egy másik szobába :D :D :D

Picit már idősebb volt az álmomban,nem újszülött :D

Ja,és a jóhír: felhívtuk a Genesis-t,hogy most mennyi idős a pocaklakó,és mikor menjünk,hogy a nemét meg tudják mondani,és képzeljétek,azt mondták,hogy SZOMBATON!!!!! :D

Erre én: jövő szombaton?? Párom meg: neeeem,most szombat!!! :D

De durva,hétvégén már tudni fogjuk,kisfiú-e,vagy kislány :D
Vendég

Ann....de jót nevettem: " Na utána állandóan néztem magam, hogy most valyon puffadok vagy csak simán ekkora a belem"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Pannik, nagyon sajnálom. Eddig se volt kedvencem a Lurdy…

Kubu, sajnálom, hogy nem tudtok menni. Meg vagy te áldva a nagycsaláddal. A legfontosabb, hogy ott van neked apa aki imád és persze a 2 kis drága. :wink:
Nagyon édes Lizababa!
Azért nekünk sem megy tökéletesen a kajálás. Egyik nap eszi pl. a szilvát, másik nap nem. Ma éppen eszi. Viszont zöldségeket nem nagyon szereti. (kb. 5-6 kanál és kész). A gyümikkel jobb a helyzet szerencsére.

Andi, Béku, mi is a Genesisben voltunk. Ott csinálták Liliről a szuper képet, még mindig az van a hűtőn. :)

Nava, Zorka baba nagyon kis cuki. Teljesen rád hasonlít. :wink:

Vaya, nagyon aranyos Noni baba is! :D

Vicky, majd ha mentek Állatkertbe tavasszal szóljál, benevezek én is.Lehet, hogy még nem érti, de kíváncsi vagyok rá, mivel a kutyát imádja. :lol:
Ja és nagyon ügyesen eszik már Barbus. A mászás se semmi, most kezdődnek majd a gondok gondolom, hogy folyamatosan figyelni kell.

Esterlla, Nagyon csini a ruha! :)
Én nem vettem terhes harisnyát, mivel már nyár volt, így nem volt szükségem rá, tehát nem tudom az milyen….

Heni, örülök hogy jelentkeztél. :D Drukkolok márciusra, hogy minden ok legyen az IR-rel és Tűű doki azt mondja, hogy már semmi akadálya a lombikhoz! És akkor már csak pár hónap és indul a dolog.

Pancsi, én tuti kérnék egy vérvételt Sz-től. Drukkolok, nagyon hogy minden ok legyen!És persze tuti az lesz!

Judit, jobbulást neked!

Eszter, Avarka küldöm a ragacsokat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: Lili is olyan válogatós lenne,mint én? :D :D
Egyik nap megeszem én is valamit,de hogy 2 nap egymás után ugyanazt egyem?! :D :D :D

Max. ha töltött káposztáról van szó,azt egy hétig is minden nap ;)

De most én is ezt játszom,hogy valami nagyon jólesik,persze párom egyből bevásárol belőle,mert az "bevált" végre,de másnap rá se tudok nézni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont azt veszem észre,hogy egyre kevesebb ételtől van undorom,és már megkóstolom őket :D

Szóval Lili fotója is Genesis-es :D Akkor tuti jó helyre megyünk ;)
Vendég

ÚÚÚÚÚ BÉku!!!! :) Készítsd akkor szombatra a 100-as zsepit..... nekünk mikor megmondták ott a punát, zokogtam! :) A csaj meg azt hitte már, hogy baj van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (aztán mondtuk nem, mi pont ezt szerettük volna hallani, csak ugye előtte a kis drága megviccelt minket a lábfejével, hogy azt hittük rá, hogy kukkancs , de 2d-ben nem volta lábaközt a pakk :)...) Ez volt amúgy az a kép:
Kép

Na én is bejelentkezek hamarosan :wink:

andrea-1

Kajáról jut eszembe:
lehet még azért,hogy később kívánós is leszek,vagy nyugodjak bele,hogy már nem szeretek enni? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody: Édes lehet Lili ahogy ízlelgeti már a zöldségeket-gyümölcsöket :) Hú, pedig még csak most született!!! :) Hát... ebből is látszik, hogy hogy öregszünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: Készítem a zsepit!!! :D
Az tuti,hogy akkor is nagyon boldog leszek,ha kisfiút mondanak,hisz megtudni,hogy fiunk lesz,csodás lehet!
Persze a kislány is,mint első elképzelés,de azóta szoktatom magam mindkettő gondolatához ;)

Még gondolkozom,hogy anyumat is elhívjam-e,na neki a fél zacskó zsepi kellene az tuti ;)
Olyan édesen el tud érzékenyülni :D :D :D

Hirtelen jött,hogy MÁR szombat :D :D :D De úúúúgy örülök neki!
És ha a hozzáértő azt állítja,megmondja tutira,akkor én elhiszem ;)
Ha nem,akkor max. moziztunk egy jóóót! :D
Vendég

Andi: Neked már csúcsszuper képeket csinálnak majd Izabelláról :D
Ha némiképp türelmesebb lennék ( a felvetés is vicces :lol: :lol: :lol: :lol: ),akkor nagyjából egyszerre is mehettünk volna :D :D

De hát ismerjük,milyen vagyok :D
Ha azt mondják,most szombat,dehogy megyek később! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!
De jó!!!! a szombat már mindjárt itt lesz :D
Nagyon kíváncsi vagyok!!!! :D

Egyébként csuda szuper képeket csinálnak ott :D
Mikor Andi mutatta a képeket Izáról a BMC folyosóján, csak ámultunk és bámultunk, hogy milyen kis szépséges :D :D :D

eszter82
Budapest

Cicám épp az ágyból kifelé igyekszik:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Eszter!De izgi!Már csak 1 hét!Nekem is volt úgy hogy tökre nagy volt a belem,de mégsem volt gáz!...egyszer mondta is Sz,hogy lát egy kevéske vizet,de az még nem volt gáz!..igyak-igyak-igyak!
Nekem is a Clearblue volt a No.1! :lol: Kicsit drága volt,de olyan gyönyörűszépen,egyből kimutatta!..persze volt még otthon pár olcsóbb is,de eredményhírdetés reggelére ezt tartogattuk! :lol:

Andi!Keksz?!Ááááá,dehogy!Mondtam,hogy szűzkislány lettem!Szerintem már a szűzhártyám is visszanőtt?! :roll: .....de azért valamelyik napra jó lenne már "beiktatni"!De szerintem az minden lesz csak nem szerelmeskedés?!...kicsit fosok tőle!!! :?

Albert?!Most még bennt..vagy már kinnt??
Judit!Gyógyulj meg minél előbb!!!!De utáltam mikor én is elkaptam!!!Remélem már újra nem találnak meg a bacik-vírusok?!

Béku!De izgi!Irigyellek,hogy már mentek 4D-re!Mi szerintem csak azután megyünk miután apa hazajön a nyaralásról!De már én is rettentően kíváncsi vagyok,hogy kukink v.nunusunk van!!!?Márc 1-jén megyünk újra Sotéra megkukkantani,nem bánnám ha ott megmondanák! :roll:

Tegnap annyi mindent tudtam volna válogatni a maminacikon kívül!...persze a babynek! :lol: ....Csajok!Komolyan mondom,eddig állandóan egy valag zsét el tudtam költeni(ez azt jelenti,hogy többet a kelleténél!)ruházkodásra...és amióta itt van a pocakban,full nem érdekelnek a rucik(csak a legszükségesebb).....csak a babarucikba vagyok szerelmetes! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Eszter: köszi!! :D
Azonnal jövök szombat du.-este a képekkel,sőőőt,a videót is feldobom megint a "közösbe",hogy meg lehessen nézni :D :D :D :D :D :D

Tisztára izgatott lettem a szombat gondolatától. :)
Az volt bennem,hogy majd kb. 2 hét múlva mehetünk,és megtudjuk :D

Andi: 1-2 napja érzek valami furcsa pici nyomásfélét egy-egy pontban a méhem magasságában,és az tuti,hogy nem emésztés.
Az lehet a baba,vagy csak nyúlnak a szalagok? :D

Olyan,mint mikor a belek szórakoznak,és buborékszerű van bennük,ami picit nyom,de az utána elvándorol :D
Ez nem vándorol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont ami jó: kezd kényelmesebbé válni a pocak!!!
Ennek nagyon örülök,mert procedúra volt eddig mindenféle mozdulat,de most végre együttműködik velem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, azért ne hagyd hogy beleszokjon!!!:) Mert óhatatlan hogy be fog slisszolni ha meglesz a baba már, és akkor azt fogja gondolni, hogy az "Ő helyére" illetételenkedett be a baba :shock: :shock: :shock: :shock:
Amúgy ez nálunk is nagy mutatvány lesz, hogy hogy fogjuk rávenni a skodrikat, hogy a kiságy embargós terület..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem párszor lesznek kisebbfajta "verések" meg terrrorok, hogy megértsék, oda Nekik nem szabad... :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: köszi szépen!!! Néztem ám én is a legkisebb családtagjaitokat a blogon a napokban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...... nincs rá szó, hogy mennyire drukkolok ám Nektek!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Béku!
a kis kíváncsi fáncsi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem, kislányt mutat az UH szombaton, hisz ez a vágyatok, de a tudat alatti azt mondja nekem, hogy lehet hogy a képen a háttérben nem véletlen az a világoskék cérna a varrógépen???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Ancsi: mi is kicsit olyanok vagyunk itthon,mint az első randin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedig nekünk olyanunk nem is volt... :lol: :lol: :lol:

Párom se mer kezdeményezni,én se egyelőre.... :roll: De majd kialakul valahogy!

Bele kell húzni,mert aztán megint sokáig tilos lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meddig nyaral párod?
Vendég

Andikám!
épp tegnap számolgattam, hogy mire jön Iza, kb addigra fejezem be a progi szuris korszakot :D
én is nagyon fogom várni azt a napot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duplán is!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neeem,ez a gyakorlós cérna,mert ez volt csak a varrógép mellett,mikor párom Karácsonyra beállította nekem,hogy elkezdjek varrogatni :)
Már itt van a többi cérna is ;) :D :D :D

Andi: éjjel figyeltem a cicót,direkt az ágyneműtartót mutattam neki,az tetszett is Cilámnak,aztán reggel,mikor párom már elment,én meg még feküdtem,akkor slisszant be felülről,de fura mód nem hallottam meg... :roll:

Cilának nem lesz bejárása a babához,lesz felhúzva egy gipszkartonfal,az választja el a "babaszobát" a nappalitól ;)
Vendég

Nem is mondtam, hogy befertőztetek a szex-álmokkal :oops: :oops: :oops:
de álmomban is tudtam, hogy ez most tabu, így leálltam... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Beszéltem Irénkével,nagyon rendes volt,menjek holnap nyugodtan majd ő beszél a Tanárúrral.Akkor holnap kiderül.
pancsi790204

Eszter: érdekes dolgok az álmok! :)

Én mindig nagyon nagy hülyeségeket tudtam összeálmodni,de valahogy az agyam felfogta a babát,és azóta akármit álmodtam is,ott volt a pocakban a baba.

Volt,hogy durvát álmodtam,hogy párom bántalmazott... :shock: :shock: :shock: :shock: Hozzáteszem,hogy ő a légynek se tudna ártani,soha egy ujjal se érne hozzám úgy,emiatt fogalmam sincs,miért álmodtam ezt,de még ekkor is úgy,hogy vigyáznom kell magamra,mert ott a baba a pocakban!

Azelőtt nem voltak "időszerűek" az álmaim.
Sokszor találkoztam nagyszüleimmel álmomban,és beszélgettünk is,de ők már nem élnek sajnos.

(Erről jut eszembe,hogy anyum volt kint a temetőben,és tegnap mondta nekem,hogy már beharangozta nagyszüleimnek,hogy majd egy nagyon szép hírrel fogok jönni hozzájuk........ még most is pityergek ezen...)
Vendég

Bakker hát meg kell valljam, keksz témában mi sem állunk a helyzet magaslatán :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: na álmomban persze igen, de élőben már sokkal siralmasabb a helyzet.... pont a hétvégén fejtettem ki Rajónak, hogy nemlesz ez így jó, merthogy besző a pók, meg minden, hisztis is vagyok alapból is, meg emiatt is biztos .... hát nagy nehezen megvallotta, hogy Ő meg úgy van vele, hogy nem is mer közeledni, mert fél hogy "fájdalmat" okoz..... mondtam hogy nem biztos hogy az úgy lenne kellő előkészítés után... :oops: :oops: :oops: :oops: de itt meg is torpant a keksz témánk... Úgyhogy most bakker el kell csábítani a férjem több mint 10 év után....??? Itt tartunk??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Béku!Márc.14-én jön haza apa!..de tök jó látom a honlapon,hogy szombat-vasárnap is lehet menni!Ha Sotén nem tudják megmondani akkor lehet,hogy megfűzöm apát,hogy utazás előtti hétvégén menjünk mi is! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andikám!
Nincs baj... :D ne úgy éld meg, hogy el kell csábítanod, csak azért az a fiúk szemével nézve más...mi mégiscsak a babákkal vagyunk folyamatosan és természetes, hogy bennünk vannak...de nekik lehet fura...hiszen ők nem úgy érzik, mint mi!
Csak tekintettel akar lenni rád/rátok :D
Nyugi, menni fog ez a dolog!!! :D csak még barátkoznia kell a gondolattal! :)

eszter82
Budapest

Pancsi!
De örülök, hogy sikerült beszélnetek, és hogy holnap mehetsz! :)

Azért maradj nagyon pozitív!!!! :)
Lehet hogy kis bújkálós még ez a baba és nem mutogatja az erős pozitív teszteket!!! :)
Nagyon nagyon drukkolok és várunk majd a jó hírekkel!!!!!!!

eszter82
Budapest

Andi: hát igen,dettó!!
És nekem még pocakom is alig van,tehát nem hiszem,hogy amiatt ijedne meg apa...

Nekem is 6,5 év után újra el kell csábítani? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kedve lenne,csak mersze nincs.

no,anyumnak is vannak megérzései,most hívott :D :D
Kérdeztem,ráér-e szombaton 3-kor :D
Vendég

Béku!
Én Apunak szoktam mondani, mikor megyünk hozzá a temetőbe (meg mikor nem megyünk is :) ), hogy küldjön nekünk Babókat! :)

Mikor terhes voltam, csomószor volt olyan, hogy bevillant egy kép az agyamba, hogy Apu ott van fent, az első kutyánk (Olivér) ott szaladgál körülötte, és a három kislányunk ott van Apu karjai közt és várják, hogy érkezhessenek!
Mindig szemből láttam őket!

Szülés óta ez a kép megmaradt, de háttal vannak... elfelé mennek tőlünk... de tudom, hogy vigyáznak ránk, és már ott lógatják a lábikójukat a megszületendő Babáink velük :)
Érdekes, de hiába a hátukat látom, ahogy távolodnak, tudom, hogy nem mennek messzire...

eszter82
Budapest

Hát igen, ugye most hogy pár hete vannak ezek a feszülések-fájdogálások már tényleg a közelembe se mer "úgy" jönni.... előtte meg ugye a hányingerek-hányások miatt volt már ugyanez a helyzet azelőtt meg ugye a crinone miatt nem volt komfortos odabent.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát nem gondoltam volna, hogy ezt dobja a gép....de ezt dobta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz, ha épp szarul vagyok én is a hátam közepére kívánom a dolgot...de azért vannak "tiszta" pillanataim is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pancsi: Irénke egy tündér!!! :) Megint bebizonyosodott. Holnap mész és nagyon remélem hogy jó hírekkel, mosolyogva lépsz majd ki a bmc kapuján!!!!! :wink:

Ancsi: Ha a genesisbe mennétek Ti is, a legjobb szívvel merem ajánlani a helyet.... :wink: :wink:

andrea-1

Ancsi!
Tuti belefér még utazás előtt egy kis babamozi :D
Legalább jobban Apa szemei előtt lesz az egész család :)
Márc. 14 az nagyon nagyon soká lesz még...
Legalább vihetne magával képet a legifjabbról is :D

eszter82
Budapest

Andikám!
majd jól bepótoljátok, mikor már ti is a végéhez közeledtek!
Miezáék is megpróbálták szexxel kicsalni Albertet...nekik nem jött be, de nektek még sikerülhet :)
Majd a kiírás előtti 2-3 napban figyelj :D ki sem másztok az ágyból :D utána úgyis van 6 hét off :?

eszter82
Budapest

Eszter!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, ha így folytatjuk, olyan idegen lesz az a szituáció Izának, hogy lepkehálóval kell majd elkapni, úgy fog kirepülni belőlem az ijedtségtől.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor nekünk kimaradt az a kb 1 év...ne tud meg mi volt utána... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: olyan bénázást még nem látott aq világ...hála Istennek, ezt sem látta senki :D , de olyan fura volt a szex, hogy az első 2-3 alkalommal csak röhögtünk megállás nélkül :D :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem szabad kijönni a gyakorlatból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter: hááát,mi már október óta nem voltunk együtt :shock: :shock:

Nekem már most idegen a helyzet,el se tudom képzelni,milyen lenne 1 év!!! :shock:
Mi is végigröhögnénk,az tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jééééééééééééééééééézusom, én ebbe még bele se gondoltam.... Na asszem záros határidőn belül muszáj lesz bedobom magam, mert elejét kell venni annak hogy ez a szitu is bekerüljön az "Égés füzetbe" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Mondjuk ez a füzet sajna már nincs meg, de kb. 15 évvel ezelőtt a barátnőm is meg én is tartós-pasi nélkül voltunk egy jópár hónapos szezonban, és az összes cikis szituációt amit a diszkózásaink, strandolás, illetve randik alatt megéltünk, elkezdtük egy füzetbe írni.... ahogy a balfaszok odajöttek ismerkedni dumák, cikis keksz helyzetek, vagy épp össze nem jött kekszek... és társaik... jópár oldal égés volt, mindig halálra röhögtük rajta magunkat :) ... Aztán miután bejött Rajó a képbe és ezt a füzetet megsemmisítettem mert R. megtalálta, de nem engedtem hogy belenézzen. ... viszont a barátnőm beparázott, hogy R. elolvassa, így elégettük ... :lol: :lol: :lol: Pedig most milyen jó lenne visszaolvasni.... :lol: :lol: :lol: :lol: )

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?