A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszönöm csajok. Most csak végig szaladtam ezt az egy oldalt.

vikus: Sajnálom. Remélem legközelebb már tényleg sikerülni fog.

lukacsne, andi: Mini fórum tali az állatkertben? Benne vagyok. Csak lenne már olyan jó idő mint egy hete.

andi: Hát én is azt mondtam volna ez alapján a kép alapján, hogy Iza baba kisfiú!

Látom pozitív tesztekkel inspiráljuk a kismamáinkat. Itt az enyém is (nekem csak egy van, de azért rózsaszín, mert már akkor tudtuk hogy lány :lol: )

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Igen Vicky: épp elég uhus képet néztem már előtte, hogy azonnal felismerjem, hogy mit kellene majd látnom, ha megyün a 4d-re ... aztán megláttuk "ezt a testrészt"....... és én szó szerint elkezdtem zsibbadni.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ..... hogy úúúú, ez bizony fiú (előtte ugye 6-án Sz. azt mondta lányra tippel)...

Az uhus nő aztán átváltott 2d-re de csak nem látta a 2d-s verzióját a látottaknak... rázogatta a hasam, hogy nyissa már szét a lábát a gyerek, de csak nem akarta... nagyon sokáig nézte, aztán egyszer csak kimerevítette a 3 csíkocskát, és mondta hogy pöcsről itt nem lehet szó sem ...... aztán visszalépett erre a képre (elmentette).... és elmagyarázta hogy hogy van ott a combocskája, a lábszára és hogy annak a folytatása a lábfej amit golyónak látni és a lábujj ami meg az angyalbögyörőnek tűnhet első ránézetre.... :shock: Na itt bőgtem el magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy mondta, hogy abban az időszakban mi voltunk a harmadikak, ahol ilyen vicces kedvű gyerek várható.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk azóta már vagy ezerzer megnéztem a képeket és ha jobban megnézem akkor annak a bizonyos testrésznek valamivel lejjebb kéne lennie, ha az lenne, és nem a hasának azon a tájékán....de azt ott elsőre nem is figyeltük.... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pancsi, de jó, hogy hívtad őket és sikerült egyeztetni, akkor holnapra egy vagonnal, hogy minden ok legyen

Kép
pannik
Budapest

na, a könnyes szemű apukák így tekintenek a babákra :) (és még csodálkozunk, hogy nem mernek úúgy hozzánk érni terhesség alatt? :D )
olyan édesek :)
jót sírtam rajta :oops:

a végén a szivecske kicsit bizarr :?

http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w

eszter82
Budapest

Eszter, hát ez nagyon ottvan (a végét leszámítva)... én is jót sírok rajta... este megmutatom azért majd R-nak is :wink:

andrea-1

Kép
avarka

Jaj lányok,végig pityeregtem a kisfilmet... :roll: Asszem nagyon érzékeny vagyok most :roll: :D :D :D

De tényleg nagyon szép!!!
Vendég

Jólvan, ma ez egy ilyen nap lesz... idetelepítettem egy doboz papírzsepit a gép mellé...... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

andrea-1

Avarka a 2. részes is jó.... és bmc-s baba az meg külön megríkkató... :wink:

andrea-1

Andi: én is megnéztem a 2. részét is,de sajnálom,hogy az inkább csak idegen képekből áll össze,csak az a pár mp. van a végén,ami tényleg róluk szól!

Amúgy klassz egy ilyen kisfilm,mint a Katiban a baba is!
Azt is végignéztem ám,jó volt látni,hogy megnőtt a lány pocakja :D
Vendég

Csajok!Ha már most tudok pityeregni, mi lesz majd az oviban anyák napján??! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Lányok, segítsetek lécci. A volt főnöknőm x-ik lombikkal ikreket vár, káális. Mivel nekem még nem aktuális ezért képtelen voltam megjegyezni, de mintha azt íráttok volna, hogy a magzatvízvétel (az a hasbaszuris) 35 felett sem kötelező. Ugye? Mert ő azt állítja hogy kötelező. Mi az igazság? Vagy van olyan vizsgálat ami ennél hasznosabb és "kímélőbb"??

Köszi előre is.
ann74

A BMC-s filmnek rögtön az elején elpityeredtem,mikor megláttam a János kórházat... :D
Óriási hálával gondolok vissza rá!
Vendég

Ann: nem kötelezhető rá SENKI!
Max ajánlhatják,ha előtte a TÖBBI vizsgálat rossz eredményt hozott,de akkor sem 100%,hogy ez is rosszat mutatna...

Szóval egyáltalán nem kötelezhetik rá!
Vendég

Az a vicces, hogy ezeket a kisfilmeket évről évre végig tudom sírni ... tavaly is sikerült többször :oops:

Ann!
Én is csak annyit tudok, hogy nem kötelező...lehet hogy ki kell tölteni hozzá valami papírt, de nem tudom pontosan, hogy milyet!

eszter82
Budapest

Ann: nem kötelező!!!! Úgytudom ikreknél sem!!!!!!

Mi ugye nem ikereket várunk, de a menetrend az volt, hogy irány istenhegyi géndiagnosztika a 12. héten!!!! ott kombinált teszt vizsgálat. Néznek tarkóredőt, orrcsontot és vérből down, edwards,patau szindrómára vizsgálnak. Ha ennek nem lenne kielégítő az eredménye, akkor és csak akkor a 16. héten integrált (4-es) teszt ugyanott vérből, és ha annak sem lenne jó az eredménye, akkor kellett volna elmenni magzatvízvételre... :shock:

Érdemes felhívni őket, hogy ikrek esetében mi az ábra, de mivel a mi lelet papírunkon fel van tünetve 2 gyereknek a hely, így gondolom ikrekre is ugyanúgy megcsinálják... :wink:

andrea-1

Missancsi!

Amikor Vivikét hazavittük a kórházból, két hétig nem hittem el, hogy az enyém.. :roll: csak ültem a kiságynál és néztem, néztem... volt, hogy este jutottam el a reggeli mosakodásig :lol:

Mindenért lehet sírni, amikor először rád mosolyog.. stb. Az ovis és sulis anyák napjára nagy részben képekről emlékszem, mert végig bőgtem..

Már most is tudok azon bőgni, hogy mi lesz akkor, ha meglátom a kisbabá (in) kat majd UH-n... Jaj nekem! Szörnyen vágyom rá és már itt van vannak! :D

Kép
avarka

sziasztok,
jó sokat írtatok hétvégén. :wink:

Eszter,
olvastam a blogodat, olyan csodásan írsz. naggyon drukkolok.
csatlakozom egy ispiráló teszttel :-)

Kép

Avarka,
családod szuper, pihenj amennyit tudsz.

Juditkám,
vigyázz magatokra nagyon. kíváncsi leszek a doki mit mond majd, remélem nem kell sokat várnod a többi beteg között.
gyógyhullámokat küldök.

Andikám,
igen, ma már itthon. jó lesz kicsit pihenni. :-)
nagyon jól haladtok Iza szobával! :-) :-)

Kubu, Navi, Vaya,
gyönyörűek a képek.

Pannik,
sajnálom a Lurdy-s sztorit. :evil:

Estrella,
annyira gyönyörűségesek az állataitok. én is úgy szeretnék, de sajnos nem tudjuk a körülményeket biztosítani plusz a férjem irtózik tőlük. :-(
jobbulást neked, szerintem ne menj jó darabig dolgozni, mert kicsit legyengülve hamarabb elkapsz valami komolyabbat. oltásod van?

Pancsi,
örülök hogy sikerült telózni.

Vikus,
ne hagyd abba az utrót, amig nincs "rendes" vérzés és legalább két nega teszt.

Vicky,
állatkertes talira mi is szeretnénk csatlakozni ha lehet. :-)

Kubu,
sajnálom a nagyizást, de biztos máskor be tudjátok pótolni!!!

Macs,
olyan jó hogy sűrűbben tudsz jönni! :-D

Mieza,
rengeteget vagytok az eszemben!!! holnap megyek délelőtt a Jánosba a terhesgondozásra, még jobban fogok gondolni rátok! :-) :wink:
Albert, hallgass Anyára, annyira várnak, várunk idekint! :lol:

Sajtikám,
azért gyere majd néha!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: hogyhogy délelőtt mész?? :shock: Sz-hez vagy a t.gondozóba?? :wink:

andrea-1

Én is biztos halálra fogom bőgni magamat a bölcsis/ovis anyák napján. Pedig hogy utáltuk azt az anyukát aki sírt. Az olyan ciki volt. :) De ezeken a filmeken is bekönnyeztem, pedig én már nem is vagyok kismama. A János Kórház bejárata engem is meghatott. Mennyit jártam oda! És most, hogy már itt ez az örökmozgó, már nem is emlékszem a sok szurira meg sikertelen próbálkozásra. Én a mai napig nem hiszem el, hogy ő az én kislányom. Írogatom a blogunkat és mintha ez az egész nem is velem történt volna. Annyira furcsa.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem erre az Állatkertes talira egy április közepe jó lehet. Addigra már szép idő szokott lenni, Albert is nagyobb lesz már (ha kibújik addig :) ) és a kismamik sem szülnek még meg ha jól látom.
vicky79
Budapest III. kerület

ezt eddig nem láttam még, de teccik az ötlet :D

Kép

eszter82
Budapest

mondjuk asszem a kezdő formánál elbuknék... de a végét tudom hozni, sőőőőt :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Andi,
délelőtt a terhesgondozóba megyek az undok csajhoz az afp-s hepatitisz leletért . :?

Ann,
a magzatvizes vizsgálat sosem kötelező. szerintem azért ajánlják ikreknél jobban, mert ott a vérvételes vizsgálatok nem adnak olyan pontos eredményt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter: jó kép :D
Engem párom minden héten fotóz (betöltött heteken) ugyanaznap, ugyanott,ugyanabban a pózban :)

Mondjuk ezek inkább csak nekünk készülnek :)
Vendég

Zsuzsókám: Na oda nekünk is kell szerdán menni ..... :shock: Nem emlékszel mettől meddig lehet? Csak azért hogy a vv-k után is elég ha átmegyünk, vagy közben kell felidegesítenem majd magam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy Veled is undok volt? :shock:

andrea-1

Ki ez az undok banya? :shock:
Vendég

eszter: Én már láttam ilyet, csak a nő mindig ugyanabban a ruhában volt lefotózva.
vicky79
Budapest III. kerület

Kismamák: valaki szenved még állandó savanyú ízérzettől a szájban?
Nem tudjátok,mit lehet ezzel kezdeni?

Az a baj,hogy ez már a méh növekedése előtt is így volt,már írtam ezt Nektek korábban,tehát nem az okozza szerintem,de ettől még lehet kapcsolat a terhesség és e között... :?
Vendég

Most jöttünk a dokitól. Ez a dokizás iszonyúan kifáraszt, még úgy is teljesen kidőlök, hogy kihagyom a 10 órás szülést :) Megyek is aludni, csak bejelentkezem :D Már 2 ujjnyira nyitva vagyok, szép 10 perces fájásaim vannak 2 napja. Albert nem siet el semmit. Holnap is egész délelőtt vizsgálat.
Szerdán 1-kor bevonulok, és beindíttatjuk, ha addig semmi ...
Ja, tegnap elfszívárgott 2 deci magzatvizem, de fentről szívárgott, ami magától betapadat. (Albert már nem fér el, kilökte a felesleget :)

Képtelenség végigolvasni, 4 oldalt termeltetek ma és még csak fél 3 van :D )))

Pannik, ha lopni akarnak, úgy is megteszik, nem tudunk védekezni. A barátnőm megkapta a fizuját, berakta a belső-mellzsebébe, felhúzta a nyakáig a nagykabátot… Mire leszálltunk a buszról, (ahol szembe fordulva beszélgettünk!!!), már nem volt meg. Mai napig fogalmam sincs, hogy hogy csinálták, honnan tudták…stb… Se egy vágás, se semmi… Én azóta úgy vagyok, hogy próbálok vigyázni, de nem tudunk ellene mit tenni. Főleg nem gondolnék erre egy próbafülkében, ahol egy gyerekes anya van mellettem…

Estrella, én nagy szoknyás vagyok, ma is abban voltam :D A fordított harisnyák pamutból jók, az meg nem olyan alkalmi. De menj be a Calzedoniába és kérdezz rá. A lényeg, hogy ha fordított harisnyát veszel fel (nekem csak az van!!!!!), csak olyan jó, aminek duplavarrásos a feneke. (akkor is, ha nem pamut), mert az fog nyúlni fordítva a hasadon.
Jaj, de gyönyörű hüllőpár… Irigyellek :D ))))))

Zsu, köszi! Tényleg van gazdijuk és mégis így elengedi? Esetleg a jegyzőnek szólhatsz, mert elvileg nem engedheti ki őket. Nem kell feljelentést tenned, csak szólj neki, ha tenni akarsz a kutyusokért (lehet névtelenül is…) Én is nyomoztam. Senkihez se tartozik a településetek, menhelyileg. A jegyzőnek kell szólni, ő intézi…
nagyon durva ez a lopás, beleborzongok…

Evolet, jó, hogy jöttél! Hát, nem irigyellek, tényleg összejöttek a dolgok. Hajrá: a felhők közül mégis kisüt a nap. Nekem ez a lombik előtt az előző nem sikerült, pár napra kidobtak a munkahelyemről, mindenki lebetegedett a környezetemben, szóval tényleg összeomlott körülöttem a világ. De aztán mindent visszakaptam jóban :D )) Sok erőt a sötétebb dolgokhoz és mihamarabb süssön ki neked is a nap!!!

Kubu, úgy legyen… Már abban is kételkedek, hogy tényleg terhes vagyok-e :D )) Hogy lehet, hogy Albert nem egy baba lesz, hanem mi így fogunk együtt élni…

Heni, de jó, hogy jöttél!!! Azért kiderül, hogy minden kedves régi írónk itt van zugban :D ))
Hátha jön Kisangyal is.
Hajrá, nagy kitartás neked és legyen szuper IR, Tüűnél jó kezekben vagytok és szuper, hogy ilyen pozitívan látod. Sikerülni fog és kész!!! Ez a babák éve!

Babicsek, még ne add fel, ezer olyat láttunk már, hogy a teszt nega, viszont a bmc-ben meg kimutattak egy alacsony hcg-t… Nagy drukk holnapra!

Zsuzska, hajrá-hajrá, szorítunk. Ciszta ne nőjön!

Kubu, a család megint alkot?

Vikus, amíg a doki nem mondja, ne hagyd abba. (Elvileg csak a doki mondhatja ki az utsó szót és erre van valami törvényileg is, mert ugye tb támogatott… legalábbis a miénk az volt).

Eszter, még sosem aludtam ilyen jókat éjszaka, hajnalban :D ))) Albertet én keltem reggel :D ))

Andrea, mi is szoktunk ilyen csajos napokat tartani, amikor azon röhögünk félrészegen, hogy milyen gázos szituink voltak, mikor hogy égtünk be…stb.

Zsuzsó, hányra mész? Mi n8-tól bent leszünk tuti vagy 9-ig…

Kép
mieza

Mieza: hááát,nem vagy semmi! :D :D :D
Pedig már odaajánlottam Albert babának a laptetőt,csak jöjjön ki érte! ;) :D :D :D

Nagyon furi,hogy ennyi ideig húzódik onnantól,hogy már elkezdtél tágulni!! :shock:
Drukkolok,hogy egy jó kis alvás után kikívánkozzon a babó!!! :)
Vendég

Andikám,
nem tudom mikor lehet oda menni... én már jártam úgy mikor el akartam hozni az afp-s leletet, hogy fél óráig ajtót sem nyitott, pedig kábé hárman kopogtunk és volt köztünk eléggé mindenpercesnek látszó anyuka is... muszáj volt eljönnöm mert még máshova is mennem kellett. :?
kifejezetten undok volt velem is, ha belegondolok hogy hozzá kell majd járni CTG-re már most rosszul vagyok. :evil:
ez az egyik, ami miatt gondolkodom a szülésznőn...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza!
Na akkor drukk, hogy ne kelljen indítani, hanem magától kibújjon végre :D

Béku!
Nekem is volt ilyen íz...végig...ha jól emlékszem :?
Mi is csináltunk minden héten képet, mindig mikor betöltöttem az adott hetet...de nem éppen agyonöltözött fotók, így nem csináltunk belőle publikus folyamatábrát... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Mieza,
8 körül terveztem.
ti a szülőszobán lesztek vagy a terhesgondozóban?
majdnem két óra a CTG? :shock: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza, drukkolok, hogy észbekapjon a fiatalúr és ne kelljen szerdán indíttatni... De ha mégis úgy alakul, akkor szerdán az ojjektum területén leszünk reggel a bmc-ben már fél 8 előtt és küldünk Nektek a kis Izánkkal mindenféle szépet és jót!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Barátnőmmel mi van hogy a telefonba úgy köszönünk be egymásnak,hogy idézünk 1-1 mondatot az ominózus égésfüzetből köszönés helyett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig már nem ma voltak azok az események..... :wink:

Béku: nem is banya képzeld el, egy fiatalabb nő, de full undok volt (legalábbis nálam)....írtam is, hogy nem akarta beengedni R-t pedig mondtam hogy gáz szokott lenni a vv-nél nálam ... aztán rádöbbent persze.... és ő maga futott ki R-ért, mikor már az ájulás környékezett..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Inspiráló ikres teszt :lol: :lol: :lol: :lol: (punkció+13, 15,19)
Kép

Szex :oops: :oops: :oops: , ugyanúgy, mint Eszterék, idétlenek voltunk, mint a tinik. Mi az egész terhesség alatt egyébként 1x voltunk együtt :oops: :oops: :oops: . Sokáig tiltva voltunk, aztán meg nem mertünk. :lol: :oops:

Maccs
vörösmacska

Andi: ja,az a nőci!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Igen,erre már emlékszem,hogy hiába szóltál előre,hogy gond lesz...
Nem értem az ilyeneket...

Meg aztán a kismamákkal pláne türelmesnek kéne lenni,nem??

Eszter: tudtál valamit tenni a savanyú szájíz ellen? :?
Akármilyen finomat eszem is,ami nem savanyú,rögtön utána megint ezt érzem,egyszerűen lehetetlen így kiélvezni azon kevés kajákat,amik lemennek :?

Az én fotóim se túlöltözöttek,ezért nem lesz nyílvános :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán majd készülnek olyanok is,amiket feltehetek ;)
Vendég

Hát jólvan csajok, azt hittem már, hogy csak nálunk csúszik a kuplung keksz ügyileg......de megnyugtat, hogy többeknél is ilyen.... a szó szoros értelmében "elb...tt" volt a helyzet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsókám: hátha nem ez az egy tyúk van ott és a ctg-kkor jobban járhatunk majd esetleg... :shock:

andrea-1

Macs, Eszter, Andi :))) A szex nekünk is detto. Az egész bmc alatt azon nevettem, hogy mindig le voltunk tiltva :) Ha baci azért, ha beülti azért, aztán azért... alig volt, hogy lehetett. Akkor mindig vissza kellett szokni. A poziteszt után 12 hétig az ikrek + ödéma miatt semmi, aztán lehetett a 20. hétig. Utána is lehetett (volna), de mindig elröhögtük magunkat, hogy ha a párom belendült, Albi is... Próbálkoztunk alternatív módszerekkel, de Albert olyan szívesen rugdosta apu hasát, homlokát, amit ért :)))
Szóval, mint az ovisok. Folyton röhögtünk közben :)))

Zsuzsó, már nem csak ctg-m van, hanem uhum, meg kézzelmegerőszakolós vizsgálatom is... MInden nap. De ma nem fájt, gondolom azért, mert már szépen tágulok :)

Gyere fel, ha odaérsz, vagy ha végeztél, fenn leszek a legfelső emeleti uhun :)) Mi f8tól tuti ott vagyunk (vagy nagyon szeretnék odaérni :)

Kép
mieza

Mieza: ezt a laptetűt is Neked ajánlom fel,hátha :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az a kézzel "erőszakolós" dolog nem lehet kellemes... :shock:
Vendég

Mieza, hát ez jó vicces amit írsz... Mi is elröhögjük de már az előtt, hogy történne valami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... Persze azért bízom benne, hogy lesz majd még normális is a "házasélet"... :lol: :lol: :lol:
Valamelyik nap már az csúszott ki a számon, amolyan "buzdításként".. .hogy...... Szívem, hát mindig is az volt a titkolt vágyad, hogy két csajjal lehess együtt... hát tessék, itt van most a szitu.... szabad a pálya.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De valahogy nem lelkesedett be ettől a felállástól se.... :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán persze szétröhögtük magunkat, hogy holgy lehetek ekkora marha, hogy ezzel bátorítanám..... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

szexnél mi is bajban vagyunk. :-) de én azt hittem csak nálunk van így. :-)

Andi,
hát reménykedjünk... vagy lehet hogy a pocakosokkal normálisabb, ki tudja...

Mieza,
oksa, felnézek mizujs veletek. tart még a látogatási tilalom? szerdán meg a cukros nénihez megyek 3 körül... mintha hazajárnék... :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok, hát akkor most már inkább úgy kérdezném meg: Van itt köztünk egyáltalán olyan szerencsés duhaj, akinek a poziteszt után is volt......... illetve jó volt keksz terén a házasélet?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: ezek után jó kérdés!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vicces,hogy mindenki azt hitte,csak náluk döcögős a téma... :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lánykák.. nem szeretnék felvágni, de én becserkésztem apát még a punkcijó előtt 3 nappal :lol: Gondoltam, hogy most SOKÁIG nem lesz rá lehetőségünk.
Tudom, hogy én könnyű helyzetben voltam, mert nem voltam stimulálva :wink:

Szerintetek az a kis szederke, akinek a burkát K2 ügynök megvágta, hamarabb beágyazódik, mint a testvérkéje, akinek nem?

Kép
avarka

Béku: Még ha csak döcögne az a téma.....de ahogy látom sokhelyütt mint valami múzeumi darab...... inkább már áll egyhelyben.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Avarka: TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZLISTAAAAAAAAA!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A kérdésedre nem igazán tudom a választ, de talán igen..... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Avarka: szerintem nem hamarabb,csupán könnyebben ;)
nekünk is mutatta a biológus,hogy hol vékonyított,hogy könnyebben be tudjon ágyazódni a bogyóka :D

gondolom a 2 nap miatt segített rá,de bevált ;) :D :D :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andi: próbáltam "finoman" fogalmazni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is már muzeális darabnak érzem magam,bár mutogatásra azért nem lennék alkalmas :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!

Most vettem észre az avatarom alatt, hogy 2009. 11. 11-én regisztráltam :lol: :lol: :lol:
Minden 11. 2009=11 a többi magát adja! :shock: :shock: :shock:

Kép
avarka

Sziasztok!

Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni! Már 4. napja szúrom magam gonal-al, de nem érzek semmit. Ez normális? Nem kellene hasnak feszülni, vagy az még korai? Félek nem fejlődnek rendesen a tüszőcskéim, holnap reggel megyek uhura K ügynökhöz!!!!

Nagyon izgulok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?