A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Pancsi: nagyon sajnálom, hogy bejött a megérzés, de valahol jó hogy elmentél és legalább tudod mi van.... bár tudom ez most a legkevésbé vigasztaló :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Márciusban viszont újult erővel szorítunk Érted!!!
Ölellek (((((((((((((((((((( o ))))))))))))))))))))

Gigi: Jó olvasni, hogy csak úgy árad az optimizmus a soraidból!!!! :wink: :wink: Hát tavasszal asszem jópárotokért fog itt görcsben állni a csurizós ujjam!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ancsi: Figyu, nem szeretném, hogy megsértődj, de most mondani fogok valamit...... Ismertek, ami a szívemen, az a számon, és ezt most nem bírom magamban tartani:
Ne mondd már azt, légyszi, hogy "nagy debella állatként díszelegni a családi fotókon"... Tudod hányan vannak itt a lányok közül akik bármikor gondolkodás nélkül lennének kétszer akkora, akár mitom én 100 kilós "debellák" is mint annakelőtte voltak, csak baba lenne a pocakjukban??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Rájuk is gondolj légyszi, amikor ilyeneket írsz.... hogy eshet ezt olvasniuk?
Amúgy a szurik alatt is tök jól néztél ki, tanúsíthatom!!!!! ... nagyon messze lehetsz Te a debellától most is !!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
De ha még az is lennél, nem úgy gondolnál azokra az esküvői képekre, mint az életed legszebb, legvártabb időszakára, a várandósságodra????? :shock: :shock: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jujj,én nagyon szívesen szerepelnék már családi fotókon pocakosan!!!! :D

Karácsonykor még nem volt pocak,de mindjárt itt a nővérem szülinapja,akkor is készítünk talán képet,bár még csak én fogom tudni,hogy már a babácska is szerepel a képen,külső szemlélő még akkor se nagyon venné észre :D

engem az se érdekel,ha debella leszek,büszke leszek a pocakra :D :D :D :D :D :D
Vendég

Természetesen nem akartam ezzel a "debella állattal"senkit sem megbántani és term.ez életem leggyönyörűbb időszaka!Azt pedig, hogy várhatnának 1 évet azért is írtam mert már jobban örülnék ha a családi fotókon már a baby is ott mosolyogna velünk!Illetve ha pl.:júliusban lenne én meg augusztusra vagyok kiírva, már nem biztos,hogy olyan felhőtlenül és fitten tudnék a lagziban se ugri-bugrizni!
...Elnézést ha ezzel most Bárkit is megbántottam! :?

Kép
Kép
missancsi

Béku!...ezzel én nem azt írtam,hogy én nem vagyok büszke a pocakomra!Sőőőőt!Apa+én is imádjuk mutogatni!

Ez most kicsit rosszul esett Nekem is....miközben semmi rossz szándékom nem volt ezzel a kijelentéssel!!!....azt hiszem megkűzdöttünk mi is ezért a kisbabyért,eszem ágában sincs akár a hasamat sem rejtegetni.....és volt amikor én is bármit megadtam volna hogy már baba legyen!!!
...kissé viccesnek szántam a debella állatot nem pedig sértőnek!!!!

Kép
Kép
missancsi

Hát ezek azérvek teljesen érthetőek, csak mivel nem erről írtál, félreérthető lehet olvasni, hisz senki sem gondolatolvasó köztünk......hát nem is bánnám ha csúsznának min.1 évet, mert qvára nincs kedvem nagy debella állatként díszelegni a családi fotókon!(fejem amúgy is inekciók óta elég puffancs)

Tényleg nem szeretném hogy emiatt sértődés legyen, csak azért azt semmiképp ne felejtsük el, hogy ez elsősorban egy meddőségis fórum, ahol lehetnek épp friss csalódás után levő próbálkozók, vagy több éve próbálkozók, stb.... és mivel én is ilyen voltam, pontosan tudom, hogy milyen érzés lehet úgy, abban a lelkiállapotban olvasni, hogy valaki épp a terhessége miatti állapoton "nyavajog".... míg ő meg épp a negatív tesztje miatt "halt meg kicsit" nemsokkal azelőtt.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ancsi: nem írtam olyasmit,hogy rejtegetni akarnád,csupán azt,hogy én alig várom,hogy legyenek fotók rólunk a babával még pocaklakóként :)

Nekem nagyon tetszenek a kismamás fotók,és hogy végre életemben először rólam is készülnek majd ilyen csodaszép képek,ez meg aztán álmaim netovábbja :D

Ahogy azt Andinak is írtam már korábban,nincs is szebb látvány egy kismamánál!!
Az,ahogyan sugárzik a boldogságtól...

Lányok,akik ott voltatok az eredményhirdetésemnél,emlékeztek arra a nőre,aki mindenfélével kínált minket,és mindenáron beszélgetni akart velünk?
Ő megjegyezte akkor,hogy annyira sugárzom,hogy biztos benne,hogy babát várok :D :D :D

Mondjuk én amiatt sugároztam annyira,mert már TUDTAM!! :D
De annyira jólesett,hogy ezt már így kívülről is látták rajtam idegenek :)
Vendég

Béku!
Sógor lehet:tesód férje,vagy mint nálunk is pl.:férjem tesója,ő is a sógorom!(ha elveszi a bnőjét akkor ő meg a sógórnőm!)Nekem fiútesóm van így az ő felesége is a sógornőm!..Felénk legalábbis ez így van! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vicky!
Te is vissza mentél reggeli vizelettel,amikor nem sikerült az inszem?
az az igazság,h nagyon beteg vagyok,és nem biztos,h tudok ácsorogni!
vikus82

Ancsi: igazad van a sógorral kapcsolatban,mondom,hogy fáradt az agyam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem ez nem esett le,mert párom egyke....
Így nekem olyan ágon nincs senkim....
Vendég

Sőt,húgomnak sincs ilyenje,mert ő is egykéhez ment hozzá... :?
Vendég

Töröltem a "csúnya"részt,eszem ágában sem volt,hogy Bárkit is megbántsak ezzel! :cry: ...Mégegyszer bocsánat!

Kép
Kép
missancsi

Gigi, Te melyik dokkerhoz jársz? Érdekelne ki lesz szabin akkor. Ha jólé számoltam nekem kb. 03.10-15 között lenne a beültim. Dráda mary dönti el...
ann74

Huúúú
Megtörném a forró hangulatot, ha nem bánjátok!

Kérdésem lenne:

Nekem 26 naposak szoktak lenni általában a ciklusaim! 8-án volt a punkcijó 11-én az ET! Mikor lehetne leghamarabb tesztelni?

Nem biztos, hogy kibírom... főleg úgy, hogy lánykám az iskolából hazafele jövet vett terhességi teszteket a saját pénzéből... és már sírok is...

Kép
avarka

Avarka: akkor "érdemes" leghamarabb tesztelni,amikor a BMC-s vérvétel is van,hisz ők a lehető legkorábbi időpontra hívnak vissza, amikor már kimutatható!! :D

Addig bírd ki,nehogy letörj egy hülye teszt miatt,ami 1-2 nappal később már szépen kimutatta volna a babácskádat!!! :D

Lányod tündéri,hogy így várja :D
Vendég

Avarka!
Szerintem vasárnap leghamarabb, vagy még inkább hétfőn!

eszter82
Budapest

köszi Béku!
Igazad van... azért nem volt itthon, hogy ne kísértsen. Vivikém csak jót akart...

Kép
avarka

Ez a heti horoszkópom:

[quote]H írta:asználd ki azt, hogy Vénusz ezen a héten mindenben támogat, ráadásul Jupiter sem fukarkodik a pozitív hatásokkal. Bármibe kezdesz, sikereket könyvelhetsz el!

Jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Okés Eszter, köszi neked is... visszafogom magam :lol:

Apának nem tudták beszúrni az epidurálást, 12x próbálták. A vége altatás lett... :cry: Szegényem, amúgy is félt... nem rég hívott.

Kép
avarka

Avarka: nem lebeszélni akarlak,csak megóvni egy esetleges csalódástól,csupán mert túl korán tesztelsz! :)

Nekem az előző lombiknál még aznap se mutatta ki otthon a teszt,így azt hittem,nincs semmi,bent meg +++ lett! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ne haragudj,valahol lemaradtam...

mi van apával??? :shock: :shock:
Vendég

Ezt csak Eszter vágja... :lol:

Nyáron elütötte egy autó, motorral jött haza. Trombózist kapott + brutál ronda volt már a lába a visszerektől... Múlthétre kapott időpontot, de a lombik miatt halasztani kellett és ma ment.. nagyon félt szegényem. Bevonzotta a rosszat, mert semmi mástól nem félt csak az epidurálástól!

Kép
avarka

Avarka, vérvétel napján, max. előtte 1 nappal....de inkább a vv. napján.... :wink:

Lányod mennyire aranyos... és mennyire nagylány már!!! Hogy így Magától!!!! :) Mert azért ebben a korban egy terhességi tesztet vásároló lányra előfordulhat, hogy juthat a boltban néhány rosszalló pillantás... :shock:
Viszont az Ő tesztje szerencsét fog hozni Nektek! :wink:

Apával-ról én is lemaradtam... mi történt?? :shock:

andrea-1

Avarka: Óh szegény férjed.... hát jobbulást,gyors lábadozást és gyógyulást kívánok Neki!! A babó/k feledtetik majd a megpróbáltatásait.... :wink:

andrea-1

Isten hozott Albert baba!
Már nagyon vártunk téged!
Egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Avarka: akkor jobbulást apának!!!
Rossz lehetett a baleset is,meg a mai,de a lényeg,hogy jól van,és már a babá(k)ra koncentrálhattok innentől!!! :D :D
Vendég

Ezt a mennyiséget alig tudom már követni. Bocsi ezért…. :oops: :oops: :oops:

Babicsek, nagyon sajnálom. :cry:
De ma még lehet sírni és kell is, de holnap már előre kell tekinteni, mivel ott vár téged is a siker! És igenis bízni kell a drága kis fagyibabákban is!

Pancsi, nagyon sajnálom. :cry: De március már tuti a ti hónapotok lesz!

Pannik, szegény férjed. Tuti nehéz neki is. Nálunk mondjuk nem ő adta be a szúrit, de mindig ott volt velem a fürdőben.

Kubu, Liza baba fantasztikusan ügyes! Mi még sehol sem vagyunk hozzá képest.
De majd csak csinálja ezeket is Lili.
Neked jobbulást!

Béku, az a könyv nagyon jó. Én most rendeltem meg!
Karácsonykor nem mertem, hiszen hátha valaki ezt adja, de nem. (inkább baba cd-t kaptam)

Avarka, nagyon sajnálom a férjed. :(
A lányod meg fantasztikus, egyedül tesztet venni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: apa imádja a könyvét :D :D :D
elkezdte megtanulni,és alig várja,hogy a pocaklakó már őt is hallja,onnantól felolvasást/szavalást tart neki :D
Vendég

Csajok!
Vki elküldte nekem a Titok c. könyvet,de eltünt,eltudná vki küldeni?köszi
vikus82

Pocaklakó kb.:mikortól hallja a kinnti dolgokat?Vagy az én hangomat?Érdemes "nyugtató"zenét hallgatnom??

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én úgy olvastam,hogy 15 hetes kor körül már hallja a belső hangokat,azaz a Te hangodat,meg a szívedet,korgást,stb.,de a kinti hangokat csak pár héttel később fogja :)
Vendég

Sajna nem kaptam képet Albert babáról,de most nem is akarom zavarni,had pihizzenek,majd holnap hívom.

Andikám!!
Szívemből szóltál,lehet kifejtem majd Én is a véleményemet,csak kicsit össze szedem a gondolataimat,mert most lehet sértődés lenne belőle. :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Csucsu: úgy várom a képeket én is,persze majd ha már alkalmas lesz nekik!!! :)
annyira elérzékenyültem a híreken,amiket hoztál! :D
Vendég

Csucsu!Ne hari de azt hiszem ezt nem kéne tovább ragozni?!Felfogtam,elnézést kértem Mindenkitől,töröltem a "butaságomat"!Ennél többet nem tudok már tenni!..../max.törlöm Magamat is!/

Kép
Kép
missancsi

No...

Andit megkell,hogy védjem,bár tudom nem szorul rá. :D :lol: :lol: De nagyon igaza van,és ezt írhatom több Ember nevében is,csak eddig senki nem írta meg,mert nem akarta sértődést.Én is kb 10X álltam neki írni hozzászólást,de mindig kitörőltem,mert tuti Én lettem volna a feketebárány,és lehet leszek is. :roll:
De!!
nagyon sokatokkal cserélne itt az ember,és most Senki ne sértődjön meg,de ennek a topiknak a címe:Budai meddősségi centrumba járunk.És Nagyon is kellenek a pozitív energiák,a kismamák,hogy lássuk van remény,mégha néha azt is gondoljuk lehetetlen a küldetés.De mikor az Ember jön olvasni és azt látja,hogy az egész oldal nem szól másról,mint ez fáj,ott fáj,nyüglődés,mert 100X kell felkellni éjjel pisilni,stb,bizony gondoljon mindenki bele,hogy mit nem adnánk 100 pisi menetért. :D ami sztem nem lenne teher,max édes teher. :wink:
csucsu99
Budapest

Ancsi!!

Na,na,nem Neked szólt az előző hozzászólásom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Csak már hetek óta érlelődött bennem egy dolog,amiben Andi megelőzött.És ne sértődj meg kérlek,senki nem bántott.
Én is leírtam a véleményemet,aztán akinek nem inge nem veszi Magára. :D
csucsu99
Budapest

Vikus
Ez fura, hogy csak pozitív tesztnél kell visszamenni, azért nem mindig mutatja ki… :(

Judit
Majd megnézem én is a licitálós oldalakat harisnya-ügyben…
Mondjuk nekem az mindig nagy kín, mert hosszabb lábam van, mint kéne, és ha a mafgasságom és kilóim szerint veszek harisnyát, mindig rövid lesz :)

Zsuzsó
Kíváncsi vagyok, mit mond a bőrgyógyász, azért ez a másfél hónapos seb durva…
Értem én, hogy hormonok, de akkor sem normális.
Mi volt Sz.-nél???

Pancsi
Vígaszölelések mennek :(
Hajrá márciusi kezdés!!!

Ancsi
Jól kifogtam a riuhát, az tuti, 20e-ért nem vettem volna most!

Andi
Én most lemaradtam a történésekről, biztos rólam is mondanak majd mindenfélét, főleg, hogy huszonéves pasikkal dolgozom együtt, de én nagyon büszke vagyok a pocimra…
Meg élvezem is a terhességet, még akkor is, ha mindjárt lekaparom ezt a hülye sebet magamról…
Na csak meggyógyít ma a doktornéni!

Avarka
Hú, lányod tündéri, én is bőgtem volna…
Apát sajnálom :(
Nem tudom, mi lehetett a baj az epidurálnál, amúgy nem egy nagy cucc, persze ha 12x szúrják, akkor igen!
Jobbulást neki!
Sajnálom a balesetet… Egy nagyon jó barátom másfél éve gyakorlatilag a kórházban él, vétlenül volt motorbalesete…

Csucsu
Érthető a keserűség, szerintem mindenki átélte... Én is mindig ki voltam akadva, mikor terhes volt egy barátnőm és állandóan azzal jött, hogy itt fáj, ott fáj, és senki nem mondta, hogy ez ilyen rossz lesz, hát basszus, mit nem adtam volna érte!!!
Most meg otthon pálinkázik az egy éves gyönyörű kislánya mellett, mert milyen rossz állandóan egyedül... No comment!

Kép Kép
estrella22

Mieza, gratulálok Albert babához! Egészséget és sok tejcsit kívánok! :lol: :lol:

Csucsu, szívemből szóltál! :D Én is jó pár üzenetet megírtam és kitöröltem ez ügyben! Mindig arra gondoltam, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny! :oops: De akkor nem :roll:
Vendég

Nem vagyok keserű,sőt,nagyon pozitív vagyok,és igenis tudom,hogy beteljesedik az életünk és hátunk mögött hagyjuk az elmúlt 5 évet.

Csak tudjátok,mikor írja az Ember a dolgait,és max 2 ember reagál Rá,(ez megint nem csak Rám vonatkozik)mert minden egyéb "más" "fontosabb" elgondolkoztató,hogy itt-e a helyem.

És igen,jelen állás szerint más a fontossági sorrend. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu!Nem sértődtem meg!......csak most valahogy úgy érzem,hogy rajtam csattan az az ostor is amit nem nekem szántak! :?

Kép
Kép
missancsi

Húúú Csajok,
nehéz téma ez...tudjátok, én is gondoltam már rá ezerszer, hogy nekem (ünk) talán már nem itt van a helyem, de valahogy nem tudok már topicba átszokni :oops: hiszen hosszú hónapokat vártunk itt együtt, kűzdöttünk, szenvedtünk, reménykedtünk és örültünk mások sikerének mire végre egyszer ránkmosolygott a világ és nekünk mondták: gratulálok!
És visszaemlékszem, az akkori kismamák (Kubu, Woody, Rodina...) mennyi reményt adtak, milyen öröm volt egy-egy sikeres vizsgálatukról, pláne a babácskák érkezéséről hallani!
Hát ezért maradtam én is itt!
Bár igen, mostanában talán túl sok a babás cucc, stb...kérlek benneteket, nézzétek ezt el nekünk :oops: Biztosan tudom, egyikünk sem akar senkit bántani...
Vagy babás csajok, nyithatnánk akár egy új topicot magunknak, bmc-be jártunk címmel, és akkor együtt maradhat a csapat, de figyelembe vehetnénk a még babáért kűzdőket, és a tipikusan kismamis dolgokat talán ott kellene kitárgyalnunk...hm?

Kép
judit0713

OK,félretéve ezt a negatív hangulatot,amire szerintem most sokaknak nincs szüksége:

ismét ajánlanék pár darab szurkát,amik korábban Decapeptyl névre hallgattak,és ha jól tudom a lányoktól,most már Gonapeptyl....,mert Csucsukámnak végül nem lett rá szüksége (jobb is a rövid protokoll... ;) )...

Bocsi,hogy nem ajánlottam,mikor Gonapeptylt írtatok,de fogalmam se volt,hogy ez a kettő egy és ugyanaz....

Szóval aki szeretne ilyen szerencsehozó szurit,mert épp ezt írják fel,írjon nekem! ;)
Vendég

Hahó!

Isten hozta Albert babát - nem megmondta öreganyátok, hogy meg fog születni szerda előtt! Tessék!
Nagyon örülök, és minden-minden jót kívánok, ami csak létezik ezen a földön. Fotót pedig nagyon várjuk, mint ahogy az élménybeszámolót is!

Gigi: nagyon örülök, hogy előkerültél a zugból. Remélem a folytatás neked is sikeres lesz, és Karácsonyra kapsz egy csomagot!

Akinek most nem sikerült: csak előre tessék nézni, és reménykedni! Vigaszölelések!

Kismamiknak: ezernyi pocaksimi és kitartás! Nem szégyen ám azt mondani, hogy nehéz a más állapot - az! Ami utána jön se lesz könnyű, de annál szebb és nemesebb. És a távolabbi folytatás? Vicky már tud valamit! Amikor fud és szalad és pakol és még mennyi minden jön az életben! De az is igaz, amit sokszor leírtam, kis gyerek kis gond, nagy pedig sokkal nagyobb.
Ezt biztos tudja az, aki átélti/átélte. De anyának lenne, a legcsodálatosabb dolog a világon!

minden jót

kispatak
Vendég

Judit: bennem is ott volt a gondolat,de megmondom őszintén,nem találtam másik olyan csapatot,mint ez....

És én nem is érezném jól magam,ha "lelépnénk",mert én szeretnék tovább drukkolni itt azoknak,akikkel együtt küzdöttünk,és akik szintén drukkoltak nekünk is....!!!
Úgy érezném,mintha cserben hagynám őket.

Azt vállalom,hogy nem hozok babás témát ezentúl,és sajnálom,ha ezzel bántottam volna valakinek a lelkét...!!!

Én megszoktam,hogy mindig voltak ilyen témák,mikor még az előző csapat várta a babákat,akik azóta már megszülettek,ezért nem tűnt fel talán...

Ha úgy gondoljátok,hogy inkább ne maradjunk,ezt is megértem,bár szörnyen hiányoznátok!!

Remélem sikerült úgy megírnom,ahogy ez a gondolat a fejemben megszületett,nehogy ezzel még pluszban megbántsak valakit!!
Vendég

Sztem senki nem akarja,hogy elmennjetek,csak legyünk egymás iránt egy kis figyelemmel.
És lehet babás témát hozni,megbeszélni,csak mikor egy oldal ezzel van tele,és az Ember írna mondjuk az orvos után,teljesen elmegy a kedve. :cry:
csucsu99
Budapest

Az örömhírek, az UH-s és pocak-képek nekem is reményt adnak, hogy egyszer sikerülhet.
De a babakocsik, kiságyak, cumik téma egyenlőre még visszahúz, hiszen úgy érzem, hogy még nagyon messze vagyok ettől.. :?
Vendég

Lánykák!

Én most akkor kérdezhetek? Nem szoktam mindig mindenkire reagálni.. :wink:

Kép
avarka

Albert Isten Hozott! :D
Hatalmas gratuládé itt is Anyának és Apának! :D
[/size]
Kép [/b]

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza párja vagyok, ahogy már tudjátok ma 13:20kor megszületett Albert, 3.7kg és 56cm! :) mind ketten jól vannak és pihennek :) és mint egy bónusz csatolva egy kép :)))

Kép Albert

Kép
mieza

Mieza:
Látlak ám! :)
Ha lesz kedved és erőd, kéretik megírni a szüléstörténetet és fotót is szívesen vennék a drágátokról!

Pancsi:
B....a meg! Ez nem a mi körünk volt... :cry: Ölellek! Majd a következő... :?

Pá Drágáim!
sajt@

Jaj de nagyon édes! Aranyos kis pufifánk :lol:

Nagyon szépen köszönjük Mieza párja!

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?