A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok, a témához hozzáfűzném én is a véleményem:

Juditkám: van már nem is egy másik bmc-s topic... a babavárós pl. ... na ott ugyanaz a helyzet, mint itt, ottragadtak a mostmár babások, ugyanúgy a társaság miatt :)

Mindenkinek:
Nem a topic neve az ami elsősorban számít, hisz mint láthatjuk van itt Kaális sorstársunk is, sőt Kispatak is, akinek - hála a jósorsának - soha nem volt meddőségi problémája (a mázlista!!) de más okból kifolyólag lett a mi sorsközösségünknek a része! Persze nagyrészt bmc-s érintettséggel jöttünk ide, akinek szerencséje van, hamar, akár 1-2-3 bmc-s próbálkozás után babás lett.....
Ez eleddig rendben is van. Hisz mindenkinek örülünk, akinek sikerül!!!!!

Viszont....
Ha már itt maradtunk, és lett egy jó csapat, egy dolgot semmiképp nem szabad elfelejteni, azt az időszakot amikor még azok, akik mostmár a sorsnak hála az "érme túloldalán" állnak, mit éreztek, mit gondoltak akkor, mikor még vártak.... Hogy bármit megadtak/megadtunk volna... AZÉRT!!!!!

Én ma pont emiatt szóltam, mert Ancsi szerencsétlenül megfogalmazott hsz-át már úgy éreztem, hogy annó pont az ilyenektől mentem a falnak... És mivel elég sokatokkal privátban is jóban vagyok, pontosan tudom, hogy az utóbbi idők kismamás hsz-ai egyrészt mennyire pozitívan, inspirálóan hatnak a várakozókra, de mi az a szegmense a hsz-oknak, ami rosszuleshet....Ez sajna az volt... Erre oda kell figyelni!

Kismamák és Anyukák, ha nem veszitek rossznéven:
Szeirntem - mivel ez elsősorban egy meddőségi topic - tartsuk szem előtt, hogy azok fognak ezután is idejönni, akik még csak várják a babát.
Ha mi itt vagyunk az szóljon elsősorban arról, hogy insprilájuk, bíztassuk a többieket a jópéldával, drukkoljunk, tartsuk bennük a lelket, amiben tudunk SEGÍTSÜNK!!!..... Természetesen emellett meg lehet írni a kismamás történéseket is szeirntem, hisz ezek általában pozitív hatással, örömmel töltik el az emberekeket, és VELÜNK MEG EZEK TÖRTÉNNEK MOSTANÁBAN..... de a nyavajgásos-nyűg részekkel inkább ne irritáljuk inkább a várakozókat, mert erre vélhetően annó mi is ugrottunk és bármikor cseréltünk volna azokkal, akik annak idején írták, csak itt fájna, ott fájna, hánynék...... (én legalábbis biztosan így voltam vele). És visszakereshetitek, hányszor írtam régebben, hogy bárcsak hozzám jönne a Vukk.... hát jött és ittragad, úgyhogy ezt akartam, igyekszem jó házigazdája lenni... :)

De viccen kívül, nem kell senkinek megsértődni v. ilyesmi. Kis odafigyeléssel lehet úgy írni, hogy ne érezzék pl. a még várakozók a kismamik hsz-ait se sértőnek...

És biztos, hogy én is írtam már olyat, a nagy rózsaszín ködömben, amivel esetleg a várakozó kismamijelöltek a halál...f..szára kívántak el... De alapjában igyekszem azért, hogy inkább az jusson az eszetekbe rólam, hogy ebben vagy abban tudtam segíteni, megkönnyíteni a dolgotokat.....

Na csók, jó hosszú lettem....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Franti:
Köszi!!!! :lol:
Csodaszép a bébi, alig lehet vele betelni!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza-CSalád!
Albert hú de gyönyörűséges formás BABA!!! :) Azt hiszem ez a fotó most a fórum összes tagjára inspirálólag hat!!! :wink: :wink:

Gratulálok Nektek!!! :)

andrea-1

Mieza: Gratulálok. Nagyon szép Albert baba, sok tejcsit és egészséget, boldogságot kívánok nektek.

Sajti: LAPTETŰŰ ! (Hajrá spontán hónap) :wink:

Timi
titimee

Albert csodaszép baba!!!
Vendég

Szóval akkor kérdezhetek? :wink:

Kismamik, Anyukák és leendő Kismamák!

Használt már valaki x-epil tesztet? A kislányom ilyet hozott nekem! 2 db is van benne. 25-s.

Köszi a válaszokat!

Kép
avarka

Avarka! Nekünk is volt itthon X-epiles teszt tartalékban!Kipróbáltam azt is,az is kimutatja :lol: !(picit halványabb volt mint a Clearblue-s)

Kép
Kép
missancsi

MiezaApa,
yesssssssssssssssssssssssssss, tüneményes, gyönyörűséges, hatalmas gratula a büszke apukának is !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Avarka:
Én nem próbáltam sajna.
A cicifeszülés elmúlása nekem babát jelentett. (előtte mindig feszült és fájt addig a napig, amíg meg nem jött) drukkolok, hogy nálad is így legyen.

Timi
titimee

Avarka,
én is használtam olyat, szerintem okés.

Pancsi,
ölelések.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Mieza-család,
gyönyörűséges pici fiúval szaporodtatok!

Kép
judit0713

Hahó!

Köszönjük a fotót. Meseszép herceg érkezett - és ahogy várható volt, nem kicsi, sőt! Még egyszer nagy-nagy gratuládé!

Lányok: ki miért van itt - a sors igy akarta. Remélem mindenkinek előbb-utóbb meglesz az eredmény! Összetartás!

Tavaszi fórumtalin Mieza is csak álmozott, és az álom immár valóság!

Nektek türelem, kitartás, és meg szurkolok nektek, és veletek örülök. Olyan mintha nekem is születne egy kicsikém, noha az már soha nem lesz. Talán ez az elveszett bárány majd visszatalál? Várok, és várok és remélek.

üdv kispatak
Vendég

Jaj lányok, annyira nagyon köszi!

Olyan izgága lettem mára! Tegnap még teljesen más volt a közérzetem... nem rossz, csak olyan "munkás". Pedig feküdtem... :lol:
Ma tele vagyok energiával, akár takarítani is tudtam volna, ha szabadna...

Vivikével megbeszéltük kis bogyócskáinkkal, hogy nagyon - nagyon kapaszkodjanak, mert ősszel már Vivikével alukálhatnak :shock: Persze Vivi gyorsan helyesbített.. a saját szobájukban :roll:

Kép
avarka

Avarka: persze,hogy ősszel már ott lesz(nek) Vivien mellett :D
Nem csoda,ha ő is nagyon izgatott!
Vendég

Jajjj lányok!!! Most senki el ne tűnjön!!! Annyira jó kis csapat van itt és mindenki fontos egytől-egyig!
Kismamik! Szerintem megoszthatjátok velünk nyugodtan, hogy mi történik veletek, mert az is tanulságos, max tényleg, ahogy Andi is írta, nem kell annyit "panaszkodni", bár most ez nekem fel sem tűnt...:)

Avarka,
szerintem csak akkor tesztelj, amikorra mondták!!!
Nekem még akkor se mutatott semmit... Aztán később... nah mindegy, most másképp lesz!!!! :D

Breki,
annyira kiváncsi vagyok én is, hogy ki lakik a hasadban!!!! Már csak 3 nap, ugye a 4D-ig?

gigibp

Avarka,
helyesek ezek a tinilányok ahogy várják a kistesót :D
Tegnap Eszterem a pocakomra tette a kezét, Nimród meg jó nagyot rúgott neki...édes volt ahogy meglepődött hogy ez ilyen? :lol:

Kép
judit0713

Gigi: édes vagy,köszönöm!!! :D
Majd szombaton megírom p.ü.-ben,mi volt ;)
Vendég

Andi!
Bevallom "férfiasan", hogy az UH képről, amit feltettél a kiscsajról, csak azért "látom", hogy kislány, mert te azt mondtad. Ugye a kép tetejénél van a fejecskéje... Remélem jól néztem.... :lol: :lol:
Sajna nem vagyok még szakképzett! :lol: :lol: :lol:

gigibp

Hahó!

Annyira boldog vagyok!

Mieza fiúcska megérkezett. Mástól is jó hireket kaptam.

Judit: nem csak nálatok várják a kamaszok a babót, de nagyon! Aranyosak lehetnek!

Egy pár nap mulva talán én is kapok valami hireket tekergőtől? Lesz egy alkalom, de hogy számomra mit tartogat? Várok és remélek - ahogy Gigi irta - amugy nagyon nehéz!

üdv kispatak
Vendég

Haza értünk a dokitól. Levette a rákszűrést meg a hpv-t. Két hét múlva lesz eredmény. Szorítsatok hogy ne legyen P3.

pancsi: Sajnálom. :( A március a tiétek lesz. Jön a tavasz.

gigi: Mennek majd neked is a drukkok. Nem baj ha később kezdtek, legalább nem kavar be semmi. Húsvétra baba lesz.

vikus: Bocsi, hogy csak most írok: Igen, nekem még mindig mennem kellett vizeletet vinni, akkor még nem mondtak ilyet, hogy tesztelj otthon és ha negatív akkor várunk a mensire. Mondjuk nekem uh is mindig volt, mert mindegyik után maradt cisztám.

avarka: Apát sajnálom. Nekem másodszorra sikerült beszúrni az edát, de az is elég volt. 12x??? Atya világ! Jobbulást neki.

csucsu: Én egyetértek veled, annak idején azért is nyittattam a várandós fórumot. Páran meg is sértődtek rendesen az akkoriak közül. Mert engem "zavartak" a kismamák/anyukák. Rosszabbul éreztem magam, hogy én miért nem tartok én még ott. És nem tudtam nem a babára gondolni folyton, ami nem volt jó. Most is próbáltam már egy párszor elköszönni, de amikor kérdeztek tőlem szívesen segítettem természetesen. És megint itt ragadtam. Úgyhogy amikor Barbusra panaszkodom ne vegyétek tényleg panasznak, apa azt szokta mondani, hogy nekem kellett. :) Én inkább csak életképeket küldök, hogy mindenki tudja miért is küzd. Én mindig másra gondoltam, amikor még csak vártuk a csodát. Hogy majd az alvó gyerek mellett állva morzsolgatom a könnycseppeket. Hogy ez a gyerek nem alszik mindig és még használati útmutató sincs hozzá? Azt hittem, hogy 3 év elég felkészülni egy babára, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Szóval én azért jövök panaszkodni néha, hogy ilyen is van, ez is az nyasághoz tartozik.

ancsi: Nehogy már töröld magad. Legfeljebb írjunk a másikba is (bár az meg a babát várunk, oda most nem férek be :) )

miezáék: Albert gyönyörű. Szép kisimult baba, mintha nem is ma született volna.

sajt: Szüléstörténettel kapcsolatban az az érdekes, hogy én még a mai napig írok bele dolgokat. Vannak amik most jönnek elő. Furcsa az emberi agy.

Kismamik: a babát várunk fórum nem nagyon pörög, mert ti maradtatok. De használhatjátok a babás dolgokra nyugodtan. Mi már régen írtunk oda és egyébként meg csináltam babásat is. A többi meg jöhet ide.
vicky79
Budapest III. kerület

Gigi, hát senki nem születik úgy hogy tudja, hogy az uhus képeken mit is kell látnia... ill. amit lát az pontosan mi :)
Viszont vannak olyan oldalak ahol össze van szedve csomó uhus kép, fiú-lány bontásban (gugliba beírod hogy ultrahang kép fiú lány)... nos én azokat böngésztem át és egy idő után "rááll" az ember szeme hogy mit lát és már látja mások képén is nem csak a sajátján... :)
Igen, a kép tetején van a feje, csak az Alien, eléggé szét van csúszva, mert nem az volt a fókuszpont....
Szakképzett leszel ebben is, hidd el!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Avarka, Judit: De klassz lehet ahogy a nagyok várják a kicsit.... erről azért csak eszembe jut, hogy ha az első vőlegényemmel annó még mikor 20 voltam úgy alakultak volna a dolgok... akkor.. hahhhhhh..... és inkább nem fejezem be a mondatot, hisz nem azt dobta a gép :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Franti,
Albert gyönyörűséges kisbaba, köszönjük a képet és sok örömet, boldogságot nektek!

kismama téma:
egyetértek Judittal, én is a szuper társaság miatt nem tudok elszakadni... ha néha én is túl sokat nyígtam főképp az örök para cukrom :-( és a kezdeti fogyás miatt, akkor utólag is bocsi mindenkitől... :oops: azért remélem inkább az inspiráló részekre emlékeztek belőlünk. :-)

mi ma voltunk Sz ügynöknél, még mindig rém rendes. :-) aki esetleg gondolkozik rajta, hogy majd a pozitív teszt után nála maradjon, én meleg szívvel ajánlom. :-)
kisfiúnkkal úgy néz ki UH szerint minden oké, megfelelőek a méretei. egyelőre farfekvéses, reméljük ez utóbbi még változik...

ja és akit esetleg érinthet: Sz ügynök márc 5-től egy hetet szabin lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: Sz tényleg olyan rendes!! :D

Nagyon örülök,hogy minden rendben van az UH szerint,akkor Te is megnyugodtál picit ;) :D
Még van ideje megfordulni a babácskának,nem? Azt nem tudom,meddig,mert nem művelődtem ki ebből :D
Vendég

Breki,
én sem tudom hogy pontosan meddig, de még van rá kábé 6-8 hete. asszem. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi: Mi a párommal 17 éves korom óta vagyok együtt. Idén lesz 14 éve. Lassan már annyi időt töltök vele, mint nélküle. Nekem is már kamasz gyerekem lehetne. :)
vicky79
Budapest III. kerület

mieza
gratulálok Albert baba érkezéséhez.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi Csajok a (vissza)fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok!
Most elteszem magam holnapra, mert melóóóó. Pffff....

Jóccccakát mindenkinek, piss-mentes éjszakát a kismamiknak! :lol: :lol:

gigibp

Zsuzsó: no akkor meglesz az! :)
Addig majd szuggeráljuk,és nem lesz abban hiba :D

Ha dokim visszamondott volna,erősen elgondolkoztam volna Sz-en... :D :D :D
Vendég

Nem is mondtam, hogy a westendben a c&a-ban nagy leárazások vannak. A baba osztályon is meg a felnőttön is, bár mi csak a babáson néztünk szét. Visszavittem a cipőjét Barbusnak, mert ez is a bevontak között volt. Képzeljétek, 1700-ért vettük akciósan. A gyerekem imádta, hordta koszolta sokat, már kezdte kinőni mire visszavonták. És most kaptam vissza 2500 Ft-ot és még 2800 Ft-ot egy c&a-s kártyán is fájdalomdíjként. :) Hát köszönjük szépen.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Jól jártál volna Vele is....de a Te dokid is egy tündér lehet, a leírtak alapján... :wink: És azért a JÁnos a mi kerületünkhöz nincs sajna közel, tudod ....szóval lehet még jobban jársz, hogy úgy alakult hogy nem Sz-hez mész :)

Zsuzsókám: Szerintem nem sírtál sokat a cukkeró miatt, nyugi.. Meg ez amúgy sem az a "hiúsági kategória", ami bánthat bárkit is, hanem mind tudjuk hogy egyfajta "betegség"... ami miatt nem hinném hogy bárki is haragudott volna akár 1 percet is, sőt drukkoltunk és izgultunk mikor a kórházban is voltál, hogy jók legyenek az eredményeid!! :wink:
Na holnap meglátjuk nekem mi lesz... fosok ám rendesen hogy határértéken belül legyen, meg hát Hilda ügyes volt a múltkor is, biztos most is rendben lesz minden a szúrós részével is , max a vénáimnak fog kevésbé örülni... :shock: :shock:
Iza is faros volt a legutolsó vizsgálaton, de Sz. azt mondta hogy a 32. hét körülig be szoktak fordulni... úgyhogy addig ne is beszéljünk a császárról... :) .. és hát hallottam azóta már olyat is , hogy a szülés napján fordult be a baba, úgyhogy no para... :wink:
Zsuzsókám: amúgy nevetek van már????

Vicky: 14 éve??????? Azta...hát az már gombócból sem kevés :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vicky: ez igen!!!!!!!!! .... akkor jó boltot csináltatok azzal a cipővel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rendes hozzáállás ez a céundától.. nem szokványos a mai világban.... :shock: :wink:

andrea-1

Andi: nem kell aggódnod a holnap miatt,a laptetűvel már lezsíroztam,hogy minden rendben menjen!!! ;)

Tényleg tündéri a dokim!!! Idősebb jóval,mint Sz,de annyira rendes,lelkiismeretes :D :D
Már a babás fotókon beleszerettem,ahogy a születések után le lett velük fotózva :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Képzeljétek este 6 óta 9kor sikerült belépnem a saját lakásomba. Zártörténet volt, úgy beleakadt a záram az ajtóba, hogy se ki se be. Végül nem kellett szerelőt hívni, tehát nem került csillióba a művelet, és még a szomszédaim is befogadtak, édesek voltak. most nem írom le a történetet mert hulla vagyok, és túl hosszú és bonyesz lenne, de boldog vagyok hogy újra a lakásban és hogy megmaradt a mani ami tehetek a köv. beültibe, és hogy tudom hogy aranyos segítőkész szomszédaim és családom van/vannak.

Nem nagyon tudtam olvasgatni mindent, azt olvastam amit Csucsu írt és amit Andi, és egyet is értek velük. Néha az nehéz nekem kicsit, hogy nem tudok a babás dolgokhoz nagyon hozzászólni, megjegyezni meg most hogy milyen fürdőkád, vagy szekrény, vagy hálóruha vagy cumisüveg.....stb.. kell majd, na ezekre nem vagyok képes. Egyszerűen az van, hogy mivel egyelőre annak örülök és azért vagyok boldog hogy 36 évesen 2 elzáródott pv-vel, IR-rel, és egyéb apróbb problémákkal egyáltalán van lehetőségem lombikra. És ebben az állapotban, és most ez lehet nagyon csúnyán fog hangzani, de legtöbbször végig sem tudom olvasni az ilyen fentebb említett témákat.
Amúgy teljesen megértem, hogy a kismamák vagy gyerekes anyukák ittmaradnak a fórumban mert ez azt jelent hogy jó a társaság. Nagyon sokat gondoltam már arra, hogyha én is babás leszek majd, akkor mindenképpen vissza fogok járni, és minden lombikost, inszemest buzdítani fogok és segíteni nekik, hogy menjenek, menjenek mindig mindig tovább, mert LESZ eredmény, lesznek babák!!!!! Csak sok sok sok tengernyi türelem kell hozzá.
Lányok el sem hiszitek mennyire szeretnék már pocakomban a babával, vagy a karomban a babával/babákkal segíteni másokat bármivel amire nekik szükségük van. Szeretnék majd a mostani kismamásoknak az agyára menni a sok babás kérdéssel!
Jaj már pityergek is...de jó is lenne már!!!
ann74

andi: Hát igen. Sok minden volt már 14 év alatt. Együtt mondjuk csak 7 éve élünk együtt, mióta Pestre költöztünk. MÁR 7 ÉVE?! Most ezt mondtam Tominak is, sokkal kevesebbnek tűnik. De ha bele gondolok, hogy már 5 éve lakunk a sajátunkban és amikor ide költöztünk akkor kezdtünk el próbálkozni a gyerekkel. És ma már Barbus is 1 éves. Tényleg mire feleszmélek férjhez megy. Most nyomjuk neki így is hogy az öcsi így, meg z öcsi úgy. :) Ha 3 év múlva sikerül a tesó, akkor már senki nem fog bízni benne hogy hugi is lehet. Pedig szeretném azokat a rucikat még egyszer pici lányra adni. Olyan édes ruhácskái voltak. Ma volt egy pici baba a dokinál és már nem is emlékszem, hogy Barbus milyen picike volt. Öregszem, ez van. A c&a-val meg tényleg jól jártunk, ritka az ilyen. De nekem most nagyon jól jött. Majd veszek belőle Barbusnak valamit.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt nem hiszem el!! Sz ügynököm pont 5-től lesz 1 hét szabin, abban az intervallumban mikor nekem esedékes a beülti. Hááát. Az elsőnél a leszívást sem ő csinálta, és a beültit sem, mert akkor is szabin volt.
A párom már röhög rajta, hogy Sz tulajdonképpen csinál valamit? Na persze tudjuk, hogy igen:-)) csak pont a leglényegesebb eseményeknél nincs ott :-))
ann74

Andikám,
a nevünk egyelőre Picúr. :-) a szomszéd kissrác adta a babánknak. :-)
reggelre giga drukkjaim a Hildás akcióhoz!!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám holnapra a banyához egy kalappal. Ha rosszul viselkedik húzz be neki egyet!! :-))
ann74

Juj Andi lehet félreértettem valamit én nem az Sz-s Hildára gondoltam.
Őt soha nem nevezném banyának. Hanem arró a nőröl beszélek aki nem engedte be R-t a vv-re.
ann74

Ann,
sajnálom a zár-sztorit. :-(
és még én is rossz hírt hoztam neked... :oops: sorry.
Andi mindkét helyre megy holnap.

Andi,
amíg vársz a következő szúrásra, átküldhetnéd a banyához Rajót. szerintem vele normálisabb is lesz. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Értem én Ann, elsőre is lejött hogy kire írod :))))))))
Hilda olyan ügyes volt a múltkori vv-nél, jól eltalálta a fos vénám, be se kékült, és nem gyötört, nem forgatta a tűt v. ilyesmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És valljuk be, ott Sz. szobájában egy vv ezerszer komfortosabb közeg mint lent az össznépiben a kórházbejáratnál :)
Sajnálom, hogy nem lesz pont akkor Sz...... de azért bízzunk benne, hogy úgy alakul hogy pont megtudja csinálni még, vagy már :) Ha meg nem, akkor a jóhírt fogja közölni!!!!!! Mert jóhír lesz!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: akkor egyelőre Picúrnak fogjuk hívni, majd ha lesz már konkrét név, úgyis mondod :)
Neked mikor kell legközelebb menni amúgy?

andrea-1

Andikám,
márc. 16, nekem csak a 36.héten lesz vérvétel.
ti mikor mentek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Aranyos vagy Andi, köszi. Amúgy S-re sem volt semmi panaszom, aranyos volt ő is... csak most olyan vicces, hogy megint nem lesz pont akkor:))
ann74

Zsuzsó: ugye holnap.... :lol: :lol: :lol: de Sz-nek max. köszönünk... aztán majd 1-én lesz vele randink a 28 hetes vizsgálatkor.
25. hetes vv Neked nem is lesz?? :shock: Vagy kiváltja az, hogy cukrosnénihez jársz? :shock:

Ann: Hát sokaknak hozott már szerencsét S. keze is!!! :) Úgyhogy hajrá.. én nagyon drukkolok!!!!!! :)

andrea-1

Én nagyon ritkán tudok sajnos csak jönni...de én is úgy éreztem az utóbbi időben, hogy nem tudok, és egyenlőre nem is akarok hozzászólni semmilyen kismamás témához. Meg sajnos képtelen vagyok oldalakat visszaolvasni esténként(én már sokszor fél 9kor alszom).

Viszont mindig segítettetek, hogyha válaszokra volt szükségem és ezért nagyon hálás vagyok.

Nekem jövő héten megjön valamikor Méry, bízom benne, hogy sokáig nem lesz:-) és elkezdjük a szurkálást.
Az életmóddal kapcsolatban lenne tanácsotok?
(a lombiknál látom, hogy vannak fontos dolgok: sok liternyi víz, meg túró... az inszemnél kell figyelni ilyesmire?)

Köszi:
Kahlan(Viki)
Vendég

Sziasztok!
Teljesen egyet értek veletek. Tudom, hogy nekem is milyen rosszul esett a próbálkozás idején egy-két dolog. (főleg, ha nem sikerült)
Én várandosságom idején próbáltam háttérbe szorulni, mivel tényleg ez a fórum nem teljesen erről szól. (persze azért elszakadni soha nem tudtam) :oops:
Most, hogy már itt van Lili egyre nehezebben tudom követni a dolgokat, de próbálom és hát mindenkit csak biztatni tudok, hogy az út végén ott lesz a csoda. Hiszen én sem gondoltam volna, hogy épp akkor novemberben sikerülni fog az inszem egy sikertelen lombik után.
És igen a babás dolgok (cumi, ágy, kakis pelus stb…) nem helyén valóak itt, megértem. Pl. ezért van több babás fórum is itt a babaneten (én pl. az augusztusiba írók, mivel szerintem oda való, hogy éppen milyen gondom van a gyerekkel vagy mi volt a bajom terhesség idején, szülésnél stb)
Ezt most nem mentegetőzésként írtam, mivel tuti én is írtam már olyan dologot ami másnak nem biztos, hogy jólesett éppen akkor…
Azért továbbra is biztatok mindenkit itt a fórumon, és próbálok helyzetjelentést adni magunkról.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szép jó reggelt!

Pletyka hírek a tejeskávéhoz:
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/fe ... t-2044278/

Kép
avarka

Sziasztok Lányok!

Mieza! gartulálunk a kisfiatokhoz :-) Jó egészséget soksok örömöt kívánunk :-)

Eszter hogy vagy ???

A "vitátok" ami nem is vita :-) elég kétoldalú dolog. Megérthető az is aki még babára vár és nem túl jó neki babakocsis babakádas és babaruhás témában véleményt mondani vagy ha nem mond oldalakon át olvasni.
A másik oldal a Kismamik :-) :-) akiknek rettenetesen örülünk igy ismeretlenül is :-) Ők meg örömködnek, tervezgetnek és ez természetesen igy jó.

sajnos nekem mostanában lettek "tüneteim" hogy idegesít mikor valaki terhesen folyamatosan azt mondja .. majd te is megérzed, meglátod... majd egyszer neked is sikerül..
Ez nem jó. Változtatnom kell rajta és fogok is.

Más: Lányok. tegnap este nyugalmi állapotban 140/90 pulzus: 90 volt. nekem álatlában 110/80 a vérnyomásom mindig alacsony. A hormonok teszik ???

Üdv Mindenkinek.

Üdv!
Andi
kisborso

Mieza család,
Albert baba csodaszép!
Sok boldogságot!

Zsuzsi, örülök, hogy minden ok volt az uh-n! Van még idő befordulni. (még az utolsó napokban is lehetséges)

kahlan, én inszem kezdetekor elkezdtem már szedni a terhességi vitamint és a méhpempőt enni.
Majd inszem után én "csak" 2 napig voltam mindig itthon beavatkozás +1 nap és utána mentem dolgozni. Ott csak arra figyeltem, hogy nem emeltem meg semmi nehéz dolgot. Ja és én töredelmesen bevallom, hogy túrót sem fogyasztottam (max 2naponta 1 Norbi rudi). Nem jártam kutyaiskolába, mivel féltem, hogy ha egy másik kutya elszabadul az enyém meg azt hiszi, hogy ez játék, akkor tuti nekem kellett volna utána futni és az meg nem lett volna jó. De inszem után 12. és 13. napon elmentem már oda is, mivel éreztem, hogy nem sikerült és ott legalább teljesen kikapcsoltam. Persze azt már nem kell írnom, hogy ennek ellenére másnap 2csíkos lett a tesztem. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kisborsó, nekem a házidokkerem mondta jómultkor, hogy a hormonok felnyomhatják a vérnyomást. Úgyhogy van benne igazság.

Kahlan ez a FehérAnnás hír, húúú hát ez azért elég durva. 52 évesen babát vállalni. De természetesen nem ítélkezem, és csak azt tudom neki kívánni hogy egészséges legyen a baba és A jól viselje a terhességet. Azt nem írták, hogy természetesen esett valyon teherbe??
ann74

Hahó!

Hát ez nagyon érdekes dolog lehet, ennyi idősen babát várni. Akkor még én is lehetnék az? Hát csak kivánni tudom a jó egészséget, és hosszú boldog életet.

Lányok, kitartás akinek szüksége van!

Vajon Albert hogy éjszakázott mamája társaságában?

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?