Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én abszolút a homeopátia híve vagyok, és azért indítom ezt a topicot, mert nagyon felháborított a nemrég történt szkeptikus demonstráció. Nem az a tény bosszantott, hogy vannak, akik elvetik ezt a gyógymódot, hanem az, hogy nem tolerálják, hogy mások viszont hisznek benne. Miért naiv szerintük mindenki, aki hisz a homeopátiában? Miért nem hagyhatjuk meg az embereknek a döntés szabadságát? Ráadásul ilyen populista akció... Nem azt bizonyították, hogy a homeopátia hatástalan, hanem hogy nincs ezeknek a szereknek mellékhatása. És ez például az egyik legfontosabb érv mellettük. Na ennyit az én véleményemről, őszintén kíváncsi vagyok a tiétekre.


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó