A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

addisz: ez az elsimított méhszájperem nem hangzik túl jól :( rózsaszín nincs sajnos, csak piros, meg narancssárga valamivel kombinálva, talán zölddel.
a gélnek nagyon durva az ára :( olyan, mintha a kismamáknak minden még többe kerülne :(

csöppke: szép nagy poci :)

ezt olvastam a múltkor, itt is nagyon nehezen született meg a baba.
http://bezzeganya.postr.hu/hiaba-toltam ... egszuletni

netty: a vastagszálú szőnyegek nekem is nagyon tetszenek, bár lehet, hogy nem épp praktikusak :) a diegoban is tényleg szépek vannak, múltkor a kikában szerettem bele egybe :)

gil: én is pont erre gondoltam, hogy nem fog eszembe jutni a cipővédő fellelhetősége, de akkor majd feljövünk ide, és megkeressük a fórumon, vagy megkérdezzük linácskát :)

noemi: várjuk a híreket :)

bkrisztike, ana: köhögésetek jobban van?

hopihe79
Budapest

Addisz, én is ki szeretném majd próbálni :) Rózsaszínben sajnos nincs, német oldalon több színben kapható, ez a legrózsaszínűbb :D http://www.kinderwagen.com/hauck-malibu-11-all-in-one-kombikinderwagen-trio-plum-pink-kollektion-2011
Elolvastam az ottani kritikákat (hármat), nagyon szeretik, könnyű, de az egyik anyuka szerint nehéz a hordozót a vázra rögzíteni, illetve levenni...Amúgy rosszat nem írnak róla.. :roll:
20140901114303

hopihe79
Budapest

Pihe
Ugyanaz a típus, de szerintem más az árnyalat. A német linken található inkább kicsit pinkes, nem?

Brunhild
Én arra jutottam, hogy egy gyereket azért biztosan kiszolgál. A Hauck nem egy sz*r márka, talán utána eladni sem lesz lehetetlen.
Nekünk nincs autónk, így az autósülést csak ritkán használnánk, ha valamelyik rokon fuvaroz minket, így engem nem érint ez a probléma. A súlya aggaszt talán (a váz 8,5 kg), a mózesről nem is találtam ilyen adatot. Tömegközlekedésnél nekem inkább ez a szempont.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Nem, a Babyoutletes piros, szerintem tavalyi modell, amit belinkeltem, az már 2011-es "Pink Plum" színű :)
20140901114303

Sziasztok!

Megjártuk az uh-t.
Várni kellett, mert nagyon el voltak úszva, ezért sajnos képet sem kaptunk. :?

De a lényeg látszódott!! Nem mondtunk semmit, a végén megkérdezte a nő, hogy szeretnénk - e tudni, vagy meglepetés. Mondtuk, hogy szeretnénk: Kislány!

Úgyhogy most már két különböző orvos mondta.
Ráadásul tényleg látszott a "hamburger"

Feje lent van, lába fent, ami érdekes, mert alig érzem a mozgást.
250 gr, és korának megfelelő, tökéletesen egészséges!

KépKép
KépKép
kfnoémi

kfnoemi: Gratulálok! :) Akkor tényleg Emma :)

hopihe79
Budapest

Noémi, gratulálok! Most már nyugodtan mehetek oviba :D
20140901114303

Noémi
Nagyon izgultam :) De jó, éljen Emma! És persze az is szuper, hogy minden rendben van!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Noémi,gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

használt már valaki hüvelyi ph mérőt?

hopihe79
Budapest

Köszönöm! :D

Nagyon örülök!

Hopihe, mi az a hüvelyi ph mérő? Egyáltalán minek kell használni?

KépKép
KépKép
kfnoémi

hopihe: hova jársz kismama tornára? Amiket eddig találtam annyira messze vannak... :(
Lányok, nektek a hátatok, derekatok nem szokott fájni? Mostanában olyan vagyok mint egy mozgáskorlátozott, néha alig birok lábra állni :(
kivancsika
Budapest

az előadáson, amit a hétvégén láttam, ott volt róla szó, hogy a fertőzések okozzák a koraszüléseket, és a hüvelyi PH - nak 5 alatt kell lennie. Ha több, az fertőzést jelez. Ha nem lenne túl drága, lehet vennék, érdekelne, mennyi most az enyém. :) találtam egyet,
http://www.shopmania.hu/shopping~online ... 21653.html
de 2611 Ft, és csak 7 db van benne.

kivancsika: Pesterzsébetre. Volt 3 hét, amikor rettenetesen fájt a hátam, estefelé már nem tudtam sem ülni, sem állni. Nekem, mint kiderült, azt volt a baj, hogy a merevítős melltartóm a megnövekedett súly :) miatt nyomta a mell alatti izmot, és az hátrasugárzott. Addisz tanácsára kipróbáltam melltartó nélkül, a 2. nap végére már alig fájt. Azóta beszereztem sportmelltartót, és semmi bajom. De az a 3 hét nagyon gáz volt, együtt érzek Veled.

hopihe79
Budapest

Nekem tegnap fájt baromira.
Áronnal a jóga baromi sokat segített. Heti 1x tudtam elmenni, volt hogy alig vonszoltam el magam annyira fájt (igaz ez már a vége fele volt), aztán a 1,5 óra végére minden probléma megszűnt.

hopihe, a fertőzésekről hallottam már - mármint hogy ez okozza a koraszüléseket.
De szerintem tök zárt méhszájnál nincs ilyenre szükség, nem?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nekem a hátammal nincs gond, viszont a derekam sokszor úgy fáj, mint mensi alatt vagy a vajúdás elején. Az a leszakadós fajta. Ilyenkor a párom meg szokta finoman masszírozni, az jó nagyon :)

Pihe
Ph-mérővel kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom. Nekem a dokim minden terhesgondozáson benéz, hogy mi a helyzet, részletesen kikérdez folyásról, viszketésről stb. És igazából akkor van nagy rizikó, ha már elkezdett kinyílni a méhszáj, akkor kell nagyon vigyázni a felszálló fertőzésekkel.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok
iszonyatos éjszakám volt!
A köhögéstől kb 2 órát ha tudtam aludni.
Aztán reggel elvittem Esztit oviba. Elmentem venni Simupretet. majd visszafeküdtem mert a köhögés szerencsére már addigra nem annyira kínzott. De mindenem fáj már. És 12-ig aludtam. Most dolgoznom kellene.

hopihe!
Védőnőnk: Jókáné B. Edit. És neked?

babakocsi
Nekünk chicco van. Azt használtuk kb 1,5 éves korig.Nagyon szerettem, bár a kereke szarrá ment. A lényeg az volt hogy ez is esernyőre csukható és befért/befér a kocsimba. Lehet hogy ki kell cserélni, ha apa nem tudja megszerelni. Utána egy noname esernyőkocsit használtunk. Azt teljesen szétment a sok használattól, de megérte.

Kép

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

hópihe,
cipővédőben nem én vagyok az illetékes, nekünk nincs olyan. Szerintem Panndi írta. Amúgy a Visegrádi utcában a Mária bababoltban láttam. Na az milyen jó hely. Ismeritek?
Nekem a doki minden alkalommal mér pH-t, és még soha nem volt jó
:cry: Ő síma lakmuszpapírszerű akármivel. Vagy 100-as tömb, és letép belőle egyet.

Noémi,
gratulálok a kislányhoz, meg hogy minden ok vele!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hópihe,
teszteket érdemes itt nézni: www.vitani.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska: köszi :)

még ilyet találtam:
http://www.phindikator.hu/termekek.html

azért ez olcsóbb ár. :)

hopihe79
Budapest

Én pont tegnap voltam a Mária bababoltban.
Tényleg hatalmas a választék, de az eladók elég bunkók voltak. Az üzlet üres volt pedig... :?

Nekem még soha nem mértek ph-t, de a doki nekem is mindig megnézi, hogy mi újság.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ismet rengeteget irtatok :)

Noemi,
Gratulalok a kis puncishoz :D

Hopihe,
Nekem meg soha nem mertek huvely PH-t, erdekes lenne tudni hogy mennyi......de ha feldugos fajta akkor tartanek egy picit tole.

Csopke,
Szep csucsos a pocid es nagyon sokat not a legutobbi kephez kepest.

En is dobok e pocakfotot! (remelem most nem forditja meg a babanet)

Kriszti, Ana,
Remelem talalnak a dokik valami jo gyogyszert a kohogesre, mert mar olyan regen szenvedtek vele :( Mielobbi gyogyulast!

En ma a korzeti orvosnal voltam receptet iratni apukamnak es annak ellenere hogy elore bejelentkeztem, tobb mint egy ora varakozas utan elmentem a rendelobol ami tele volt kohogos es influenzas betegekkel.
Aztan zaras elott visszamentem a receptert es meg az aszisztens no volt megsertodve hogy miert nem vartam meg mig kiadjak.... nem is tudom hogy gondoljak, meddig kellene varni egy egeszseges embernek (meg ha nem is kismama) a fertozo betegek kozott :twisted:

Tegnap bementem az AFP leleteimert, tud valaki segiteni a kodolasba? :)
AFP-re vonatkozo MoM 0,80 (0,80-2,50) .....ez pont hataron van!!! Ez meg jo ugye? Vagy csinaltassak valamilyen masik vizsgalatot is?

Feherversejtszam 10,38 (4,00-10,00)
Neutrofil 80,300 (45,000-70,000)
Lymfocita 14,700 (20,000-40,000)
Haemoglobin 117 (120-150)
Hematokrit 0,336 (0,360-0,450)
Vizelet ph 7,0
Vizelet fajsuly 1,010 (1,012-1,030)

Kép 18. hetes pocakfoto

Kép

Kép
ica79

Ismet rengeteget irtatok :)

Noemi,
Gratulalok a kis puncishoz :D

Hopihe,
Nekem meg soha nem mertek huvely PH-t, erdekes lenne tudni hogy mennyi......de ha feldugos fajta akkor tartanek egy picit tole.

Csopke,
Szep csucsos a pocid es nagyon sokat not a legutobbi kephez kepest.

En is dobok e pocakfotot! (remelem most nem forditja meg a babanet)

Kriszti, Ana,
Remelem talalnak a dokik valami jo gyogyszert a kohogesre, mert mar olyan regen szenvedtek vele :( Mielobbi gyogyulast!

En ma a korzeti orvosnal voltam receptet iratni apukamnak es annak ellenere hogy elore bejelentkeztem, tobb mint egy ora varakozas utan elmentem a rendelobol ami tele volt kohogos es influenzas betegekkel.
Aztan zaras elott visszamentem a receptert es meg az aszisztens no volt megsertodve hogy miert nem vartam meg mig kiadjak.... nem is tudom hogy gondoljak, meddig kellene varni egy egeszseges embernek (meg ha nem is kismama) a fertozo betegek kozott :twisted:

Tegnap bementem az AFP leleteimert, tud valaki segiteni a kodolasba? :)
AFP-re vonatkozo MoM 0,80 (0,80-2,50) .....ez pont hataron van!!! Ez meg jo ugye? Vagy csinaltassak valamilyen masik vizsgalatot is?

Feherversejtszam 10,38 (4,00-10,00)
Neutrofil 80,300 (45,000-70,000)
Lymfocita 14,700 (20,000-40,000)
Haemoglobin 117 (120-150)
Hematokrit 0,336 (0,360-0,450)
Vizelet ph 7,0
Vizelet fajsuly 1,010 (1,012-1,030)

Kép 18. hetes pocakfoto

Kép

Kép
ica79

ica: szép pocak, fekve is :) Tied is egész nagyot nőtt.

a PH mérő nem feldugós, szigorúan nem szabad testnyílásba helyezni, mintát kell venni, és úgy megnézni.

hopihe79
Budapest

Húúú, 3 gyerekkel vagyok itthon, egy nem az enyém...hát nem egyszerű!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kiváncsika
Védőnői ellátás ott jár, ahol a baba tartózkodik... független állandó-ideiglenes lakcímtől... :wink:

Dianatal
Ha hiszel benne, használ... A szülésnek kicsi része az, amikor a baba a hüvelyen áthalad :wink:

Noémi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hopihe
Mindenből lehet üzletet csinálni... és a kismamák nagyon jó alanyok... :cry: :cry: :cry: :cry: :?

Ica
0,8-as AFP jó...
Többi labor is jó... ha nagyon szőrözök, kezdesz kicsit vérszegény lenni...
(Általában a laboreredményeknél megadott referenciahatárok az ÁTLAG populációra vonatkoznak. Terheseknél vannak változások...amik élettaniak...)

Kép
mrsleo
Debrecen

Ica: tényleg szép formás!

Linácska: kis ízelítő, hogy mi vár rád Kép[/img]
20140901114303

Szépen alakulnak a pocakok!

Kicsit szét vagyok esve... intézkedem...
Hivatalok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mrsleo
Debrecen

Linacska,
Treningnek nem rossz :lol: ....es most a 3.-at meg visszapasszolhatod a szuloknek :wink:

Kép

Kép
ica79

Leo,
Koszi az AFPs elemzest, megnyugtattal! :)
Szedjek vasat a verszegenysegre?

Kép

Kép
ica79

Jut eszembe, ma láttam az Auchan reklámlapban, kismamaharisnyát! Talán 1100 Ft..Nem valami olcsó, de ha más nincs...

És ugyanott, nagyon édes csajos lábfejes pamut nadrágokat, 2 egy csomagban....;)
20140901114303

Ica,
eddig megúsztuk a balesetit :lol: Nekem olyan fura, hogy valamit hatszor kell elmondani, és akkor sem ér semmit. Én nem vagyok egy hárpia, de a kisház tetejéről dartsozni, mikor alatta van Levi, szóval azt már én sem tudtam nyugiban nézni. Pedig parázós sem vagyok, pl ha esik a gyerek, vagy mászik fel a dolgokra a játszóházban. Van anyuka, aki hamarabb ugrik az én gyerekemhez, mint én.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gil,
most jutott eszembe, hogy csütörtökön 10-11-ig angolon vagyok Levivel. A délután jobb, akkor olyan fél 4-ig ráérek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
Usszatok is meg a balesetit! pedig elvileg a vendeg gyerekek masoknal jobban szot fogadnak mint otthon :shock:

Babaszobarol....nallunk a kisagy es az osszes bebi tartozek a mi szobankba lesz mivelhogy most anyumeknal lakunk (tavasszal indul az epitkezes)

Kép

Kép
ica79

Noémi
Gratulálok a jó eredményekhez és a kislányhoz!!!!

Lina
Nem lehet könnyű hárommal... de van, akit erre teremtettek, barátnőm ötödik gyerekének keresztelőjén voltunk vasárnap :) és egy házasságból van mindegyik.
Akkor kettő körül csütörtökön? Most úgy néz ki, az is jó nekem.

Csöppke
Micsoda pocak!!! Nekem negyede ekkora, biztos azért, mert első, és nem is vagyok ilyen vékony. :oops:

Ica
Neked is szépen gömbölyödik! :)

Leo
Csak nem azt intézed, hogy kimenj Leohoz?

Kriszti
Jobbulást kívánok!!!

Addisz
Sajnálom a derékfájást... de jó, hogy van házi masszőröd :)

Én is csatlakozom a fejfájósokhoz :(

Ma voltam UH-n, mivel a kórházi volt se képet nem kaptam, se nem láthattam őt :( :(
De jók az eredményei, BPD 50mm, és a becsült súlya 408g :) ahogy néztem, ez a korához képest elég sok.
A méhlepény viszont hátsó falon, mélyen tapadt. A mélyen szót megvastagították a leleten. Mennyire kell vigyáznom??? A dokimhoz sajnos csak márc. közepére kaptam időpontot :(
Minek ez a vizsgálat, ha doki nem nézi meg a leletet rövid időn belül???? Na, mindegy.

Ja, és tegnap nagyon szúrt lent, többször is belenyilallt, szinte a hüvelyemben. Ez mit jelent??

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

gil,
ok, csütörtök 2 körül. Max. ha Levi nem alszik, akkor vele megyek.
Na én ezért szeretem a dokimat. Ha csütörtökön kérek mondjuk aznapra, akkor is van időpont, max. 21:15-re kapok, de addig rendel, amíg van betege.
Hátsó fali lepényem még soha nem volt, az nem tudom mennyire baj, ha ott van mélyen. A mellső fali tuti el tud húzódni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gil,
hát tényleg nem kis baba, nekem 19 hetesen olyan 25 dekák voltak a babák. Én holnap reggel megyek 8:30-ra magánba, a jövő heti kórházit kihagyom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil, szép nagy baba!!Gratulálok!!!

Aranyérre tudtok valami jót?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Derékfájás: amikor állok, engem is utolér..előszőr, amikor AFP-n voltam és utána vártam kb 10 percet a buszra, úgy elkezdett fájni a derekam, azt hiszem összeesem :?

Gil, sajnálom, hogy nem is láthattad :? nem tudom, mit jelent a "mélyen", annyit tudok, hogy nekem is hátsó fali lepényem van, és ez állítólag jó.. A mérethez sem nagyon tudok hozzászólni, de a súlya tényleg szép :D A "lefelé" nyillalást ismerem, az is olyankor ér utol, amikor állok , pl. főzés..nagyon kellemetlen, ugyanakkor azt is érzem olyankor, hogy ..hogy is magyarázzam el... olyan nehéz lesz, mintha az összes vérem oda gyűlne :roll:

Én megfáztam :? Folyton tüsszögök és folyik az orrom....
20140901114303

Vivcsen: Mastu kenőcs és kúp...

Klarissza! Várjuk a híreket! Remélem minden rendben van!
20140901114303

Köszi lányok! :)

Lina
Akkor a csütörtököt megbeszéltük! :) Frei? Vagy ha Levivel jössz, és nincs túl rossz idő, sétálhatunk is.
Igen, ilyenkor jó a mindig elérhető doki.

Bruni
Igen, hasonló érzésem volt. Attól féltem, vérezni kezdek, de szerencsére nem. A "mélyen"-re rákérdeztem a szonográfusnál, azt mondta, nagyon közel a méhszájhoz, de nem éri el. De hogy ez most mennyire gáz?
Sajnálom, hogy Neked is fáj a derekad :(

Vivcsen
Köszi. Ilyen hamar aranyér??? Szegény, nem tudok rá semmit.

gil

Bruni
Jobbulást!

Tényleg Klarisszával mi lehet???

gil

Vivcsen
Én is a Mastut ajánlom, Lucánál sokat szenvedtem vele, most még szerencsére nem jött ki.

Gil
A szombati 4D-s ultrahangon nekem is megnézte a nő a méhlepényt, ami hátsó falon, mélyen tapad. Ez annyit jelent, hogy egyelőre közel van a méhszájhoz, tehát az emelgetéssel, cipeléssel jobban kell vigyázni. Még bőven változhat a dolog, hiszen a méhünk még csak most kezd igazán nagyot nőni és ezzel együtt a lepény is feljebb húzódhat. Szóval légy elővigyázatos és ezentúl kérdezz rá az uh-kon, hogy mi a helyzet.
Nagy gáz akkor van, ha rálóg a méhszájra vagy teljesen fedi, mert ilyenkor (ha a végéig nem változik a helyzet) kizárt a hüvelyi úton történő szülés, hiszen a lepény elzárja az utat.
Ezt olvasd el, itt minden fontos (alap)dolog le van írva:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... /mehlepeny

Kolléganőm ma sutyiban lefotózott oldalról. Érdemes egy pillantást vetni a monitoromra is a háttérben
:lol:

Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

gil,
az a Frei, a könyvtári kávézó? Én amúgy még soha nem voltam ott. Majd meglátjuk milyen az idő. Levi még sokat nem tud sétálni, de babakocsi mindig van az autóban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz: a munka boldogít, nem? Pláne ha imitáljuk :-)

Szépek nagyon a pocakos képek, most már mindenkié összetéveszthetetlenül baba pocak.

Vivcsen: Haemorid és Reparon. Ennyit tudsz tenni. Kúp és kenőcs. Nekem sz..rt sem ér, 4 * műtötték, legutóbb Pesten.....
Zétinél 38 hetesen kapott el, de akkor megmozdulni nem tudtam, 4 kizáródott duzzanatom volt. :oops: Ami segít: wc után melegvizes mosakodás masszázzsal, rendszeres fenékizom összehúzogatás-torna, tartsd melegen, bioptron lámpa(ha kint van) és rost, meg folyadék. Remélem neked segít,ha már nekem nem. És ne erőlködj, akkor ülj le a wcre, ha már majd be megy... minél kevesebb időt legyen elernyesztve a végbél tájéka.

Noémi: gratula a még mindig Emmához :-)

Gil: Lepénnyel kapcsolatban leírt mindent Addisz, vigyázni kell, nagyon. Sajnos nem csak a terhességi korban, de ebben is egy cipőben járunk. Csak mint ma este kiderült, az enyém már rá is kúszott a méhszájra. Ez volt a mai vizsgálat fő attrakciója :-( Múlt héthez képest a széle már rá is csúszott, de próbálok pozitív maradni. Reméljük elindul a másik irányba, különben csaszi lesz. Ezt meg nem akarnám....Na mindegy, ha bement, valahogy ki is kell jönnie, nem igaz? :-) És nálunk is még mindig csajszi van :-)

Köszönöm a szőnyeges tippeket, Diegoban ma voltam :-) De a TTL-t és a Dr. Padlót nem ismertem. De tetszik :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Sajnálom a méhlepényt :( Hátsó fali volt méhszáj mellett és most már rajta is van? Ez elég ritka dolog, általában pont az ellenkező irányba indul el, hiszen tágul a méh. De még mindig van időd! Az utolsó 1-2 hónapban is van egy ugrásszerű növekedés, még akkor is vándorolhat. Barátnőmnek a 35. héten konkrétan rajta volt, már szinte elkönyvelte a császárt, de aztán szerencsére arrébb ment és hüvelyi úton szült. Én is ezzel nyugtatom magam.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Gil
Igen... :wink:
Mélyen tapadó lepény: vérzésveszély.
Ne üljj, állj sokat, nehezet ne emelj sokszor. Inkább olyan kímélős életmód!
Ha vérzést észlelsz, AZONNAL kórházba kell menni!!!!
Doki :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Az alapvetően mindegy, hogy a méh melyik felületén tapad meg a lepény, a baj az, ha a méhszáj közelében van. Nem is az a legfőbb gond, hogy sima szülés, vagy császár lesz, hanem súlyos, életveszélyes vérzés lehet!!!!!!

Vivcsen
Nagyon sok krém, kúp van aranyérre. Ki kell próbálni, hogy neked mi válik be. A fontos az, hogy ne kelljen erőlködni székeléskor.
Jó lehet még a kamillás, vagy hipermanos lemosás is.

Derékfájás
Intenzív növekedésben van a méh. Az ember egész belsője kezd átrendeződni. A test súlypontja is megváltozik, helytelen testtartás alakulhat ki.
Terhességi hormonok hatására az izületek fellazulnak...
TORNA!!!!

Addisz
Aranyos a pocid!

Kép
mrsleo
Debrecen

A derékfájásra úgy voltam, hogy el sem mertem menni tornázni, mert van, hogy a lábamat alig bírtam megemelni (pedig eddig életem volt a mozgás). De akkor elvánszorgok, hátha használ :)
Aranyérre én a sperti kenőcsöt vagy kúpot hallottam, hogy nagyon jó. Ez cápaporcból van, meg állítólag természetes anyagokból. Hogy a babának is jó legyen :) Na meg a kúpot állítólag szemránckrémként is lehet használni, arra is jó :)
kivancsika
Budapest

Mrsleo,
nekem azt mondták, hogy mellső fali mélyen tapadó lepényem van, de hozzátette a szonográfus, hogy "de nem olyan mélyen, hogy gondot okozzon". Na ezzel mit kezdjek??????? a 12,5 kilós fiamat kénytelen vagyok emelgetni.
Kíváncsi leszek, mi lesz a mai UH-? Bár abban nem reménykedek, hogy már most fentebb ment, Lilinél 31. hétre került jó helyre, de az tényleg mélyen volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, szerintetek, ha sima tornára járok, ami nem kismamáknak van, az baj? Mivel a környékünkön nem nagyon van kismama torna... :(
kivancsika
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?