A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bari
Úgy gondoltam,hogy kölcsönveszem a babaragacsodat :) és küldök,mivel ez Neked is jár :lol: :lol: :arrow: :arrow:

Kép Kép Kép
dóri
Szia,üdv itt köztünk. Igazad van,nincs 2 egyforma terhesség.
izmael
:lol: Szia!!!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nagyon pörög a topik. :-D

Kriszto: Örülök, hogy ma már mehetsz is Dévaihoz.

Momelcsi: Nagyon várunk téged is a hírekkel.

Volt még valaki, aki ma ment dél körülre, őt is várjuk a "hangosbemondónáll" :-)

Bari, Csuti: hogy vagytok? Ugye nem dolgoztok, csak pihengettek? Nektek is egyre jobban közeledik a tesztelés! Juppi!!!

Zs76: Holnap kell mennetek Dévaihoz ugye? Vagy már voltatok? Gyere, mesélj, mit látott. Nagyon eltűntetek!

Kisalag: Ne haragudj, nem akartam semmi rosszat! Ne tűnj el! Csak nagyon el vagyok keseredve, és ez beszélt belőlem... Mesélj, te hogy érzed magad?

A minap nagyon elkeserített az anyukám. Minden nap görcsöl a hasam, és olyan érzésem van, mint amikor már megvan! Iszonyatosan be tudja húzni a hasam a görcs. Meséltem neki, mire ő mondta, hogy hát akkor ez csak azt jelenti, hogy nem sikerült, és hogy a szervezetem próbálja kilökni a méhfalról a lerakódást! Hát, mondanom sem kell, hogy az élettől is elment a kedvem... Tegnap viszont beszéltem a nővéremmel, és ő mondtam, hogy dehogy is, és ez tök jót jelent! Csak rendeződik át a terep. :-) No hát így legyen okos az ember... DE már csak 6 nap és tesztelhetek.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok!

Izmael bocs ha félreérthető voltam 3 hónapos terhes elmúltam mire kimutatta addig meg többször is negatív lett ezek szerint nem jól írtam le.
A másik meg a mellekkel kapcsolatban azért a második terhességemnél is gondolom már volt némi fogalma a "melleimnek" a tejtermelésről mégsem nőttek csak szülés után, most viszont már elég korán elkezdték biztosan a korral is jár csak eltelt 10 év mióta először terhes voltam...

Bocs ha félreérthető volt amit írtam még 1x drukkok és hajrá Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Nem irígyellek benneteket tesz előtt állók :oops: :? :roll:
Ilyen kor szerintem jobb ha az ember nem hallgat senkire(mármint abban a kérdésben, hogy ki szerint sikerül, és ki szerint nem), CSAK a belső ösztöneire.....legalább is én majd megpróbálom ezt a módszert!
Bár nálunk a férjemen kívül csak ti tudjátok min megyek keresztül.
Persze az mindenkinek nagyon jól tud esni, ha nyugtatják, vígasztalják...az mindenképpen fontos!!!!!

Csuriban a kezem értetek tesztelők!!!!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Mné,

Szerintem is igaza van Katapetrának, hogy senkire nem szabad hallgatni. Tudom, hogy nehéz, mert ilyenkor mindenki annyira "okos" tud lenni, de a tapasztalatokat meg lehet hallgatni, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy Nálad is úgy lesz.

Ahogy már elmondtam nekem is voltak erős mensis görcseim, még éjszaka is felébredtem, annyira fájt a hasam, és mi lett az eredménye :?: :?: :?: :?: :?: egy pocaklakó :lol: :lol: :lol:

Szóval már csak 6 nap, azt kibírod, és utána kicsit jobb lesz. Addig kitartás :!: :!:

Kriszto,

Majd gyere Te is, hogy mit mondott Dévai, nagyon drukkolok érted is.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csak életjelet adok magunkról. Nálunk minden oké, a lányok alszanak, így most nekem is van szusszanásnyi időm.

A teszte előtt állóknak nagy-nagy drukkjaim mennek. Remélem mindenki pozitív hírekkel érkezik az megadott napon!

Terhességgel kapcsolatban, ki mit érzett beülti után és teszt előtt:
1. lombik: semmit - nem sikerült
2. lombik: ET+5-6. napon egy nagyot szúrt a méhem, mintha beledöftek volna egy kést. ET+12-től cicifájás. Mensis görcs volt, én is felébredtem éjszaka és alig bírtam felállni, úgy fájt. Ennyi - eredmény Kitti.
3. lombik: ET+5-6. nagyon szintén egy szúrás, olyan mint az előzőnél. Cicifeszülés. Tudtam sikerült. Mensis görcs nem volt. Igaz később felszívódott.
4. lombik: Dettó ugyanaz, mint a harmadiknál. A tünet is megegyezett.
5. lombik: ET+5 este és ET+6 reggel szúrás a méhben. Biztos voltam benne, hogy mindketten megvannak. Pár napra rá, erős pattanások az arcon, cicifeszülés. Mensis görcs nem volt. Dévai igazolta az ikerterhességet, majd az egyik felszívódott és lett Réka.

És az egészben a legszebb az, hogy Réka előtt júliusban volt egy spontán terhességem is. Egyáltalán nem számítottam rá. De játszottam Kittivel éreztem egy erős szúrást a méhemnél. Mivel akkor csak egyszer voltunk együtt (apa Egyiptomban búvárkodott) esélytelennek láttam a dolgot. 2 nap múlva teszt, és pozitív. Utána több pozitív teszt, majd megjött.

Ezt csak azért írtam le, mert nálam szinte ugyanazokkal a tünetekkel kezdődtek a terhességek, de a két gyerek terhessége mégis teljesen más volt.

Remélem nem haragszotok, hogy kicsit hosszú lettem!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Már itthon is vagyunk, senki nem volt a váróban, kb. 5 percet kellett várni az előző lánynál.
Hát közeledünk a végéhez, a májfunkcióim romlanak, de ez természetes az ikerterhességnél Dévai szerint. Hetente vér és vizelet. Az összfehérje miatt sem cseszett le, amúgy jó hangulatban volt nagyon.
Ágika megállapította, hogy picit vizesedem, de a lábamon nem látszott semmi a vizsgálatnál. Streptococusra vett tenyésztést, ha netán előbb megindulna, mint 36. hét. Fel kellett sorolnom, hogy milyen jeleknél indulunk a kórházba:-) tiszta suli.....
2 hét múlva kell mennem ismét, úgyhogy nem lehet nagy gond, mi erre tudtunk következtetni. 1 ujjnyira mintha ki is lennék tágulva, de belülről a kislányom feje már nagyon nyomja. Fiam harántban fekszik, kb. a bordáink össze vannak akadva. (volt UH, felém nem is fordította a monitort, de férjem is csak részleteket látott a gyerekekből) 31. hetesek, ami így 32.hetes terhességnél nagyon megfelelőek. Mostantól nagyon szigorú fekvés, csak wc és evés ürügyén kelhetek fel.
Úgyhogy még boldogítalak továbbra is titeket, remélem még néhány hétig.

KépKép
momelcsi

ja, súlynál +13kg volt, itthon reggel +10,5. ezek után a vérnyomásom is picit magasabb, de az elmúlt két hét méregetése meggyőzte, hogy az is rendben van.

KépKép
momelcsi

Huh, Melcsi annyira örülök, hogy minden ok!!! Feküdj, feküdj, feküdj!!! És nem lesz gond, még néhány hétig feltétlenül számítunk rád!!! Aztán jöhetnek a képek!!!!!!!!:wink:
Puszi

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Melcsi,

Ez szupi hír :lol:
Látod nem hiába mondtad, hogy milyen jó gyerekek, ebben is szót fogadnak, hogy még bent maradnak egy darabig, legalábbis amíg mondják nekik :D

Csak így tovább, feküdj sokat, már nincs sok hátra :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Melcsike, szuper hírek! Most pihenj ezerrel,mert nemsokára nem fogsz tudni :lol:

bari6

Momelcsi: Ezek nagyon jó hírek! Igazán jó gyerekeid vannak, hogy így szót fogadnak! :-) Pihenj sokat!
mné

Örülök Melcsi, hogy minden renben volt! A kis pocaklakóknak még nagyon jó helyük van bennt :)!

katapetra

Melcsi! Feküdj, és meglátod minden rendben lesz! Nagyon drukkolok!!!!!

Kriszto, te jössz a beszámolóval! :D
Vendég

Sziasztok!

Kriszto!
Drukkolok neked mára hogy D. nagyon jó hírekkel engedjen el! Majd gyere a hírekkel.

Barika!
Köszi a drukkot, neked is ugyanazt kívánom, és légy kitartó, még odébb van a 25-e. Addig még türelmesnek kell lennünk. Nálunk nagyon jó volt az idő, csak egész délután feküdtem, aludtam. Már jobban vagyok, Dévai megengedte, hogy bevegyek egy Panadolt. Már nem fáj a fejem, és már a hányásom is elmúlt. :D (hála)
Így nem megyünk kórházba, mert biztos a migrén miatt hánytam, és nem mertem gyógyszert bevenni. Nem sokára megyünk sétálni.
Tegnap este is voltunk, de nagyon hideg szél fújt, nagyon fáztam, de jól fel voltam öltözve. Nagyon veled vagyok, holnap megpróbálok skype-olni :wink: (remélem jól leszek).

Poszi!
Drága, kérdeztél valamit, és nagyon akartam rá válaszolni és még többeknek rajtad kívül, de nem emlékszem rá, hogy mit olvastam :oops: az előző oldalon (pedig Szurika direkt felhívta a figyelmemet, hogy jegyzeteljek, ő is úgy szokott, de elfelejtettem :cry: ).

Mné!
Én nem dolgozom, úgy tudom, hogy a Bari sem. Itthon pihenek szinte egész nap, ma nem is főztem, bár beteg voltam. Várom a fejleményeket. Igen, 25-én van a hivatalos tesztelés napja. Neked mikor kell tesztelni? Ne foglalkozz senkivel (úgy, ahogy Katapetra mondja), nekem anyósom szól be bunkón, de próbálom nem felfogni amit mond. Amúgy nekem is menszigörcsöm van, ma még a fejem is fájt. Minden jót kívánok neked, és sok sikert, meg lesz az eredménye!

Katapetra!
Te hogy vagy? Bírod még a kiképzést? :lol:

Csoome!
Nagyon aranyos vagy! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és vigyázz a családodra, mert szép család vagytok ezzel a két gyönyörű gyermekkel. :wink:

Melcsi!
De jók ezek a hírek, olyan ügyes vagy! Megszeretném tőled kérdezni, hogy neked volt magasvérnyomásod a terhesség elejétől? Vagy csak most? Igen, örülünk hogy itt vagy, és még számítunk rád egy pár hétig (na meg persze utána is) :wink:

Kretty!
Kiheverted már a dolgot? Sokat gonolok rád, ha beszélgetni akarsz, szólj, mi szívesen átadjuk magunkat. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Nem bírtam ki, ismét olvastam :lol:
Tehát! Poszi:
Igazad van, azért esünk el, hogy tudjunk felálni. Igen, sajnos a kudarctól összetörünk, csalódunk, de hinni kell, hogy egyszer eljön a csoda.
Miért nem jössz többször a fórumra? Biztosan dolgozol. Ti mikor indultok?

Katapetra!
Köszi a drukkot! Holnap mész úgye UH-ra? Sok sikert neked!!!

Csuti
Kép
csuti83

DRága Csuti!MÉg csak holnap kezdődik a fincsiség.... :lol:
Messze van még március közepe...kb. a tesztidőszakom, persze a petikék is úgy akarják a kis katonákkal együtt :D

Lányok kérdeztem már 1x, de senki nem válaszolt...lehet szeretnünk egymás a férjemmel stimus időszakban? :oops:
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de nem találkoztunk 2 hete, és hiányzik....DE :) ha nem lehet, akkor jön a farkaspóz :lol: :lol:

katapetra

Csuti! szerintem akkor fogom kiheverni, amikor itt lesz a gyerekem a kezemben... Mi bajod volt?
Vendég

Csutim, örülök,h jobban vagy :!: Csak így tovább :!: Örülök,h beszéltél Dévisszel, azért mégis csak az a biztos,ha Apánk megmondja a tutit.

Melcsikém, gondolkodtam rajtatok és most esett le. Persze,ha jól értettem :oops: szóóóóval: Déviszünk nem pánikolt attól,h mi lesz ha most megszületnének a kisbabók? DE nem fognak megszületni,mert itt kint hideg van :arrow: üzenem nekik :lol:

Krisztoooooo, még nem jelentkeztél :? lerágtam már a körmeimet :lol:

Katapetra, holnapra nagyon-nagyon nagy drukk a szurikhoz :!: Mivel tudod én is most szúrtam először magam, így tényleg azt tudom mondani,h kutyafüle a szúrás :lol: Nekem jobban fájt mikor az intézetben adták be :lol:

Szépséges estét kívánok minden kismaminak és jövendőbeli kismaminak és nagymaminak is :lol:

bari6

Katapetra, mi pl. utoljára, persze nagyon óvatosan 5 nappal a várható punkció előtt szerettük meg egymást. Nekünk annó 4-5 napot mondott Erdei doktornő a megtartóztatásra ami a spermáknak OK. Vigyázni kell a tüsőkre a vége fele, de sztem kérdezd meg nyugodtan a dokidat :wink:
Figyuka, írtál valamit, amire nem jövök rá,h mi az :oops: :oops: :oops: Mit értesz farkaspóz alatt? :oops:

bari6

Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :!:

Kép Kép Kép Kép Kép

Farkaspóz

- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

bari6

Kissé elvesztettem a fonalat, remélem nem kérdezek hülyeségeket, de most kicsit nehéz figyelnem, még nem hevertem ki a tegnapi híreket.

Kriszto: jól emlékszem hogy ma 6-ra mész? Vagy inkább mentél? Mit mondott a doki?

Katapetra: UH holnap? Mikorra kell menned?

Poszi: Nekem a sok C vitamin mindig tolja a mensi eljövetelét. Nem szándékosan szoktam szedni, hanem megfázás ellen (grapefruit mag cseppek), de eddig ez volt a tapasztalat. Ha nem szedem mindíg időre jön. A netem ezzel kapcsolatosan van pro és konta is.

Csak egy kis (igen szomorú) történet:
Az egyik barátnőmék szintén babát szeretnének és nekik sem lehet természetes úton. Ők a SOTE-re járnak. Barátnőmnek 2006 óta nincsen menstruációja, nem termel hormonokat a szervezete.
4 hónapja küzdenek, mert nem tudják beállítani, hogy mennyi kell neki, rengeteget jár UH-ra meg vérvételre. Hol túl sok, hol túl kevés. Valamelyik főorvos a múlt hónapban alulstimulálta, aztán a másik túlstimuzta. Most meg nem reagál a szurikra a szervezete.
Ilyenkor érzem csak, hogy mi ebben az intézetben nagyon jó kezekben vagyunk.
Még egy megjegyzés: becsüljük meg férjeinket, párjaikat. Ő már a második férjével járja meg a poklot, az első nem bírta és néhány éve karácsony előtt egy nappal szó szerint se szó se beszéd lelépett.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Ügyes vagy Bari :lol: :lol: :lol:

Zafír: Igen holnap megyek, 8:15-re...jövök majd infókkal!

katapetra

Köszi, mindenkinek a bíztatást, továbbítottam az illetékeseknek.
Katapetra, nekünk is 4-5 napot mondott Dévai a punkció előtt, de csak 3 lett, mert hétfőn hirtelen mondta, hogy szerdán punkció, mi meg vasárnap még együtt voltunk. Lehet, hogy ennek következménye lett az ICSI, de most már mindegy. Ha fájdalmad lesz a tüszők miatt, akkor inkább már ne.
Ha terhes leszel, megszokod. :wink: Első 12 hétben nekünk nem lehetett, mert volt egyéb bajom, aztán kiharcoltuk apánknál, de én mondtam a 27 hét környékén hogy inkább ne, már annyira paráztam a koraszülés miatt. És még 4 hét szülésig (remélem) és utána min. 6 hét. De hidd el, megéri.

Kriszto, ennyien vannak délután??? :cry:

KépKép
momelcsi

Halllllllllllllihóóóóóóóóóóó!

Farkaspóz, ez igen!!!! :lol: :lol: :lol:

Csutim örülök, hogy jobban vagy!!!!És jó, hogy beszéltél Dévaival. Kitartás, ez még csak a kezdet!!! :wink: :wink:

Barikám! Pusszantlak! Neked is hatalmas kitartás!!!

Zs76!
Eltűntetek!!

Ma láttam valakit az intézetben aki nagyon régen járt itt nálunk!!! Nem akarsz előbújni???? Olyan jó lenne tudni mi van veletek, csak nem akartam nyomulni... :(

Szombattól szurizom! Subidubidúúúúúúú!
Ismét elhangzott az ominózus "fagyasztásra játszunk, mert annyi tüsző lesz" mondat, legalább 7-szer. Szóval hasonló hozzáállás mellett és sokkal-sokkal jobb befejezéssel remélhetőleg végigbaktatunk a dzsungelen!
Szombat: 1closti, 1merio,75pureg
vasárnap 1closti,1/2merio,75pureg
folsav,bromocriptin,L-thyroxin a szokásos
prednisolont nem kaptam, mert (szerinte) csak leszívás lesz, transzfer nem, mert annyi tüsző lesz.... :lol: :lol: NA, MAJD LÁTJUK!
De cukker volt, mint mindig, úgy csípem... Ő a mi Papamacink :roll: :D :oops:

Legyen szép estétek!!!
Pusszantás

kriszto

kriszto82

Ketten voltak mindössze, illetve utána egy leányzó, aki nem jön mostanság a fórumra :( Pedig kíváncsiak vagyunk ám rá!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
megint nagy lemaradásaim vannak...így jár az aki nem tudja a jelszavát a munkahelyén!

bari, mné
kitartás!most azon gondolkozom mivel is lehetne engem megnyugtatni... :oops: de belátom iszonyú nehéz lehet. Nálam csak az segít ha 24órás elfoglaltság van. Filmek, könyvek, séta, főzés stb.
A hozzátartozókról meg annyit hogy az én anyósomnak hiába mondtuk el hogy mit csináltunk eddig a gyerekért, és mi fog még következni. A legutóbb is egy nagyot sóhajtott és közölte hogy mégis csak a gyerek az élet értelme. Még jó hogy hozzá nem tette, hogy az ő fia tökéletes... Nem sok kellett hogy ne szálljak azonnal kocsiba :(

momelcsi
szuper hogy még így egyben vagytok! :)
tavasz még nem jön, ha jól néztem...nincs hová sietni a lurkóknak

katapetra
szorítok a szurihoz! HŐS leszel!...remélem hamarosan magam is azzá válok!

nálam annyi hogy piri viccel velem! esténként biztosít hogy reggel tudok telefonálni, majd semmi. Ma van a harmadik ilyen estém...kezdek morcos lenni.
parane
Budapest

Parane!

Egy kis segítség: Aviva torna

Én ezt a gyakorlatot csináltam csak, leírom úgy, ahogy a könyvben van:

Pánik gyakorlat
Kis terpeszben állunk, erősen megrogyasztott térdekkel, a két tenyér a comb közepén, ujjak befelé néznek.

A mozdulat: Billentsük előre a csípőnket az alhas erős behúzása és beszorítása közben.
B mozdulat: A csípő előre billentése megmarad, az alhas erős behúzása, beszorítása fölenged.

Ezt a gyakorlatsor ismételgessük 5-10-15 percig, vagy az elfáradásig.
Én néhány percet csináltam talán 2-3 napig.
És napközben az alhas behúzását, kiengedését csináltam szinte mindig amikor eszembe jutott. A lényeg, hogy nagyon erősen húzd be és vissza.

Nekem az elmúlt 3 ciklusban bejött, már-már teljesen ennek tulajdonítom...
:lol: :lol:

kriszto

kriszto82

kriszto

köszönöm szépen! nagyon aranyos hogy leírtad!
ez hányadik gyakorlat?

én lelkesen megvettem mind a két aviva könyvet, aztán elszórakoztam kicsit a youtube-on a zenékkel amiket a gyakorlatokhoz ajánl.majd miután a fél órás gyakorlatsort másfél óra alatt sem végeztem el, a könyvek felkerültek a polcra :roll:

na most előveszem!
parane
Budapest

Kriszto, akkor itt is :lol: nagyon-nagyin örülök,h indultatok és,h szombatin szurka lesz :lol: Egy dolgot elfelejtettem :oops: hétfőn már UHU, ugye?

Parane, jaj ez annyira nőcis volt :lol:

Lenne egy kicsit (ezt most a fiúk ne olvassák :oops: ) gusztátlan kérdésem. Ugyebár adott a crinone és az utro. Az utrot talán ismeri mindenki,h h távozik. A crinone egy kicsit olyan túrós féle. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem,h néha egy két darab ami kijön annak rózsaszín színe van. Találkozott már valaki ilyennel???

Köszke és puszka :!:

bari6

Kriszto!!!!!Ez igen!Gratula, remélem sima ügyed lesz!!!!

Bari, én még nemtudok tanácsot adni!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Ma voltam délben, a váró üres volt teljesen. Bementem, Dévisz nem volt túl jó hangulatban, de felvidítottam. A múltkori teszt megjött, valami pici bacit talált, felírt Dalacin gélt.
Megcsinálta a rákszűrést, hát nem mondom, hogy nem fájt, de a végén megsimizte a lábam, hogy vége van, nyugodjak meg. Sziszegtem egy kicsit. A melleim rendben, jó sűrű a mirigyállományom, ami a szoptatásnál még hasznos lesz.
Aztán megbeszéltük, hogy szeptembertől kezdünk, először beérleli a petesejtjeimet, és háromszor természetesen kell próbálkozni, aztán pedig jön az inszem.
Meglátjuk, hogy mi lesz, de nagyon le kell fogynom, összesen 20 kilót kell leadnom, hogy gyereket vállalhassak. Most 90 kiló vagyok, mindez 171 centihez....eddig már többször lefogytam és a baba hihetetlen erőt fog adni!!!
Már most sokkal kevesebbet eszem és nincs is étvágyam.
A végén nagyon jó fej volt a doki, mosolygott meg minden, a lelkem nagyon megkönnyebbült, hogy visszatértem a régi dokimhoz.
Szóval minden rendben!

Az aggódóknak üzenem: Én hiszek abban, hogy a lélek nagy hatalommal bír a test felett. Ha már most elkezdtek aggódni, hogy nem sikerült, az nem jó! Agykontrollt kell használni, minden este elalvás előtt beszélgetni Vele és arra ösztönözni, hogy megtapadjon és minden rendben legyen! Én hiszek ebben!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, de annyi minden volt a fejemben! - és még a fele sem jött ki.... :)
Olyan jó elmondani itt a problémákat és nevetni a bejegyzéseken!

megjegyzem, a mutató ma 2014-en volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mortisha

Bari! Én is tapasztaltam ilyet a géllel. Nem tudom mitől van.

Kriszto! Szupi hírek!

Katapetra, gyere majd, mit mondott a dokid!
Vendég

BARI

A gél, hogy rózsaszínesen köszön vissza, az lehet annak a következménye, hogy a punkciónál a hátsó hüvelyfalnál szúrnak fel a petefészkekbe!
Ha jó mélyen teszed fel a gélt, akkor moshat ki onnan egy kis vért, ami a műtét során, következtében keletkezett ott!!!

Katapetra!

Nem akarlak ijesztegetni, de a vérhígítót nem bátorság műtét előtt adni?????
Még fogat sem húznak olyan egyénnek, aki véralvadásgátlót szed tabletta formájában, nemhogy injekciós készítményként.....

A megtapadás miatt szoktak adni véralvadásgátlót, de csak a punkció utáni második naptól a vérzések elkerülése miatt!!!!

Izmael
izmael

Sziasztok!

Köszi a válaszokat :wink:

Ki hogy van ma?

Katapetra, gyere majd,h h sikerült a szuri :lol: ?

Mortisha, most akkor a spontán ciklust is csak szeptembertől csináljátok? Az ov.indukció lesz ugye?

Szép napot!
Bari

bari6

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide pofátlankodok!

Barikám!
Beülti után vasárnap mertem először feltenni a crinone-t. Természetesen nem tudok vele annyit feküdni, mintha este tettem volna fel, hiszen mostanában sűrűbben hív a természet!

Akkor nekem is túrószerű, enyhén rózsaszínesen köszön vissza a maradék!

Jól vagy?

Puszi,
Avarka

Kép
avarka

Sziasztok!

Megvoltak az első szurik :) Túléltem, hazavezettem, szombaton kell fél 9-re mennem....basszus az együttlétet elfelejtettem kérdezni...na mindegy....kibírjuk :lol:

Izmael, az a helyzet, hogy nem én vagyok az orvos, ha ők ezt így látják jónak, akkor én nemfogok elkezdeni reklamálni, máshol is adják a Clexane-t, nem csak itt, ebben az intézményben.

Ha így fogalmazunk, akkor Bátorság, de nem csak ez, hanem az egész procedúra! :wink:

Szép napot!

katapetra

Katapetra!

Annyira aranyos ahogy aggódsz, hogy most akkor elkaphatod-e aput.... :lol: :lol:
Kapd el!!!! Még csak most kezdődött az egész, nem gondolom, hogy hétvégére veszélybe kerülnének már a petikéid, akkor kell majd figyelni, ha már közeledik a leszívás napja és már legalább 12-15 mm-esek a tüszőcskék, feszít a pocid, stb.,stb. De már Barika és Melcsi írta azt hiszem a többit...

Szombatig a szurik, bogyók változatlanok?

Hogy lehet a merionalból 75NE-et kapni? Az 3/4 ampulla?? Lehet, hogy van másmilyen kiszerelésben is?

Pusszantás... gyúrok a lapaljára, ha jól látom már megint annyit függtünk :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Nem szóltam semmit!

A 75NE az pontosan egy ampulla... :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Kép 2011.02.16.

katapetra

Avarka, kösziiii már megnyugodtam,h akkor ez normális :lol:
Egész jól vagyok, a cicim nem fáj a hasam görcsölget, de a magneb6 azért sokat segít.

Katapetra, HŐSSÉ váltál :!: GRATULÁLOK!!! Nem írtad,h mi újság a tüszőkkel :?: Induló méreteket nem néztek? Hányan vannak?

Puszika

bari6

DRága Kriszto, semmi baj,a mai reggelem látom magyarázkodással fog telni :lol: DE ügyi vagy, most nagyon megdícsérlek :lol:
Igen jó lenne egy kis szerelem ebben a nagy izgalomban :D
Szombattól szurikázol, ugye?
Puszillak

katapetra

BariSajnos nem mondtak a méretekről semmit :( csak, hogy minden renben van, és elkezdődhet a stimuláció :D
én olyan BOLDOG vagyok!

Kép .

katapetra

Elhiszem,h BOLDOG VAGY :lol: Az egyik legjobb dolog a várakozásban mikor megvan az indulás napja, beállítás aztán szuri,mert egyre közelebb leszünk a várva várt babánkhoz :lol:

bari6

Barika!
Én is ugyanúgy vagyok. cici no, a pocim alja egy kicsit nehéz! :lol: Jaj, már nagyon izgatott vagyok :roll:

Kép
avarka

Mi is izgatottan várjuk :lol: Pihensz még? vagy már mozgolódsz?

bari6

:oops: laptetőőő megint :oops:

Ennek örömére (továbbfejlesztettem Katapetra képét) gyertek és cseresznyézzetek velem egy tálból így mindenkinek jut belőle :lol: remélem nektek is ízleni fog :lol:

Kép

bari6

KATAPETRA

Vérhigítót adnak az igaz, de csak a punkció második napjától.... És csak akkor, ha az indokolt ( genetikai eltérés miatt az anyában, vagy immunológiai eltérések miatt).

Mivel némileg szakmabeli vagyok sem a SOTE-n, sem a Fülöpék a Róbert Károlyon, sem a BMC-ben nem adnak protokol jelleggel mindenkinek!!! A Dévai is ad, ha indokolt, itt nem erről van szó, csak hát műtétet úgy végezni, hogy a véralvadás ki van lőve......

Azért, ha olyan szuper hely ahova jársz egy kérdést megérne????

Ha meg a műtét előtt abbahagyatja akkor miért szuratta, hiszen a méh nyálkahártyára kifejtett pozitív hatása csak a megtapadáskor jelentkezik!!! Ezért elég csak a beülti előtt egy nappal elkezdeni!

Nem kötekedek, csak nem értem..... Nem akarlak bántani, csak segyteni!!

Azért a betegnek is van felelősége a kezelésében!!! Szerintem kérdezz erre rá!!! De nem akarok okoskodni, azt csinálsz amit akarsz, csak furcsa!!!!

Szurikáta

mint egészségügyis neki is biztos van némi tapasztalata a vérhigító mellett elvégzendő orvosi beavatkozásokról!!!!

Én csak akkor szólalok meg, ha olyat olvasok, amit nem lehet szó nélkül hagyni!!!!

Ezen a vérhigítós dolgon a férjem is felhördült!

Izmael
izmael

Én annyit tudok a vérhígítóról,h mostanság egyre több helyen alkalmazzák mert állítólag a vérkeringésnek jó. Dévisz erre írja fel sztem a futást :lol:
Amúgy az is lehet,h Katapetrának vannak véralvadási problémái. Pl. a barátnőmnek heterozigóta mutációja van és a várt terhesség előtt el kellett kezdenie szúrnia magát, végig a terhesség alatt minden nap + szülés után kb. 8 hétig... :( azért remélem nem ez a baj Katapetra :lol: hanem csak egy új módszert alkalmaznak :wink:
Hozzáteszem, én ezt mint laikus írtam :wink:

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?