Csucsu, legutóbb én is eljátszottam a gondolattal a hisztero előtt. Tényleg jó érzés volt, hogy esetleg csoda történt velem

utsó nap már majdnem egy tesztet is csináltam. Végül 32 napra jött meg.
Én most 21-en vagyok. Most meg azért drukkolok, hogy minél később jöjjön meg. Úgy számoltam, hogy 02.24én leszek 29. napon, általában az a reális, hogy megjön. Akkor talán 16án mehetne a beülti. előtte meg jól kipihenném magam a 4 napos ünnepen, meg rendesen be tudnám fejezni melóimat. Fagyis esetében gondolom hogy pe. + 5-6 (5 napos esetében) lehet a beülti napja, tehát olyan 20-21. napon. És ha kicsit késne akkor tuti Sz tennié vissza őket. Meg talán jobb is lenne nem azon izgulni hogy vajon 4 napos ünnepre fog-e esni.
Csucsu szerintem sanszos hogy merionalt kapjál. Én elsőnél azt kaptam, de csak 1/2 üveggel kellett nyomnom. Sztem valszínű ezzel kezdenek rövidnél. Másodjára luverist kaptam. Mondjuk az a 17 db nagyon soknak tűnik, de első nap ki fog derülni hogy milyen mennyiséggel kezdtek.
Avarka, az a babakocsi nekem is nagyon bejön!!
Zsuzska, lehet valahol lemaradtam, de mi újság veled? Megjött végre?
Missancsi, gyere majd, nehogy eltűnj!!
Sajti, sokat gondolok rád.
Beni, hogy a pébe lehet, hogy 2009-es táppénzt 2011-ben kaptál vissza?? Ez nagggyon naggyon durva!!
A nagylaborban nekem a szőke hajú Ildikó jött be, aki bent ül mindig a sarokban, a kijárati ajtó mellett (tehát nem az ablaknál). Ő annyira aranyos és soha nem éreztem meg nála a vv-t. Mindig hozzá megyek. Láttam ott 2 nagyon csúnya nénit is, az egyik egyszer olyan fájdalmat okozott nekem, hogy utána rettenetesen rosszul voltam, és fél óráig el sem bírtam indulni. A karom meg totál lila volt. Úgyhogy azóta csúnya, nem szimpi nénihez nem megyek.