A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jajjj nem olvastam egy pár napja és nini :D :D :D :D :D Mieza hatalmas gratula Albert babához! Sok-sok tejcsit, jó egészséget nektek. Sok boldogságot a Mieza családnak :D :D :D :D :D ... és lám kép róla. Gyönyööörűűűűűűűűűűűű :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Avarkám: a tüszőrepesztő, az HCG injekció !!!:))))))))))
Kb. 10 nap alatt ürül ki rendesen a beadástól kezdve.... Utána már tesztelhetsz bátran, nem azt fogja kimutatni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Én annó mivel sok tesztem volt, leteszteltem ezt is!!! A repesztő injekciót!! :) Ne röhögj ki, cseppet rá voltam kattanva a témára és mivel soha nem volt duplacsíkos tesztem gondoltam látok végre azt is! :)
szóval beadás után 4 nappal teszteltem le, és akkor is már csak halványka volt, 10-es teszttel..

KPN: Hát köszönöm szépen, lassan pezsgőt bontunk a sok gartulációért.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Röhej, hogy mennyire nem tudom megszokni ezt a dolgot :shock: :shock: :shock: :shock:
Amúgy szerintem arra a szitura amit említessz én is emlékszem, legalábbis egy kísértetiesen hasonló él az emlékeimben .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!!

Lombiknál ennyivel nagyobb a támogatás??Mert inszemnél a 10 db-ért fizettem 15.000 ft-ot azt hiszem tokkal-vonóval.
Ez most 883 ft-ra jönne ki.De megvárom Zolink mit ír fel,és annak fügvényébe bizniszelek.

Macs!!
De jó,itt vagy!!Pusszantás Balázsnak,és Neked is!!!! :D
csucsu99
Budapest

Inszemnél tavaly én fizettem 13 ezer valamennyit a 10 ampulláért... blokkok beépítve valahova nem tudom előszedni de tuti hogy ezek voltak az árak, mert mindig néztemhogy az ept. szlámon van-e annyi :) ... És az inszemre rá 2 hónapra meg világosan emlékszem, hogy lombiknál 6 ezer valamennyi volt ugyanaz a merinal.... (nem volt 7 ezer az biztos!!! :) )

Azért mondom, hogy holnap hívd fel a patikát, kérdezz rá direkt, hogy mennyi a különféle támogatásokkal ellátott ár (szerintem).... aztán már pontosan láthatod, hogy melyik biznisz fogja jobban megérni.... Remélem tudsz rajta fogni pár ezret, mert egy horror amit mi a patikába viszünk.... :shock: :shock: :shock: :shock: A nyuggereken túlteszünk.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Kisborsó:
Holnap én is megyek a BMC-be,jó lenne talizni!!!

Ma nem volt valami jó napom,azt hiszem kezdek bedilizni,már a 38-dik napnál tartok,magamba szúrtam 24 gonapeptylt és menstruáció sehol sincs viszont cisztám az van.
Annyira pozitívan álltam ehez a lombikhoz,most meg úgy érzem,hogy ebből már jó nem tud lenni.Mindig ez van,ha én valamihez pozitívan állok hozza,mindig jól megszívom.
Bocsika a negatív hangulatért,de most ez kikívánkozott belőlem.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszönöm Andi a választ.
Ugye én ilyet nem kaptam, de szerettem volna tudni, hogy semmi sem kavarhat be..

Kép
avarka

Csucsu, de jó lenne ha hétfőn négyen találkoznánk :D hoznád nekem a dvd is, de szuper lenne

Képzeljétek kaptunk havi 2 alkalom ingyenes fitness terem használatot a cégünktől, és a jógára meg a zumbára is érvényes. Annyira akaram jógázni és tessék bevonzottam teljesen ingyen itt a házban egy emelettel lejjebb mehetek jógázni és ha kedvem tarja zumbázni is. hát ez zseniális

Kép
pannik
Budapest

Avarka szívesen!!

Csucsu: Déli patikát szerintem akár most is fel tudnád hívni!!! :wink: :wink: Baromi kíváncsi lennék mostmár mennyi az annyi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: Hogyazistenverje meg.. hát mi a fene ez??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mit mond rá amúgy S??????
Ciszta mondjuk mensivel elmehet ám!!! Talpad masszírozását próbáltad esetleg.. az is meghozhatja és a cisztát ki lehet vele pucolni...... Illetve: forró fürdő, előtte bedobni 2 felest kombó a meghozásra ????

andrea-1

3 db Merional 1557 Ft- 2010.11.15.
Vendég

Csucsu, legutóbb én is eljátszottam a gondolattal a hisztero előtt. Tényleg jó érzés volt, hogy esetleg csoda történt velem :) utsó nap már majdnem egy tesztet is csináltam. Végül 32 napra jött meg.

Én most 21-en vagyok. Most meg azért drukkolok, hogy minél később jöjjön meg. Úgy számoltam, hogy 02.24én leszek 29. napon, általában az a reális, hogy megjön. Akkor talán 16án mehetne a beülti. előtte meg jól kipihenném magam a 4 napos ünnepen, meg rendesen be tudnám fejezni melóimat. Fagyis esetében gondolom hogy pe. + 5-6 (5 napos esetében) lehet a beülti napja, tehát olyan 20-21. napon. És ha kicsit késne akkor tuti Sz tennié vissza őket. Meg talán jobb is lenne nem azon izgulni hogy vajon 4 napos ünnepre fog-e esni.

Csucsu szerintem sanszos hogy merionalt kapjál. Én elsőnél azt kaptam, de csak 1/2 üveggel kellett nyomnom. Sztem valszínű ezzel kezdenek rövidnél. Másodjára luverist kaptam. Mondjuk az a 17 db nagyon soknak tűnik, de első nap ki fog derülni hogy milyen mennyiséggel kezdtek.

Avarka, az a babakocsi nekem is nagyon bejön!!

Zsuzska, lehet valahol lemaradtam, de mi újság veled? Megjött végre?

Missancsi, gyere majd, nehogy eltűnj!!

Sajti, sokat gondolok rád.

Beni, hogy a pébe lehet, hogy 2009-es táppénzt 2011-ben kaptál vissza?? Ez nagggyon naggyon durva!!

A nagylaborban nekem a szőke hajú Ildikó jött be, aki bent ül mindig a sarokban, a kijárati ajtó mellett (tehát nem az ablaknál). Ő annyira aranyos és soha nem éreztem meg nála a vv-t. Mindig hozzá megyek. Láttam ott 2 nagyon csúnya nénit is, az egyik egyszer olyan fájdalmat okozott nekem, hogy utána rettenetesen rosszul voltam, és fél óráig el sem bírtam indulni. A karom meg totál lila volt. Úgyhogy azóta csúnya, nem szimpi nénihez nem megyek.
ann74

Csucsu:
Én a gyógyszertárba megkérdeztem,hogy mi mennyibe fog kerülni és a 10 db. merionál 5189 ft. Ez friss infó,úgy hogy nem igazán éri meg bizniszelni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi, a merionallal kapcsolatban tényleg igazad van, az tényleg olcsóbb lombiknál. A menopur, az a drágább.

Zsuzska, megértem, tényleg idegesítő a ciszta, nekem is volt az első stimunál.
Vendég

Zsuzska kedves, megértem én is idegbeteg lennék a helyedben de ne add fel, még megjöhet, előző fagyisnál nekem is hosszú ciklusom volt, két naponta jártam UH-ra és nem akart az istennek sem érett tüszőm lenni egy héten keresztül nem nőttek semmit, K nem értette de rosszallóan csóválta a fejét, hogy hát hát nem biztatóak a jelek, mikor sírva hüppögve mondtam a férjemnek, hogy ettől elbúcsúzhatunk másnap közölte K, hogy valami csoda folytán egyikük beindult és méretre is jó lesz. szóval még mindig ott a lehetőség mert a szervezetünk kiszámíthatatlan és nem parancsszóra működik, mindennek megvan az oka, lehet, hogy azért nem jön meg, mert az a kis élet aki kiválasztott titeket később szeretne a világra jönni. ki tudja? nem akarok papolni neked csak bíztatni egy kicsit.

Kép
pannik
Budapest

Andikám!!

Felhívtam és azt mondta anéni(aki mellesleg nem volt valami kedves)hogy attól függ,hogy van felírva általános vagy támogatott,mert az egyik 600 ft,másiknál 1500 ft,na akkor az inszemnél nincs támogatás???????

Hűű,azért az a 600 ft nem semmi, az 1500-höz képest.köszi most megvilágosultam... :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Ann: nem biztos,hogy 17 db Merional sok....
nekem 35 db Merional kellett a legutóbbi,antagonista protokollnál... :?

Volt,hogy napi 4...
Vendég

Zsuzska, mire megírtam a kérdést már válaszoltál is.
És mit mondott S? Lehet így még folytatás?
ann74

Zsuzska, csinálj egy tesztet, ki tudja.... :roll:
Vendég

Andi:
Hát S. azt mondta,hogy sajnos megkell várni a menstruációt addig semmit nem lehet tenni.Gondolom nem minden napos probléma ez.Napi 2 gonapeptylt szurunk,majd csak valamikor lesz eredmény.Holnap már megint megyek,majd csak kiderül,hogy hogyan tovább.
A forró fürdö jó ötlet és van itthon jó kis hazai házi pálesz abból legúritok pár pohárkával.Rajtam nem fog múlni az tutti!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok.. örülök, hogy tudtam segíteni.... Na azért csak jó az öreg a háznál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsu:
Megirnád,hogy mi lett a cisztával?Folytattátok a stimut?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzskám.... igyál meg egyet úgy is, mintha velem koccintottál volna.... Nagy pálesz rajongó (is) vagyok amúgy.... de csak a jófajtáké.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán ha meghozza a mensid, akkor felvesszük ezt is a fórum vajákos szerei közé.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsuzska, nekem nem csak a ciszta volt a probléma akkor, hanem az is hogy nem nőtt a mnyh és nem nőttek a peték sem, így leállították. Viszont a ciszta felszívódott magától.
Vendég

Tudom mit érzel, és tudom hogy mennyire nagyon nagyon rossz. Nekem az első stimum aug-ban volt, akkor már március óta jártunk bmc-be és április óta tudtam hogy csak lombik lehet. És már rettenetesen vártam a kezdést. Erre rögtön a 8. napon azt hallom, hogy "Sajnos rossz híreim vannak: nagyon magas lett az ösztradiol szint, le kell állítani a stimulációt. A másik rossz hír pedig, hogy miómát látunk a méhben." És ráadásul még szarul is voltam..
Valamiért Zsuzska így kellett lennie. Én lassan nem gondolkodom a miértekben és nem teszem fel a kérdéseimet, hogy miért kellett így és így történnie. Nem kapok rá választ, csak azt hogy menni kell tovább előre.

Viszont elképzeltelek hogy forró fürdőt veszel és közben pálinkát kortyolgatsz  ez nagyon muris
ann74

Merional ára:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... iohoz/6354

Olvasok vissza és jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok!!

Írja már le nekem valaki a gonapeptyl mire jó?????? :roll:

Zsuzska!!
Küldöm a drukkokat maryhez!!!!!! :wink: Fel a fejjel!!!!!!Oké lesz minden.

Ann!!
Jajj,Én az ilyen leállított dolgoktól parázok.Kicsit vissza olvastam még múlt héten a fórum elejére,hát.. :oops: :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Nekem mensi meghozásra a norculut vált be, bár én nem voltam lombik közben, csak a mensi nem akart jönni inszem után.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu!!! Nehogy parázz!! A következőnél aztán tiszta ideg voltam míg ki nem derült hogy lehet leszívás és hogy jól haladt a stimu. De rájöttem ha nem paráztam volna, akkor is ugyanez történik.
Utólag akkora okosságokat lehet mindig mondani, ezt nagyon bírom :P
ann74

Vicky!!

Köszi a linket,közben kiderűlt az ára. :D Tényleg vezetéssel hogy állsz???
csucsu99
Budapest

A gonapeptyl visszatartja a peteérést... szerintem olyan mintha fogigátlót kéne szedni.

Kép
avarka

Hahó!

Jaj tényleg nagyon nehéz követni most már ezt a fórumot.Azért olvasom, de érdemben mindenhez szinte lehetetlen írni.

Kubu: ahogy írod, remélem Mieza nem szenvedett tul sokat. Na majd leírja.

Eszter: nagyon nézed te már az ikres kocsikat, nagyon kívánom!

Avarka: neked sincs már sok hátra a remélem + teszthez. Huh érdekes a neked tetsző kocsi, de ebben hogy fekszik egy baba? Nemcsak ül?

Zsu. akkor már nincs sok hátra remélem!? Maradjon tartósan!

Érdekes, ahogy írtok erről a különleges terhességről. Hát szép lenne nekem is (ha lehetne, de már soha), de igaz, ami igaz 46 voltam a ballagáskor, még épp nem öreg. 70 lennék akkor?

Irtam tegnap, hogy Albert hirei mellé más hireket is kaptam.

Aki ismeri, biztos tudja kiról irok. Sajti emlegette már - szóval Vasikáé terhes (ezt tudjuk) és fiú érkezik kora ősszel. Jól van és nagyon boldog. A nagy lányok is nagyon várják a testvért.

Minden jót

kispatak
Vendég

Ma estéröl elmarad a forró fürdős pálinkás mutatványom,mert most hivott eggyik ismim,hogy egy picikét benéznek hozzánk (mondjuk ez meg volt beszélve csak elfelejtettem),nem igazán lenne szép látvány egy becsípett nőszemély ahogy bömböl a fürdőkádba. :lol: :lol:
Andi majd holnap iszok az egészségedre!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

csucsu: Sajnos már megint 1 hónapja nem vezetettem. A hétvégén vezethetnék, csak ahhoz még betoji vagyok, hogy a családdal a hátam mögött vezessek.

kispatak: Vasikáé már ennyire előre tart, hogy már a nemét is tudni! Nem kérnéd meg hogy térjen vissza? Nagyon kíváncsi vagyok hogy voltak a dolgok és hogy érzi magát. Egyébként már azt hittem hogy báránykáddal van valami.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska, ez tök jó, legalább kicsit elterelődik a figyelmed. :-))
ann74

Vicky: én már többször kértem Vasikáá-t hogy legalább irjon a zugból, de nem tudja követni a fórumot, ezért nem akar.
Még elég korai a terhessége, de megmondták neki a nemét (hm amit én is mondtam neki) hogy fiú - nagyon boldogok és minden rendben velük. Egyéb részletet én sem tudok, de azt hiszem nem is fontos. A legfontosabb, hogy egészséges legyen a 2 nagy lány után.
Mindenkinek ezt kivánom!

Ja bárányka? Hát napokon belül jelentkezni kellene, mert szül. nap lesz, igaz, hogy most nagy ünnepet nem tartok - szóval az enyém lesz. Ismét csak öregedtem 1 évet. Most volt 50 és már eggyel több. Na sebaj.
Használjátok ti is ki a nap minden percét, mert az idő rohan megállíthatatlanul.

üdv kispatak
Vendég

Basszus csajok, nem szabad dolgozni, mert akkor teljesen lemarad az ember lánya, annyit termeltek! :lol:

Eszter,
szuper ez a babakocsi!!! Nekem is a fétisem ez a babakocsi nézegetés! :)

Avarka,
tegnap én is ráakadtam erre a szőrmés típusra, csak aztán megláttam az árát....hmmm köpni-nyelni nem tudtam hirtelen! :shock:

Andi,
nagyon ügyi voltál ma!!! Büszke vagyok rád!

Mi múlt héten vettük a Gonal-F tollat, 29.930 Ft volt.
Látom nálatok a Merional megy mellé, nálunk meg a Suprefact :)

NAh, visszaolvasok még kicsit, mert tényleg sok az anyag!!!

gigibp

Zsuzska,
vizuális típus vagyok, elképzeltem, ahogy ülsz a kádban egy üres páleszes pohárral a kezedben és vinnyogva röhögsz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám,
nem vagy hülye, nekem is rögtön megfordult a fejemben, hogy kéne majd csinálni a repesztő után egy tesztet, hogy végre lássak két csíkot :D

Ann,
nekem is úgy volt, hogy 16-a körül lesz a transzfer, de sajna elcsúsztatta dokim az ünnep miatt :( , nah mindegy, ezt már féllábon is kibírjuk!

gigibp

Kispatak!
Szerintem első körben a babahordozót lehet rátenni, aztán ha csücsül már 6-7 hónaposan, akkor az lekerül róla és más megoldás jön.. :wink:

gigibp: az ár :shock: :shock: :shock: nos én sem futok holnap venni egyet, hanem csak nagyon teccccc :?

Kép
avarka

Csajok, áruljátok már el mibe kerül ez a szőrös kocsi ha nem titok ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andrea!

Itt mindent megtalálsz csak pénzt is kéne hozzá találni... :lol:

http://www.bababoo.hu/xplory_winterset.jsp

Kép
avarka

kispatak: Hát akkor előre is Isten éltessen sokáig. Vasikáénak meg mond meg hogy gratulálunk. Várjuk hogy mi újság velük. Majd írd meg ha szül.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi,
neked nem lenne praktikus!!! :lol: :lol: Nyáron bundában??? :lol: :lol:

gigibp

Hát nézegetem ezt az oldalt és el vagyok ájulva. Mi pénzt el lehet költeni a babákra! Mi a francnak egy gyereknek 13.000 Ft-ért egy body? Oké hogy merinó gyapjú, de azt nem hányja ugyanúgy össze előtejjel, ami soha többé nem jön ki belőle?
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsukám!

nekem úgy magyarázta Z., hogy a Gonapeptyllel kvázi "leállítjuk a saját ciklusomat", és utána a többivel rengeteg hatalmas tüszőt csinálunk.(Nekem is 33 napra jött meg a gonap.-től :shock: )

Eszter küldtem pü.

Puszi mindenkinek
carla1227

Eszter, nem sikerült a privit elküldenem :( Csak azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül a kocsi, és hol találtad?
carla1227

:lol: :lol: Vicky, ezen a hányós babacuccos beszóláson akkorát röhögtem

Kép
pannik
Budapest

Nekem is pont így magyarázta Z annak idején a Gonapeptil (decapeptil) hatását, de már azóta elköszöntünk egymástól és K ügynök lett a védőszentem :)

Kép
pannik
Budapest

Hahó!

Vicky. köszi előre is, de addig még van pár nap.

Vasiékról majd írok, de babaszületés még messze van.

Igazad van, hogy ruhákból nem kell nagy flanc. Sok bukás, lehet mit mosni no meg kinövik.
Ja megjött az első vizszámla. Tudtam, hogy sok lesz, no de ennyi!? Pedig nagyon spórolok.
Nem tudom, ma megéri-e pelenkát mosni - tartok tőle, hogy nem - bár más mosnivaló is akad. De csak a csatornadij 325 Ft nettó/m3 és ebben még nincs vizdij, az még majd 200 - hát egy vagyon.

Jó éjt

kispatak
Vendég

kispatak: Vannak mosható pelenkák a zöldeknek, de már maga a pelenka is elég drága. Mondjuk elgondolkoztam, hogy milyen ökológiai lábnyomot hagy maga után egy ember ha már a pelenkái ki tudja mikor bomlanak le. Nem is értem miért nem lehet természet-barátabb pelenkát kapni. Én is gondolkoztam a mosható peluson, ha már Barbus kezd szobatiszta lenni. Akkor már nem sok minden megy majd bele és kakit egyáltalán nem szeretnék mosni.
vicky79
Budapest III. kerület

pannik: Egy időben ment a tv-ben a milliárdos pólyások című műsor. Na abban voltak még csak pazarló szülők. Akkor mikor emberek meg éheznek. (Bocsi ha valaki ezüst babakanalat és Gucci partedit szeretett volna venni a gyereknek.) Szegény gyerekek meg azt sem tudták hogy mi folyik körülöttük. Erre szoktam mondani, hogy az ő kakija is ugyanolyan büdös, mint az én gyerekemé.
vicky79
Budapest III. kerület

Megint elvettem a laptetőt! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :x Bocsi csajok, Barbus tehet róla. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?