A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok,köszi az érdeklődést,nagyon nehéz a két picivel.ilyen kis korkülönbséggel szülni,senkinek nem ajánlom.egyedül különösen.15 hónap van köztük,akartam képet feltenni,de sok a megapixel vagy mi.a válasz mindenre anyukám anyukám anyukám
ha ő nem lenne...
és képzeljétek exférj meg se nézi a kicsit
különben rengeteg erőt adnak nekem.soványabb vagyok,mint terhességeim előtt

Kép

szia lola!
ez elképesztő!!!!no comment!!!nem is értem miért nem kiváncsi a kicsire,
pedig nagyon édesek a gyerekek..iwiwen láttam...
hát képzelem,h nem könnyű...
exférjedet nem kérdezted miért nem nézi meg a fiát???
Panni felől sem érdeklődik akkor gondolom..

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

akkor hajrá :lol: :lol: amúgy az egy hét tényleg nem vicces már...

Én a változatosság kedvéért tegnap este rosszul lettem, háromszor is sikerült kidobnom a taccsot... nagyon remélem hogy nem a f@s@s - h@ny@s csodavírust sikerült benyelnem. (mondjuk tegnap délután bevettem már egy Augmentin Duo-t, amit a háziorvos írt még fel csütörtökön, mert már harmadik napja elviselhetetlen lett a köhögésem, gondoltam segít... hát nem.

Kicsit már aggódom, hogy az a pici lány a hasamban hogy vészeli ezt mind át...

Lola,

nagyon nem lehet egyszerű. De mitől változott meg a helyzet? Nem úgy volt, hogy a párod szerette volna látogatni a gyerekeket?

Boo,

végül mi lett a spanifertüel és a bútorlappal?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

dehogynem vehetsz be: Stodal, Lándzsás utifű szirup én ezeket nyomom, a lándzsás tök jól bejott.

A Strepsils Plus-ban meg van egy kis lidocain,az segít a torokfájáson.

(nekem is még mindíg nagyon fáj a torkom, de legalább már a takonykórság abbamaradt)

Gyógyuljatok!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja, igen Tantum Verde..., en is fújom es eszem a cukrot is, nekem nem használ.

Dadus már van, most hívott,hogy hogy kell kicsatolni a babakocsi biztonsági övét.... még nem vitte le sosem, de most kiadtam neki, hogy minden nap vigye le a játszótérre a kis manót kicsit őrjöngeni...

szomszéd: először csak szaladj el fél órára, aztán egyre hosszabb időre, és látod majd hogy nincs para, és így Miron is megszokja :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Én sem gondoltam komolyan :wink: Bár egy régi gimis barátnőm kislányát Mandolának hívják, így "o"-val.
Sajnálom hogy cefetül vagy, jobbulást!
Beavattalak a dadusos titkomba, erre most itt lebuktatsz?? Na szép :lol: :lol:

Pocok!
Te szegény, azt hittem már túl vagy a köhögés-nyüvön :?
És még hányás is?? :shock: :shock: :shock:
Dadusos-játszizás :arrow: Tök jó :) Kell is mindennap.

Dodi!
Akkor hajrá Laevolac!!! Dologra fel!!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

de mi is pontosan ez a dadusos titok, mert nem teljesen fogtam...?

ja, reggel beraktam a táskámba egy üres nejlonzacsit is melóba jövet, nehogy gáz legyen útközben... most várom hogy Nimród ebédeljen és elaludjon, aztán húzok haza, mert igencsak nem vagyok még mindíg jól...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lola!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult az életetek :cry: . Én egyszerűen nem tudom ezt az egészet felfogni :shock: . Még HA te lennél is a világ legrosszabb felesége, és egy élhetetlen hárpia...stb. a gyerekeknek akkor is ő az apjuk, és szükségük van egymásra! Nem értem, hogy képes élni nélkülük :roll: :( .
Az én férjemnek is vannak persze hibái, de ebben az egyben biztos lehetek, hogy ha mi külön is mennénk, a gyerekéről/gyerekeiről soha nem mondana le! Sőt vlsz. nekünk azon lenne a vita, hogy ő akarná nevelni, és hozzáteszem joggal, mert ő most is "teljes értékű" szülő. (Persze én nem hagynám itt neki a kölyköket :twisted: , de biztos nem állnék a kapcsolatuk útjába, sőt! Mert nekem a szüleim ezt nagyon elcseszték, és én ezt nem tenném sose a sajátjaimmal, mert akármilyen faszfej is lehetne az apjuk, nekik akkor is ő a világ egyik fele :wink: )
Tudom, hogy más apukák naponta csak pár órát látják a gyereküket, meg hétvégén, de attól még lehetnek tökéletes apák!
A te párod már korábban se vette ki a részét, vagy csak most lett ilyen pálfordulás?

Kispocok!

Ha vettél be Augmentint, akkor most már szedned kell, legalább 5 napig!!! Antibiotikumot nem szabad csak úgy bakapkodni, ejnye :twisted: :lol: . Az eleve csak 2-3 nap után hat, de ha meg csak 1-2-t veszel be, még rosszabat tesz, szóval ha doki írta föl, akkor most már szedd be!!!
Amúgy terhesen miért ír duot? :roll:

A baba miatt ne aggódj, mások a hormonok miatt hánynak/fosnak végig, mégsem érez a baba semmit belőle :wink: . Ez neked sz@r, neki viszont csak több dolby a pocakban :lol: .

Én olyan sz@rul vagyok, hogy elképesztő :shock: :evil: :evil: . Min. 2*, de inkább 3* hányok átlagban egy nap, annyi erőm van, mint egy 85 évesnek, és olyan tompa vagyok, mint Mr. Bean :oops: :lol: .
Botonddal közel sem voltam ilyen cudarul, az tuti!!!
De legalább nem kell dolgoznom :roll: :wink: .

És ki a dadus? Honnan szereztétek? Nimród simán elvan vele?
Jaj, én úgy félnék idegenre hagyni. Mondjuk apa nem is engedné, ő ebben nagyon zizi, de tudom, hogy mi vagyunk hülyék :oops: :lol: .

Boo!

Én Oscillo..-t szedek :wink: .
Barátnőmék Petrája 7 hósan állt fel (láttam!), és 9,5 hónaposan elindult :shock: . Sztem mondjuk ez nem feltétlenül jó :roll: . Ricsi is 9 hónaposan ment, és brutál módon hadart kicsinek, de még most is nagyon gyorsan beszél (csak én már megszoktam, sőt felvettem a tempót :lol: ).
Ráadásul Petra még mindig dagi (12 hós, 12kiló, és ugye lány), és nem tudom, hogy ettől-e, de fullra o-lába van :( . Egy az egyben úgy megy, mint egy kis ewok maci (vagy a törpe emberkék). Amúgy nagyon vicces, de biztos nem jó :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

A másik topikban is van egy Lilianna Mandola. Sztem nagyon szép.
És nem komolytalan, hanem gyönyörű dallamos,és a (leendő)vezetéknevetekhez is király :wink: .
(Sztem a Mironnál semmivel sem rendhagyóbb :roll: :wink: ).

Ricsi gyerekkori barátjáéknak a napokban fog születni a kislánya, Enese :shock: . Született felénk nemrég egy Szebasztián :twisted: (Benkőné Tünde gyereke!), egy Nóra, egy Ákos, és fog egy Áron meg egy Aisa.

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:22-kor.
Vendég

Elnézést, hogy így ismeretlenűl írok, (de olvalak benneteket) és Dodonak szeretnék írni elsősorban, meg talán Boot is érinti.
Szóval székrekedés nekem is volt, és tudom milyen problémát okoz terhesség alatt, és amiket az orvosod ajánlott Nekem semmit nem értek. Remélem Neked használni fognak, de nekem ami bevállt az az olajos magvak voltak, főleg a mandula, dió.
Tudom sok benne a ch (mert a sok aszaltszilvátol sztem/ami egyébként használt terhes cukrom lett,) de egyedül ettől volt tuti székletem másnapra. Még a lenmag ami nyerő, meg a szezánmag, de ott nem volt mindig 100 %-os sikerélményem, na meg a kamillatea.
(És tudom milyen az 1 hétig nem kakilni terhesen, mert én is így jártam).
Nagyon figyelj erre, mert igaz a méreganyagokkal való teoria is sajna....:(
Bocsánat, hogy így írtam, de nagyon átérzem ezt a problémát, és nem gondoltam volna, hogy több mint 2 éves olvasás után egy kakistémához fogok hozzászólni:)
További szép babázást nektek, és babavárást a pocakosoknak.

Adri

Kép

Kép
irdab

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:22-kor.
Vendég

Irdab!

köszi, rajta vagyok a témán :wink: . de csak hogy ne okozzak álmatlan éjszakákat senkinek: azóta azért már sikerült 1* :lol: :lol: :lol: .
Sajnos nekem a "háztáji praktikák" nem váltak be eddig, szóval remélem majd a gyogyis bejön :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

miért árt, ha csak egyet vettem be?
Lehet hogy attól rókáztam tegnap, nem akarok még bevenni...
Terhesen miért nem írhat fel duo-t? Az miben gázabb? Help...

Dadus az a nőci, aki korábban is volt, Nimród már kb egy éve ismeri, mert átlag hetente-kéthetente volt vele egy délelőttöt, amikor nekem kimenőm volt. Most ő ráér egész napra, reggeltől kora délutánig van vele. Ilyen szempontból nem idegen, de akkor is fura, még így is, tudván hogy másra nem tudtam volna hagyni anno sem a fél napokra.

Aisa szerintem tök jó név... csak Apának nem tecc :twisted:

Boo,

műtétet sajnálom :cry: :cry:

Brendonban én is sok tapló eladóval találkoztam már... mit vettetek?
Tényleg, végül milyen babakocsit veszel majd? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

ja, nem is meséltem, hogy tegnap Apa jófej akart lenni, és edzés után még elrohant nekem a Tescoba kajáért, gondolta hogy a rókázás után jó lesz a sós rágcsa. Mindent hozott amit imádok, csak ilyenkor nem ildomos: kesudió, ropi, bake rolls, stb. Háztartási keksz nem jutott eszébe... pasi :lol: :lol: :lol:

Ronmay

hogy vagy?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem az a bevált taktikám ha köcsög eladóba futok, hogy mosolyogva reagálok neki valami két mondatós hakedvesebblettélvolnateiskevésbéutálnálittlenni dumát, majd sarkon fordulok, direkt nem megvárva hogy kontrázzon rá. Szerintem ez tök kiakasztó. Mármint hogy belefojtom a szót és nem tud reagálni. Hehehe (háttérben sátáni kacaj hallható... :twisted: )

Pocok!

Zacskós munkába ment...király. Mondjuk múltkor az elevenpark után megtapasztaltam, hogy demennyire nem vicces ha vezetés közben jön rám a kitaccsolhatnék :?
Veres haj :arrow: Az még a digitális korszak előtt volt kérlek, és nagy restanciáim vannak e téren, lévén évek óta tervezem a papírképanyagaink bescannelését, de patópál vagyok :oops:
Amúgy nem volt hosszú időszak, fekete sokkal tovább voltam.

Boo!
Sajnálom a műtéthalasztást :? Akkor mostanában játszóház kicsukva??
Szerintem nincs azért ennyire direkt összefüggés a korai járás és tanulási képességek vagy miegymás között. Legalábbis én egy rakat "ellenpéldát" ismerek.
"O" láb pedig a jövőre nézve teljesen irreleváns. Legalábbis nekem brutál volt, és nyoma sincs.... :roll:

Irdab!
Hehe, kit mi ihlet meg.. lám téged a bélműködés-téma :lol: :lol:
Azért máshoz is hozzá lehet ám szólni nyugodtan :wink: Én anno olvasgattam a 2009 augusztusiakat :wink:

Czigka!
Na most akkor fejtsed ki, mégis milyen melót képzelsz el nekem éjjel kettőkor?? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:23-kor.
Vendég

Dodi

Az miért „háztáji praktika” ha eszel egy kis magot, pl mandulát. Még a vitamin is sok benne :D (B) ami nyugtatja az idegrendszeredet, és a hányingeredet is csökkenti, de ha ennyire ragaszkodsz a gyogyihoz akkor pl glicerines végbélkúpot is használhatsz.
Igazán örülök az eredménynek, és remélem nem heti 1x fog csak sikerülni.

Loislane

ÚÚÚ ha olvastad a fórumot, akkor már mindent tudsz rólam!?

Hát igen, más is megihletett volna eddig, csak csöndben maradtam inkább. [size=9](volt egy angyalkám, 10 hetesen ment el, és a 10 hét alatt 5x tudtam wcre menni kb, a dokim is azt mondta – mivel nem találtak semmit - hogy valószínű a méreganyagok miatt ment el)[/size]Zorával is végigszenvedtem a 9 hónapot ez ügyben, és szerintem csak az tudja, hogy milyen sz@r ez a dolog, akinek volt hasonló problémája. Mert pl én tejet is ihatok gyümölcsre aztán semmi. De abba is hagyom ezt a témát…
Lehet ha már így tudtok rólam hozzá szólok ehhez- ahhoz ha nem gond?

Boo

Hogy miért nem írtam Nektek? Hát bejelentkeztem én ide, de lemorzsolódtam mert annyira pörgött a topik. Örültem hogy olvasni bírtalak Benneteket :D . Sokat kellett feküdnöm így volt, hogy kimaradt 1-2 hét is olvasás terén. Aztán az augusztusiaknál landoltam, akiket nagyon szeretek :D , de sajna átment a fórum az anyatanyára, és azóta annyira sem működik szerintem a dolog mint előtte :? .
Aztán annyira jókat írtok, hogy olvasóban maradtam :D (és néha írhatnátok többet is, hogy legyen mit olvasnom :D )
Köszönöm a névdicséretet.
Sajnálom a műtétet, hogy elmaradt (de bepisiltem a röhögéstől amikor leírtad a kórházas sztoritokat/habár tudom én hogy nem lehetett élőben olyan vicces, mert mi is voltunk kórházban) de előbb utóbb csak túl lesztek rajta.
Szupi a bbkocsi :D

Pocok

Tudom, hogy nem jó antibiotikumot szedni terhesen, de ezt pl lehet és lehet, hogy ettől még meg is gyógyulnál. Én is szedtem terhesen ezt a fajtát.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Boo: műtétet sajnálom
fürdővíz ivás nálunk is rendszeres :roll:
Én nem vagyok a toppon, tegnap már 8kor aludtam, ejjj de jó volt :lol:
Most nézzük éppen 4x a héten jukkot (vukkot), új szavaink is vannak gép, szép, jobb és ma bukkát( buktát) sütöttünk ebédre :lol: :lol:

ennyire telik most tőlem, megyek vissza pihizni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Irdab!

Félreértettél :roll: . Úgy értettem a háztájit, hogy nem gyógyszeres dolog, és ezzel alapvetően semmi bajom, sőt! Csak mint írtam, nekem ezek nem jöttek be, mármint nem használtak! Bárcsak rendeződne a dolog napi egy kanál lekvártól mondjuk, én lennék a legboldogabb :wink: .
A picúrt sajnálom :( . Nekem ez volt az első, hogy 1 hétig nem sikerült, és egyből léptem is, mert tudom, hogy nem normális. Remélem most már rendeződik a dolog :wink: .

Boo!

Babakocsi sépséges :D ! Én még nem merek előhozatkodni a babakocsi-témával, mert apa fejemet veszi :oops: :lol: . Pedig bizony lesz új :twisted: :lol: . (Legalábbis számunkra új, tuti :wink: ).

Betegeknek jobbulást! Sajnos együttérzek :( .Már tegnap is elég carul voltam, de azt hittem csak a szokásos erősödött, de nem :? . Mára már a torkom is iszonyúan fáj, a fejem majd' szétesik, és dagadtak a nyirokcsomóim is :evil: . Anyu kijön ma, megvizsgál, mert nem szerencsés, hogy beteg vagyok most :? . Ráadásul a nődokim szerint ennyi hányás, meg rosszulét már kezelendő, úghogy kaptam Deadalon kúpot, remélem hatni fog :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Anyu szerint a hányás a ludas :shock: :? . A sok hányás leszedte a normál torokflórámat (azt sem tudtam, hogy ilyen van :oops: :lol: )és felmarta a nyálkahártyámat. Aztán emiatt sokkal fogékonyabb lett a bacikra, így most érdekes módon nem torokgyulladásom van, hanem garatgyulladásom :shock: . Tehát a torkom tök szép, de a garatom felül gáz :? . Szerencsére így vlsz. nem fertőzök, és csak gyuszicsökkentőt kell szednem, meg Laktívot, ilyeneket. Megnyugodtam, de attól még bazira fáj :twisted: .

Botond rendszeresen meglovagolja a két bullmasztifot :oops: :lol: . Azok meg olyan nagy birkák, hogy szemük se rebben, sőt általában alszanak közben :shock: :lol: . Meg állandóan puszilgatja őket, olyan cuki, teljes a szerelem :wink: . Bár sztem a kutyák részéről kicsit mérsékeltebb a lelkesedés :lol: . Én nem attól félek, hogy a kutya kap oda, hanem hogy a gyerek :lol: . Annak idején olvastam is a bullmasztiff könyvben, hogy gyerekek mellé kifejezetten ajánlottak, mert nagyon nyugodtak, és stabil az idegrendszerük... Hát ez nálunk igaz :wink: . A kanunk nem igazán csípte sem a gyerekeket, sem más állatokat, de sose bántott volna senkit, csak ő morcos vénember módjára arrébment, hogy őt hagyják békén :lol: .

Pocok!

Megkérdeztem anyut: egy-két szem antibiotikum csak megöli a norm. bélflórát, és nagyobb teret enged a kórokozó baciknak, ezzel rontva az állapoton :? . Egy antibiotikum kúra min. ideje 5 nap, mert csak 2-3 nap után hat! És probiotikumot mindig kell szedni mellé! Viszont azt mondta, hogy ha csak egy szemet vettél be, és nincs tüdőgyulladásod, vagy hörghurtod, vagy tüszőid, akkor terhesen inkább ne szedd tovább. Nem árt, de nem is szükséges. Helyette Algopyrin, vagy Panadol, kálcium, C-vitamin.

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
végre idejutok,de nem sokra sajna,m hulla vagyok...

Boo!
gyógyuljatok... babakocsi nagyon szupi.tudod mi is abc designot vettünk
csak a pramy luxe-ot...
ezt:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
tudom,h nehéz,de nekünk tudod ide nem annyira gáz.

irdab!
üdv újra itt :wink: :wink: :wink: :wink:

Tike!
gyógyuljál te is...

hát nekünk még mindig nincs új szavunk csak...

tegnap voltam pajzsmirigyesnél és végre sikerült beállítani és így
csak áprilisban kell újra mennem kontrollra...
ma kicsit melóztam,majd apa tesójának a kupa meccsére mentünk vácra...
ja és én tegnap beoltattam magam h1n1 ellen...
valaki oltatta magát vagy fogja???

pocakfotók merre vannak??? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

nekem ronmay nagyon gyanús...
azért szinte minden nap bejelentkezett,de most már napok óta semmi
hír róla...

ronmay,ha még egyben vagy,akkor írj hogy minden ok vagy ha nem akkor írj,h
mizújs??!!

Kép
Kép
csibe83

micsoda népszerűségnek örvend az ABC design babakocsi :lol:

Boo,

tök jó, amit vettetek!

Én mondjuk el fogom adni az enyémet, csak még nem tudom,hogy a mózeses időszakot azzal csináljam-e végig, vagy már most adjam-e el. Imádom, de bazi nehéz.
Ezt néztem ki:
http://aprosagokboltja.hu/spl/727077/Espiro_Vector_4_Lite
csak 4kg, ami nekem most szempont, de még meg akarom nézni, mennyire igényes a kialakítása, illetve hogy a sport része milyen, mert szerintem ez is olyan hogy csak egyben dönthető, a háttámla külön nem. Illetve a testvérfellépőt is ki akarom próbálni.

Dodi,

köszi, egyet vettem be, azóta sem többet. Most már tuti attól hánytam, mert a gyerekorvos szerint ez rohadtul nem ideális terhesség alatt, azt mondta, ő mást írt volna fel, de szerinte szedjem, ha nem fosok-hányok. Hát de...
Cvitamint, lándzsás utifüvet, Sinupretet, beres cseppet iszom jelenleg... mindezek ellenére estére kb 2 órás köhögőrohamom van, és reggel is nagyon rossz. Napközben kibírható.

Nálunk Nimród Apján lovagol :lol: :lol: :lol:

Nimród kapott kismotort!!!!!! Imádja, minden nap ez az első, hogy ráül és azzal megy mindenhova :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

igen, konkrétan a hétvégi tervek között szerepel egy babaszafaris kiruccanás :lol: :lol: :lol:

de akkor te minek vetted az ABCt, ha még van az Espiro-d is :roll: :roll: :roll: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! Végre összeszedtem magam és 2 napi extra alvással csak a torokfájásom maradt :twisted:

Betegeskedőknek jobbulást!

Boo: Nekem 2 babakocsim van, mindkettővel jóóóóóól bevásároltam, így kistesónál szeretnék újat, bár apa biztos nem díjazza az ötletet majd :twisted:

Lenne hozzád illetve teapához egy kérdésem, írok privit :wink:

Csibe: ma megkérdeztem a gazdaságist az adóbevallásról, megcsináltam ahogy mondta és pont a dupláját kapom vissza, mint amit én kihoztam :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csibe!

Pajzsmirigy: juhuuuu :D :D :D . Remlem nem okozmár több bosszúságot :wink: .

Én is gondoltam Ronmayre, mert itt szakad a hó, itt a hidegfront :roll: .
Niki bnőm pocakja is fájt tegnap, de most parancsba kapta, hogy pár napig nem szülhet, mert betegen nem mehetek lehetek ott :twisted: . De azt mondta, akkor megvár :lol: .
(Mifelénk szokás a csoportos szülés :oops: :lol: . Nálam is ott volt vajúdáskor a férjem, anyum, meg a bnőm is, és tök jó volt, mert nem azon járt az agyam, hogy húdefáj, hanem tök vidáman elbohóckodtunk :wink: . Én azóta bentvoltam még egy bnőmnél, és a férje is, meg ő is baromi hálás volt, mert 5-6 óra után már apuka is tök éhes volt, meg jó volt neki kicsit kimenni, bnőm meg örült, hogy felvidítom, meg masszírozom, meg ilyenek... Tudom, hogy sokak idegenkednek ettől, de persze a kitolásnál nem maradok bent, meg ahogy kellemetlen neki, lefarolok. Nekünk bevált, egész más a feeling, nincs akkora para :wink: )

Pocok!

4 kilós babakocsi?! :shock: Lehet hülye vagyok, de én paráznék, hogy borulékony :roll: . Gondolj bele: felteszed a testvérfellépőt, és Nimród kicsit nagyobb svunggal száll le... :roll: . Sőt, a 4 kilós már attól felborul, hogy rááll :oops: :lol: . Szóval ennek azért járjatok utána :wink: .

...folyt.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

jaaaaaaaaa, így már értem!
Hauck-ot láttam, Cybex-et együtt is csodáltuk :lol: :lol:

Annyira vicces hogy anyukák hogy rákattannak erre a babakocsivásárlás dologra... nem egy fórumon/helyen olvasom, hogy valakinek 5-6 kocsija volt...

Dodi,

igen, ezért akarom élőben megnézni. De ha jól emlékszem, a váza 4kg, arra még jön a mózes, így 7,5 a vége.

csoportos szülés szerintem tök jóóóóóóóóóóóóóóóóó

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo! Szerintem tök jó ez a babakocsi,semmi baj nincs a színével sem. Nekünk két babakocsink van,az egyik egy Peg Perego,amihez minden van,mi már úgy vettük annó,hogy jó lesz a kistesónak is.Igaz,nem könnyű darab,de én nagyon szerettem. A másik egy ABC Design,ezt is szeretem,könnyű is,viszonylag kicsire összecsukható is.

Csibe! Örülök,hogy jók lettek az eredményeid!

Betegeskedőknek jobbulást!!

Nekünk ma elég szar éjszakánk volt,ugyanis Lili hányt :cry: Na nem valami vírus miatt,hanem apukája este adott neki a zuzapörköltjéből... Szerintetek?? Nem b@szt@m le,mert így is eléggé gyötri a lelkifurdialás,de hogy lehet valaki ekkora hülye... Mindegy,szerencsére Lilit nem viselte meg,reggel olyan volt,mintha nem is történt volna semmi,pedig hajnali fél kettőtől fél 4ig fent voltunk,ezalatt kétszer kellett átöltöztetni,ágyat húzni :roll: Mindenesetre ma diéta van,csináltam husi levest,meg ropizik. :D

Tényleg,Ronmay nagyon gyanús!!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hi

Még egyben, csak olvasok...Jelét se látom, hogy szülni fogok :lol: :lol:
Jövök megyek, csinálom a dolgot. Fájdalmak nincsenek.

Babakocsi

Húú, akkor csak én nem vagyok babakocsimániás? :oops: :lol:
Nekünk kettő van, egy peg perego aria, könnyű BKVni tökéletes. És egy Jané három (óriás) kerekű. A teljes szett ahhoz van és imádom. Igaz kék színű de mi nem veszünk másikat huginak, mi nem vagyunk annyira rózsaszín fun. Legyen persze egy két gönce...de nem szeretem a rózsaszínt rózsaszínnel.
Nálunk Szonibaba pink mániás és a babakocsit is imádja :lol:
Most van egy 4 kereküs zappja, tök csili vili egyedi csajos színben. És új!Ha vkit érdekel szóljon és mondom neki dobjon képet! :wink:

Kismotor:
Roló is rá van kattanva 3 hete. Van kinti motorja és benti. A kintit még gyakoroljuk, mert itt dombok vannak :twisted: :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo! Nekünk ez az ABC Design-unk van:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32

Ne aggódj,apa megkapta a magáét,de látom rajta,hogy amúgy is nagy lelkifurdija van :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:24-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Sajnálom, hogy anyud már nem lehet veled, de természetes, hogy ez megvisel :( . És sztem ez még jó darabig így lesz :roll: .
Bnős szülést én tényleg mindenkinek ajánlom, aki nem idegenkedik tőle :wink: . Én a baráti elbeszélésekből mindig falfehér, feszengő apukákról hallottam, ha apás szülésről volt szó :lol: . Így sokkal oldottabb a dolog nekik is :wink: . Énapa a csaszi közben így is 3* volt wc-n, és majd felrobbant az idegtől! Nem tudom mi lett volna, ha egyedül van (ráadásul addigra már a tesója is odaért :lol: .) Így a szülés után úgy hordozta végig a folyóson a gyereket, mint a győzelmi zászlót, és volt aki ezt értékellje :lol: :lol: :lol: . És ebben nincs semmi kötöttség! Nyílván az a barátnő/barát, akit tartasz annyira hogy beengedd a szülésedre, megérti ha szólsz, hogy egyedül akarsz lenni apával, vagy már nem akarod hogy lássa, ahogy vergődsz, vagy mittomén. És elszalad neked újságért, vízért,és tömi a szádba a szőlőcukrot, miközben apa simogathatja a fejedet, hogy mekkora Istennő vagy :lol: . Ez nyílván azoknál érdekes, aki nem pottyant 2 óra alatt :lol: . Gondolj bele mekkora felüdülés mondjuk 6-8 óra után új (ismerős) arcokat látni :wink: .
Én totál megértem, ha vkinek ez gáz, mert biztos meghittebb kettesben, meg ilyenek, de egy barát tudja mikor kell háttérbe vonulni, és mi szerettük kedélyesre venni a figurát :lol: . Mikor barátaink Petrája született, vákuumos volt, Kriszta iszonyatosan megszenvedett, sok komplikáció volt... Mikor kijött a baba, mondta a szülésznő, hogy ha akarom, öltöztessem fel én. Én persze mondtam, hogy majd az apuka, de neki nem engedték, merthogy első baba, nincs gyakorlat...stb :shock: . De így legalább nem egy vadidegen öltöztette :wink: . Sőt, utána ugye vissza akarták tenni cicire, de Kriszta nagyon rosszul volt, és megkért a férje, hogy vigyem ki a babát, kicsit hagy szedjék össze magukat :roll: .... Szóval így legalább nem volt egyedül a picúrka. Még utána napokig alig élt szegény bnőm, a férjének meg dolgozni kellett, így napközben én babáztam, mert nem akarta kitenni a nővérekhez, de ha felállt, elájult :? . Így meg nem lehet ellátni egy babát...Persze ez ritka, de itt jól jött a segítség.

Nyuszi!

Botond már többször is kapott pörköltet nokedlivel ebédre :oops: :lol: :lol: . És sztem Zétény is :roll: . Ma meg gulyásleves ebédelt, aminek ugye pörkölt az alapja. Látszik, hogy a vidéki gyerekek hamarabb be vannak dobva a mélyvízbe :lol: :lol: :lol: .

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Dobj egy képet a rózsaszín csodáról, engem érdekel
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Te tényleg beteg vagy :twisted: . Vagy babakocsikupec :lol: :lol: .

Én sem vagyok babakocsi fan, de lehet azért, mert mindig keveset babakocsiztunk :roll: . Na meg apa amúgy sem finanszírozná az eféle passzióimat :? :lol: . Mondjuk így is volt 3 babakocsink :lol: . Az első egy középkategóriás travel systemes Top Rider volt, utáltam :twisted: . Kicsik voltak a kerekei, terepen nem lehetett vele haladni, meg mittomén, fúúj :twisted: . A másodikat imááádtam, az egy óriáskerekű Touragoo volt, amit 19.000-ért vettünk, és mindenben tökéletes, csak persze a kerekek miatt nagy, meg nehéz, de közlekedni vele imádtam! De városba nem ajánlom, mert pl. egy DM-ben bajos lenne vele lavírozni :lol: . Sztem a picinek is olyat fogunk venni megint, mert ár/érték arányban verhetetlen :wink: . Csak veszünk hozzá egy babahordót, vagy max. veszünk egy kombit használtan netről, mert a barátaink most vettek 50-ért, és totál patent, tökéletes állapotban, és eredeti áron 120 volt :wink: .
Ja, és nemrég vettünk egy pici, könnyű, olcsó esernyőkocsit rohangászni :wink: .

Czigka!

Bocsi, hogy leírom, de én az aksis motoroktól rosszul vagyok :twisted: . Már ilyen kicsiként - mikor a mozgás nekik még tényleg öröm - arra tanítja a gyereket, hogy lustuljon el, és ne csináljon semmit :evil: . Ahogy írod is, attól apa elfárad, de a gyerek nem :? :lol: . Múltkor láttam, hogy apuka biciklizett, előtte meg a gyerek suhant az aksis kismotorral :twisted: . Na, ilyen nálunk nem lesz, majd én robogózok, a kis szarosok meg tekerjenek :twisted: :lol: :lol: . Neem, csak viccelek :wink: .

Boo!

Most viccen kívül: ne csak lányba gondolkodjatok, mert simán lehet, hogy kisfiú :roll: . Nektek még csak célozni sem célzott eddig senki kislányra. Ha kislányt szeretnétek, kívánom, hogy legyen az, csak aztán nehogy ne örüljetek, ha kisfiú :roll: :wink: . Mi is kislányt szeretnénk, de én direkt fiúra trenírozom magam, mert ha tényleg fiú, nem leszek csalódott, ha meg kislány, majd jóól örülök :lol: . Apropó, te korábban 2.-ak is kisfiút akartál, nem? :roll:
Teapáéknál mi a nemek aránya? És nagyszülőknél? mert elvileg abból valamennyire lehet következtetni :wink: .
Nálunk az én oldalamon mindenhol két gyerek van: egy fiú, egy lány :shock: :lol: ! Nagyszülőknél, szülőknél, unokatesóknál mind. De igazából az apa számít ugye, ott meg 6 fiúra 4 lány jut, szóval az is elég kétesélyes. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A kisfiam két napja mormota :shock: : éjjel 12-13 órákat alszik, nappal meg 3-at :shock: . Sztem benne is bújkál a betegség, úgyhogy most kap pluszban Oscillo-t, meg méhpempőt, hátha nem jön ki rajta :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?