A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

halihó,

nem tűntem el, csak zugolvasásba kezdtem :))) nehéz utolérni benneteket

ma már nagyon szemeztem a teszttel, de legalább vasárnapig ki szeretném bírni ;) - mondjuk ami elkeserít, hogy nem érzek semmi változást, se pozitív, se negatív dolgot, se fájót, se duzzadót, semmit :(((( Internetes keresgéléseim között találtam egy oldalt, ahol kiírja, hogy mikor érdemes a legkorábban tesztet készíteni, 17-ét írt, ezért nagy a csábítás hogy megtegyem

A táblázatot bújva átszaladt valami a pici szőke agyacskámon: ha 4-én volt az inszem és DévaiI azt mondta, hogy hétfőhöz képest három hét múlva találkozunk, akkor az most 21 vagy 28????

De jó hallani, h nőnek a számok az Intézet falán!!!

szép napot mindenkinek!
kisalag
Fót

Clexane témához:
Szerintem az miatt adja,mert ezek egy része igazából kisműtéti beavatkozás,altatás,stb és a trombózisveszélyt akarja csökkenteni. De lehet hogy indokoltnak tartja,valamiért.
Izmael
A húgom a Róbert Károlyba dolgozik és megkérdeztem,azt mondja a Fülöp is adja.

De nekem az a véleményem hogy az orvos tudja mit miért alkalmaz,ez az ő dolga és felelőssége. Ha így látja jónak akkor ezt kell tenni.
avarka
Üdv itt nálunk :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

De jó, hogy így pörögtök. Pihi képpen ebéd után mindig megpróbálom felvenni a fonalat. (Már ha a főnököm békén hagy).

Kisalag: Ne haragudj, de pont ezért kérdeztem én is, hogy egészen biztos vagy a 21-e tesztedben? Mert nekem 28-án volt az inszemem, és a rákövetkez hétfőhöz 3 hétre kell nekem is tesztelnem, ami nálam 21-e. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem neked csak egy hét múlva kellene.

Katapetra: Egy HŐS vagy! Nagyon drakulálok az első szurikhoz. Kicsit irigykedve olvasom, hogy abban az intézetben szombaton is van vizsgálat... Az elkapásra visszatérve, szerintem is egészen nyugodtan tessék megszeretgetni a leendő Apukát! Nekem a doki azt mondta az inszem előtt egy héttel is még, hogy egészen nyugodtan gyűrjük össze a lepedőt. Úgyis Te fogod érezni, ha már valami nem kerek...

Kriszto: Hajrá indulás! De jó! Ha jól emlékszem, akkor Barinál is fagyibabára "gyúrt" Dévisz az első UH-on, és no lám csak, most "3 pötty a a pocakban" :-D

Mortsicha: Örülök, hogy neked is csupa jó dolgot mondott a doki!

Nene: Hogy vagy? Nemsokára mész Te si Dévaihoz, nem? Hogy van a megfázásod?

Bari: Éljen, soha jobbkor LAPTETŐ!!! De jól néz ki az a tál cseresznye...
mné

Kisalag!

Az bizony 28!
Az inszemeseknél, legalábbis úgy vettem észre, plussz 3 nap van, mármint hozzánk, lombikosokhoz képest. Ami érthető, hiszen kb. az az a három nap, mire lejut a megtermékenyült pete a méhbe, azaz akkor vagytok ugyanabban az "állapotban", mint mi amikor visszakapjuk a babókákat.
Jaj, kissé bonyolult lett, de érted... :oops:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné,

Köszönöm kérdésed, mintha ma valamivel jobban lennék, de már nem merem elkiabálni :?

Igen, mi ma megyünk fél 6-ra Dévaihoz, hát tuti nem fog megdicsérni a betegségem miatt, de hét mit csináljak, nem direkt volt :cry:

Üdv Avarka :)

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

... értem, értem :) bár most még akkor +1 hét a bizonyosságig....
éreztem, h nem kóser valami - bár én akár minden nap rohannék DévaiI-hoz uh-ra :P annyira hozzá szoktam, már hiányzik a hajnali fagyoskodás és a has nyomkodás :lol:

... akkor várok, de tesztelek amikor bariék és csutiék ;)
kisalag
Fót

Krisztooooooo, nem vagyunk egyedül Dévisz hiányával :lol: tényleg tud hiányozni :lol: Dévisz-fanok lettünk :oops:

bari6

Jaj, Kisalag! Azt kívánom ne kelljen többet reggel fagyoskodnod! Járjál csak szépen terhesgondozásra, délelőtt, délután és felejtsd el néhány évre a reggeli sorban állást!
Éppen figyelgetem, hogy milyen idő van kint reggelente, egész "jó", de pont azt néztem, hogy hétfő reggelre -8-at is ír. Jaj, na ahhoz nincs nagy kedvem.
Most senki sem jár reggelente... honnan tudom meg, hogy sokan vannak-e??? :roll: :roll:

Nyuszi! Sok autó van reggelente az intézet előtt? :D

kriszto

kriszto82

Kriszto, igen, többnyire. Bár talán egy fokkal kevesebb, de tény, vannak. Most péntek reggel nem megyek arra, már 7-re a Bajcsyban kell lennem, így nem tudom lecsekkolni sem hétfőre. :? Gondolom akkor lesz az első UH, nem? Ha esetleg nem, akkor hétfőn tudok kukucskálni, csak szólj!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

igen, Dévisz-fan :)) de a KisDoki is hiányzik ám!!!!

legtöbbször (akár tél, akár nyár volt) ha 6-ra mentem, akkor benne voltam az első háromban, de volt arra példa, h f7-kor is elnyertem a várakozók közötti dobogó utolsó helyét!

ami a legutóbb tetszett, h a leendő papák állták végig a sort és a mamikat hagyták a meleg autókban :) ügyes :)))
kisalag
Fót

Izmael!
Köszönöm aggódásodat, tudom, hogy nem akarsz rosszat, csak izgulok, így is, és erre sikerült rátenni egy lapáttal :roll:

Soha nem írtam, hogy szuper a hely ahová járok....csak itt TALÁN közelebb vagyunk a célhoz, ennyi....

Nem tudok mást mondani, én hiszem, hogy ettől bajom nem lesz!
és bízom az orvos szakértelmében.....de megkérdezhetem...

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapetra, ne aggódj :!: Az orvos tudja biztosan,h mit miért ad. Én a stimu elején pl. nem nagyon értettem,h miért kell szteroidot szedni úgy,h benne van,h nem lehet tervezett terhesség elején szedni, sem pedig terhesség idején...aztán egy barátnőm megnyugtatott,h ez így OK és a doki biztos tudja,h mit csinál... :wink: Bízni kell bennük! :lol:

Zs76, hogy vagytok? Voltatok Dévisznél?

Emerenc, Tulipán, SMóni, Mici, Poszi, Parane, Sajó, Szimba???

Pusza és szép estét!
Bari

bari6

Barika :wink: ,hogy vagy?
nem a tünetekre gondolok.... :D
Mi jót csináltál ma?

katapetra

Hááát, most nagyon rosszul :cry: Lassan 2 órája nagyon fáj a fejem. Vettem be rá 2 magneb6-ot, hátha segít, na de halottnak a csók!
Majd sztem az alvás segít csak... :?
Ma itt volt Anyukám, kitakarított, addig én pihentem ill. sütöttem husit. Délután barátnőkkel beszélgettem skype-on, majd sétáltam egy nagyot egy másik barinővel :lol: és már haza is jött a férjecském és jött a fejfájás is :?
A mai nap gyorsan elment :lol:

Tényleg, a fehérjéről mondtak valamit? Kell enned husikát?

bari6

Barika!

Fejfájás???? Pedig most tilos az összebújás, tehát miért is fáj a fejed, most nem kell kifogás!!! :wink: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Megjöttünk Dévaitól.
Azt mondta, hogy a köhögésem nagyon veszélyes, mert kinyílhat tőle a méhszáj, vagy burokrepedést is okozhat, és Ő még annyira kicsi, hogy még koraszülöttnek sem mondható, mert még nem lenne életképes, szóval feküdjek :(
Gondolom azért, mert olyankor legalább a baba súlya nem nehezedik a méhszájamra, és így nehezebben nyílik majd ki a köhögés miatt. Most mindent rendben talált még zárt a méhszájam.

Barika,

Feküdj le, mert az nem jó, ha fáj a fejed, inkább pihend ki magad.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari
Igen, volt róla szó, megkérdeztem...és mondták, hogy az ajánlatos!

Kriszto,de jó fej vagy! :lol: :lol: :lol:

katapetra

Nene! Akkor fekvés! És mondott valami csodaszert amitől gyorsan meggyógyulsz?
Örülök, hogy egyébként minden ok! Remélem nagyon hamar túl leszel a betegségen.

Bari! Aludj egy nagyot és álmodj szépeket! :wink:

kriszto

kriszto82

Nene Drága, ölellek, de ne idegeskedj ezen, NEM LESZ SEMMI BAJ :!: Picurka jó helyen van és ott is lesz még legalább 18 hétig :lol: Amúgy a köhögésre sem kaptál semmit??? Múljon el magától???

Megyek utrózok egyet :shock:

bari6

Katapetra! Akkor hajrá husievés!!! Szombattól nekem is az a házim.
Mikor jön haza a férjed? Hétvégén?

kriszto

kriszto82

Nene!

Akkor most feküdj kérlek, amennyit csak bírsz, mielőbbi gyógyulást kívánok :!:

katapetra

Krisztom!
Péntek este már együtt alszunk :wink:

katapetra

Még hogy alszotok, jaaa persze..... :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szép estét! Puszi

kriszto

kriszto82

Nem mondott semmit a köhögésre, csak azt, hogy végezzünk minél hamarabb, mert Ő nem lehet beteg, aztán mondta, hogy ezért most nem is fogunk csókolózni, és kacsintott egyet :wink:

Elég jó kedve volt, és aranyos is volt, legalább 2x megköszönte, hogy maszkot vettem fel.
Ugyanis maszkban mentem, nehogy más is elkapja, ha esetleg még fertőzök.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Krisztom :lol: :lol: :lol: :lol: örülök, hogy vetted a "lapot" :wink:
Jó éjt Neked is!

Nene, tényleg aranyos ez a doki :) , Te pedig nagyon figyelmes, bárcsak mindenki így gondolkodna, és nem "köpködne" a másik ember szájába. ha beteg :?

katapetra

Sziasztok
Bari6
Most nagyon vissza kell olvasnom, meg is van. Három lett vissza ültetve, na én meg azt hittem, hármas ikreket vársz. Igaz ebből lehet is!!!Hány sejteseket kaptál vissza? Kálmán mondta, milyen neműek?Tetszik a vicced, farkaspóz........csak a való életben én biztosan nem bírnám ki, könyörögnék,csak egy iciri-picirit!!!!

Csuti
Barival együtt lesz neked is a teszt? Együtt voltatok?! :lol:
Ugyan azt szeretném kérdezni amit baritól is...?

Olvastam amit az örökbefogadásról írtatok, ritka az a férfi szerintem aki másnak a gyerekét elfogadja. Viszont akik ezt meg teszik azok előtt le a kalappal!!
Igazából szeretik a párjukat, és mindent megtesznek a cél érdekében...
Nekem a párom hallani sem akart arról,hogy örökbefogadás, vagy akár donorspermával lombik legyen.
Na, de nem azért jöttem,hogy lelkizzek. Már túl vagyok az egészen, belenyugodtam,hogy nekem nem lesz babuci....

Viszont a donorspermánál egy kicsit furának találom, ha olyanokat kérdeznek milyen végzettsége legyen az apucinak....Szerintem nem biztos,hogy olyan géneket kap, amitől okoska lesz a gyerek, az is lehet,hogy közepes tanuló lesz.Vagy nem?
Azt megértem ha a szemét, haját kérdezik, hiszen azért valami azonos legyen az igazi szülőkkel.

Dévisz fan?! Nem semmi!!!
Miért olyan érdekes a kisdoki?

kriszto82
Lehet, rosszul emlékszem....de lehet össze bújni,csak nem rögtön a beülti napon és utáni napon.

kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Kagyló!

Két 5 sejtes és egy 6 sejtes embrikét kaptam vissza, kettőtnél lett AHA,mert vastag volt a burkuk. Neem, Kálmán nem mondott semmit,hanem én kérdeztem,h 3 kislány, erre mondták,h csak akkor ha egyet kap belőle Dévisz. Nem ellenkeztem,ha ellenkeztem volna akkor 3 fiú azt mondták :lol: Persze nem lenne baj fiúval sem. Nagyon-nagyon örülnénk egy kukacosnak is, de a férjem szíve csücske az egy kislány lenne :lol:

Miért írtad,h nem lesz kisbabátok??? Januárban még azt írtad,h mentek Déviszhez :!: Baj van???

Pusza,
Bari

bari6

Bari6
Akkor 3 naposan kaptad őket vissza. Szerintem is mindegy,fiú vagy lány. Csakis a végeredmény számít. Én is fiú párti vagyok, nekem is kukacos babák az álmaim netovábbja, lánykoromban már eldöntöttem 3 fiam lesz....megálmodtam akkor.....

Tudod barikám, baj az van, csak nem szeretnék róla beszélni. Nekem egyszerűbb magamban feldolgozni mindent, jól kisírni magamat, és felejteni. Mindig ilyen voltam, kívülről erős, de ha nem látta senki, akkor úgy tudtam sírni mint egy kislány. Tudod bennem változott meg sok minden, és elegem van mindenből.....

Kagyló

kagyló

Bari6
Akkor 3 naposan kaptad őket vissza. Szerintem is mindegy,fiú vagy lány. Csakis a végeredmény számít. Én is fiú párti vagyok, nekem is kukacos babák az álmaim netovábbja, lánykoromban már eldöntöttem 3 fiam lesz....megálmodtam akkor.....

Tudod barikám, baj az van, csak nem szeretnék róla beszélni. Nekem egyszerűbb magamban feldolgozni mindent, jól kisírni magamat, és felejteni. Mindig ilyen voltam, kívülről erős, de ha nem látta senki, akkor úgy tudtam sírni mint egy kislány. Tudod bennem változott meg sok minden, és elegem van mindenből.....

Kagyló

kagyló

Jaj ne, ez kétszer ment el,bocsi barika!!!!

kagyló

Akkor megkaptad apánktól a három puszit?!
Vagy már leszokott róla? Nekem a legtöbb amit adott kettő volt. :lol: :D :oops:

kagyló

Barikám, nekem is fáj a fejem. Aludtam egy órát és így ébredtem. Ezek a frontok mindenkit megviselnek, nem ilyen hormonstimulált, érzékeny embereket. Férjem most jött haza, hozott egy szív alakú dobozban málnát, valentin-napi utóajándékként (megjegyzem, kaptam virágot és raffaelot), hát könnybe lábadt a szemem.

Nene, nekem 12. hetesen volt iszonyú köhögéssel összefüggő betegségem, én is tiszta para voltam, hogy a babák kijönnek, de semmi. Sokat kibírnak Ők, hidd el. De azért tegyél meg mindent, hogy gyógyulj meg gyorsan. Én küldöm a drukkokat.

Katapetra, kicsi irigykedés van irántad, hogy pénteken szép estéd lesz, én már nem is emlékszem, hogy mi az :cry:

Szorítok a kezdőknek, nyomjátok a husit rendesen!!!!

KépKép
momelcsi

Momelcsi
Már 32 hetes vagy?! Nagyon ritkán jövök az már biztos!!!Még arra emlékszem,hogy sikerült neked.... :cry:
Na azért annyira régen csak nem volt,hogy nem rémlene valami...................................................................................................................... :lol: :lol: :lol: :D :D :) :)

kagyló

kagyló:
A főbb szempontok amiket felvesznek egy donortól:
szemszín, hajszín, arcforma, szőrzet erőssége, orrforma, magasság testsúly, állforma, vércsoport, iskolai végzettség vallás, horoszkóp, hobbi, nyelvismeret, anyanyelv (ennyire emlékszem)
A donorválasztásnál beszélgettük az asszisztenssel, aki hozta nekünk a lehetséges donorok adatlapjait. Ő mondta, hogy hihetetlen hogy milyen szempontok szerint válogatnak a párok. Vannak akik a donor horoszkópja szerint választanak. :shock:
Nekünk is voltak főbb tényezőink a magasság és a vércsoport, de szerintem a mi centimétereinkkel ez érthető is.
A donoros fogantatást valóban nehéz megemészteni, de mivel más választásunk nem maradt, vagy ez vagy az örökbefogadás. Mi azért döntöttünk a donor mellett, mert ebben az esetben is valaki más a biológiai apa /az igazi apa úgyis az én kicsi Oxigénem lesz :wink: / mint az örökbefogadásnál, de így mégis együtt leszünk terhesek és közösen vigyázunk az első perctől kezdve a mi kicsikénkre.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir100

az igazi apa úgyis az én kicsi Oxigénem lesz Wink / mint az örökbefogadásnál, de így mégis együtt leszünk terhesek és közösen vigyázunk az első perctől kezdve a mi kicsikénkre.
Olyan megható amit írtál, de most komolyan írom.Értékes párod van, nagyon becsüld meg...Én is ilyen embert akarok :cry: :cry:
A horoszkópos dolog egy kicsit kiakasztott. Hihetetlen,hogy milyen emberek vannak.....hobbi is.....
Te jó Isten!!!!
Szerinted ez mind örökölhető????

kagyló

Jó reggelt!

Hát kibénáztam magam reggelre az biztos :roll: , ahogy Lenin apánk is megmondta:
Tanulni, tanulni, tanulni.... :?
Riadtan ébredtem fel, hogy TE jó ég 9 óra (9-ig be kellene szúrnom őket), na és jött a para, emiatt....
Remélem jó helyre szúrtam őket, és nem nyomtam magaba egy liter levegőt :roll: :D

katapetra

Jó reggelt, vagy inkább jobb reggelt :shock:

A fejem olyan mint tegnap este :? még az ügyeletet is fel kellett hívni. Szerencsére engem róka koma elkerült...elmentem lefeküdni és bíztam benne,h ma jobb lesz, de nem :cry:
Remélem elmegy a front és jobb lesz :!:

Kagyló, sajnálom, de tudd,h ha bármiben tudunk segíteni, itt vagyunk!Ölellek: Kép
Amúgy csak 2 puszit kaptam :lol:

Melcsikém, ezek szerint Te is fejfájós vagy?

Katapetraaaaaaaaaa, Te HŐS :lol: huh mennyit szenvedtem én is a Merionallal :? de végére bele lehet ám jönni :wink: ugye,h nem is fáj?

Csutim, hogy vagy? Pocikád?

Zafír, tényleg annyira szépeket írsz :cry:

Nene, további jobbulást. A lándzsás utifüvet ihatjátok? Úgy tudom az nagyon jó köhögésre :wink:

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Zafír!
Ti itt közöttünk óriási Példaképek vagytok! :cry:

Kagyló!
Ha bármi gond van a kis lelkedben, gyere,és mond el.....szeretünk

Bari
Vigyázz magadra kérlek, PIHENÉS!!!!!Gyógyító ölelés :!:
Köszi, tényleg egy HŐS-nek érzem magam, aki bebénázta a döféseket
:lol:
Melcsi!
Aranyos vagy, hogy irígykedsz..egy picit :wink: nemsokára eljön a ti időtök is:-)Te is pihengess sokat, sokat.....

katapetra

Kép 2011.02.17.

katapetra

Bari, képzeld, én pont nem vagyok. Még terhesség alatt sem, max. 1-2x volt. De tegnap zavart a fény, meg éjjel, ahányszor felébredtem, éreztem, hogy fáj, nyilal. De szerencsére vissza tudtam aludni. Iszonyat idő van, tök nyomi az ember. Inkább csak aludnék, de azt sem lehet egész nap.
Jobbulást minden betegeskedőnek.
Katapetra, grat az első szurihoz. Nálunk a férjem csinálta, szinte élvezte, és nagyon jól ment neki. Bele fogsz jönni.

KépKép
momelcsi

Sziasztok ! Jobbulást Minden kedves Érintettnek!

...úgy tűnik ez ilyen nap. Nálam reggelre beköszöntött piri-persze mikor máskor, hisz ma nincs Dévai. Kérdeztem Ágikát hogy lehet-e esetleg valami fájdalomcsillapítót bevenni?!, de nem akart nyilatkozni.
Azt mondta hogy úgy tekintsek magamra mintha terhes lennék...de még sosem voltam, így azt sem tudom mit lehet mit nem.
SEGÍTSETEK!!!
van valami szer amivel át lehet élni ezeket a napokat?
...vagy bújjak el valahol az irodában görcsölni :shock:
parane
Budapest

Parane, huh együtt érzek én napi 4 cataflammal élek piri-napokon :oops:
Melóhelyen nagyon rossz tud lenni,ha nincs gyógyszer. Próbáld meg a MagneB6-ot, az utóbbi időben kiegészítőnek szoktam bevenni...vagy sztem egy Algopyrin nem csinál nagy bajt. Amúgy hány napra jött meg??? Csutinak a Panadolt megengedte, nekem tegnap az ügyelet az Algopyrint mondta. Sztem ezekkel nem csinálsz bajt. Amúgy én még amit szoktam, melóhelyen is: fél literes palackba amilyen meleg vizet csak lehet, teleengedem és beteszem a gatyómba :lol: Amúgy régen lehetett venni melegítő tapaszt, de mostanság nagyon kevés helyen árulják...

Jobbulást :wink:

bari6

paracetamol-kis adagban terhesek is szedhetik (panadolban, rubophenben is ez van)
Vendég

Parane,

Nekem és Nyuszinak is azt mondta az orvosa, és a védőnő is, hogy Algopyrint be lehet venni. Most mikor beteg voltam és beszéltem Dévaival, Ő meg a Panadolt mondta. Szóval ezeket vedd be nyugodtan, mert nem árthat, ha csak nem marék számra szeded :?

Ahogy láttam mások is ezeket javasolták. Remélem azóta már jobban vagy !

Barika,

A párom megkérdezte a patikában, és elvileg ihatom a lándzsás útifüvet, és már iszom is lassan egy hete, remélem lassan ez is kifejti a hatását.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

köszi Csajok!

Közben megérkezett terhes barátnőm, akinél pont volt is egy Algopyrin...amit megettem gyorsan!
Most már szuper! Alig várom a holnapot!

nene
örülök hogy ha kicsit is de jobban vagy!
parane
Budapest

Parane, azt hiszem a laptető is önmagáért beszél :lol: Hajrá kezdéééés :lol:

Amúgy megnyugtatásképp, az orvosmeteorológia szerint ma melegfront hat ránk holnaptól meg kettős fronthatás várható, hát nem szuper??? :shock: :shock: :shock:

bari6

HOHOHOHÓÓÓÓÓ!
Mindenki vegye el a részét a laptetőből! és tessék felhasználni!
...magam is bespájzoltam belőle :oops:

Bari, előző hónapban egy dolog miatt tudtam az elhúzódó kezdésnek örülni, mégpedig hogy nem kell majd fagyoskodni a következő hónapban, hisz itt lesz a tavasz....hááát nem is tudom

amit még nem értek, hogy miért a hajnali sorban állás? később nem néznek meg UH-on?
parane
Budapest

sziasztok,

parane, ha be akarsz érni időben a munkahelyedre, akkor éremes elsők között lenned, h hamarabb végezz. De persze nem KELL odaérni hamar :)), viszont akkor elég ha 8 előtt nem is mész, mert addig a hajnaliak vizsgálata le is megy (hajnaliak + műtétesek)
... hát ezért megyek én időben ;)

már nem esik a hó, juhéjjjj :lol:
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?