Sziasztok
Bari6
Most nagyon vissza kell olvasnom, meg is van. Három lett vissza ültetve, na én meg azt hittem, hármas ikreket vársz. Igaz ebből lehet is!!!Hány sejteseket kaptál vissza? Kálmán mondta, milyen neműek?Tetszik a vicced, farkaspóz........csak a való életben én biztosan nem bírnám ki, könyörögnék,csak egy iciri-picirit!!!!
Csuti
Barival együtt lesz neked is a teszt? Együtt voltatok?!
Ugyan azt szeretném kérdezni amit baritól is...?
Olvastam amit az örökbefogadásról írtatok, ritka az a férfi szerintem aki másnak a gyerekét elfogadja. Viszont akik ezt meg teszik azok előtt le a kalappal!!
Igazából szeretik a párjukat, és mindent megtesznek a cél érdekében...
Nekem a párom hallani sem akart arról,hogy örökbefogadás, vagy akár donorspermával lombik legyen.
Na, de nem azért jöttem,hogy lelkizzek. Már túl vagyok az egészen, belenyugodtam,hogy nekem nem lesz babuci....
Viszont a donorspermánál egy kicsit furának találom, ha olyanokat kérdeznek milyen végzettsége legyen az apucinak....Szerintem nem biztos,hogy olyan géneket kap, amitől okoska lesz a gyerek, az is lehet,hogy közepes tanuló lesz.Vagy nem?
Azt megértem ha a szemét, haját kérdezik, hiszen azért valami azonos legyen az igazi szülőkkel.
Dévisz fan?! Nem semmi!!!
Miért olyan érdekes a kisdoki?
kriszto82
Lehet, rosszul emlékszem....de lehet össze bújni,csak nem rögtön a beülti napon és utáni napon.
kagyló