A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Juppéééé!!!!Laptetőőőő!!!!

Önző módon megtartanék egy keveset magamnak a mensi beköszöntésére,a többit bedobom a közösbe,de főként Andinak,hogy a cukros dolog megoldódjon és persze mindenkinek akinek most szüksége van a lehető legjobb hírre!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu, tényleg itt lehet szülni is majd??
végre valami megnyugtató hír is ma... :wink:
Nem tudom miért amiket eddig láttam videón ott mindig a vajúdós szektor volt ilyen tetszetős, aztán a szülés meg már olyan kórházi közegben történt..... bár lehet hogy azok császáros dolgok voltak??? Látod már azt sem tudom, mert pörgettem a nekem gázabb részeket.... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzska! Tündér vagy!!! :)
Aztán ki van-e már téve az a stampós pohár????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Kubu,
éreztem hogy sunnyogsz a dokkerral, de ugye tudod hogy érted és nem ellened a kérdés???!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Még a szülőszobáról akartam írni, hogy a mávban nem ilyenek a szobák. Ott nincs igazán külön, inkább olyanok, mint a virág szirmai. És paravánnal vannak lezárva. Középen a nővérpult és az őrző. A wc kint volt, de volt belőle több. Szerintem az egyik csak a szülő nőké, a többi a többieké. Zuhany-kád: nem tudom, végig feküdtem vagy max. az ágy mellé állhattam. Ctg-re és infúzióra voltam kötve végig. Amikor már bement az eda, akkor nem engedtek felkelni, mert ilyenkor nem érzi állítólag az ember úgy a lábait. Hogy őszinte legyek, annyira nem is hiányoztak nekem. Megint jól elkanyarodtunk a meddőségi témától, de végülis a jelenlegi meddők is szülni fognak egyszer, legalább tudják hol mi a helyzet. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: ezek már modern szülőszobák!! :D
Épp ezért tetszenek nekem is :)
Vendég

andi: Engem sem vittek sehová, azt az ágyat alakították át egy kicsit. Erre a részre nem emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú... na ez a téma nekem még full kínai.... :shock: :shock: :shock: :shock: Pedig már megy a visszaszámlálás.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

andi: Te a Jánosban fogsz szülni ugye? Szűccsel?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!
Csajok most megjött vettem méhpempős mézet,mennyit nyaljak és mikortól,remélem ez segit,h következő mary jól megjöjjön!
Köszi
vikus82

Vikus, dejó!!
Vendég

Vicky: igen.

andrea-1

Andi:
Most készítem a poharat!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

vikus: A méhpempős mézből 1 kis kanálnyit kell naponta megenni. De szerintem ettől a mensid nem lesz rendezettebb, csak szép kövér nyálkahártyát fogsz növeszteni. Mondjuk ettől lehet talán több mensi, bár nekem nem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Akkor szerintem jó helyen leszel. Én csak azt nem értem, hogy ha a szülőszobák ilyenek, akkor a kórtermekre miért nem költenek egy kicsit?
vicky79
Budapest III. kerület

Van itthon nekünk egy liter méz, sima. Az nem jó? méhpempős kell a nyálkahártya vastagításhoz?
Vendég

kahlan: A méhpempő a lényeg, a méz csak vivőanyag. De az immunrendszer erősítésére jót tesz a méz ha nem vagy IR-es.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mielőtt visszaolvasnék kérdeznék tőletek valamit!
Az egyik ismerősömnek jövő hónapban lesz lombikja és azt mondták neki a kórházban, hogy mivel támogatott lesz, ezért mindennel együtt össz-vissz 10.000 Ft-ba fog kerülni neki!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Szerintem ez lehetetlen, még a BMC-ben is!

Szerintetek??? És állítólag még papíron is leírták nekik...

Na megpróbállak utolérni titeket! :D

gigibp

gyors kérdés:

Ann,
figy neked itt van a XX-ban kozmetikusod, jó, ajánlod, milyen árfekvés stb. stb. leírod nekem priviben pls

kööööööööööszönöm

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!!

Na,a fürcsi-pálesz kombó kipipálva!!!!!!Én mindent megtettem a cél érdekében,többi a természetre van bízva!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Gigi, szerintem ez képtelenség, nyugottan megszorozhatja 10-zel minimum. És még, ha jól stimulálható, akkor is kevés.Még az inszemhez is kevés. :shock:
Vendég

Gigi: nem tudom,hogy lehetséges-e...

Valami extra-ok esetleg?? Nekem támogatott lombikom volt,csak a gyógyszer 170e körül.
Nagyjából mindkettő ennyi volt.

Nem lehet,hogy az magára a beavatkozásra vonatkozott?
Vendég

Andi,
Le a kalappal, hogy csak 1 kilót szedtél fel eddig! Nem vagy semmi csájjéé! Ne parázz, nem lesz semmi gond ezzel a cukros carsággal, annyira pici az eltérés, hogy simán a következő már okés lesz! Amúgy én sem merem megszúrni magam, tudom tök gáz, de egyszerűen, amikor odatartom magamhoz azt az irinyó-pirinyó tűcskét, lever a víz és nem tudom magamba döfni!!! Szóval nem csak te meg Breki vagytok defektesek, hanem én is! Hi-hi! :D

Szuper ez a szülőszoba!!! Nem is gondoltam, hogy a Jánosban ilyenek vannak! Mint egy wellness hotel és még aji is van a végén, ami örökre a tiéd lehet! :lol: :lol: :lol:

Nekem azt mondta a csaj, hogy ennyibe fog kerülni. Mondom csak a gyógyszerek majd a 10szeresébe kerülnek, erre rámförmed, hogy értsem már meg, hogy ennyi lesz! Hát én nem élném bele magam ennyire, meg nem hinném, ha közgyógyos is lenne, sztem lombikot akkor se csinálnának arra.
Amúgy meg leállított inszem után mondták neki, hogy rosszul stimulálható. Naaa én ezt már végképp nem értem!
És sztem longja lesz, ami ugye még többe kerül...
Na erre varrjatok gombot!

gigibp

Hát Gigi, szerintem az ismerősöd össze fog esni a gyógyszertárban. A long meg még drágább. Maga gonapeptil többe fog kerülni neki, mint 10eft, és akkor még a stimu nem is kezdődik. Hát kíváncsi leszek arra!
Előre meg sokszor nem is lehet kiszámítani, hogy mennyibe kerül, mert az UH-kon derül ki, hogy mennyire reagálsz a gyógyszerekre.
Vendég

gigi: A barátnődet ne próbáld meggyőzni, majd pofára esik. Ha nem kell a segítség, akkor nem kell. Nekem az inszemek is min. 30.000-be kerültek és volt 60.000 is. Nehogy már egy longos lombik olcsóbb legyen. Közgyógyra? Ez szerintem érdekes lenne. Azért majd várom az infót, hogy hogy sikerült neki. És mennyiért.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Nem tudom olvastátok-e pár nappal ezelőtt az origo-n. Épp János Kh szülészet volt a téma.
Azt irták: szuper szülőszobák, viszont lepukkant gyerekágyas rész. Lehet ezt nem volt mód felújítani?
Persze mi igaz belőle én nem tudom, de aki ott volt biztos el tudja mondani milyen a nem fizetős kórterem ill. a mellékhelyiségek.

No Breki legalább te teljes új helyen leszel. De Uzs. sem volt ám ilyen. Az átépítés során is működött szülészet, és nagyon mostoha állapotokat irtak akkor.

Hát én mindenkinek gyors, és problémamentes szülést ill. áldott állapotot kívánok.

De akinek ismeretlenek a dolgok, van ám szül. felkészítő is szinte minden kh-ban. Esetleg ott nem lehet infókat gyűjteni?

Tudtommal János kh-ban is volt, talán van is - de Uzs-ban biztos most van folyamatban és tart május közepéig.

Minden jót

kispatak
Vendég

Mieza hírek:
jelentem Albert élőben is ugyanolyan gyönyörű mint a képen!!! :-)
sms-eztem Miezával és mivel nagyon sokan ma hazamentek, be tudtam sunnyogni hozzá. :-)
Franti csinált rengeteg képet, majd közzé is tesznek belőle.
holnap mehetnek haza. a hétvége húzós lesz, mert még holnap délben megy a védőnő + doki és a nagyszülők is érkeznek.
a hétfő talán már nyugisabb lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.02.18 07:24-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska,
hajrá páleszes fürdőzés!!! Méri térjen jobb belátásra végre!!!

Gigi,
szerintem is kizárt ez az összeg, de kíváncsi leszek. melyik kórház, ha nem titok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi
hát én csak most jutottam ide hogy olvassalak, cukor monjon le,
viszont hozzám átjöhetsz ebédkor cukrot mérek neked szivesen,
ha jól tudom te is itt 16ban vagy nem???
akár priviben is írhatsz.

bocs mindenkinek de most nem tudok már mindenkinek írni mert holnap megyek a tanfolyamra meg hajnalban kelek, ugye
Filip szülinapja lesz ovit is készíteni meg este vendégsereg lesz vacsira.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

morgen :-)

Gigi,
neked akartam integetős szmájlit, de itt olyan nincs.
hát én passzolok hogy miért mondhatták ezt az összeget, mindenesetre várjuk a híreket.

Lukácsné,
húúú de ügyi vagy, nagyon szép dolgokat csinálsz már.
Filipnek nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk !

Vicky,
Marcival minden okés volt, bezzeg Lizaszüléskor dettó ugyanígy remegtem én is amikor már megfigyelés alatt voltam, szerintem a fáradtság és kimerültség miatt.
húúú akkor most én leszek a nemjópélda :-) Marci velem volt, próbáltuk is a szopizást, de annyira kimerültem a közel 8 órás aránylag nehéz szüléstől hogy képtelen voltam bármire, Lizánál meg az egész napos várakozás (ha emlékszel 1-2-re kellett bemennem, de a front miatt full szülőszobák, így 8-kor mentem szülőszobára) a várakozás, éhgyomor, fáradtság, stb. stb. úgyhogy szülés után kiccsaj alig volt velem, megkértem hogy vigyék le a csecsemősökhöz, akkor tényleg hulla voltam, annyi volt hogy apa hozott nekem kaját, azt egy tálcán a mellkasomra tették és tudtam enni... engem nagyon kimerített közel 20 óra ébrenlét, hajnali Marci játék, délelőtti otthonizgulás, délutáni kórházi várakozás és 20-00.00 között a szülés :-)
szóval Lizi se szopizott szülőszobán, de délelőtt már jött hozzám és akkor rácuppant a csajszi :-)
vannak azért normális szobák, de persze ráférne néhányra a rendbehozatal, gondolom nincs pénz ahogy pl a 2. emeleti uhu előtti váró is brutál.

Andi,
bizony bizony ez a szülőszoba Rátok vár :-) emlékszem még nagyban sorbanállós időszakomat töltöttem BMC-ben és pont ment Tanár Úr át a szülőszoba átadásra, majd jön vissza és mondja nekem hogy siessek ezt mielőbb ki kell próbálni :-)
egyébként ahogy Vicky is írja az ágy végét pikk-pakk átalakítják (amiből már semmit sem látsz) és totál minden feltétel adott a szülés kórházi körülmények közötti befejezéséhez :-)

Zsuzsó,
cupp ígérem igyekszem, köszönöm az állandó aggódást (apropó nem akarsz örökbefogadni ? ).
yeeeeeeeeeeeeeeeees köszönjük Mieza híreket !

Zsuzska,
egészségedre.

Jánosban kismamik pls ha alapítványi szobát választotok akkor ne alacsony, ikeás ágyast, csakis a normál kórházit !

ha megengeditek írnék még a csecsemős részről, alapítványi szobák jók, persze csodát ne várjatok, mert itt-ott-amott egy tisztasági festés tutkóra jól jönne... de nagyon nagy létszámú szobába ne menjetek !
Marciszüléskor 1ágyasban voltam, majd meghaltam úgy unatkoztam, 1., Marci aludt kb. 22 órát/nap, 2., karácsony 3., csökkentett üzemmód, 4., embert nem láttam .....
Lizaszüléskor ezért megkértem a dokimat hogy segítsen :-) abban a szobában voltam ahol most Mieza, sima 3ágyas és van tusolója is.
olvastam én is a linket hogy tisztaság stb. stb. de hogy őszinte legyek se Marcivárandósság idején kórházi fekvéskor, se Marci vagy Liza szülés után nem találkoztam olyan dolgokkal mint a posztoló amit írt hogy uazzal a ronggyal törlik a wc-t mint a éjjeliszekrényt... sőt nekem inkább az volt a fura hogy Anikó a takarítócsajszi 2x min felnyalta az egész osztályt per nap !
mindenesetre sok múlik azon is hogy a betegek hogy állnak mindenhez, mert engem kevésbé zavart a közös fürdő roggyantsága mint az ahogy egyes emberek a közös fürdőt-wc-t képesek voltak otthagyni..... ez meg bármilyen csilivili környezetben ugyanúgy fennáll.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok Jóreggelt!

Zsuzsókám: remélem a tegnapi mensi-koktél hatásos volt!!!! :wink:

Kubukám: köszi a szülőszobás meg kórtermes infókat.... vélhetően én a karácsonyi szezonra már kettőben leszek... úgyhogy unatkozni biztos nem unatkoznék az 1 ágyasban sem.... de majd meglátjuk. Engem az effélékben a külön wc-zuhanyzó ami még vonzana, azon kívül, hogy külön lehetnék .... hát mittegyek? elkapattak, azt finnyás is vagyok eléggé.. :lol: :lol: :lol: :lol:
SZóval mész IR nézésre???? Jajjj......de azért hajrá :wink:

Gigi: Amit a barátnőd mont, hogy 10-esből lombik.... hááááááááát x minimum 12-15-szörös.. alsó hangon!!!! ....de tudod mit, legyen igaza, és változzék úgy a dolog, hogy ennyiből kijöjjön ezután... Szerintem itt senki nem ellenkezne, ha így alakulnának a jövőben a dolgok!!! Sőt.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Lukácsné: Először is Filipnek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :)
Köszönöm a felajánlást, ha gáz lenne az értékeimmel és tényleg komolyan kell ezt az egészet vennem, előfordulhat, hogy élnék vele, de első körben bizakodunk, hogy mettel jó értékeket fogok mérni, és nem sokáig kell ezen az egészen görcsölni...

Merthogy jobb színben látom már a világot ám! :)
Rajó tegnap hazajött és átbeszéltük ezt az egész sz@rt... arra jutottunk, hogy reggel 6 előtt bevállalja a kelést.... mér, eszek, 7-kor indulásakor megint mér ... ezen kívül esti mérés lesz, illetve hétvégén déli is. Megnézzük ezeknek az eredményét, és ha nincs kiugró vagy magas érték, akkor nem bonyolódunk bele túlságosan a dologba, tekintettel arra, hogy a metet úgyis szedem, és ez a cukros szirup nem csoda hogy felcseszte az értékeim a laborban (főleg gyogyó nélkül), hisz alapból egyáltalán nem eszem olyan kaját, amiben ennyi cukormennyiségnek megfelelő érték lenne.. meg ugye a hely szelleme is hatással volt a bioritmusomra, ahogy az az ütődött Alekosz mondaná.....
Lelkemre kötötte, hogy most ezekkel foglalkozzak, ne járkáljak rendelőbe v. védőnőhöz méretni betegek közé, vagy utazgatni, hisz beoltva nem vagyok és nem kell, hogy összeszedjek bármit is az orrba-szájba bkv-zással...
A kötelező köröket persze megfutjuk, diabetológia, diétás nővér, időpontok tegnap meglettek, meghallgatom mit mondanak, aztán úgyis megy minden, ahogy jónak érezzük ... a mettel kapcsolatban is minden megy úgy, mint eddig.
Szóval mért nekem este vacsora előtt 3,8 volt és utána 1 órával úgy, hogy direkt nemvettem be gyogyót, így lett 6,9.... még ez is értéken belül van úgy tudom.
Ma reggel éhgyomri 4,6 volt, ettem és vettem be gyógyszert, az egyórás mértés 5,3 lett.....
Persze nagy következtetést 2 mérésből nem lehet levonni, de ha így halad és hasonlókat fogunk látni, akkor az ilyen mérésikontrollokkal asszem talán békén is hagyhatnak majd pár hét elteltével, nem???
Mindegy, jövő hét elejére már lesz néhány mérés, abból látni fogjuk, hogy tényleg baj van-e, vagy az egyszeri extrém körülmény miatt volt 8-as az a cukor....
Amúgy így, hogy Rajó csinálja ezt a véres szúrós részét se voltam valami remekül.... mondta is hogy látja mi van, és ha ez ennyire szűk keresztmetszet, inkább neki se álljak itthon egyedül vigéckedni, mert nem kell, hogy ájulás, megütés, bármi baj legyen belőle... annyit az egész nem ér meg....
Egy tündér, imádom.... Szegénykémnek jól kijutott a sorstól általam..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzsókám: a mensi koktél természestesen ZSUZSKÁNAK SZÓLT!!!! :)

Neked viszont gratula, hogy ügyesen meglátogattad Miezáékat! :) Jó lehetett látni Őket! :)

Eszter, Avarka???? Hogy vagytok?????? :wink:

Gigi: jó tudni, hogy más is defektes.... de szerintem én viszem a prímet mindőtök között :) An-dinka-ságban.... :shock:

Hízás részével ha hiszed, ha nem curvára nem foglalkoztam eddig... anyósom basztat is vele.... mert ő bizony a Rajmundkával 30!!! kilót hízott és Rajmundka meg lehet nézni milyen szép nagy baba lett... blah-blah-blah...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vélhetően ugye hogy nem zabálok ha kell-ha nem dolog is lehet a háttérben, mert egyszerűen nem is bírok, nem kívánom a nasst, csak nagyon ritkán, tényleg...... a met szedés óta a terhességig 7 hó telt el, az alatt is mentek le már kilók, a diéta+gyogyó kombó miatt, nemtom mennyi mert nem méricskéltem, kb. ennyire foglalkoztat hogy mekkora is voltam/vagyok :)
Aki ritkán lát, az arcom miatt mondják egyből, hogy Te fogytál? Aztán ránéznek a kis dinnyére... és jót nevetnek.. hogy jaaaaa, hogy ide ment le minden? :wink:
Amúgy viszont azt olvastam, hogy az utolsó időszakban szoktak hízni a nők, na meglátjuk, hogy mennyi lesz a vége majd... mindenesetre nem nagyon kell új ruhatárat venni szülés utánra ezután, ennyi előnye biztos lesz.

Ja ruhák... vicces, mert az első trimeszterben vettem egy nadrágot, terhesfarmert, ami nagyobb volt méretileg mint amekkorával kezdtem, gondoltam majd jön az a +20 kiló és legyen mit hordani....ez volt a 9-10. héten kb.. :) .... Hát mostanában ajánlgattam már a kismamajelölteknek, mert vélhetően így nekem nemfog kelleni... :wink:

andrea-1

Andikám,
gondoltam, hogy Zsuzskának szántad! :-)
látod írtam én tegnap, hogy reggelre teljesen másképp látod majd a dolgokat! :wink: örülök hogy így lett.

Zsuzska,
van eredménye a pálesz koktélnak?

Lukácsné,
Filipnek boldog szülinapot!!!!

Kubu,
drukk az IR vizsgálathoz is!
örökbefogadást megdumálhatjuk. :lol: :wink:
ja, Mieza nem a nyikorgós ágyon van. :lol: :lol: és nem is a tiéden, hanem a harmadikon. :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám, csak nem ismersz valahonnan??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De tényleg, mégegyszer nagyon köszönöm a bíztató sorokat, tegnap tényleg világvégében láttam a helyzetet... :shock:

andrea-1

Andikám

Megvagyok, csak inkább olvasóba vágtam magam...várom a keddet és kellemes izgalom lett úrrá rajtam! Nem érzek semmit és kavarognak bennem az érzések... még sosem jutottam el idáig és fura ez a várakozás. Szorítok a kis bogyóimnak .....

Kép
avarka

Andi,
a lényeg hogy mára másképp van! és reméljük szépen rendben lesz minden a diéta + gyógyszer kombinációval! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka: Kisbogyók már befúrták Magukat és el is kezdték termelni a hcg-t!!! :) Amit a tesós teszt fog kimutatni!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám: a próféta szóljon Belőled!!!! :wink:

andrea-1

Ámen Andrea! :lol:

Kép
avarka

Szép jó reggelt Mindenkinek

Avarka nagyon drukkolunk Nektek

szülőszobás témát végig futottam, a JK-s képek nagyon barátságosak, mivel az én dokim is ott dolgozik valszínű megnézem majd közelebbről is lehetőleg még idén :) bár messze van nekünk de nem számít, az orvos a lényeg meg a bizalom számomra és mivel ez a JK-hoz kötődik így el is van döntve

Andikám, örülök, hogy kicsit vidámabban látod a cukros dolgot bíztam benne, hogy így lesz és lenyugszol

Zsuzska, páleszes fürdős akció megtette a hatását, van eredmény vagy jelek legalább?

Zsu szép a vonalzód :)

Kép
pannik
Budapest

andi: Örülök, hogy ilyen szép cukrokat mértetek, nem lesz itt gond. Mindig a reggeli a legmagasabb. Azt nem tudom, hogy végleg lekopnak-e rólad ha jókat mérsz, de ha már csak naponta 2-3x kellene mérni az is sokat számít. Mert szerintem egy idő után csak a főétkezések utánit fogják kérni. A profilt amit nekem csináltak azt nem tudom csinálják-e más kórházban is, elméletileg ez arra lenne, hogy kimutassa jó-e a mérőd.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezaz Andikám, nem szabad a cukros dolgot elbagatellizálni!!!! Ez elég veszélyes lehet a babára és az orvosok is emiatt nagyon komolyan veszik. Nekem a szobatársamnak egyetlen egyszer volt magasabb értéke, és onnantól hiába voltak jók az értékei végig diabéteszesként kezelték. A rendszeres vércukorszint mérésen felül még hetente egyszer vizelet profilt is kellett csinálnia. Vezetni kellett a bevitt folyadékot meg a kipisiltet, amit 24 óráig gyűjtenie kellett és azt megvizsgálták + az étrend.

Maccs
vörösmacska

Köszi Vicky, én is örültem neki :)
Hát , egyelőre a diétás nő a telefonban azt mondta, hogy reggeli-ebéd-vacsora evés előtt és után 1 órás értékkel menjek majd csütörtökön hogy láthassa hogy alakulnak az értékek....
Ebéd ebből biztosra csak szo-vas lesz ebéses érték is.... de ha látom milyen értéket mérünk azokra és jók lesznek, akkor lehet a békesség miatt beírom h-k-sz-ra is azokat, hogy ne baszogassanak, persze csak ha minden érték kivétel nélkül jó lesz amúgy is... ha eltérés lesz akkor viszont nem akarnék hazudni a saját érdekünkben... DE NEM LESZ!!! Ezt fejben eldöntöttem :)

Amúgy Téged milyen értékkel kezdtek el cukorügyben zargatni, megkérdezhetem? Hogy volt, úgy mint Zsuzsónál, hogy először mérések x ideig és annak tükrében izulin, vagy egyből olyanérték volt, hogy inzulin kellett?

andrea-1

Avarka, Eszter nagyon jó érzéseim vannak!!!!! KépKépKépKép hamarosan lehetne tesztelni, főleg ikrekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon drukkolok nektek!

Maccs
vörösmacska

Zsuzsó
3 hónapon belül 3 autócsináltatás??? Ez durva lehetett!
Még nem tudom, mikor adjuk le a kocsit, szerencsére teljesen használható. Egy hónapunk van, hogy bejelentsük a biztosítónak, az már március közepe, talán addigra jobb idő lesz és levonul az influenza.
De ha nagyon fárasztó, kiiratom magam és pihenem pár napot.
Bőrgyógyász nem mondott semmit, mitől vannak a sebek, elhiszem, hogy fáradt volt már este fél7-kor, de én is, mivel 6 előtt keltem és dolgoztam egész nap…
De úgy tűnik, használ a krém.
Kisagáma elkezdett enni, bizakodó vagyok…
Sajnálom, hogy nem úszod meg az inzulint, a francba!!! :(
Jó lehetett Albertet élőben látni :)

Pannik
Hát igen, vigyáznak rám fentről, hogy megint nem ültem a kocsiban a balesetnél...
Te melyik részről jársz be? Nálunk ugyanez van, villamosig elhoz férjem, mostanában elég sokáig, a Moszkváig, onnan már csak kb negyed óra villamossal átszállás nélkül.
Én azt olvastam a lándzsás útifűről, hogy várandósan nem szabad használni, a szirup nekem amúgy is kiesik az IR miatt.

Andi
Megfázásod javul? Kaptál vitaminokat meg homeós bogyót? Lázad nincs, ugye?
Ó, basszus, sajnálom a cukor mizériát!!! :(
Beszélj először Sz.-szel meg a háziorvossal, ha nekik is tetszik az ötlet, ismételjétek meg a terhelésest met-tel.
Én is azért nem értem ezt a vizsgálatot, mert nem túl valószínű, hogy megigyak egy pohár cukrot, főleg, ha diétázom…
Ennél jobban nem tudsz magadra vigyázni…
Rajó nagyon jó fej, hogy felkel miattad korábban.
Kaptál rögtön valami mérőkét, vagy ilyenkor meg kell venni?

Zsuzska
Értettem, akkor se hüllős, se babakocsis képeket nem hozok, mert ki leszek utálva :)

Gigi
Ki írta ezt le az ismerősödnek???
Jobb lenne, ha felkészülne a valós árakra, elég szar lesz a gyógyszertárban sokkot kapni!

Én picit jobban vagyok, tegnap bementem a gyógyszertárba, hogy adjanak valamit köhögésre, mert egész éjjel nem aludtam a köhögőrohamok miatt.
Persze semmit nem lehet, amit talált volna esetleg, az szirup volt, nem mehet a diéta miatt.
Úgyhogy vettem hársfateát meg mangalicazsírt és éjjelre megcsinálta férj nekem az Eszter féle pakolást. Lányok, végigaludtam az éjszakát, úgyhogy ezer hála érte!!!
A tamtum Verdét nem ehetném a gyógyszerész szerint, szerintem meg igen, úgyhogy bevetettem azt is.
Ma megyünk először kismamatornára a barátnőmmel. Eddig csak otthon nyomtam, kíváncsi leszek!

Kép Kép
estrella22

andi: Nekem a 15. héten kellett a metet abba hagynom és akkor volt a terheléses cukrom 7,8. Azt mondta a doki, hogy ez akkor már magas. Utána méregetnem kellett és 1 hét után kiderült, hogy gyógyszer nélkül többször mértem 7 és néha 8 fölötti értékeket is. Úgyhogy már a hétvégén kórház és inzulin volt. Ez pont az aug. 20-ai hétvégén volt és kimehettünk egyébként sétálni, sőt az egyik éjszaka otthon is aludhattunk. Utána 2 hetente járnom kellett a szülésig. Súlyt mértek meg vérnyomást, megnézték a naplómat és változtattak az adagon ha kellett. De nekem nem nagyon kellett. Volt többször olyan hogy otthon kellett reggeliznem és 1 órával később vért vettek. Ilyenkor egy csepp vért tettek a mérőmre is, hogy a laborhoz képest mit mutat. Nekem ez nagyon jól jött, mert az első mérőm nagyon nem jó értékeket mért, le is kellett cserélnem. A csőprofilt akkor csinálták, amikor az inzulin beállításon voltam, meg amikor egyébként is be kellett feküdnöm tüdőérlelésre.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem volt jó a cukormérő?? Ne idegelj.... tegnap vettünk egyet... agyfaszt kapok, ha kidobtunk az ablakon 12 ropit rá és kuka lesz... :shock: :shock:
Megkérdezhetem milyen mérő volt a nem jó és milyen amit utána vettél?
Amúgy nézegetek én is majd egyszer-egyszer met néküli értékeket is, mert kíváncsi vagyok rá, hogy normál étkezés mellett mit fog úgy mutatni... :shock:

Estrella: Sokkal jobban, szerintem holnapra már nem lesz semmi nyoma... Nem volt lázam, sőt hőemelkedés se mikor kijött.... Sz.viszont azt mondta hogy ha láz is lenne, ne igazán szedjem már a Panadolt, mert ez már majdnem a 3. trimeszter... Ja mondom Neki, és akkor ha láz van mégis mit? Mert más lázcsillapítókra meg allergiás vagyok.... Mondta erre, hogy hát igen, így akkor ez jó kérdés... de

Tesóm tegnap kitett magáért, hozott egy táska vitamint kb... mindenféle zöldségek, gyümölcsök, meg patikában is bevásárolt + c vitamin, oscillok..izé gyogyó...azokat nyomattam meg marha sok teát, folyadékot, éjjelt végigaldutam nem volt köhögés, semmi... most is jó még a helyzet, úgy tűnik sikerült a kezdetnél elkapni a grabancát a kórságnak..... :wink:
Tesóm amúgy nemnormális, felhív tegnap a patikából, hogy mutattam múltkor neki a szüléses listát, hogy mik kellenek.... és mit lehetne megvenni arról, ha már ott van a patikában .. mondom hogy semmit, mert majd receptet kapunk a dolgokról és akkor vesszük meg... De csak erősködött hogy mondjak valamit.... nézem a listát, hát jobb híján a Tena Lady betét volt az amit tudtam neki mondani... hát gyerekek, hogy az mekkora baszott nagy cucc még becsomagolva is !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi, szülés után az őrzőben kettesével tették alánk a Tenát :D :D :D :D :D :D :D Ajánlom a hálós bugyit, az jól megtartja a betétet.

Maccs
vörösmacska

Macsi.... aztakukurikúúúú..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hálós bugyi már van, egyelőre 4 db.... öööööööö férjriasztó cuccok azért ám ezek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

andi: Ami nem jól mért az palmlabos volt, anyu vette náluk a gyógyszertárba. Be kellett volna kalibráltatni, de mivel ahhoz nem lehetett felírni receptre a tesztcsíkokat, ezért inkább odaadtam az egyik rokonomnak hogy bajlódjon vele ő. Neki nem kellett rendszeresen mérni, csak szereti néha ellenőrizni. Ilyenkor nem biztos, hogy sokat számít egy 0,5-ös eltérés, de nálam igenis számított. Utána receptre vehettem egy d-cont optimumot, így ez 7500 volt. Ehhez már lehetett kapni receptre a csíkokat és max. 0,3-mal mért mellé.
vicky79
Budapest III. kerület

Már megint, nem is értem. A laptető a tesztelőké.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?