A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Üdv mindenkinek!
Nem volt net,ezért nem jelentkeztem.Aranyosak vagytok,hogy gondoltok ránk.Hétfőn voltunk Dévisznél,valami elkezdődött,a páromnak mutatta a monitoron a sárgatesteket,de ennyi.Április 10-e előtt nem kezdhetünk.Lejártak a papírok,intézzük azokat.A Mária utcában mikor van labor?Még nem jártunk ott,az előzőt az ÁNTSZ laborban csináltattuk,de most D ide irányított!Mikor érdemes menni?Mennyibe kerül?
zs76

ZS76, örülök,h jöttél :lol: :lol: és nem is olyan rossz hírrel :lol: Gondolom Déviszis biztatott benneteket :wink:

Ami a lejárt papírokat illeti, HIV és Hepatitisz, Rubeola, Toxoplazma...ezeket mind-mind meg kell újra csináltatni??? :shock:
Ha jól emlékszem, akkor minden nap 8tól lehet menni vv-re és elég gyorsan lehet végezni :wink: Tavaly 4500 volt/fő a vv ha az emlékezetem nem csal.... :roll:

bari6

Zs76! ugyan az, mint nálam...habár D nálam decemberben is sárgatestet látott, mikor 1 hónapot késett... :shock: :shock: :shock:
Vendég

sziasztok
Bari6,katapetra
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!!! :wink:
Ne aggódjatok miattam, majd egyszer a kis kagyló megnyílik, de sokára lesz az még...
:roll:

Pihenni, nem streszelni, és sok húsi,ásványvíz stb. Lassan mindenki célba ér majd, már megszoktam, hogy egyedül maradok ezen a fórumon. Hiszen már a régiekből senki nem maradt itt.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Parane! Akkor holnap mész Apánkhoz? Egyébként valóban azért célszerű korán menni, mert 9-től mennek a műtétek és addig kb 7-9 ember megy le ultrahangon, ha ezutáni "sorszámot" kapsz akkor akár 11-ig is "be lehet ragadni".

Zs76! Ez azért biztató! Mi decemberben voltunk a Mária utcában, HIV,HEPA stb. vizsgálaton 11ezer ft-ot kellett fizetnünk kettőnknek összesen.

Kagyló!Annyira szeretnék tudni rólad én is. a régi fórumosok valóban nagyon eltűntek, nem is értem miért?!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto
Kagyló az igaz hogy régi fórumozó,de ezt szerintem nem tudja mert nagyon ritkán jött,alkalomszerüen. Leginkább csak akkor ha infóra volt szüksége. Bocsi kagyló hogy helyetted válaszolok,de így van.
Sajo Szimba és Én, akik abból a csapatból aktívak maradtunk,és néhány zugolvasó,akik néha benéznek :) Amikor megcsinálták a babások és a nagy pocakosok a babás topicot,átköltöztek oda és utána elmaradoztak :(
Vannak egyéb dolgok is ,de erről nem biztos hogy illő beszélnem.

szurikáta
szurikáta56

Szurika! :? :?

Igazából én azt megértem, akinek pici babócája van, nem ér rá ilyesmire... csak pl. amióta olvaslak titeket és én is elkezdtem írni azóta is nagyon sokan felszívódtak... :(

Remélem nem azért mert sok új emberke jelent meg.. többen nyavalygunk stb. stb... mert végülis azért van a fórum, hogy elmondjuk a nyűgjeinket olyan emberkéknek akik tudják miről is beszélünk...

kriszto

kriszto82

Osztom a véleményt...nagyon keves lettünk aktív használók.....
ezzel csak az a baj, hogy idővel kikopunk :(
Ami nem lenne jó, mert sok-sok erőt adunk egymásnak, és ha az ember érzi, hogy kedvelik, aggódnak érte, az nagyon sokat számít egy ilyen nem egyszerű helyzetben! Amiben vagyunk.....

Parane!Örülök, hogy kezdesz Te is, sok sikert holnapra, majd meséld el mi volt!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

kriszto
Szerintem az természetes hogy időről időre újak csatlakoznak,ez így jó.Akik meg nem jönnek azoknak millió okuk lehet:anyagi,lelki,egészségi,vagy csak egyszerűen elmaradnak. A "nyavalygás" is rendben van,hiszen mindenkinek van/vannak problémái,kérdései,és aggódni valója.Biztos szoktál más topikokba olvasgatni (Én igen) :) ugyan ilyen szinten megy a téma.
2007 decemberben csatlakoztam,azóta ez a csapat talán a harmadik? :roll:
ami kezd összeállni.
Csak csacsogjatok,én szeretem olvasgatni,megszerettelek ám Benneteket :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Jaj Szurika!
Olyan jó, hogy itt vagy!!!!

katapetra

katapetra
Te kis szurizóbajnok :lol:
Puszikállak!!!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Jaj, Katapetrában elindultak a hormonok..... :lol: :lol: :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

kriszto
Pont erre gondoltam én is :) :)
Meghát holnap jön haza a férje :) biztos nagyon boldog :)

szurikáta
szurikáta56

Az biztos..... nem is hallunk róla szerintem holnap délutántól jó pár napon át.... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Jól van csajok, elvagytok, látom :lol:

Nem irígykedni...Kriszto drága, ha csillapodik piri, te is kapd el párocskádat, mert hosszú időre, csak a farkaspóz marad :lol:

Szuri.... :oops: hogy dolgozol holnap?

katapetra

katapetra
Déli 12 ig ????? :)
A farkaspózos vicc nagyon tetszett :lol: :lol: :lol:
Már akartam Neked mondani hogy az egyik unokám neve Petra :)

szurikáta
szurikáta56

Nagyon jó egészséget, szép életet kívánok Petrának!

Akkor tárgytalan...csak a reggeli adagnál kértem volna bátorítót...Na mindegy marad a pálinka :lol: VICC

Megoldom :D

katapetra

Attól függ merre laksz, mert 9 re megyek ,és előtte esetleg?

szurikáta
szurikáta56

Szuri:privi ment :wink:

katapetra

nem jött át :cry:

szurikáta
szurikáta56

Zs76
Mi a Mária utcában a HIV, Hepa, Vérbaj leleteket csináltattuk. Minden nap vannak 9-12-ig. Egyéb leleteket amit a háziorvos nem tudott felírni azt egy fizetős laborban.Küldöm az elérhetőségüket, itt árlistát is találsz:
http://centrumlab.hu/
én ezeket találtam a legolcsóbbnak, ha Ti tudtok jobbat akkor érdekel engem is!
Fel a fejjel!, a tavasszal a babóca is eljön reméljük!

kriszto
bízom benne hogy holnap reggel elérem telefonon Dévait, és azt fogja mondani hogy induljak azonnal! :D

katapetra
kitartás a szurikhoz! szorítok érted! aztán majd részletesen el kell mondd a tapasztalatokat :wink:
a pálinkáról meg annyit hogy én annyira számíthatok a szuriknál a páromra hogy én szúrok, ő iszik hogy mindketten túl legyünk rajta
...legalábbis legutóbb ez történt :D
parane
Budapest

Parane, Bari6 és mindenki akinek a piri nehezen elviselhetõ: nekünk van egy vászon zsák szerû megoldás, amiben valamiféle magvak vannak bevarrva. Sok éve már hogy készen vettük. Ezt mikróban meg lehet melegíteni. Az én dolgom a nap bármely pillanatában, igény szerint, megfelelõ hõmérsékleten "tálalni". Ez egy kellemes, természetes anyagokból pocakra (meg más fájó részre) rakható praktika. Biopszia után a -20 fokra hûtve nekem is segített :)
Mégse egy fránya PET palack.
oxygen
Budapest XIII. kerület

cseresznyemagpárna, DM-ben kapható. Később a babó pocakjára is jó, ha hasfájós. Nekem is van, és a fülemre szoktam használni, nagyon hatásos. Amúgy fagyasztva is használható, pl. mell gyulladásra szoptatáskor. Na persze, ezeket csak hallomásból tudom én is.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Köszi a tippet a párnát illetően, azt hiszem kénytelen leszek kipróbálni :?
Én eddig bírtam...volt egy rossz megérzésem és csináltam tesztet...vagyis a rossz megérzés még kedden volt és negatív lett a teszt. Tudom korán volt még (az előzőnél már a 10. napon poz. volt) így megnyugodtunk és bíztunk tovább a pöttyökben. Jöttek is olyan tünetek amiből szinte biztosra vettem volna,h sikerült...de sajnos ma reggel ez az álmunk is szertefoszlott :cry:
Negatív lett a teszt és már piri jelenlétét is érzékelem.

Igyekszünk összeszedni magunkat és a jövőre gondolni..............
Ha piri megjön és mondjuk pont hétvégére esik akkor szerintetek mindent abba lehet hagyni? A crinone, utrot tuti, de a prednisolont?

Nagyon-nagyon drukkolok a teszt előtt állóknak!!!

Szép napot!
Bari

bari6

Jaj Bari! Biztos???

Kép
avarka

Zs76!

a Centrumlab-ról én is csak jókat tudok mondani! Tegnap is voltam náluk, TSH, prolaktin ügyben ééééés délután 3-kor már jött is az email az eredményekkel! És valóban messze a legolcsóbbak a többi laborhoz képest!
De szerintem alapvetően mindent meg lehet csináltatni TB-re, kivéve a Mária utcás HIV, HEPA stb.-t.

Parane!
Majd gyere, hogy mikorra mész? Vagy hogy mi volt? :wink:

kriszto

kriszto82

Bari..... :( ...túl korán teszteltél....a véreredmény a pontos!!!!
Kérlek ne törj össze! Még semmi sem biztos!

Ölellek!

katapetra

Mné, Te hogy bírod? nem teszteltél még, ugye? :wink:

Krisztokám, holnaptól szurmancs?

A Máris u.-ban nekünk is 11.000.- volt a HIv, Hepatitis....(decemberben)

Én ma reggel már sokkal ügyesebb voltam, na jó nem egyedül csináltam :D Köszönöm Szuri a segítséget! :wink:
Puszi

Kép 2011.02.18.

katapetra

Én a HIV, HEPA és szifilisz tesztet is TB-re csinaltam és D elfogadta. Háziorvos megcsinálja, a többi laborral együtt.

Bari, sajnálom. :cry: Mikor kell visszamenned D-hez?
Vendég

Aranyosak vagytok :wink: Déviszt majd csak jövő pénteken kell hívni.
Az,h biztos e a teszt, hát nagyon negatívnak nézett ki. Hozzáteszem, ennek ellenére nem hagyok abba semmit, max. ha megjön piri. Fájni már szinte folyamatosan fáj a hasam...
Katapetra, Dévisznél nincs véreredmény. Ő sztem ezért is kéri a 21. napi tesztelést,mert sajnos szinte mindenre példa lehet.
Hétfőn sztem megyek már dolgozni,mert itthon nagyon-nagyon rossz :cry: ott majd elfoglalom magam, aztán pénteken Déviszezek egyet :P Azért bízom benne,h hátha lát valamit...

Egy dolog miatt vagyok csak elkeseredve. Az elsőnél egy babát kaptunk és az elindult. Most hármat és egy sem lett belőle :shock: valamit csinálni kell az agyammal mire a következőre megyünk,mert a bizalmam megrendült...már a 3. lombik lesz.
Ne haragudjatok rám,h ilyen negatív vagyok, de ti itt mind tudjátok milyen szar ez...és talán így rosszabb,h az előző pozitív volt,mert annyira biztosra mentünk,h most sem lehet másképp és mégis...Na megyek, elteszem magam,mert egyre több butaságot írok.... :shock:

Bari

bari6

Sziasztok!!!

Na, itt van egy régi zug.fórumozó... :lol:

Bari :cry:
Zs76,Kretty: :cry:

Jó ez a táblázat, mert hamar képbe jön az ember...
Kedden voltam Dnél, és a bal petefészkemben, találtak egy cisztát. Abban maradtunk ha péntekig felszívódik akkor elkezdjük, ha nem akkor köv.hónapban.
Felszívódott!! :lol: (Akupunktúrára járok)
Nem mertem hamarabb írni, mert már nagyon babonás vagyok és semmit nem merek elkiabálni....
Mindenkinek nagyon drukkolok! Olvaslak Benneteket!

Szurikáta, egy szerencse szurira igényt tartanék! :D E lsem merném különben kezdeni! :wink: Jó, hogy velünk vagy! :D

Hajrá!

Kriszto: :wink:
emerenc

Bari!
Nagyon drukkolok azért még péntekig, bocsi, nem tudtam, hogy nincs vérvétel...
:oops:
Még NE ad fel!

Emerenc, beírhetlek a tábliba? A kezdést a piri első napjától számoljuk, na mit szólsz hozzá? A kezdés a mai nap lenne, ma jött meg?

katapetra

Bari, ne add fel, ezt mondogattuk Krettynek is. És látod, bár szomorú volt, de kapott jó hírt is (mert szerintem jó hír), hogy elindult valami, de leállt. Sokkal jobb, mintha semmit nem látna!!!

Kriszto!!! Ma reggel bár 6:15 felé indultunk otthonról, próbáltam kukucskálni, és OK, akkor még nincsenek sokan, de egy valaki már várt a sorára! Remélem ez is info Neked!!

Emerenc, gratulálok, csak ügyesen és akkor most már gyere mesélni!!!!! Mikor lesz az első szuri?[/b]

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Emerenc!!
Szuper hír! Akkor kedden délután beállításon voltál? Holnaptól szurizol te is? És akkor hétfőn reggel talizunk?

Nyuszi! Köszi. Fél hétre szoktam járni, remélem most is elég lesz, ha úgy megyek, ha az első 5-ben benne vagyok, akkor már szupcsi!

Barika! Teljesen együttérzek veled. Fel kell készülnöd nagyon a következőre és nem szabad arra gondolni, hogy nem sikerül! Muszáj lesz neki... Tudom mit érzel, de már ti is bizonyítottátok, hogy lehet, LESZ kisbabátok! Tehát csak türelmesnek kell lenni... eljön a ti/mi időnk is!!!!
Ölellek és azért ne felejtsük el, hogy jövő pénteken mész Apánkhoz, és ki tudja mi történik még addig, lehet, hogy előkerül a pici maszatkátok! :wink:

kriszto

kriszto82

Bari: Kérlek ne add fel a reményt! Még csak ma van a 2. hét. Krettynek is ezt mondtuk! Még van egy hét hátra, sé így, ahogy Kriszto írta, addig bármi történhet! Küldö neked egy óriási ölelést, hogy tudd, mi itt vagyunk neked, és nagyon szeretünk!
Kép

Mné
mné

Emerenc, nagyon-nagyon örülök,h kezdhettek :lol:

Nyuszi, Kriszto, Katapetra, Csuti és mindenki, köszönöm a támogató szavakat és próbálom elhinni,h jövő péntekig még bármi lehet...

Lenne egy kérdésem hozzátok. Ugye volt közöttünk olyan aki ment a crinonnal dolgozni? Azt hogy kivitelezte? Korábban tette fel és ahhoz képest 12 órára rá az utrot? Csak azért kérdezem,mert nekem alég nehéz az utazás miatt a 12 órát összehozni :? de abbahagyni nem szeretném... Ill. még egy kérdés :D jött meg valakinek crinone és utro mellet? Egy barátnőm szerint egyik sem azért van,h a nyálkahártyát visszatartsa...vélemény?

Olyan jó,h Kriszto, Emerenc, Parane, Katapetra és talán még Poszi is kezdtek,mert majd a figyelmem rátok terelődik és talán ripsz-ropsz elmegy ez a 3 hónap :lol:

Katapetra, hánya mész holnap?

Parane, gyere majd,h mit mondott Dévisz :lol:

Mné, neked is köszönöm!!!

Pusza,
Bari

bari6

Én dolgoztam a gyogyik mellet, és arra ügyeltem, hogy 12 óra eltérés legyen meg. Ezek tényleg visszatartják a mensit, én péntek reggel nem raktam már föl gélt és délutánra meg is jött!
Vendég

Barika,

Nagyon sajnálom, de ahogy a többiek is mondták, még nincs minden veszve, mert csak jövő héten pénteken mész Dévaihoz, és mindig az számít, hogy Ő mit lát és mit mond.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Aranyosak vagytok...

február 14.én jött meg. Ma volt az első szurim.
(Már a gyógyszertár elött hasba kellett szúrnom magam. :lol: )

Ha minden jól megy ott leszek hétfőn....

Drukk......
emerenc

ja,és 4.lombik lesz!
emerenc

Február 14, szerencsés nap :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Innen a hús mellől írok Nektek...
reggel beszéltem Dévaival, 4-re megyek és nagyon bízom benne hogy semmi akadálya nem lesz a kezdésnek!

bari,
nagyonnagyon sajnálom! és őszinte csodálatom Mindenkinek aki eddig kibírja tesztelés nélkül!
Utazás, beszélgetések na meg egy kis munka biztos helyreteszi a dolgokat és újra tudtok majd bízni a következő lombikban!
(képzelj ide egy skype-s ölelős medvét)

emerenc
ebben az időben szurizni az utcán nem semmi!! drukk a petenövesztéshez! :D TE mindent megteszel!

kretty
nagyon ügyi vagy ha minden leletet elintéztél a háziorvossal! én hiába vertem az asztalt, azt mondta nincs hozzá jogköre! mitöbb kikészült hogy a nőgyógyászok akik ki tudnák írni ezeket a vizsgálatokat, hozzá küldözik a pácienseket ingyen....

katapetra
táblázat csodálatos!
mikor mész UH-ra legközelebb? érzel valamit a szuriktól?
parane
Budapest

Nyuszik megelőzött :lol:

Pont azt akartam írni Emerenc, hogy a Valentin nap meghozta pirit, és reméljük ez azt jelenti, hogy majd több babátok is egymásba fog szeretni :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

nene

Te(ti) hogy vagytok? Betegség elmúlóban? :)
parane
Budapest

Mné!!!
Nem írtál magadról egy ideje... hogy vagy???? érzés? Piri még sehol... remélem...

Emerenc! Hát hogy a viharba ne lenne minden rendben! Akkor hétfőn reggel talizunk. Korán-járós vagy?

Parane! Húúúúúúúúúúúúús! Ne is mondd!!!!!!!!!! Kezdőőőőőőőőődik! :lol: :lol:

Katapetra! Tényleg én is akartam kérdezni, hogy érzel-e valamit, csak a nagy irigykedésben kiment a fejemből... :oops:
Szép délután, estét, éjszakát, holnapot stb. NEKTEK! :roll:

Szurika! De tündér vagy, hogy segítettél ennek a lánynak! :wink: :lol:

kriszto

kriszto82

Parane,

Köszönöm, most már biztos, hogy a javulás útjára léptem :lol:
Kapok levegőt (ezek az apróbb örömök az életben), lement a gyulladás az arcomról, most már csak a köhögés maradt, de mintha mára már az is csillapodott volna egy kicsit.
Szóval én gyógyulgatok, és bizakodom :wink:

Majd gyere és mond, mint mondott Dévai, mikor kezdhettek :!:

Mné,

Tényleg nagyon csöndben vagy, remélem, ez egy pozitív titkolózás :lol:
Hétfőn tesztelsz, vagy hétfőn már mész Dévaihoz is?

Lányok, akik reggel jártok UH-ra, öltözzetek fel jól, mert a jövő hétre megint nagyon hideget, fagyokat mondott :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mindenkinek egy kis adagot....

Kép pipicici

Kép

Kép

Sok-sok folyadék:
Kép

És a zöldség:
Kép

csemegézzetek! Képen jobb nézegetni, mint 2 hét után is folyamatosan legyűrni.... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Parane,
mi nagyon ritkán mentünk hajnalban Apánkhoz, mert épp nem dolgoztunk, és ráértünk később menni. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor fél 10 - 10 körül menj, és akkor 1 óra alatt végzel (persze, ha ráérsz). Mi már ezt tapasztaltuk. :wink: Nekem is fájt a fejem 3 napig. Sugárban volt rókakoma :cry: nagyon rosszul voltam, felhívtam D-t és a Panadolt mondta, hogy bevehetem. Bevettem, már jobban voltam, majd másnap hajnalban még egy felet muszáj voltam, mert még mindig fájt. Hát ez a szörnyű front akkor nem csak engem készít ki. Ha még fáj a pocid, akkor én is mint Bari a forró vízes palackra esküszöm. Attól nincs jobb görcsoldó!!!!!!!!

Zs76,
októberben nekem is látott Dévisz sárgatestet mindkét oldalon, és azt mondta, hogy valami elindult, csak... Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kagyló,
drága, nem vagy egyedül...itt vagyunk mi neked :lol: elhiszem, hogy régóta vagy itt, ha jól látom akkor 2004 óta? De előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog, sikerülnie kell, és ha olyan nagyon rossz is a híred, muszáj BÍZNI a csodában.
Igen, amúgy akkor voltam én is punkción, transzferen, amikor Bari. Én is 3 babókát kaptam vissza, 2db. 4 sejtest, és 1 db. 7 sejtest. :lol: Azt mondta a mi Kálmánunk, hogy ez jó! És D. megkérdezte hogy: ahány puszi, annyi gyerek! Én kettőt kértem :wink:

Katapetra, Kriszto,
farkaspóz? De meddig? Mi már több, mint 20 napja csak álmodunk a hancurról, a férjem minden 3. nap megkérdezi, hogy meddig kell még várni? :? Amúgy megy a húsevés mindkettőtöknek?

Mné,
hétfőn 21-e. Akkor kell tesztelned úgye? Nem mondod, hogy még nem vagy rajta túl.......... nagyon titokzatos vagy ám!!! :wink:

Emerenc,
ez nagyszerű hír. Akkor te is kezdessz? JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!

Kretty,
beteg voltam, nem ment le a vérnyomásom, előjött a migrénem, hánytam, rosszul voltam. Hívtam D-t, elmondta, hogy vegyek be Panadolt, és menjek kórházba, ha nem javulok. De szerencsére jobban vagyok. Neked jól telnek a napjaid?

Avarka,
neked is most volt valamikor a beültetés? Vagy rosszul tudom?

Nene,
nagyon vigyázz magatokra, és pihenj sokat, de biztosan nem lesz semmi baj. Csak a mi kis D. dokink nagyon félti a "gyerekeit" :lol:

ÉS!!!
Drága Barikám!!!!!!!!!!!!

Még nem jelent semmit az a negatív teszt a 14. napon. Tudod bízni kell, és minden jól alakul. Még az is lehet, hogy D. azt mondja, hogy lát ott egy nagyon picurka kis dolgot, csak még nagyon picike, és ezért nem mutatja ki a teszt.
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!! Puszilunk, és szeretünk!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kriszto,

Laptető :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Huh!
Egy pillanatra nem figyelek oda, és ennyi info, örülök, hogy újra pörgünk....
:lol:

Parane, drukkolok ma délutánra, hajrá!!!!!

Emerenc köszi az infót, holnap reggelre ott leszel Te is a tábliba, és nagy-nagy drukk a hétfői Uh-hoz!

Nyuszi:örülök, hogy itt vagy, hogy van a pici lány?

Nene: Jobban vagytok?

Hogy mit érzek??? :roll: :? hát szúrásnál fájdalmat, :) de Szurika nagyon ügyes volt, még a kis darazsat is jól adta
(kis darázs=Clexane, nektek ilyen nincs)!
Egyébként ma csak annyit, hogy több szellőcske jön :oops: DE:D nyomom az ásványvizet, és a húst, de csajok én ettől rosszul vagyok...töltött paprikát készítettem,de alíg bírtam lenyomni a gombócokat :( kínlódok mint a kutya!
De nem baj, ma megjön a drágám, és majd lemozogjuk!(juj, de malac vagyok:D)

Holnap reggel megyek, 1/2 9-re! Infóval vszínű csak vasárnap este tudok majd szolgálni, mert a vizsgálat után Strasshoff az uticélunk.

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?