A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

húúúúúúúú laptetűűűűűűűűűűűűűűű
Magamnak is megtartva egy kicsit MINDENKIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

hát bár nagyon jó lenne találkozni, de azért remélem 1-kor már nem leszek ott :) a főnököm nem örülne neki de ki tudja, vizeletet is kell vinnem és az van a papíron hogy meg kell várni a vizsgálatok eredményét vv, vizelet, uh és utána eredményre várás nem tudom meddig fognak ott tartani
pannik
Budapest

úgy szégyenlem magam miatta, de egyszerűen nem tudom megjegyezni, hogy előző meg az azt megelőző alkalommal hogy voltak a dolgok :( például erre a vizelet vizsgálatra sem emlékszem h lett volna, pedig biztos volt. olyan lukas az agyam és ez nem jó
pannik
Budapest

Sziasztok!

A éjszaka elég vacak volt . A fejem lüktetett, az arcom fájt :-( na elég a panaszáradatból :-) :-)

Kecsmary :-)
Igen szőkésbarna középhosszú hajam van :-)
Mikor mentem be elötted? Én nem láthattalak ??

Hétfőn én ugye hátul leszek a elfoglalom valamelyik szobát :-)
Ha van kedvetek gyertek hátra :-)

Üdv Andi

Üdv!
Andi
kisborso

Kecsmary :-)

Az uh-nál volt egy csajszi mosolygós magas tunikában :-)

Talán Ő voltál te???

Üdv!
Andi
kisborso

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni?
Ha jól emlékszem itt olvastam nálatok,h valakinek a Crinone mellett fekete valami jött ki...Dévais vagyok és ma reggel ilyet tapasztaltam....Ez arra utal,h meg fog jönni? Sajna negatív a tesztem :( ill. crinone és utro mellett jött már meg valakinek?

Miezea, így ismeretlenül is gratulálok Alberthez, nagyon szép kisbaba. Sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Avarka, Eszter +++++++++++++++++++++++++++++++

Drukk mindenkinek és köszönöm a segítséget!

Üdv.,
Bari

bari6

Bari: Ancsinak is,meg nekem is volt,hogy a kijövő Crinone egy része szó szerint szürkés-feketés volt.

De semmi vér színezete nem volt.
Ez teljesen normális jelenség a Crinone-nál,meg az is,ha halvány narancsos színe van!!

Nekem nem jött meg,míg használtam,a sikertelen lombiknál nekem abba kellett hagyni,és másnap öntött el Mary...
Vendég

Kisbeeka, köszönöm a gyors választ. Ezek szerint normális jelenség :roll: A rószaszínes meg volt eddig néha-néha, de ma sokkolt a fekete.... :shock:

Szép napot!

Bari

bari6

Minden kedves Zsuzsannának boldog névnapot!!! :)

Kép
Vendég

Bari: remélem azért lesz egy szép 2csíkos tesztecskéd!
Nem teszteltél korán??
Vendég

zsuzsik boldog névnapot

Filip köszöni a köszöntéseket.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Aranyos vagy! Amúgy Dévisz csak a 21. napon engedi a tesztet, ahhoz valóban korán volt...,de ET 14 nap szerintem annyira nem korai és ha ez negatív akkor nehezen hiszem,h pozitív tud lenni ET 21. napra...de addig míg piri nem jelentkezik ill. Dévisz nem erősíti meg,h nem sikerült, addig bízunk :wink:

bari6

Kép sünis torta az oviban

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Bari: nem ismerem az ő szokásaikat,de ha ők később tesztelnének,akkor várj vele! :)

Lukácsné: nagyon boldog szülinapot Filipnek!!! :)
Hihetetlen aranyos a történet,amit írtál a kis barátjáról!
Teljesen elérzékenyültem... mik vannak? :D

Ez tényleg egy szép barátság!!! :)
Vendég

Szia Bari, nekem sajnos volt, hogy Crinon vagy Utro mellett is megjött még az eredmény hirdetés előtt. a 4-iknél el sem mentem az eredmény hirdetésre annyira összetörtem emiatt. a Crinonnál nekem is volt hogy elszíneződve jött ki főként a beültetés utáni napokban meg sajnos az eredmény hirdetések előtt. ha jól emlékszem eddig egyetlen egy alkalommal nem jött meg az eredményhirdetésig az 5ből, akkor nagyon azt hittük h sikerült de sajna akkor sem. ez nem jelenti azt, hogy Neked sem sikerült, bízni kell ne add fel ahogy írtad is, amíg van remény addig remélni kell.

Lukácsné, nagyon aranyos Filip és a torta is csodás. Boldog szülinapot utólag is Neki.
pannik
Budapest

andi: Tényleg nem tudom, hogy Barbus honnan tudta hogy ne fejjel jöjjön le. Egyszer sem esett le! A sok mászástól megokosodott.

mieza: Jó hogy neked jött ez a dimenzió a szüléssel, én a mai napig keresem. Lassan doki segítségével. (Sajnos rosszabbodik a szülés utáni depresszióm és már nem tudom megoldani egyedül.) Remélem beindul a tejcsi is hamarosan. Albert még mindig gyönyörű.

lukacsne: Nagyon jó lett a sünis torta. Boldog szülinapot a nagy fiúnak!

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak!

Lányom ma lent a játszón percekig állt egyedül! Apával voltak lent és Tomi fogta a kapucniját és egyszer csak elengedte. Azt mondta tök aranyos volt, nem értette, hogyha apa hátul fogja akkor hogy kerül elé. Annyira édes fejet tud vágni, mikor nem érti a dolgokat. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vikcky, mit keresel a szülés óta, nem nagyon értem, mi a baj? a szülés utáni depresszió mitől van? ha kell nagyon jó szakember elfogadható áron, szólj. ő nem csak pszichológus sok-sok más dologban is tud segíteni ha szükséged van rá, végzettsége szerint pszichológus de alternatív irányban is nagyon erősen jelen van. privátban szívesen írok róla részletesebben. és nem tündérkeresztanya árban van, azt most én sem tudnám megfizetni. szólj ha érdekes lehet. vagy ha valamiben tudunk segíteni esetleg?
pannik
Budapest

bari6: Nekem most csütörtökön jött meg, ha ez annak nevezhető. Nekem is olyan, mint neked, szinte darabokban jött ki feketén, sötétbarnán a Crinon. Gondolom hogy az volt.

Nekem a transzfer utáni 12 napon jött meg, a 10.-en volt nega vérvételem. Onnantól abbahagytam az utrót is és a Crinont is. Érdekes hogy a Dévaiba a 21. napig kell várni. :shock: Na az még idegörlő lehet.

Ja és már tegnap is szinte semmi nem volt, ma meg még kevesebb még attól is. Létezik ilyen, hogy ennyire gyenge? Piros színt nem is láttam. :roll:

Vicky7: De édes lehetett Barbus. Ledöbbent hogy most akkor mi van?

Pannik: Nálad most itt van mary? (ahogy ti neveziitek :D , én már lassan barnusnak fogom hívni, nem pirinek :lol: )

Kép
babicsek

Babicsek, yes itt van még mary de már épp csak hogy jelen van, már múló félben, az utolsókat rúgja, holnapra már vége is lesz :lol: a barnus se rossz név a piri helyett :lol:

szerintem az hogy kevés és kevésbé piros az nem baj.
de most látom hogy 13 petesejted lett, az nem semmi, rengeteg.
és ha meg lehet kérdezni, mi alapján választottátok ki a káli intézetet? jól érzed ott magad elégedett vagy velük? ismerek olyat, aki onnan jött át a bmc-be mert nem bírta a bánásmódot és az anyagiakat. de persze ez egyén függő mindegyik orvos tud bunkó lenni.
pannik
Budapest

pannik: Szívesen venném az illető adatait. Nem igazán tudom, hogy mitől van ez a depi, néha jobb néha rosszabb.

babicsek: A szülés után semmilyen anyai érzésem nem volt (erre értettem hogy keresem a másik dimenziót), olyan volt mintha Barbus nem is belőlem jött volna ki. Mintha csak egy elvégzendő feladat lenne ellátni. Azok az igazi érzések még mindig nincsenek, nincs meg a szerelem köztünk. Azt hiszem túl nagyok voltak az elvárásaim és nem jöttek be. Hiába vártam 3 évet hogy a karomban tarthassam a gyerekemet, nem tudtam vele mit kezdeni igazán. Amikor hazajöttünk akkor éjszakánként hallucináltam. Azt hittem hogy ott a gyerek köztünk, pedig nem is volt. Én félig tudatomnál voltam és láttam a gyereket. Volt hogy egy éjszaka többször is felébresztettem Tomit, hogy ne feküdjön már rá a gyerekre. Mostanában pedig kezdem rosszul viselni, hogy Barbus feszegeti a határait, pedig ez életkori sajátossága.

Mindegy, ez nem is való egy meddőségi fórumba, a jó dolgomban veszek meg. Inkább csak zavaró, hogy nem értem mi történik velem egy éve.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Dehogynem, ez bárkivel elfőrdulhat, sőt lehet elő is fordult, csak nem beszélnek róla, mert "nem illik" v. szégyellik...bármi.... azt gondolná az ember, hogy egy "meddő" nő ilyen luxust úgyse enged meg magának.... vagy mittomén.....

Engem, hogy őszinte legyek meg is döbbentett, ahogy olvasom, mert ezt így még soha nem mondtad, legalábbis ha igen, az az én figyelmem elkerülte... és Barbusról minidg olyan szeretettel beszélsz, meg a blog is, meg minden, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen gondjaid lennének!
És látod, említetted és egyből lehet, hogy lesz is aki segíteni tud Neked majd, hogy rendbe rakd a dolgokat Magadban!

Figyelj Vicky, ha bármiben tudok segíteni szólj... tényleg! :wink:

És ne agyalj szerintem azon, hogy ez nem ide való, mert nem csak azért vagyunk egymásnak, hogy a szurikról beszéljünk!!!! És sok esetben, ha az ember beszél a dolgairól, már segíthet valamicskét!!

Fel a fejjel csajszi, mert jó anyuka vagy, abban biztos vagyok.... ha meg egy "szakértővel" sikerül összejönnöd, biztosan helyére kerülhetnek könnyebben a dolgok. :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kisborsó

Kantáros tunika volt rajtam fekete bársonyos, rövid vöröses, barnás haj, szemüveg. Ha jól emlékszem és tényleg Te voltál K ügynöknél voltál pont előttem, amikor a leszívást beszéltük már meg a vérvétel meg az uhu után az uhus vizsgáló előterében adtuk át a kilincset egymásnak talán

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

SZiasztok Csajok :)

Albert már nem kisangyal :) De, egyébként igen :)))
De nagyon durva éjszakánk volt.
Egyrész hülye voltam, tegnap össze-visszafutkároztam, na, a belső varrataim begyulladtak, szóval megint nem megy a pisi...
A melleim a tegnapi védőnénis tanácsok hatására beindultak. Természetesen mindezt 2 óra alatt, szóval elég sokkoló volt.
Csajok, akiknek van tapasztalatotok... lenne ezeregy melles-szopis kérdésem. Megtennétek, hogy jeleztek az info@okosanyu.hu címre, hogy kérdezhessek? Nem akarom ezzel teleírni a lombikos fórumot és 0 erőm is van kiszűrni, visszaolvasni...
sajnos tényleg halál ez a pár nap.
Főként, hogy olyan migrénem van, a mellbimbóim természetesen szétrepedve :)

És közben azért is nehéz gondolkodni, mert elindultak a hormonbombák... konkrétan nem lehet velem beszélni...
Pl: brühühühü, milyen nagyon szeretem a férjem, hogy ennyire mellettem áll és segít, pedig hullább mint én....brühühühü, hova lett a mellbimbóm, jaj, Istenem, hova tünt a mellbimbóm, hogy fogja így bekapni?... bhühühühü, de nagyon szép vagy kisfiam, de szeretlek... és a kutyák is olyan okosan viselkednek...brühühühühü, köszönöm Istenem, hogy visszaadtad a mellbimbómat... bhühühüh....

Szóval ,ezért kérem a privit, hogy ha tud vagy van kedve valakinek a saját cicidolgait megosztani, azért iszonyatosan hálás lennék!!!!!!

De hát, nem vagyok meglepve, pont erről álmodoztam, ezért a csodáért történt minden az elmúlt évben...
De ez a hullámvasútazás elég kemény :))))

Köszönöm a megértést, türelmet, hétfőn jövök összeszedve :)
(Ja, a mai éjszaka után anyósékat lemondtam, hotelben alszanak, csak 2-3 órára ugranak be :)))

Kép
mieza

andi: Lehet hogy ide még nem írtam, már nem is annyira nagy szám nálam, csak mostanában rosszabb. A segítséget köszönöm, már rajta vagyok a témán. A védőnőm is rendes, vele is beszélgettem már erről. Annyiban javult egyébként az érzésem Barbus felé, hogy nagyon tudom félteni, sajnálni ha szurit kap, nagyon büszke vagyok rá mikor megdicsérik. És ez tényleg életem eddigi legfontosabb időszaka. Csak csalódtam magamban, hogy nincs az a mások által érzett szeretet. Én szeretek néha egyedül lenni, csak mostanában nem megy annyira. Hétvégente elzavarom az apjával játszóterezni. De néha jól jönne egy nagyi. :) Hogy pl. apával is el tudjunk menni valahová. 1 év alatt egy esténk volt Barbus nélkül. És nekem ez hiányzik, kellene a feltöltődésemhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.19 14:29-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikcy írtam püt, abszolút jó, hogy leírtad és hogy beszélsz róla, a legjobb az, hogy ezt nem rejted el, nem hessegeted el, hanem segítséget próbálsz keresni és találni is fogsz szerintem és ez rendbe fog jönni. Ismerve már az eddigi előéletemből a természetgyógyászok pszichológusok álláspontját ennek lelki oka lehet, nem akarok okoskodni távol álljon tőlem nehogy rossz néven vedd, csak annyi helyen voltam már annyi féle segítőt próbáltam már, hogy ragadt valami a sok mindenből rá. Szóval szerintem ezt a lelki okot fel kell kutatni és fel kell oldani. az biztos, hogy igaz, hogy hatalmas elvárásokkal nézünk mindannyian elébe és annyit vágyakozunk, annyit reménykedünk hogy azt el sem tudja képzelni akinek ilyen gondja nincsen. vannak "normális" úton teherbe eső barátnőim, nekik ez csak úgy jött a semmiből becsobbant az életünkbe, no erőfeszítés, no stressz, no beavatkozás. hát én nem csodálkozom ha az ami történ a 3 év várakozás és küzdés során veled megviselt és valamilyen formában utána is lecsapódik. ez nem csoda. mindannyian másként viseljük ezt és mindenkinél más hozadéka lesz a történetnek. ha kell írom az elérhetőségét és más hívhatod is a kedves lelki segítőmet. olyan nyugalom árad belőle h én már attól jobban leszek mikor meglátom őt :)
pannik
Budapest

pannik: Köszi, válaszoltam a prividre. Megköszönöm a segítséget, bár most sajna nem fér bele anyagilag. Talán márciusban. Jól esik egyébként ha kibeszélem, de csak egy ideig segít és már egyre rövidebbek ezek az időszakok. Nagyon rossz érzés különben, teljesen igazad van a lelki dolgokkal kapcsolatban. És nagyon zavar, hogy nem logikusak amiket érzek vagy nem érzek. Ez még Barbus előtt kezdődhetett, csak akkor nem vettem figyelembe, pedig már akkor is voltak jelek. Mondjuk azt nem hiszem hogy ez lett volna nálam a meddőség oka, de segíteni nem segített az biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: Ahol én lakom, ott csak Káli van, de itt csak inszemet csinálnak, ezért kellett Debrecenbe utazgatnunk a lombik miatt. Az orvos ugyanis Debibe és nálunk is rendel, de itt csak inszemit csinál.

Hát hogy megvagyok e elégedve??? Ez az orvos rendesnek tűnik. Apusommal beszéltük, hogy ha visszakpjuk a kis fagyisainkat és ha nem sikerülne nálunk maradniuk, akkor felkeressük a BMC-t. De az nagyon húzós lesz, ha többször meg kell ott jelenni. Nemtudom még hogy fogjuk megoldani, de ezen még nem morfondíroztunk. A férjem eddig amíg inszemiztünk mintha nehezen vette volna a lombik gondolatát. _De most hogy az elsőn túl vagyunk, sikertelenül, mintha felerősödött volna benne, hogy igenis harcolunk azért hogy legyen még egy kis gyöngyszemünk. Annyira jó volt pont tőle hallani, hogy ha nem sikerül akkor lépünk tovább...

Mieza: sajna én cici ügyben nemtudok segíteni. Nekem a kisfiam sosem szopizott, de ez egy más történet. Remélem lesz aki tud választ adni a kérdéseidre.

vicky: Ezen én is csodálkoztam, amit írtál. Pedig már a féyképetek is olyan szép, annyi szeretetet sugároz.

Kép
babicsek

Babicsek értem, hát adja isten, hogy ne kelljen átjönni a bmc-be, hanem a sítáborosok sikeresen megkapaszkodjanak :)
a férjed nagyon ügyes, így is kell ezt, legalább az egyiknek muszáj erősnek lenni, különben nem menne, az enyém is ezt csinálja egyfolytában tartja bennem a lelket, Ő bízik és csak előre néz

Viky, az jó, ha vannak gondolataid, hogy mikor kezdődhetett ez az érzés mert akkor vissza tudtok menni oda és meg tudjátok keresni, hogy mi okozta és mi rá a gyógyír. van erre segítség az biztos
pannik
Budapest

babicsek: Szeretet van bennem csak szerintem kevés. De mondjuk mostanában nem csak a gyerek felé érzem hogy kevés, az apját is elhanyagolom. Olyan mintha idegileg nagyon kimerült lennék, nem tudom kipihenni magam.

pannik: Én úgy gondolom, hogy apukám halála óta nem stimmel valami. Ő már nagyon beteg volt és várható volt hogy már nem lesz köztünk sokáig, de pont azon a napon halt meg, amikor a lakásunkra azt mondtuk hogy megvesszük. És amikor hívtam anyut hogy meg van az otthonunk, akkor mondta hogy mennek vissza apuhoz a kórházba és hogy már nem biztos hogy beérnek. Azóta a lakásunkat nem érzem a saját otthonomnak. Szeretek itt lakni, de olyan mintha a Tamás lakásában laknánk. Az albérletet inkább magaménak éreztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Óóóó Vicky, sajnálom!!! :(
Érdekes amiket írsz... engem is elgondolkoztatott a Zorkával való kapcsolatomban. Én már most is büszke vagyok rá és sajnálom is szurinál, de az az igazi kötődés még nálunk sincs, szerintem :oops az később alakul ki, hAbár én is szeretek egyedül lenni, de ha meg nincs velem mindig rajta jár az eszem...
Szerintem az nagy baj, h. nem tudsz a pároddal kettesben lenni, emiatt is "haragudhatsz" Barbusra tudatalatt, peidg szerintem is nagyon jó anyucija vagy, ebben ne is kételkedj, mert ha nem lennél az, nem törődnél így vele!!!!
Az elvárások sajnos nálam is megvoltak vele kapcs-ban és bizony nem igazán örülök, h., rám hasonlít ennyire :? mert ugyan nem tartom magam egy bányarémnek, de mindig azt képzeltem, ha a lányom úgy fog kinézni mint én, akkor olyan élete is lesz, stb... lehet, h. ez nagy butaság :roll:
Na a lényeg az, h. 100% hogy ez nem egyedi eset és biztos lesz segítséged! Én nagyon drukkolok, megoldódjon és hidd el, nem mindenki született ősanya!!!! Még ha azt is hangoztatja....

Mieza, írok privit!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Lehet hogy az is a baj Barbussal, hogy túlságosan hasonlít rám természetileg. (És talán azért nem annyira érzem a magaménak, mert külsőre a nagyikra hasonlít, ránk nem igazán.) Akaratos, türelmetlen és hisztis. Tiszta anyja. :) De nekem kéne okosabbnak lennem, végülis én volnék a felnőtt vagy mi a szösz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a névnapi köszöntést!!!!!
Hétfőn Én is a BMC-s csapat oszlopos tagja leszek!!!!Nem tudom minek köszönhető,valószínű,hogy a pálesz koktélnak,de ma reggel meglátogatott a MARY barátosném!!!!Jupéééééééé!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky: Biztos, hogy Te szülted Barbust és nem én ????? :wink: :wink: Azt írod:
" Akaratos, türelmetlen és hisztis. Tiszta anyja......"..... de azt is mondhatnánk, hogy tiszta andi is ám!!!!! :)

Zsuzskám: Na látod, megmondtam én!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk épp megy a szerelés..... Na szerinted mit isznak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok

Köszönöm szépen Mindenkinek a köszöntéseket!

Vicky, Nagyon jó, h leírtad, és, h lesz segítség is. Ez komoly dolog és foglalkozni kell vele mindenképp! Kár, h nincs Nagyi a közeletekben! Nagy segítség lenne.

Mieza, a kisfiad tündéri! :lol: Remélem gyorsan megoldódik minden gond! És helyre jösz teljesen!

Pannik Nekem is elküldöd a Dokid elérhetőségét?

Lukácsné, nagyon édes a Filip, és boldog szülinapot kívánok neki! :)

Zsuzska, éljen mary!!!Nálam is be szokott jönni ez a kombináció! :)

Nagyon drukkolok a holnapi csapatnak!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Megérkeztem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kalandos délután volt...
Az tuti,hogy a tejet hanyagolnom kell egy időre,iszonyú csikarást produkált nálam,de szerencsére aztán elmúlt!

Voltunk a Genesisben,nagyon tündéri volt a nő,jó sokáig nézegettük babót 4D-ben,néha 2D-ben,és nagyon küzdött a hölgy,hogy a lábai közé lásson,amit édike sokáig nem engedett,mert el volt foglalva a köldökzsinórral,ami a bal lábára tekeredett,és mindkét kezével húzkodta,és próbálta a lábát kiszedni a fogságából :D :D :D

Tüneményes volt... Ezt a látványt mindenkinek kívánom...!!!

Lényeg a lényeg,hogy nagyon keskeny a csípője,ami ugyebár fiúkra jellemző (durván keskeny!!!),és emiatt még lesz egy köröm oda egy hét múlva,ettől eltekintve megelőlegezhetünk egy diagnózist,az egyéb kellékek hiányában,szóval LÁNY!!! :D

Nagyon aranyos volt a nő,teljesen odáig volt,hogy milyen gyönyörű ilyen piciként is (nem fért el egyszerre már a képen... :lol: :lol: :lol: :lol: ),úgyhogy anyumon kívül sikerült őt is elérzékenyíteni...
Vendég

Andi:
Csak nem szilva páleszt isznak a mesterek :roll: ?Csak nehogy Ők is találkozzanak Mary barátosnémmel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Majd kérünk fotot az új szerzeményről!!!

Breki:
Ez aztán szuper hír!!!Még csak halkan,de gratula a kislányhoz!!!
Majd jővő héten hangosan is!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi :)
Hát a lába között egyik szögből se láttunk semmit,viszont 2D-ben ott volt az Andi-féle 3 vonalka,úgyhogy elég valószínű,csak nem értette a nő,miért ennyire keskeny a csípője,de megnyugtatott,hogy orvosilag nincs gáz,csak a nemének eldöntését nehezítette ezzel :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzskaaaaaaaaaaaa, juhéééééj, végre végre megérkezett mary :lol: akkor holnap találkozunk Veled is.

Béku, gratulálok a kisleányhoz ha meg mégsem leány akkor a kislegényhez :) amúgy lányt szerettél volna hogy lássatok ugye?

Zsu, máris írom püben a dokim elérhetőségét és néhány gondolatot róla.
pannik
Budapest

csini kis csípője lesz, nem baj az ha keskenyebb mint az átlagnak, örülni fog neki, hogy nem terebélyes az a csípő ha úgymarad :lol: :lol:
pannik
Budapest

BÉKU!!! :)
Juhéjjjjj!!!!! Most néztem csak a telót, bocsi, csak itten már emelkedett a hangulat, és zajosak Rajóék :)
Szóval lány lesz az, ha ott vannak azok a csíkok!!! Amúgy az rémlik, hogy Neked se túl széles a csípőd, nem?? szóval lehet simán genetika :).... Aztán láthatunk-e képet a kisasszonyról??? Én special a 3 vonalát is szeretném ha lehet!! :)
Nagyon örülök amúgy, hogy teljesül a Te vágyad is... bocsi, de én készpénznek veszem a lányságát! :) Fiúnál a pakkot tutira látták volna... :)

Zsuzska, azt! szilvapáleszt isznak.... csak nem házit, hanem Rézangyalost...de azisjó aszongyák :).... Majd fotózunk ha kész lesz...bár az összes mozzanatot dokumentálom... merthogy nem engednek csinálnom semmit :)

andrea-1

Andi:
Igy is van,igazuk van a jó hangulatú mestereknek,Andikának most pihenni kell és dokumentálni!!!

Pannik:
Bizony-bizony Én is ott leszek hétfőn reggel!!!
Ha meg van már a titkos lista,akkor jelőlj iwiwen,hanem küld el privibe a nevedet!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Boldogságos Zsuzsanna napot! :D
vikus82

Pannik,Andi: köszi! :)

Andi: sikerült benézni a lába közé 2D-ben is,és 4D-ben is,és nyoma nem volt annak,hogy fiú lenne,úgyhogy a Jónás-módszer sz*r,az inga és a kínai módszer a tuti! :lol: :lol: :lol:

Fúúú,képet igyekszem varázsolni,lassan olvas a youtube ;) :lol: :lol: :lol:
Adok majd megint egy linket,addig dobok ide egy ízelítőt,és a vidijót pedig megnézi,akit érdekel ;) :D :D
Vendég

Csajok!
ma mensizek a 3.napja már elkezdhetem nyalni a méhpempőt?vagy a kapszulát is szedjem?

Csucsu!
hol vagy?

Mia!
szoritok!!!!irj!!!!!!!
vikus82

Breki,
kislány, kislány, kislány..... Jupppppiiiiijéééé! :lol: :lol: :lol: :lol:

gigibp

Csucsu:
Nagyon el vagy tünve!Mi újság nálad?Teszteltél már?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Gigi: köszi :D
Vendég

Zsuzska, jelöllek máris ;-) már megvan a titkos, csak nem merek senkit jelölni amíg nem mondja :oops: :oops:

Béku, képet, videot nyomjad gyorsan, mert mennem kell vacsit készíteni
pannik
Budapest

Béku, gratula a Lánykádhoz! (szerintem tuti lány, ha nem volt csomagocska :wink: )

Lányok, én töröltem magam az iwiw-ről, de facebook-on vagyok! Ha gondoljátok akkor írjatok privit és jelölök vagy jelöljetek! :)

Pannik, köszi szépen!
Vendég

Pannik:
Vissza jelőltelek!Most jól megleshetsz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?