A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

A laptető a holnaputáni nagy csapaté!
Vendég

Itt az előzetes :D
Persze most még nincs olyan szép pofija,mint az idősebb babóknak,15 hetesen ez Ő,ahogy épp a méhlepényhez bújik:

Kép
Vendég

Béku, tündéri! :) Annyira jó, hogy már ennyi idős korukban így lehet látni őket! :)
Vendég

Béku: szuper hírek! Kis modell alkat máris!

Hétfői BMC-és lányok: sajnos úgy tűnik, mégsem hétfőn megyek a BMC-ébe. Nem jött meg eddig, bár már kicsit barnázok/rózsaszínezek 2 napja, szóval ebből csak holnap lesz igazi Mary.
Szóval, kedden megyek inkább, az lesz a 3. cn.
Várom azért nagyon a híreket felőletek!

Kép
lujzici

Zsu: köszi! :)
Én most se iwiw-en,se facebook-on nem vagyok,azaz regisztrálva igen,de dec. eleje óta nem jártam egyiken se,de ha belépek,akkor előtte kifaggatlak,hogy bejelöljelek ;) :D

Pannik: nyugodtan készítsd a vacsit,sajna a youtube lassú,addig itt a kép ;)
Aztán a tárhelyemre felpakolom mindet,ne ezzel legyen tele az oldal ;)
Vendég

Lányok,itt a link,felraktam a kapott képeket,akit érdekelnek,itt bővebben megnézheti deltás csajunkat :D :
https://picasaweb.google.com/1049496973 ... directlink

Aztán majd feldobom a youtube-os linket is,amint elkészül... már csak órák kérdése... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki:
Jújjj,ezek a képek gyönyörüek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

andi: Lesz akkor Izácskával is bajod. :) De annyiból jó ez a természet, hogy már most sem riad meg pl. egy nagyobb gyerektől. Simán elvesz tőle bármit. Pláne ha egy kicsit mujább. Ki fogja harcolni amit akar. Csak én most szenvedek ettől egy kicsit. Életrevaló csajok lesznek.

kisbeeka: Gratulálok az újabb fórumcsajhoz! Csak teljesülhet az álmod. Apa mit szólt a kis hercegnőhöz? És nagyon aranyos kis pofija van. :)

vikus: Ha eszed a méhpempőt, akkor szerintem a kapszulát már felesleges.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi :)
Hú,apa odáig volt,meg vissza! Anyumat is vittük,ő még mindig nem fogta fel,hogy ilyet lehet már látni,és nem egy film,amit néz :D :D :D

Csendben gyönyörködtek :)

Most a videó nem olyan látványos,mert tényleg arra ment ki a dolog,hogy lássa a nemét,így nem annyira lehet "mozizni" :)
Állandóan váltogatta a 2D-4D-t :)
Vendég

Vacsi megvolt, re:
Békuuu, jaj, hát ez olyan hihetelen, hogy így lehet látni 15 hetesen, Istenem, gyönyörű ez a kép, ahogy a méhlepényhez bújik...

Zsuzska, már melestelek :wink: nagyon helyesek vagytok a pároddal az esküvői fotón (is)

Zsu, facebookon megkereslek mindjárt, Béku téged is
pannik
Budapest

nem talállak benneteket :( békut egyáltalán Zsuból meg hármat találtam, nem merek jelölni :?
pannik
Budapest

Pannik: írtam p.ü.-t :)
még csak a harmadánál tart a youtube,majd nézd meg mozgás közben :D
A szonográfus el volt ájulva,hogy milyen ügyesen próbálta a baba kiszabadítani magát a köldökzsinór fogságából :D
Vendég

Pannik írok pü-t...
Vendég

Béku, megtaláltalak iwiw-en bejelöltelek :-D
Zsu, adj egy kis támpontot, csak igennel vagy nemmel kell válaszolni: van rólad kép a facbookon?
van harmadik neved?
szeretted az Xfaktort?

ennyi elég lesz, hogy eldöntsem Te vagy vagy nem Te vagy akit találtam

:lol:
pannik
Budapest

juj akkor törölnöm kell, mert tele van a bejövő pü fiókom futok türelem
pannik
Budapest

Breki,
nagyon jók ezek a képek és tök cuki a kiscsaj!!! Főleg az tetszik, amikor bújik a lepényhez a drága... :)

gigibp

Vicky, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem találsz jó segítséget. Képzeld, hogy a szomszédom (S-es babával) mesélte még 1 lombikom előtt, hogy mi volt szülés után és hogy elég sokáig tartott. Ő is hasonlókat mesélt, rettenetesen maga alatt volt lassan 1 éves a lánya, de mostmár jól van. Kívánom hogy te is mihamarabb juss túl ezen az állapoton.

Zsuzsannák!! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Zsuzska, látom névnapodra meglepett végre mary.

Békus, hihetetlen hogy már ilyen szépen látszik a Lánykád. Nagyon cuki!

Lukácsné, Fipilnak boldog szülinapot. Olyan helyes a fényképen!! És az a süni torta!!! Te készítetted? Nagyon ügyes vagy!!

Hétfői csapatnak óriás talicskákkal!!!!

Én kicsikét szomorkás vagyok ma :-( Párom egész héten ügyeletes volt, ez azt jelenti hogy legutóbb hétfő reggel találkoztunk amikor elment dolgozni. Mivel ő vidéken lakik, az ügyeletből kifolyólag helyben kell maradnia. Úgy volt hogy lemegyek hozzá 7végén, de az egész családjuk elég beteg, influenzás, ls párom sem érzi magát túl jól, ezért nem megyek, már ki szeretném húzni a visszaültetésig, hogy ne legyek beteg. Már így is egy ideje alig jövök megyek, nehogy elkapjam ezt a szart. És ha a párom jobban lebetegszik, azt beszéltük hogy lehet csak jövő hétvégén jön, nehogy elkapjam tőle. :(((( Jaj, olyan jó lenne már ha sikerülne itt Pesten elhelyezkednie, mert így nagyon nagyon nehéz. És amíg nem talál munkát, nem tud felköltözni. És mivel nekem itt van a saját lakásom, és a melóhelyem is jó és lombik mellett egy jó munkahelyet ugye hülye leszek otthagyni, ezért mindenképpen neki kell lépnie. Olyan hálás lennék, ha végre a Jóisten megáldana minket és tudnánk már végre 1-ről a 2-re lépni. És ha még babás is maradnék tavasszal!!!!!!!!! De jó is lenne. Bocs lányok a síránkozásért. Csak most kicsit rossz...

Amúgy hétfő most nekem is fontos nap lesz, újra inzulin vv. Most nem 75 gr cukkert hanem 50-65 gr rendes reggelit kell ennem. Hú, nagyon szeretném ha jó lenne, vagy legalábbis jobb az eredményem.Mert még a múltkori sajnos csak nem volt még az igazi.

CSUCSU!!!! Mi a helyzet veled? Tesztet csináltál? Írjál!!!!!
ann74

Vicky!
köszi,de márt most nyalhatom?

Béku!
gyönyörű!
vikus82

Ann, hát ez nagyon nehéz helyzet amiben vagytok és most annyira nehéz munkát találni Pesten is.
Akiket ismerek és munka nélkül maradtak kb fél év egy évbe telt nekik elhelyezkedni. Kívánom, hogy a baba is és az összeköltözés is összejöjjön most tavasszal. Addig is kitartás hála azért, hogy legalább van egy jó munkád és lakásod.
pannik
Budapest

Pannik, aranyos vagy. Hát igen, végül is lehetne sokkal rosszabb...de persze néha azért ez sem nagyon tud vigasztalni. De igyekszem.
ann74

csajok,
köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket.

Csucsu,
el vagy tűnve, adj életjelet magadról!

Sajtikám,
remélem jól vagy, sokat jársz a fejemben!

Breki,
gratulálok Majához! :-D :-D nagyon szép képek!

Mieza,
remélem hamar belerázódtok a szoptatásba, az tök jó hír, hogy már van tejed! :-)

Andi,
lesz majd babaszoba kép valahol?

hétfői csapatnak óriási drukkok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann: nagyon drukkolok,hogy adódjon párodnak valami klassz munkalehetőség Pesten,és sokat tudjatok együtt lenni!!

Párom Makóról költözött fel Pestre,az se volt kis lépés,de már 6 éve együtt élünk fent.

jobbulást párod családjának!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok,köszi a dicséreteket :)
Vendég

Sziasztok!

Béku, szuper!!!! Kiscsaj (Lili v. Maja)

Vikus, piri első napjától lehet enni. :wink:

Ann, nagyon drukkolok hétfőre! Tuti jobb lesz most az IR vv eredményed.

Vicky, sajnálom. De te egy szuper anyuka vagy az tuti!
Szerintem csak annyi gond, ahogy te is írtad, hogy nem vagytok néha kettesben, pedig szerintem ez nagyon fontos. Illetve, hogy nincsenek neked egyedül Barbus nélkül programok.
(Nekem szerencsém van, szüleim és anyósék bármikor vigyáznak ,Lilire, 2 hetente tuti elmegyünk a férjemmel valahova gyerek nélkül én meg hetente 1x lerakom Lilit szüleimnél és elmegyek valahova. Most úszni is fogok járni még heti 1x.)
Reflux, az a helyzet hogy 6 hónapos kor után nem múlt el és már van hozzátáplálás is, de még mindig bukik ha folyadékot kap (tea, víz). A Budai Gyermekkórház gasztros főorvosánál voltunk. Ő mondta, hogy jó ha kivizsgáljuk ezt.
Ja és jövő héten ismét megpróbáljuk a pisis dolgot, remélem most időben meglesz :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vicky,
annyira látszik a szereteted Barbus felé, ahogy írod a blogot, teszed fel a képeket... lehet hogy első körben apukád felé kellene elindulni, mert innen is táplálkozhat sok minden.
drukkolok a mielőbbi megoldáshoz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Woody: köszi! :)
Mivel mindenki azzal cs*szeget,hogy most sok a Lili,egyelőre Majával kezdünk ;)
Majd pár év múlva lesz Lilink ;) De nem mondunk le róla :D :D :D

Ma folyamatosan köhögnöm kellett a vizsgálaton,baba ugyanis aludt,és hiába bökdöste a nő a hasamat,nem kelt fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így köhögtem,majd röhögtem felváltva :lol: :lol: :lol: :lol:
A köhögéstől ugyanis elkezdett kapálózni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus, jó hallani hogy nálatok is megoldódtak a gondok, és össze tudtatok költözni. Na látod az ilyen hírek erőt adnak :-) És Makó nem a szomszédban van. Annyi a gáz most bakker, hogy mindenhonnan küldik el az embereket, nemhogy felvennének. De csodák persze miindig vannak. Ugye?

Woody, remélem lánykádnál mielőbb megtalálják a problémát. Szegényke, ezzel a pisigyűjtéssel.. remélem legközelebbre sikerül időben összegyűjteni és elvinni.
ann74

ann: Én is azon vagyok, hogy sikerüljön egy kis türelmet magamba szívni. Remélem sikerül hamar találni a párodnak Pesten helyet. Nagyon rossz lehet nélküle.

vikus: Én mensi után kezdtem, mert mensi közben még szerintem felesleges mnyh-t növeszteni. Mikortól elmúlt akkor kezdheted. Addig is jót tesz az immunrendszerednek, csak a mnyh-nak nem.

woody: Szerintem is jobban lennék, ha kicsit ki tudnék kapcsolódni, ezért is várom már hogy mehessek dolgozni. Csak akkor meg az fog hiányozni, hogy nem látom a drágámat egész nap. A nagyik meg 200 km-re. Mondjuk anyósom nem dolgozik a nyugdíj mellett (most lett nyugdíjas) és azt mondta hogy ha akarom sokszor tud majd Pestre jönni. Azt hiszem ha már beáll a nyugdíj meg a kedvezmény akkor élni is fogok a lehetőséggel. Feljönnek apósommal meg a kutyával és elviszik majd Barbust a játszóra. Ez a terv. Meg kéne a kisasszonynnak őket, mert jövő nyáron már egy jó pár hetet náluk kell hogy töltsön mert 6 hét a bölcsi szünete. Egyébként Barbus is bukott még vissza sokáig a folyadékból, mikor egyszerre túl sokat ivott. Nem is tudom mikor szűnt ez meg. De az jó, ha ti utána tudtok járni, minket elhajtott a gyerekorvos mert Barbus hízott. De így utólag nem is volt rá szükség.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: Lehet hogy igazad van, de sokszor olyan düh van bennem a gyerek felé, amit nem is értek. És ez nem jó. Hogy miért nem tudok uralkodni magamon az még egy probléma. (Sajnos hoztam magammal otthonról, hogy kiabál az ember. És sajnos sokszor kiabálok Barbussal, amire utólag rohadtul nem vagyok büszke.)

kisbeeka: Nekem ezért tetszett pl. a Liliána név. Abból nincs olyan sok és ha akarod Lilizheted. Nálunk a Hanna sínylette meg a divatot, pedig egy ideig emlékszel hogy itt is szavaztattam mint második név. Már sajnálom, hogy nem kapott Barbus második nevet, de már mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Békus!
Teljesen kész vagyok a képektől. Annyira gyönyörűséges a picikéd! Még nézegettem a képeket teljesen elérzékenyültem, most is itt bőgök!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!
Remélem a fiúk ügyesen összerakták a bútorokat és nem volt sok a pálesz :) :) :)

Ann!
Sajnos tudom miről beszélsz, mert az én párom is állandóan dolgozik. Mondjuk ennyit egyszerre nem, de most is elment tegnap és majd csak holnap reggel jön haza az ügyeletről. Jövőhéten minden nap dolgozik, uitána meg meg a fősulira. Kitartást csajszi.

Vicky!
Sajnálom ami veled van, de tudom és érzem, hogy nem lesz itt baj. Majd ha jönnek a mamáék, akkor egy picit tudsz kettesben lenni a pároddal.

Pannik!
Ha kiváncsi vagy rám, akkor megtalálsz itt is ott is. Nyugodtan jelőlj meg. Azt hiszem, hogy csak Én vagyok egyedül ezzel a névvel.

Woody!
Remélem Lilivel nem lesz semmi komoly, csak a doki is megakarja magát nyugtatni. A pisi zacsival mi is megszenvedtünk, de nagy nehezen sikerült. Kitartást a pisi gyűjtéshez.

Lukácsné!
Milyen édes Filip. És a torája is nagyon szép.

Eszter, Avarka, Csucsu????????

Csajok lenne egy kérdésem:
Hétfőn voltunk együtt apával és tegnap volt egy csepp barnás mi újság a wc papíron. Szerintetek egy picit reménykedhetek???? Egy nagyon picit érzem a pocim, de nem vészes. Mesi még egy kiucsit odébb lesz.

Jó éjszalát!
Puszi

gyoreneildi

kukk,
megjöttünk, jelentem Marci életében először vonatozott, felejthetetlen volt és kapott kalauzbácsitól jegyet is és minden nagyon jó volt.
éjszaka jövök, most hulla vagyok

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

énisénisénisénis aki még nem jelölt iwiwen :-) és akar lécci írjon privit :lol:

kubuspace

Köszi Csajok!
vikus82

kubu: Milyen furcsa hogy Marci még csak most vonatozott először. Nem az a furcsa, hanem hogy Barbus már hányszor utazott vonaton. Ő először 4 hónaposan ment Miskolcra vonattal. Még jó hogy nem kapott el soha semmit.
vicky79
Budapest III. kerület

Van még valaki fent facebookon?
ann74

Kubu, ugye végül megkaptad a kozmi telszámát?
ann74

Ann,
én igen. megtalálsz vagy írjak nevet?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

bekukk,

Ann,
igen én fenn vagyok, megtalálsz ? mondjuk Zsuzsó ismerőseként.
köszi kozmi számot, megnéztem csajszit iwiwen is :-) hétfőn felhívom.

Vicky,
jáj hát Kubu be van oltva tömegközlekedés ellen :-) Marcinak lusta anyja van, szeret mindenhova autóval menni, így gyerek is aránylag ingerszegény közlekedésben vesz részt :-) múlt héten apja is elvitte buszozni :-)
jó hülyék vagyunk, nekünk progi hogy buszozzon, vonatozzon a gyerek :-)

kubuspace

Ildi: de aranyos vagy,köszi!!! :D
Ma sem kellett a 100-as papírzsepi,de egyszer azért kicsordult a könnyem :D

tetszett persze,de nehezen jut el a tudatomig,hogy amit a kijelzőn látok,az "élesben" zajlik a pocakomban :D

Vicky: még lehet második neve Barbusnak,nem?
hisz nevet változtatni is lehet bármikor,így gondolom kaphat még nevet :)
Liliána is egy megoldás,az ötlet nem rossz.
De tartjuk a sorrendet,Maja volt az első kitalációnk ;)
Vendég

Hahó!

Hát nem volt egyszerű bepótolni a lemaradást, sokat irtok én pedig gyors leszek!

Mieza: ment mail, nyugodtan keress, akár telefonon is. Élvezd a másik dimenziót, akármennyire nehéz is, mert az! A gyermeked mosolya viszont feledtettni fog bármit!

Vicky: huh hát ez nem semmi. Nagyon őszintén irsz és jól látod a dolgaid. SOS fordulj szakemberhez ill. hivd el a nagymamit és legalább sétálni vagy uszni vagy nem tudom de el kell menned egyedül. De legjobb apával volna! Pihenned kellene lélekben és feldolgozni azt, ami történik. Mert egy csoda részese vagy ezt tudnod kell.
Oh ha velünk még itt lenne a csoda! Az lenne igazi csoda. Én nagyon kötődtem/kötődnék hozzá, ez a nagy baj és a tulzott szeretet és aggódás. Amugy gyerekágyi depresszió nem ritka, és természetes jelenség. De ha nem mulik szakember! Amugy menopauzás depresszió is van sajna!!!

Ann: szurkolok hogy jobban alakuljanak a dolgok pároddal.

Lukácsné: boldog szülinapot, torta istenien néz ki.

Breki: szóval mégis lány? Duplán örülök, nagyon helyes babó!!!

Én ma szinházban voltam isteni helyen Operettszinház Menyasszonytánc ha valaki jót akar látni, menjen! Olssón tudtam jegyet szerezni.

Most pedig koncertjegyet fogok intézni, na az már huzósabb lesz, április orgonakoncert Sportcsarnok. Roda Scott és a magyar Xavér két élő legenda egymás mellett.

Jó éjt

kispatak
Vendég

de dinka vagyok, el is felejtettem. :oops: :oops:
Zsuzsiknak én is boldog névnapot kívánok! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, most, hogy írod...én is dinka vagyok! :oops: :oops: Mert Én is csak megköszöntem...pedig csak 2 pohár pezsit ittam, bár ez is több 2 pohárral, mint amennyit szoktam mostanában! :oops:

Boldog Névnapot Kívánok a Zsuzsannáknak!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Menyasszonytánc nagyon jó, én is láttam zseniális volt és a zenéje is nagyon tetszett
pannik
Budapest

Zsu,
:-D :-D visszajelöltelek. :-)

Ann,
visszajelöltelek téged is. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Boldog névnapot minden Zsuzsannának!!!

Kép Kép
estrella22

Andi
Megfázás?
Nekem a dokim engedi a Panadolt, mondjuk nem tudom, meddig…
Tena Ladyt még nem nézegesd :)
Szuperek a cukor-értékeid!
Kapunk majd bútorképeket?

Pannik
Nekem is az Ákos tetszik nagyon, de „sajnos“ a férjemet is úgy hívják, béna, ha a fiú az apja nevét kapja, de annyira jó a vezetéknevéhez!

Zsuzska
Jól van, majd óvatosan jövök a képekkel, előre figyelmeztetek mindenkit :)
Örülök, hogy Mary végre meglátogatott!
Jó kis csapat lesz hétfőn a BMC-ben :)

Mieza
Jaj, olyan szépen írsz és ez a videó… Teljesen meghatódtam!

Vicky
Jó, hogy ilyen őszintén tudsz írni, szívből kívánom, hogy megoldódjon!
Az unokatesóm feleségének is sokáig volt szülés utáni depressziója és most a legjobb anya, akit ismerek, nem lesz gond!

Ann
Nagyon nehéz lehet így a pároddal, kívánom, hogy találjon munkát Pesten, persze most nagyon nehéz :(

Béku
Jaj, nagyon gratulálok!!!!! :)
Tündériek a képek!
Ha fiú lenne, látták volna :)
Meg hát neked is keskeny a csípőd…

Lányok, én már megint nagyon szarul vagyok…
Inhaláltam kamillával, infralámpáztam, ittam hársfateát, Eszter féle büdilevet, bevettem 1000 mg C-vitamint, ettem nyers hagymát, mit csináljak még???
Egész nap fújom az orrom, tüsszögök, de nincs lázam.
Nem kellett volna még tegnap tornára mennem...

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi :)

Sajnálom,hogy nem javulsz :shock: :?
Szerintem mindent megtettél,próbálj nagyon sokat pihenni,és sokat INNI!!

Egyél továbbra is sok vitamint,lehetőleg gyümölcsöket,zöldséget,és légy türelemmel...

Az jó,hogy legalább lázad nincs! A napokban én is sokat tüsszögtem,de szerencsére folytatása nem lett...! :?

A csípőm lehet,hogy nekem is keskeny,bár nem ilyenkor,mert épp arra a részre hízok,fenék,comb,csípő :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma már nem lesz videó,a youtube eltávolította,miután sok óra alatt sikerült feltölteni,mert túl nagy :?
Vendég

Estrella,
jobbulást!!! Szerintem ezeket folytasd holnap is, és ha lehet ki se mozdulj az ágyból!

Breki,
tündéri kiscsajotok van :D

Vicky,
nekem anno a fiam után az lett a megoldás hogy mégiscsak visszaköltöztünk Pestre (1 évet éltünk vidéken) és újrakezdtem az egyetemet, Simon meg 11 hónaposan ment az egyetemi bölcsibe.
Azóta se bántam meg, ő tök jól bírta a társaságot, én meg ismét értelmes felnőttként élhettem (és mégiscsak lett diplomám, aminek azóta mindannyian hasznát látjuk).
Szóval valószínűleg a melóba visszatérés segíthet majd újra magadra találni, na és mire hazamész már nagyon fog hiányozni hoy megszeretgesd Barbust!

Andikám,
hol vannak már a fényképek a babaszobáról???

Ann,
hát ez így nagyon nehéz lehet neketek, plusz még a babagondok is...kitartás csajszi, a nyúl éve nagyon szerencsésnek és gyermekáldásban gazdagnak igérkezik, meglásd nektek is jókat tartogat :wink:

Woody,
ez a pisigyűjtés elég bonyolultul hangzik :roll: De második nekifutásra már profin megoldjátok!

Mieza,
Albert videója fantasztikus! Apával néztük, és utána még jó sokáig álmodoztunk róla, hogy 4 hónap múlva már mi is a kezünkbe foghatjuk lassacskán a kisfiunkat :)

Zsuzska,
hááát, lehet hogy nem erre a névnapi ajándékra vártál, de ennek is hogy tud örülni az ember :lol:

Húúú csajok, gyűlik ám a hétfői csapat :shock: Minden ujjam csuriban lesz hogy sikerek koronázzák a jövő hét kezdetét!

Kép
judit0713

Judit: köszi! :)

Jujj,már én is nagyon izgulok a következő heti tesztek miatt :D :D :D

úgy drukkolok!!! :D
Vendég

....öööö,és ezt alátámasztandó a laptetűt teljes mértékben erre a nemes célra ajánlom fel! ;) :D :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?