Addisz, sajnállak

Szerintem sem lesz elég a homeós bogyó, valami fertőtlenitővel kellene gargarizálnod vagy befújnod, talán a Bioparox ilyen torokfertőtlenítő, amit szabad terhesen is használni.
Anabique, én is félős vagyok, eredetileg én is 130cm-re vágattam volna ki a lábakból, de férjem meggyőzött, hogy az nagyon alacsony, és igaza van... A nagyszülőknél van egy ilyen alacsonyabb emeletes ágy a fiúknak, és tényleg nagyon kényelmetlen alul ki-be mászni, felnőtt ember leülni sem tud az alsó ágyra, mert a feje nem fér el
Amit belinkeltél, nagyon szép, mi is nézegettünk ilyeneket régen, de túl drága volt..aztán mire odajutottunk, hogy tényleg vegyünk, akkor már 3 személyben kellett gondolkodni, az emeletes ágy nem lett volna elég. Eredetileg az a kombináció tetszett, hogy lent két személyes és fent egyszemélyes, ferde létrával (ikeában van ilyen fémágy), de nem lett volna jó, mert akkor lent kellett volna ketten aludjanak, Bendegúz Nimróddal, ami nem volt kivitelezhető, mert Bendegúz ráfeküdt volna kicsire..úgyhogy maradt a fent kettő, alul egy változat, ilyet viszont nem találtunk.