A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

jó reggelt,

rapidolvasás jön :-) 1282 oldalatól

Andi,
nagyon szívesen szülőszobás, kórtermes infókat. az biztos hogy M szülés után tutkó jó volt hogy nem a közös mosdóig kellett elmásznom, mert kb. az is feladat volt hogy a szobában fürdőig megtegyem azt a 3 métert..... annyira nem tudtam menni amíg bent voltam hogy én 1x nem voltam a csecsemőosztályon Marciért, mindig úgy hozták, vitték...
Lizánál... kiindulva cserfességemből meg a korábban ecseteltekből szerettem volna társaságot de szintén saját fürdőt, és tök jó volt így, de ez én vagyok.
persze biztos közrejátszott smucigságom is a választásnál.... énapa Lizaszülés előtt 3 héttel kapott lapulevelet, aztán akkora már egy éves bérével lógtak :-)
IR: igen, zavar a + 25 kg, ami hirtelen jött és megragadt.
csudijó lehet készülődni, szerelni :-)

Zsuzsi,
köszi örökbefogadást :-)
várj ! én voltam a nyikorgós ágyon, (ajtóval szemben, a mosdóhoz legközelebbin).
Thailand a jelszó, miért ? :-)

Kispatak,
mindig akarom írni hogy Vasikáé-nak hiper gratula !
jupppé színház !

Estrella,
jobbulást ! remélem már klasszisokkal jobban vagy !

Ildi,
kérdésedre passz, nem tudom.

Vicky,
mindenre felmászó Barbust megzabálom, hahaha vége a nyugalomnak (gonikubu) :-)

depi: mielőbb legyen segítség, sokat tud segíteni ! az már nagyon jó hogy kimondod hogy valami nem stimmel, mi is itt vagyunk, tudom most nem ez a jó megoldás, de helyes hogy felismerted hogy szaksegítség szükséges, egy-két beszélgetés biztos vagyok benne rengeteget lódítana a mostani helyzeten. Annyira szupi anya vagy, ahogy csinálsz mindent, beszélsz Barbusról, blog, videók minden, szóval rendben van minden csak kell egy léleksimi, amit drukkolok hogy mielőbb megejts ! és ha bármiben tudok segíteni !

az biztos hogy rengeteget jelent(het) ha van aki vigyázzon a gyerekekre, 2 év alatt talán 3x 1-2 órát voltunk el gyerkőctől amikor tényleg olyan dolgunk volt + a szülés na akkor hosszabb ideig 24 óra. (én brutál hogy mennyire stresszgombóc lettem, állandóan leüvöltöm párom fejét, őrülten hiányzik hogy nincs segítségünk)

erről jut eszembe anyám...... tegnap felköszöntöttem, háááát mindent kaptam csak szépet nem, mindenesetre meghallgattam hogy neki milyen jó hogy gazdagságban él.... prampram mert qvára lenézi hogy kivel és hol élek....... de ezt már nem hallgattam meg, elköszöntem és leraktam a telefont.... azóta szúr a mellkasom). Anyósék se tudnak segíteni mert anyós 5 percig tartja Lizát és már ki van a dereka, igaz 5 éve -2 gerinc műtéttel ezelőtt mondtuk neki hogy ne emelgesse az unokáit, válasz: senki nem tilthatja meg hogy az unokáit emelgesse.... aztán lett még 1 geriműtét, majd jött Marcika, őt se akartuk hogy emelje.... aztán most vár a 5. gerire de nem altatható és 60 évesen elég ramaty állapotban van........

Woody,
jáj csak nehogy reflux legyen, szorítok.

Mieza,
hát dőltem a rötyögéstől bébihazalopáson :-)
rettegj mindjárt írok :-)

Babicsek,
nagyon drukkolok nektek !

Pannik,
gyönyörű nevek, nagyon drukkolok hogy mielőbb meglegyen a gazdájuk !

Lukácsné,
szép ez a barátság ! micsoda torta és fiacskád gyönyörű !

Bari,
drukkolok azért !

Béka,
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! gyönyörű a fotón ! én még ilyen pózt nem is láttam.

Csucsu,
merre vagy ?

Ann,
ölelések, jó lenne tényleg ha összejönne itt Pesten a munka párodnak.

jaj de izgulok holnapi hírek miatt .-)))

Zsuzsannák 1 napos késéssel boldog névnapot mindannyiunknak :-)) és köszönöm !

köszönöm barátosnémnak tanácsokat, képzeljétek 9-ből 9 sikeresen vette az akadályokat :-)

na ébred az első csapat, hmmm pedig azt hittem engednek engem is aludni 2 óta ébren vagyok, csináltam ezt-azt-amazt

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hahó!

Kubu: átadom Vasi-nak az üdvözletet.
Huh sajnállak a "nagyi"-k miatt. Tényleg jó lenne valaki segítség, elhiszem, hogy nagyon nehéz igy. Párod, hogy otthon van, azért csak tud valamit segíteni? Állás neki sehol, mit keres(ne)?

Biztos nem könnyű segítség nélkül, hála ezt nem tudom, mert nagyik a közelben, egyik tényleg 2 perc liftezés. Volt is rá szükség, néha még éjjel is, főleg az elején, mikor csak sejtettem, mi a baj (rátaláltam -pár napos babám éhes volt - adtam volna, nem volt mit - no mami segített)

Szoptatás, hát nem könnyű. Először én se tudtam mit hogyan. Volt egy arany csecsemős az mutatta meg, és hogyan kell fejni - pont éjfélt ütött az óra - előbb nem volt rá idő.

Mieza: tavaly olvastam egy szült mamitól, hogy bimbóvédő és speci kenőcs segített minden baján, azzal már tudott babóca szopizni.

Huh azért 2 sorban leírom ám milyen volt régen egy gyerekágyas maminak:

Kh-ban gyereket elvitték, csak szopira hozták. Nagyon hiányzott, hogy nem lehetett állandóan velem. Szülés után sem adták oda, csak 16 óra mulva.

Szopi: itthon aztán lehetett próbálkozni igény szerint éjjel-nappal 2-3 óránként. Egy nap sem volt olyan, mint a másik, nem volt időbeosztás, csak nagy sokára.

Volt közben pelenkamosás ezerrel min. 2 naponta és vasalás másnap. Szerencse, hogy volt már automata mosógép, nélküle tényleg brutál lett volna.

Aztán esetemben tej kevés lévén hamarosvást hozzátápi tápszer formájában, amit minden evés előtt kutyultam, és persze szopi, fejés. Majd 8 hetes korától már főzelékfőzés és etetés. És sok-sok séta erkély nem lévén. 9-kor már lenn voltunk (mosás, vasalás, takarítás megejtve). Mama azért segített sétáltatni és ebédet főzött és azért mehettem ide-oda néha.

Na szép napot és jó babavárást, és dajkálást. Én meg emlékezem, és reménykedek a csodában.

üdv kispatak
Vendég

kubu: Dehogy vagytok hülyék, csak furcsa volt hogy Barbus már ennyire sokat utazott. Ő ült már majdnem mindenen a repülőn és a libegőn kívül. :) Persze ha autóm lett volna meg jogsim akkor lehet hogy én sem vonaton vittem volna egy 4 hónapos babát. Az első alkalommal minket is kocsival vittek. Mondjuk lehet hogy azért nem beteges most Barbus, mert sok bacival találkozott kicsi korában? Én anyukát fel sem hívnám ha mindig csak a baj van vele. Anyósommal egész jól el volt Barbus, remélem egyre többet tud jönni majd.

kisbeeka: ÁÁÁ már nem cseréltetném le az összes papírját csak hogy második neve legyen. Már minden papírja meg van (kivéve a jogsit és az útlevelet).Jó ez már így. Legalább maradt név a hugira is. :) Bár mostanában mindig mondjuk neki hogy öcsikéje lesz egyszer. Remélem lesz is. Maja is szép név.

kispatak: Tudom hogy ki kéne élveznem ezt az időszakot és pont ezért zavar, hogy nem megy. Utólag utálni fogom magam, hogy miért is nem élveztem jobban. A tavasszal jobb lesz, a napsütés mindig jót tesz. Azért nem semmi lehetett régen. El vagyunk azért kényeztetve.

judit: Én is így gondolom. Azért a stressz kezelésemmel így is foglalkoznom kell. És nem csak Barbus miatt.

Írtam kineziológusnak mailt és kaptam tőle elektronikusan egy könyvet. Azt áttanulmányozom, hátha segít. H nem, akkor marad a pszihomókus.
vicky79
Budapest III. kerület

Oh Vicky!

Az én időm semmiség volt ahhoz képest mi volt régebben. Amikor nem folyt a falból a viz, mert hozni kellett az utcáról, vagy huzni a kutból. Csatorna se volt és még sok más se. Nővérem még igy nevelkedett, régebben meg még igy se.

Szóval én már el voltam ahhoz képest kényeztetve. Volt jó kis félautomata gépen csak centrizni és vasalni kellett, de jó kis program volt, az már szent.

Bajodat kezeltesd, mert ez igy nem maradhat. És igen, csoda ami veletek is történt, és élvezni kell(ene) valahogy, bármennyire nehéz is. A munka mellett pedig nem lesz jobb, csak nehezebb.

üdv kispatak
Vendég

kisbeeka: Gyönyörű képeitek vannak a kislányodról. NAgyon boldog vagy gondolom, hogy láthattad! :D

Jövőhétre szorítok minden tesztelőnek!

Én már holnaptól megyek dolgozni. :?

Kép
babicsek

Babicsek: köszi!! :)

Munka miatt nem irigyellek,nekem nagyon nem hiányzik... :?
Vendég

Zsu, Zsuzsó!!! Utólag nagyon boldog névnapot!!!! :D
(voltam is itt tegnap és elfelejtettem a köszöntést :oops: )

Vicky, hát lehet tényleg az is a baj, de ő nem tehet róla, h. nem rátok hasonlít külsőre :wink: Légy felnőtt, ő pedig a gyerek! :D

Béku, nagyon édes a kiscsaj!!!!! Én sem láttam még ilyet, h. így bújna a lepényhez... itt olvadozom :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi: Persze hogy nem tehet róla, csak úgy jobban a magaménak érezném, ha tiszta anyja lenne. :) Az is furcsa, hogy nekünk nem lombikunk volt, tehát ha a bmc-ben elkevertek volna valamit, akkor is max. nem az apjáé lenne, de az enyém biztos. És mégis! Ezért is mondtam hogy nem logikusak a gondolataim. Most olvasok egy könyvet, egy netes orvosnak írtam levelet és ő küldte. Kíváncsi leszek rá, én nem nagyon szoktam hinni az ilyenekben.

andi: Ha használ ez a módszer ami a könyvben van, akkor szívesen átküldöm neked is, van benne tűfóbiára is segítség. Majd referálok, ha érdekel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Hát először is Béku..... tündéri a kis Maja!!! Ahogy bújik.... teljesen elérzékenyültem!!!! :) Annyira kis drága!!! :)
(Iza is évekig Lili lett volna ám....csak elvitte a divat a nevét... De ettől függetlenül nagyon tetszik a Lili név, csak hát nekem a 70-es években tucat nevem volt, és nemszerettem hogy sokan voltunk ezzel a névvel, ezért a döntés, hogy ritkábban adott nevet válasszunk... Mondjuk végül a én választásom lett, de idővel R. is rámondta az áment :)...)
Szólva akkor azt mondod, lesz még egy bónusz körötök a Genesisben? Látod mondtam, ennek a helynek tényleg előnye ez is.... és hát ugye a bánásmód.....főleg a mi állami eü-höz szokott, állami eü-n edzett lelkületünknek :lol: :lol: Neked is ugye a Márti nevű szonográfus volt? Az a nő olyan kedves, hogy már-már zavarba ejtő egy vadidegentől, de azt mondom ott, abban a helyzetben ez olyan jól tudott esni!!! :)
Örülök, hogy tetszett amúgy a Genesis Nektek is!!! :)

Vicky: Hát ha olyan lesz mint én, akkor nem lesz könnyű dolgom... Remélem azért fogom venni az akadályokat.. :shock: :shock: :shock: és hát remélem Ő is lesz olyan életrevaló, mint Barbus!!! :)
Viszont nagyon jó, hogy megírtad azt, ami Veled van.... mert ha úgy alakul, akkor remélem eszembe jutsz majd, és én sem leszek rest belátni, hogy ilyen előfordulhat és ha kell, akkor segítségért fordulni.... Ezekről a dolgokról nem nagyon beszélnek a népek.... de én minden infót igyekszem elraktározni, és alakalom adtán a más példájból is "tanulni"... és ha lehet nem homokba dugni majd a fejem.... :roll:
Jó, hogy fog tudni jönni majd a mama, mindenképp szervezzetek felnőtt programokat majd...az nagyon jó lesz!!!! :wink:
És szerintem, dolgozni majd mindenképp úgy menj vissza, hogy addigra ezt az érzést ami most van, valamilyen szinten feldolgozod, hisz ott meg majd már akkora kettősség lesz az emberben, egyrészt a picitől távol-t megélni nap mint nap... reggeli készülődés, kapkodás eleve stressz, hogy beérj rendesen melózni.... másrészt meg a mhelyi megfelelés miatt, hogy az amúgy is nyomás lehet az első időszakban, ami ha "rárakódik" a mostani érzéseidre, lehet úgy együtt már sok lesz és nehogy "beleroppanj" lelkileg... Tényleg, nem tudom volt-e már szó róla, de 8 órásban mész vissza dolgozni?
Barátosném is visszament, 2 lurkó van Neki, a nagy már ovis, a pici nyáron volt 1 éves. B.nő novemberben szoktatta be bölcsibe, decemberben kezdte a melót... de úgy alakult, hogy 6 órásban tudta csak ezt megoldani, 8 órás mellett szétcsúszott teljesen, pedig 8 órásban tervezte a visszamenetelét.... hát ahogy mondja így sem egyszerű....de nekik is a zseton miatt kellett.... :roll:

Ann: Nagyon-nagyon kívánom, hogy az az áldás, amire vársz megtörténjen és baba is legyen és állás is!!!!
Alkalmazd a titkot, képzeld el, gondold úgy és meglásd, bevonzod!!!! :wink:
Úgy sajnálom, hogy sógoroméknál nincs felvétel, akkor 50%-ban már meglennétek.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Cukros eredményedhez drukkolok, hogy jó legyen!!! :wink:

Woody: Nagyon jó, hogy utána tudtok járni Lili bukás-okoknak. Én nem is tudtam, hogy ilyen pindúroknál is van már ilyen reflux baj.... :shock: :shock: :shock: De hát én nem sokat tudok a kisgyerekekről még... :shock: :D
Jövő hétre hajrá a zacsizáshoz..... :P :P Remélem a vizsgálat során jó híreket kaptok azért... és Lili kinövi ezt a bukós korszakot... :wink:

Ildi: hát az a pár csepp barnás miújság lehetett akár tüszőrepedési v. beágyazódási jel is!!! :) Istenem milyen csoda lenne, ha a Ti Lilikéteknek megadatna ilyen "hamar" a kistesó is!!! ::) Én nagyon drukkolok ehhez!!! :)
Szerelésnél nem fiúk voltak amúgy, hanem az egyik barátosnőnk jött el.. ő keni-vágja az ikejjjás szerelést, őlakás is nagyrészt az... jött volna még R. 1 vagy 2 haverja is, de mivel tudtuk hogy álkoholba fog folyni a szerelészet, nekünk meg a mi ágyunkon kívül egy kétszemélyes kihúzhatós van a nappaliba, úgy gáz lett volna összefektetni egymásnak idegen embereket :) És hát R. haverja is kocsival jött volna... szóval őt így utolsó pillanatban áttettük jövő hétre.... :)

Kubu: Marci vonatozás is meg lett örökítve????? :) Előttem van a kis arca szinte, hogy hogy élvezhette!!!! :)
Hát igen, a kocsival közlekedő gyerekeknek nagy élmény ez... sógorék gyerekét is hordta anyósom vonatozni... lementek a Velencei tóig, fürödtek, ettek egy lángost, aztán vissza..... gyerek kurvára élvezte....:)
Javaslom, hogy ha így bejött ez a vonatozósdi , ne hagyjátok majd ki az úttörővasutazást sem ha már jó idő lesz!!!!! Ill. mostmár annak valami más a neve...de nekem csak úttörővasút.. :wink: .... Marci odalenne tőle, az 100%, és a kocsihoz szokott, kényelmes Kubuka is sétáthatna utána egy nagyot a természetben!!! :) Ha IR van, akkor arra úgyis jótékony a mozgás....bár Neked ez alapból megvan a 2 gyerek mellett ahogy látom!!! :)
Na, vélemény???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja egy dolog: nem belepoffff....de biztos, hogy kellett erőltetni anyud köszöntését onlineban??? Minden alkalommal Beléd rúg, aláz... én legközelebb lapot küldenék max. de lehet azt sem, mert full gáz, ahogy viselkedik... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De komolyan, pedig annyira nem ezt érdemelnéd!!!!! :shock: :shock: :shock:

Estrella: Megfázás??? Jaaaaaaaaa, hogy volt olyanom is????? Totál elmúlt... picit több mint 1 napig tartott csak, nagyon gyorsan átfutott rajtam..... Na ebben legalább stramm csaj vagyok... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sajnálom, hogy Nálad lassabban megy a gyógyulás, de remélem hamarosan jobban leszel!!!! :wink:

Juditkám: ahogy írtad, hogy 4 hónap és már a Ti kisfiatok is itt lesz.... húúúúúú, tényleg bakker.... pedig még most volt a lombik... :wink: :wink: :wink: Hihetetlen hogy fut az idő.....:)
Teljesen jobban vagy már?.... remélem!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

andi: Igen, egyelőre én is 8 órában megyek vissza és még az utazás hozzá. Szerencsére ha sikerül autót venni, akkor ez nem 3,5 óra lesz naponta. A párom fog majd segíteni, neki 7,5 órát kell ledolgoznia. Remélem meg tudjuk oldani gond nélkül.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: igen,nekem is a Márti nevű hölgy volt :)
Mondta,hogy vele beszéljem le a pénteki plusz kört,anyum mondta neki,hogy ne aggódjon,nem lakunk közel,de emiatt simán elvisz :D

Lányok,ennél a pillanatnál a szonográfus teljesen odáig volt,meg vissza,hogy ő se nagyon látott még ennyire csajos viselkedést ilyen picurinál,ahogy odanyomta a kis pofiját,meg a felsőtestét... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

szóval mikor képet kellett választani,amit kinyomtasson,nekem ez kellett,páromnak nem sok beleszólást engedtem,de anyummal együtt bólogattak... annyira édes volt ez a jelenség...!!! :)

Navi: én ugye leginkább a neme miatt mentem,mert sokfelől azt hallottam,most még nem lesz látványos....
Nem-e??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ennél édesebbet még nem láttam :D
Az a küzdelem a köldökzsinórral...

Ráadásul ugye aludt az elején,és nem volt egyszerű felkelteni,hogy produkálja magát,megszokta anya nyugis életvitelét :D

Majd a videón látszik is,mikor köhögtem,és utána persze röhögőgörcs... Nem véletlen,anyumék nagyon kitettek magukért :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky, nagyon drukkolok.... meg akönyvhöz is, hogy segítsen!

Nézegettem ám már én is, hogy hogy tudnék segíteni ezzel a fóbiámmal magamon..... de a rettegés érzés még sajna erősebb, mint a túllépés vágya rajta.. :? :? :? :? :? Tű vagy a rovarok lesznek az én halálom..... :? :? :? :?

andrea-1

Bocsi az OFF-ért....

Anyukák,leendő anyukák!

Kaptam ajándékba DM-es kuponokat...,de kissé korai ilyen termékeket vásárolnom,úgyhogy ha érdekel valakit (febr. 28-ig érvényes) Libero Megapack, Babylove törlőkendő utánt.,Pampers premium care,Milumil tejpép 6 hótól,ill. márkakuponok (Jonhson's,Hipp,Weleda baby -25%),akkor szívesen elküldöm/átadom :)
Vendég

Andi: szerencsére én tudom kezelni a fóbiáimat,valahogy az évek során megtanultam :)

Muszáj volt,mert mindig magamra maradtam,és nem tudtam senkire támaszkodni. (Klausztrofóbiám van némi tömegiszonnyal,emiatt az utazás buszon,metrón,és leginkább távolsági buszon nagyon durva tud lenni,szó szerint fulladok...)

De nem tudom,mihez kezdenék,ha elhatalmasodna rajtam... Amúgy én biztosan depressziós alkat vagyok,úgyhogy igyekszem majd babával is minél többet távol lenni otthonról,akár a természetbe elmenni,akár barátnőzni :D
Vendég

Béku: engem is köhögtetett a Márti, meg rázta a hasam, de konok gyerek full zárta a lábát.... amúgy ahogy néztem a képeiteket, az egyiken úgy látom beterpesztett azért Maja, legalábbis a mienkhez képest igen.... és ott én látni vélem a cuncust.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na lefotóztam a gyerek rezidenciáját. ... remélem nem haragszotok meg érte, de megmutatnám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igyekszem keveset lelkendezni, de nem tagadhatom nagyon eufórikus állapotban vagyok tőle...
Mondjuk a polcon még kupi van, azt tessék nem nézni, meg az ágyba még kell majd matrac, meg a szoba dekorok sincsenek még meg a falra, meg függöny sincs még, rácsvédőt-fejvédőt mosni-vasalni kell majd.... de a baldachint felraktam, hogy megnézzük milyen, mondjuk azt is mosni vasalni kell majd.... meg Rajó szeirnt túl snassz, azt mondta, hogy olyan mint valami amish cucc, úgyhogy ha majd lesz függöny akkor annak az anyagából többet veszek és a szélére varratok egy csíkot, hogy a lökött apajelölt ne amishozza le a gyerek ágyát... :shock: :shock: :shock: :shock: annyavalagát amúgy... mert tényleg kurvaszép anyagból van... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Szóval ez lesz az Iza-lak... (csak a szoba olyan pindúrka, hogy több részletben lehet csak lefotózni, de körbelőttem :)....)

Kép
Kép
Kép

andrea-1

Sziasztok!

Zsuzsannáknak én is utólag boldog névnapot kívánok!
Béka: nagyon édes a kislányotok:)

Hétfői csapatnak mindenem csuriban!

Kép
carla1227

Andi: nagyon gyönyörű lett Iza szobája, ügyesek vagytok!

Kép
carla1227

Carla: köszi! :)

Andi: nagyon szép lett a szoba!!! :D
És látom már a betük is kint vannak!!! :)

Maja sokáig nem terpesztett,de mivel 37 percig csesztettük,csak sikerült elérni!!
Amúgy nem biztos,hogy azt látod,amit,mert mutatta a nő,hogy ott is a köldökzsinór látszik ;)

Youtube nem engedte az átkonvertált változatot se megtartani,szerinte az is túl nagy méretű,úgyhogy még várat magára a videó :?

Szóval nagyon tetszik a szobácska,annyira babás!! :)
Vendég

És egy bónusz... az ütődött szülőkkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

andi: Kíváncsi leszek én is erre a módszerre. Iza lak nagyon jó lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez is! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok köszi... :)
Béku: hát még csak cellux-szal tettem fel, de muszáj volt feltenni, az a lelki petting is kellett....... majd amúgy át kétoldalú ragasztózom .... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vicky: köszi..... hát én is kíváncsi leszek a módszerre, és majd érdekel is, ha átküldöd... bár egyelőre elképzelni sem tudom hogy én ezektől valaha is ne rettegjek majd..... :shock: :shock: :shock:
Amúgy esti és a ma reggeli értékek is jók lettek... :wink:

andrea-1

Andi!Nagyon szép lett a szoba,igazi kis csajszis! :lol:
Pocakod is megnőtt,jól áll nagyon!R.-nek is! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi! szia! Kislány??????? Na voltatok Ti is 4d-sen??? :) Mesélj milyen volt? Kép esetleg?
Köszi. :wink: ... hát döbrögisedünk már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HÚ de klasz vonalzó!!! :)
Ti mikor kezditek a lakás átalakítást?

andrea-1

Remélem nem bánjátok a képet??!!: Kép

Igen!Úgy néz ki,hogy nunusunk van! :D
Kb.1 hónap mire meglesznek az új ablakok,gyors kicseréljük és utána már lehet is festeni a szobát! :D

Holnapiaknak NAGY-NAGY drukk!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Jajj de kis cuki!!!! :) hogy keresztben van a lába Neki is :) és a köldökzsinór is hogy látszik! :)
Na akkor a tavasz nagy izgalmakkal lesz tele.... !
Ugye Ti is lányt szeretettetek volna, vagy mindegy volt?? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi, a szoba nagyon KLASSZ!! A fotó rólatok meg annyira tetszik:-))

Ancsi, csúcs a kiscsajotok! Már most keresztbe teszi a lábát. Haláli. Hogy ebből ti honnan tudjátok hogy lány, arról fogalmam sincs, de a lényeg, hogy mostmár tudjátok!! :-)
ann74

Andi, Iza lak gyönyörű szép a zöld ágy és a szerkény nagyon jól mutat. szülői fotó :) :) nagyon édesek vagytok itt is meg az iwiw-es képeken is.
grat

hétfői csapat nevében köszönöm a biztatásokat,
Eszter, hol vagy, hogy vagy?
Avarka szintén?
már várom nagyon h mi hírek lesznek az eredményhirdetésen

Sajtikám, eszembe jutsz gyakran, gyere majd azért ha már tudsz és jól esik írni, addig is vigasztaló gondolatok mennek

Kubu, köszi a nevekre amit írtál meg a jókívánságot :), visszajelöltelek itt is ott is, olyan édesek a gyermekeid, nagyon jó arcokat kötni a nevekhez. Nekem annyira nem vagy kubus, valahogy nem illik az archoz a felhasználó név. a kuburól mindig a gyümölcsös rostos ital jut az eszembe, te meg a képeken olyan szép és vidám vagy, nem egy rostos ital jut az eszembe rólad . hogy jött ez a név mikor regisztráltál? hát amit az édesanyádról írtál, elképesztő. miért bánt téged? mi baja? számomra érthetetlen az ilyen dolog az én édesanyám imád minket, imádja a Zolit mintha az ő fia lenne úgy szereti, és ha van köztünk egy kis vita akkor sírdogál hogy én ne bántsam a Zolit mert jó ember, ha meg fordítva van, akkor Zolinak mondja h nem bántson engem mert nem úgy gondoltam, mindkettőnket nagyon szeret és tiszteli minden döntésünket. nagyon nehéz elképzelni, hogy vannak édesanyák akik nem így viselkednek
pannik
Budapest

Ancsi, Gratulálok a kiscsajhoz! Dorka baba!!! :lol: :lol: :lol:

Andi, szuper lett a szoba. Én is néztem ezt az ikea bútort,
annyira aranyos egy gyerekszobába. És még a színe is szupi. :lol:
A pocakod jó nagy már. :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann: Köszi :) Ez az ütődött odaállt a pájinkás pohárral :) :) :) :)

Ebben a korban már szokták látni a fiúra utaló csatolt file-okat :) ha annak nincs jele, valószínűsíthető a lány, de 2d-n látszódhat egyértelműen is (a három csík) ottan nézetben .. ha azt látnak, az jelenti a lányt.

andrea-1

Woody: estére mindig nagyobb és ez a kép este készült :) De növöget rendesen és szerintem előre fele inkább, úgyhogy tényleg nagyocska :)
A bútort mikor betettük, Rajó első szava volt, hogy jééééé, ez olyan mint egy óvodában :) De ugye nekünk ott csapott fal van, úgyhogy helykihasználásra ideális a magassága is.... És annyi cuccot bele tudtam pakolni!! :)
1 polcot majd még kell vennünk bele, mert elszámoltam, de amúgy ez jódarabig kitart majd :)

Pannik: Köszi, én is néztelek ám Benneteket! :) Nagyon szép voltál menyasszonynak is! Meg a csini képen is !:) :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja csajok, a fácsén is fent vagyok amúgy :)

andrea-1

Sziasztok Lánykák!

Én meg vagyok! Semmi tünet és nem tudom, hogy ez jó vagy sem.. :roll: :roll: :roll:
Holnap csinálok tesztet. Nekem 26 naposak a ciklusaim és az ma van. Nem tudom, hogy ilyenkor ez számít e? :wink:

Most azzal is gondban vagyok, hogy mi a reggeli első pisi? Ugyanis 3-kor keltem fel ma... és mindig felkelek 2-4 között egyszer.

Missancsi nagyon édes a kisasszony! Vivikével nézegettük a képet!

Andikám a szoba iszonyatosan vidám! Biztosan jól fogja magát érezni benne Izabella.

Kép
avarka

Kisbeeka!
Jaj de nagyon jók a képek! Végig néztük az összeset!

Andi a "pocakok" is szépek :wink:

és boldog névnapot a Zsuzsannáknak!

Kép
avarka

Ma tényleg szép napom van. Itthon csendes ünneplés, aki már ilyen vén mint én, ne akarjon sokat. De nekem most ez igy jó.
Szinház is jó volt tegnap, ma megvettem a koncertjegyeket, ettünk finomat, jó volt a torta. Ittnon csend és béke. Voltam vezetni (változatlanul tele az út bolondokkal), és várom, hogy eszébe jussak "neki" - talán?

Szóval akkor kiderült hogy két kislánnyal gyarapszik a fórum, várni fogjuk őket. Szépek a képek.

Andi: neked is a pocak, hát jó nagy, az már biztos. Lesz neked is kit a világra hozni, remélem sikerül egyszerű módon. A szoba aranyos.

Judit: már Nimród baba se sokára jön? Hát igen, nagyon telik az idő, most volt Karácsony, de már várjuk a tavaszt, de nagyon, utána irány kerti lak.

Több pocakfotó nincs?

Mieza tőled is várunk képeket és sz. történetet.

Vicky: jól irják itt a lányok, hogy nem lesz könnyű ez a meló"dia". Esetleg közelebb nincs egy bankfiók? Ez a 3,5 óra nagyon sok(k). Bölcsi max 10 óra javasolt gyereknek, de az is nagyon sok. Mikorra kell vinni, hogy be is érj?

szép vasárnapot

üdv kispatak
Vendég

Kispatak,
BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!
Kívánom hogy felköszöntsön az, akitől a legforróbban vágysz rá!!!

Avarka,
a "semmi-érzés" nem rossz jel, az éjszakai pisi meg végképp nem!
Én nem a hajnaliból teszteltem, hanem a tényleges reggeliből és a vv előtti reggelen már halványan látszott :wink:

Andikám,
Iza-lak szépséges, a pocakméreten meg csak ámultam :shock:

Na megyünk apával szívet fájdítani, babakocsikat nézegetni :D

Kép
judit0713

Ancsi, gratulálok Dorka babához, nagyon cuki:)

Andi asztaaa már nagyon nagy pocód van, hogy rohan az idő!

Avarka írtam pü!

Kép
carla1227

Béku
Tegnap apu szülinapját ünnepeltük, az kimerített…
De jó fej volt, ma felhívott, hogy nehogy főzzek betegen, ugorjunk át ebédre és felpakolt még vagy 3 napra…
Így egész nap fekszem a kanapén takarók között és férj hordja nekem a hársfateát :)

Judit
Már teljesen meggyógyultál?

kubu
Ó, basszus, sajnálom, Andi ötlete tényleg jó, küldj képeslapot és kész!

Andi
De jó, hogy 1 nap alatt meggyógyultál!
Én nem tudom, miért van ez, ennyire gyenge lett az immunrendszerem, vagy csak a szokásos Neocitránt és társait nem szedhetem és ezért tart eddig…
Hú, de jó lett Iza-lak!!!
A baldachin teljesen jó, elég színes a szoba, szerintem sok lett volna még egy színes baldachin…
Szép a pocid! Rajóé is :)

Ancsi
Gratulálok! Nekem is Dorkám lett volna :)

Nagyon drukkolok a holnapi csapatnak!!!!!

Kép Kép
estrella22

Kimentünk Szentendrére és én vezettem haza! Persze a parkolóból kijövetelnél voltak gondjaim, nem is tudom hányszor fulladtam le. Nagy volt a súly, mert 5-en ültünk benne és emelkedőről kellett balra kikanyarodni. Na amikor már mögém is beállt egy autó, akkor annyira beparáztam hogy rágurulok, hogy jó nagy gázzal mentem ki és sikerült. Még egyszer sikerült lefulladnom, de már majdnem itthon. Van ez a jó car lámpa a Szentendreiről, azt sikerült elsőre bevennem, viszont mikor kanyarodtam volna balra tovább akkor sikerült lefulladnom. Egyébként azt mondta Tomi is hogy szerinte jól ment, néha kicsit darabos volt a benzin. :) Persze mikor kimentünk elbújt a nap, jó hideg lett. Most meg süt a nap. Mindegy, gyerek alszik.

ancsi: Még egy nunis. Albert tud majd választani. Meg persze a nagyobb fiúk is. :)

kispatak: Nagyon boldog szülinapot! Bankfiók nekem nem jó, ebből a bankból csak egy van az országban. A másik központ a belvárosban van, de mi kiköltöztünk. Kocsival nem lesz olyan vészes remélem. Reggel apa fogja vinni Barbust a bölcsibe (olyan 3/4 7 körül), hogy én már 7-re ki tudjak menni. Nekem rugalmas munkaidőm van, mehetek és jöhetek korán. Szóval 7-re megpróbálok kiérni, akkor még a forgalom sem olyan vészes és akkor eljöhetek fél 4-kor. Remélem fél 5-re érte tudok menni, vagy apa 3/4 5-re hazaér. Akkor ő is megy érte. Ez a terv, de majd még meglátjuk.

Nagyon drukkolok a holnapiaknak! Gyerünk csajok, gyártani kell a lányainknak a pasikat! (Eszter: nem kell rögtön hármat :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: jujj,nem hiszem el,hogy kiteszem a lábam egyszer itthonról,és akkor jön egy ilyen klassz kép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon vicces a R.-es :D :D :D
Tényleg szépen nő a pocakod!!!

Estrella: remélem már azért jobban vagy!!
Nagyon helyes,hogy hordják Neked a pasik a kaját ;) :D :D :D

Meglásd,gyorsan rendbe jössz! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

estrella: Jobbulást neked.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: remélem mostmár csak rendbejössz teljesen!!!
Apukád nagyon rendes, hogy megfőzött, tényleg csak pihizned kellett akkor! :) Férj is ott tüsténkedik körülötted... :)
Igen, közben az egyik barátnőm ajánlotta az Ő rózsaszín baldachinukat, de szerintem is sok lett volna már.... mondjuk abba belemegyek, hogy erre rávarrassuk a "le amishozott" részre (ami egyébként nagyon szép hímzett minta, de Rajónak így felrakva túl "régimódi", meg már azt is mondta rá, hogy parasztos.. :shock: :shock: )... szóval oda egy pár centi széles sávban amilyen függöny majd lesz, abból lesz egy csík rávarrva, így meglesz az ő öröme is.... Pasik... ááááááááááááááááááááááá :)
Tényleg jobbulást Neked, remélem jövő héten már csak egy rosszabb emlék lesz ez a betegség Nálad is! :wink:

Vicky: Na jóhír azért, hogy tudtál vezetni, és remekül megoldottad az akadályokat!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kispatak: Boldog születésnapot kívánok!!! :)

Béku: Na merre kóricáltál??? :)

Juditkám: Pár hét és hasonló lesz ott is!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Nem elrettentésnek tettem amúgy fel, csak hát hogy lássátok - bár szierntem már majd mind tudjátok - hogy milyenek is vagyunk mink :)

Avarka: Nagy drukkjaim holnapra a teszthez!!

Carla: Hát, kíváncsi leszek a Tied mekkora lesz majd !!!! :)

Eszterkém: Nagyon csöndben vagy!!! Minden oké??, Ugye csak pihensz ma?? :wink:

andrea-1

Andi: Pólusoztam egyet :D :D
Nagyon rég voltunk,és gondoltam benézek a kettővel ezelőtti munkahelyemre,ahol még szívesen látnak :lol: :lol: :lol:

akartam mutatni képet az ex-főnöknőnek (tudod,aki ingázott ;) ).

vettem pár holmit :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én már voltam testközelben zebracsíkokkal :lol: :lol: :lol:

Minden tesztelőnek kívánom holnapra, hogy legyen zebrája, amit simogathat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
avarka

Andi,
szupcsi a kiscsaj szobája! Én is elfogadnám!!! Persze rácsoságy nélkül, bár néha jól jönne az is... :lol: :lol:

Kispatak,
boldog szülcsinapcsit :wink: :D és szorítok, hogy a báránykának is eszébe jusson!!!!

Vicky,
szerintem te szuper anyuka vagy, csak kicsit helyre kell tenni odabennt a dolgokat, no meg kettecskén lenni a pároddal és minden szuper lesz! :D

A holnapi csapatnak küldtem már a zebracsordákat, remélem megkapjátok!!!!! :D

gigibp

Előszöris!

Zsuzsik!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is :)

Kép

eszter82
Budapest

Andikám!
Iza birodalom csodaszép lett :)
igen, így képzeltem, mikor mesélted :D

és a szülők is tökéletesek :D :D :D

puszi

eszter82
Budapest

Avarka!
Minden rendben lesz :) a holnapi tesztre kívánok két szép csíkot :D
majd jövök kukkolni az eredményt :D

eszter82
Budapest

Béku!
szívből gratulálok!
csodaszép a lánykátok :D
megnéztem a képeket és el vagyok ájulva attól a méhlepényhez bújástól :D
puszillak! :)

eszter82
Budapest

Ancsi!
Gratulálok Dorkához :D te is nagyon szépséges képet hoztál :D
húúúú, jól elhúznak a csajok a fórumon...hmmm...majd mi Avarkával szépítünk kicsit :D
Szerintem mindketten kiegyeznénk az egy fiú, egy lány kombinációval :) az arányok ugyan nem változnának, de legalább jönnének fiúcskák is :)

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?