Sziasztok!
Eri! Annak idején a legnagyobbal 9 hósan kezdtünk uszizni, de az nem a legjobb kor erre, félősebb, meg minden. A következővel amint lehetett, azaz3 hósan. Az ikrek, mire 3 hósak lettek jött a nyári szünet, így ők 5 hósan kezdték!
Természetesen nem egyedül, mivel mély vízben vannak!
Most már összcsaládi műsor ez, bár múltkor megúsztattuk a Párommal mind a 4-et ketten, de azért az húzós. Bár a két nagy már nagyon vízbiztos, azért muszáj figyelni rájuk!
Most a következő a felállás, ha minden összejön (nem röhögni!): 10-11-ig bébi úszás, anyám és én az ikrekkel, párom Dáviddal, persze néha csere-bere. Ezalatt a legnagyobb nagyapjával sétál vagy élvezi az uszi melletti máltais játszót.
11-12 Ábel ovis úszás, egy csoporttal, ahova besírtam, mert az ő ovijukból nem viszik őket. Ezalatt Dávid játszózik apjával, én vásárolok vagy ikreket sétáltatok, esetleg mindkettőt. Ábel néha, ha nincs ennyi felnőtt, potyázik a bébiknél.
Utána többnyire ebéd anyáméknál, mert ők laknak közelebb. (Na, hogy összeszerveztem?)
Doris! Azöltöztetés, készülődés, szopi elég hosszú idő, de nem nagygond, Ábel úgyis úszik még akkor.
Akicsiknek hajszárítás nincs még, mert kopaszkák

! (Ami ilyenkor jól jön

)
Ja, miben ügyesek? Le lehet már vinni őket a víz alá, és nem is igen tiltakoztak, Ádi még rugdos is a vízben , ott is olyan nyüzsi, mint a parton. De azért csúcs, hogy pár pillanatra el lehet engedni őket, és víz alatt átsiklatni a másik felnőtthöz. És tök jól veszik előtte a levegőt, a szemük meg nyitva van a víz alatt! Csak hát nincs mindig mindegyik jó passzban, álmos, nincs kedve ,stb, de most mindenki a toppon volt

!
Orsi! Ez az egész éjjel jobbra- balra szoptatás nekem is megy, pl tegnap elég nyűgi éjszakánk volt, ilyenkor reggel már nem is tudom rekonstruálni ki mikor kelt, hol aludt(unk), úgy kell őket összekeresni reggel a lakásban!
Most gyorsan alszom egyet, ha hagynak! Jó éjt nektek is! Claire