Sziasztok!
Sajnos nem igazán vagyok a topon

...
Apa délelőtt elvitte a legidősebb bullmasztiff szukánkat elaltatni

. A két hónapja elhunyt kanunk párja volt. Már sokszor hallottam, hogy kutyák meghalnak bánatukban, pl. a gazdi halála utána, de nem gondoltam, hogy ez tényleg ilyen szorosan összefügg

... Arthur halála után 1-2 hétig még kutya baja nem volt, csak a kedve nem volt az igazi, de onnantól egész nap csak feküdt, alig evett, támolygott. Elvittük dokihoz, de nem tudott mondani semmit, mert konkrét baj nem volt a kutyával. Kapott vitamin injekciót, meg immunerősítőket... De sajnos nemlett jobban, és kb. két hete elkezdett "behorpadni a feje". Nem tudom másképp megfogalmazni, szó szerint homorú lett lassacskán. A doki azt mondta, talán volt egy agyvérzése, emiatt részleges bénulás,és izomsorvadás

. Két napja már nem is evett, nem kelt fel, és nem nyitotta ki a szemét. Megbeszéltük Ricsivel, hogy jobb lesz neki, ha újra Arthurkával lehet

...
Magyarázat továbbra sincs, hogy mi volt a baja, nem volt öreg, sose volt beteg, nagyon barátságos, jámbor kutya volt. A doki szerint, és szerintük is a bánatba halt bele

. Együtt nőttek fel Arthurral, és nem bírta nélküle...
Én közben hol jobban vagyok, hol nem

. Napközben kicsit fáj a torkom, de ez semmiség, viszont estére nagyon bedurran, éjszaka is nagyon gáz, és persze reggel a legszarabb

. Eddig reggel szedtem egy-egy szem Algopyrint, (már ennyitől is tökre fosok), de most éjszaka arra keltem, hogy nem bírok nyelni, és bevettem éjjel, szóval ma már inkább beveszem este, reggel nem, hátha... Közben elkezdtem szedni Homeogéne9-t, meg persze megy a méz, Béres, c-vitamin, hársfa-tea...remélem jobban leszek végre, mert a tököm kivan már

.
Boo, Pocok, ti milyen gyógyszereket szedtek? Mert mindenre mindenki mást mond

.
Lois!
Videók nagyon cukik, és tök irigy vagyok miattuk

. Én amint előveszem a kamerát, vagy a fényképezőt, kisfiam rárabol, felhagyva a megörökítendő cselekvéssorozattal, így a kamerázás okafogyottá válik

. Tehát a dedemről az elmúlt két hónapban gyakorlatilag nem készült se fotó, se videó, vagyis ami készült, azon a tenyere látszik

.
Tavaszra mi is szeretnénk már homokozót, meg egy kis"játszóteret"

. Én fából szerettem volna, de az öntözőrendszer hazavágná, szóval műanyag lesz. Amúgy semmi bajom vele, csak szebb a fa

.
Tike!
Sztem ez a negatív teszt még semmit sem jelent

. Nekem Botonddal két nappal menszi előtt lett a 10-es pozitív, most meg 4-5 nappal, de az még engem is nagyon meglepett, be is paráztam, hogy talán ikrek

. Viszont a bnőmnek meg 4 nappal a nemvárt menszi után tök halvány lett, és vlsz. a héten szül

. És sokaktól hallottam már, hogy ilyenkor még nem mutatta ki, sőt, nekem egyszer egy doki azt mondta, hogy először min. 4 napos késésnél szabad tesztelni, mert addig bármi lehet! (Ahogy nekem lett is: októberben 2 pozi teszt, mégis megjött, meggondolta magát

.)
Szóval 1-2 nap múlva tesztelj, aztán tedd fel a képet

.
Ronmay!
UH 38+0: 3800g
UH 38+5: 4400g
Mondjuk a második majdnem nyert, de azért ezek eléggé saccok ám

. Doki amúgy nem mondott erre semmit? HOgy miért kicsi (ha mégis az)?
.....folyt