A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

mi ma anyuéknál voltunk, lefáradtunk kellemesen :roll:

Irina szűztea kapszulát evés előtt vedd be, és ha tudod, hogy egész nap otthon vagy, akkor próbáld ki a hatását, hogy a te a szervezetedre miként hat.
Holnaptól 5 napig megint megcsinálom a 7 és 17 kúrát , még 3 kg jó volna, ha lemenne és marad az esti odafigyelés.

Ma szépségkúrát kaptam:-) tesóm levágta a hajamat és megcsinálta a körmeimet:-) de nagyon belejött , mert Lalit és aput is megkopasztotta.

Vindo milyen volt tesódéknál?

Heni
KépKép
heni81

Heni, nagyon ügyes vagy a fogyival, ha már csak 3 kg van vissza :-)
Köszi a szűzteás tippet.
Őszinte leszek, nekem mostanában semmi energiám nem marad, hogy a kilókkal küzdjek, nyugisabb időszakokban ez simán ment. Innen is látszik, hogy már régóta nem volt nyugis időszakunk :?
Már csak abban bízom, hogy a jóidő meghozza a lehetőségeket... de nyilván tojnom kéne a feladataim egy részére, és egyszerűen felszabadítani időt ezekre a dolgokra, de hát mások a prioritások.

Hajmosás van, Ádi ordít. :roll: [/b]
irina

Hát, semmi különös nem volt, Rugó játszott, meg sétáltunk Sárándon (nem egy nagy hely, meg hideg is volt) :D

De Gábornak lett egy jó délutánja, mert öt órára magára hagytuk.
Délelőtt meg anyával meg Rugóval shoppingoltunk ágytakarót. Rugó levetette a cipőjét, és az összes megvetett bútorboltos ágyban megfetrengett :roll:

Heni, ügyes vagy.

Köröm - ja, én már a lakkozásról is leszoktam pár hónapja, le van vágva, aztán annyi. Nincs energiám, és kész :twisted:

Irina, egyelőre annyi publikus, hogy a pályázatot megnyertük, amin dolgoztunk, és mindenkinek új notebookja lesz hamarosan :shock:
De hiányzik a régi társaság, szóval sokat járok vissza is, ott kávézgatok :roll: Kétlaki lettem...

Most dolgoznom kell, de utána megnézem a Zene és szöveget, ha a fene fenét eszik is
8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, örülök a nyertes pályázatnak, éljenek a notebook-ok :-)
Nem baj a kétlakiság, legalább több helyen is otthon leszel.

Körömlakk? Szigorúan lábon, ennyi napi kézmosás mellett kb. fél napig bírná a kezemen a lakk. :-D

Jó filmezést, én még dolgozom kicsit. Mi tegnap a Red-et néztük meg éjjel, és bár Malkovich eget rengetően jó volt benne, elég uncsi volt, de egyszer élvezhető, és volt benne pár jó geg. A rendező nem igazán tudta eldönteni, hogyan lesz ebből film, műfajilag se, a tempót meg teljesen eltoszta. De röhögni azt lehetett azért.
irina

Nekem tetszett a Red :roll: 8)

Na, most filmet nézek, aztán lehet, még dolgozom az éjjel.

Talán maybelline, vagy milyen lakkom van amúgy, az kihúzta két napig is :x Nekem is mindig lejön. Lehet, valamit én rontok el. Ha egy kicsit lepattan, már nem bírom ki, leszedem az egészet, újracsinálom. Inkább hagyom most a fenébe :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Várjuk az asztalosokat, mindjárt érkeznek :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt mindenkinek :)

Itt esik valami havas izé, remélem nem marad meg, különben élmény lesz sétálni délután csincikéért :roll:

Vindo most kaptál Rugó beszédfejlődése miatt?
Remélem nem :)

Körömlakk, ezer éve nem. Naponta kellene újrakenni mert tuti lepörögne valamelyik körmömről. Arra meg nem igazán van időm.

Tegnap délután voltunk vásárolni, hát cicus rohangált végig, le se tudtuk lőni. Ő az összes széket próbálta ki, Vindo :D Amelyik pörgős olt, na azokról alig lehetett lerángatni :)

Heni már csak -3 kiló?
Nagyon ügyes vagy :D Gratulálok :)

Dori hogy vagy ma?
Bátor vagy, hogy ennyi mindent bevállalsz, de Te érzed mennyire birod :D
Mondjuk nincs annál szebb, mint amikor az álmait valósítja meg az ember :D

Ablakot mosni én is szoktam a gyerekek mellett. Cicus segít, Gergőci meg néha hátráltat, de ha kap valami új dolgot a kezébe akkor hagy takarítani. Az egyetlen amit utál az az ha vasalok. Arra kifejezetten allergiás. Amíg a kezembe van a vasaló ordít, ha leteszem elhallgat :)

Vera hogy vagy?

Tündi hogy vagy?
Pakolhatnékod van még?
Ide is jöhetsz ám :wink:
Jár mellé kaja, kávé és egy kiadós dumálás :D

Holnap megyünk csirippel a fülészetre és úgy néz ki visszük Gergőcit is, mert az éjszaka többször odakapott megint a fülecskéjéhez és nyöszörgött is miatta :?
Csütörtökön meg farsang cicusnak, jajj nagyon várja :D Remélem majd csinálnak képeket az óvonők :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

a -3 kg a kitűzött cél 30. szülinapomig, igy már elfogadható leszek magamnak. És utána még egy 5öst nem bánnék ha sikerülne :roll:

Itt is hull a hó :evil: :evil: :evil:
És még márciusra is jósolnak havat :evil: :evil: :evil: elegem van!!!!

Vindo megjöttek a munkásaid??? Rugónak élvezet lesz a mai nap, az tuti:-)

Móni drukkolok a holnaphoz!

Mi is megyünk szerdán a szokásos kontrollra Pestre, Péterke már várja, villamosozni szeretne azt mondta. hát ha nem lesz túl hideg, meg havazás, felülök vele:-)

Heni
KépKép
heni81

Már bokáig járnak a törmelékben, és egy helyen a járólap is széttört :roll:
Nagy por van, még jó, hogy nem takarítottam a hétvégén.

Itt csak hideg van és fúj a szél.

Pörgős székek 8)

Heni, hát a villamosok jók is 8)

Kép
vindolanda

Niki!KÖSZÖNÖM :) SZERINTEM bALU BE FOG PISILNI AZ ÖRÖMTŐL :) (bocs caps lock)

Móni! nem túl jól,nem akar múlni :8 barátnőm ígérte ír fel vmi tuti orrcseppet amitől jobb lesz :) meg ajánlani fog fül-orr -gégészt akihez Ő is jár :) csak a bibi gyerek doki :lol:

Zsuzskának utólag boldog névnapot :)

:arrow:

KépKép
viranka

jah és itt szakad a hó :evil:

Bálint egész hv-én a westendbe akart menni :shock: kész voltam tőle :) de aztán megelégedett egy jó nagy bicajozással egybekötött vonatnézéssel :)

Vindo,kitartást :)

KépKép
viranka

Viranka!
Köszi! :)
Még jó, hogy bejött a vonatnézés! :)

Heni!
Megkukucskáltam a videókat. Nagyon okos Péterke! És milyen kedves mindkét gyerkőc! :)
Ügyes vagy a fogyival!

Vindo!
Na, akkor lehet majd takarítani! De már mást nem kell a házban ilyen koszolós munkát csinálni, ugye?

Irina!
Szerencsére mi mostanra túlvagyunk az ordítozós hajmosáson. Már egész konszolidált formában folyik...

Móni!
Gondolok rátok! Remélem minden rendben lesz!

Majd még visszaolvasgatok...

Kép
gica1

Vindo por, törmelék :evil:

Gica édes vagy, kedvesek ők nagyon, nagyon tudnak hizelegni is:-) nem olyan tipikus fiúk...

Jelentem körömlakk lepotyogott :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát, ez már csak ilyen :?

Még burkolni kell majd (az előző tulaj csinálta még meg, elég rossz a járólap meg a csempe minősége, meg színben sem ilyet szeretnénk), aztán lefesteni az egész lakást. Az építkezés óta kijöttek a szokásos repedések, meg nem is festettünk kétszer az új részen, a régi részt meg már lelaktuk.
De nyárra szeretnénk mindent befejezni benn. Már csak egy-két bútor jön majd :P

Tényleg, Zsuzskának boldog névnapot utólag.

Az egész lakást belepte a puha szürke por :evil: :evil: :evil:

Takarítani alaposan talán szerdán tudunk :roll: Holnap munkanap. és még jönnek a kőműves-munkák az ajtók kereteinél.

Kép
vindolanda

Rugó tollakat szerel szét. A rugóknál magára mutogat, és megállapítja, hogy "én". Ha a rokonok azt mondják neki, hogy Bendegúz, rázza a fejét :lol:

Kép
vindolanda

Sehol senki.

Niki???

Kép
vindolanda

Vindo most egy kicsit poros de hamarosan nagyon szépek lesztek :D
Cicus is hamar emelte fel régen a fejét a cicára mint a Grétára.
Ma már azért tudja, hogy mind a kettő az övé :)
Van, hogy úgy mutatkozik be, hogy Sz. Gréta Mónika Cica vagyok :D

Heni akinek nem potyog le 1 hétig, az nem végez házimunkát és nincsennek gyerekei akik után állandóan pakolni kell :)

Gica boldog névnapot utólag is Zsuzskának :D
nem raktad fel a képeket a jelmezekről.

Vera nem baj az, fiatalodsz egy kicsit :wink:
neked most lehet nem kéne bicajoznod :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, itt egy senki :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor már ketten vagyunk :wink:

R. is tudja, hogy ő Bendegúz, de nem szereti, ha így hívják :P

Szépen haladnak a munkások, már a 4-5. ajtót csinálják. Szerintem két óra, és készen lesznek.
Nem isznak, enni meg hoztak, csak kávét főzögetek nekik. Rendesek.

Kép
vindolanda

Az ilyeneket én is nagyon szeretem :)
Akik az ablakokat cserélték pont ilyenek voltak, szó nélkül dolgoztak, elpakoltak maguk után, Ők még egy kávét se fogadtak el.
Milyen szép lenne a világ, ha ilyen munkások lennének.
0ár most kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen embert sikerül majd kifognunk a tető csináláshoz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Cicus a Mónikát nem szereti. Az egyik gondozó úgy hívta az oviban és csipőre tett kézzel közölte vele, hogy Őt vagy cicusnak hívja vagy Grétinek 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem. Most melegítem az ebédünket, aztán rohanunk tovább. A dédit tegnap ismét kórházba kellett vinni: infarktusa volt.
Bercó ma már ment óvodába, Gergő meg iskolába. MOndjuk holnap megint nem lesz suliban, szemészetre viszem, ellenőrzésre. Meg mostanában kettős látásra panaszkodik. Remélem, csak a gyors növés eredménye a dolog, de holnap kiderül.

Betegekkel mi van? Móni? Gondolok rátok holnap!

Viranka, nasopaxot próbáltad már? Tényleg nem kellene bicajoznod ilyen állapotban. :roll:

Éljen Rugó, a kis beszédes! :lol: Vindo, hogy tetszett a film? Én egyszer a tévében láttam, egy karácsonyi éjjelen vetítettek, annyira nyerítettem, hogy a Kedves is felébredt, majd együtt szórakoztunk rajta. Hú, nekem is minden álmom egy kis netbook. Na, talán, ha felvesznek. :wink:

Na, megyek megnézem a kajcsit.
dmaggie

Na, már az ötödik ajtót cserélik.

Móni, igen, nehéz kifogni rendeseket :roll:
Nekünk az ácsok voltak olyanok, hogy két napig csak elmélkedtek, aztán a négy napos munkát két hétig csinálták. Szerencsére nem napidíjban.

Gréta öntudatos 8)

Maggie, infarktus :(
Szemészet - na, nektek is mindig van valami.
Kellemes film volt, a pop-mozdulat nagyon tetszett :wink: De ebben a stílusban a Nothing Hill a favorit nálam 8)

Itthon viszont akkora kosz lett hogy ha arrébb tolom a fotelt, látszik, hogy hol volt korábban :shock: A nappaliban, ahol nem is dolgoznak :shock: Csak nagytakarítani kell este, nincs mese.

Kép
vindolanda

Én nem bicajoztam :oops: lyukas a kereke :? csak mentem utána :) :) meg néha futottam :)

Maggie,azt még nem,de most jobb :) :) még infrázom kicsit :)

Móni,játék vasalód nincs :) :)

:arrow: kipakolni mosogatógépből,meg rendet rakni,mielőtt hazaérnek :)

KépKép
viranka

Helló lányok...

Remélem mindenki jobban már.. :)

Rólunk:

Szóval Beniék ma oviban voltak,bár szívem szerint nem vittem volna,olyan furi volt Beni nyugodtsága.. Hát a megérzéseimnek mondtam apának is most már higgyen,mert ugyan is kisebb köröket futottunk reggel,hogy vigyem e vagy sem.. Ő meg igen is stb.stb. Már nem akartam vitatkozni elvittem őket. De jobb is így,mert így most nem a gyerekdokihoz vittem.Szóval délben mondta,hogy fáj az arca jobb oldalt..Sokkot kaptam egy pillanatra aztán,felhív kórház ismi mit tegyek..Fül-orron meddig vannak stb. A gyerek doki csak 10ig van,így őt nem tudtam volna elérni.De amúgy is az volt bennem,most már fül-orros nézze meg..Felvittem osztályra,mondtam mi a helyzet oviból és ez van,megnézte a doktornő nagyon aranyos volt.Orr mandula és arcüreg gyulladása van..Gyanús neki elmeséltem az idei sok betegeskedést,hogy az orr a gócpont és egy kis fertőzést kap oviban máris bedurran és szórja szét a dolgokat. Kaptunk egy csomó gyógyszert,hétfőn viszem vissza,megnézi aztán ha oké megnézi nyugalmi állaptoban,hogy milyen is ez az orrmandula.. Kérdezte,hogy eddig még miért nem vizsgáltatta ki a gy.orvos.. Áldom az eszem,hogy most oda vittem,megnyugodtam mert tudom mi a sok betegség kiindulópontja..Legalábbis remélem most megtaláltuk..Úgyhogy fiúk itthon egész héten megint..De jövő7en megnézetem Domit is,ha már lehet..

Szóval ennyi rólunk.. :)
varga tünde

Immár itthon, maradunk is egyelőre.

Felmentünk a mama lakásába. Kicsit elpakoltunk, mosogattam, volt mit. Borzasztó, minden tiszta kosz, ragacs. Hétvégén kitakarítunk. Bár azt mondták, hogy a héten még biztosan intenzíven lesz. Levittük a szemetet, elhoztuk a mosnivalót.

Gergőt meg a kancsalsága miatt már 14 hónapos kora óta hurcolászom a szemészetre. 3 v. 4 éves lehetett, amikor átjöttünk a Klinikára, azóta oda szoktam vinni. Ott is operálták a szemét. Egyébként meg ennyi embernél mindig van valami. :wink:
Csak, hogy teljes legyen a kép, apa holnap gyomortükrözésre megy. Ez is kontroll lesz.

Viranka, örülök, hogy jobb. A nasopax egyébként egy orrspray. Kifejezetten arcüreggyulladásra való.

Vindo, de utálom én is az ilyet. Mármint a sok port.

Tünde, tényleg jók a megérzéseid. Remélem, hogy jobb lesz a helyzet! Lehet, hogy neki is operálni kell, mint Zsozsinak?
dmaggie

Sziasztok!

Maggie még nem tudjuk,majd ha lemegy a gyulladás kiderül.

Móni szorítok! :)
varga tünde

Hali

majd jövök bővebben. világvége hangulatom van!

:evil: :evil: :evil:

Emma oviban, bár picit még folyik az orra és néha köhint egyet, csak most a szeme gyulladt be, lett piros, tegnap nagy hideg szélben könnyezett a szeme....reggelre meg piros, nem nagyon de olyan kis fura, mondjuk megtörölgettem neki mert csupa csipa volt, lehet az sem tetszett a szemének...mondták az oviban hogy a doki majd ránéz, remélem nem kötőhártya lesz!

na megyek lenyugodni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyorsban:
Igazam volt, pangó váladék mindkét fülben, a hallása jelenleg 70%-os.
Előjegyezték műtétre március 17.-ére. Kiveszik az orrmanduláit. A doktor szerint ezek után a hallása újra a régi lesz.
Ennyit a csepeli"gyerekkori sajátosság és kinöviről".
Gergimnek is kezdődik megint egy fülgyulladás, remélhetőleg a legelejét elkaptuk. Egyenlőre orrcsepp és orrszívózás. Ha romlik akkor azonnal vissza, ha nincs változás akkor 10 nap múlva kell visszavinnünk.
Nem voltunk 40 percet a HP-ba. Pedig rengetegen voltak előttünk. Szerintem Gergőke miatt hívtak be minket olyan hamar.
na megyek, Gergi éhes, Gréti hisztizik, Én meg magam alatt vagyok a műtét miatt :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oh szegeny Greti. Mutet. Sajnalom.

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni.. :(

Kaqk??
varga tünde

Móni Ne legyél magad alatt!!! Lényeg, hogy nem maradandó. Dokit meg ha lehet keressetek másikat.
Remélem Gergőke is hamarosan rendbe jön...:(

Kaqk
Ez nagyon kötőhártyának hangzik...hogy vagytok?

Tünde még jó hogy nekünk anyáknak vannak megérzéseink ....

Maggie mama? Sikerült rendet rakni nála?

Vindo Ti takarítással végeztetek?

Bocs csajok csak az utolsó oldalt futottam most át...

Jó hír Dani gyógyultnak nyilvánítva. Csak olyan h vagyok, mert 1 hete pöttyös viszketős a tenyere erre azt meg elfelejtettem mondani a dokinőnek...valakinek tippje? Elesett a járdán (hányás is volt arrafelé :( ) és utána lett ilyen...

Lilla meg tegnap fájlalta a fülét. Este folyt az orra, éjszakai nehezen kapott levegőt és elég ugatósan köhögött reggelre (elég rosszul nézett ki), így nem vittem oviba inkább. De szerencsére láza nincs. Doki szerint csak kicsit taknyos nem vészes...a füle is rendben eddig. Napközben egész jól volt, de a héten már nem viszem. Igaz elég idegőrlő kettővel, de azt találtam ki előre kitalálom miket fogunk csinálni....ma egyik gyerek sem aludt eleget (Lilla semmit) délután, P-nek meg dolga volt így horror volt lekötni a két nyűgös gyereket és több mesét néztek e kelleténél....

KépKép
KépKép
fleur

Móni! Üdv. a klubban... :? Nekünk holnap lenne a műtét, de ugya most megint AB kúra... Hívni foglak!

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Száríts ruhát Lilla mellett vagy hidegpárásíts, vagy tegyél vizes törölközőt a fűtőtestre. Igyon sokat!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Minden betegeskedőnek jobbulást! Jaj, mennyien vannak...

Tegnap előtt este kitakarítottam végül, tegnap meg munkanap volt. Ma itthon vagyunk, de Rugó nagyon igényel, ölelget, bújik...

A héten már nézzük a csempét és a járólapot is 8) :shock:

Rugó sír mostanában, mikor a csanában hagyom, úgy kell lefejteni rólam. Aztán megnyugszik két perc alatt, délután meg nem akar eljönni. Borzasztó anyás lett.

Most már sok dolgot mond tényleg, ilyeneket, hogy "kék pók", minta, skorpió (opió), cukorbeteg (ucobete) :lol:

Kis ügyes szerintem.

Be kell gyújtanom, mert G.nek reggel nem volt ideje.

Szép napot.

Kép
vindolanda

Hahóóó.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni majd gyere mesélj mit mondtak?
Biztos minden rendben :)

Tündi az anyai megérzésnél nincs jobb :)
Hogy vagytok ma?
Gondolom nem unatkozol most se :)

Vindo jó gyorsan haladtok :)
Rugó meg nagyon ügyes, hamar behozta beszéd terén a korosztályát :)

Fleur én se vinném oviba.
Ha fájlalja a fülét az nem jó :( Vegyél belladonnát, én megrendeltem itt a patikába, pötikémnek adom majd, hátha nem lesz komolyabb ez a fránya gyulladás :roll:

Maggie hát az öregek nagyon rendetlenek tudnak lenni, nagypapámnál is ami volt :shock:
szerintem nem látják a koszt.
Mi a tatusnál csak úgy ettünk, hogy előtte rendbetettem a konyhát. OPersze hevesen tiltakozott.
Hogy van amúgy a dédi?

Kaqk Emmácska jobban?
Neked vannak rosszullétek :D
Mikor mész szívhanghallgatásra?

Mennem kell begyújtani, reggel a rohanásban nem volt rá Z-nek ideje :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na nem tudom miért emelte ki a végét :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hol vagytok????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyok 8)

R. éppen evett bélszínrolót, benyomott kettőt krumplival :shock: Estére is bélszínrolót kért :roll:

Nálunk az apai nagyszülők halála utáni takarítás volt emlékezetes, olyat még nem láttam :shock:
Porallergiás vagyok, hát, ott végem volt, mint a botnak.

Mindjárt nyomok egy kávét 8)

Tényleg, betegekről kérünk helyzetjelentést.

Niki?

Kép
vindolanda

Én is mindjárt iszom egy kávét 8) meg főzök teát is :roll:
Folyton tüsszögök, amivel csak az a baj, hogy minden tüsszentés alkalmával azt érzem, hogy tőrt szúrnak az oldalamba. nagyon fáj :?

Nikit én is hiányolom, remélem minden oké és azért nem jön.

Van egy nagynéném, már 50 felett van, sose volt tisztaságmániás. Múltkor voltunk nála cicussal, hát ami ott volt :shock:
Nem engedtem meg Grétinek, hogy levegye a cipőjét mert ahogy az a szőnyeg kinézett....... A kávét meg mosatlan csészében rakta elém :roll:
Dédim mesélte, hogy mikor meghalt a nagynéném férje, egy takarítóbrigád tette rendbe a lakást. Felárat kértek tőle.
Én se vagyok egy tisztaságmániás de az azért már sokkoló :)

Kaptam kisseprűt cicus jelmezéhez. Így igazi boszi lesz 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, sokkoló tud lenni a kosz :shock:

Seprű 8) Majd fényképet kérünk :D

Ilyen mosatlan bögrés sztorik nálunk is voltak, és én nagyon háklis vagyok erre. A nagyobbik bátyámra egyszer meg is sértődtek az említett nagyszülők, mert kiment, és elmosta a bögrét.
Nekem még az a halálom, mikor mosogatás helyett a vizespoharat csak elöblítik :shock: :shock:

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Ja, meg amikor az egész család közös vizespoharakat használ. Aztán jönnek hozzánk, és elkezdenek inni az enyémből, aztán egymás után isznak a poharakból össze-vissza :roll:

Kép
vindolanda

Helló!

Huu micsoda nagynénik.. Nálunk is van ilyen,ahol legszívesebben semmit nem fogadnák el.. Pohár azt én sem szeretem,ha csak kiöblítik...brrr.... Rendre ilyenkor előjön a herpeszem..

Besütött a nap a nappaliba én meg ott feküdtem olyan jól esett..Pláne,hogy a rendrakásban megint megfájdult a derekam,így a kemény felület is jó volt,fiúk meg dobálták egymásnak a labdát én voltam a középvonal.. :roll: :lol:

Móni nem reagáltam a meghívásra.. bocsi.. elmegyek én,de ha dumálunk akkor nem lesz pakolás :lol: :lol: De dumálni akarsz akkor hívj fel,de akkor mikor kedvezményes.. :D :D

Benit lefektettem,tegnap 4 órát aludt du.,meg este is jót pihent,ma meg már a kis ördög is kibújt belőle.. :) No hátha ma is tud olyan jót aludni,nem biztos,egy próbát megér.. :)
varga tünde

Jaj Vindo közös vizes pohár??? brrrrr a hideg is kirázott...
varga tünde

Napsütés 8)
de jó volna itt is :D
na hátha holnapra ideér :D

Tündi összehozhatnánk már egy zsemélyes találkozót :)

Nálunk nem sok egyforma pohár van, így könnyen meg lehet jegyezni, hogy melyik kié volt. Mondjuk kaptam már amiatt megjegyzést, hogy hogy néz ki a sok különböző pohár, nemigaz, hogy nem tudunk venni készletet. De ez már legyen az Ő bajuk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lesznek jó idők,hátha jön majd Z megint sióra.. :) De lehet majd megyünk bp.re is... Kitudja?

Elkezdtem ezt nézni,már az elején jót röhögtem

http://www.ingyenmozifilmek.net/film/vampiros-film

paródia.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is vegyes poharak vannak. :D :D
varga tünde

És jó nagy baromság!!! Félúton abba hagytam! Beni aludt 1,5órát.. :)
varga tünde

Halihó!

Sajnos a dédi nincs igazán jobban. :cry: :cry: Ráadásul ugye látogatási tilalom van, nem is mehetünk be hozzá.

Bercó itt toporog, hogy Bogyó és Babócát akar nézni. De azért még azt leírom, hogy közben meg a Kedves is beteg lett. Elkapta ezt a h. f..ós vírust. Ma már jobban van, de tegnap még magas láza is volt. Szóval nálunk is jár az a rúd.

Engedem Bercót.
dmaggie

Tündi ezer éve nem tudtam végignézni egy filmet se :)

Maggie dédi :(
Bogyó és Babóca nekünk megvan dvd-n ha kell meg tudjuk írni :roll:
akkor azt nézi a lejátszón és a gép marad a tiéd :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?