A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

nem tudom feltölteni a képet...de majd még próbálom...

eszter82
Budapest

Pancsi, Eszter !!!!!!! De jó!!!!! Drágák ezek a goldik! Akkora hatalmas szeretet van bennük! Pancsi és ráadásul a tiétek is Brúnó! Majd teszek fel képet, de annyira béna vagyok benne, még a húgom gyerekeiről sem sikerült megoldanom. De ami késik, nem múlik. :)
ann74

Eszter: nekem 2 nappal előtte mutatta ki a vacak 10-es teszt,de az az volt,amivel Andi kommandózott,hogy Ti is láthassátok,mert gépen még annyira sem lehetett kivenni a 2. csíkot. :D

Itt van a már Rossmannos teszttel végzett teszt egy nappal a BMC-s előtt:
Kép

Ez pedig 6 nappal később:
Kép

A képen még picit torzít a pára,ami a műanyag alatt van,tehát még ennél is jobban kivehető,amint az eltűnik róla ;)
Vendég

Sziasztok!

Csüt beülti :-)

2 már megtermékenyült és még 5 foglalkozik a Doktornő.
Remélem mindegyik ügyi lesz :-)

puszi

Ha valaki jön csüt gyertek hátra mképpen :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Remélem Mia is jön a jóóóóó hirekkel :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: de klassz,az már csak 2 nap!!! :D :D :D
Holnapig még a többi is összeszedi magát,és mehetnek a fagyioviba :)
Vendég

Borsó!
De jó!!!!
Nagyon örülök a jó híreknek!!! Hajrá csütörtök!!!! :D

eszter82
Budapest

Béku!

Nekem nem tudom így feltöltve mennyire látszik majd, de élőben ott vannak a csíkok...

Kép

Kép

szóval ilyenek
a kicsi zöld, az LH teszt, jóstesztként használva, a középső 25-ös, a lila pedig 10-es...

eszter82
Budapest

hááát, így semmi nem látszik, de én örültem, mert a 25-ös is kimutatta :D
...hmmm képzeljétek oda a vonalakat :D
de amúgy tényleg ott van mindhármon...még Lac is egyértelműen rávágta :D

eszter82
Budapest

Eszter: látszik az :) :D :D
hétvégére már szép erősen fog látszani!!! :D

Tudod,halvány csík is csík ;) :D
Vendég

A középsőn nem látom,de nekem vacak a monitor,a két szélsőn viszont még ezzel a vacakkal is egyértelműen kivehető :D :D
Vendég

Istenem de örülök Eszter ez fantasztikusan szuper !!!!!

Na ezt jól megfogalmaztam :-)

Üdv!
Andi
kisborso

:lol: :lol: :lol: kösz csajok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
A középső a legkritikusabb, mivel az a 25-ös, de valóságban halvány vonal van rajta...
szerintetek ne csináljam 2-3 naponta, majd csak hétvégén? :)
csak mert szeretném látni az erősödést :D
egyforma márkájú és gyártmányú tesztek... tesók voltak a gyártósoron is...a sorszámuk szerint :D

eszter82
Budapest

Eszter: ha megnyugtat,csináld meg párnaponta :)

Andi javaslatára én is csináltam még picit később,és meg is nyugtatott,mikor belemártottam a pohárba,és azonnal megjelent először a kettes számú csík,és sokkal erősebben látszott,mint a kontroll :D :D :D

Ezek nagyon megnyugtató dolgok :)
Csak ne vidd túlzásba,nehogy mindig legyen valami izgulnivaló! :D
Vendég

Avarka-hírei nincsenek valakinek??? :)

Már úgy várom,még reggelizni se bírtam,be vagyok zsongva!!! :D
Vendég

Béku!
köszi :)
Eszem ágában nincs aggódni. Gondoltam, csinálok egyet pénteken, és majd még talán jövő kedd-szerdán is.

Az nagyon jó volt, hogy a 10-es teszten a kismama vonal hamarabb jött elő, mint a kontroll csík :D ahogy színeződött el, ott maradt már a csíkocskám :D

Avarka hamarosan jön!!!!!!

eszter82
Budapest

Eszter!

Remélem apum küld Nekünk is pöttömöt :-)

Ma reggel odaültem a festmény elé és elmondtam hogy nagyon nagyon várjuk a pöttömöket :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Sziasztok!

Eszter lehet ám látni azokat a csíkokat!!!!! :D :D :D :D :D

Én ma reggel 8:58-kor hívtam BMC-t, bemutatkoztam, azt hittem a kódot meg mindet mondani kell, meg hogy tegnap voltam leszíváson, erre K2 belém fojtotta a szót, hogy 6-ból 6 sikerül,t azonnal el is bőgtem magam!

Csütörtökön 10.00-ra megyek 2 babót kapok vissza, 4 meg remélem továbbra is okosan, ügyesen fejlődik és fagyibabák lesznek!!! :D :D :D :D

Kisborso, csütörtökön kismamik leszünk!!!! :wink: :wink:

Mindenkinek szép napot!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Borsó!
Küldeni is fog, meglátod!!! :)
Én is folyamatosan beszélek Apuval, a Lánykáinkkal, és a most pociban lakó Pöttömmel is :) szerintem ez is számít!
Érzik, hogy várjátok őket :)

eszter82
Budapest

Mia: nagyon klassz hírek,gratulálok!!! :)
No akkor ketten már mentek csütörtöki beültetésre :D
Vendég

Miaaaaaa!
De jó!!!!!!! :D

Na, csajok nagyon nagyon örülök!!!! Ez a csütörtöki csapat szuper lesz! Andi is csatlakozik, csak ő a cukros nénihez megy- ha jól emlékszem... a csütörtök szuper nap lesz :D

eszter82
Budapest

Szaisztok

Eszter, én csináltam mindennap tesztet, megpróbálom felrakni, ha sikerül.
Az első teszt csont nega vv előtt két nappal.A második a vv előtti nap, ott már látszódott a csík, bár először cak azt hittem, hogy én képzelem oda.A 3. és 4. a vv napján, 39-es HCG-vel, hát az is csak úgy látszódott, hogy forgattam fél órán keresztül.A többin látszik, h 2 naponta erősödik.

Kép
Vendég

Mia,Kisborsó, ez nagyon jó! Szuper! :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Nekem nagyszüleim küldték a babácskát! :)
és talán a legjobb barátom,aki áprilisban hagyott itt...

Beszéltem vele is,és kértem,hogy segítsen,hogy megvalósuljanak az álmaink :)
Nagypapámmal 2 napja is beszéltem álmomban! Olyan jó volt látni!!
Vendég

Csajok!
köszi a teszteket :)
Akkor jó vagyok a csíkocskáimmal úgy látom :D :D :D
Majd megmutatom, hogy hétvégére hogyan erősödik bika durvára :D

Béku!
Folyamatosan Maja lebeg a szemem előtt és a Te 39-ről induló terhességed! Lekoppintom, csak én ahogyan Vickynek is ígértem, igyekszem majd a nemek arányán javítani! Meg hát Navi megjósolta, hogy kisfiú lesz...és én is ezt gondolom :)
A neme mindegy!!! :D csak az a fontos, hogy itt van a pocimban :D
és imádom :)

eszter82
Budapest

Eszter: tudod K ügynök csupán az előzményeid miatt ilyen óvatos,de tudnod kell,hogy ha ez normál esetben rossz értéknek számítana,akkor nem petezsák kukucsra hívott volna vissza,hanem úgy 6 nappal későbbre újabb HCG-tesztre,mint engem nyáron! ;)

Nem meri elkiabálni,de tudd,hogy ez NEM FONTOS!!!
Az a lényeg,hogy Te tudod,hogy ez a baba akar Titeket,és K is meg fog győződni erről ;) :D :D :D

Csupán amiatt,hogy korábban nem sikerült úgy,ahogy jó lett volna,attól még ez a baba tökéletes,és új,önálló egyéniség! :)

Szóval Ő lesz a Ti kis manótok 9 hónapig,utána egy gyönyörű egészséges kisfiúcska (?) :)

Majácska pedig beszélni fog a kis manóddal,hogy nagyon erősen kell kapaszkodnia,hogy megnyugtassa mamiját,és a dokit ;)
Vendég

Béku!

Maja már most Izával küzd a pasikért? :D
Szuper, győzzék csak meg a csajok, hogy maradjon velünk :)
Drágák vagyok -Andikám, Te is, hogy Izát tegnap ráizzítottad a kis Babónkra :)

Béku!
K azt mondta tegnap, hogy 10 nap múlva UH, ha valamiért bizonytalan lenne akkor, akkor majd egy kontroll vv-t csinálunk, de alapból UH lesz :D
Gyorsan megkérdeztem utána K2 ügynököt is, és azt mondta, hogy abszolút reményteli a helyzet :)
Én pozitív érzésekkel vagyok :D

eszter82
Budapest

Eszter: mindenesetre Maja és Izabella biztos jól kijönnek majd egymással ;)
Ha lánykád lesz,akkor csajos bulit tart majd a triumvirátus,ha meg fiúcska,akkor tuti rivalizálás lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Bár ott lesznek még Estrella és Judit fiacskái is,nem is beszélve Albertről,és Baluról :)
Választék az lesz!!! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Fantasztikus ez a sok pozitív teszt!

Sajnos az enyém várat magára. A vv. is negatív lett.
Mindenkinek köszönöm a szurkolást!

Sítáborosunkért 3 hónap múlva mehetnénk. Spontán petesejtemről nem nagyon szeretne velem beszélni Tanár úr! :?

A fagyis beültivel kapcsolatos tapasztalatokat szívesen fogadom, illetve az előkészületekről szeretnék tudni. Priviben is jó.

Mia: gratulálok a sok ügyes petikéhez!

Eszter: igazán jól tudsz titkot tartani, de megoszthattad volna a lányokkal...

Puszi,
Avarka

Kép
avarka

Avarka, sajnálom! :( Miért kell várni 3 hónapot? Támogatottan szeretnétek?
Vendég

Avarka!
Nagyon nagyon sajnálom, és remélem, hogy a kis sítáboros meghozza a várva várt Babót Nektek!!!
Nem hatalmaztál fel, így nehezen, de igyekeztem nem kiírni... :oops: :oops: :oops: nem tudtam, mit szeretnél... Békunak pü-ben megírtam, mert azt írta, hogy nem reggelizik addig... :oops: :oops: :oops:
ölellek!!!
Vivi tudja már?

eszter82
Budapest

Avarka:
:( :( :(
sajnálom,hogy még picit várat magára a babó,de hidd el,a sítáboros kismanó tuti befutó lesz!!!

Fagyis beültiről nem nagyon tudok,nekem nem volt soha fagyiovisom,de biztos a lányok sokat tudnak majd segíteni!!!!

Hogyhogy várni kell 3 hónapot?
Vendég

Erről a rivalizálásról a mi esetünk jut eszembe. Remény Ádija 2009 október 5. Colin Ákosa 2009. nov. 26. És Barbus ugye 2010.01.21. Imádom mikor reklámozzák a fiaikat nekünk. :) Bár most beálltunk Ákosra egy kicsit, mert velük többet is találkozunk és a két gyerek is hasonló vehemenciával rendelkezik. Szegény Ádi néha lépést sem tudott tartani velük. De most már ő is mozgalmasabb egy kicsit anya nagy örömére. Tegnap voltunk játszóházban és csak a kis barátok voltak. Persze Barbus egyedül volt lány 4 fiúra. De nem vallottunk szégyent. Van még két kislány a lakótelepen, de ők annyival lányosabbak mint Barbus. Olyan igazi lányok. Az én kis hercegnőm meg olyan fiúsabb alkat. Mármint lelkileg. Olyan édesek voltak ezek a manók. Mindenkinek azt kívánom minél előbb jöjjenek az utódok. Aztán majd megyünk ilyen játszóházba meddőségis talira. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka: Nagyon sajnálom. Nem ismerek sok olyan embert, aki többet tenne egy babáért, mint ti. A fagyis szerencsét kell hogy hozzon. Bocsi, hogy én meg itt ömlengek, akkor még nem láttam mit írtál. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka!
Spontán ciklusban szokták csinálni, járni kell vv-re és uh-ra.
2 Ovitrellel az adott időben tüszi repesztés, majd a punkció tervezett idejéhez hozzá kell adni a babó korát, Nektek 3 napot, és akkor kell menni beültire.
Az ugyanúgy zajlik, mint most is.
Progi támogatás ugyanígy - Crinone és Agolutin!
Majd vv és pozitív Hcg :)

De csak akkor kell várnotok 3 hónapot, ha államilag támogatottam szeretnétek! Ha kifizetitek a 100,000.- forintot a beültire, akkor a jövő hónapban is lehetne akár!

eszter82
Budapest

Avarka...
hogy érted, hogy hallani sem akar a saját tüszidről?
Beszéltetek róla, de leszavazta K ügynök?
Vagy szóba sem hajlandó hozni, annyira nem szeretné laparral?

eszter82
Budapest

Avarka!

Hajrá fagyiovi!!! Nem szabad feladni!!!
Puszillak!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!

Nagyon - nagyon szépen köszi! Nincs semmi baj :)

Jó erősen töröm a fejem, hogy miként legyen a dolog.. :wink: Még mindig nem mondtam le a saját petesejtecskémről sem, csak tanár úr nem nagyon partner ebben és most a Húgom kora miatt sürgetett az idő. :?
Ősszel próbáltam volna váltani, de az illető orvos nem szeretett volna konfrontálódni. Nincs semmi gondom tanár úrral, fantasztikus orvosnak tartom, de talán több szem többet látna :wink:

Béku! Kár lett volna Maját éheztetni miattam :roll:

Vicky: nem vagyok egy olyan könnyen sértődős :lol:

Vivike is apa is tudja. Apa valamilyen megérzésből abban a pillanatban telefonált, amikor kiléptem az ajtón. Vivike pedig itthon volt vele, mert síszünet van.

A 3 hónapot nem tudom miért... talán tanár úr úgy gondolja, hogy csakis támogatottan kérhetem, hiszen nekem úgysincs petesejtem és ez az utolsó lehetőség....

Látjátok ez az egy zavar.. miért nem lehet, az amit én szeretnék? Az én pénztárcám, az én testem.. az én döntésem lehetne. :roll:

Kép
avarka

avarka: Hát ha ne adj Isten a fagyis sem sikerülne (de fog), akkor én lehet hogy másik intézményben próbálkoznék. Itt senki nem fog szembe szállni a Tanár Úrral. De egy másik helyen talán tiszta lappal indulnátok és ott eleve olyan dokit keresnétek, aki foglalkozik a te tüszőcskéddel. De mondom, erre ne legyen szükség.
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka: ugyan már,csak nagyon vártalak a hírrel!!!
Szerintem nincs gond azzal,ha több orvost megkérdezel,akár úgy is,ha még nem váltasz....

Tuti belemenne pl. Szűcs doki,hogy ránézzen a lehetőségekre!!

Hihetetlen dolog,amibe a tesód belement,de tényleg jó lenne a saját petesejtedre is ránézni!!! :)
Ha van peteérésed,miért ne lehetne belőle siker?

Nekem is kimerülő petefészkeim vannak,jó sok szuri kellett a stimuláláshoz,de most itt a kis tündér a pocakban,és ezért nagyon hálás vagyok Sz dokinak,hogy nem adta fel!!!

Nehezen alakult a dolog,de mégsem volt lehetetlen! :)
Vendég

Vickykém!

Tavaly májusi sikertelen stimuláció után (beülti nem lett), elmentem a Kaáliba. Nagyon kedves volt az orvos, de sajnos nem tudott segíteni, mert nem látszik UH-n a petefészkem és nincs kórházi háttér a laparhoz.. szóval zsákutca :?

Mindenféleképpen futok magamért egy kört a fagyiovis előtt :wink:

Próbálkozásnak ugye az számít, amikor beültire is sor kerül? Nekem ez volt az első akkor az 5-ből.

Kép
avarka

avarka: Az nem indok a laparra, hogy nem látszik a petefészked? Egyébként mi takarja? Vagy hogy van ez nálad? Szerintem csak a beültis számít.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyszerűen nem látszanak UH-n. Elmagyarázták, hogy így nem tudják a tüszőket megszúrni csak laparral lehet kibányászni őket.

Lintner tanár úr azt mondta, hogy teljesen fel vannak csúszva oldalra, még laparral is nehéz volt megtalálni :wink:

Majd lesz valahogy... lehet, hogy vissza kell fogynom és akkor látszani fognak :?

Kép
avarka

Drága Avarka,

Nagyon sajnálom, ölellek:(
A BMC-ben senki nem fog "belekotnyeleskedni" Tanár úr dolgába szerintem. Viszont egyetértek, fuss egy kört mindenképpen, próbálj meg őszintén rákérdezni Tanár úrnál, biztosan el fogja mondani az okait. Én sem értem, miért nem látszik a petefészked...nem is hallottam még ilyet. És miért nem lehet lapar?

Kép
carla1227

Vicky!
szerintem az volt a baj a Káliban, hogy ott nincs lehetőség műtét szempontjából a laparra...a BMC-nél csak át kellett menni 2 épülettel odább a szülészetig...

eszter82
Budapest

Avarka,
nagyon tetszik a hozzáállás ahogy nem adod fel!
Szerintem is a beülti számít támogatottnak!
Mi lenne, ha olyankor mennél egyszer "véletlenül" konzultációra amikor nincs K? Akkor valakihez irányítanak a recin, illetve megkérdezik kihez szeretnél...így nem fog elküldeni senki, és hátha jobban érvényesül a te óhajod!

Kép
judit0713

Vivi és Apa "mit szólt"? És Tesód? Ő is annyira beleadott apait-anyait...
szuperül állsz hozzá, hogy nem adod fel :D

eszter82
Budapest

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.02.22 13:02-kor.

eszter82
Budapest

avarka, eszter: Hát így már értem. Ez egy elég nehéz helyzet. Csak lesz rá megoldás. Lennie kell!
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?