A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,h drukkoltatok még, de most már egészen biztos,h a mi hajónk elment...ugyanis piri megjött :cry: aminek nagyon örülök,mert így legalább kezdhetek felkészülni a következő lombikra. Igyekszünk mind lelkileg, mind testileg :lol:
Holnap este 6-ra kell mennem Déviszhez

Szélkisasszony, aranyos vagy :lol: de úgy néz ki együtt megyünk :lol: amit nem bánok,mert akkor megint megismerhetek innen a fórumról személyesen még valakit :lol:
Drukk a jó eredményhez :lol:
Képzeld, de ezt írnám a fiúknak is és akiknél Apabaj is van :wink: beszéltem priviben egy sorstársunkkal és Ő is és a férje is jártak cérnabültetésre. Apájának általában 10-12 M/ml szokott lenni a spermaképe, de volt már 8 M/ml is ééééés most volt punkciójuk, vagyis ma már transzfer. Na a lényeg,h dobtak egy hátast, ugyanis Apájának 58 M/ml lett az eredménye :lol:

Parane, Katapetra és Krisztom gigamegadrukk a tüszőnövesztéshez!

Mné, kívánom,h holnap jóóóó magas HCG-d legyen :wink: beszélgess a babókáddal,h bújjon elő :lol:

Kisalag, gyere majd,h mit mondott Dévisz :!: :?:

Csutim, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ölelek mindenkit! Holnap majd bekukucskálok néha-néha, de már melózni fogok :?

Pusza mindenkinek és szép estét!
Bari

bari6

Szép estét Mindenkinek!

próbáltam végigolvasni a lemaradásomat...annyit mondhatok hogy így az életvitelem nem felel meg a kímélő nyugodt előírásnak. Két nap telt el és itt háromszor megfordult a világ...

mné
annyira szorítok hogy előkerüljön a kis bujkálós!

bari, kisalag!
nagyon sajnálom! és elismerésem a pozitív gondolkozásért, hozzáállásért!

katapetra
belesápadok az írígységbe!!! :D micsoda felhozatal!

kriszto
te voltál ma? beindult a fejlődés?

bevallom őszintén kicsit megviselt a pénteki nap. Dévai valszeg már nagyon fáradt volt és nem volt túl kommunikatív. A kezdést úgy tudtam meg hogy eszméletlen papírgyártásba kezdtek, majd a gyógyszerezési lapnál már meg mertem kérdezni hogy akkor most minden rendben?
majd nagy jóindulattal kaptam 15% esélyt
végigolvastam a lapokat a születési rendellenességről, a rák kockázatáról stbstb...és kicsit elkeseredtem. azon gondolkoztam nem csak az én önzőségem-e ez? kitenni egy kicsi babát ilyen kockázatoknak...
de ma reggelre összeszedtem magam és magamba nyomtam mindkét szurit, hogy felébredjek!
szerdán kell az első UH-ra menni! remélem minden rendben lesz...
addig is reggel futás, napközben húsevés!

Sziasztok!
parane
Budapest

[quote="bari6"]
Képzeld, de ezt írnám a fiúknak is és akiknél Apabaj is van :wink: beszéltem priviben egy sorstársunkkal és Ő is és a férje is jártak cérnabültetésre. Apájának általában 10-12 M/ml szokott lenni a spermaképe, de volt már 8 M/ml is ééééés most volt punkciójuk, vagyis ma már transzfer. Na a lényeg,h dobtak egy hátast, ugyanis Apájának 58 M/ml lett az eredménye :lol:

Bari, ez az eljárás mi? tudnál kicsit bővebben írni róla?

Mné, alig várom, hogy jelentkezz.... :)

Csuti, ez a titkolózás biztos jót jelent, meg vagyok győződve róla, hogy a pozitív teszt már ott lapul a zsebedben....
Vendég

Sziasztok, csak egy gyors bekukkra jöttem:

Kriszto, azt álmodtam, hogy a transzfer után átjöttél hozzám és mesélted, hogy nagyon sok tüsződ volt, sok petécskéd lett és mire a transzfer eljött, szépen rendeződtél odabent, így visszakaptál 3 kisbabát :lol:

Remélem így lesz :lol:

Mnének ma nagyon szorítunk!

Bari, engem is érdekel ez az eljárás, nem nagyon tudom miről van szó..... :oops:

Szép napot Mindenkinek :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

szép jó reggelt mindenkinek,

tegnap este voltam az Intézetbe: szegény doki, még este 8-kor is min. 3 pár várt rá, nem is tudom mikor pihen...
Ha már van ez a Dévisz-fan klub, ki kellene utalni neki egy kis pihit (már csak így virtuálisan is) nagyon fáradt volt tegnap este! ... és mi is egyre többen vagyunk, mondjuk találkoztam régiekkel :( és sok új arc is volt a rendelőben...

az uh-n DévaiI látott 2 picur foltot, de nem tudta az okot megmondani, h miért nem fejlődtek tovább :( . Folytatjuk az inszemet, pénteken reggel uh (még valaki péntekre?), úgy számolom, h a jövő hét önmegtartóztatás, de a hétvége ismét orgiába csaphat át :lol: :oops: :lol:

Bari, sajnálom :( tessék megmaradni ilyen optimistának!

Mné, várunk nagyon a hírekkel, Csuti, veletek mi van?

Jöjjön akinek jó híre van, gratula Katapetra!

Parane, a 15 % az nagyon!!! nagyon jó hír (mi 5-nél tartunk). Futás, minden reggel, hááát ez igen! irigyellek, de nagyon ;)

szép napot mindenkinek
kisalag
Fót

Kép 2011.02.22.

Kisalag ez szupi hír :), hogy tudtok kezdeni! A jövőhét az kevésbé lesz fincsi :wink: nálunk most van farkaspóz :D
Sok sikert! :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

kisalag
én is ugyanezt éreztem péntek este amikor eljöttem, hogy ez nem élet amit Dévai csinál! ...perszepersze a mi érdekünkben teszi, de egy kis logisztikával megkönnyíthetné mindenki életét.

de a lényeg hogy tudtok kezdeni!!!

a futásról meg csak annyit hogy a párom köröz a pályán-mivel az ő feladata az én testmozgásom betartatása, én meg egy gyereksereget képzelek magam elé akik hívogatnak hogy fussak még egy kicsit...legalább a kanyarig :)
parane
Budapest

Sziasztok!

Na, megjött a béta HCG eredményem. Kérek szépen véleményeket. 226U/l. Szerintünk jó lehet az árték, mert ez azt jelentheti, hogy 4-5 hetesek vagyunk. Holnap reggel Dévisz előtt elmegyünk megint ugyanide. Max. bukunk 2500 forintot, mert már látn fogja a doki a manócskánkat. :-D Annyi baj legyen.

Köszönöm előre is!

Pusza

Mné
mné

Mné,
de szép hírrel érkeztél. Úgy örülök!!! Nagyon drukkolok nektek holnapra! Akkor holnap mentek Déviszhez, remélem csupa jó hírrel jössz majd holnap!!! :lol:

Katapetra,
farkaspóz? :D :P :D Hogy bírod a húsievést?

Kisalag,
mi megyünk pénteken Apánkhoz kb. 10-11 között. Lehet, hogy találkozunk? Vagy ti hamarabb mentek? Sajnálom, hogy nem fejlődtek tovább, de majd legközelebb!!! :lol:

Parane,
igen, sajnos (de jobban járunk, ha tudunk róla) mindenkinek végig kell olvasni azt a bizonyos elgondolkodtató lapokat. De reméljük, hogy ilyen csak a mesében van, és velünk ilyen NEM történhet meg!!! Ügyes vagy, csak fuss, és lelkesen edd a húsit. És nagyon örülök, hogy te is kezdtél!

Barika,
:cry: :cry: :cry: de! még bármit mondhat D. Anyukám például kétszer is pirizett, és velem volt már több, mint két hónapos terhes. Sosem tudni! Fel a fejjel!!!

Szélkisasszony,
március 4-e már nemsokára itt van, úgyhogy lelkileg veled vagyunk! Biztosan jó sok katona lesz, és azzal már lehet ám harcba menni :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Lányok

Már nagyon kíváncsiak vagytok ám :lol: :lol: :lol: !

Ezért, mivel nagyon sokan indultok, sokan már benne vagytok, sokan pedig a cél előtt álltok, így szeretnék egy kis lélekerősítőt mutatni nektek:

Kép Ez életem első pozitív tesztje, és mindannyiótoknak ilyet kívánok!!!

Voltam ET. 11. napján vérvételen, mert Apánk elküldött, úgye említettem, hogy nem voltam jól. Végül kiderült, hogy az eredmények jók, csak magas a vérnyomásom, ezért vérnyomáscsökkentőt kell szednem. A véreredményből még az is kiderült, hogy a Hcg szintem: 232.

Remélem ezzel a kis képecskével meghozom a kedveteket ebben a nehéz időszakban!
Mindenkinek szép napot kívánok!!! :P :D :P

Csuti
Kép
csuti83

Csuti:
GRATULÁLOK!!!! Ez nagyon szuper hír! Mégis csak manócskát rejtegetteél! Jaj de jó! Annyira örülök! Pénteken már képet is kapsz róla/róluk! Annyira szuper! HIP HIP HURRÁ!

Mné
mné

Mné, Csuti,

Ez remek hír :!: :!: :!:

Nagyon gratulálok mind a kettőtöknek, és már alig várom, hogy még ennél is boldogabban meséljétek, hogy Dévai mit látott :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti: :D :D :D :D :D :D annyira örülök!!!! Ezt a fajta lélekerősítőt mindig nagyon jó látni!!!! Sok-sok boldogságot és persze egészséget kívánok!!! :lol: :lol: Most meg majd azért lehetünk kíváncsiak, hogy hárman vannak-e??? :D

Bari: tényleg nagyon sajnálom. De jó olvasni, hogy máris a jövőre gondolsz. Remélem, hogy tudunk majd együtt kezdeni és szerencsét is fogunk hozni egymásnak. A cérnabeültetésről már hallottam, meg is említem Szélúrfinak. Hátha. :wink:

Parane: de jó, hogy Ti is kezdhettek már! :D Hajrá futás. Én már alig várom a jobb időt, hogy mehessek. Csak egy babóért vagyok hajlandó feladni a futást. Kitartás!

Kisalag: azért az valahol jó hír, hogy elindultak, nem? sok erőt a továbbiakhoz is!!!

Mné: :D :D :D :D :D :D Neked is mennek a drukkok. De ez azért már jó jel, nem? Persze érdemben nem tudok hozzászólni, de izgulok értetek.
szélkisasszony

Csuti, nagyon szép kép, gratulálunk :) Mindketten a pocaklakóval :) Szépen erősödik a teszt, nagy baj nem lehet :) 8)

nyuszika85

Csutim!

Végre!!!!!!!! Megszólalhatok már! :oops: Egész délelőtt akartam írni, de tudtam nem bírom már ki... :lol: :lol: Puszillak és mindjárt péntek és jöhetsz a petezsákocskák számával....

Mné!
Szorítok nagyon-nagyon holnapra!!:wink: :wink:

Nyuszi!Jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj, legyen igaz az álmod!!! Nagyon szép álom, tetszik ám, nagyon.... és a vége legyen az, hogy két egészséges babóka születik még az idén, karácsony előtt... :wink: :roll:

Este jövök még.... és ez nem fenyegetés! :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok
Mné és Csuti83
GRATULÁLOK!!!!!!!! :lol: :D :wink:
Kisalag
Fel a fejjel! Majd a következő sikerül!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csuti, Mné,

én is gratulálok!!!!! :D :D
leeda

A két kismamának én/mi is nagyon gratulálunk, reméljük, hogy szerdán és pénteken is minden rendben lesz és UH képpel távoztok az intézetből.

KépKép
momelcsi

Mné, ezeket találtam!!! :!:

HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Remélem segít, mert most pontosan nem tudom kb. hányadik napon lehetsz. :)

De holnap megnyugodhattok, amint ott sötétlik a kismanó a pocakodban :)

nyuszika85

Mné, ahogy hazaértem már is a géphez dobtam le magam....JAJ de jó!!!!!
Drukk holnapra!!!!

Csuti, te titkolózós :wink: Nagyon NAGY Gratula!!!!!!

Olyan szépek azok a tesztek!!!!!
Én is, én is!!!!!!

majd eljön az én időm is! :lol:

katapetra

Csuti! Gyönyörűséges....meg is könnyeztem! :) Gratulálok!!!!!!

Egy kis segítség:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Szóval azt hiszem Mné igazán szép az eredmény!
Vendég

és a Nagy Testvér persze megint mindenről tudott... :D :D :D
Vendég

Én is szeretnék ilyet látni!!!! :shock:

kagyló

Kretty!

Kép

Kagyló!
Kívánom, hogy láss ilyet!!! Otthon a sajátodat!!! :wink:

kriszto

kriszto82

kriszto82
Biztos lehetsz benne,hogy a gyógyszertárban az összes tesztet felvásárolnám. Minden nap vérvételre mennék.... :wink: :lol: :D :lol: :D :wink:

kagyló

Kép .

Így örülünk nektek Mné, és Csuti!

katapetra

mi az?madár?

kagyló

Mné!

Mikor mentek holnap Dévaihoz?
Ma is voltál vérvételen? Vagy a tegnapi eredményt viszitek?
Jaj, szorítok nagyon!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én is nagyon szépen köszönöm a drukkokat, de ez most inkkább Csutit illeti. :-D De a sok nekem való örülésből azt szűrtem le, hogy szerintetek is jó ez az érték. :-) Huh, akkor megnyugodtam.
Ma nem mentünk vérvételre, mert 24 óra mire elkészül az eredmény, és egyébként is ha minden igaz, és juól olvastam, akkor a HCG szint kétnaponta nő a kétszeresére. Remélem nbem tévedek. Holnap reggel megint megszúratom magam, és utána 9 körülre megyünk Apánkhoz a babafotóért (remélem). :-) Így elképzelhető, hogy találkozunk is.

Mné
mné

Bari: meg tudnád kérdezni a cérnabeültetés konkrét infóit? Szélúrfi rábólintott, sőt.... Szóval azonnal kérte a címet. :D :D :D :D
szélkisasszony

Csuti! :lol: :lol: :lol: Nagyon szépek a tesztek!
Mné: Szerintem minden rendben lesz! ++++++++++++++ drukk!

Kisalag, az a jó az inszemben, hogy rögtön lehet folytatni, így nincs is idő szomorkodni, csak örömködni. :wink: drukk, ezerrel!

katapetra, nagy drukk Neked! Elöször én is azt hittem, hogy Dévais vagy.... :D Lehet, hogy egy napon lesz a punkciónk!
A táblázatról nagyon lemaradtam.. :(
Úgy tudom, hogy Ti kaptok fényképet a visszaültetett kis embrikékről, és elötte van egy kis lelki gyakorlat is. Jókat hallottam..
Majd mesélj...

És Szurikáta sem küldi a szerencse szurit! Nem is jött mostanában...Remélem csak unokázik, és nincs semmi baj. :?

Bari, örülök, hogy lelkileg sínen vagy. ügyes vagy! :D

Mindenkinek mennek a drukkok! Kitartás!
emerenc

Drága Emerenc!

Mea culpa :oops:

Máris bennt vagy!
Nagyon szupi lenne, ha neked is azo a napon lenne a punkció, a beülti még nagyon kérdéses, függ a szerelmesektől is :D
Képet kapnánk???De jó lenne! :) Látod, én ezt nem is tudtam.
Holnap Uh :)

katapetra

Sziasztok!

Csuti, itt is gratula :lol: gyönyörűek a tesztjeid :lol:

Mné, nagyon-nagyon drukkolok,h holnap egy sztárfotóval gyere :lol:

Kisalag, nagyon örülök,h már indulhattatok is! Drukk és gyere majd a hírekkel,h mekkorák a tüszőcskék és hányan vannak.

Parane, megértem az aggodalmadat, de ne is gondolj a rossz dolgokra. Nem lesz semmi baj :wink:

Emerenc, Kriszto, Katapetra holnapra naaaagy drukk a tüszőszemléhez :lol:

Katapetra, ahova jársz, ott tényleg láthatjátok előre a babókákat :lol: például én is láttam tavaly augusztus környékén két blasztobabát, akik közül az egyik áprilisban fog megszületni :lol:

Szélkisasszony, akiknél a nagy javulás volt, itt voltak: http://www.maganorvosok.hu/drlethuy itt még van infó róluk: http://www.youtube.com/watch?v=fK2XPtW7fIs
Nagyon nem olcsó, de elég meggyőző a javulás...ill. sztem egy alkalmat megér :wink:

Ma voltunk Dévisznél. A várakozás közben sikerült beszélnem Gyöngyi biológusnővel a férjem eredményeit illetően,h milyen minőségűek,h min tudnánk javítani.... Azt mondta,h ezek az eredmények tökéletesek a lombikhoz, így maradhat minden eddigi "terápia" :)
Bent Dévisz is mondta,h elvileg minden tökéletes volt....de sajnos az UHUn nem látszódott semmi, nem indult el semmi :cry: pedig ebben is bíztam,h valami hátha volt....de semmi...
Elvileg április 19-től indulhatnánk, DE Dévisz említett egy közelgő problémát, amivel semmiképpen nem szeretnék rémhírt terjeszteni. Röviden, tömören...mozgolódnak törvényileg, szabályozni szeretnének dolgokat, ami nyilván való nem kedvezne nekünk, sem senkinek akiknek lombikra van szükségük,h kisbabájuk születhessen. Annyit mondott Dévisz (erre gondolhatott Krettyéknél is,h nehogy késő legyen...) h figyeljük a híreket......
Férjem javaslatára megszavazták nekem,h legalább 5 kg-tól meg kell szabadulnom és a következő sikerességéhez az is hozzájárulhat :wink:
Egy dolog került még szóba, amit már az első lombiknál is tapasztaltam, de a vitaminokra gondoltam. Most is előjött és megemlítettem Dévisznek, ill. hétfőn a házidokimnak is. Mind a ketten u.azt mondták :shock: Hogy miről is lenne szó: mikor elkezdem kapni a progeszteront beindul az anyagcserém. Amúgy normális esetben örülök,ha 2 naponta anyagcserézem (nem tudom szebben írni :oops: ) , de a progitól éppen-hogy felébredek már mennem is kell. :shock: Ugyebár köztudottan terhesség alatt lelassul ez a folyamat. Kb. ennek kéne történnie a progi hatására is, de nálam tökre fordítva működik. A lényeg,h Dévisz felvetette,h lehet,h nekem ez így akkor nem jó. Gondolkozzak el azon,h esetleg a köv.lombiknál nem kapok progi utánpótlást, mert megmozgat belül és elképzelhető,h ez is oka lehet a sikertelenségnek. Túlképp veszteni valónk nem lesz ;)

Szurikáta, remélem tényleg jól vagy és csak az uncsik miatt nem jártál erre. Nekem is lenne egy kérdésem, kérésem :oops: ugyebár Te épp progit is szoktál szúrni. Megtennéd,h ha valakivel jobb kapcsolatban vagy utánaérdeklődsz,h van e valakinek hasonló tapasztalata??? Köszönöm szépen!

Ölelés és pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Bari, annyira sajnalom!

Mi Marcius 16-an megyunk D-hez, akkor beszeljuk meg az ujabb indulast. Remelem semmi negativunom nem valtoztatnak a torvenyben, hiszen igy is drasztikusan csokken MO lakossaga....

Mne, gyere, mar nagyon varunk!!!! :D
Vendég

sziasztok,

sikeres lombikból, inszemből megmardt gyógyszereinket szeretnénk továbbadni postaktg-ért vagy jelképes összegért:

- Gonal F 75 NE injekció, 2011.11-ig jó
- Metypred 16 mg ( 22 db), 2014. 05-ig jó
- Meforal 500 mg (26 db), 2014.04-ig jó

Érdeklődni priviben lehet!!!

barátnőm Merional injekcióitól válna meg, ezekről az evacso@freemail.hu-n tudtok érdeklődni.

Mielőbbi babásodást kivánunk Mindnyájótoknak!!!!!

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

Csuti! De jó! :D :D :D Mintha a saját tesztjeimet látnám (én is pont ilyet használtam)… Mindenkinek ilyen gyönyörű tesztsorozatot kívánok itt a fórumon! És legalább olyan folytatást (egy vagy több babóval), mint a miénk! Csuti, nagy-nagy drukkok péntekre!

Mné! Remélem, ma már képet is kaptok a kis bújkáló babócáról!

Kriszto! Küldöm itt is a tüszőnövesztő és a gyógyszeradag-semmiképp-sem-visszavevő drukkjaimat! :wink:

Barikám, drága! Nagyon-nagyon puszillak!

Katapetra! Gyere majd az UH-eredményekkel! Tényleg, a husievéssel hogy állsz?

Emerenc, drága! Annyira drukkolok Nektek is! És annyira egyetértek én is azzal, amiket írtál!

Sok-sok puszi mindenkinek! Este megyünk a dokimhoz, remélem, kapunk képet pocak-Marciról, majd felteszem bíztatásképpen! :D
loreena

Kedves Lányok!

Mindenkinek köszönöm a szép szavakat :oops: :D !!!
Olyan aranyosak vagytok!
Hát nem tudom, most egy kicsit félek, mert reggel csináltam tesztet, és egy icurkát halványabb az előző kettőnél. Szerintetek ez jelent valamit? Meg már szinte tüneteim sincsenek. Vagyis egy van, ha felkelek, fél óra múlva már rögtön álmos vagyok. Ez jót jelent? Nyugtassatok meg, hogy nincs semmi baj.
Valamelyik nap kérdezte Kriszto tőlem, hogy:
"- úgye nehezen telnek a napok?"
Én erre azt mondtam, hogy óh, nem vészes. De ahogy tudom, hogy pénteken menni kell, olyan messzinek érzem :cry:

Katapetra, és a többiek!
Persze, mindenkinek lesz előbb vagy utóbb (de inkább előbb) kisbabája, csak nagyon nehéz kivárni. Remélem ebben az évben az itt fórumozók minimum karácsonyig egészséges babá/k/nak adunk életet.

Igen, Szurika nagyon eltűnt, én is remélem, hogy nincs semmi komoly baja, csak unokázik. :lol:

Mné!

Nagyon izgulunk érted!!! Gyere gyorsan a hírekkel. Mennek a drukkok!!!

Kriszto, Katapetra, és Emerenc!

Ti még biztosan UH- n vagytok! Remélem nagyon szép számokkal jöttök majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari!

:( :cry: :(
Figyu! Én is minden reggel megyek a WC-re, amit szörnyű nagy görcs előz meg. Nem tudom miért, de nagyon rossz érzés. Remélem semmi komoly, de ha mégis tud valaki ilyen tapasztalatról beszélni, akkor legyen már szíves nekem tájékoztatást adni.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,

Az, hogy nem érzel semmit, az szerintem nem baj. A későbbiekben sem feltétlen fogsz érezni akármit is. Ez egészen addig így lesz, amíg meg nem mozdul/mozdulnak picuri/ik. Utána meg azon aggódsz majd, hogy egyik nap jobban mozog/nak másnap meg szinte egész nap alszik.
Szóval ne aggódj, szerintem minden a legnagyobb rendben van.
Az álmosság is jó jel, én az elején még a munkahelyemen is előfordult, hogy leesett a fejem az asztalra és hunynom kellet legalább 5 percet :lol:

A kétbetűsről csak annyit, hogy én ugyan nem kaptam progit, és régen is minden reggel el tudtam látogatni a helységbe, de mióta terhes vagyok, ez nem csökkent, sőőőt. Most napi 2x-3x megyek, de nem gondolom, hogy ez probléma lenne, egyszerűen felgyorsult az anyagcserém, ami olyan szinten jó, hogy talán nem hízok annyira gyorsan.

Mné,

Már lerágom a körmeimet, hogy mi van veletek :shock:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kedves CSUTI!

Szerintem, ne csinálj több tesztet! Semmi értelme....
A hcg szint gyorsan emelkedik, és csak nehezen csökken!!!
Tehát, ha bármi baj is volna ( na, de ugye nincsen) azt a teszttel nem fogod észrevenni!!! Az hogy halványabb, az lehet, hogy csak a teszt érzékenységének a hibája!
Hogy nem érzel semmit???

Hányás, hányinger, szagérzékenység?? Ezek a terhesség 5-7-9. hete körül jelennek meg.....

NO PARA!!!!

Izmael
izmael

Sziasztok!

Úgy látom mindenki dolgozik...

Csuti!
A tesztnek van egy véges kapacitása, ha eléri vagy túllépi a hcg szint azt a szintet, akkor nem lesz sötétebb a csík, már nem tesz különbséget érték és érték között, pl. 500 és 1000 között.... szóval érted!
Tehát, nehogy ezen aggódj! Minden rendben lesz!

Mné! Nagyon szorítok Nektek és gyere majd hírekkel!

Katapetra! Mesélj!!!

Olyan boldog vagyok..... (de nem szeretnék előre örülni, mert sajnos az eddig tapasztalatok alapján eddig minden ok, de a neheze most jön!!)
Szóval a kisdoki vizsgált, igencsak kezdem megkedvelni, nagyon normális, teljesen úgy uhu-zott, mint apánk szokott. Kérdezte a húsevést, meg is lepődtem, azt hittem van folyadék a pociban, de nincs, csak érdeklődött! :D
Mindkét oldalon van pár 5mm-es és oldalanként kb. 10-13 db nagyobb. Ezek 8-12mm közöttiek! :D Vegyesen.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééééééééééésssssssssss nem csökkentették az adagom!!!!!! Marad a fél merio és 75 puregon és ma még closty! Ez olyan jóóóóó. Hátha majd most minden oké lesz!
Dévait egy cukkancs, kedves volt, mondta hogy igyak sokat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szorítsatok tovább légyszi!

Pusszantás

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Megjöttem én is.
Voltunk már vérvételen, és Apánknál is. Húúú de nagyon rossz kedve volt. Épp, hogy nem utalt be a kórházba. Manócska még mindig szégyenlős, illetve nem tudom. Látott ma már valamit a monitoron, de nagyon ingatta a fejét közben, és a papírra azt írták, hogy cisztikus képlet. A sárgatestet sem találta meg határozottan. Inkább azt mondta, hogy akár lehet az is. Alig lehetett kihúzni belőle valami értelmeset. MOndta, hogy ne maradjak innentől kezdve egyedül, mindig legyen valaki, aki vigyáz rám. :shock: Hát jól rámijesztett, úgyhogy bejöttem dolgozni, mert itt 40-en vagyunk.
Viszont ma reggel a laborban mondták, hogy szerintük érdemes lenne nézni egy progeszteron szintet is, mert az mutatja meg, hogy beágyazódott-e jól a manócskánk. Úgyhogy ezen ne múljon, kértük azt is. Holnapra lesz eredmény. Illetve holnap is kell még mennem ßHCG vérvételre a Podmaniczkyra, mert annak az eredménye másnap nála van, és pénteken délben ismét megyek a babafotómért!

Köszönöm, hogy szorítottatok! :-) Nagyon jól esik!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Csuti, no para, minden rendben lesz :lol:

Mné, gondolom a méhen kívülit vetette fel Dévisz...alá is kellett írnod a papírt,h saját felelősségre nem mész kórházba? A HCG-re mit mondott??? Drukkolok,h pénteken Csutival mindektten jó hírekkel gyertek!

Kriszto, örvendek a hírednek :lol: hajráááá :!: :!: :!:

Törpiek???

bari6

Szép napot!

Csutikám, ne görcsölcsj nagyon rá, kérlek!
Igaza van Krisztonak, hogy egy idő után már nem lesz sokkal sötétebb a csik, és már olyan közel az az uh.Már csak kettőt kell aludni :) (tudom, könnyen beszélek még én)
De hidd el nagyon-nagyon drukkolunk!

Mné....... :roll:

Krisztom, de jó!!!!Örülök, hogy ilyen szépen növögetnek azok a "kis" petikék :) Sajnos nemtudom mi volt Veled az előző stimunál, miért vették lejjebb az adagod....bocsi :oops:

DE :D ugye a lényeg, hogy csak előre nézünk, és ezek nagyon jó hirek!!!!! Gratulálok!Pusza

Parane, Emerenc, gyertek a hirekkel!

Loorika :) De jó, hogy végre jöttél! örülök, hogy jól vagytok! és nagyon köszönöm a biztatást, és a drukkokat!Puszikállak!

Szurikám, drága!!!!!Segitőm, hát hol vagy??????Jól vagyok nyugi, csak aggódunk érted!

Nekem is jó hireim vannak :)Pénteken Punkció :lol: :lol: :lol: :lol:
A legkisebb petikém 14mm, a legnagyobb 25mm , én sem gondoltam volna...kis duci a csajszi :) )szegény kis katona, akivel összekerül, maga alá gyűri :wink: :)
Mnyh.:9mm, erre is azt mondták, hogy nagyon jó.
Ma még szúrnom kell az Orgalutrant este 6-kor, 22:30-kor pedig 2 Ovitrelle-t kell még beadnom, és vége a szurizásnak, juhéj!
Jaj lányok, már nagyon izgulok!!!!

katapetra

Mné!!!!!Nagy drukk Neked is péntekre!!!!!!
Vigyázz magadra :!:

katapetra

Lore,
veletek mi újság? Magatokról nem is írtál egy pár sort sem! Remélem jól vagytok, és minden rendben van! Puszilunk!

Mné,
most ezt én sem értem. Akkor Dévisztől nem is kérdeztél semmit, hogy akkor most terhes vagy, vagy mi a helyzet, vagy az micsoda amit lát? Legközelebb pénteken kell menned?

OK. Nem izgulok tovább... :oops: próbálom terelni a gondolataimat. Nem parázok!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszto,
:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P mondtam én, hogy ügyes leszel!!! És a tigrised nagyon bejön :lol: szép eredménnyel jöttél, ezért kapsz egy nagy ölelést :wink:

Katapetra,
a te híred is nagyon szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Akkor pénteken punkció! DE JÓ! A méretek is nagyon jók! SZORÍTUNK!

Csuti
Kép
csuti83

Kriszto: nagyon nagyon örülök ennek a szuper jó hírnek! Csak így tovább tüszőcskék!

Katapetra: Neked is nagyon gratulálok! És ahogy írtad, már csak kettőt kell aludni, és péntek!!!

Bari: Visszamentél dolgozni? Hogy vagy? A munkahelyen remélem békén hagynak! Alá kellett írnom egy papírt, amin leírta az esetemet, és hogy a kórházba menetelt megtagadtam.

Csuti: Ne aggódj szerintem sem! Minden rendben van odabent! Hányra jössz pénteken? Jaj, annyira kíváncsi vagyok, hogy hány poronty lesz odabent.

Szuri: Én is nagyon nagyon aggódom miattad! Ugye minden rendben van?!

Lányok, be kell vallanom valamit. Kicsit "megcsaltam" Apánkat. Holnapra bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz. Úgy gondolom, hogy jó lenne, ha más is megvizsgálna. Főleg a mai nap után. Holnapra már lesz 2 ß HCG eredményem, és egy progeszteron is. Remélem, hogy bíztató híreket fogok tőle kapni, mert akárhogy kértem Apánkat, hogy mondjon valami bíztatót, azt mondta, hogy nem tud! Hát köszönöm szépen!

Mné
mné

Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy a HCG-re a következőt mondta Apánk:
Jól van, akkor biztosan terhes. VALAHOL!
De, kérdeztem, hogy mi az amit lát, és hogy lehet e a manócskánk, és hát mondjuk nagy nehezen azt mondta, hogy talán. Annyira rossz kedvű és mufi volt, hogy nem tudtam belőle kihúzni semmi konkrétumot! Lehet, talán, esetleg. Ez volt a max amit elértem. KÉrdeztem még azt is, hogy mit tudok esetleg annak érdekében tenni, hogy nőjön, de a válasz az volt, hogy semmit. Nagyon remélem, hogy pénteken jobb kedvében találom, mert ez így nagyon nem tetszik nekem!

Mné
mné

Kép

Igyekeztem husos falatkákat választani, hogy mindenki ehessen belőle. :-) Mindenkinek küldök belőle egy falatkát! Fogadjátok szeretettel! :-)

Mné
mné

Mné, mi u.ezt csináltuk kb. másfél hétig....reggel HCG aztán délután/este Déviszhez UHU. Mikor 800valamennyi volt a HCG-m akkor már nem akart elengedni az intézetből...ezeket elővigyázatosságból teszi. Sajnos nagyon durva egy méhen kívüli, így inkább próbálja megelőzni a bajt.
Ha a lelkecskédnek kell a másik doki, menj el mindenképp. Több szem többet lát :wink:
Hányra mész majd? Jössz majd ugye mondani,h mi van?
Én már tegnap óta dolgozom. Hááát nagyon vegyes társaság van a melóhelyemen. A közvetlen kollégáimat imádom egytől-egyig. Sokat vicceskednek, így nem hagynak "leereszteni" de sajnos van rosszindulatu nőszemélyből is, de szerencsére megtanultam kezelni :lol: Legyen a rosszindulatunak az a legnagyobb boldogsága,h rajtam csámcsog...

Pusza és hajrá pozitívság! Bízni kell, míg lehet :wink:

bari6

Bari: Sajnálom az undok kollégát! Hidd el ismerem milyen AZ! Holnap csak este megyek a nőgyógyászhoz 18:40-re. Utána persze jövök, és beszámolok a történésekről. Megkérdezhetem, hogy hányadik napon volt 800 a HCG-d? Ezek szerint az én 226-om nagyon karcsú! De, nagyon remélem, hogy a holnapi papíron a duplája lesz.

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?